• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Serez

1
Litt smått utrolig at vi stiller så defensivt som vi gjør i dag. Borte mot RBK for et par serierunder siden? Ok. Men i dag burde en av juniorene få startet, han hadde i hvert fall vært mer futt i enn gjengen som er på banen nå
2
Vi må vel være på bunnen når det kommer til antall bytter, ikke rart vi sliter med skadeproblemer.
3
Virker utrolig merkelig at vårt første bytte er Grøgaard etter 90 min
4
Kamper / Re: Rosenborg - Brann, lørdag 28.09.19, kl 20:00
September 28, 2019, 23:06:45 PM
Quote from: krakra on September 28, 2019, 22:02:51 PM
Quote from: Serez on September 28, 2019, 21:56:46 PMJeg synes kampbilde argumentet er greit, forventer mer tid til ungdommen fremover, selv på stillingen uavgjort.

Forventer som i at det er realistisk, eller at det bør skje? For jeg har liten tro på at ungdommen får noe særlig med spilletid nå som Bamba, RYJ og Haugen kommer tilbake. Kanskje noen innhopp på Heggebø, men tror ikke noen av de andre får spille i det hele tatt.

Som at det bør skje. Nå har de gått ut med at det skal satses på ungdommen. Pilene peker ikke oppover med dagens stall som blir eldre og eldre - og lite tyder på at vi skal ut å handle nye stjerner. Noen spillere synes jeg er bankers selv om de er gammel, Opdal og Wormgoor er to av dem, da Wormgoor sannsynligvis skal selges så ønsker vi mye penger for han, og jeg har ikke tro på Holmen.


Jeg håper Löfgren får litt tid på banen, ellers så kjenner jeg egenlig lite til hvem av de andre juniorene enn Heggebø som burde få tid. Hvem ville du gitt tid?
5
Kamper / Re: Rosenborg - Brann, lørdag 28.09.19, kl 20:00
September 28, 2019, 21:57:35 PM
Forøvrig årsbeste av Komsson etter min mening. Så ut som en klasseving igjen
6
Kamper / Re: Rosenborg - Brann, lørdag 28.09.19, kl 20:00
September 28, 2019, 21:56:46 PM
Jeg synes kampbilde argumentet er greit, forventer mer tid til ungdommen fremover, selv på stillingen uavgjort.

Men ikke borte mot rosenborg når hele laget er utkjørt og det ikke er særlig hjelp å få. En liten feil får fort enorme konsekvenser da. Om noe så vil jeg heller kritisere LAN for å ikke starte med en av de unge på banen, da er det bedre forutsetninger og du får en bedre benk i andre omgang.
7
Kamper / Re: Brann - Stabæk, 21.07.19, kl 18:00
July 20, 2019, 20:55:34 PM
Ut med Holmen. Han har ingen fremtid her uansett. Ellers er laget spennende
8
Haugen inn har hevet laget betraktelig. Har troen på seier nå!
9
Vanskelig å se hvordan vi skal klare å ta flere poeng enn Molde når en sammenligner hvor flinke Molde var på å tre seg gjennom Branns forsvar mot hvor mye vi sliter mot Mjøndalens forsvar. Spillestilen er ikke så ulik..
10
Frisk åpning. En straffe og to tvilsomme offside dømminger mot oss og en mulig straffe til Mjøndalen og.
11
Med fare for å jinxe så har jeg troen i dag. Likte tendensene vi viste mot Molde
12
Kamper / Re: Molde-Brann søndag 30.06 kl 20:00
July 01, 2019, 08:46:07 AM
Når vi ikke ble spilt inn i egen 16 meter synes jeg kampen var god. Mye bedre spill på høyre kant med høye vingbacker versus komsoon. Molde rundspilte oss i førsteomgang, men andreomgang var adskillig jevnere. Kunne fint vunnet på slutten, akkurat som Molde lett kunne ha ledet med flere mål til pause.


Men på bortebane mot serielederen synes jeg angrepsspillet viste tendenser. Litt for mye langt til tider, men når vi blir presset så dypt ned konstant er det ikke bare enkelt heller. Opdal var strålende igjen. Acosta er dessverre en kløne innenfor 16 meter. Rismarck virker som en solid erstatning for Vito om han blir solgt i sommer. Litt for høy feilprosent enda men om han får den ned så vil han kunne sette spill i gang veldig bra.


Men organiseringen til forsvarspillet var svak. Det var det jeg synes var verst. Gode enkeltprestasjoner gjorde i blant at vi brøt, men vi virker mye mer som et kollektiv når vi er oppe i banen og presser enn når vi har 10 mann innen 20 meter fra mål. Veldig avventende og molde tredde seg gjennom gang på gang. Skal vi spille med fem bak når vi ikke har ballen må vi være vanskeligere å tre seg gjennom enn hva Molde viste i går, for vi så ut som rundbøyer til tider.
13
Nok en god kamp av Opdal. En kan klage på mye LAN har gjort men å satse på Opdal for denne sesongen har så langt vært det rette. Men vi trenger en yngre keeper som gjør det bedre enn johansen
14
Vi kan ikke belage oss på å måtte gi vekk et titalls antall poeng for å gi Holmen selvtillit. Opdal ut sesongen og ny keeper fra neste år.
15
Blir litt for dumt med Komssoon synes jeg. En spiller hvis største svakhet er at han holder altfor lenge på ballen og prøver litt for ofte å gjøre alt selv også virker det som om han ser på seg selv som en "nøkkelspiller" på laget.

Nei problemet i dag var ikke at Komssoon ble byttet ut. Førsteomgangen var ikke noe glitrende forestilling hvor vi ledet fortjent 1-0. Vi var heldige som ikke slapp inn mål i førsteomgang, og målet kom fra en retur på straffe ut av ingensteds.


Hvis man skal peke på noe så synes jeg Branns største problemer er at det er så godt som null samspill mellom back og kant, på begge sider. Og det på tross av at vi har veldig offensive backer. Komssoon liker å holde på ballen, og det er Strand-Berisha som kombinerer på sin side, gilli er oftere støtte enn direkte offensive bidrag.

Og med byttene så synes jeg problemet er at benken vår, forutenom Karadas, ikke er noen "Jokere". Med tre kamper i uken er det lurt å gjøre bytter på de som må løpe mye. Selv om vi akkurat kommer tilbake fra hvile så er det 3 kamper på 8 dager nå og i fjor var det rundt denne tiden vi mistet formen helt.


Forøvrig synes jeg Opdal gjorde en strålende kamp. Hvis man skal klage offensivt, klag heller på midtstopperene våre som mistet konsentrasjonen omtrent hver gang den trengtes.
16
Kanskje Løkberg byttet ikke var så bra likevel. For en miss.

Når det er sagt tror jeg ikke RYJ hadde tatt det løpet
17
Alternativet er vel å bruke siste bytte på Azar. Men synes Løkberg byttet virker smart, ny kamp på Onsdag.
18
Han står nesten stille når taklingen skjer og han ser tydelig på ball hele tiden.  Klart gult men synes det hadde vært et strengt rødt.

Edit: Litt bevegelse er det når jeg ser reprisen på nytt, men han kommer ikke brusende inn for å si det sånn da.
19
Tja. Er enig med kommentator jeg at han kommer for sent inn. Klossete av forsvarer først og fremst.


Og vi er fremdeles en 3-4 straffer i minus i forhold til hva vi burde hatt så langt.
20
Ikke særlig imponert over Haugesund dommeren. Inkonsekvent dømming så langt.
21
Opdal med en matchvinner involvering og en solid redning før fire minutter er spilt. Vi skal være glade vi ikke ligger under.
22
Brann / Re: Billettsalgstall
May 26, 2019, 16:03:45 PM
Godt steg opp fra de to foregående oppgjørene, spesielt med tanke på at i fjor var en seriefinale. Men en Mai kamp kan jo tenkes å være mer attraktiv enn en høstkamp på tross av medaljesjanser?
23
Hvil så mange spillere som mulig. Vi har gode spillere på benken. Holmen i mål burde være selvsagt her.

Det jeg er usikker på er Bamba og Komsoon. Er disse spillere som tjener på å bli rullert, eller fortsatt tillit? Usikker
24
Vi har prøvd å stille det beste laget hver kamp i flere sesonger nå. Kanskje kan tidligere bytter på nøkkelspillere forhindre tapet av ytelse som vi har sett tidligere år, men blir veldig skuffet hvis LAN går på samme smellen igjen nå når han har spillere av omtrent samme klasse han kan veksle mellom. Noen spillere trives kanskje ikke så godt med konkurranse, kan se for meg at Komsson er potensielt av den typen. Måten han noen ganger omtrent hindret Gilli i å komme på overlapp i fjor er enda friskt i minne. Jeg stoler på at LAN har såpass kontroll på Komsson nå at han takler den situasjonen.

Men både Gilli, Grøgaard og Løkberg synes jeg burde få en del spilletid, spesielt disse ukene her hvor vi spiller 2 kamper i uken. Litt usikker på forslaget til Finfin respons om Eggen, da midtstopperplass er etter min mening en plass hvor kampprogrammet kanskje ikke merkes like hardt og fordi trygghet er viktigere der enn andre posisjoner på banen. Når det er sagt har Eggen vært mer enn godkjent så griner ikke på nesen om han spiller.

25
For et mål! Yttergård Jensen med en praktfull pasning i forkant
26
Nummer en for meg er at de starter med Bamba og Berisha. Ellers er jeg åpen for rotasjoner i andre posisjoner. Er to kamper i uken både denne uken og neste, spill heller flere varme i denne perioden enn kollaps i juni/juli.


Men ønsker ikke Johansen i mål på 16. mai. Gi heller Johansen matching på søndag eller neste torsdag enn på fullsatt stadion 16. mai
27
Johansen fikk 3.67 i snitt på de tre første kampene fra VG. Opdal har 4.8 i de påfølgende. Opdal er ikke noen stjernekeeper men han har rett og slett vært bedre. Så kan en mene at Brann burde ha en bedre keeper enn Opdal. Det er jeg helt enig i. Men Johansen sto rett og slett ikke godt nok i buret og da er det naturlig at Opdal fikk ta over. Og Opdal har stort sett gjort en god jobb. Mindre og færre feil enn Johansen.


Etter min mening er Johansen rett og slett et bomkjøp. Vi burde hatt Opdal og Pettersen der Pettersen sannsynligvis hadde vært fornøyd med innhopp i ny og ne og Opdal er ikke så grønn at han trenger en halv sesong på å spille seg inn.
28
Kamper / Re: BRANN-VÅLERENGEN mandag 22.04 kl 20:00
April 22, 2019, 20:57:05 PM
10 avslutninger for Brann. 1 for VIF. 1-1
29
Kamper / Re: Dommeren
April 20, 2019, 20:27:19 PM
Saken går ut på sjansestatistikk, straffesituasjonene og hvordan få marginene over i Branns favør igjen.
30
Brann burde være på et nivå der vi ikke trenger en spiss hvis jobb er å mørne forsvaret for å gjøre jobben enklere for nestemann. Om HJK ikke begynner å skape målpoeng har han ikke så mye på banen å gjøre etter mine øyne. Skålevik klarte begge deler for oss i 2018 og ble sendt til Sarpsborg 08. Om vi nå skal jevnlig spille HJK må han minst opp på samme nivå. Det har jeg ikke så stor tro på.
31
Brann / Re: Tabelltips - 2019
March 27, 2019, 14:46:44 PM
VG har tippet Brann på 4. plass, med Sarpsborg 08, Molde og Rosenborg igjen å tippe for 1-3 plassen.


Lurer litt på hva folkene i redaksjonen legger bak det med tanke på at sesongoppkjøringen, men men


Jeg tror:

1. Brann
2. RBK
3. S08
4. VIF
5. Molde
6. Odd
7. Strømsgodset
8. Haugesund
9. Lillestrøm
10. Ranheim
11. Stabæk
12. Kristiansund
13. Bodø Glimt
14. Tromsø
15. Viking
16. Mjøndalen

Tror som Superjack at RBK treneren får fyken i.l.a sesongen og de jakter igjen til høsten. Molde uten Solskjær er ikke molde med Solskjær.
32
Kamper / Re: Haugesund - Brann 15.9.2018
September 15, 2018, 18:44:54 PM
Tydelig svakere etter byttene.
33
Kamper / Re: Haugesund - Brann 15.9.2018
September 15, 2018, 17:17:18 PM
Fantastisk start! Dette er bedre takter enn på LENGE
34
Kamper / Re: Brann - Ranheim 02.09 kl. 18:00
September 02, 2018, 19:14:55 PM
Ja og han har ikke levert i nærheten av hva han gjorde i vår. Mitt innlegg var som et svar på at det så ut som han begynte å slite med nakken igjen, og poenget er at det virker som om det hindrer han i å komme opp igjen på det nivået han var på.

Så jeg håper det ordner seg og han kommer tilbake på det nivået.
35
Kamper / Re: Brann - Ranheim 02.09 kl. 18:00
September 02, 2018, 18:19:18 PM
Barmen har dessverre aldri kommet tilbake til det nivået han var på. Får håpe det ordner seg men begynner å miste troen.

Orry Larsen er og forblir en superinnbytter da. Kan klage mye på teknikken hans osv, men han er en matchvinner.
36
Kamper / Re: Brann - Ranheim 02.09 kl. 18:00
September 02, 2018, 17:49:37 PM
Gilli, RYJ og Skålevik har vært veldig positiv så langt. Haugen og Barmen håper jeg kan heve seg i andreomgang.

Taper mest på at vi ikke klarer å spille oss ut fra forsvaret. Føler at en av tingene vi mangler mest nå er at midtbanen gjør seg mer tilgjengelig når forsvaret prøver å spille seg ut. Vi triller ball helt til vi ikke har mer rom og må beine ballen frem eller ut. Kanskje det elementet av spillet vi har mistet mest etter SHN dro etter min mening.
37
Brann / Re: Sesongen 2018
August 30, 2018, 13:43:43 PM
Litt overrasket over at du foretrekker Ordagic over Haugen. Og Gilli på back over Grøgaard.

Uansett så mener jeg at problemene bak i banen først og fremst kommer av at vi ikke lenger evner å sette motstanderen under konstant press slik at vi gjenvinner ballen ofte høyt oppe og dermed skaper ubalanse hos motstanderen. På vårsesongen så var vi flinke å  spille oss ut bak ja, men det mener jeg i stor grad skal skyldes på at motstanderen følte på kroppen at vi var hissige og hurtige til å straffe motstanderen. I det siste er det vi som blir skapt brudd på, ikke motsatt.

Vi er også altfor trege når vi har ball. Når Barmen mottar ballen for å vende spillet tar han altfor ofte en ærespiruett. Komssoon skal stå i ro en 4-5 sekunder før han bestemmer seg om han skal sentre eller utfordre. Faktisk så synes jeg Gilli  har vært vår beste kant de siste par kampene - han har ikke like store ferdigheter men han setter fart og skaper ubalanse.

Vi må også bli bedre på å fylle på i boksen når kantene (eller Bamba) kommer til innlegg. Husker mot slutten mot VIF så kom enten Bamba eller Komsson til et kjempefarlig innlegg på tampen av kampen...bare at det var ingen i boksen.


Jaja.
38
Brann / Re: Spillerbørs 2018
August 26, 2018, 23:20:22 PM
Radlinger 2
Teniste 4
Vito 5
Acosta 4
Grøgaard 3

Haugen 3
Barmen 4
Orry 2

Koomson 3
Skålevik 4
Gilli 4

Braathen 3
39
Kamper / Re: VIF - Brann
August 26, 2018, 20:41:48 PM
Tannløst. Når vi får et løp kommer det flotte innlegg men vi har ikke spillere i boksen. Radlinger er for dårlig, og resten av laget har heller ikke levert varene.
40
Kamper / Re: VIF - Brann
August 26, 2018, 19:38:39 PM
Ser ut som en overtråkk på teniste..
41
Kamper / Re: VIF - Brann
August 26, 2018, 19:33:53 PM
Når Komsson får det til blir det likevel magi. Offside og utenfor uansett, men det var flott. Men føler det ikke er mye orden i sakene på kampen, lukter mål av personlig feil snart..
42
Kamper / Re: VIF - Brann
August 26, 2018, 19:28:04 PM
Har nevnt flere ganger hvordan Komsoon altfor ofte vil gjøre "alt" selv. Hans største svakhet som kant og hadde håpet det ble tatt mer tak i..

Edit: Forferdelig tversover..trodde vi var kvitt sånt nå.
43
Brann / Re: Sesongen 2018
August 21, 2018, 11:32:41 AM
RBK slet lenge mot Kristiansund. Har ikke troen på at de vinner resten av kampene. Men tror ikke vi har råd til å avgi så mange poeng, ellers blir det nok vinn eller forsvinn 28. Oktober.
44
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
August 15, 2018, 14:14:57 PM
Herlig vindu. Sivert Penge Nilsen kan få kose seg i Hortens, vi har hentet en av tippeligaens best presterende spisser. Han er nummer to på spillerbørsen til altomfotball for spisser  (med mindre du regner Komsson som spiss). Nå kommer han til et topplag der jeg tror han vil få adskillig bedre forutsetninger enn hva han hadde i Kristiandsund.  

Hvis Grøgaard viser seg å være et steg opp fra Kristiansen, og midtbanen vår med RYJ hever seg et par hakk så har jeg troen!
45
Kamper / Re: Molde - Brann 12.08.2018 kl 18:00
August 12, 2018, 18:54:47 PM
RBK snublet mot Stabæk, så vi beholder status som serieleder selvom Molde knapper litt innpå. Men det er tydelig at vi trenger forsterkninger. Midtbanen vår ble rundspilt store deler av kampen, forsvaret vårt med Acosta i spissen ga Molde mål og sjanser og Radlinger leverte under forventet. Forventer ikke at vi bytter ut alle svakhetspunktene, men skal vi bli serieleder eller i det hele tatt ta medalje må det ikke bli flere kamper som denne.
46
Kamper / Re: Molde - Brann 12.08.2018 kl 18:00
August 12, 2018, 18:00:16 PM
Har ikke troen på at Azar kan spille 45 min. Enten får han rødt kort eller så blir han usynlig. Men han kan godt komme inn etter timen er passert.
47
Kamper / Re: Molde - Brann 12.08.2018 kl 18:00
August 12, 2018, 17:50:31 PM
Offensiv Wormgoor i pausen i hvert fall. Får se om det vises på banen eller bare blir tomme ord.
48
Kamper / Re: Molde - Brann 12.08.2018 kl 18:00
August 12, 2018, 17:48:21 PM
Litt håp for andreomgang. Det trengte vi!
49
Kamper / Re: Molde - Brann 12.08.2018 kl 18:00
August 12, 2018, 17:40:53 PM
En har vel fort lyst å gi de matching der vi ikke blir totalt overkjørt. Tror ikke det er mange som drømmer om å komme inn på 0-3. Men for all del, spilletid er spilletid kan en også si..
50
Kamper / Re: Molde - Brann 12.08.2018 kl 18:00
August 12, 2018, 17:34:03 PM
Tre kamper til mot Molde så klarer vi uavgjort til pause!