• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Mjelde må gå anno 2007

Started by Mr_Soma, February 17, 2007, 17:45:03 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Belfort

Man må ha rimelig tåkesyn hvis man ikke ser at Brann hadde griseflaks i går. Såpass ærlig må man være. Lykken var bedre enn forstanden i går.

enavgutta

Xmin, ta en tlf til Færevåg, han vil sikkert ha deg inn i bloggen hans...

dudo

Jeg vil anbefale folk å se kampen én gang til. Jeg ble veldig overrasket da jeg så den etter å ha kommet hjem i går. Vi var ikke så gode som jeg trodde vi var i første, men LANGT bedre enn jeg hadde oppfattet i andre. Stabæk hadde vel noe sånt om 15-20 min totalt av kampen, resten hadde vi full kontroll på.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

eivhelle

Quote from: "Belfort"Man må ha rimelig tåkesyn hvis man ikke ser at Brann hadde griseflaks i går. Såpass ærlig må man være. Lykken var bedre enn forstanden i går.


Jeg lurer på hvor overbevisende Brann må vinne for at de ikke skal ha griseflaks. 3-0 er tydeligvis ikke nok. Hvis Stabæk hadde skåret på sine to største sjanser, og Brann hadde skåret på de sjansene de brennte som var like store, ville resultatet vært 7-2.

Lurer på om du er enig i at RBK også hadde griseflaks i går da de slo Viking 4-2. Tross alt hadde jo Viking en god del av banespillet etter at RBK gikk opp i ledelsen.

Falkman

Quote from: "enavgutta"- Flere av spillerne gikk tomme. Vi var nødt til å få inn friske bein. Det er aldri kjekt å legge om til 4-5-1 på hjemmebane. Men hadde vi ikke gjort noe, kunne vi fort ha tapt denne kampen, mener Mjelde.Var griseflaks at det gikk vår vei idag. Er bare å se kampen igjen det folkens. Vi hadde tur. Defensive byttet kunne endt i skandale.


.mildt sagt merkelig utsagn det der..  før byttene ble vi jo nesten presset inn i egen sekstenmeter, og det  lå en utligning i luften.. etter byttene  avtok presset, og vi scoret to mål. høres ikkje spesielt katastrofalt ut i mine ører.

Bruiser

Det var ikkje flaks at vi vann, flaks at vi holdt nullen ja, men flaks at vi vann var det ikkje. Det som var surt med denne kampen var at vi spelte som eit bortelag, på Brann Stadion. Dei strukturelle manglane som gjer at vi blir spelt så ofte langt tilbake på egen banehalvdel har blitt gjort åpenbare av langt dårlegere lag enn Stabæk denne sesongen.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Ricky

Quote from: "eivhelle"
Quote from: "Belfort"Man må ha rimelig tåkesyn hvis man ikke ser at Brann hadde griseflaks i går. Såpass ærlig må man være. Lykken var bedre enn forstanden i går.


Jeg lurer på hvor overbevisende Brann må vinne for at de ikke skal ha griseflaks. 3-0 er tydeligvis ikke nok. Hvis Stabæk hadde skåret på sine to største sjanser, og Brann hadde skåret på de sjansene de brennte som var like store, ville resultatet vært 7-2.

Lurer på om du er enig i at RBK også hadde griseflaks i går da de slo Viking 4-2. Tross alt hadde jo Viking en god del av banespillet etter at RBK gikk opp i ledelsen.


Dritflaks at Brann vant (som vanlig). Mjelde-haterne ser det de vil se. What else is new på Bataljonsforumet?


Branns største sjanser:
4      Kjempesjanse Brann! Winters slår nydelig igjennom til Winters, som skyter i steget. Knudsen redder til corner!
7     1 - 0 HELSTAD. En jevn kamp med både høyt tempo og temperatur på banen får den perfekte åpning for hjemmelaget. Winters kipper igjennom til Helstad som kommer stormende, og dytter ballen forbi Knudsen fra kloss hold.
9      Utrolig sjanse for Vaagan Moen! Ballen slås flatt inn i 16-meteren, men Moen blir hektet og får ikke skutt skikkelig! På grensen til straffe.
23      Jaiteh vinner ballen nede langs siden, og slår perfekt inn på hodet til Winters som stupheader utenfor!
37     Brann får frispark på rundt 20 meter. Vaagan Moen fyrer av. Knudsen gir retur, og der lurer Helstad. Han setter ballen over fra 2 meter, men assistentdommer var allerede oppe med flagget.
44     Stabæk avslutter den første omgangen med et langt angrep, men greier ikke skape de helt store farlighetene foran Branns mål. Hjemmelaget går til pause med en fortjent ledelse.
53     Thorstein Helstad finter ut Jon Knudsen i Stabæk-målet, og bør ha en enkel oppgave i å sette ballen i mål. Et ørlite trekk for mye gir imidlertid Pontus Segerstrøm tid til å kaste seg foran Helstad, og hindre Helstad å score sitt andre for kvelden. På returen setter Winters ballen over mål. Stor sjanse for hjemmelaget!
83     2 - 0 HELSTAD. Thorstein Helstad gjør det igjen! Innbytter erik Huseklepp utnytter et dårlig mottak i Stabæk-forsvaret, og setter fart langs høyrekanten, før han finner en umarkert Helstad i feltet. Helstad får en enkel jobb med å heade inn sitt andre mål for kvelden. Alle solemerker tilsier at Brann er serieledere før kvelden er omme!
maal
86      Helstad holder på å score igjen, men Knudsen får såvidt reddet med et par fingre!
87    3 - 0 HELSTAD. Hattrick-Helstad gjør det for tredje gang i kveld! Martin Andresen spiller seg fri på midten, og sender avgårde en pasning til goalgetteren. Helstad prikker inn sitt tiende mål i tippeligaen, og sender Brann til tabelltopp og supporterne til himmels!

Stabæks største sjanser:
28      Nannskog header like utenfor etter frisparket. Så ut som Opdal hadde kontroll.
41      Stabæk får frispark fra skrått hold. Trolig for langt til å skyte. Heading fra Segerström, men Opdal er nede og holder. God Stabæk-sjanse!
60      Alanzinho får gå og gå og gå og gå, det ender med skudd som en Brann-spiller får reddet på streken.
67     Alanzinho igjen, denne gangen i tverrligger fra 15 meter!
70     Daniel Nannskog fyrer av fra skrått hold, men treffer stanga!

Tom C

Dette må nå være ting som hører hjemme i kamp-tråden. Er lei av å se alle mulige slags diskusjoner i den evinnelige Mjelde må gå-tråden... Er folk redd for at den skal ramle for langt ned på listen...?
Aldri mer Obos....

tr0Ndemann

Quote from: "Tom C"Dette må nå være ting som hører hjemme i kamp-tråden. Er lei av å se alle mulige slags diskusjoner i den evinnelige Mjelde må gå-tråden... Er folk redd for at den skal ramle for langt ned på listen...?


Det skjer nok aldri. Forøvrig håper jeg på at det blir en "Mjelde må gå anno 2008" tråd.
What a waste of council tax, we paid for your hats!

Xminator

Quote from: "enavgutta"Xmin, ta en tlf til Færevåg, han vil sikkert ha deg inn i bloggen hans...


Diskuter sak og ikke person.

Xminator

Quote from: "jako"
Quote from: "Xminator"Ah, bli sint. Det er alltid litt småsøtt når folk blir sinte på ett forum.

Bare for å minne om det, vi er norges beste hjemmelag. For de som husker tilbake til forrige årtusen er det langt fra noen selvfølge.


Men da var vi til gjengjeld et fryktelig godt bortelag. Men det er selvsagt gøyere å vinne hjemme enn borte.


Nå er vi ikke så galt bortelag til nå i år.

Slår vi Strømsgodset er vi faktisk topp 3, og det er ingen lag som peker seg ut som klare bortelag i år. Det er også grunnen til at vi ligger der vi gjør til nå. Ulempen vår i forhold til Viking, Lillestrøm og Stabæk er at vi har spilt færre bortekamper. Og de tre lagene er sterke hjemmelag. Tar man borte/hjemmesnittet og ganger opp havner Brann på 52 poeng, Stabæk på 51.9999999, Lillestrøm på 48.noe og Viking på 46.noe

Regner man snittet på bortekampene er vi likt med LSK (1.5 poeng i snitt) og bak Stabæk (1.7) og Strømsgodset (1.6)

Klaus_Brann

Quote from: "Belfort"Man må ha rimelig tåkesyn hvis man ikke ser at Brann hadde griseflaks i går. Såpass ærlig må man være. Lykken var bedre enn forstanden i går.


Hva da?
Griseflaks med at vi ikke scorte enda fler?Stabæk hadde da virkelig ikke så mange sjanser, og at de spilte bedre enn oss i 2 del av 1.omgang og presset på når de fortsatt lå under i 2. er vel ikke rart.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

jako

Nå ligger vi jo foran skjema på poengrekorden vår fra 97? Så det blir kanskje litt feil å sammenligne allerde nå. Eneste som er sikkert er at den dårlig bortetrenden vi er kommet inn i må snus, skal vi vinne gull.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Nesten

Det er flere trender som må snus.
Bortepassivitetsidiotien må legges på is.
Forsvaret må heve seg, unngå flere tabber. ( Få vekk ballen )
Spillet, vel opp et hakk kvalitetsmessig, men de to førstnevnte problemene må av veien.
For at midtbanen ikke skal overspilles må arbeidsfordelingen være klokkeklar, og MA må svette litt mer uten ball. Jeg likte veldig godt gårsdagens løsning hvor man fordeler spilletid på midtbanen. Hvis Gashi kan får 30-35 minutter for vår afrikanske venn ( eller omvendt ) er det helt perfekt, mye av kreftene er borte litt uti 2. omgang, og sånn bør det være. Bruk innbytterkvoten alltid fullt ut, la alltid slitne midtbanefolk få avløsning tidlig i 2. omgang, og mess og gnål om konsentrasjon, innsats og få inn i hodet på spillerne litt av 2005/2006-sesongenes offensivitet også borte. Brann er best når det angripes.
Angrip når man kan, forsvar seg når man må, er et velbrukt uttrykk.
Brann har heldigvis flusst med "store, sterke stoppere" men kun en rask en , Sigurdsson. Hva i all verden gjør vi når han er ute ?? Han får garantert en karantene, Gud forby skade.
eg er HELT sikker på at Brann taper de 2 neste seriekampene.  Også ifjor tapte vi mot VIF borte og RBK hjemme. -Kjempe sa du ? Nei det pleier vi ikke å gjøre.-

krøvel vellevold

Quote from: "Xminator"[ Ulempen vår i forhold til Viking, Lillestrøm og Stabæk er at vi har spilt færre bortekamper.  )


Fordelen i forhold til Viking og RBK, er at vi har hjemmekamp mot disse. Ser ikke bort i fra at akkurat disse to kan bli de tøffeste konkurrentene om gullet. Stabæk er vi ferdige med, og LSK er det eneste av topplagene vi skal møte borte.
Legg ned hele klubben!

Brann4

Drit i om det er borte eller hjemme kamp! Hvis Brann klarer å omstille seg, og ikke få alt for stor tro på seg sjøl går dette veien! Er ofte høyt oppe med Brann, men så enda lengre nere i neste runde, klarer Brann å vinne jevnt å spille go fotball vinner de serien.. Brann er norges beste lag så lenge de er fokusert og målrettet!


felt b

Texas

Quote from: "Nesten"Det er flere trender som må snus.
Bortepassivitetsidiotien må legges på is.
Forsvaret må heve seg, unngå flere tabber. ( Få vekk ballen )
Spillet, vel opp et hakk kvalitetsmessig, men de to førstnevnte problemene må av veien.
For at midtbanen ikke skal overspilles må arbeidsfordelingen være klokkeklar, og MA må svette litt mer uten ball. Jeg likte veldig godt gårsdagens løsning hvor man fordeler spilletid på midtbanen. Hvis Gashi kan får 30-35 minutter for vår afrikanske venn ( eller omvendt ) er det helt perfekt, mye av kreftene er borte litt uti 2. omgang, og sånn bør det være. Bruk innbytterkvoten alltid fullt ut, la alltid slitne midtbanefolk få avløsning tidlig i 2. omgang, og mess og gnål om konsentrasjon, innsats og få inn i hodet på spillerne litt av 2005/2006-sesongenes offensivitet også borte. Brann er best når det angripes.
Angrip når man kan, forsvar seg når man må, er et velbrukt uttrykk.
Brann har heldigvis flusst med "store, sterke stoppere" men kun en rask en , Sigurdsson. Hva i all verden gjør vi når han er ute ?? Han får garantert en karantene, Gud forby skade.


vi var da ganske aggressive mot stabæk. det var lite idiotpasninger i eget forsvar, og midstopperene nøytraliserte effektivt spissene til stabæk. eneste sjansen nannskog fikk var vel da han satt ballen i stolpen fra spiss vinkel. Tijan var meget god i førsteomgang, men ble tydelig sliten i andre.  Gashi virket nesten litt overtent når han kom inn, men jobbet meget bra. Det varmer også hjertet mitt at Andresen tar løp tilbake i eget forsvar og takler. også enig ar ørn 2 er alfa omega for at forsvaret vårt skal fungere.

tauraren1

Quote from: "jako"
Quote from: "Xminator"Ah, bli sint. Det er alltid litt småsøtt når folk blir sinte på ett forum.

Bare for å minne om det, vi er norges beste hjemmelag. For de som husker tilbake til forrige årtusen er det langt fra noen selvfølge.


Men da var vi til gjengjeld et fryktelig godt bortelag. Men det er selvsagt gøyere å vinne hjemme enn borte.

Det var no ikke alltid det selv om "vi" hentet de mest meriterte (av de som tørte og gå til Brann i frykt for stadion trollene) fra de andre lagene fra sesongen før! Og de som kom ble sikkert så skremt av trollene at de tilogmed ble redd ballen, dette resulterte jo i at "vi" rykket ned gang på gang.
ordan har "vi" det i dag da?

Xminator

Quote from: "jako"Nå ligger vi jo foran skjema på poengrekorden vår fra 97? Så det blir kanskje litt feil å sammenligne allerde nå. Eneste som er sikkert er at den dårlig bortetrenden vi er kommet inn i må snus, skal vi vinne gull.


Ikke enig. Vi trenger strengt tatt bare å fortsette den bortetrenden vi er inne i...

Xminator

Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Xminator"[ Ulempen vår i forhold til Viking, Lillestrøm og Stabæk er at vi har spilt færre bortekamper.  )


Fordelen i forhold til Viking og RBK, er at vi har hjemmekamp mot disse. Ser ikke bort i fra at akkurat disse to kan bli de tøffeste konkurrentene om gullet. Stabæk er vi ferdige med, og LSK er det eneste av topplagene vi skal møte borte.


Hvor stor fordel det er å møte ett RBK som har noe å spille for hjemme vet jeg ikke. Jeg tror vi skal score på første sjansen vår for å si det slik...

Tifo

Da stenges denne slik debatten forhåpentligvis kan forsette på et saklig nivå i denne tråden: http://www.bataljonen.no/forum/viewtopic.php?t=7625

Mvh
Stian
.:Tifo-gruppen:.

Go Up