• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Oppsummering av sesongen

Started by hocey, October 23, 2005, 19:46:19 PM

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Go Down

Falkman

..å havne foran RBK e vel mest en prestisjegreie.. og et ørlite lyspunkt i en ellers beksvart sesong.. men om vi blir nummer seks eller syv, e ett fett for min del. ingen ska komme å fortelle meg at dette ikkje har vært en skuffende sesong. ikkje treneren i Brann.. og ingen andre helller, for den del.

BrannFa(e)n

Flott Falkman. Du gjorde slik at jeg kom på enda et vesentlig moment.

...Og når treneren, av alle, går ut i media og sier at han ikke forstår bergenspublikumet når de sier at det har vært en skuffende sesong kvalifiserer det nærmest til et avskjedsbrev alene! Skader vil man alltid ha. Slikt kan man aldri forhindre. Man må alltid være forberedt på det (og hvem som har skylden tar vi ikke opp nå), og skader har alle. Jeg så en skadetabell for noen måneder siden, og det er ikke Brann som var hardest rammet når det kom til sentrale spillere som allerede hadde spilt seg inn på førstelaget. Men i antall hadde Brann en god del. Men teller virkelig juniorer som Misje, og en TFL som kom til Brann skadet? Han har ikke preget Brann. Brann er ikke svekket uten han. Det eneste er at Brann hadde muligens vært bedre med han på banen, helt klart.

Jeg synes og har alltid synes at de trenerene som som skylder på skader viser sin inkompetanse og har det som en dårlig cover-up for å skjule at enten treneren suger, eller at laget har hatt en begredelig sesong. I Mjeldes tilfelle stemmer begge deler. I tillegg stiller jeg spørsmål ved om Mjelde er riktig bevart når han går ut og sier at sesongen har gått greit. Jada, Mjelde. Vi er i lykkerus. Nei, den kommentaren i media viser hvor inkompetent Mjelde er. UT MED PAKKET.
rannfasiten

nummer9

Om vi er blitt svekket ved at TFL var/ble skadet?

Tja, når han ble lansert som Kvisvik-erstatningen i sommer så må jeg vel mene at dette førte til at Brann var svekket i forhold til planlagt styrke.

Xminator

Jeg er fortsatt av den mening at de som ikke innser at skadene er den viktigste grunnen til en middels sesong lever i sin egne lille verden av hat og bruker det de kan av vikarierende motiver for å henge ut enkeltpersoner.

Nixon

Quote from: "Xminator"Jeg er fortsatt av den mening at de som ikke innser at skadene er den viktigste grunnen til en middels sesong lever i sin egne lille verden av hat og bruker det de kan av vikarierende motiver for å henge ut enkeltpersoner.


Kanskje det, men man kan jo snu BrannFa(e)n sin holdning til noe positivt for Brann. De kan jo faktisk spare en god del penger på det.

For hvis det er slik at Brann med alle skadene burde vært gode nok for minst gull, så er jo egentlig dagens Brannstall mer enn god nok til å hevde seg helt i toppen neste år. Brann kan rett og slett spare seg flere spillerkjøp og ytterlige lønnskostnader.

Vi er jo rett nok allerede forsterket med PVM. Men det var visstnok veldig unødvendig...
Rød makt på Hansa

hocey

Quote from: "Xminator"Jeg er fortsatt av den mening at de som ikke innser at skadene er den viktigste grunnen til en middels sesong lever i sin egne lille verden av hat og bruker det de kan av vikarierende motiver for å henge ut enkeltpersoner.


Jeg er fortsatt av den mening at de som tror Mjelde kan føre Brann til gull lever i sin egen verden og bruker samme sutre strategi som Mjelde i sitt forhold av kritikken av han som trener.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Baronen

Quote from: "Xminator"Jeg er fortsatt av den mening at de som ikke innser at skadene er den viktigste grunnen til en middels sesong lever i sin egne lille verden av hat og bruker det de kan av vikarierende motiver for å henge ut enkeltpersoner.


Den viktigste grunnen til denne tragiske sesongen er den manglende bredden i stallen.   Vi har ingen erstattere som kan gå inn og gjøre den jobben som trengs når sentrale spillere er ute.  For en klubb som før sesongen gikk ut og sa at de skulle være en utfordrer til gullet, er ikke dette godt nok.

Xminator

Slik sesongen utviklet seg for de andre lagene så var kanskje ikke den målsetningen helt uten grunn? Lemmen tenker ikke på fremtiden og justerer ikke kursen for bagateller som sjøer og slikt. Det gjør heldigvis de som leder Brannskuten nå...

På tide å våkne her. Se nå for pokker på det laget Brann stiller med i høstsesongen. Og en aldri så liten nyhet; Brann har ikke penger til å kjøpe spillere i hytt og pine. Og er det ikke en smule hyklerisk at enkelte her inne i ene setningen æreskjeller Vollvik for i neste å være særdeles kritiske til at Brann ikke henter flere spillere?

hocey

Jeg er av den oppfattning at Vollvik er gull verdt for Brann.

Men hvem er det som har ansvaret at troppen er bred nok? Det er det sportslige apparatet. Det hadde da vært bedre å bruke litt mindre på stjerne spillere og i stedet for fått kvalitet i alle ledd.

Ja, Brann har vært ganske uheldige med skader på viktige spillere. Men de har kjøpt spillere med store problemer. Dessverre er jeg redd for at dette kan fortsette neste år. Martin sin skade ser ut til å være svært vanskelig å lege (ligner på situasjonen til Cato) og er ikke sikker på at vi får se opplagte TFL og BS til neste år. Her bør Brann gå igjennom sine rutiner.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

hocey

tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Xminator

Quote from: "hocey"Men hvem er det som har ansvaret at troppen er bred nok? Det er det sportslige apparatet. Det hadde da vært bedre å bruke litt mindre på stjerne spillere og i stedet for fått kvalitet i alle ledd.


Hvilke penger skulle de brukt mindre av? De som man hentet Andresen for? Er du virkelig så naiv at du tror Brann satt med 12 millioner til fritt bruk? Størsteparten av de pengene eksisterte kun for Brann fordi spilleren het Martin Andresen

BrannFa(e)n

rannfasiten

Xminator

Mr. En Brannmidtbane med Knudsen, Haugen og Sanne på en gang er ett nedrykkslag verdig. Det er den garantien jeg ville gitt om noen i April satte opp den midtbanen. Og når man i tillegg legger på Macallister og i praksis spiller med kun Winters så er det ikke rare laget igjen. Laget er ikke bedre enn de resultatene vi har oppnådd med det.

Så det er ingen halvvei å møtes på. Det blir like søkt som om jeg ville selge min 83-modell DBS-sykkel med 2 gir for en million og så det som rimelig at vi møttes på halvveien.

Stoffi

Quote from: "BrannFa(e)n"


Kunne faen med ikke sagt det bedre selv. Skadesituasjonen vaar er helt normal, det er Mjelde, POL og Jaeger som maa ta skylden for den elendige sesongen.
Etter min mening, saa boer Mjelde og POL gaa.

(er i london, saa har ikke norsk tastatur)
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Xminator

Der var den igjen. "Skadesituasjonen er normal". Det er en rimelig skråsikker påstand som jeg enda ikke har sett noen av de som kommer med den dokumentere på noen som helst måte. Neida, det blir med "normal" siden Mjelde må gå.

Hvilke tilsvarende skadeproblemer hadde Brann i sølvsesongen 2000? Hvilke tilsvarende skadeproblemer hadde RBK i gullsesongen 2004? Hvilke tilsvarende skadeproblemer har noen av de 5 lagene som (i dag) ligger over oss på tabellen? De eneste av våre konkurrenter som har hatt "tilsvarende" problemer er RBK. Med bredere stall. Og kun tidenes RBK-avslutning fra ett nedrykk.

Langhår

Det er ingen tvil om at skadene har ødelagt mye for Brann denne sesongen. Ikke minst har det kostet oss mye at endel nøkkelspillere har vært halvskadet selv når de har spillt. Det går ikke an å forlange gull med det mannskapet Brann har stablet på bena i høst.

Kunne Mjelde gjort en bedre jobb? Selvsagt kunne han det. Selv har han anerkjent dette flere ganger. Likevel blir det helt feil å sparke mannen nå.

Uten å snakke for mye om snøen som falt ifjor må man kunne ha i bakhodet at Mjelde er den første treneren som har vunnet noe med Brann på mange herrens år. Dessuten lå vi faktisk på andre plass før sommerferien. Alt lå tilrette for en kanonhøst. Så ble Kvisvik solgt, Andresen forsvant etterhvert, Sæternes ble skadet, Ludvigsen ute, Moen kom ikke, Clipot (eller noe sånt) knakk foten tvers av osv osv.

Bjarnason og Guntveit ble også etterhvert skadet. Selv om disse ikke akkurat er stjernespillere ble stallens  bredde ødelagt og dermed trenerens valgmuligheter når laget skulle tas ut.

At høsten har vært bedriten resultatmessig er det ingensomhelst tvil om. Det er heller ingen tvil om at Mjelde må ta sin del av ansvaret for dette, akkurat som han har sin del av æren for cupgullet og bronsemedaljen fra fjoråret. Likevel må man, som flere nevner her, se bak resultatene. Dersom man gjør det med et åpent sinn, vil man se at å sende Mjelde på hodet ut av klubben neppe er løsningen.

Personlig synes jeg at det medisinske støtteapparatet og dem som måtte være ansvarlig for dette, har gjort en langt slettere jobb enn Monsamjelden. Men la nå det ligge.

Og tilslutt:
Sparking av trenere har vi prøvd mange ganger før her i Bergen. Har det noensinne vært en suksess? Har det bragt klubben fremover? Er det ikke på tide å prøve kontinuitet for en gangs skyld?  Mjelde har i motsetning til det store flertall av sine forgjengere vist at han er i stand til å vinne noe. Jeg er ikke i tvil om at han bør få fortsette.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

hocey

De spillerne det gjelder er blitt kjøpt med skader. Skadesituasjonen ødela for Bengt I Belgia, Martin var skadet da han kom fra Stabækk og Trond F var skadet da han kom fra Bodø. Jeg mener ikke at de ikke skulle kjøpt noen av disse spillerne, men utrolig mye penger er brukt på spillere som var usikkerhetsmomenter. Den medisinske delen av Brann har vært en skandale!! Og ja, det er den sporstlige ledelsen sitt ansvar at troppen ikke holder mål utover antatt 1 lag. Hvor mye hadde kostet å fylt opp stallen med litt kvalitet som hadde hevet treningene og hevet benken? Tipper Idar eller Hardball hadde stilt opp med litt penger hadde Mjelde og co sagt I fjor vinter at dette måtte til for å kjempe I toppen.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Xminator

QuoteTrond F var skadet da han kom fra Bodø.


Riktig, han var skadet da han kom, MEN, han var IKKE skadet da han ble kjøpt. Nå er jo Vaagan Moen skadet, så da må vel noen skytes for å ha kjøpt enda en skadet spiller.

BrannFa(e)n

Quote from: "Xminator"Mr. En Brannmidtbane med Knudsen, Haugen og Sanne på en gang er ett nedrykkslag verdig. Det er den garantien jeg ville gitt om noen i April satte opp den midtbanen. Og når man i tillegg legger på Macallister og i praksis spiller med kun Winters så er det ikke rare laget igjen. Laget er ikke bedre enn de resultatene vi har oppnådd med det.

Så det er ingen halvvei å møtes på. Det blir like søkt som om jeg ville selge min 83-modell DBS-sykkel med 2 gir for en million og så det som rimelig at vi møttes på halvveien.


Hehe. Jeg sa da aldri at midtbanen ikke var dårlig. Jeg konstaterte bare fakta om at Brann kun hadde to skader i den kampen som direkte preget førsteelleveren. Og McAllister kom inn som inbytter, så den teller ikke på førsteelleveren.

Man kan igjen stille spørsmål ved Mjelde som trener. Det som var Branns midtbane i fjor høst (Miller og Scharner) har blitt flyttet til hver sin side av banen. Når midtbanen er svekket, ser jeg på det som naturlig at disse iallfall skal spille på de plassene. Når McAllister sier at han er frisk, hjelper det lite for Mjeldes respekt å sette han ut av laget og komme med et enda verre lag, uansett hvor udugelig McAllister måtte være.

Og nei, jeg sier ikke at Brann har noen andre bra alternativer i midtforsveret for å skyve Scharner frem, men de fleste vet at det var feil av Mjelde å sette ut McAllister når han sier at han er frisk. Miller måtte spille på midtbanen den kampen. Brann kunne like så godt spilt 4-5-1, med Winters på topp og Miller ned på midtbanen igjen.

Så kan vi stille spørsmål til hvem sin skyld det er som ikke har en forsvarer på plass, og så videre..
rannfasiten

Nixon

Quote from: "hocey"De spillerne det gjelder er blitt kjøpt med skader. Skadesituasjonen ødela for Bengt I Belgia, Martin var skadet da han kom fra Stabækk og Trond F var skadet da han kom fra Bodø. Jeg mener ikke at de ikke skulle kjøpt noen av disse spillerne, men utrolig mye penger er brukt på spillere som var usikkerhetsmomenter. Den medisinske delen av Brann har vært en skandale!! Og ja, det er den sporstlige ledelsen sitt ansvar at troppen ikke holder mål utover antatt 1 lag. Hvor mye hadde kostet å fylt opp stallen med litt kvalitet som hadde hevet treningene og hevet benken? Tipper Idar eller Hardball hadde stilt opp med litt penger hadde Mjelde og co sagt I fjor vinter at dette måtte til for å kjempe I toppen.


Nå var det vel ingen som trakk frem Sæternes sin skadehistorikk her på forumet i fjor høst da han signerte, selv ikke du. Synes det blir veldig mye etterpåklokskap å komme med dette nå.

TFL var i bunn og grunn allerede kjøpt da han ble skadet. Og vi fikk beskjed fra en kvakksalver i Bodø at skaden ikke var alvorlig. Den blir satt på kontoen som skikkelig uflaks.

Martin Andresen var en stor risiko å hente for så mye penger. Ingen tvil om det. Når han opp mot de maksimale de to neste årene vil det være en klok investering, for da tror jeg Brann vil vinne noe. Hvis han fortsatt hangler i april neste år er det noen som ikke har gjort jobben sin.
Rød makt på Hansa

hocey

Quote from: "Nixon"
Quote from: "hocey"De spillerne det gjelder er blitt kjøpt med skader. Skadesituasjonen ødela for Bengt I Belgia, Martin var skadet da han kom fra Stabækk og Trond F var skadet da han kom fra Bodø. Jeg mener ikke at de ikke skulle kjøpt noen av disse spillerne, men utrolig mye penger er brukt på spillere som var usikkerhetsmomenter. Den medisinske delen av Brann har vært en skandale!! Og ja, det er den sporstlige ledelsen sitt ansvar at troppen ikke holder mål utover antatt 1 lag. Hvor mye hadde kostet å fylt opp stallen med litt kvalitet som hadde hevet treningene og hevet benken? Tipper Idar eller Hardball hadde stilt opp med litt penger hadde Mjelde og co sagt I fjor vinter at dette måtte til for å kjempe I toppen.


Nå var det vel ingen som trakk frem Sæternes sin skadehistorikk her på forumet i fjor høst da han signerte, selv ikke du. Synes det blir veldig mye etterpåklokskap å komme med dette nå.

TFL var i bunn og grunn allerede kjøpt da han ble skadet. Og vi fikk beskjed fra en kvakksalver i Bodø at skaden ikke var alvorlig. Den blir satt på kontoen som skikkelig uflaks.

Martin Andresen var en stor risiko å hente for så mye penger. Ingen tvil om det. Når han opp mot de maksimale de to neste årene vil det være en klok investering, for da tror jeg Brann vil vinne noe. Hvis han fortsatt hangler i april neste år er det noen som ikke har gjort jobben sin.


Det har du helt rett I, men trodde vel at det medisinske apparatet I Brann gjorde en grundig undersøkelse av blandt annet musklene til mannen før de signerte han. Samtidig var han den første av en rekke med skadede spillere som har kommet til Brann den siste tiden. Mente da og mener fremdeles at det ville vært bedre å hente Helstad, men der og da var ikke det den store saken. Skal også være enig med at TFL ikke er den største bommerten med tanke på at han kom billig og er ung. Men når en legger alle de skadede spillerne sammen og plusser på at veldig mye penger er brukt på de, bør konklusjonen være at noe har gått galt. Og med tanke på risiko momentene burde en I hvertfall være forberedt på at skadesituasjonen på disse spillerne kunne bli tøffe. Bengt spilte ikke en eneste kamp I RL (fordi han skulle bli frisk). MA spilte heller ikke I RL så vidt jeg husker. Med andre ord: varsel lampene lyste I vinter.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Nixon

Quote from: "BrannFa(e)n"Når McAllister sier at han er frisk, hjelper det lite for Mjeldes respekt å sette han ut av laget og komme med et enda verre lag, uansett hvor udugelig McAllister måtte være.

Og nei, jeg sier ikke at Brann har noen andre bra alternativer i midtforsveret for å skyve Scharner frem, men de fleste vet at det var feil av Mjelde å sette ut McAllister når han sier at han er frisk. Miller måtte spille på midtbanen den kampen. Brann kunne like så godt spilt 4-5-1, med Winters på topp og Miller ned på midtbanen igjen.


Er de fleste enige i at det var feil? Brann startet kampen veldig godt og skapte opptil flere gode sjanser i 1. omgang. Den godeste Macallister fikk hele 30 minutter uten å imponere. Og fikk også sjansen fra start mot HamKam og dominerte ikke akkurat...
Rød makt på Hansa

Xminator

Kanskje Mjelde var klok av skade(!) fra tidligere i sesongen og ikke helt trodde på en spiller som sier han er frisk? Spesielt siden Macallister etter alle solemerker spiller for karrieren sin. Det er ikke mye av spillet til Macallister som tyder på at han var skadefri ihvertfall. Walde overbeviste mer i sitt innhopp mot Odd :p

nummer9

Om jeg husker riktig så hadde han ikke trent hele uken, og ble erklært "oppe på beina" til kampen. Mjelde hadde vel blitt skutt om han spillte, og gjorde en rævva kamp. Noen ganger må man safe litt, kunne risikert at godeste Dylan hadde maks overtenning og fikk rødt etter 30 min.

ostraume

Mcallister har fått muligheten i høst, men har ikke innfridd. Synd, men sant. Han er for dårlig for Brann, særlig siden han tar opp en non-EU kvote. Det er igrunn mer ammo til de som vil ha Mjelde vekk, å bruke store summer (en mill var MYE når McSurf ble hentet) på denne spilleren er en grov feilvurdering som Mjelde må ta på sin kappe.

Men eg savner likevel en ting blandt Mjelde-kritikerne, hva er alternativene? Hvem vil dere se som trener for Brann i 2006? Sandstø? En svenske eller danske? Noen fra England? Kom med navn og gjør denne debatten mer konstruktiv.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Nixon

Quote from: "ostraume"Det er igrunn mer ammo til de som vil ha Mjelde vekk, å bruke store summer (en mill var MYE når McSurf ble hentet) på denne spilleren er en grov feilvurdering som Mjelde må ta på sin kappe.


Nja, når var vel ikke alternativene så mange i fjor vinter. Og han imponerte tross alt i noen treningskamper innendørs i Vestlandshallen. Husker fortsatt dragningen han hadde nede ved cornerflagget. Så jeg vil langt fra kalle det en grov feilvurdering.
Rød makt på Hansa

hocey

Quote from: "Nixon"
Quote from: "ostraume"Det er igrunn mer ammo til de som vil ha Mjelde vekk, å bruke store summer (en mill var MYE når McSurf ble hentet) på denne spilleren er en grov feilvurdering som Mjelde må ta på sin kappe.


Nja, når var vel ikke alternativene så mange i fjor vinter. Og han imponerte tross alt i noen treningskamper innendørs i Vestlandshallen. Husker fortsatt dragningen han hadde nede ved cornerflagget. Så jeg vil langt fra kalle det en grov feilvurdering.


Her er jeg på linje med Nixon. Dylan viste I vinter sitt potensialle, men det vi har sett I høst har vært skuffende. Uansett vil jeg ikke kalle han en flott da han var ung, kostet lite penger og absolutt har til tider vist at gutten har potensialle. Men I den sammenhengen kommer mangelen på utvikling på spillere under Mjelde.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Langhår

"Her er jeg på linje med Nixon. Dylan viste I vinter sitt potensialle, men det vi har sett I høst har vært skuffende. Uansett vil jeg ikke kalle han en flott da han var ung, kostet lite penger og absolutt har til tider vist at gutten har potensialle. Men I den sammenhengen kommer mangelen på utvikling på spillere under Mjelde.[/quote][/"

Ja se bare på Opdal, Soma, Scharner, Olof og Huseklepp. Stagnert alle sammen. Det gikk virkelig nedenom og hjem for dem under Mjeldes vanstyre....:)
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Neida, det er jo ikke en eneste spiller som har utviklet seg under Mjelde. Forbannet selektiv hukommelse enkelte har da? En ting er jo klart, om noen har hatt positiv utvikling eller faktisk slått til, så er det jo kun 100% flaks.

ostraume

Akkurat når det gjelde McSurf så tenker jeg ikke på bragdene denne vinteren, men den vinteren han ble signet (altså 2004). Nå gikk jeg glipp av Molde-kampen, men når jeg kom til byen litt utpå sesongen så virket den godeste totalt blottet for spilleforståelse. Løpene og plasseringsevnen er mildt sagt håpløs og han vant (og vinner fortsatt ikke) en eneste hodeduell.

Men for all del, eg sier ikkje at Mjelde er håpløs som spillerutvikler, bare at BigMac var et bomkjøp. (for en, på tidspunktet, enorm sum)
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

hocey

tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

BrannFa(e)n

Alternativene som trener? Hvem er vi på et forum til å finne en erstatter til Mjelde? Det er ikke våres jobb. Viking har nå klart det med Malmø-treneren, hvorfor skal ikke Brann klare det med en annen?
rannfasiten

Nixon

Quote from: "BrannFa(e)n"Alternativene som trener? Hvem er vi på et forum til å finne en erstatter til Mjelde? Det er ikke våres jobb. Viking har nå klart det med Malmø-treneren, hvorfor skal ikke Brann klare det med en annen?


Du mener denne Prahl som ikke akkurat er blitt savnet i Malmö?

Ellers litt merkelig at du har så utrolig sterke meninger om så mye, men så toer du hendene her. Men slik er det jo gjerne med ting som krever litt kunnskap...
Rød makt på Hansa

Xminator

Joda, Prahl, som tok Malmø fra ett av de lagene som scoret mest til ett av de som scoret minst. En skikkelig Teiturkloning ;)

Langhår

Quote from: "hocey"


Dersom de spillerne du nevner ikke har hatt en opptur i Branntrøyen er det vel litt merkelig at f.eks Olofinjana ble solgt til England for ca 20 ganger innkjøpspris etter halvannet år. Det samme går for Scharner som nå ligger an til å bli solgt med kjempefortjeneste for Brann og investorene. Rart at de gadd ta turen om Brann da, hvis de allerede var gode nok for større klubber. Huseklepp har noen steg i riktig retning etter at han begynte å trene med Brann, det er det vel liten tvil om.

Poenget mitt er at å påstå at spillere blir dårligere av å bli trent av Mjelde er helt på tryne. Greit å så tvil om Mjeldes kapasitet, men det får da være måte på å slå i alle retninger....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Falkman

.. Malmø har hatt en sesong som til forveksling ligner den vi e i ferd med å legge bak oss.. de har med andre ord vært en av sesongenes desidert største skuffelser.. til tross for det, e det bare 2 lag som har scoret  mer enn de. så va det sagt.. de har slitt med langtidsskader ( blant annet på  ex-Barca Patrick Andersson og Niklas Skoog).. i tillegg solgte de Marcus Rosenberg til Ajax før sesongen va halvspilt.. Her inne hersker det  jo en klar oppfatning om at  skader på, og salg av  nøkkelspillere har ødelaqt vår sesong. eg tar det for gitt at det og gjelder andre lag.. Forut for denne sesongen hadde Malmø, under ledelse av Prahl, tatt medaljer tre år på rad ( en av hver valør). Når den samme Prahl har ledet en relativt liten klubb som Halmstad til to seriegull i løpert av fire sesonger, mener eg det e all grunn til å ta hans kvaliteter som trener på alvor..stygt redd for at Viking kjemper om gullet neste sesong!!

hocey

Quote from: "Langhår"
Quote from: "hocey"


Dersom de spillerne du nevner ikke har hatt en opptur i Branntrøyen er det vel litt merkelig at f.eks Olofinjana ble solgt til England for ca 20 ganger innkjøpspris etter halvannet år. Det samme går for Scharner som nå ligger an til å bli solgt med kjempefortjeneste for Brann og investorene. Rart at de gadd ta turen om Brann da, hvis de allerede var gode nok for større klubber. Huseklepp har noen steg i riktig retning etter at han begynte å trene med Brann, det er det vel liten tvil om.

Poenget mitt er at å påstå at spillere blir dårligere av å bli trent av Mjelde er helt på tryne. Greit å så tvil om Mjeldes kapasitet, men det får da være måte på å slå i alle retninger....


Joda, han ble solgt dyrere samt at Scharner ser ut til å bli en god handel for Brann. Brann gjorde en god innsats med å finne disse rimelige storspillerne, men det er vel ikke sikkert at de har utviklet seg så mye? De har kommet til en liga som blir lagt merke til i spesielt England samt at Brann tilfeldigvis spilte mot Birmingham i sommer.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Yngve

Det er vel ein årsak til at både Olofinjana og Scharner måtte ta turen innom Brann før dei kom seg i søkelyset til engelske klubbar. Om dei hadde vore så store spelarar som det vert hevda så hadde vel ikkje Scharner vorte sendt vekk frå Austria Wien pga krangel om kvar han skal spele. Eller Olofinjana vore på klubbjakt i det nedre mellomsjiktet i europeisk foppall (Belgia).

Udiskutabelt så var dei store "talent", men etter at dei kom til Brann fekk dei utvikle dette, og fekk vist kva som bur i dei, og deretter vorte aktuelle der dei store pengane er.

Det er vel og fleire norske spelarar med opp til ti landskampar som definitivt ikkje er storspelarar..

TERD

Det var det.

1 poeng bedre enn skandalesesongen 2003. Jeg er glad vi har fredet alle som står i fare for å kunne bli kritisert.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

Beistet

Eg håper denne sesongen gjør at Brann spillerne kommer tilbake til neste år mer "sulten" enn i år. Det virker som de ikkje har vært "sulten" nok i år. Kanskje de aldri landet etter Cup gullet i fjor.
Nei, dette e etter min mening en skandale sesong. Det er ingen unnskyldning at man har hatt mange skader.F.eks.: Alle vet at Knudsen ikkje e god nok for Tippeligaen og dette burde de gjort noe med før eller under sesongen.
Håper det blir bedre neste år. Vi satser på seriegull i 2006 og. :lol:

Kruxleiven

Quote from: "Nixon"
Quote from: "BrannFa(e)n"Alternativene som trener? Hvem er vi på et forum til å finne en erstatter til Mjelde? Det er ikke våres jobb. Viking har nå klart det med Malmø-treneren, hvorfor skal ikke Brann klare det med en annen?


Du mener denne Prahl som ikke akkurat er blitt savnet i Malmö?

Ellers litt merkelig at du har så utrolig sterke meninger om så mye, men så toer du hendene her. Men slik er det jo gjerne med ting som krever litt kunnskap...

Xminator

Nå har jo Mjelde vunnet noe med alle klubbene han har trent til nå, så hvorfor sørge for at han får fortsette den statistikken.

Nei, sesongen har vert skuffende. Men se nå for pokker på laget vi stiller. Det er enkelt og greit en prestasjon i seg selv å ta 1 poeng mot Hamkam :p

TERD

Quote from: "Nixon"
Quote from: "BrannFa(e)n"Alternativene som trener? Hvem er vi på et forum til å finne en erstatter til Mjelde? Det er ikke våres jobb. Viking har nå klart det med Malmø-treneren, hvorfor skal ikke Brann klare det med en annen?


Du mener denne Prahl som ikke akkurat er blitt savnet i Malmö?

Ellers litt merkelig at du har så utrolig sterke meninger om så mye, men så toer du hendene her. Men slik er det jo gjerne med ting som krever litt kunnskap...

Dette er skuffende Nixon. Du og X er dem som er mest natig på dokumentering og eksempelbruk ved kritikk. Dersom du hadde giddet å kikke litt på trenerdiskusjonene som har vært her på forumet i det siste, ville du funnet ut at mange navn er lansert, f.eks har undertegnede foreslått Prahl ved 2 anledninger. Selv om ikke BrannFa(e)n gjør det akkurat her, er det ikke slik at kritikerne fullstendig mangler alternativer. Ellers er jeg enig i at det må være lov å være kritisk , uten nødvendigvis å ha så mange alternative tilgjengelig.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

Kruxleiven

Quote from: "Xminator"Nå har jo Mjelde vunnet noe med alle klubbene han har trent til nå, så hvorfor sørge for at han får fortsette den statistikken.


Og hvilke klubber er det? Haus og/eller Votno IL? Du vil sikkert ha Marit Breivik som trener for Brann du? Greit nok at hun kan kun håndball, men hun er jo så trivelig og lojal?

Flere treneralternativer:
Jørn Andersen, Ola Bye Riise, Dag Opjordsmoen, Thodesen, Eggen junior, Hans Backe og Anders Linderoth. Pluss at tydeligvis kan gamle helter uten spesiell treningsutdannelse gjøre bra fra seg (eks. Rekdal og Berg). Har ikke vi noen gamle helter som vil ta trenerutdannelse? Dessverre kun Mjelde. Helt ideellt skule vi hatt en trener som er en up and coming Svennis.

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

Quote from: "TERD"Dette er skuffende Nixon. Du og X er dem som er mest natig på dokumentering og eksempelbruk ved kritikk. Dersom du hadde giddet å kikke litt på trenerdiskusjonene som har vært her på forumet i det siste, ville du funnet ut at mange navn er lansert, f.eks har undertegnede foreslått Prahl ved 2 anledninger. Selv om ikke BrannFa(e)n gjør det akkurat her, er det ikke slik at kritikerne fullstendig mangler alternativer. Ellers er jeg enig i at det må være lov å være kritisk , uten nødvendigvis å ha så mange alternative tilgjengelig.


Nå snakker jeg kun om BrannFa(e)n her, og det må jo forsåvidt være lov å skrive at man ikke har oversikt over alternativer. Men jeg syntes det var litt søkt å skrive:" Hvem er vi på et forum til å finne en erstatter til Mjelde?" Det kom fra en som med liv og lyst bruker dette forumet til å sparke trenere og spillere over en lav sko.

Ellers synes jeg ikke det er negativt å være litt opptatt av dokumentasjon når man slenger ut påstander. Det er god forumskikk der jeg kommer fra!
Rød makt på Hansa

hocey

Quote from: "Xminator"Nå har jo Mjelde vunnet noe med alle klubbene han har trent til nå, så hvorfor sørge for at han får fortsette den statistikken.

Nei, sesongen har vert skuffende. Men se nå for pokker på laget vi stiller. Det er enkelt og greit en prestasjon i seg selv å ta 1 poeng mot Hamkam :p


Det var denne dokumentasjonen da?
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Go Up