• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - slettebakken

1
Brann / Sv: Eirik Bakke
August 12, 2009, 21:47:14 PM

   Alle som har greie på fotball kan se dette er en gult kort takling. At hagen får vondt i ettertid hører med til historien om at harde taklinger skal kjennes. Les en regelbok en gang. der står det at taklinger med knottene først er gult kort. (ikkje rødt) At sandmoen trekker det røde er vel litt fordi han ikkje ser  taklingen skikkelig og litt for at han har mistet kontrollen på kampen. På mandag så mener eg alle bør synge bakke sangen for å vise at vi støtter ham. Kanskje han ikkje er så god lenger, men han gir alt i hver takling. noe som resten av laget også burde gjort. Er ikkje hans skyld at han ikkje er på topp lenger.
2
Kamper / Sv: Turtråd: Viking - Brann
June 16, 2009, 21:24:03 PM
snart klar for sesongens beste bortetur. og værmeldingen er lovende for turen ned iallfall. kun 20 meter høye bølger :D positivt innstilt til at båtene går fra nøstet i år, kanskje vi slipper at båtene blir forsinket i år. i fjor fikk de vel ikkje slippe til kai før en halvtime eller noe over tidensynes godt vi kunne reist tidligere og tatt en tur innom sentrum som vi har gjort før.
3
Brann / Sv: Overganger 2009
June 07, 2009, 18:47:02 PM
hadde vært greit om noen kunne kjøpt bjørnson. han "storspiller" jo for 2 laget så sikkert noen som vil ha ham. eller vi kan bytte ham mot nikita
4
problemet er jo ikkje at folk synger. problemet er jo i hovedsak at det går så lenge mellom hver sang. innimellom er det 5-10 min fra en sang slutter til en annen begynner. Eg stemmer alltid i på sanger men er ikkje så glad i å starte de ettersom sangstemmen min suger. Men noe må gjøres for stemningen har vært dårlig hele sesongen, med årsverste mot molde. Virker som frydenbø er en gjeng medgangssupportere. innimellom er eg flau over å stå der. Har et sosse par ved siden av meg som står å klapper litt, og kun åpner kjeften for å snakke med hverandre eller kjefte for man blir engasjert i kampen og begynner å skrike på dommeren. hatt noen sangere fordelt rundt på frydenbø, som tør å starte sanger hadde vært det beste mener eg. da hadde flere stemt i.
5
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tromme likevel?
May 03, 2009, 19:26:17 PM

   kanskje vi sku sendt en melding til brann og hørt koffor de tillater tromme på kamper
6
Bataljonen.no / Sv: Omplasseringen på Hansa
April 27, 2009, 22:16:31 PM
synes de som har tatt seg av omplasseringen har gjort en skikkelig bra jobb. ikkje lett å flytte på så mange. De har nok revet seg godt i håret de dagene de holdt på.  men støtter forslaget om unummererte plasser som på gamle storestå. samme prinsippet som klanen kjører på vestbredden på ullevål og som vi kjører på borte kamper.  ::)
7
tror nok det funker bedre med huseklepp som offensiv ving enn som spiss. men med de innleggene hans så tror eg vi trenger både nielsen og karadas som spisser for å ta imot. og vil gjerne ha en einarson innpå i fighter humør.  8)
8
Bilder og filmer / Sv: Chess-reklamen
April 13, 2009, 00:48:08 AM

         jaja gjort er gjort, men håper bataljonen snakker med chess om dette. og at de i ettertid sjekker bannere som kommer fra sponsorer ol.
9
Brann / Sv: Pub på stadion
April 13, 2009, 00:38:29 AM
Skal det være pub på stadion så mener eg de burde hatt den oppe i idrettens hus i 2 etg. da hadde det isåfall vært uaktuelt med servering i pauser ol. ettersom det ikkje er lov å forlate stadion for så å komme inn igjen. øl servering under kamp er dessuten ulovlig i norge hvis vi ser bort fra vip tribunen kor det må søkes om, og de får lov ettersom det kategoriseres som restaurant. ser folk sammenligner med england og danmark som blir helt feil ettersom de har andre regler for alkohol servering. dette er ikkje noe som kommer fra n(ø)ff men fra kommunist staten norge. men er veldig for en pub på stadion. ;D
10
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
April 12, 2009, 15:11:31 PM

    Var  vel 4 stk som spydde på bussen, men det var ikkje så rart sånn som bussen kjørte. selv eg som var på båt i et år og vant til 10 meter høye bølger ble små kvalm. kjørte i 80 på noe som lignet grimen svingene men som varte i 2 timer. grunnen til at vi kjørte over gjøvik var at båtene var sluttet å gå for natten og fjellovergangene var stengt. og den som spydde utover hele dassen så den ble stengt var no ikkje en av nykommerne. var en bra tur, men er gjerne ikkje beste bussen å bruke på en sånn tur. tror egentlig at busssjåførene synes turen gikk greit, var bare det at de var så redd for bussen sin.  8)
11
Brann / Sv: Pub på stadion
April 10, 2009, 14:52:29 PM
sku gjerne hatt en pub på stadion, hadde vært en grei måte å lade opp til kamp. men burde stengt minst 3 kvarter før kampstart. kunne gjerne vist bortekampene der også. altså hatt åpent 1 dag i uken. samme prinsipp som i trondhjem
12
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
April 10, 2009, 14:41:54 PM
Quote from: Kararay on April 10, 2009, 02:13:17 AM
Quote from: tolind on April 09, 2009, 13:10:19 PM
Meg og en tjommi "innførte"følgende sang på puben i Trondheim. Fikk veldig god respons og folk var klar for at den måtte ut på bataljonens sider! Dette er en ekte bajas/manne og rølpesang som garantert funker når vi spiller borte!! he he!!

Melodi - Røvervisa, Folk og røvere i kardemommeby :=) (Orginalen starter som kjent med: "Vi lister oss så stilt på tå når vi skal ut og røve"... Uansett, her kommer den:

Vi reiser rundt i Norges land når vi skal ut og fyre. Vi fyrer bare det vi kan, for vårt kjære SK Brann!
Vi knuser bønder dagen lang
Vi knuller kjerringer natten lang!
Vi pular, vi røyker, vi ronker og spyr, før vi reiser hem te Beren by!

Ta dam ta dam ta dam ta dam!!!

Kan love der at stemningen ble sykt bra når vi fremførte den på puben i Trondheim, så det er bare å øve den inn til neste bortetur :=)
Ka pub sang dere denne på da?. eg var på lille london, og hørte ikkje denne sangen. HELDIGVIS.


Verste dritet eg har lest innpå her.