• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Strømsgodset - Brann; Søndag 3. desember, kl 1700

Started by Churchill, November 27, 2023, 00:09:01 AM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Churchill

Etter seieren idag, er jeg svært optimistisk mtp. sølvmedaljene og milliarder inn på bok. Vi går for seier her. Tipper samme startellever, kanskje med en viss usikkerhet knyttet til Børsting. Håper han blir klar.
...we shall never surrender.

gladiporno

Quote from: Churchill on November 27, 2023, 00:09:01 AMEtter seieren idag, er jeg svært optimistisk mtp. sølvmedaljene og milliarder inn på bok. Vi går for seier her. Tipper samme startellever, kanskje med en viss usikkerhet knyttet til Børsting. Håper han blir klar.

Crone må sone karantene mot Godset.

Churchill

Da blir det T Pedersen og ikke Crone. Det svekker ikke laget det.
...we shall never surrender.

Hickok

Jeg ser bortefeltet allerede er utsolgt til denne kampen, men det er en god del ledig på langsidefeltene nærmest bortefeltet. Blir nok fort en høy prosentandel i rødt.

andreas1989

Yr melder opp mot friske 13 minus. Storm er litt mildere men truer med snøbyger.

ACHTUNG

Her burde Bataljonen og Brann gjort en avtale med VY for supportere som ønsker å toge over. Buss er neppe aktuelt, fly er en opsjon selvsagt. Blir vel overvekt av østlandsbosatte Brannfans bør en gå ut fra.

Bossmann

Det går dessverre ikke tog fra bergen. Buss for tog frem til Voss slik jeg leser det.

Billy Elliott

Det er varslet noen helt syke temperaturer til kampstart. Hvor lavt må man egentlig på gradestokken før kampen må avlyses?
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Hickok

Quote from: Billy Elliott on November 28, 2023, 12:00:24 PMDet er varslet noen helt syke temperaturer til kampstart. Hvor lavt må man egentlig på gradestokken før kampen må avlyses?
Har tenkt samme tanken. Hadde vært litt kjipt å dra over om kampen blir avlyst.

Gulløl

Quote from: Billy Elliott on November 28, 2023, 12:00:24 PMDet er varslet noen helt syke temperaturer til kampstart. Hvor lavt må man egentlig på gradestokken før kampen må avlyses?
Norges Fotballforbund har ingen absolutt nedre grense for temperatur for å gjennomføre fotballkamp siden det også er veldig avhengig av vind og fuktighet i luften. Det vurderes derfor på stedet om kampen kan gjennomføres eller ikke. Dette melder BA etter å ha snakket med NFF. Ellers melder Strømsgodsets daglige leder i samme artikkel at varmekablene er på.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gulløl

November 28, 2023, 12:15:51 PM #10 Last Edit: November 28, 2023, 12:17:30 PM by Gulløl
Den temperaturen på 11 til 13 minus som er meldt under kampen er under nesten vindstille forhold, derfor tror jeg det er minimale sjanser for at den blir avlyst på grunn av temperatur. Yr melder heller ingen nedbør siste fire døgnene inn mot kampen. Kampen spilles er min konklusjon.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

andreas1989

Det er vel banen det står på? Så lenge varmekablene er operative så skal vel det gå fint. Det er jo heller ikke meldt noe nedbør av betydning.

fortune

I langrenn er grensen -18, siden de har mest erfaring med vinterkulden, kan det være NFF tar denne med i beregningen når de vurderer egne temperaturgrenser.
First is first, second is nothing

Hickok

Quote from: fortune on November 28, 2023, 13:41:35 PMI langrenn er grensen -18, siden de har mest erfaring med vinterkulden, kan det være NFF tar denne med i beregningen når de vurderer egne temperaturgrenser.
Skiløpere er nok mye mer vant til kulde enn fotballspillere, så toleransegrensen er nok satt på en lavere temperatur i ski enn fotball. En fotballkamp varer også lenger enn de fleste skiløp, så det har også en betydning, selv om de har en pause til å tine opp.

andreas1989

Det må da ha blitt spilt kamper i tilsvarende tempraturer tidligere? Enten i nord eller på Hamar?

Hickok

Quote from: andreas1989 on November 28, 2023, 14:20:04 PMDet må da ha blitt spilt kamper i tilsvarende tempraturer tidligere? Enten i nord eller på Hamar?

Neppe i nord. Verken Bodø eller Tromsø har så enormt lave temperaturer. Bodø er mest utsatt for vind, mens Tromsø er et snøhøl.

Erlend

Jeg tenkte først at selvfølgelig blir det kamp siden det stort sett er noen perioder med sånn kulde på østlandet hvert år, riktignok på andre siden av nyttår. Men med artikkelen fra TV2 nå begynner jeg å bli skeptisk.  Det meldes altså om følt temperatur på 21 minus i drammen på søndag.  FIFPRO anbefaler å avlyse ved 15minus, Northug sier at om det er kaldere enn 20 minus ville han avlyst kampen.  Verdenscupen på ski har en grense på 20.  Men så er vel disse grensene for absolutt-temperatur og den skal "bare" bli minus 16.

Avgjørelsen skal bli tatt av dommere og klubbleger på kampdag, så her er det relativt stor fare for at noen får seg en skikkelig bomtur tror jeghttps://www.tv2.no/sport/fotball/eliteserien/sprengkulde-truer-eliteserie-avslutningen-pa-grensen-til-uforsvarlig/16257482/

Billy Elliott

Ser det nå i økende grad stilles spørsmål ved om det er forsvarlig å spille siste runde med slike temperaturer:

https://www.tv2.no/sport/fotball/eliteserien/sprengkulde-truer-eliteserie-avslutningen-pa-grensen-til-uforsvarlig/16257482/

Værvarselet til vår kamp er også verst, med ventede 21- i følte grader, ifølge TV 2. Dette er temperaturer som selv vinteridrett blir avlyst i.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

andreas1989

Skal bli spennende å se hvordan NFF løser dette. Siste serierunde så alle kampene bør/må vel gå samtidig?

Hødd-Lyn er flyttet fra Ulsteinvik til Ålesund. Var vel snakk om at Kristiansund-Bryne også måtte flyttes dit?

Lasaron

Alle kamper må settes til uavgjort.

Pr nu melder Yr ca 12 minus og vindstille på vår kamp.
Tren på langskudd

Superjack

Brannsupporter.

Churchill

Jeg kan rapportere om at det allerede er bitende kalt her borte i Oslo-området og det kommer til å bli verre. Jeg mener at hver dommer må vurdere forut for over kamp. Hvis dette medfører at enkelte kamper ikke kan spilles samtidig, vel så er det resultatet av fotballforbundets planlegging. Med -21 følte grader i Drammen, tror jeg ikke kampen bør spilles. Dessverre tror jeg den blir spilt likevel, ettersom NFF ønsker at alle kampene skal gå samtidig og det kan få uheldige konsekvenser for andre lag om kampen ikke spilles. Jeg håper på utsettelse.
...we shall never surrender.

andreas1989

Å runde av sesongen med en parodirunde der det er ting å spille om både i topp og bunn høres ut som NFF, så det skal nok gjøres et forsøk ja.

Husker cupfinalen i 04 var 7 november og det var iskaldt. I år er cupfinalen 10 desember.

Det burde lovfestes at sesongen skal gjennomføres i perioden april-november, selv det er litt naivt.

Belfort

Skjønner ennå ikke at noen brødhoder av byråkrater i NFF, har gått inn for og spille fotball på denne tiden, så langt på den nordlige halvkule. Vi var forholdsvis heldig med første del av november, kan fint bli mye dårligere vær neste år

Hva er grunnen? Kan ikke være for at norsk fotball skal være «konkurransedyktig» i forhold til Europa. Norsk fotball var på sitt aller beste på 90 tallet når sesongen ble avsluttet i midten av oktober

Kan det være noen andre grunner?

andreas1989

Og neste år skal det ikke spilles en kamp i hele juni når banene er på sitt beste. Det er vel ikke NFF sin feil riktignok.

Billy Elliott

Ettersom FIFPRO anbefaler avlysning ved -15 grader, er det vanskelig å se for seg at NFF skulle legge seg noe høyere enn det. Storm melder enn så lenge -16 reelle, og -21 følte grader ved kampstart i Drammen.

I god NFF-ånd blir nok dog ikke en eventuell avlysning avgjort før bortesupporterne for lengst har ankommet stadion. Å lese et værvarsel er jo som kjent ganske så utfordrende i det norske fotballmiljøet.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

andreas1989

Været er jo varslet å bli mildere neste helg, men da er jo cupfinalen. Så da blir det vel søndag 17 desember som er alternativet? Hvordan temperaturene er da blir vel ren synsing.

Det skal jo sies at Glimt-Sarpsborg og Molde-HamKam er heller ubetydelige matcher.

Tenk lørdags kamp i Drammen neste helg.

Lasaron

Den erfaringen jeg har med langtidsvarsler på Storm, når det først er meldt spesielt varmt eller kaldt eller vindfullt, er at den omtrent alltid er ekstrem. Følg heller med på Yr.
Tren på langskudd

Superjack

Hvordan blir det med bekledning?
Skal de stille i shorts og korte ermer, eller er de lure og får på seg stilongs, lange ermer og hansker?

Må da stilongs være samme farge som drakt?

Greit nok at langrennsfolket går rundt i minus 10, men jeg har til gode å se dem fyke rundt i skisporet i kortbukse og t-skjorte.

Brannsupporter.

ChristianC????

For å snakke noe annet om været i Drammen, la oss se på resultater.
Brann har ikke vunnet i Drammen på 9(!) år.
Altså nedrykksesongen med Norling

2022: Obos

2021: Strømsgodset - Brann 3-1

2020: Strømsgodset - Brann 3-1

2019: Strømsgodset - Brann 6-0

2018: Strømsgodset - Brann 1-1

2017: Strømsgodset - Brann 2-1

2016: Strømsgodset - Brann  2-2

2015: Obos

2014: Strømsgodset - Brann  1-4

Men alle forbannelser må ta slutt en gang og vi stiller med et sterkere lag nå enn de tidligere oppgjørene.

0-2 blir min prediction.

fortune

Synd vi ikke kan hente inn Helstad  til denne kampen, han snittet vel tre scoringer per kamp mot Godset..
First is first, second is nothing

Lasaron

Vi har slått Mjøndalen. Vi har vunnet på Infertility. Vi tar denne også.
Tren på langskudd

kabelmann

Sett resultatet til 0-0 i alle kampene. Hadde vært perfekt. Sølv til oss, Vålerengen adios.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

ostraume

Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Billy Elliott

- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Hickok

For å helle litt varmt vann i blodet på folk. De kalde fakta er at Strømsgodset er medioker på hjemmebane. 7-1-6 og 19-15 i målforskjell tilsier en nitrist 1-1 kamp på søndag, noe som strengt tatt passer oss bra. Det betyr også at Godset spiller forsiktig på hjemmebane og tar liten risiko. Det bør kunne utnyttes med agresivt press. Samtidig fikk B/G 2-0 i sekken der, så en bør ikke bli for uforsiktig. Nå skal det sies at da herjet Gulliksen vilt, og ble kjøpt av B/G etterpå, så han er ikke der lenger.

Superjack

Jeg er spent. Meget spent.

For Glimt kampen tror jeg ble ekstremt preget av at Glimt ikke var mentalt på nivå som de var før seriegullet var sikret.
100% sikkert.

Brannsupporter.

Corran

Når det gjelder kulden så meldte jo Storm -13 i Bergen fredag denne uken, mens Yr lå litt varmere.
Nå melder de samme at det skal bli -5/6 på det kaldeste fredag og lørdag.
Mao har de roet seg kraftig ned her og det samme skjer kanskje også i Drammen til søndag?

Var jo meldt -16 når kampen skal gå, men nå melder både Yr og Storm -11 til første omgang
I andre omgang melder storm -14 og Yr -11
(alle tall i følge Pent.no)


 
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Storm tar alt for hardt i på langtidsvarsler, i en eller annen ekstrem retning.

Jeg tipper det aldri går under 10 minus under kampen.
Tren på langskudd

andreas1989

Er det å forvente at NFF kommer med en status oppdatering før de tar helg på fredag? Eller blir det en avklaring først kl 1630 på søndag?

Erlend

Jeg blir veldig veldig overrasket om noe som helst er avklart før det nærmer seg oppvarming

Hickok

Det ender vel med at kampen blir avlyst kl. 16 på søndag, og at da alle andre kamper også må avlyses siden alle må gå samtidig. Altså det komplette kaos-

Corran

Vil tro det er veldig liten sjanse for at NFF kan komme med noen oppdatering før kamdag.
Det er været vi snakker om og all værvarsling mer enn 1-2 dager fram er kvalifisert gjetting og prognoser.
Selv dagen før er det en del usikkerhet.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

andreas1989

November 29, 2023, 13:11:24 PM #43 Last Edit: November 29, 2023, 13:13:55 PM by andreas1989
Dere har nok rett. Men det burde da være mulig for NFF å komme med en kommentar om mulige scenarioer før helgen?

Som nevnt så er jo dette siste runde og alle kampene skal i utgangspunktet spilles samtidig. Men som nevnt, Glimt-Sarpsborg og Molde-Hamkam er jo i utgangspunktet to ubetydelige matcher. Det burde jo åpne for muligheten for at de resterende kampene kunne blitt spilt allerede neste helg uavhengig av cupfinalen?

Nixon

Jeg klarer ikke helt å se for meg at de skal utsette andre kamper fordi det er for kaldt ett sted. Da påberoper de seg nok force majeure og ser vekk i fra regelen om at kampene skal starte likt.
Rød makt på Hansa

Hickok

Quote from: Nixon on November 29, 2023, 13:48:00 PMJeg klarer ikke helt å se for meg at de skal utsette andre kamper fordi det er for kaldt ett sted. Da påberoper de seg nok force majeure og ser vekk i fra regelen om at kampene skal starte likt.
De burde gjøre det, men jeg stoler ikke på de.

pidre

Problemet er vel ikke 14 minus, men om varmekablene har nok guffe til at underlaget ikke fryser, og det blir glatt og uforsvarlig å spille.

Husker forresten Pusic engang spilte i stilongs og kortermet. Litt spesiell kombinasjon.
Saludar a los monos!

RepublikkenBergen

 Melder rundt -9 når kampen er.. Så det blir nok kamp..

andreas1989

Quote from: RepublikkenBergen on November 29, 2023, 15:56:36 PMMelder rundt -9 når kampen er.. Så det blir nok kamp..

Yr melder -11 og storm -14 etter det jeg kan se? Det er mildere enn fryktet men...

Quote from: Nixon on November 29, 2023, 13:48:00 PMJeg klarer ikke helt å se for meg at de skal utsette andre kamper fordi det er for kaldt ett sted. Da påberoper de seg nok force majeure og ser vekk i fra regelen om at kampene skal starte likt.

Det er vel meldt ganske så friske tempraturer de fleste steder? Selv i Molde og Bodø nærmer vi oss -10.

krakra

Det skumle her er jo keeperne. De kan hoppe og danse litt, men stort sett står de stille og det er tungt i 10 minus, relativt lettkledd

Go Up