• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Fabregas

1
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
September 24, 2012, 01:18:20 AM
2
Brann / Sv: Overganger vinteren 12/13
September 11, 2012, 01:32:31 AM
Spissplassen: Ojo er ikke god nok slik han har spilt i år. Uavhengig av Finne og Huseklepp må vi ha en ny spiller som kan spille spiss alene. Hele Brann sitt spill er bygget rundt at vi har en stor sterk spiller fremst som vi kan slå på når vi trenger det. Verken Finne eller Huseklepp har ferdighetene til det. Carew ville vært et crazy men spennende prosjekt, det tror jeg aldri det blir noe av. Hvem andre er aktuelle og "garanterer" 10-15 mål i sesongen? Med de kantspillerne vi har så er 4-2-3-1 et bra system, det er også mange andre kostnader ved å legge om til to spisser.(Innkjøringstid av nytt system f. eks.) Joshua King kunne vært spennende men han scorer aldri mål så da må vi legge den byrden på andre spillere. Askar leverer jo men få andre som med en viss sikkerhet leverer mål for oss.
3
Kamper / Sv: NM 2011
August 17, 2011, 02:21:07 AM
Quote from: Yngve on August 16, 2011, 23:21:22 PM
Og det hadde vore utruleg enkelt for Brann/bataljonen å innført eit slikt system.


Sånn helt seriøst, mener du dette? Ok, hvis du mener det, her er noen utfordringer du må løse:

1. Hvilke kamper skal gi mye/lite poeng? Hva skal innvirke på antall poeng? Skal det for eksempel ha noe å si om kampen er viktig eller ikke. Hvis en utflyttet bergenser ser 8 bortekamper som er i nærheten av hans bosted Oslo er det da rett at han skal stå foran i køen enn en som har vært på alle hjemmekampene? Og mener du hvor en sitter på Stadion skal ha noe å si? er man virkelig mer verd om man står med Bataljonen?

2. Rapportering av hvilke kamper en har vært på. Veldig mange av de som ser både borte- og hjemmekamper er i dagens system aldri registrert med navn. Ergo: det vil være enkelt å jukse seg til flere kamper enn det en egentlig har, det vil bare være å be bekjente og venner om å ta vare på sine billetter i tilfelle de skulle trengtes. Alternativt kan en lage et svært og veldig byråkratisk system som vil kreve mye arbeid for Brann å følge opp og oppdatere. Og ja, om alle billettkjøp skal være gjennom Brann er også det en betydelig merutgift i form av organisering og systematisering.

Det er en del spørsmål om billettfordelingen i en evt. cupfinale, her tror jeg denne artikkelen som også er linket til tidligere i tråden kan gi dere gode svar: http://www.fotball.no/Landslag_og_toppfotball/NM/Senior_herrer/2010/Billettfordeling-Cupfinalen-2010/
Må nok si meg uenig med dere som er opprørt over at VIP-er ol står langt framme i køen når det gjelder billeter. Slike rettigheter gjør VIP-pakker vesentlig dyrere og dette er svært gode penger for klubben. Dette er jo også penger kjøperne av VIP-plasser og losjer betaler godt for også alle de årene vi ikke er i cupfinaler etc. Men seff, sånn EGENTLIG synes jo jeg også gjengangerne som bryr seg om klubben fortjener mer å se kampen enn noen som så vidt er på kamper.

Nok om bilettfordeling, det blir utrolig spennende å se hvem vi trekker i semifinalen. Selv om det som noen sier vil være litt skummelt å møte Start siden vi da plutselig er klare favoritter håper jeg soleklart vi trekker dem. En semifinale hjemme hadde vært utrolig kult, da måtte vi virkelig klart å mobilisert skikkelig og fått bra med folk på Stadion.  Er det noen som vet når trekningen er?

Om vi ikke fortsatt er i gullkampen før kampen mot Haugesund 18. september synes jeg Skarsfjord bør spare noen spillere i den kampen. En cupfinale er og blir viktigere for klubben enn de poengene vi evt. mister mot Haugesund.

Her er min "ønkeliste" over mulige trekninger:
1. Start H
2. Start B
3. FFK H
4. AAFK H
5. FFK B
6. AAFK B

Hva syntes du?

Edit: Så nå nettopp at trekningen går i kveld(Onsdag) og blir vist direkte på NRK 1 fra klokken 2120.
4
Totalt sett en litt svak kamp fra vår side der vi likevel klarer å vinne. Akkurat som jeg ofte ikke tenker så mye på bra spill når vi taper driter jeg faktisk i dag litt om at Viking til tider er bedre enn oss. kampen under ett var vi best. hvorfor? Jo fordi vi vant utenat dommeravgjørelser etc avgjorde. Deilig seier!

Og hvorfor i h****** buer vi på Bengt Sæternes? Det er så sinnsykt pinlig å være hjemmesupporter i slike øyeblikk. kanskje vi skal bue litt på MIM når han kommer til Stadion med Start og?

Austin er fantastisk i dag, har til og med begynt å komme seg rundt og legge inn, løper rett og slett ifra forsvarerne MEd ball, herlig å se på. Blir spennende om han blir solgt, håper virkelig ikke det men om prisen er den rette må en jo slippe han.

Jaja, vi har sikret plassen og elleve runder igjen, ikke dumt! Brann er med i gullkampen nå, ikke favoritt men definitivt med i kampen. Vi har også innbyrdes kamper mot både Molde og TIl de neste ukene, da vil vi se om vi kan henge med i gullkampen også lenger utover sesongen.
5
Brann / Sv: Sesongen 2011
January 30, 2011, 22:52:59 PM
Noen som vet/ har en følelse på om Ojo er en spiller som er god i boks på innlegg fra sidene? Er han god på hodet? Fysikken virker jo upåklagelig men er jo mange høye spisser som ikke duger med hodet/ i boks.

Jeg synes kanskje vi må gå litt tilbake til å prøve å ha gode offensive relasjoner mellom beck og kant og dermed kan komme en del rundt på sidene. Skal en satse på noe sånt må en jo selvfølgelig ha noen spillere som kan score inne i boksen. Holmvik bør kanskje vurderes mer på kanten, evt bare som backup, tror uansett det er mer behov for han der enn på becken med både Fakiri og Kalvenes som alternativer en kan leve med.

Noen med mer medisinsk kompetanse enn meg som kan forklare hvorfor Erik Mjelde må droppe to uker med ekstremt verdifull trening fordi han fikk fingeren ut av ledd? Han spiller da ikke fotball med fingeren. Jeg skjønner jo at han kan slå det opp igjen om han slår seg eller noe men en skulle da tro den risikoen var verdt å ta.Det verste som da skjer er at han fortsatt har en skade i fingeren.Til å grine av om han pga av en finger ut av ledd ikke stiller optimalt forberedt til seriestart.
6
Brann / Sv: Sesongen 2011
November 06, 2010, 23:51:26 PM
Troppen pdd:
Keepere:Helt greit ledd, hvis Opdal skjerper seg og holder seg skadefri er det veldig bra
Opdal
Udjus
Mohus

Forsvarere: Mangler både kvantitet og klasse, Kalvenes bør få være med videre, Zsolt er ikke nødvendig å kjøpe om planen er at Austin fortsatt skal være stopper
Sævarsson
Fakiri
Amankwah
Holmvik
Grorud
(Kalvenes)
(Zsolt)

Midtbane: Ekstremt avgjørende om Vaagan Moen blir, det tviler jeg på, uansett trenger vi minst en god TL-spiller inn her,
Austin
Mjelde
Jaiteh
Haugen
(V. Moen)

Angrep: Tynt, både Hansen og Guastavinho har ikke produsert for oss over tid, trenger en spiller med fysikk
Huseklepp
Guastavinho
Hansen

Noen som vet hva som skjer med brasilianerne?

Totalt sett er det vanskelig å se at dette er en del av en tropp som skal kjempe om noe særlig mer enn en 5-6 plass neste år. Jeg tror investormidler er nødvendig for å kunne kjempe om medaljer. Jeg synes ikke vi kan koste på oss å svi av midlene til overgangssummer, det må være mulig å finne spillere gratis/billig som vi kan gi en god totalpakke der deler av lønnen er betalt av Hardball. Hvis Hardball betaler halve lønnen til en spiller er det jo og naturlig at vi gir dem deler av videresalsgsrettighetene til dem. Ellers er det ekstremt viktig å få inn gode typer og ikke middels spillere som kommer til Bergen og ikke gir jernet. Skal vi hente inn noen som ikke er skikkelig gode bør de være veldig ra typer, middelmådige typer med dårlige holdninger utenfra er ingen god ide.

Håper vi stiller noe sånt som dette i seriestart i mars, 4 måneder til bare;
                             Opdal
Sævarsson - Grorud - Kalvenes - Holmvik
                   Haugen - Austin
      Huseklepp - V.Moen - Mjelde
                         ???????
Evt. Huseklepp på topp og Haugsdal på høyrekanten


kom over en interessent artikkel, har Brann i det siste prøvd å vri kontraktene mot lavere grunnlønn og mer Bonusbasert? Det hadde jo vært en svært god ting da seire gir større inntekter vil det og være rom i budsjettet å betale spillere skikkelig hvis de spiller og laget vinner fotallkamper.

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article737972.ece
7
Brann / Sv: De gjenstående rundene:
September 08, 2010, 17:23:29 PM
Det er vel først en semifinale og så en dobbeltkamp om jeg ikke er helt på jordet. Men det er bare en detalj, det at det er dobbeltkamp tror jeg spiller i vår favør.

Hadde vært interessant å høre hva andre ville satt prosentene til, jeg mener 50% for å overleve hvis vi kommer til kvalik er ganske nøkternt. Men som du sier, lagene vi møter er gjerne i medgang og de har garantert vunnet mye flere fotballkamper enn os i sesongen som har gått. Det spiller veldig inn, og den semifinalen er et helvete, der er alt presset på oss uansett hvem vi møter.
8
Brann / Sv: De gjenstående rundene:
September 07, 2010, 00:06:25 AM
Hvis mine tanker "stemmer", det er selvfølgelig uendelige forskjellige tall ulike folk vil sette her, er sjansen for at Brann rykker ned 12,5%, 0,125 eller enklest: en åttendedels sjanse. Hadde jeg vært litt mer optimistisk kunne jeg satt sannsynlighetene til 15% og 30%, da går sannsynligheten for nedrykk ned til 4,5 %, dvs en tjueandredel. Kanskje de tallene ligger nærmere virkeligheten!?
I mine øyner er fortsatt 4,5% en stygg prosent når en vet hvor mye et nedrykk ødelegger på kort sikt.
9
Brann / Sv: Overganger 2010
January 30, 2010, 02:44:03 AM
10
Brann / Sv: Overganger 2010
January 27, 2010, 19:15:21 PM
http://webtv.tv2.no/webtv/?progId=375961
Var det han her som var så sykt god i engelsk liksom? Får håpe han kan spille fotball for snakke engelsk kan han ikke. Veldig motstridende meldinger fra avisene, BA skrev han var ok men treig og BT skriver han imponerte voldsomt. Jeg lurer jammen på om de så samme treningen.
11
Brann / Sv: Overganger 2010
January 09, 2010, 02:27:31 AM
Greit at vi mangler penger, greit at vi ikke er utrolig attraktive mtp på lønn og mangel på europacupspill, men handlekraft kan de da vel vise på stadion!?

Jeg synes Onstad er såpass god at han er verdt en ny kontrakt, han koster ikke mye i lønn han. Sammen med Bjarnason utgjør han et solid stopperpar, ikke ekstraordinært men absolutt et greit nok stopperpar. For vi må fornye oss ellers også, snittalderen i troppen er vel over 28-29 år, og om det ikke gjøres noenting kommer et av de nærmeste årene til å bli en skikkelig smell. Mulig økonomien er bedre neste år eller år etter det, men god nok til å kjøpe "ett helt nytt lag" er den neppe, og når vår økonomi blir bedre, blir nok spillerne vi skal kjøpe dyrere og siden de andre klubbene og har mer å rutte med.
Addo må da være et bra investeringsobjekt for Hardball? Hvis vi får inn han har vi en god backup for Holmvik og til dels Moen på venstresiden. Sånn kan Sævarsson bli mer rendyrket høyreback(Håper jeg!), der jeg tror han kan bli veldig god.
Får vi hjelp av Hardball til å hente Mjelde(25år) ser vi plutselig mye bedre ut.

Hvis det er problematisk med to-tre spillere inn i lønnsbudsjettet må en se om det er noen som kan gis vekk, om for eksempel Fakiri, Einarsson, eller Bakke har tilbud fra andre klubber synes jeg vi skal la de gå. De tilfører klubben svært lite og både Bakke og Fakiri sitter på FEITE kontrakter. En må jo og tenke på at en skal ha plass til å gi noen millioner i året til Huseklepp i årene som kommer også. Får vel satse på at de klarer å unngå å måtte gi han Sign on fee denne gangen.
12
Brann / Sv: Overganger 2009
August 31, 2009, 03:17:30 AM
Jeg kan ikke forstå hvis Tromsø skulle selge Reginiussen eller Målskred for usle 4-5 millioner når de begge er spillere de kunne ha fått mye mer ut av og meget trolig, hvertfall for Reginiussen. Reginiussen har jo "lovet" å bety penger i Tromsøs kasse men det spørs vel hvor mye en slik lovnad er verdt i vinter når solide klubber kommer lokkende med sign-on-fees og det som verre er. Historien har vel vist seg at de aller aller fleste bryr seg langt opp i toeren med alle andre enn seg selv. Da kan en veldig spennende spiller bli Branns eiendom for en billig totalpakke. Men jeg tror på ingen måte TIL selger han til oss nå for det skambudet vi tilsynelatende har gitt de.

Tror virkelig RBH at TIL er så desperate at de selger nå, de vil vel gjerne selge en, men da skjønner jo de og at en 27/28-åring med en dårlig skadehistore framfor en 23-åring som atpåtil kanskje signerer for to nye år. Nei, sorry, jeg håper i det lengste Reginiussen kommer nå, men jeg tror ikke på det i det hele tatt. Er uansett veldig positivt at Hardball begynner å røre på seg igjen. En skulle jo egentlig tro sponsorer også brydde seg om prisnivået på det de var med å kjøpe men det driter jo mange i nå. Hvis VIF(Fredriksen ville kjøpe 5 spillere som for to år siden hadde kostet 5 millioner HVER kunne de nå trolig skaffet seg hele gjengen for 10 mill, men Fredriksen vil ikke støtte Andresen kanskje? Verken Fredriksen eller Mohn(Har forsåvidt hjulpet TIL!?!) tenker på 10 millioner som noe annet enn piss i havet, men nå vil de ikke være med lenger. Jaja, jeg forstår det ikke.
13
Brann / Sv: Forberedelser til sesongen 2009
November 01, 2008, 01:43:03 AM
Iom at vi sliter litt med penger må det ikke bare gjøres kloke kjøp men også kloke salg. Spillere jeg da tenker på er Opdal(Synes min. 10 mill er rimelig), Fakiri(En 5-7mill), Sigurdsson(15-20mill, Brøndby skulle ganske nylig være interessert). Er disse prognosene nogenlunde riktige(Og vi får vel alle disse pengene selv!?) får vi inn 30-37mill. men laget blir jo selvsagt og svekket. Her kommer knepet inn: Vi lokker bunnsolide spillere uten kontrakt med god lønn og bra sjanse for førstelagsspill, får vi inn Sokolowski og Gustafsson har vi erstattet to solide spillere på en god måte samtidig som vi har tjent penger. Sigurdsson er ikke like enkel å erstatte men det kan jo og være aktuelt å la han bli. Her kan det jo og være aktuelt å dra inn Hanstveit som neppe får spille på backen, noe som igjen vel gir oss et behov for en venstrebeint spiller som kan spille beck og kant.

Noe som hvertfall er HELT SIKKERT: Vi trenger en spiss med scoringsgaranti, mulig vil det koste 5 millioner, mulig vil det koste 15millioner, det må vi bare ha.

14
Brann / Sv: Brann-treninger
September 14, 2008, 02:06:38 AM
Hadde det ikke vært en jævla bra ide om Jøsendal sa dette i Januar i stedet for nå? Det er på mange måter litt sent synes jeg!

Som medisinsk ansvarlig burde han jo ha ganske store problemer å være med på et slikt system som ifølge han selv er altfor slapt. At han så videre legger skylden på ledelsen i klubben høres veldig rart ut: Har Bjørn Dahl sagt at de bare får bruke garderobene på Stadion 1,5 time om dagen!? Selvfølgelig har han ikke gjort dette!

At noen i ledelsen som ikke har kompetanse når det gjelder trening har senket Jøsendal og co å trene spillerne slik de ønsker er i tilfelle skandaløst.
15
Jeg synes taktikken er grei og jevnt over utføres det også veldig bra. Men vi hadde ikke marginene med oss. I tillegg var vi udyktige i avgjørende situasjoner (Spesielt Hanstveit foran målet.). Vi skulle og ha scoret på en av de sjansene vi hadde. Demba leverer ikke i nærheten av det en kan forvente, har mye ball men klarer å rote det til de fleste gangene. Karadas er heller ikke spesielt god. Ellers så klarer vi heller ikke å være farlige på dødball; servene er for ofte for dårlige og bevegelsen i boks er ikke bra nok.
Hadde vi vunnet 1-0 hadde sjansene foran returen vært gode.
Nå derimot blir det beintøft, vi må bare satse på dødballer slik jeg ser det. Huseklepp som kontringsvåpen kan og være giftig. Får vi den første scoringen er det straks kamp igjen. Om vi er heldige sparer Marseille spillere der nede og, kombinert med en slapp innstilling skal man aldri si aldri....
16
Brann / Sv: Overganger 2008
August 12, 2008, 13:52:28 PM
Quote from: ^2-Mas^ on August 12, 2008, 11:20:01 AM


Når det gjelder Start og Rosenborg sine nye spisser glemte jeg et ord: foreløpig. De har tatt en sjanse på en spiller de har tro på og har foreløpig fått en uttelling man bare kan drømme om. Tiden vil vise om disse investeringene er like gode fremover. Jeg mener også å ha lest at RBKs spiss med stor sjanse kan bli i RBK etter denne sesongen. Men hvis han forsvinner, men har gjort en bra jobb, er ikke det så hakkende gale for RBK.

Winsnes er kun 32 og har(Hvis han vil!) 3-4 gode år igjen av karrieren. Om han vil fortsette å spille fotball kan han absolutt det. Det kan jo hende det er litt mer motiverende å kjempe i toppen av norsk fotball med en storklubb enn i ingenmannsland med Godset. Ikke vet jeg, det viktigste er nå, (og har vært den siste måneden for RBH) er en spiss som scorer mål.

Jeg er uenig i at vi skal bytte trener nå men det får vi diskutere i en annen tråd. Spørsmålet må da også være om det er noen fabelaktige trenere som kan gjøre en god jobb allerede ut sesongen.
17
Men hvordan blir kampbildet her da folkens? Gamle Brann hadde jo absolutt passet til å satse på kontringer men i dag er ikke det noen som kan løpe fra franskmennene. Vi er jo hjemmelag men vi bør vel ikke spille så altfor mye ball? De har noen virkelige klassespillere i Ben Arfa og Cisse. Vi skal ikke gi de så mye plass før det er gjort. At vi holder nullen er alfa omega for å gå videre. Scorer vi i tillegg ett er det ikke på noen måte håpløst før bortekampen.

Satser på følgende ellver:
                        Opdal
Dahl - Bjarnason - Sigurdsson - Hanstveit
    Solli - Jaiteh - Bakke - Vaagan Moen
              Karadas - Ludvigsen
Vi har gode jokere i både Huseklepp og Demba. Hva Winters har gjort som gjør at han fortjener tillit skjønner jeg ikke. Da vil jeg heller ha en Ludvigsen med både løpskapasitet og ikke minst fart.

Er redd Brann priser denne kampen så høyt at det ikke blir fullsatt, skjønt prisene er ikke hårreisende dyre, slik de var i fjor høst i UEFA-cup-gruppespillet. Men 300 for begge langsidene er nok ikke billig nok for at 3/4 av stadion blir fullt en gang, dessverre.
18
Brann / Sv: Overganger 2008
August 12, 2008, 01:39:09 AM
Det er bare helt utrolig hvor mye idioti RBH har klart å gjøre på en og samme sommer. Hvorfor får han ikke fingen ut og henter en grei spiller!? Han snakker om at han har jobbet 41 spillere, da er det noe som sier meg at han har SINNSYKT naive forventninger til hva en spiller av klasse vil koste. Brann var (Og i stor grad er!) en meget interessang klubb for spillere å gå til. Vi har hele tiden hatt masse penger, i tillegg fikk vi en 15-20 millioner da vi solgte vår viktigste spiller.

Espen Hoff er en man jeg synes RBH burde lagt MYE i bordet for å få til klubben, vi har hatt lov til å snakke med han og han kunne blitt representert 1. August. Men neida, isteden har RBH brukt tiden sin på å si hvem han ønsker, mislykkes i å få de for så å til slutt grine til media hvor utrolig vanskelig alt er for han som sitter som sportsdirektør i en av de rikeste og mest attraktive klubbene.

Masse spisser av en klasse kanskje litt under Ighalo er blitt kjøpt av andre klubber. Start og RBK har hatt enorm suksess med sine to allerede. Lyn har kjøpt en spennende spiller. Sandefjord har kjøpt en god spiller i Saric, atpåtil fra vår samarbeidsklubb og alt. Jeg vil mye heller ha han v.s.a Karadas/Demba i høst enn Winters. Winters har nå prestert boss i mange måneder.

Det snakkes om Rade Prica og Alvaro Santos. Men hvorfor har det ikke blitt tatt et valg, tatt en sjanse enda!? Kanskje en må sikte litt lavere!? Enkelt og greit fordi en ikke har de spissene i klubben som en definitivt burde hatt!

En skulle tro at RBH hadde b-løsninger, der han visste hvilken økonomisk ramme han fikk spillere litt lenger ned på listen for. En må da ha drevet intens speiding av spillere som kunne være aktuelle LENGE før Helstad ble solgt. Igahlo er en spiller, Rade Prica er en spiller, men burde ikke dette Brann-laget strengt tatt hatt flere enn en forsterkning!?

Urealistisk smørbrødliste som vi ikke får noe i nærheten av med RBH som sportssjef:
-Tore Reginussen
-Fredrik Winsnes
-Espen Hoff

Da har vi det vi trenger for å gjøre det bra i cupen(For sent nå!), ta medalje(Fortsatt mulig!) og ha en fair sjanse for å nå CL. Vi vil og være styrket i en evt. UEFA-cup. Signaleffekten til spillerne og omgivelsene ville være umulig å ta feil av, har satses det. Det var på den måten Brann vant gull, ved å overby andre klubber for klassespillere som selvsagt innebærer en del risiko om de presterer. I 2007 holdt det til en strålende sesong både i serien og i Europa. I 2008 har man forløpig vært feig og resultatene har blitt deretter.
19
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
August 10, 2008, 01:53:20 AM
20
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
August 06, 2008, 01:44:38 AM
21
Kamper / Sv: FK Ventspils - Brann
August 05, 2008, 18:51:32 PM
Veldig viktig å gå videre! Men spillemessig var vi klart underlegne et Ventspils-lag med 10 mann på banen i nesten hele kampen.

Er utolig skuffende at Brann-laget kan begynne en så viktig kamp så ENORMT tafatt som i dag. Vi har sett det før og, rett og slett vanskelig å fatte at det er mulig. Forsvaret gjorde jo litt av hvert i 2. omgang også. Den ene sjansen de bommet på var større en Flo sin for landslaget.

Tabben til Opdal fortsetter en etterhvert lang rekke med elendige inngripener. Heldigvis kostet det ikke oss avansemang denne gangen.

Ellers må det sies at produksjonen var tidenes lavmål. Ikke godt å si hva producer har fått i seg. Bl.a. ble ett av Ventspils farlige frispark vist slik at ikke så målet.

Jaja, vi er videre og hvertfall sikret UEFA-cup!!! :D
23
Brann / Sv: Overganger 2008
July 23, 2008, 01:06:07 AM
Espen Hoff, Reginiussen og Karadas omgjøres til spiss ut høstsesongen og så er vi der. Espen Hoff får ikke store nok muligheter til å vinne noe i Lyn og vil da neppe signere. Reginiussen får vi for 20 millioner(50-50 med Hardball). Hoff skal være mulig å få for 10.

Jeg er i utgangspunktet veldig positivt til at vi bydde 15 millioner for Ighalo men det vil nok nå bli tøft  å få tak i han. Håper virkelig en har flere andre planer klare om Ighalo skulle vise seg å bli umulig å hente. Moldskred synes jeg vi skal by på, Tromsø må etter alle solemerker selge noen spillere i sommer. Vi bør uansett ha gode muligheter for å få inn noen gode forsterkninger. Vi har sammen med Hardball bra med penger og utfordringene som venter i høst står ikke tilbake for noen annen klubb i Norden.
25
Brann / Sv: Overganger 2008
June 15, 2008, 11:43:22 AM
Jeg har da heller ikke skrevet at Hardball finansierte kjøpet av Demba! Jeg skrev: "Men når det er aktuelt for Hardball å sponse Demba burde de også vurdere Hoff." Dette sto i artikkelen i BT der hovedsaken var at Hardball og Brann var enig om ny samarbeidsavtale.

26
Brann / Sv: Overganger 2008
June 14, 2008, 15:53:50 PM
Hvilke unge spennende spillere kunne være aktuelle da folkens? Skal det være særlig vits for denne sesongen bør de gå inn å heve førsteelveren fra dag1., det er ikke lett. Et annet problem er jo at klubber med rike eiere nekter å selge arvesølvet til en konkurrerende klubb, da venter de heller til det kommer utenlandske klubber på banen.

Espen Hoff er vel med sine 26 år(27 i november) litt i eldste laget. Men når det er aktuelt for Hardball å sponse Demba burde de også vurdere Hoff.

Uansett veldig positivt at en endelig kommer til enighet med Hardball. Når det er sagt synes jeg klubben kom dugendes ut av vintervinduet tross manglende midler den gang.

En klassespiss, en god venstrebeint midtbanespiller og en høyreback er høyest på min ønskeliste. Det forutsetter selvfølgelig at spillere som Helstad og Hanstveit etterhvert signerer.
27
Brann / Sv: Trackingsystem i TL!
June 09, 2008, 23:08:03 PM
28
Brann / Sv: Trackingsystem i TL!
June 09, 2008, 12:55:43 PM
Kun for meg det skurrer at NFF skal bruke dets fellesmidler til å finansiere EN av klubbene? Vi har da vitterlig avtaler som gjør at dette er rettferdig, utifra plassering på tabellen etc.

Interessent å høre fakta rundt saken men jeg må si jeg synes det hørtes litt rart ut hele greien. Hvorfor har ikke noen andre europeere med massevis på bok funnet ut dette før? Vi har jo en drøssevis med storklubber nedover i Europa som bruker ny teknologi for å bedre spillernes prestasjoner.

Og: Har ikke utviklerne av ProZone og Tracab prøvd å videreutvikle sitt produkt?

Så skal det jo sies at RBK ikke alltid de siste årene har fått så mye ut av pengene sine...
29
Brann / Sv: Trackingsystem i TL!
June 09, 2008, 02:37:42 AM
Mitt ankepunkt mot dette er:
Hvis/Siden dette har blitt brukt i årevis i Europa. Hvorfor må da NFF kjøpe det av et norsk selskap som ikke har en brøkdel av den erfaringen med systemet som store europeiske aktører?

Hvem eier ZXY? Er det i hele tatt spørsmålstegn om noen av de samme finansmennene som eier ZXY sponser RBK skal ikke dette vurderes en gang. NFF er for og av alle klubbene i fotballnorge. Hva blir det neste? At Brann melder seg ut av NFF og ber om bud for Brann sin tjenester de tre neste årene?

Er tanken at vi heller skal bruke pengene på et norsk selskap? Hele den indutrielle revolusjon handler jo om at folk spesialiserer seg til formål, så sånn sett er jo det SKIVEBOM!

Kan jo hende at dette rett og slett er det billigste alternativet, men det må i tilfelle være fordi en sniker seg rundt en patent de selskapene som driver med det nå har sikret seg.
30
Brann / Sv: Hvor mange poeng kan vi ligge etter?
June 09, 2008, 02:21:30 AM
Dette kan selvfølgelig vinkles på mange forskjellige måter. Tall kan også brukes til det en ønsker ofte.
For å forenkle: Brann spiller fire typer kamper: lette hjemme, tøffe hjemme, lette borte og tøffe borte. Foreløpig har uttelingen på alle de tøffe kampene vært bra. Fortsetter vi med det og begynner å vinne alle enkle fotballkampene tar vi masse poeng utover høsten. Så er ikke serien vårt eneste håp i år heller.
31
Brann / Sv: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
June 09, 2008, 01:53:01 AM
Kan Branns avventende holdning til å rive gamle sitte og bygge nytt, rett og slett ha noen sammenheng med at NFF med flere snart kanskje skal søke EM? Hvis dette er mulig finner jeg gjerne tidspunkter for søknader skal være inne etc

Angående stor stadion midt i byen: Dette blir nå selvfølgelig vanskelig iom at blant annet tomten ved  store lungårdsvann er tatt.(Tenker da på der brann-stasjonen er kommet). Som en annen sier syntes jeg og at et svært stadion i en av bydelene nok blir litt feil. Likevel må vi være åpen for at det på lengre sikt kanskje er den beste løsningen. Brann vil miste deler av sjelen, men vil samtidig kunne tjene masse mer penger og nye trofaste supportere. Her synes jeg byrådet skal ha skryt, også får hva de har gjort, men jeg tror de er medhjelpelige om den rette tomten skulle komme opp. De viste i gullsesongen stor vilje til å få til tiltak som gjorde at mange fikk gledet seg i fellesskap om Branns bragder, uten nødvendigvis å være preget av rusmidler kommunen i utgangspunktet ønsker å dysse ned omfanget av. FLOTT FRIELE!

De neste linjene handler om en vill ide som nok aldri vil forekomme: Tenk et Stadion midt oppå Fløyen! Eller en svær grotte inni vårt kanskje mest kjente fjell. Det ville skapt sterke reaksjoner i alle sammfunnslag. Naturvernere ville vært i fistel. Klarer vi å lage et transportnett som kan tåle 30-40k en 20-30 dager i året er vi der! Tenk så sinnsykt spesielt det ville vært! Jeg får frysninger når jeg tenker på hvor bra det kunn blitt. Tar forbehold om at andre fjell hadde vært vel så realistisk/praktisk. At folk fra alle de største bydelene(Og også sterkest voksende bydelene) har lett tilgang et helt sentralt. Løv-Ham og Viking kjøpes opp av bergensere Brann selvfølgelig ikke har snakket med. Brann blir vestlandets lag slik Barca er Catalonias lag. Det hadde vært noe det!
32
Utrolig deilig med ett poeng på en dårlig dag. På Lerkendal er ett poeng absolutt bra nok, problemet er det fem poengene vi har gitt vekk hjemme mot Godset og Molde. Hadde vi tatt de hadde vi nå hatt absolutt godkjente 20 poeng.(Forøvrig akkurat 2 poeng i snitt)

Vi ligger likevel fremst av alle andre seriøse gullkandidater enn Stabæk. Viking kan gå opp på like mange poeng som oss om de slår B/G hjemme.
33
Brann / Sv: Overganger 2008
June 04, 2008, 11:18:10 AM
http://www.toppfotball.no/article.php?id=437&p=
Vi kan hente spillere fra 1. August til 31. August. 
34
Brann / Sv: Overganger 2008
May 29, 2008, 01:23:26 AM
Reginiussen er jo en "ekkel" tanke iom at vi kunne fått han mye billigere for kort tid siden. Likevel er sakens fakta egentlig grei, iaf om en ser optimistisk på det:
-Forskjell i størrelse på klubbene
-Gjensidig respekt og forståelse mellom klubbene
-Hardball/Investorer har penger
-Spilleren vil på ett tidspunkt videre
-TIL vil Reginiussen ALT godt

Så er jo ikke Reginiussen mer enn en solid spiller som nok vil være i landslagstroppen det kommende året. At han starter mot Nederland/Skottland tror jeg ikke på, men det hadde vært spennende.

Men som sagt: En slik signering bør ikke være pri1. for ledelsen på Brann Stadion. Det finnes mange viktige oppgaver og de må rett og slett være våken. Som om det var lett.
La oss huske på at så sent som i januar/februar vurderte en å selge deler av Opdal for å finansiere et kjøp av en 35-36 år gammel spiss. Det var kanskje heller ikke så veldig dumt i den sammenhengen.
35
Kamper / Sv: Etter kampen: Viking-Brann 1-2
May 26, 2008, 15:41:23 PM
Folkens: Vi pisser på Viking borte.
Så sitter likevel flesteparten her inne å nevner det negative, det kom iaf ikke noe nytt negativt. -Kantene har vært variable fra dag1.
-Spillet har vært ensidig mot Helstad leeenge.           

Hva med: ligaens potensielt beste spisspar, en stopper med innsats og duellstyrke ut av en annen verden, en Bakke som fyller kapteinsbindet 110%, Tijan Jaiteh, bedre forsvarsmessig enn i ALLE de første kampene, tidenes bortekamp spillemessig?, friske innbyttere, sitter flere spillere på benken hele kampen som kunne gjort en forskjell, en keeper som retter opp sin egen feil.
Uviktig?
36
Brann / Sv: Overganger 2008
May 26, 2008, 14:24:24 PM
Quote from: ostraume on May 26, 2008, 13:47:36 PM
Om Hanstveit fortsetter å forlange mer enn 2 mill i året så kan Dorsin være en grei ersatter.

Mitt syn: Skivebom.
Dorsin vil neppe være billigere enn Hanstveit. Tror nok Brann vil satse på Hanstveit videre på backen. Han er ikke eldre enn at han skal få noen år til. Hovedfokus i sommer ligger nok heller på å kjøpe klassespiller(e) på topp, og muligens på kantene. En ung forsvarspiller tenker de nok og på, men pri 1 tror jeg er de seks fremste plassene på banen.
Har faktisk en viss tro på Aabrekk, tror det kan gi oss enda bedre forutsetninger for å gjøre et nytt godt sommervindu. De siste årene har pengene sittet løst og, uten å sammenligne, gitt meg assosiasjoner til spansk fotball der manageren får med seg sponsorer på å spytte inn penger i laget om sommeren. Dette vil nok ikke gjelde bare Brann, så det skal bli meget spennende å se hva som skjer. Har troen på Espen Hoff. RBH har vist interesse og skulle Hoff ønske seg til Brann er mye gjort. I sommer har Brann lov til å snakke med han og!
37
Brann / Sv: Overganger 2008
May 24, 2008, 13:21:47 PM
Uansett veldig interessant når "store" klubber som Fulham sparker spillere. Må huske på at dette på ingen måte trenger å være håpløse spillere i forhold til norsk nivå. Hadde Leeds hatt mulogheten hadde de vel sparket Bakke lenge før Brann kjøpte han. Uten at vi skal diskutere Bakke her så mener jeg det beviser at det er mulig å finne gode spillere nesten gratis. Nå vil nok denne spilleren helst hjem igjen til Sverige, men om Brann ønsker en spennende spiss(Ble 24 år i Mars) kan det absolutt være aktuelt. Tenk bare i forhold til de aller største norske talentene. Tarik og Ciljan har begge rundet 20 men har enda ikke kommet seg ut. Når Fulham ville ha en 21-23år gammel spiller må han vist NOE. Faktisk viser fans-siden at han dro til Bologna allerede som 16-17åring.
39
Kamper / Sv: Før kampen: Loddefjord-Brann
May 05, 2008, 00:43:11 AM
Vanskelig hvem en skal ta med her ja. Håper Mjelde beholder 5-6mann fra de som starter vanligvis. Dreper vi kampen til pause kan tre av de byttes av utover i andreomgangen. Altfor mye bytting i de lette ukene vi er inne i nå er ikke bra for samhandlingen i laget.
40
Kamper / Sv: Champions League
May 05, 2008, 00:40:03 AM
41
Voldsom tro de hadde på han da, hehe
Håper for all del det ligger NOE i det men tror nok disse "Jeg-kjenner-en-som-kjenner-faren-hans-og som-sier-han-er-utrolig-spennende"folkene kommer til å bli skuffet.
Morsomt hvordan enkle fakta fra treningskamper(!?Må vel ha vært der han har kommet inn.) kan misforstås så betydelig av folk et helt annet sted. Tar du med at han er høy så vet de jo nesten hvordan han spiller, hehe ;D (selvfølgelig uten gode sjanser til å sjekke det mer opp). Sannheten er vel at Yaw i beste fall (per dags dato)er 6.valg bak islendingene, Karadas og Hanstveit. Men det skal sies at flere personer i Brann hadde stor tro på han da de hentet han i fjor sommer. Utifra det jeg vet tror jeg et utlån er uunngåelig før eller siden.
42
Brann / Sv: Eirik Bakke
May 04, 2008, 21:47:46 PM
Xminator:(Kunne quotet men jeg synes det hadde blitt rotet når jeg skulle skrive så lite.)
Jeg er enig med mye av den kritikken du her skriver. Jeg var selv tidlig ute og viste mitt ønske om at RBH fikk unna den viktige kontrakten med Bakke så tidlig som overhodet mulig. Første unnsktyldning til RBH var at en skulle fokusere på Everton-kampene, nja ikke en helt håpløs begrunnelse. Men hva har skjedd etter dette da? Det er tydelig at en stoler ekstremt mye på Bakke. Uansett så lojal, så sikker han har virket på de ansatte i Brann er flere faktum for meg klart:
-Bakke har en agent som jobber kun for hans interesser, han bryr seg ikke det grann om Brann føler seg snytt. Selv om Bakke har sagt han skal signere i nesten et år snart(Iaf offentlig!) er det revnendes likegyldig for agenten.
-Bakke kan ombestemme seg. Mange forskjellige scenarioer en kan tenke seg; Bakke er dønn solid sesongen i gjennom og Brann har stor suksess. Både UEFA- og CL-gruppespill er gode utstillingsvindu. Da kan mange klubber bli interessert.               Bakke er etter alle solemerker interessert i et nytt proffopphold, et ikke umulig skrekkscenario er at han går til en grei klubb for kroner 0.
-Bakke får en veldig gunstig forhandlingsituasjon hvor nærmere kontraktslutt en kommer og også om han fortsetter sitt, til nå, gode spill. Huseklepp fikk 3,3 på tre sesonger(Riktignok en spesiell finansiering!). Hva skal bærebjelke nummer en, en eldre spiller som "trenger" pengene før han skal gi seg, en spiller som har vært HELT avgjørende(Kaptein, sentral midtbane, fast) for suksessen Brann har i år.(Snakker nå om han skulle spille bra og Brann gjør det bra.)
-Forhandlingene er ikke i nærheten av så enkle RBH og Bakke har påstått.

Kan sikkert bla tilbake i denne tråden å finne ut i hvilken måned det var jeg først maste om denne kontrakten. Konklusjonen blir den samme: Få det gjort Roald Bruun-Hanssen! Snakk er kun snakk, signering på papiret tror jeg vil være en god investering. Jeg synes 3 år med 4(Kanskje 5)millioner i lønn for Bakke er en grei investering mtp hva en KAN risikere om en driver å diskuterer på lønn fram til i sommer/til høsten. Bakke er både en potensiell bærebjelke og et potensielt salgsobjekt i årene som kommer. Men som Innlandsmax sier: Han har ikke prestert stabilt i Brann-trøyen enda.
43
Brann / Sv: Billettsalgstall
May 04, 2008, 19:37:18 PM
Quote from: dudo on May 03, 2008, 10:46:52 AM
15 000 innen 2-3 år? Har det rablet for deg? Er det i det hele tatt kapasitet til det?
44
Brann / Sv: Hvor god er Samir Saric?
May 04, 2008, 18:54:37 PM
Saric kan absolutt være aktuell for Brann ved en senere anledning. Skal sies at jeg ikke har sett han spille mer enn 1-2 hele kamper men både det lille jeg har sett og som oftest veldig gode rapporter i avisene tyder på at han er en spiss som neste år eller året etter det er for god for Adeccoligaen. Og du/dere som trekker fram argumentet: "for en klubb som skal kvalifisere seg til CL". Stikk fingeren i jorden og se hva vi har i dag! Høstprogrammet vårt tilsier egentlig at vi bør ha fire solide rene spisser, minimum. I dag har vi en god trio i Helstad, Demba og Winters. Men bak der må vi enten rokere(Karadas, ser ut som han har gjort den ene stopperplassen til sin nå.) eller velge en spiller Mjelde(Som har sett han hele vinter.) har veldig liten tro på(Ludvigsen). Winters stikker kanskje etter sesongen. Vi sitter da igjen med to knallgode spisser i tillegg til en stopper som også kan hospitere på topp.
Klart Saric kan være en god kandidat for Brann, at han KAN det burde det ikke være så altfor mye tvil om. Tiden vil vise om bedre spillere kommer rekende på en fjøl, Saric presterer blant de aller beste i Adeccoligaen og om han selv heller ønsker å være 3./4.valg i Brann enn å spille fast i Løv-Ham.

Må følge opp stikke-fingeren-i-jorda-argumentet mitt: I fjor spilte Bjørnsson(Glemte forøvrig han når jeg snakket om hvilke spisser vi har.) mange avgjørende kamper for oss. Jeg vil hevde han mangler masse på å være god nok til å spille mange kamper som spiss i Brann. En billig spiller inn må ikke være Maradona for å forbedre stallen. En spiller med jevnt over gode basisferdigheter, som jobber hardt og kanskje spesielt er dyktig på å avslutte vil være et mye bedre alternativ enn det vi hadde i fjor/har i år.

Ser at det er kommet mange innlegg for Saric nå og vil presisere: Jeg mener at Saric i høyeste grad bør være en spiller Brann vurderer. Andre alternativer det er stuerent og diskutere som backup på spissplass er Ludvigsen, Sjøhage og Bjørnsson.
45
Brann / Sv: Hvor mange poeng kan vi ligge etter?
April 21, 2008, 18:07:05 PM
10 poeng er ikke håpløst man da har vi satt oss i en unødvendig vanskelig situasjon. Med 5-6 til kun Viking og Stabæk f eks ser jeg veldig positivt på det. Er det et annet lag en Brann som kan ha 70-80%+ utteling av de 16 kampene etter sommeren tror jeg det er Rosenborg. Jeg frykter egentlig både VIF, Viking og Stabæk vel så mye mtp denne sesongen men RBK kan med nye trener og ny spillere inn fort få en voldsom bølge utover høsten. (Edit: Må legge til at dette i mindre grad er et skrekkscenario.)

Konklusjonen min blir at vi egentlig har veldig god tid men at hver helg utover det tar før vi kommer på vinnersporet gjør høstens oppgave vanskeligere. Kan også meget vel hende Hardball/Andre investorer kan gå inn med penger for å sikre klassespillere med utviklingspotensial til klubben. Hvem dette kan være lufter jeg i den tråden.

At andre klubber svir av noen millioner(Eller henter veldig gode spillere!) kan man på ingen måte slippe å bekymre seg for. Rosenborg får inn en ny trener som ønsker andre spillere. Masse penger på bok fortsatt. VIF har en uttømmelig kilde til penger hvis det skulle passe. Stabæk har ikke mye penger men har vært ekstremt dyktige til å handle før og Annen er aktuell. Viking kan handle mem da bør  f eks en Pimpong selges. (LSK har masse penger om de ønsker det.) VIF, Viking og Stabæk har alle tre allerede gode staller. RBK har en god elver og LSK har mange greie spillere samt flere sentrale spillere ute med skade nå.
46
Brann / Treneren etter Mjelde
April 20, 2008, 00:14:32 AM
Grunnen til at jeg starter denne tråden er ikke på noen måte at jeg ønsker Mjeldes avgang

Jeg ønsker å skille ut debatten om hvilke trenertyper som kan være aktuelle til å trene Brann den dagen Mjelde er ferdig som Brann-trener. Selv om jeg personlig ønsker at det blir en stund til, respekterer jeg debattanter som Gitarbroiler og Gepard som mener den beste løsningen for Brann ikke er å la Mjelde sitte også neste sesong selv om årets sesong blir en skuffelse. Begge to argumenterer skikkelig for det de mener og da fortjener de mer enn en oneliner som viser at en synes de er på bærtur. Dagen Mjelde gir seg kommer enten vi vil det eller ikke. Det er heller ikke sikkert på noen måte at Mjelde selv ønsker å trene laget i mer enn to-tre år til.

Derfor er det en aktuell og interessant debatt hvem som skal ta over roret når Mjelde gir seg. Treneren er den viktigste ansatte i hele klubben, enkelt og greit. Spillestil er så klart også et emne i en slik tråd som dette, hvilken trener kan best forene ønsket om å fortsette med offensiv positiv Brann-fotball men kanskje også styrke den kjedelige defensive organiseringen litt? Folk har forskjellige meninger om dette, og jeg synes det er på høy tid vi diskuterer litt mer spillestil her inne.

Jeg foreslår: La tråden om Mjelde være en tråd om Mjelde. Der kan vi diskutere hans valg og også til en viss grad om han bør gå. Når en begynner å snakke om hvem som er en god erstatter kan vi heller ta det her inne.

Litt fakta som alle må ha i mente når denne debatten evt. kommer i gang: 90 %+ her inne ønsker ikke Mjeldes avgang selv etter en skuffende sesongstart. De færreste synes og Solbakken inn i sommer ville vært en genistrek. Jeg respekterer fullt og helt de som mener det men jeg nevner bare dette for at folk ikke får inntrykket av at ALLE vil at Mjelde skal gå. Sannheten er at de fleste synes han er den beste treneren vi kan ha akkurat nå og dermed ikke bruker mye tid i Mjelde-tråden. Der inne er naturligvis en større del av innleggene mot Mjelde siden de nå ikke akkurat har den beste saken for øyeblikket siden Mjelde har hatt suksess.
47
Kamper / Sv: Før kampen: Stabæk - Brann
April 18, 2008, 23:16:39 PM
Quote from: smaalanda on April 18, 2008, 20:40:32 PM
Synd Robbie Winters i dag ikke den samme som han var for i 2006. Fyren har natuligvis tapt seg med årende og jeg synes Demba skulle ha startet, han gjorde seg aldeles ikke bort mot Strømsgodset. Får håpe Mjelde har mer peiling enn meg og sett ting på treningsfeltet, og at han gjør de rette valget.

Er ganske uenig med deg her. Hvilke ferdigheter har synket så veldig for Winters siden den gang, og du mener vel våren 2006. Han var ikke akkurat lysende(Som resten av laget!) på høsten. Bedre enn han var i fjor høst har han vel aldri vært i Brann-drakt!? Eller er jeg historieløs nå? I form er Winters en bra spiller på dette nivået. Han har et bra blikk for spillet, gode pasninger og også evnen til å være og score der en spiss skal være; I avgjørende situasjoner noen få meter  foran mål. Vendingene hans er veldig gode og det er sikkert flere gode egenskaper ved Winters vi/jeg kunne trukket fram om jeg brukte mer tid. Essensen blir at han er en god fotballspiller som etter min mening ikke vil bli så skadelidende for alderen sin iom at flere av hans viktigste styrker rett og slett ikke avhenger av f eks fart. Sånn sett er jeg mer skeptisk til Helstad når han er 35, om han skulle bli treg, noe jeg ikke tror noe på, eksemplene på eldre spillere med fart i beina er mange. Så mister han en meget viktig del av sitt spill. En goalgetter vil han med stor sannsynlighet alltid være, men en superrask bakromspiss?Jeg er ikke helt sikker.
48
Kamper / Sv: Før kampen: Brann - Vålerengen 16 mai
April 18, 2008, 20:40:03 PM
Uten noe ironi i det hele tatt så er det jo faktisk sant at Brann taper et betydelig beløp på å ha et storlag her på17.Mai istedet for et drittlag. Den dagen blir det utsolgt uansett og ift å ha et uinteressant lag som Glimt den dagen taper Brann en betydelig sum. Men det kan selvfølgelig ikke NFF tenke på. Hvis målet var å få rekord tilskuermessig på en dag måtte de jo fylt opp Ullevaal med VIF-???. Det er tydeligvis heller ikke målet. Drar Bodø/Glimt-sammeligningen litt videre: En kan jo ganske lett skjønne TV2 som heller vil ha en helt fantastisk kamp og en lite interessang kamp enn en ganske interessang kamp og en litt interessant kamp men med fantastisk ramme. Men hvorfor en samme dag har plassert RBK-LSK skjønner jeg ikke helt. Da ødelegger jo en effekten av et fabelaktig tilskuertall der oppe og, tross evt. lite interessant motstand. Når en f eks ser at i runde 11 at Lyn-Viking er den mest interessange kampen for den nøytrale tilskuer. Nå er de færreste som ser norsk fotball o gbetaler norsk fotball nøytrale til kampene de ser, men det blir en annen diskusjon.(Brann hadde vel spilt oftere på TV2 om fokus var satt inn på kun å få flest seere der.)
Vet at det i utgangspunktet var en maskin som sat opp dette men man kunne jo såklart gitt VIF hjemmekamp på 16Mai og LSK likeså. Det var et alternativ man valgte bort med det resultat at de skal dra til Stadioner som uansett hadde blitt fylt bra opp(For oss 100% og bortimot for RBK)
49
Kamper / Sv: Før kampen: Stabæk - Brann
April 18, 2008, 19:39:37 PM
50
Brann / Sv: Om å spela spelarar i form
April 18, 2008, 18:57:22 PM
Uenig med deg Steinbygger. Potensialet til Fakiri synes jeg det blir rart å dysse ned. En Fakiri i form er for god til norsk fotball. Men at han er langt ifra det foreløpig er jeg enig i. Dog var førsteomgangen mot Godset klar framgang, så får heller Mjelde kaste innpå Gylfi litt før i de kommende storkampene. Presterer Fakiri denne sesongen er han minimum med i Hareides landslagstropp. Vi har ikke flere nordmenn i den klassen en at vi kan kimse av det. Så mange spillere i den klassen uavhengig av pass har vi heller ikke.