• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Sint balle

1
Kamper / Re: Brann - Fredrikstad 7. april kl 19:15
April 09, 2024, 08:38:30 AM
Quote from: Nixon on April 09, 2024, 08:22:24 AMOg FFK-spillerne var gjennomgående påpasselige med å ikke bruke for lang tid på dødballer slik at de fikk for mange gule kort. Spesielt keeperen var flink til det. Han holdt seg akkurat innenfor hele tiden. Så dette var en gjennomført kynisme på et helt nytt nivå.

te author=Nixon link=msg=617371 date=1712647344]
Quote from: ostraume on April 09, 2024, 07:50:50 AMDet å fake skader i stort omfang som vi så på søndag vil legge press på dommerne på å la spillet gå, og kan i verste fall ha store negative konsekvenser for enkeltspillere som trenger behandling.

Ja, det kan bli en følgeskade av dette. Men hvis jeg husker rett så var det ikke mange ganger at dommeren måtte stoppe spillet egentlig. De fleste gangene de faket skade var når ballen var ute av spill og Fredrikstad skulle starte spillet igjen. Stemmer ikke det? Noe som gjorde det vanskeligere for dommeren.

Og FFK-spillerne var gjennomgående påpasselige med å ikke bruke for lang tid på dødballer slik at de fikk for mange gule kort. Spesielt keeperen var flink til det. Han holdt seg akkurat innenfor hele tiden. Så dette var en gjennomført kynisme på et helt nytt nivå.

[/quote]
Quote from: Nixon on April 09, 2024, 08:22:24 AM
Quote from: ostraume on April 09, 2024, 07:50:50 AMDet å fake skader i stort omfang som vi så på søndag vil legge press på dommerne på å la spillet gå, og kan i verste fall ha store negative konsekvenser for enkeltspillere som trenger behandling.

Ja, det kan bli en følgeskade av dette. Men hvis jeg husker rett så var det ikke mange ganger at dommeren måtte stoppe spillet egentlig. De fleste gangene de faket skade var når ballen var ute av spill og Fredrikstad skulle starte spillet igjen. Stemmer ikke det? Noe som gjorde det vanskeligere for dommeren.

Og FFK-spillerne var gjennomgående påpasselige med å ikke bruke for lang tid på dødballer slik at de fikk for mange gule kort. Spesielt keeperen var flink til det. Han holdt seg akkurat innenfor hele tiden. Så dette var en gjennomført kynisme på et helt nytt nivå.Hva er egentlig retningslinjene eller reglene for bruk av tid ved utspark fra fem meter?
2
Kamper / Re: Brann - Fredrikstad 7. april kl 19:15
April 09, 2024, 08:35:55 AM
Quote from: ostraume on April 09, 2024, 07:50:50 AMHar fått summet meg litt angående dette med faking av skader, og det var litt godt å lese Alsaker sitt innlegg om hvordan dette skader sporten.

Det er og potensielt farlig. Det at dommer stopper spillet for at spillere skal få behandling når de trenger det handler først og fremst om spillernes egen helse. Skrekkscenariet er at Brann scorer mens Kjelsrud ligger og blør på seg en hjerneskade. Det å fake skader i stort omfang som vi så på søndag vil legge press på dommerne på å la spillet gå, og kan i verste fall ha store negative konsekvenser for enkeltspillere som trenger behandling.

Med det bakteppet synes jeg det er veldig underlig at flere  x-spillere og "eksperter" hyller dette som et legitimt taktisk grep. Hvordan vi blir kvitt det vet jeg ikke, men dette kan vi faktisk bare ikke ha.


Stopp i spillet ved faking av skade er jo vanskelig for dommer å slå ned på som de fleste er enig om. Det bør dog være en smal sak å legge til den tiden som tillegg. Som i forrige VM hvor det var nesten alltid 10min+++ hver omgang.
Ut på sidelinjen noen minutter hadde sikkert gjort susen på de som faktisk ikke er skadet.

Og drøying bør jo være verdens enkleste sak å slå ned på med gule kort, men det sitter liksom så langt inne å gjøre dette for dommerne virker det som, i hvert fall de første 80.
3
Brann / Re: VAR- tråden
April 01, 2024, 22:39:11 PM
Klarer ikke se at Tromsø sin keeper ble noe hindret av Finne heller.
Han er jo på vei til å redde ballen, som endrer retning når den treffer hånden til forsvarer.
Altså har keeper hatt sikt mot ballen.

Kampen endret jo totalt bilde etter den situasjonen, enda bra for oss at vi vant til slutt.
4
Brann / Re: Sesongen 2024
January 02, 2024, 14:21:19 PM
Vi må droppe dette seriegullsnakket, selv om det er fristende må vi aldri si det ordet høyt  :-X

Fullt fokus på oss selv, og utvikle, gjøre ting bedre på samtlige områder. Så kan resultatene komme etter hvert!
5
Brann / Re: Brann i Europa 2024
December 10, 2023, 08:33:25 AM
Klink straffe, eneste klarere straffen i år er jo den Molde skulle hatt mot nettopp Glimt når de tapte 3-1.

Da var Erling Moe hysterisk, nå er han helt uvitende og sier at dommeren gjorde sikkert rett.

Pinlig på så mange plan
6
Brann / Re: Sesongen 2023
November 26, 2023, 19:38:58 PM
Quote from: Billy Elliott on November 26, 2023, 19:31:09 PMUansett* hva som skjer i siste runde vil en av disse tingene skje (eller begge):

- Brann tar sølv
- VIF rykker ned

*Med mindre vi taper/Viking vinner med så mye, at Viking går forbi oss på målforskjell.

Får håpe på begge deler!

Personlig foretrekker jeg vif i eliteserien enn lag som kfum, men det er jo litt gøy med en sesong nede.
7
Brann / Re: Sesongen 2023
November 26, 2023, 19:18:58 PM
Om vi mister sølvet til Tromsø betyr det vel at vif rykker ned? Etter alle soleklare merker mener jeg
8
Brann / Re: Billettsalgstall
November 08, 2023, 17:19:03 PM
Den cupfinaleturen vår i mai var altså så ellevilt gøy! For et minne det vil være for alltid!

Shorts og branndrakt over boblejakke og ullundertøy anyday!

For min del kan de kjøre finale på våren for evig tid!
9
Foreslår at det stilles med 10stk buekorpstrommer til kampen for å sette ett jævlig eksempel på hvor irriterende trommer er på bortekamp.

De må jo endelig gjøre det egen bane, men på bortebane er det en uting
10
Det vil alltid være noe en kan kritisere klubben for!
Men en ting jeg syns trener og klubben bør roses for er mentalitet og treningskulturen de har jobbet for etter nachspielet.

Brann som klubb har omtrent aldri hatt noe lignende som dette! For meg virker det som at det jobbes beinhardt hver eneste dag for å utvikle seg.

Og hvem vet, kan jo være at noen av de unge som er sendt på lån tar nivået og utvikler seg til å bli hete salgsobjekter. Personlig har jeg stor tro på Torsvik. Tror han kan bli større enn vår gamle venn David.

For en kamp det ble idag, en stemning jeg ikke kan huske å ha opplevd tidligere. Magisk aften selv om det gikk skeis.
11
Brann / Re: Billettsalgstall
August 02, 2023, 09:46:24 AM
Noen som kjenner til bt fordel billetter og når det bruker komme tilgjengelig for salg? 😊
12
Quote from: RepublikkenBergen on May 09, 2023, 16:57:29 PM
Quote from: Nixon on May 09, 2023, 16:49:52 PM
Quote from: RepublikkenBergen on May 09, 2023, 16:07:14 PMBislett stadion ville vært en fint sted å samle alle på..

Spørs om det korter nok ned på tiden. Det kan bli en utfordring å finne en passende oppstillingsplass for toget. I så måte var jo Karl Johan ved Stortinget et bra sted.

Om man ikke får lånt løpebanen rundt banen til å stille opp..

Syns ikke Bislett var så dum ide jeg.

Er en liten kilometer mindre, oppstart utenfor hovedinngangen til Bislett i rundkjøringen. Hadde blitt bra kok der!

Toget er jo noe av det gøyeste den helgen!
13
Kamper / Re: RBK- Brann 3. mai klokken 18:00
May 02, 2023, 11:40:38 AM
Quote from: Gulløl on May 02, 2023, 11:23:37 AMCarlo Holse ute i fire uker etter blindtarmoperasjon natt til i dag. Ser på rbk-forumet at han blir betegnet som den viktigste offensive spilleren.
https://www.rbkweb.no/forum/viewtopic.php?t=8891&start=650

Potensielt ute i oppgjøret her hjemme og da
14
Quote from: Lasaron on April 21, 2023, 15:12:18 PM
Quote from: Kagain on April 21, 2023, 14:24:26 PM
Quote from: Lasaron on April 20, 2023, 15:01:07 PMUtfra hva som ble sagt i BA, skulle Castro aldri spilt mot Odd. Han kjente skaden med en gang han kom inn.

Så Hornis stilte med syke Rasmussen og skadde Castro. De er bedre enn ungdommene likevel, må vite. Kjekt for ungdommene å føle på, tipper jeg. Kjekt.

Ja, om Horneland visste at Castro var småskadd så hadde det vært en gylden anledning til å ta med noe fra Brann 2. Kvinge for eksempel. Det kan ikke være så tømt for talent der på Brann 2 at ingen er et greit alternativ til en halvskadd spiller...

Jeg tror Hornis mener at en ungdom, som Kvinge, vil ødelegge dynamikken i gruppen inn mot kamp. Jo flere nye i kamptroppen, jo mer går det ut over gruppedynamikken, mener han. Det er bedre å stille med syke og skadde spillere, enn å ødelegge gruppedynamikken inn mot kamp. Mener Hornis. Derfor gjør han slik. Så går det an å mene det er klokt eller uklokt. Jeg tilhører den siste gruppen.

Usikker på om du troller eller er helt seriøs.

Du går fra å tro hva Horneland mener, til å mer bastant skrive hva han mener.

Er spillere skadet eller syke så har vel Horneland et team rundt som sier i forkant om spillere er tilgjengelig eller ei.

15
Brann / Re: Billettsalgstall
April 21, 2023, 15:46:32 PM
Kan det hende at enkeltspillere gir sine billetter ledig for salg i stedet for at de blir stående tomme? Eller er det folk som ikke benytter seg av sesongkort?
16
Quote from: Ustemten on April 11, 2023, 14:04:04 PM
Quote from: Sint balle on April 11, 2023, 11:03:46 AMJeg er helt med på at spontaniteten i det hele forsvinner litt nå.

Poenget mitt var ihvertfall at målet fort kunne bikket begge veier uten VAR. Nå blir ihvertfall dette målet aldri feilaktig annullert pga VAR. 

Det har sine fordeler og ulemper VAR, blir det som i England kan de kaste det på sjøen for min del.

Problemet i England er at de har valgt helt egne retningslinjer, som har vært til mye frustrasjon og sinne og ikke fungert godt nok, i stedet for å følge de samme retningslinjene alle andre bruker, som fungerer og har vært en suksess. Har man kun sett engelsk fotball skjønner jeg veldig godt at man blir negative til VAR, men i Norge skal man heldigvis følge de vanlige retningslinjene som alle andre bruker og som har fungert godt.

Okei, det er bra da! Har forstått at i Spania fungerer det stort sett bra! Velger være positiv til VAR inntil videre, håper det ikke ødelegger opplevelsen totalt. Liker stort sett internasjonal fotball enda
17
Jeg er helt med på at spontaniteten i det hele forsvinner litt nå.

Poenget mitt var ihvertfall at målet fort kunne bikket begge veier uten VAR. Nå blir ihvertfall dette målet aldri feilaktig annullert pga VAR.  

Det har sine fordeler og ulemper VAR, blir det som i England kan de kaste det på sjøen for min del.
18
Quote from: Nixon on April 11, 2023, 09:08:35 AM
Quote from: Sint balle on April 11, 2023, 08:56:10 AM
Quote from: Nixon on April 10, 2023, 22:32:04 PM
Quote from: Spelaren on April 10, 2023, 22:26:18 PMGlemte helt å juble på 3-0, fordi hele angrepet virket å være avblåst.

Det var første gang VAR-frykten tok meg denne sesongen. Kan ikke si at jeg likte følelsen.

Det er en viss sjansen for at målet hadde blitt avblåst for offside uten VAR da. Men ja, det er litt møkk at en avventer lenge for om det er godkjent eller ikke

Linjedommeren vinket ikke, så målet hadde selvsagt stått uten VAR, men ble umiddelbart redd for at skåringen skulle bli underkjent i ettertid da det var to pasninger helt på offsidegrensen.

Men VAR gjør jo at linjemannen ikke trenger vinke, de kan dobbeltsjekke i etterkant. Uten VAR måtte linjemannen på en måte tatt avgjørelsen på egen hånd, og da kan det jo være at han som så mange andre som var usikker hadde landet på offside.
Føler ihvertfall det er ofte en ser dette i utlandet hvor VAR har vært lenge
19
Quote from: Nixon on April 10, 2023, 22:32:04 PM
Quote from: Spelaren on April 10, 2023, 22:26:18 PMGlemte helt å juble på 3-0, fordi hele angrepet virket å være avblåst.

Det var første gang VAR-frykten tok meg denne sesongen. Kan ikke si at jeg likte følelsen.

Det er en viss sjansen for at målet hadde blitt avblåst for offside uten VAR da. Men ja, det er litt møkk at en avventer lenge for om det er godkjent eller ikke
20
Brann / Re: Treneren etter LAN
August 04, 2020, 13:13:08 PM
Ser flere er positiv til Cifuentes. Jeg må ærlig innrømme at jeg vet for lite og har sett for lite Sandefjord til å uttale meg om det. Stoler på flere av dere sine uttalelser om spillestil

Men om en henter Cifuentes nå, vil ikke det bety at Knutsen utgår for en god stund? Går ut ifra at Cifuentes ikke forlater sin jobb for å være vikar her i noen måneder.

Eller er det kanskje urealistisk at vi i det hele tatt kan hente Knutsen? Er godt mulig han får mye større og mer spennende tilbud fra det store utland om han Glimt fortsetter som de har startet sesongen.
21
Kamper / Re: Aalesund - Brann, 24.06.20 kl. 18:00
June 23, 2020, 05:11:12 AM
Quote from: Gulløl on June 22, 2020, 19:43:57 PM
Quote from: Sint balle on June 22, 2020, 18:09:00 PMVar det krampe som gjorde at han måtte ut mot Haugesund? Kolskogen altså.
Trodde han fikk seg en trøkk i den ene taklingen han ble liggende som gjorde at han gav seg.
Klipp fra BA:
Kolskogen måtte gi seg etter 74 minutter med krampe i leggene. Det fikk han også mot Haugesund.
- Det er det samme greiene. Jeg har hatt noen stive legger i noen uker nå. Det er begge leggene, og det handler nok litt om at tempoet er høyere enn det jeg er vant til, sier 19-åringen, som i likhet med Lars Arne Nilsen var fornøyd med egen innsats før krampen tok ham.


Ja se der ja 😊
22
Kamper / Re: Aalesund - Brann, 24.06.20 kl. 18:00
June 22, 2020, 18:09:00 PM
Var det krampe som gjorde at han måtte ut mot Haugesund? Kolskogen altså.
Trodde han fikk seg en trøkk i den ene taklingen han ble liggende som gjorde at han gav seg.
23
Brann / Re: Overganger vinteren 2020
January 13, 2020, 14:59:49 PM
Selger/kjøper viking seg fra potensiell medalje? 4mill for sin viktigste spiller og 6,5 mill for vår flopp?
I skrivende stund kjennes litt fryd mot landets, i mine øyne, mest usympatiske klubb og supportere.

Og er Finne kun 24? Trodde han var blitt en eldre kar han og
24
Om ikke annet så ser jeg mye heller Godset enn Mjøndalen i eliteserien.

25
Kamper / Re: Cupen 2019
June 26, 2019, 18:24:30 PM
Dette er jaggu skrale greier.
Når Ranheim presser høyt (som ved utspark), er vi helt forferdelig dårlig på å spille oss ut. Mens når vi presser høyt så er det lekende lett for Ranheim å spille seg ut.
Samtidig så sliter vi noe fælt når vi møter motstandere som kan å parkere bussen, mye som ikke stemmer her idag. Dessverre har det vært litt melodien over lengre tid.

I tillegg ser det jo ut som de bare trenger treffe innenfor målstengene for å score på oss.

Begynner spillerne miste litt troen på LAN?
26
Brann / Re: Overganger sommeren 2019
June 26, 2019, 12:03:29 PM
Radlinger klar for Barnsley, ikke at vi lengre trenger en bedre keeper!
27
Takk for oppdatering. Krysser fingre for at det er kortvarig på begge to.
28
Har ikke sett at noen har nevnt noe om det, men skadene til Haugen og Barmen? Noe nytt om de?
29
Scorer ikke Haugen alltid mot Viking? Kjør fra start!
30
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
March 31, 2019, 10:08:12 AM
Send heller LAN på kurs hos Bielsa, de har jo noe lignende spillestil over seg. Og ser helst at Bielsa blir værende der han er i lang tid!
31
Brann / Re: Sesongen 2018
November 06, 2018, 19:30:46 PM
Quote from: Spelaren on November 06, 2018, 18:13:24 PM
Quote from: Sint balle on November 06, 2018, 17:53:04 PMHvem tror vi blir årets trener i EL da?

Sikkert Coolen etter de døbble.

Ja sant? Er ikke mange kjempekandidater.
LAN? Horneland? Reka?😊
32
Brann / Re: Sesongen 2018
November 06, 2018, 17:53:04 PM
Hvem tror vi blir årets trener i EL da?
33
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
October 22, 2018, 10:49:42 AM
Kunne Boli vært noe? Spesielt om Stabæk går ned forsvinner han vel derfra uansett, og han har venner i Brann?
Har vi bruk for han, hva tenker dere?
34
Brann / Re: Sesongen 2018
October 01, 2018, 17:00:50 PM
Quote from: osoerli on October 01, 2018, 12:07:22 PM
Quote from: Sint balle on October 01, 2018, 07:51:06 AM
Quote from: Nixon on September 30, 2018, 21:57:34 PM
Quote from: Henki on September 30, 2018, 21:47:18 PMMen det kan bli en fantastisk vitamininnsprøytning hvis vi skulle klare å ta tre poeng der oppe!

Ja, da kan vi håpe på over 10.000 mot Lillestrøm på søndag!;)

Sånn som vi spiller når det er mer enn 10k tilskuere så håper jeg på 9999 maks!
Er boikotten avlyst?

Aner ikke, blir vel like vellykket som Kjernen sitt opplegg igår.
35
Brann / Re: Sesongen 2018
October 01, 2018, 07:51:06 AM
Quote from: Nixon on September 30, 2018, 21:57:34 PM
Quote from: Henki on September 30, 2018, 21:47:18 PMMen det kan bli en fantastisk vitamininnsprøytning hvis vi skulle klare å ta tre poeng der oppe!

Ja, da kan vi håpe på over 10.000 mot Lillestrøm på søndag!;)

Sånn som vi spiller når det er mer enn 10k tilskuere så håper jeg på 9999 maks!
36
Kamper / Re: Brann - Sarpsborg08, 19.08 kl 18.00
August 19, 2018, 20:50:56 PM
Ser mange syns Vega var positiv, kan være jeg ikke fikk med meg alt, men så han gikk rett i garderoben etter det ble blåst av.
At han er misfornøyd med situasjonen skjønner jeg, men blir vel ikke bedre av det?
37
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
August 14, 2018, 21:45:05 PM
Takk
38
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
August 14, 2018, 21:42:55 PM
Når stenger vinduet imorgen?
39
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
August 13, 2018, 06:10:52 AM
Så siste 20 mellom rbk og Stabæk, tar gjerne imot en som Ohi, gjerne Ohi selv. Tar ned ball med mann i rygg, vender rundt og holder på ball, treffer medspillere med pasninger og gjør alt i alt en god jobb. Binder opp flere forsvarere så det blir mer plass for medspillere. Skålevik er topp førsteforsvarer, men en forsvarer tar han helt fint ut alene 10 av 10 ganger. Kanskje i tospann hadde vært noe?
40
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 30, 2018, 13:02:40 PM
Har nesten vanskelig for å tro at det ikke er noe mer i denne saken som vi ikke vet. Tre millioner for SHN er jo absurd lite, spesielt med tanke på hvor vanskelig vi skulle være mtp Skånes.
Hvis det ikke er en veldig god grunn for det er det rett og slett en helt hinsides dårlig overgang for vår del.
41
Kamper / Re: Brann - Molde 01.07 kl 18:00
July 04, 2018, 10:24:19 AM
Har vi overhodet glemt hvor vi var for tre år siden? Om det blir en kjedelig 5 plass i år for så være syns jeg, vil mye heller ha dette enn det meste annet Brann har levert de 30 årene jeg har levd.
42
Kamper / Re: Brann - Molde 01.07 kl 18:00
July 02, 2018, 13:55:27 PM
Personlig synes jeg det er mye svartmaling her nå. Kampen igår var hårreisende, er ikke noe annet å si om det. Samtidig så syns jeg ikke vi var spillemessig så hakkende ille i første, men vi blir straffet knallhardt for forsvarsfeil som vi normalt ikke gjør og at Molde får maks uttelling på alt de første 20min. Kanskje litt naivt å kun sette Kristiansen alene mot Braut på corneren før 2-0.
Utover i kampen mister vi jo helt totalt gnist og lyst, virket ikke som noen hadde lyst å spille de siste 45. Men er jo ikke så rart det heller, selv om de skal være proff.

Håper de klarer reise seg mot glimt og at Braut er solgt før vi møter Molde igjen.
43
Har flere ganger tenkt at norske spillere tåler belastning dårlig. Se bare på championship, der har mange av klubbene rundt 50 kamper hver sesong. Samtidig spiller de vel så fysisk i den ligaen som Brann.

Nå er championship nok en liga med høyere nivå enn ES, men vil samtidig tro at mange spillere i Norge har ambisjoner om å spille utenlands. Tror få hadde tålt belastningen gjennom en sesong der.
44
Brann / Re: Skader og karantener 2018
May 15, 2018, 21:01:09 PM
Quote from: Alonso Solis on May 15, 2018, 17:02:40 PM
Quote from: Sint balle on May 15, 2018, 14:54:11 PMNoen med ba pluss som kan si hvem som er skadet på fremsiden deres? Ligner sønnen

Både Sønnen og Barmen er usikre til i morgen. Kristiansen er også usikker, men mindre usikker enn de to andre. Slik har ihvertfall jeg forstått det, men jeg er usikker.

Ble usikker på om et ba pluss abm. gir noe mer svar enn å ikke ha det.

Eneste som er sikkert er at vi får vente å se imorgen da.
45
Brann / Re: Skader og karantener 2018
May 15, 2018, 14:54:11 PM
Noen med ba pluss som kan si hvem som er skadet på fremsiden deres? Ligner sønnen
46
Brann / Re: Sesongen 2018
May 05, 2018, 19:54:02 PM
Noen andre som ser at på de siste 6 kampene har vi 4 hjemme og 2 borte.
Henger vi med i toppen etter sommeren kan dette bli veldig spennende!
47
Brann / Re: Sesongen 2018
May 02, 2018, 19:48:14 PM
Eneste som var dumt i cupen idag er at Mjøndalen snur mot slutten og vinner, få de vekk før vi trekker de!
48
Noen andre enn meg som stusset på at Radlinger tok det siste tilbakespill med hendene til slutt? Var motspiller borti ballen?
49
For ordens skyld så trener de ihvertfall på kunstgresset idag. Kunne se Karadas, Vega, muligens og Marengo, og syntes jeg hørte noen rope Orry.
Vil tro at de faste som fikk store deler av kampen igår hviler litt idag.

LAN stod på sidelinjen og fulgte med.

Gresset på Nymark er vel litt tidlig å bruke, så grønt og fint ut nå, men er bare noen få uker siden det var brunt.
50
Brann / Re: Sesongen 2018
April 25, 2018, 21:26:02 PM
Føles jo merkverdig å skulle være favoritt og samtidig vinner vi, får vel bare nyte det enn så lenge!

For de som ikke følger championship tett så startet mitt kjære Leeds veldig likt. Beste starten på gudene vet hvor lenge, slapp nesten ikke inn mål og ledet serien etter 8-9runder. Siden den gang har de sparket manager, knapt vunnet noe etter jul og ny manager kom inn.
Det kan snu fort!