• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sesongslutt og nye spillere.

Started by Superjack, October 03, 2005, 08:21:20 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

BrannFa(e)n

Du vet.. Kvisvik dusjer med gamle lagkamerater, Olof trener med dem.
rannfasiten

naitsirk

gamsten har jo trent med vif,tromsø og rbk.
han e sikkert på veg tilbake frå pl!

Xminator

Karadas er ikke i fremtidsplanene til den nye Benfica-manageren. BA melder at Brann skal v're villige til å betale 12 millioner. Benfica vil ha 16 fortsatt. Brann og Karadas skal være enige. Kildene skal være portugisisk presse, så ta den med 2 klyper salt.

BrannFa(e)n

Karadas er langt fra verd 12 millioner. Det er min personlige mening.
rannfasiten

Kjell249

Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Superjack

Må folk slutte å mase om gamle Lundekvam.
Det blir det samme som Kvarme/Riseth i RBK, gamle spillere med kjent navn, men som ikke lenger har fart til å holde nivået. Neitakk!
Brannsupporter.


Nixon

Fra brann.no:

Lekende lett fra Seyi
En som var på trening og viste frem glimt av storhet var Seyi Olofinjana. Med en ro og herlig touch viste Olofinjana noe av det som gjorde at han ble en publikumsyndling. En spiller som gjør vanskelige ting, men får dem til å se lekende lett ut er ikke lett å finne. Seyi viste under trening at han absolutt er en av dem. Det var også tydelig at han trivdes tilbake med gamle lagkamerater og smilet satt løst.


Jeg krysser fingre for at han en dag kommer tilbake. Kanskje som Andresen sin erstatter om noen år?
Rød makt på Hansa

BrannFa(e)n

Ja der tror jeg du tok POL på fersken ;)
rannfasiten

Langhår

Satte kaffen i halsen når jeg så at Andresen hadde fått seg en smell i ryggen i den betydningsløse landskampen. Det var en ny kjedelig påminnelse om hvor viktig Andresen er. Selv om vår gode posisjon i første rekke skyldes at de "dårlige" spillerne presterer over all forventning, er Andresen den klart viktigste enkeltspilleren. Mest fordi vi ikke har en ordentlig erstatning.

Mener virkelig at en sentral midtbanespiller i toppklasse bør være transfermål nr 1 i sommer.

Forøvrig tror jeg nå at Azar kommer. Alt ligger tilrette for det. Når han er i boks bør man legge penger i bordet og hente en ny sentral midtbanespiller. Olof er midt soleklare førstevalg, men det er vel tvilsomt om det lar seg gjøre selv om jeg tolker hans uttalelser i avisen idag som om døren er ørlite på gløtt.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

purolatino

Brann bør hente Karadas, Grindheim, Valencia og Bolseth !

Superjack

Hva F. skal vi med Alex og Bolset?

Huseklepp, PVM, Miller og TFL er alle bedre enn Alex Valencia.
Brannsupporter.

Xminator

Jeg vil ha Bakke eller Olofinjana. Ja takk begge deler foresten.

purolatino

Quote from: "Superjack"Hva F. skal vi med Alex og Bolset?

Huseklepp, PVM, Miller og TFL er alle bedre enn Alex Valencia.


Alex Valencia har "vokst" siden han var i Brann sist + han er bergenser og det vil styrke kampene om plassene. Grindheim er vestlending og ønsker/ønsket å spille for Brann, vil gi Haugen kamp om plassen, og mulig arvtager etter Andresen. Bolset er en spiller med potensial, og kan brukes på venstresiden. Skulle selvfølgelig ønsket å se HEF i Brann drakten igjenn, men det tror eg vi bare kan drømme om de nermeste sesongene, Hassan kommer tilbake når han er avdanket og han ikkje e god nok lenger og det bare er navnet igjenn.

naitsirk

QuoteSkulle selvfølgelig ønsket å se HEF i Brann drakten igjenn, men det tror eg vi bare kan drømme om de nermeste sesongene, Hassan kommer tilbake når han er avdanket og han ikkje e god nok lenger og det bare er navnet igjenn.


og so anbefaler du azar, bolseth og alex!

dudo

And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

naitsirk

kanskje ein grunn til at han går ned eit nivå!

dudo

Det skriver jeg da også! Les innlegget, mann!

Var han god nok for oss i vinter, er han god nok for oss nå. Selvsagt er han ikke førstevalget, men seiler i mine øyne opp som 5. valg på sentral midtbane:

1. Olofinjana - urealistisk
2. Bakke - urealistisk
3. Hassan - kanskje realistisk?
4. "Ukjent" utlending type Scharner og Olofinjana - realistisk
5. Somen - høyst realistisk om vi vil det selv.

Hadde vi hatt han i dag kunne vi stilt med PVM - Tchoyi - Andresen - Ludvigsen/Knudsen mot RBK. Verdt et par mill i seg selv, spør du meg.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

naitsirk

synst brann bør prioritera gode backuper på begge back plassane+ein midtstoppar. her er me mest sårbar.

sentralt har me god dekning, men naturligvis slit me når haugen,andresen og miller e ute. da hadde alle tl lag gjort.

dudo

Vi har hverken utfordrer eller backup til Haugen! På backene har vi Knudsen, Kalvenes, Guntveit, på stopperplass har vi Zavrl men mangler en med fart. Mener du seriøst at disse tre plassene må forsterkes før sentral midtbane?? Greit nok at det ikke akkurat er landslagsmateriell vi har på backene, men disse er da heller ikke de mest sentrale spillerene. På stopperplassen kommer Azar, så der er jakten over. Herregud, mann, vi vinner ikke serien med Monkam eller en omskolert Zavrl på sentral midtbane! Det kan vi derimot dra i land med Guntveit på backen!

Sentrallinjen først! kan vi tenke på backene.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

C@Bøe_79

Quote from: "dudo"Vi har hverken utfordrer eller backup til Haugen! På backene har vi Knudsen, Kalvenes, Guntveit, på stopperplass har vi Zavrl men mangler en med fart. Mener du seriøst at disse tre plassene må forsterkes før sentral midtbane?? Greit nok at det ikke akkurat er landslagsmateriell vi har på backene, men disse er da heller ikke de mest sentrale spillerene. På stopperplassen kommer Azar, så der er jakten over. Herregud, mann, vi vinner ikke serien med Monkam eller en omskolert Zavrl på sentral midtbane! Det kan vi derimot dra i land med Guntveit på backen!

Sentrallinjen først! kan vi tenke på backene.


Guntveit i form er en solid erstatter for Helge Haugen, bare synd han er ute..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Superjack

PVM er også en mann som virker som har løpskapasiteten inne og som kan flyttes sentralt om Haugen er ute :)
Er mer bekymret for MA sin rolle, inkl rollen som soleklar leder på spillematten :)
Brannsupporter.

naitsirk

andresen går ikkje ann å erstatta. ingen klubber i verden kan feks ha to ronaldhino`er.

og til dudo som meiner at backane ikkje er so forbanna viktige: ikkje lett å forsvara seg mot lag som kjem rundt på kantane heile tida. hadde situasjonen vore slik som på midtbanen i dag med dahl,hanstveit og kalvenes ute so hadde brann fått skikkelig problem.

dudo

går, om ikke i lengden (som heller ikke er tanken, da snakker vi noe helt annet) så for en kamp eller to. Jeg vil faktisk ikke si at det er en voldsom svekkelse i det hele tatt. Midtbanen, derimot, mangler det som i mine øyne er tre av landets _aller_ beste midtbanespillere, og her trenger vi dekning.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

naitsirk

klart me mangler dekning, dette gjeld jo nesten alle plasser på laget.
men no e både haugen,miller og andresen ute. kva er sjansen for dette?
brann har backup når 1 er ute, men byrjar å slite meir når 2 er ute. dette dersom zavrl er midtstoppar

brann bør forsterka midten dersom zavrl ikkje fungerer der. dersom han gjer dette so har me andresen,haugen,miller,pvm,cato og zavrl på midten. ingen lag i tl med so god dekning.
derfor meiner eg at andre plasser er viktigare

dudo

Ok. Jeg mener derimot at det ikke er kvalitet nok på de siste, og vil ha inn en i øverste landslagsklasse. Ikke forsterking i bredden, men i førsteelleveren.

Men at Kalvenes bør byttes ut tror jeg vi kan enes om, og med Guntveit tilbake har vi tre gode høyrebacker, med Azar tilbake har vi fire gode stoppere, og med Kalvenes byttet har vi to gode venstrebacker. Det burde vel holde?

For å illustrere; jeg vil heller vi henter Olofinjana enn at vi henter Marius Johnsen OG Høiland på backene!
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!


Xminator

"Alle" kan spille back. Det er langt færre som kan spille midtbane. Brann trenger fortsatt erstatteren for Scharner på midtbanen. Som i sin tur tettet hullet Olofinjana etterlot seg. Som i sin tur endelig erstattet Svante. Haugen er en backupspiller. Vi blir for sårbare når Andresen er ute. At Haugen er ute betyr mindre.

Og hvorfor skulle noen ta seg nær av at vi i enkelte kamper stiller med en kjempemidtbane? De kampene der Andresen ikke er ute, og Haugen får sitte på benken fordi Bakke (eksempel siden jeg vet det er ett lite mareritt for Naitsirk) spiller. Hvem pokker trenger å synest synd på Haugen da?

Xminator

QuoteHar også Ystaas i bakhånd. Kommer ikke til å bli noe bedre med Helstad, er også altfor dyr.


Reality check! Helstad for under 10 millioner ville vert ett kupp. Hvorfor er alle plutselig så forbannet bekymret over å ha klassespillere i backup for førstelaget? Eller for den del å se Winters og Sæternes benket? Jeg vil ha ett best mulig Brannlag, ikke kjendishysteri og lokalnasjonalisme!

tormi

Quote from: "Xminator"At Haugen er ute betyr mindre.


Dette får vi imidlertid svar på idag tror jeg. Synes Haugen har overbevist. Landslagsspilleren Zavrl er jo kjøpt inn som midtstopper/defansiv midtbane spiller så....

Men enig at vi må få inn helst 2 klassespillere i sommeren. Jeg mener Azar bør være den andre.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

naitsirk

QuoteReality check! Helstad for under 10 millioner ville vert ett kupp. Hvorfor er alle plutselig så forbannet bekymret over å ha klassespillere i backup for førstelaget? Eller for den del å se Winters og Sæternes benket? Jeg vil ha ett best mulig Brannlag, ikke kjendishysteri og lokalnasjonalisme!


vil vel påstå at azar og delvis helstad går inn under dette kjendishysteriet.

men bakke kunne me ha fått. sjølv om eg tviler på at han gidder.

BRANN - FOR ALLTID

Det kommer forsterkninger i sommer. At de sendte Soazo  (eller hva nå han het) tyder på at de kommer til å hente en defensiv midtbane. La oss nå bare håpe at de henter en forsterkning (Olof er en våt drøm...) og ikke en "back up" for Helge.  I tillegg regner jeg Azar for bankers (at  Vollvik strør om seg med litt lommerusk ordner den saken). Med Azar har vi god dekning i midtforsvaret og et alternativ til på spissplassen.

Men hvorfor er det noen som bryr seg om at Winters og Miller drar og at Andresen evt ikke forlenger med Brann? Hvorfor bryr noen seg om fremtiden?? HVIS Brann vinner seriegull kan jeg enkelt leve med at vi kjører Låstad på topp og HH som sentral mb og kaptein. Hvis BRANN vinner seriegull gir jeg faktisk helt fullstendig komplett faen i hva som skjer neste år. Hvis BRANN vinner seriegull lever jeg enkelt i 5-10 år med nesten-nedrykk og krisestemning, sparkede trenere og spillere som blir jaget fra Stadion.... Jeg er villig til å ofre det aller meste for å få oppleve seriegull gjerne et nedrykk også. BRANN ville tålt det. BRANN kommer aldri til å forsvinne. Men at BRANN ikke kommer til å ta seriegull i min tid er faktisk en mulighet....Jeg har gått på stadion siden slutten av 70-tallet og foran hver sesong har jeg trodd at BRANN skulle vinne seriegull (med unntak av oppholdene i datidens 2.div), det har bare aldri skjedd. I år er håpet fortsatt tilsted, og det er helt sinnsykt!!


Nå har vi muligheten!! Nå er det bare å svi av ussansynlig mye kroner på å hente de nødvendige spillerene og sørge for å vinne seriegull! Drit i hva som skjer til neste år!
RANN - FOR ALLTID

naitsirk

dagens kamp viser at me sårt trenger fleire gode alternativer på backplass. berre ein god opdal og litt flaks hindrer mål.
kom jo rundt på begge kanter fleire gonger,og i tillegg med solli!bruk heller 10-12 mill på Priske.

Xminator

At backene var problemet er en tabloid observasjon. Problemet på høyre var en småskadet og svimmel Dahl. Problemet på venstre var en veik Ludvigsen.
Ellers viste jo denne kampen det jeg sa på forhånd - Brann mangler duellstyrke på midtbanen mot luftsterke lag som RBK (og LSK etc etc etc)

Pri 1: Erstatter for Souazo. Flopp ja, men han hadde en rolle i stallen. Zavrl er ok backup for Haugen, men vi trenger enda en spiller der. Vaagan Moen viste vel at han er venstrekant og har ett stykke å gå før han spiller sentralt.

Pri 2: Bjarnason er for treg. Vi trenger en hurtigere spiller som makker for Sigurdson. Og som kan fungere som hurtig midtstoppernår Sigurdson er ute med gule kort. Karadas er ikke verdens raskeste spiller, men garantert raskere enn Bjarnason.

Pri 3: Venstrekant. Pr i dag har vi to høyrebente uten defensive fibre når Vaagan Moen er ute. Og Kalvenes. Høyrekanten er godt bekledd. Venstrekanten har ingen backup på gullnivå. Usikker på om Miller bør prøve seg som venstrekant ved neste korsvei, men det kan være en løsning.

Pri 4: Spiss. Kanskje der vi i dag er best besatt. Denne kan løses ved rendyrke Ludvigsen i Wintersrollen.

Pri 5: Backer. Hanstveit slite mot hurtige motspillere. Ihvertfall i starten. En hurtigere venstreback kunne vært ønskelig. Og har Bjørn Dahl spilt fra seg? Knudsen gjør en god jobb på backen. Ser ikke det helt store behovet her, alle backer blir rundspilt enkelte kamper. LSKs svenske ble jo parkert av Bernier i helgen. Og det skal jo være den beste høyrebacken i eliteserien. Problemet vårt er at kantene på midtbanen, med unntak av Knudsen, Vaagan Moen og til dels Miller er blottet for defensive fibre. Dette spiller ikke akkurat backene gode.

dudo

Punkt 1 og 2 er vel soleklart, men er ikke helt enig i at venstrekanten er veldig prekær å forsterke: normalt sett spiller vi med én offensivt anlagt og én defensivt anlagt ving (kanskje grunnen til at vi ikke har sett så mye til PVMs offensive kvaliteter er at hans oppgave er stabilisering i forhold til Miller?), Miller er en soleklar offensiv type, mens både PVM, Knudsen og snart også Guntveit kan fylle den defensive rollen. PVM skal spille minst 23 kamper pr år (om han viser seg å bli skadeutsatt må vi selvsagt hente inn en ny), de siste kampene bør vi kunne benytte oss av Guntveit eller Knudsen på venstrekant, alternativt Huseklepp om de nevnte går inn på høyrekanten.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Rossi

Vedr pri 1 er mitt forslag Patrice Bernier. Minuset er at han er Canadenser og går på non-EU kvoten. Forresten noen som vet når hans kontrakt med TIL går ut?
An argument's a collective series of statements to establish a definite proposition. No it isn't. Yes it is! Look, if I argue with you, I must take up a contrary position. But it isn't just saying, "no it isn't." Yes it is!

Langhår

Quote from: "pidre"Vedr pri 1 er mitt forslag Patrice Bernier. Minuset er at han er Canadenser og går på non-EU kvoten. Forresten noen som vet når hans kontrakt med TIL går ut?


Bernier kan du glemme. TIL kommer ikke til å slippe ham så lenge de er i nedrykksstriden nesten uansett bud. En utenlandsk klubb kan nok kanskje snappe han, men Brann? Aldri i livet.

Skulle mer enn gjerne sett han i Brann, ville nok blitt enda mye bedre med flinkere lagkammerater, men det blir nok en umulig oppgave å få TIL til å selge sin beste spiller nå....Dessverre.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Rossi

Forsåvidt enig med Langballe vedr Bernier. Andre aktuelle spillere som, etter mittt syn, kan styrke sentral midtbane er:

- Grindheim
- Gashi
- Koren
- Hæstad
- Gaarde
- Bakke (skadeforfulgt!)
- Berg Hestad (klubbspiller!)

Tror det er viktig at det handles spillere som er ferdig "tilpasset" TL. Erfaringsmessig trenger de fleste utenlandske spiller 1 sesong tilpassing.
An argument's a collective series of statements to establish a definite proposition. No it isn't. Yes it is! Look, if I argue with you, I must take up a contrary position. But it isn't just saying, "no it isn't." Yes it is!

EvenSteven

JA ... Gashi og Berg Hestad vil vi gjerne ha !!!?!!!!!

Seriøst mann... kunne du ikke ha valgt støggere spillere??

Xminator

Beklager, men trynefaktoren får småjentene bekymre seg for.

EvenSteven

Quote from: "Xminator"Beklager, men trynefaktoren får småjentene bekymre seg for.


Trynefaktor eller ikke....

Enkelte spillere vil man rett og slett ikke se i Brann-drakt....

Akkuratt som da Hoseth var "aktuell" for Brann var det mange som ikke ville ha han til klubben... ganske naturlig egentlig....

Roffarne

Delvis enig med prioriteringene til Mr.X, men mener virkelig at venstreback bør høyere opp på listen. Det har vist seg kamp etter kamp at Hanstveit blir løpt ned og rundet av noget for lett.
Så kan man selvsagt spørre seg om dette har å gjøre med et overtall av gode høyre-kantspillere i TL, men uansett regner jeg venstrebacken vår for å være den svakeste både i første-elveren og på benken.
En duganes spiller her, som i det minste kunne pustet Erlend i nakken, ville gjort laget mye mer komplett.
kan man fylle på med erstattere/ makkere for allerede gode forsvars-, midtbane- og angrepsspillere.

kih

Quote from: "dudo"eller en omskolert Zavrl på sentral midtbane!


zavrl spiller da midtbane på landslaget.. så veldig omskolert er han nok ikke

dudo

Quote from: "kih"
Quote from: "dudo"eller en omskolert Zavrl på sentral midtbane!


zavrl spiller da midtbane på landslaget.. så veldig omskolert er han nok ikke


Nåja, han har vel 12 (?) landskamper? Uten at jeg skal garantere for det ble det da sagt at han spilte stopper på klubblaget og sentral midtbane på landslaget, og med bare 12 kamper så kaller jeg det omskolert. At han greide seg bra mot RBK er en annen sak, men argumentet står; vi trenger en ny sentral midtbane!
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

Quote from: "Roffarne"Delvis enig med prioriteringene til Mr.X, men mener virkelig at venstreback bør høyere opp på listen. Det har vist seg kamp etter kamp at Hanstveit blir løpt ned og rundet av noget for lett.
Så kan man selvsagt spørre seg om dette har å gjøre med et overtall av gode høyre-kantspillere i TL, men uansett regner jeg venstrebacken vår for å være den svakeste både i første-elveren og på benken.
En duganes spiller her, som i det minste kunne pustet Erlend i nakken, ville gjort laget mye mer komplett.
kan man fylle på med erstattere/ makkere for allerede gode forsvars-, midtbane- og angrepsspillere.


Du vil ha en venstreback som aldri blir overspilt. Beklager, men slike finst ikke. Du burde kanskje se alle FFKs kamper på video og fortelle hvor ofte Bertelsen er blitt overspilt denne sesongen. Jeg vet ikke svaret, men det er ikke få ganger. Og for å si det slik, det er en grunn til at Frode Johnsen valgte å terrorisere Bjørn Dahl og ikke Hanstveit. Så det Hanstveit mangler på farten (spesielt helt i starten av kampene) tar han igjen på en del andre områder. Han hadde blant annet en ekstremt viktig ballgjenvinning i egen 16-meter, som strengt tatt var likke matchviktig som klasseredningene til Opdal.

KEA

Sitter og ser på Stabæk-VIF, og IGJEN imponerer Veigar Páll Gunnarson, som mer eller mindre på egen hånd spiller ut VIF-forsvaret. At det bare står 1-0 er i hvert fall ikke hans feil - giftig til tusen. Jeg har egentlig ikke sansen for å snappe de hardeste konkurrentenes (Stabæk avanserer med seier til 3. plass) beste spillere, men det er jo blitt en del av gamet. Dette er en mann jeg gjerne skulle sett i Branndrakt, men han står vel ikke akkurat på noen transferliste så det blir nok dyrt, om mulig overhodet. Men money talks.... så kanskje ved sesongslutt? Og han er jo islending, og med det sikkert en hyggelig fyr som passer inn hva angår personlighet.

jente14brann

Håper Alex Valencia kommer, han er veldig flink. hihi :D
EIA BRANN!!!!!!!!

dudo

Gunnarson kunne nok vært et glimrende erstatter for Winters.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Mobben

Ser for meg at Daniel Fredheim Holm kunne vært en glimrende arvtaker etter Winters. Det skal sikkert mye til for at Vif slipper han til oss, men eg føler han har stagnert litt, og blitt et offer for Rekdals inkompetente trenerstil, kanskje kan vi gjøre et varp? Det er jo utvilsomt talent i gutten!

Go Up