• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - KSS

1
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
October 08, 2008, 14:00:52 PM
Min ønskeliste.

1. Hans Backe
2. Jönsson
3. linderoth
4. Nanne Bergstrand
5. Kjell Jonevret

Det er bare svensker her, men det er egentlig tilfeldig. Med ett unntak har alle disse erfaring fra norsk fotball, noe som etter min mening er en stor fordel fordel.

Jeg mener videre at brann trenger en sjef i dress, og en med selvtillit.

Jeg skal også ta med dem jeg ikke vil ha.

1. Arne Sandstø - kjedelig fotball, uspiselig type
2. Normark - enda mer uspiselig, ingen resultater å vise til, og kjedelig fotball
3. Tørum - ingen sjef, lite erfaring som sjef, ikke så veldig spiselig. har aldri likt brann...
4. Bjørneby - ingen resultater, uspiselig type, kjedelig fortball
5. Aabrekke - skulle egentlig stått på første blass, men gidder ikke å endre. Kjedelig fotball, rotete fyr, er ikke i nærheten til å ha stilen som en branntrener bør ha. ingen autoritet, stikker etter en sesong, klarte å rykke ned med haugesund, ingen resultater.
2
Brann / Re: Marcus Allbæck
January 06, 2008, 15:55:38 PM
Quote from: "KSS"Og når du spiller i tøffe ligaer er det ikke noen selvfølge at du spiller 90 minutter slik som man gjerne gjør i tippeligaen.

Er Superligaen i Danmark hvor Allbäck har spilt de siste sesongene hardere enn Tippeligaen?[/quote]

Det er selvfølgelig de sesongene Allbæck ikke har scoret så mange mål det siktes til. Og da siktes det hverken til superligaen eller allsvenskan.....
3
Brann / Re: Marcus Allbæck
January 06, 2008, 09:54:05 AM
Quote from: "nyhammeroivind"


Det begynner vel å bli 5-6 år siden jeg pleide å skrive her inne. Men jeg er inne å leser med jevne mellomrom. Dette innlegget her synes jeg trenger en kommentar. Eller det er vel innleggene under som påstår at dette ikke er en mann brann trenger som egentlig trenger kommentarer.

Denne statistikken synes jeg er imponerende. Hvor mange ganger har Helstad puttet over 20 mål? Og gjorde han det på en middelmådighet som ?rgryte? Hvor mange mål har Carew på Villa? og hvor mange kamper? Jeg tror Allbæck har minst like bra statistikk som han? man hadde ikke tvilt på Carew sine ferdigheter hvis han hadde vært aktuell for Brann? Og når du spiller i tøffe ligaer er det ikke noen selvfølge at du spiller 90 minutter slik som man gjerne gjør i tippeligaen.
4
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 19, 2007, 01:34:20 AM
Jeg synes det er litt underlig at tråden med det mest geniale innlegget på dette forumet de siste årene ble stengt. Der foreller en Stabæk supporter at Martin jobber for å få Mjelde sparket. Alle her inne slaktet hans innlegg på den mest usakelige måten jeg har sett på forumet. Når sannheten kommer for en dag, blir tråden stengt for ikke å sette Brann- supporterne i dårlig lyst???
5
Brann / Lov om forbud mot videresalg av billetter
July 04, 2007, 21:42:46 PM
Quote from: "dudo"Såvidt jeg har forstått det kan man fortsatt ikke idømmes straff, så hele denne loven virker fullstendig meningsløs.


Det loven åpner for er at kjøperen har krav på tilbakebetling av den summen som overstiger den opprinelige salgsprisen.