• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Fabregas

1
Brann / Treneren etter Mjelde
April 20, 2008, 00:14:32 AM
Grunnen til at jeg starter denne tråden er ikke på noen måte at jeg ønsker Mjeldes avgang

Jeg ønsker å skille ut debatten om hvilke trenertyper som kan være aktuelle til å trene Brann den dagen Mjelde er ferdig som Brann-trener. Selv om jeg personlig ønsker at det blir en stund til, respekterer jeg debattanter som Gitarbroiler og Gepard som mener den beste løsningen for Brann ikke er å la Mjelde sitte også neste sesong selv om årets sesong blir en skuffelse. Begge to argumenterer skikkelig for det de mener og da fortjener de mer enn en oneliner som viser at en synes de er på bærtur. Dagen Mjelde gir seg kommer enten vi vil det eller ikke. Det er heller ikke sikkert på noen måte at Mjelde selv ønsker å trene laget i mer enn to-tre år til.

Derfor er det en aktuell og interessant debatt hvem som skal ta over roret når Mjelde gir seg. Treneren er den viktigste ansatte i hele klubben, enkelt og greit. Spillestil er så klart også et emne i en slik tråd som dette, hvilken trener kan best forene ønsket om å fortsette med offensiv positiv Brann-fotball men kanskje også styrke den kjedelige defensive organiseringen litt? Folk har forskjellige meninger om dette, og jeg synes det er på høy tid vi diskuterer litt mer spillestil her inne.

Jeg foreslår: La tråden om Mjelde være en tråd om Mjelde. Der kan vi diskutere hans valg og også til en viss grad om han bør gå. Når en begynner å snakke om hvem som er en god erstatter kan vi heller ta det her inne.

Litt fakta som alle må ha i mente når denne debatten evt. kommer i gang: 90 %+ her inne ønsker ikke Mjeldes avgang selv etter en skuffende sesongstart. De færreste synes og Solbakken inn i sommer ville vært en genistrek. Jeg respekterer fullt og helt de som mener det men jeg nevner bare dette for at folk ikke får inntrykket av at ALLE vil at Mjelde skal gå. Sannheten er at de fleste synes han er den beste treneren vi kan ha akkurat nå og dermed ikke bruker mye tid i Mjelde-tråden. Der inne er naturligvis en større del av innleggene mot Mjelde siden de nå ikke akkurat har den beste saken for øyeblikket siden Mjelde har hatt suksess.
2
Jeg har savnet en tråd der en kan foreslå forbedringer til nettsiden, og forumet spesielt. Jeg begynner selv med et forslag jeg har tenkt på en stund.

1. Tråden Overganger 2008 deles inn i flere deler. Det er så sinnsykt mye som kan diskuteres om spillere ut og inn av klubben før neste sesong så jeg foreslår at vi deler overgangstråden opp. En inndeling av hver av de fire lagdelene som gjaldt både spillere på vei inn og ut tror jeg ville vært best. Blir veldig vanskelig og ha gode diskusjoner om enkelte spillere/plasser vi må forsterke når det kommer en haug med innlegg mellom som ikke har noen ting med den saken å gjøre. Det er allerede 8 sider før en eneste spiller har kommet eller gått. Hvor saklig og ryddig vil det bli når spillere kommer og går og det blir tatt mer eller mindre kontroversielle avgjørelser?
3
Brann / Skjebneperiode i midten av sesongen?
June 12, 2007, 23:58:40 PM