• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Mjelde må gå anno 2007

Started by Mr_Soma, February 17, 2007, 17:45:03 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Xminator

Quote from: "Ricky"Ingen bombe at reservene og et par av de eldste spillerne i troppen forsvinner. Slik er det i alle klubber.


Untatt i RBK, og det kan vi egentlig være litt glad for. Generasjonskiftet som feilet er den viktigste grunnen til at de tross økonomisk dominans har rotet bort forspranget.

Nesten

eg er HELT sikker på at Brann taper de 2 neste seriekampene.  Også ifjor tapte vi mot VIF borte og RBK hjemme. -Kjempe sa du ? Nei det pleier vi ikke å gjøre.-

Corran

Quote from: "Nesten"Istedenfor er jeg redd de ansvarlige ikke innser det før i november og da blir det rabalder og alle aktuelle har fått jobb så må de hente en utlending som  ikke aner noe om norsk fotball, bakrom eller gjennombrudd. Marerittet er en apatsik Prahl-type.


Hvem er disse aktuelle som er ledige nå og som er bedre en MIM?
Det finnes vel ingen ledige norske trenere som vi vil ha til Brann?

Så alternativet til MIM er en utlending. Og eg tar til takke med MIM en så lenge
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Langhår

Quote from: "Stoffi"
Stadige trenerskifter? Det er ikke lenger et argument. Mjelde har sittet LENGE, han har fått tid og ro, pluss masse penger. Resulatene skulle vært her allerede. Hvor mye tid skal du gi han? 30 år?


Tror du sliter litt med forståelsen her. Hva mener du med at Branns periode med stadige trenerskifter ikke er et argument? Det gav sportslig sett null resultat. Mjelde har tross alt resultater selv om du hevder det motsatte.

Vente på resultater? Tredve år? Hva er det du snakker om? Under Mjelde HAR Brann oppnådd resultater. Vi har sølv, bronse og cupgull. Det er et faktum, akkurat som at det er et faktum at du utviser gullfiskhukommelse når du hevder at vi ikke har resultater. At du i din grenseløse enfoldighet mener at vi skulle vunnet serien hvert år og hevdet oss i Europa-toppen er så sin sak, men ikke kom å si at ikke sportsklubben har hatt bra resultater de siste årene. Det er med respekt og melde pisspreik. Det er faktisk så dumt at det er såvidt jeg gidde å svare på det.

Quote


Javel ja. 9-10 trenere i tippeligaen er bedre enn Mjelde. Og det bygger du på hva? Jeg mener at 9 av 10 FRP-velgere er idioter. Dessuten mener jeg at spagetti smaker bedre enn kneipbrød 9 av 10 ganger. Greit å slenge om seg med påstander, men dette blir for dumt.  Resten av dette innlegget er også til å flire av. Mjelde skal altså sparkes fordi han kun har trent èn klubb? Har man ikke mulighet til å reflektere og se ting i perspektiv fordi man kun har trent èn klubb? Fordi at?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

tormi

Uansett hva folk mener så står Brann nå ved et vegskille. Min innside og det har også stått en del om det i pressen er at Mjelde er hovedgrunnen til at spillere som

Huseklepp, Sæternes og Andresen ikke signerer nye kontrakter. Også andre spillere er misfornøyd med treneren. Slik sett kan det se ut som om Miller bare var talsmann utad for det mange spillere i klubben mener.

Skal Brann fortsette å se at spillerne forsvinner fra klubben - eller skal de sparke Mjelde slik at spillerne blir.

Det virker som om valget er tatt - Mjelde blir og Sæternes/Huseklepp/Andresen drar.

Jeg har støttet Mjelde mann i tykt og tynt men må si at jeg etterhvert begynner å bli veldig usikker på mannen. Jeg betviler STERKT at en tropp som opplever så mye utskiftninger og åpenbar misstillit til treneren skal være istand til å ha nok fokus på å gjennomføre nettopp trenerens opplegg til å klare å dra gulle i land.

Jeg er meget usikker på det meste med Brann for tiden.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

kabelmann

Så lenge Brann har så mange profilerte spillere som de har og det er så stor konkurranse som det er, så tror jeg situasjonen ville vært stort sett den samme uansett hvilken trener vi hadde hatt. Rosenborg har samme problemet, LSK like så.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

tormi

Quote from: "kabelmann"Så lenge Brann har så mange profilerte spillere som de har og det er så stor konkurranse som det er, så tror jeg situasjonen ville vært stort sett den samme uansett hvilken trener vi hadde hatt. Rosenborg har samme problemet, LSK like så.


Jo ikke helt uenig i det - men i Brann så forsvinner jo nå de aller største profilene. De som faktisk spiller fast (ihvertfall Andresen).

De største profilene forsvinner ikke fra de andre klubbene.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Kjell249

De største profilene? Haugen og TFL? Det er de eneste som har forsvunnet så langt. At Sæternes og Andresen er på vei ut, er en naturlig del av en fornyelses prosess. Andresen kom til Brann pga Mons og jeg har hørt fra sikre kilder ;) at hvis det blir trenerbytt så stikker han ihvertfall. Han vet at trenerbytt setter Brann 3 skritt tilbake og det er noe han ikke har tid å vente på. Disse spillerne begynner å bli gamle og er forbi storhetstiden. Vi er inne i et lite genrasjonsskifte og det er bare sunt. Winters og Bjarnason på vei ut er vel ikke noe krise det heller. Trenger å bygge Brann på unge sulte spillere. Det hadde vært ønskelig med lokale, men de har en tendens til å begynne å syte og ha litt høye forventninger til seg selv.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

tormi

Quote from: "Kjell249"De største profilene? Haugen og TFL? Det er de eneste som har forsvunnet så langt. At Sæternes og Andresen er på vei ut, er en naturlig del av en fornyelses prosess. Andresen kom til Brann pga Mons og jeg har hørt fra sikre kilder ;) at hvis det blir trenerbytt så stikker han ihvertfall. Han vet at trenerbytt setter Brann 3 skritt tilbake og det er noe han ikke har tid å vente på. Disse spillerne begynner å bli gamle og er forbi storhetstiden. Vi er inne i et lite genrasjonsskifte og det er bare sunt. Winters og Bjarnason på vei ut er vel ikke noe krise det heller. Trenger å bygge Brann på unge sulte spillere. Det hadde vært ønskelig med lokale, men de har en tendens til å begynne å syte og ha litt høye forventninger til seg selv.


Du skjønte sikkert jeg mente Sæternes / Andresen når jeg snakket om de største profilene. Jeg nevnte vel ikk TFL eller andre. Løk!

Men utover det så er det interessant det du sier om Andresen og trenerbytte. Om dine sikre kilder har rett så må jeg omrokkere litt på mitt syn og mine tanker der.

Men jeg og har sikre kilder (dog de innbefatter ikke Andresen) om at det er misnøye blant flere spillere med Mjelde. Når det er sagt så klarer jeg ikke bestemme meg for om jeg vil ha med Mjelde videre.

Det er for mange potensielle konsekvenser uansett veivalg.

Ka de ikke bare vinne serien så blir det hele lettere å forholde seg til :)

Lurer på om jeg selv skal legge opp som supporter ved et seriegull... Hadde vært godt å slippe den bekymringen i livet sitt :)
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

steinbygger

Nå har vel flere av de største stjerene uttalt at det var samtalene med MIM som gjorde at de valgte å gå til Brann, det samme har vel Sjøhage uttalt. Jeg skal ikke uttale meg om MIM som trener, men jeg har alltid sagt at han hadde passet perfekt inn i jobben til RBH.

Superjack

Brannsupporter.

HansaInferno

Tror nok at det er mange fler enn de som sitter her inne å skriver som er ganske drit lei Mjelde. Bataljonens medlemer er jo der for å støtte alt som har med Brann å gjøre, enten det er det ene eller det andre, uten å være kritisk til noe som helst. Men folk flest ser vel at Mjelde ikke har nådd opp som trener. Han har hatt ressurser i massevis, noe en del andre lag også har hatt, men vi har også hatt flust i klassespillere, og da er det ingenting å skylde på lenger.

Mjelde må gå!
Breiflabben, baby!

tormi

Quote from: "steinbygger"Nå har vel flere av de største stjerene uttalt at det var samtalene med MIM som gjorde at de valgte å gå til Brann, det samme har vel Sjøhage uttalt. Jeg skal ikke uttale meg om MIM som trener, men jeg har alltid sagt at han hadde passet perfekt inn i jobben til RBH.


Joda skal ikke stikke dette under en stol. Men dersom det er slik at han får spillere til klubben en ene omgang men i neste omgang er grunnen til at de drar - så vil det skorte på førstnevnte etterhvert også..

men seff bare spekulasjoner.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

tormi

Quote from: "Superjack"


Er enig i deg om det meste her med unntak av det du skriver om Huseklepp.

Personlig er ikke jeg heller det minste bekymret for at BS forsvinner rent spiller messig - men det er ikke det som er poenget.

Poenget er at Brann legger seg langflat etter spillere som Sæternes og han likevel takker nei.

Altså det er ikke bra av Brann/Mjelde/RBH eller hvem som helst for de får jo ikke til det de prøver på. Om det er en lykkelig ending på det hele så må det jo være ren flaks da siden de faktisk forsøker å forlenge med spillerne.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Superjack

Quote from: "tormi"

Poenget er at Brann legger seg langflat etter spillere som Sæternes og han likevel takker nei.Jeg vil ikke si at de legger seg langflate. De gir han tilbud om 2 og ikke 3 årskontrakt. Mjelde og RBH setter i grunnen vilkårene her.

Hadde de vært dumsnille og lagt seg langflate ville de tilbudt 3 års kontrakt.
Brannsupporter.

tauraren1

Quote from: "tormi"
Poenget er at Brann legger seg langflat etter spillere som Sæternes og han likevel takker nei.
ordan har "vi" det i dag da?

hocey

tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

tormi

Quote from: "tauraren1"
Quote from: "tormi"
Poenget er at Brann legger seg langflat etter spillere som Sæternes og han likevel takker nei.


Ehh. To kontraktsforslag på 4 måneder - og til slutt en slags enighet om at han "kanskje" spiller ut sesongen og "kanskje" blir solgt.

Kan ikke skjønne hvordan de kan legge seg så mye mer flat for en ansatt.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

tormi

Quote from: "Superjack"
Quote from: "tormi"

Poenget er at Brann legger seg langflat etter spillere som Sæternes og han likevel takker nei.Jeg vil ikke si at de legger seg langflate. De gir han tilbud om 2 og ikke 3 årskontrakt. Mjelde og RBH setter i grunnen vilkårene her.

Hadde de vært dumsnille og lagt seg langflate ville de tilbudt 3 års kontrakt.


Da RBH ble konfrontert med dette av bt (tror det va bt) sa han vitterlig at han ikke hadde hørt noe fra BS om at 3 år var det han ønsket - han sa og at om det var det så regnet han ikke med at DET ville bli noe problem.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

krøvel vellevold

Quote from: "HansaInferno"Tror nok at det er mange fler enn de som sitter her inne å skriver som er ganske drit lei Mjelde. Bataljonens medlemer er jo der for å støtte alt som har med Brann å gjøre, enten det er det ene eller det andre, uten å være kritisk til noe som helst. Men folk flest ser vel at Mjelde ikke har nådd opp som trener. Han har hatt ressurser i massevis, noe en del andre lag også har hatt, men vi har også hatt flust i klassespillere, og da er det ingenting å skylde på lenger.

Mjelde må gå!


JA! Vi burde hatt 39 poeng etter 13 kamper! Skandale at vi ikke har det! Sølvplass ved halvpsilt serie? To poeng bak serielederen? Såvidt foran drittlag som Viking og LSK? Bare 7 poeng foran talentløse og fattige RBK og ynkelige 13 poeng foran VIF? Det er så flaut at det er til å grine av! Styre og stell i Brann må jo skjønne at slike elendige resultater ikke er til å leve med! De andre klubbene klarer jo knapt å stille 11 mann på banen, mens Brann har 25 mann i verdensklasse. Utrolig at ikke Mjelde har klart noe mer med dette laget!
Legg ned hele klubben!

Corran

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

grei

Quote from: "HansaInferno"Tror nok at det er mange fler enn de som sitter her inne å skriver som er ganske drit lei Mjelde. Bataljonens medlemer er jo der for å støtte alt som har med Brann å gjøre, enten det er det ene eller det andre, uten å være kritisk til noe som helst. Men folk flest ser vel at Mjelde ikke har nådd opp som trener. Han har hatt ressurser i massevis, noe en del andre lag også har hatt, men vi har også hatt flust i klassespillere, og da er det ingenting å skylde på lenger.

Mjelde må gå!

Xminator

Kanskje på tide at BA gjentar spørreundersøkelsen sin om Mjeldes tillit? Den har vel aldri vert så høy som før denne sesongen - til tross for at enkelte på dette forumet på tilsvarende tidspunkt påberopte seg majoritetens krav om avgang...

FeltZ4ever

Quote from: "Xminator"Kanskje på tide at BA gjentar spørreundersøkelsen sin om Mjeldes tillit? Den har vel aldri vert så høy som før denne sesongen - til tross for at enkelte på dette forumet på tilsvarende tidspunkt påberopte seg majoritetens krav om avgang...


Mjelde må ikke gå.. Det kan være ødeleggende midt i sesongen,men han burde blitt erstattet etter tragediehøsten ifjor der han etter min mening viste klare mangler på både kampledelse og på inspiratorsiden..

Han er nok en kjekk kar og en brukbar trener,men jeg tror ikke han innehar spisskompetansen som skal til for å nå helt til topps. All ære for det han har bygget og,men kronen på verket må nok en annen sette..
Den e' Bruun...

hocey

Kan tildels være enig at det kanskje ikke er det smarteste å sparke han nå i og med at vi faktisk er med å kjemper om gullet, men det bør bli en skikkelig oppvask etter sesongen. Styret og Bjørn Dahl bør tenke seg godt om, om de er skikket til å lede sportsklubben Brann når de klarte å gi MIM ny kontrakt i fjor etter kollapsen på høsten og i og med at manglene hans var godt dokumentert. POL tok konsekvensen av dette i fjor, ledelsen bør ta konsekvensen av det i år.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

tormi

Men et lite tankekors når "arbeidsdagen" nærmer seg slutt. Hva om Brann vinner serien? Skal Mjelde fortsatt gå?

Jeg mener Mjelde har fått god nok tid til å bevise sin dyktighet - men hva om han faktisk drar gullet i havn i år?

Da klarer ikke jeg å be ham gå ihvertfall det er no helt sikkert.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Corran

Quote from: "hocey". Styret og Bjørn Dahl bør tenke seg godt om, om de er skikket til å lede sportsklubben Brann når de klarte å gi MIM ny kontrakt i fjor etter kollapsen på høsten og i og med at manglene hans var godt dokumentert. POL tok konsekvensen av dette i fjor, ledelsen bør ta konsekvensen av det i år.


Hallo? Setter du spørsmålstegn ved Bjørn Dahl (med magen)? Hva har ikke den mannen fått til i Brann. Vi har ham og takke for at Brann har gått fra middelhavsfarer (eller bunnstrid) med minus i alle regnskap til en klubb som år etter år kjemper i toppen, eier sin egen stadion igjen og har plus i regnskapene. Kan da for helvete ikkje mene at han ikke er skikket til å lede Brann? Selv om du måtte mene at det å gi MIM ny kontrakt var feil så veier no alt det andre opp for det. Og vi kjemper faktisk om gullet enda
Og den lille guden (til enkelte) POL som gikk gjorde ikke stort annet en å signere et par kongesigneringer. Men dere klager på at mange ikke har fornyet kontraktene sine og at lokal sattsing er dårlig. dette er problemer som startet under POL
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

monzilla

Sant skal sies, det er nok herrene i det gamle ASA i samspann med Bjørn Dahl som har fått minus til å bli pluss. Det svei som faen den gangen, men tror vi skal være jævlig glad for det nå.

tauraren1

Quote from: "FeltZ4ever"jeg tror ikke han innehar spisskompetansen som skal til for å nå helt til topps. All ære for det han har bygget og,men kronen på verket må nok en annen sette..

For noe vås! man lærer hele tiden! vent å se så skal du få spise i deg de ordene der! sann mine ord!

Nå til topps? de er jo allerede der! kan du ikkje se det? absolutt de beste spillerene ønsker pt. å spille for brann og de som føler de ikke strekker til lenger velger å bytte klubb! enkelt å greit!
og så er det enkelte "supportere" med mørke briller som ikke klarer å se virkeligheten gjennom de :roll:
ordan har "vi" det i dag da?

Langhår

Leser man noen av disse innleggene uten å vite noe særlig om klubben vil man nok tro at Brann rykket ned ifjor og i skrivende stund kaver i bunnen av Adecco-ligaen.

Rart at sannheten er den at Brann er iferd med å etablere seg som en toppklubb, med bronse, sølv og cupgull de siste årene. Men det har selvsagt intet med Mjelde og gjøre, han er kun sjefen i dårlige tider.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Marek

Quote from: "Langhår"Rart at sannheten er den at Brann er iferd med å etablere seg som en toppklubb, med bronse, sølv og cupgull de siste årene. Men det har selvsagt intet med Mjelde og gjøre, han er kun sjefen i dårlige tider.


Jøss! Et helt nytt argument, dette var grensesprengende og nå vil nok alle som er imot Mjelde tenke seg litt om. Hvor mange ganger har du så sagt dette her nå?
ons Ivar skal hem...

steinbit

Kanskje ikke et nytt argument i tråden, men likevel helt riktig.
At enkelte ikke forstår dette er en annen sak.

Mjelde må SELVSAGT ikke gå.

Marek

ons Ivar skal hem...

jako

Quote from: "Langhår"Leser man noen av disse innleggene uten å vite noe særlig om klubben vil man nok tro at Brann rykket ned ifjor og i skrivende stund kaver i bunnen av Adecco-ligaen.

Rart at sannheten er den at Brann er iferd med å etablere seg som en toppklubb, med bronse, sølv og cupgull de siste årene. Men det har selvsagt intet med Mjelde og gjøre, han er kun sjefen i dårlige tider.


36 poeng, 40 poeng, 37 poeng og 46 poeng. Høres ikke ut som et etablert topplag spør du meg. Legger du i tillegg til alle pengene som er blitt brukt i løpet av disse årene får man heller mer inntrykk over at dette er et lag som underpresterer.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Lurkin

Herregud. Når Tippeligaen er så EKSTREMT jevn som den er, så er den en prestasjon å være et etablert topplag. Altså, Stabæk leder serien nå - to år siden spilte de i divisjonen under oss. Viking ligger der oppe, de hadde vært i divisjonen under oss hadde det ikke vært for oss. Start ligger der nede, for to sesonger siden så kjempet de om gullet helt inn i siste serierunde. Vålerenga vant for to år siden, nå kjemper de på nedre halvdelen av tabellen. Rosenborg vant i fjor, i år ligger de i ingenmannsland. Brann derimot, er et ETABLERT topplag. Og takk Gud for det. Jeg vil heller vente litt på et gull for å så fortsette å være et topplag, enn å ta et gull for så å ende på 10. plass - gjerne etter å ha tapt mot et øst-europeisk drittlag i CL-kvalikken, og så må alt bygges opp på nytt igjen.

Folk må tenke litt i perspektiv. Dette er ikke som Premier League, der ManU ender på 8. plass etter de har vunnet gull - mens Newcastle vinner hele dritten og Arsenal rykker ned. Det er det samme med resten av Europa. Fakta er at Tippeligaen er så forbanna uforutsigbar at det er små marginer som avgjører det hele, og når Mjelde&Brann fremdeles ligger der oppe som vi har gjort over en lengre periode - så ser jeg ingen grunn til å endre på det. Hvertfall ikke nå. Da får vi heller se hvor vi er i november, som kan være de fleste steder på tabellen. Noe som også gjelder resten av lagene i Tippeligaen.
Berømte Brann fra Bergen

naitsirk

Quote36 poeng, 40 poeng, 37 poeng og 46 poeng. Høres ikke ut som et etablert topplag spør du meg. Legger du i tillegg til alle pengene som er blitt brukt i løpet av disse årene får man heller mer inntrykk over at dette er et lag som underpresterer.


du må ikkje gløyme å ta med plasseringane når du fyrst legger vekt på poeng.6,3,6,2
lsk har 37,35,42,44.
vif har 28,48,46,44.
viking har 37,33,41,29

rbk gidda eg ikkje ta med. dei har for gode tall:)

om 30 poeng er godt nok for gull, så hadde no eg vore nøgd.

krøvel vellevold

Vil nok engang ta med maratontabellen for den perioden Mjelde har sittet som trener i Brann:

1 Rosenborg 117 63 26 28 241 - 147 215
2 Brann ----- 117 54 24 39 198 - 178 186
3 Lillestrøm --117 49 35 33 181 - 144 182
4 Vålerenga -117 48 35 34 162 - 124 179
5 Lyn --------117 45 32 40 160 - 152 167
6 Viking ---- 117 43 35 39 168 - 153 164

Eneste som er bedre enn oss er RBK som har hatt mye mer penger og ressurser enn Brann i denne perioden. Spesielt i begynnelsen der Brann nettopp var blitt reddet fra konkurs.

Snittplassering samme periode (2007 regnes som en hel sesong):

1 Rosenborg 3.20  
2 Brann ----- 3.80  
3 Lillestrøm - 5.00  
4 Vålerenga -5.80
5 Lyn --------6.20
6 Viking ---- 6.80  


Dårligste plassering i Mjelde-perioden:

1 Brann ----- nr. 6
2 RBK ------- nr. 7
2 LSK ------- nr. 7
2 Lyn ------- nr. 7
5 Viking ---- nr. 11
6 VIF ------- nr. 12

Så hva er så utrolig galt?
Legg ned hele klubben!

jako

Jeg er fornøyd med poenfangsten så langt i år, hvis det hersket noen som helst tvil om det. Selv om vi egentlig ikke har imponert noe særlig bortsett fra enkeltkamper.

Poengmessig bør vi ha minimum 45 poeng hver sesong. Når vi bruker så eneormt med penger krever jeg at vi hever oss litt over de fleste lagene i TL.
Hva de andre lagene gjør bryr jeg meg fint lite om, er mer opptatt av hva Brann gjør. Og det har med unntak av i fjor ikke vært godt nok.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Xminator

Men er ikke litt av grunnen til at vi har brukt så mye kamper en klubb og en stall som var bunnkjørt i 2002? Joda, vi har drevet økonomisk doping de siste årene, men det er ingen garanti for at en annen trener hadde gjort det bedre - eller dårlige. LSK har jo brukt penger (de ikke har) så det synger etter, og selv med en hyperprofilert trener ligger de godt etter oss...

jako

Selvfølgelig ikke og Mjelde har ikke gjort det dårlig. Men han har heller ikke imponert. At Rosenborg og VIF har en dårligere trener enn Brann bør ikke bukes til å forsvare Mjelde som trener.

Bare som det er sagt jeg ønsker ikke at Mjelde skal få sparken. Men vi må gjøre en god høstsesong nå. Det begynner å bli en stund siden sist.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

enavgutta


krøvel vellevold

Quote from: "enavgutta"


Hvor mange tråder skal du forsøple med dette?
Legg ned hele klubben!

enavgutta

Ikke flere nå. Du er et juletre og jeg en bråkmaker, snakkes.

Superjack

Quote from: "enavgutta"Ikke flere nå. Du er et juletre og jeg en bråkmaker, snakkes.


Da er det altså 2 juletrær. Tuftedrakt da?
Brannsupporter.

blubbin

Hva er dette for vås? Sæternes er blitt en B-spiller, og det er mye bedre at han stikker enn om han hadde blitt værende 3-4 år til.  Null mål i fjor høst, var det det? Mål i to av 13 kamper til nå?  Hadde selvsagt vært best å beholde ham ut sesongen, men er det Mjelde sin feil at så ikke skjer?
Ut sesongen har man Helstad, Winters og Sjøhage som spissalternativer - neppe noen forverring.  Millioner sparer man også.

krøvel vellevold

Quote from: "enavgutta"Ikke flere nå. Du er et juletre og jeg en bråkmaker, snakkes.


Hva skal liksom poenget være her?
Legg ned hele klubben!

Leffen

og bjornsson som backup.....

de som bruker mjelde sine resultater de siste årene som eneste grunnlag for hvorfor han bør få fortsette, bør vel også se litt bak resultatene.
spillere har blitt hentet inn til den store gullmedaljen, og masse penger er investert. når så ikke disse spillere nødvendigvis spiller opp mot maks som et lag, ligger mye av skylden hos treneren. og hvis det viser seg at spillerene kanskje ikke er helt helmaks i utgangspunktet, ja så ligger mye av skylden hos treneren da og, for å overbetalt for middels spillere.
er jo ingen tvil om at en spiller som f.eks "mjøsas beckham", ikke ville blitt snakket så varmt om som de fleste av oss tross alt gjør, hvis han hadde blitt solgt for normal makredspris....
mjelde er en elendig taktiker. enkelt og greit. de som er uenige må gjerne få komme med gode eksempler på når han har klart å snu kamper. har brann en klar fotball-filosofi? spiller vi ikke litt på slump? på MA's dagsform? og håper på det beste? og går det dårlig til pausen, så får spillerene beskjed om å bevege beina....hver gang. virker som det eneste MIM klare å si.
men han er vel god med mennesker. virker det som. hans samtale med eirik bakke, var jo det utslagsgivende for den overgangen. tror han kunne passet perfekt som assistenttrener egentlig. med ansvaret for godt forhold mellom spillergruppe og støtteapparat.
jeg har ingen tro på at mjelde vil ta dette laget videre. stein-på-stein er en floskel mer utbrukt enn "det norske hus", og mons er tom for gode ideer.
vi har en flott stadion på gang, lojale supportere, god økonomisk styring og en relativt brukbar sportslig ledelse. nå er det på tide og hente inn en mann som ta oss videre. jeg skyter meg kanskje selv i foten, ettersom jeg ikke har en anelse om hvem det skulle være. men mons har fått nok sjanser nå. uansett om 07 blir gullsesongen vi har drømt om...

Corran

Så mim har fått nok sjangser selv om det blir gull?
Vil det ikke da heller være at han har tatt vare på sjangsen ?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Quote from: "Leffen"mjelde er en elendig taktiker. enkelt og greit. de som er uenige må gjerne få komme med gode eksempler på når han har klart å snu kamper.


Vi har da ligget under nok ganger i år og kommet tilbake...
Rød makt på Hansa

Xminator

Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "enavgutta"Ikke flere nå. Du er et juletre og jeg en bråkmaker, snakkes.


Hva skal liksom poenget være her?


Enavgutta er en av fjortissene som satt på felt å i fjor og nå har sett antydning til hår rundt pikken. Blir fort tøff bak tastaturet av slikt.

Go Up