• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Norges verste publikum/beste publikum??

Started by Jay Tee, August 27, 2006, 22:25:39 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Jay Tee

Herlig seier idag! Men va og noen ting som skuffet meg idag! Publikum, Brann har slitt i en motbake en liten stund nå, og trengte og bli støttet idag! det er lov og være misfornøyd, men at folk begyner og rope på migen midt i først omgang og slenge dritt vær gang spillerene gjør en feil sprer bare uro i laget, det er når laget er i motgang de trenger oss mest! er greit og rope på Migen, og er enig med mange at han har fortjent sjansen! men når vi gjør det sprer det sikkert usikkerhet hos noen spillere! som Winters! Og bue påMjelde når han oppfordrer til og støtte laget e flaut.. gidd ikke forklare så mye! men syns det va skuffende i første omgang! da va det dårlig av spillere og tilskuere! Men som Brann tar vi oss sammen og blir bedre i andre og viser oss som Norges beste publikum! sku ønske vi klarte og være det i motgang og!!
eia brann

monzilla

Spillerne må tåle å høre når de gjør det dårlig. Spissene må tåle at vi vil ha friskt blod på banen når de ikke scorer nok mål. Og ikke begynn med det pisset at "buhu, folk buer når de gjør feil". Folk ytrer sin misnøye mot at laget gjør det elendig. Det er de i sin fulle rett til å gjøre. Da er det kun en ting spillerne kan gjøre, og det er å gjøre det bedre.  

Satt på felt S i dag, hvor mange sanger sang SS i første omgang? 4? Derimot ble det startet sanger overalt i BT-tribunen og på gamle sitte. Dette har jeg aldri lagt merke til før.
Og alle ungene som satt ved siden av moldesupporterene ødela alle forsøk på å skape stemning fra den kanten, ganske humoristisk igrunn.

Stalin

Forsåvidt enig. Tåler ikke spillerne litt pes i motgang har de absolutt ingenting  på banen å gjøre.

anders_flanderz

Quote from: "monzilla"Spillerne må tåle å høre når de gjør det dårlig. Spissene må tåle at vi vil ha friskt blod på banen når de ikke scorer nok mål. Og ikke begynn med det pisset at "buhu, folk buer når de gjør feil". Folk ytrer sin misnøye mot at laget gjør det elendig. Det er de i sin fulle rett til å gjøre. Da er det kun en ting spillerne kan gjøre, og det er å gjøre det bedre.  

Satt på felt S i dag, hvor mange sanger sang SS i første omgang? 4? Derimot ble det startet sanger overalt i BT-tribunen og på gamle sitte. Dette har jeg aldri lagt merke til før.
Og alle ungene som satt ved siden av moldesupporterene ødela alle forsøk på å skape stemning fra den kanten, ganske humoristisk igrunn.




4 sanger? har du ikke flere enn 4 fingrer eller?? for var myyee fler sanger enn 4...
rite Drite Drite Drite på Oslo By

abe78

Absolutt godkjent for Storestå i dag.

Til trådstarter: Vi er norges beste publikum!
.og husk!

Xminator

Det var ett nervøst publikum. Og ett publikum som levde med kampen. Stadiontrollet slik det skal være.

Heldigvis tok spilleren tak i seg selv og gjorde ting litt enklere i andre omgang.

Snublefot

jeg har tenkt mye på dette med piping og buing..

ja, det kan være negativt.. men faen heller, hadde jeg vært ute på banen og blitt buet på hadde det gått en liten satan i meg.. og jeg ville gitt 110% for å forandre buingen til jubel..

derfor tror jeg at jeg egentlig har gjort meg opp en mening om at jeg liker at det er slik i bergen.. piping og buiing når spillerne IKKE gjør jobben sin.. ENORM JUBEL når de faktisk gjør det de er betalt for..

Dessuten er det som sagt utrolig mange ganger før her inne.. stadiontrollet i bergen som følger kampens bilde..  det skal ikke synges i 90 minutter i mine øyne.. vi kan godt synge mange fine og lange sanger, skape god stemning med det og.. men det er det "levende" publikumet og at alle er med som skaper den gode stemnignen.

Rasmus_brann

eg synts no ss sang bra i dag eg (eller i forhold til div. andre kamper i år.)
Godkjent, men ikke i nærheten av kordan det skulle ha vært, eller kordan det blir neste år....!
et e ikke tvil at det går ann, så lenge hjertet står i Brann!

Langhår

Helhetsinntrykket fra stadion igår var glimrende. I perioder kokter på alle sider slik det bare kan gjøre på Stadion. Fantastisk!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Pondan

Syns SS og Hansa begynner og finne tonen også, klarer og synge mer samstemt!

Chrisstah

satt på en pub på østlandet i går! fikk gåsehud da publikum satte i gang etter nikken til winters og de som var der var mektig imponert over stemningen på stadion i går! flott innsats i andre omgang av supporterne! og alle ungene som sang det var drit kult hørte de kjempe godt fra sofakroken hvertfall!
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Go Up