• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Stoffi

1
Bataljonen.no / Klage på rotetrådene 2
November 23, 2008, 12:54:56 PM
2
Bataljonen.no / Klage
November 07, 2008, 15:46:35 PM
Steinar Nilsen er EKSTREMT aktuell for Brann(dessverre), og jeg lagde en tråd om det, slik at det ikke forsvinner i resten av rotet. Men den ble stengt av admin stian, slik som tråder har blitt stengt før.


Hvorfor ikke lage kun en tråd som heter "Brann-relatert"? (sarkasme) Da blir det enkelt og greit å holde rede på trådene....

Eller en som heter "spillere"? Og hvorfor skal hver kamp få sin egen tråd? Hvorfor ikke lage en samletråd som heter "kamper"?
(også sterkt sarkasme)


Dere inviterer til rot, det er umulig å finne frem i tråder som er 100 sider lang og som omhandler 17 forskjellige ting. Har forsøkt mange ganger å sette fokus på dette, men det er umulig for folk å følge med på samletråder med 100 sider, for det første er det ekstremt rotete og uoversiktlig, for det andre er det umulig å komme inn i en diskusjon fordi du gidder ikke lese 100 sider for å bli oppdatert.
Ikke faen om jeg gidder å poste i en av de rotetrådene, for deretter å aldri finne igjen innlegget mitt eller eventuelle svar.
Da er det bedre å holde seg unna hele forumet.

(ja, jeg er en smule irritert akkurat nå)
4
Brann / Gi Winters en verdig avslutning
October 02, 2008, 08:29:28 AM
Winters har vært en stor spiller for Brann, og var en meget dyktig spiss i sine glansdager i Brann. Han bør få lov å hvertfall komme innpå i siste kampen, slik at vi kan hylle mannen som har brukt 6 år i Bergen, og har vunnet både cup og serie med oss.(jeg postet ikke i rotetråden fordi det er nettopp det det er, en rotetråd. Dette fortjener en egen tråd)
5
Brann / Gratulerer Hasunds Hund
November 18, 2007, 03:04:33 AM
Beklager hvis det fins en tråd allerede, men jeg tenkte jeg skulle gratulere Hasunds Hund FK med seieren i Klubben i mitt hjerte.
Selv liker jeg ikke vålerengen-avisen Dagbladet, og har ikke stemt på noen.

Tipper dette er penger som kommer godt med for HH FK.

http://www.dagbladet.no/sport/2007/11/17/518424.html
6
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article3098278.ece

QuoteDoms- og Sanksjonsutvalget finner det dokumentert at Branns supportere kastet bluss inn på banen i forbindelse med eliteseriekampen mellom Brann og Lyn i Oslo 8. oktober.
Pleier ikke det være slik at hjemmelaget må ta på seg ansvaret for slikt?

Uansett, bøter for pyroteknikk er vel investerte penger, men det spørs om Brann mener det samme.
7
Brann / Takk, Friele. Skjerp dere, fløyenkamerater.
October 30, 2007, 14:47:52 PM
Tusen takk til Friele for at kommunen kjente sin besøkelsestid og ga oss en skikkelig feiring av gullet. Friele fremstår som en entusiastisk bergenspatriot, som også etterhvert har utviklet en interesse for Brann.

At partier som SV og Rødt ikke ville spandere penger på en feiring, er forståelig. Ingen av de har bergenske ledere, og de burde dermed ikke ha talerett i slike saker. De vet så altfor lite om hva som opptar bergensere, siden de ikke er det selv.
At Trond Tystad gikk ut mot Friele, er derimot uforståelig. Han som er brannsupporter og alt. Skam deg, Tystad.

Takk, Friele.
8
Brann / Tog til Stadion
October 27, 2007, 12:40:38 PM
http://bataljonen.no/?page=26&news=84

QuoteBataljonen, Brann og byens Buekorps inviterer herved alle som ønsker til å være med i et supportertog fra Tårnplass til Stadion i forbindelse med helgens kamp mot Viking.
100 slagere fra byens Buekorps marsjerer fra Tårnplass kl 15.00
 
Møt frem kl 14.30 på Tårnplass i branndrakter og ta med flagg de som kan. De som går i tog er på stadion i god tid før kl 16.30
 
Der vil være en god del som skjer på Stadion før avspark. Møt frem, og sett farge på byen og våre nybakte seriemestere!
Det er for sent å gjøre noe med dette nå, men toget går jo så altfor tidlig. Det fører til at mange blir eksludert fra å gå i toget, hvem drar til stadion 3 timer før kampstart?
Cupfinaletogene pleier å gå i akkurat perfekt tid, hvorfor ikke det samme tidsperspektivet her?
Folk vil ta seg noen pils før kampen, men det kommer jo i konflikt med toget.

Personlig vet ikke jeg hva jeg gjør på søndag, må ta det med resten av gjengen. Kjenner heldigvis folk som bor like ved stadion, slik at vi kanskje slipper å være på stadion i 4 timer.
9
Kamper / Rennes - Brann
October 16, 2007, 11:17:42 AM
Jeg og noen fler lurer litt på Rennes, Basel er blitt så dyrt nå.

Quotehttp://www.bonjourlafrance.net/france-trains/tgv-brittany/schedules/paris-ile-de-france-rennes.htm#Travel


Her opplyser de to priser på hurtigtoget til Rennes. Noen som vet hvilken pris jeg skal se på?
10
Kamper / Basel - Brann
October 10, 2007, 13:55:11 PM
Trenger en kamptråd.

Tar det lang tid fra flyplassen i Basel til byen Basel?
11
Brann / Tommy Knarvik flørter med Brann
October 06, 2007, 14:19:02 PM
http://fotball.bt.no/eliteserien/article91580.ece

QuotePersonlig vil ikke jeg ha sutreknarvik tilbake. Han er altfor dårlig for Brann, og midtbanen vår er allerede den beste i Norge, Knarvik ligger mange hakk under.
12
Brann / Takk, Hardball.
August 02, 2007, 09:28:06 AM
http://www.bt.no/forbruker/article391275.ece
QuoteI tillegg har Brann god hjelp av Hardball, spillerinvestorgruppen der noen av bidragsyterne er gode for milliarder.

- Hardball har hatt tett på 30 millioner kroner i utlegg på våre spillere, inkludert de pengene de har reinvestert. Det er en del av velstandsutviklingen det også, sier Marthinsen.Midt i den hete Mjelde-debatten, ble det hevdet at Hardball gjør dette for pengene sin selv, og at de vil tjene penger på å støtte Brann, og også ha innflytelse på Brann sine valg.

Hardball har altså gått 30 millioner i minus ved å støtte Brann, det er imponerende. Jeg tror Bergens rike onkler har sett at nå har vi en skikkelig ledelse som vet hvordan de skal bruke penger(dette bør du lese, Harry Herstad), og dermed sitter pengene løst. Disse onklene er brannsupportere, og vil bidra med det de kan.
All honnør til Hardball, de gjør meg faktisk litt stolt. Ingenting krever de tilbake fra Brann, de har ikke innflytelse på beslutninger innad i klubben, de er rett og slett slik som deg og meg, med hjertet i Brann.

Selvfølgelig skulle jeg helst sett at Brann eide alle spillere selv, men når vi ikke kan det, så er jeg glad for at Hardball er på banen.
13
Brann / Kjartan Finnbogason
July 25, 2007, 09:50:56 AM
14
Tifo, sanger o.l.... / Vårt Repertoar
July 23, 2007, 21:45:47 PM
Vi har hatt en skremmende utvikling de siste årene, og gode, gamle sanger fortsetter å forsvinne. De få vi har, synges 15 ganger hver kamp.

Noen hater "Byen E Bergen", andre hater "Vi e berømte Brann", andre hater "Dommerjævel", Vestlandets Konger, Dø for Brann, Hater NFF, osv.

Hvorfor skal alt være så jævla politisk korrekt? Hvorfor kan vi ikke skrike HULSKER E HOMO??
På en fotballkamp er alt lov. Vi slenger dritt om bønder og samer, men oddsen for at endel Brannsupportere er bønder, er stor. Kanskje har vi til og med noen samer.
Men er det noen som har noe imot Bønder når kampen er ferdig? Ikke jeg ihvertfall.
Derfor mener jeg at å synge at noen er homo, er helt greit. Når kampen er ferdig, er alt tilbake til normalen.

Repertoaret vårt er ødelagt av folk som absolutt skal klage på alt mulig rart. "hvorfor synger vi bønder", "gud kor barnslig det er å synge homo", "Hater NFF er så last-year".

Herregud da mann!

Det eneste man ikke kan spøke for mye med, er rasisme og personlige tragedier. (selv elsker jeg å synge sønn av en alkis, men etter kampen betyr det ingen verdens ting)Men jeg skal komme med en innrømmelse. Jeg HATER "Gullet skal hem", ironisk nok.
Hvor mange ganger på rad skal man synge denne sangen? Hva var rekorden, tag7, 25 ganger i løpet av en kamp?
Men jeg synger med uansett, slik man skal.


Politisk korrekt er feil.
15
Tifo, sanger o.l.... / Mjelde må gå banner
July 14, 2007, 13:12:47 PM
Er et Mjelde må gå banner på sin plass her? Jeg mister heller Mjelde enn Andresen.
17
Brann / Brann Stadion vs Nou Camp
June 17, 2007, 00:27:44 AM
18
Bataljonen.no / Overføring av partoutkort
June 16, 2007, 11:16:15 AM
Dette er ikke noe som har skjedd så vidt jeg vet, men det kommer nok til å skje i stor grad etterhvert.

En gjeng har kjøpt partoutkort sammen på bataljonsfeltet. Så må en eller flere flytte fra byen, og plutselig er det ett ledig partoutkort. Er det da lovlig for denne personen å overføre partoutkortet til en annen venn som gjerne vil ha plass med kompisene sine, eller må partoutkortet stå på den opprinnelige supporterens navn i evig tid? Jeg vet dessverre ikke hva som tidligere har vært vanlig på vanlige partoutkort rundt omkring på tribunene.

Dere ser vel her dilemmaet. En regel det ikke går an å håndheve. Av de 1000 supporterne på bataljonsfeltet, kommer nok noen til å flytte fra Bergen før neste sesong. Jeg ser jo også svartebørsproblematikken, men dette vil lettere kunne oppdages siden man kjenner de man står med etterhvert. Jeg tviler på at det har vært et problem hittil.

Håper bataljonen kan opplyse litt. Mulig jeg ikke har fulgt med i timen her, i så fall, kan noen peke meg i riktig retning for å finne det ut?
19
Brann / Vil vi være tystere som Klanen?
April 27, 2007, 14:02:17 PM
QuoteHåper det aldri blir slike tilstander her i bataljonen. Klanen latterliggjør seg selv på denne måten, begynner vi også slik, er det over og ut for oss som en "seriøs" supportergjeng, mener jeg. Man tyster ALDRI på sine egne.
20
Tifo, sanger o.l.... / TIFO-Boikott på Stadion?
April 17, 2007, 21:32:14 PM
Det er ingen nyhet. Administrasjonen legger kjepper i hjulene for all mulig TIFO og alt som kan bringe litt hygge på Stadion.
Vi nektes å blusse i trappene på tribunene, tifo-gruppen får beskjed om å rydde plakatene etter mosaikken først etter kampen er ferdig, osv osv.

Tar man seg en runde på nettet og på Brann Stadion, er det en gjenganger som går igjen når de skryter av supporterne sine. TIFO!! Sannheten er at vi gjør klubben attraktiv med stilig tifo, og administrasjonen liker å vise det frem. Men samtidig motarbeider administrasjonen hele tiden TIFO.

Den ulovlige blussingen i fjor for eksempel, hvis du tar en titt på klubben sine skrytebilder av oss, er de fulle av ulovlig-bluss-bilder. Hykleri.

Derfor vil jeg oppfordre Bataljonen til å boikotte ALL Tifo på stadion, om det så er bluss eller kun vanlige flagg, til Brann lærer seg å sette pris på Tifo, om det så tar 50 år.
I en rettferdig verden hadde administrasjonen selv betalt og arrangert sine egne Tifo-show, vi gjør det tross alt for klubben!

Edit: Jeg mener at vi bør utføre tifo-show, men at Brann burde heller spytte i penger.