• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - skb!

1
Brann / Sv: Steinar Nilsen
April 13, 2010, 21:06:04 PM
Quote from: Joggi Bogga on April 13, 2010, 21:02:06 PM
Quote from: Langhår on April 13, 2010, 20:25:57 PM
Nilsen burde faktisk lese litt mer på nettet. Da ville han fort se at han ikke er i nærheten av å være ønsket ut av den store majoriteten. Dette dreier seg om selve klubben. Ikke treneren.
Dette tror jeg er pølsevev. Mitt intrykk er at kun de mest naive supporterene ønsker at Nilsen skal fortsette. Fotballsupporterne med hjerte i Brann men også med et godt øye for fotball er stort sett entydig negativ. Slik leser jeg debatten.

En avstemming kunne vært spennende, da ingen av oss har den fulle oversikten.


Det er jo ikke slik at det ENTEN er treneren eller styret som har skylden. Styret har sviktet med tanke på den økonomiske styringen, og i å bygge videre på fundamentet gullet gav oss. Det fritar derimot ikke Nilsen for ansvar, han har ikke på langt nær fått maksimalt ut av den stallen han har tilgjengelig, og er selvsagt medansvarlig i at de sportslige resultatene er mangelfulle.
2
Brann / Sv: Steinar Nilsen
April 13, 2010, 21:02:31 PM
Den listen over minuser er i beste fall særdeles mangelfull.
Listen over bomkjøp er lang, i tillegg har han feilet i å bygge et lag som passer sammen. Bare for å ha nevnt det verste.
3
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
March 28, 2010, 14:41:00 PM
En flott, selvironisk sang som også passer til tribunekulturen vår. Krysser fingrene for at dette blir en slager, selv om den har historien mot seg når det gjelder å innføre "forum-vedtatte" sanger.
4
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
March 26, 2010, 14:13:07 PM
Quote from: Larsi ?en on March 21, 2010, 22:18:34 PM
Arbeidsløs
og vet ikke hvor du bor
da er det Sandefjord
da er det Sandefjord   :>
http://www.youtube.com/user/eintrachtonline#p/u/2/P79PipkLF5g ;    
ca. 2:55


Mulig det er noe jeg ikke har fått med meg her, men troner Sandefjord øverst på listen over byer med størst arbeidsløshet i Norge?
5
Kamper / Sv: Brann-Fredrikstad
July 07, 2009, 12:53:27 PM
Registrerer at Tore Strand på kommentatorplass i BT mener publikum snudde kampen ved å pipe mot laget til pause.
6
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Huseklepp
May 01, 2009, 17:37:08 PM
Quote from: Northside on May 01, 2009, 12:52:18 PM
Har vi ikke sang til Huseklepp da?

Erik fra Sandseli
finter seg lett forbi
Steinar Nilsen se, Huseklepp alè
Erik fra Sandseli, Sandsli!


Kanonsang.

Basert på BMO - Lytt til de muntre toner ( http://www.youtube.com/watch?v=auVb1y20rQ8 -starter etter 1:55)

7
Dersom vi ser bort fra det håpløse kvarteret der Tromsø putter, så spiller Brann en forholdsvis bra kamp, og kommer til flere sjanser enn motstanderen sjanser, slik vi også gjorde mot Stabæk og Rosenborg.

"Den som har flest sjanser pleier å vinne fotballkamper" sier Steinar Nilsen. Det virker jo logisk, men er ikke tilfellet når det laget som har flest sjanser smatidig er de som er dårligst til å utnytte dem. Brann mangler en notorisk målscorer, en som leverer jevnt og trutt gjennom hele sesongen, og som er på rett plass til rett tid.

På 1-0 scoringen til Tromsø er Molskred frempå og setter returen fra Opdal. Hadde det derimot vært et skudd fra en brannspiller, er jeg sikker på at vi ikke hadde hatt noen der til å sette ballen i mål. Azar og David Nilsen gir jernet, men ingen av dem lukter mål. Huseklepp er god som tilrettelegger, og skaper sjanser på egenhånd, men er heller ingen toppscorer. Og jeg ser heller ikke at Cato Hansen, Bjørnsson eller Møvik er noe å skremme motstanderne med.

Vi er avhengig av en toppscorer. Hvis Brann skal ha muligheten til å etablere seg i toppen er det et minimum. Så får vi håpe at noen er kapabel til å finne han...
8
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Fuck off Chelsea FC
January 15, 2009, 15:07:16 PM
Føler det er bedre å skryte så mye som mulig av egen by, istedetfor å lage egne "hatsanger" om andre byer. Gjerne et humoristisk spark her og der, men en hel sang blir for mye. Noe av det pinligste jeg hører er feks Vikings:

Hade Bergen
Hade Brann
Hade heile Hordaland

Jeg vil ikke dumme meg ut på denne måten ihvertfall...
9
Brann / Sv: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
December 10, 2008, 18:57:31 PM
Gleder meg til å snakke med noen utlendinger om fotball!
- Who do you support?
+ Brann from Bergen
- Who?
+ Brann, you know us, we got the second largest big-screen in Europe!
10
Kronikk, Når blod er tjukkere enn vann:
http://www.bt.no/meninger/kronikk/article468486.ece
11
Brann / Sv: SUPPORTER, HVA INNEB?RER DET?
November 17, 2008, 21:41:52 PM
Men det går absolutt an å dele supportere opp i flere grupper. Syngende supporter, sofasupporter, medgangssupporter, har-gått-på-stadion-i-40-år-men-uten-å-synge-supporter.
Det mange tenker på når de sier supporter er jo de som synger på kamp, men det blir gjerne en smal definisjon som utelater mange.

Jeg liker å bruke ordet tilhenger om de som følger Brann tett, men som ikke nøvendigvis skriker halsen av seg på hver kamp.
12
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
October 31, 2008, 22:31:23 PM
Det er mange som KAN lykkes med Brann. Men vi har ikke rom for det usikkerhetsmomentet, vi må ha en trener med resultater å vise til, en som kan gå inn og ta klubben videre ved å bygge på det Mjelde har fått til.
13
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
October 31, 2008, 22:19:37 PM
Quote from: Innlandsmax on October 31, 2008, 22:10:31 PM
Quote from: mads1.. on October 31, 2008, 21:08:04 PM
Ikke Sanstø............faen heller.
Kan vi maile RBH og fortelle at vi skal ha et større navn enn Sanstø.
God nok for adecco ligaen kanskje..

Er litt denne holdninga jeg er ute etter å "spikre" litt. Mye uffing og banning og steiking og gryling og sukking og stønning når det gjelder Sandstø. Men altså rent saklig sett: Hva taler i mot han?


At han ikke har erfaring med å trene en toppklubb., at han ikke har store resultater å vise til, og at han står for en kjedelig fotball.
14
Brann / Sv: Billettsalgstall
October 24, 2008, 23:45:53 PM
Quote from: Kjello on October 23, 2008, 15:14:50 PM
RBK tror man er i CL og har satt prisene deretter. Betalte 800 kr for mine to billetter, i fjor betalte jeg 1500 for de tre CL-kampene. Var faktisk ikke langt unna at jeg valgte å droppe disse to kampene. Markedsdirektøren er en fjott, heldigvis får vi en ny markedsdirektør fra nyttår av. Og forhåpentligvis skjønner han mere av tilbud, etterspørsel og priselasitet enn det neket som sitter der nå gjør.


Tja, virker da som om markedsdirektøren faktisk har forstått noe om priselastisiteten dersom det dukket opp 12 000 til de prisene. Det vil jeg regne for bra i UEFA-cupen. I Norge er det jo serien som er mest populær, ikke sikkert det hadde kommet så mange flere dersom prisene hadde vært lavere. Det ser vi jo på tribunene her, det er en gjeng som kommer uansett hva prisen er, mens de som lar seg lokke av lave priser tydeligvis ikke er så mange (altså uelastisk etterspørsel siden du bruker så flotte begreper;) )
15
Quote from: Northside on October 23, 2008, 11:11:54 AM
Merkelig nok så klages det titt og ofte over partyfenomenet på nattbussen, men når det settes opp morgenbuss for de som ønsker en stille tur, da uteblir påmeldingene. Snodig...


Dessverre. Personlig synes jeg morgenbuss er helt knall, en rolig tur bortover, men med stigende stemning og inntakt av noen øl når bussen nærmer seg bestemmelsessted. Samtidig er det tid nok til både å ta seg en matbit og en tur innom puben før kampen skal spilles. Og til en rimelig penge!

Men mengden skal altså heller velge denne partybussen. Ufattelig, folk må være dumme ;)
16
Quote from: krøvel vellevold on October 02, 2008, 15:29:41 PM
Hadde Brann møtt Mænju så hadde de vel neppe fått mer enn de 800 billettene de har krav på. Og det hadde nok vært et meget rigid system for å skaffe seg billett. For det første hadde nok de fleste av våre p-kort-folk benyttet seg av forkjøpsretten til en slik kamp. Og de resterende som hadde blitt solgt fritt, hadde  nok blitt solgt som en billett pr fremmøtt, slik som mot Everton. Det er selvsagt en mulighet for norske Mænju-fans å skaffe seg billett likevel, men ikke i enorme antall. Dessuten måtte man jo rett og slett sagt at "disse billettene selges for Brann-fans, og man kan derfor ikke bruke Mænju-utstyr på disse plassene". Så hvis folk da likevel hadde kommet i Mænju-utstyr, så skulle de vært nektet inngang. Ferdig arbeid! Det er selvsagt en fare for at det finnes en god andel dobbeltsupportere der ute. Altså p-kort-innehavere som sviker klubben og bruker plassen sin til å holde med Mænju i en slik kamp. De er selvsagt i sin fulle rett til å benytte seg av sin faste plass, men de bør likevel ikke ha lov til å være ikledd Mænju-utstyr. På denne måten ville vi fått begrenset både antallet Mænju-fans på kampen, og også andelen "synlige" Mænju-fans. 


Forsåvidt enig med deg, men kan se for meg dilemmaet vaktene befinner seg i når en far i Branndrakt kommer med poden på 6 år iført et United-skjerf. Skal de nektes inngang?
17
Quote from: HansaInferno on October 01, 2008, 15:15:01 PM
I gruppespillet i CL? Har jo ikke noe å tape der. _Stemningen ville vært knall.


Tja, fra de 8 000 brannsupporterne, eller fra de 10 000 "Mænsjæstar Junaitiid" "supporterne" ?
18
Quote from: Heispassasjer on October 01, 2008, 21:59:33 PM
EuroArmann kan overraskende spille godt han, det har han gjort før. Synes det dessuten høres bra ut at Mjelde vil starte med Gylfi og Rodolph sentralt. Da har vi 4 krigerske slitere på midtbanen, inkludert Solli og Vaagan Moen.

Her er forresten en link til noen bilder fra treningen, ser ut som en skjerpet gjeng: 

http://brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=6920

(Likte det bildet der Mjelde står og gliser i bakgrunnen når Rodolph fyrer av ;D ;D ;D)


Det jeg ikke liker er at de spiller uten leggbeskyttere! Tenk om noen fikk en smell der på trening og måtte stå over kampen i morgen!

(Skal sies at jeg trener uten leggbeskyttere selv, men det er en annen sak)
19
Brann / Sv: Billettsalgstall
September 28, 2008, 14:04:12 PM
Quote from: smiberget on September 28, 2008, 13:12:53 PM

Flere sesongkort bør selges før sesongen, hvorfor skal småbyen Trondheim med 40000 færre innbyggere selge nesten 16000 sesongkort mens Brann kun klarer litt over 12000 ? OK, 13 strake skaper hype men nå bør Brann kunne selge kloss optil 15000 sesongkort. Og det bør være en ønsket utvikling, en bevisst plan at man skal ha solgt unna så mange.Handler jo ikke om at Brann ikke KAN selge flere partoutkort, men at de ikke vil det, fordi de ønsker at det alltid skal være en del løssalgsbiletter tilgjengelig. Dette skaper interesse blant de som ikke har anledning til å gå på alle kampene, men som tar seg en tur i ny og ne. Rosenborg har et stadion som tar ca 21 000, altså 5000 løssalgsbiletter med dine tall, mens Stadion tar ca 17 000, som altså gir 5000 løssalgsbiletter når det er solg 12 000 sesongkort.
20
Kamper / Sv: Før kampen: LSK - Brann
September 16, 2008, 22:49:46 PM
Har vel noe med at det er mandag, og folk må ta fri for skole og jobb mandag, i tilegg til å komme noe redusert på tirsdagen.
21
Suportertribunen skal være for supporterne. Så kan vi selvsagt diskutere i det uendelige hva som er en suporter, men for å stå på Hansa mener jeg det bør være et krav at man synger! Hvis ikke, så kan man vel finne seg en annen del av Stadion.
22
Kamper / Sv: Etter Kampen - Brann-RBK 0-0
August 25, 2008, 19:29:19 PM
Morsomt at Arman i fjor høst ble ledd av som spiss, der alle mente at Brann burde ha bedre alternativer. Nå, i den situasjonen som vi er i lanseres plutselig Bjørnson igjen. Tydelig at jo lenger man sitter på benken uten å få prøve seg, jo bedre blir man (ref: Migen Memelli)
23
Kamper / Sv: R.I.P Brannsupporter
August 17, 2008, 19:08:55 PM
Rett og slett utrolig trist. Kondolerer.
24
Quote from: Juve on August 13, 2008, 13:55:07 PM
Vi må få i gang en god gammel dags før kampen stemning, der vi begynner å synge lenge før kampstart. Ta heller å kom en halvtime før opp fra puben eller hvor andre plasser du enn måtte lade opp til kamp....


Ja, i dag er ikke dagen for å starte sangene to minutter før innmarsj. Laget trenger å vite at vi støtter de, og har tro på seier i dag, til tross for at det har vært mye motgang i det siste.

Går det busser direkte fra Fotikken?
25
Brann / Sv: Overganger 2008
July 25, 2008, 21:07:42 PM
Helt klart at vi trenger en spiss til. Ighalo har sittet mye på benken i Lyn, og kommer helt sikkert til å prestere ustabilt for Brann også. Da står vi tilbake med Ludde/Winters/Demba de gangene Ighalo ikke spiller eller ikke har dagen.

Håper virkelig at Brann henter inn en ny spiller som er rask og bevegelig (alla Espen Hoff). Da har vi en fin uforutsigbarhet i angrepet.

Ludde og Winters har sett sine beste dager, og bør fristilles fra kontrakten.
26
Brann / Sv: «Blod e tjukkere enn vann...»
July 23, 2008, 21:57:04 PM
Det positive er at vi nå slipper grining fra halve Bergen om å få cupfinalebiletter. 8-0, og så var problemet løst!
27
Kamper / Sv: Før kampen: Brann-Valdres
July 01, 2008, 20:02:25 PM
Så ut som om de tilreisende fra Valdres hadde det gøy der borte ja!

En kamp der Brann viser at de er flere hakk bedre enn Valdres, men innsatsen var ikke allverden. Ingenting å rope hurra for, ingenting å bli voldsomt bekymret over.

Beste: Tijan, viser innsats og kvalitet.
Dårligste: Presisjonen, alt for mange pasninger og innlegg som havner en meter eller ti fra der de skal.
28
Kamper / Sv: Før kampen: Brann-Valdres
June 22, 2008, 15:19:22 PM
Quote from: bronse2008 on June 22, 2008, 12:35:37 PM
Selv om man ikke blir rik av å nå finalen, er NM viktig. Eneste mulighet for å sanke inn edelt metall i år er jo som kjent NM, så cup er  viktig nok.  Trekningen for 4 runde vil avgjøre mye, får Brann et tippeligalag da er de sannsynligvis ute av NM, for den kampen blir nok spilt borte. Kun litt trekningsflaks og absolutt maksimal satsing på 4 rundekampen kan berge sesongen, for jeg regner med at vi havner rundt 4-5 plass i serien og knuses i 3 kvalrunde for CL.


Bra du ser positivt på ting;)
Selv om NM er viktig, er det fortsatt 16 runder igjen i serien, og viktig å ikke gi opp enda.
29
Bataljonen.no / Sv: Svartebørssalg
June 12, 2008, 17:25:46 PM
Bataljonen må da ha lov til å ha egne regler som organisasjon, uten at disse er nevnt i Norges Lover! Står ganske klart og tydelig i vedtektene at svartebørssalg er ulovlig.
30
Kamper / Sv: Etter Molde kampen
June 02, 2008, 21:06:30 PM
Quote from: Tifo-gruppen on June 02, 2008, 10:10:17 AM
Bataljonen har allerede gått ut mot denne kastingen og sagt hva vi mener. Vi har også sagt at vi kommer til å reagere mot de enkeltpersonene som blir tatt fro dette. Vi har kjempet med neppp og klør for å holde Brann unna tanken på nett foran tribunen vår, siden Everton kampen hjemme. Kastingen fortsetter til tross for et stor mediefokus på dette og dette er ihvertfall andre seriekamp dette skjer. Hva mener dete bør gjøres fremover? Hvordan skal vi løse dette? Dette er ikke bare opp til styret i Bataljonen, men alle som står på tribunen vår. Vi trenger hjelp for å få bukt med dette problemet. Vi er veldig åpen for innspill.

Mvh Morten
31
Kamper / Sv: Etter kampen: Brann - Vålerengen
May 20, 2008, 15:47:06 PM
Det er jo ikke akkurat hverdagskost for oss brannsupportere å få skryt av andre, vanligvis får vi høre at vi er medgangssupportere, "det var stille helt til de scoret", "hadde forventet mer av brann stadion" osv. De fleste liker å bli rost, og vi som supportergruppe er  ikke noe annerledes, vi vil jo gjerne ha andre til å bekrefte det vi har visst lenge; at vi er verdens beste supportere ;) Om vi får skryt fra Everton, LSK eller Hamburgsupportere er forsåvidt ikke så viktig.

Mot Everton var det også en litt spesiel situasjon der laget på banen ikke var noe å være stolt av, og vi måtte fremheve klubben på en annen måte. Dersom kampbildet hadde vært et annet, og Brann hadde levert godt på banen, hadde selvsagt fokuset vært annerledes.

Vi Brannsupportere gjorde en formidabel innsats på Goodison, noe vi kan være stolte av, uansett hvem som la merke til det.
32
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Erlend Hanstveit sang
May 10, 2008, 19:48:15 PM
Vi har Erlend
ned på backen
Nei til Man U - Ja til Brann
Erlend Hanstveit svikter aldri
Erlend Hanstveit elsker Brann
33
En sang som jeg føler har blitt gjenninført er "Dø for Brann", som var vanlig tidligere, men ikke hørtes spesielt mye i fjor. Flott sang i motgang! For de som har glemt teksten:

Dø for Brann - Alle mann
Blod e tjukkere enn vann
Selv om vi rykker ned
Gir vi alt for Brann for det

På melodien til "Seasons in the sun"/"We had joy, we had fun"
34
For et stygt lag Lillestrøm er! Rett og slett sjokkert over måten enkelte av spillerne der opptrer på! Riseth, Ocean og Kippe, de har virkelig klart å samle de verste på et lag. Mangler bare Hoseth...

At Riseth står og klager etter kampen blir rett og slett for dumt. Han skal være glad de ikke fikk flere kort. Under kampen var jeg utrolig frustrert over at dommeren lot LSK-spillerne slippe så lett.

Spesielt reagerte jeg på situasjonen på slutten de Ocean trakker/sparker på Bjørn Dahl. Fra min posisjon så det ut som direkte rødt, men det ble ikke nevnt på TV etter kampen. Skulle likt å se den situasjonen igjen...
35
Quote from: krøvel vellevold on April 28, 2008, 04:19:36 AM
Saken er, som jeg har hevdet tidligere, at folk henger seg på hva som helst. Det var nemlig en del som hang seg på "Stille i fjøset", før de ble avbrutt. Og folk henger seg jo på denne "oi oi oi"-sangen også...


Ja, det var helt på grensen før denne ble sunget så høyt at den ble plukket opp bortover på feltene. Heldigvis var vi en del som tok ansvar, og fikk ropt "Hold kjeft!" til de uvitende. At det er mulig.

Ellers enig i at "Bergen by" ble startet altfor mange ganger. Det gjør det ikke bedre at "No ser eg rødt" blir startet også. Vi bør bestemme oss for en av disse, og siden sistnevnte er en sang nesten alle idrettslag i hele landet har, bare med forskjellige farger, så holder jeg en knapp på "Bergen by".

Utenom dette småpirket var stemningen god i går, trøkket bra til på "Nystemten" og "Byen e Bergen", samt når det skjedde ting på banen som gjorde oss forbanna. Litt hatsk stemning, det er sånn vi liker det.
36
Quote from: smaalanda on April 15, 2008, 20:44:02 PM
Hmm det var litt spesielt. Er dette på Felt B? Er selv på Felt C og har nesten akkuratt samme gjengen rundt meg (kan ikke si meg helt fornøyd med gjengen rundt meg, men samme folket er det vertalll).


Fra mitt ståsted på Felt B er de fleste de samme, og de nye som har kommet til er ikke yngre, etter det jeg har sett. Skal kanskje ikke utelukke at noen av de nyankomne er lokket av seriegullet, og kun blir med i medgang.

Jeg følte det var fint trykk på sangene "Jobbe Brann" og "SK Brann", selv om de ble synget i frustrasjon over at laget ikke gav skikkelig innsats. Men kan hende var det bare "lokalt", at det var mange rundt meg som sang, og at jeg ble litt lurt av dette?
37
Tifo, sanger o.l.... / Sv: TIFO 2008
April 11, 2008, 19:34:25 PM
Enig med krøvel i at fokuset bør være på eget lag. Dersom det har skjedd en spesiell episode, og noen kommer på en morsom tekst/bilde som kan være et lite spark til motstanderne er jo det morsomt det også av og til.

Men ikke variasjoner over "Hater Martin Andresen", vi bør klare å heve oss over de andre lagene, og heller komme med små stikk nedover.

Banner mot NFF er litt annerledes, her handler det om å si sin mening om noe. Likefult bør teksten være poengtert, så "Kunden har alltid rett" syns jeg var en morsom ide.
38
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Horst Tappert -
April 09, 2008, 21:06:47 PM
Den går fint første runden, så starter folk å klappe, og da går den for fort. Klapping er jo en uting i mange sanger, drar opp tempoet OG gjør volumet dårligere(folk hører klappingen bedre enn syngingen).

Ellers enig med deg i at det på sitt beste kan bli et herlig trøkk på "Berømte Brann"
39
Brann / Sv: Gamle hovedtribunen
April 09, 2008, 20:57:59 PM
Quote from: Burner on April 08, 2008, 23:44:53 PM
Hvor på Stadda kommer dette (eventuelle) Brannmusèet?

Det blir ikke et vanlig museum, klenodier blir hengt rundt i ganger, trapper osv.
40
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Horst Tappert -
April 08, 2008, 18:54:33 PM
Vi e berømte Brann fra Bergen går jo i et helvetes tempo, spesielt på slutten av sangen, da får man jo såvidt sagt ordene. Når det er sagt syns jeg vi holder fint tempo på de fleste sangene våre, da blir det ofte høyere lyd også, og dette problemet med at vi synger for fort eksisterer nok bare på noen få sanger.
41
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Vi mister Nystemten!
April 07, 2008, 16:15:10 PM
Jeg reagerte på at Brannspillerne ikke ble stående mens Nystemten ble sunget, men løp rundt og beveget seg. Da mister man litt av det høytidelige preget. Syns våre egne bør stå på rekke mes denne blir sunget. Sendte mail til Guntveit ang dette, men fikk kun et standarsvar igjen, om at det var NFF sine prosedyrer osv.
42
Brann / Brann ønsker kunstgress?
March 14, 2008, 20:25:38 PM
Quote from: "Bossmann"

Nitrist om vi får grønn plastikk. Vurderer å droppe hele driten da. Får dårlige Fyllingen vibber. Om vi ikke blir ledd av ute i Europa etter 1-8 mot Everton så blir vi det om vi får kunstess. Faen ta folk altså. Hører de ikke etter hva spillerne sier? Vi kan se langt etter kremen av norske og utenlanske spillere om vi velger kunstmølet.


Så underlaget det spilles på er viktigere enn følelsene for klubben? Skjerpings!
Uten at jeg uten videre støtter kunstgress av den grunn. Men jeg ser at det kan være en fordel for Brann i og med at sesongen blir utvidet, og vi håper på å spille i Europa. Men en fin gressbane er alltid å foretrekke. En potetåker derimot...
43
Brann / Cupfinale og billetter
March 14, 2008, 20:19:04 PM
Det er jo fullt mulig å gjennomføre en boikott av første hjemmekamp i cupen (dersom Brann kommer så langt). Dette er en kamp som sponsorer og gloryhuntere synes er uintressant, og hvis også den harde kjernen av supportere, og andre som støtter oppunder denne kampen, ikke møter opp, blir det nok rimelig tomt på Stadion.

Branns prioritering av supportere i denne saken er ingenting annet enn veldig dårlig, og jeg husker også situasjonen da Brann spilte mot Rosenborg i 2006, da man uttalte at "sponsorer kan få så mange biletter de vil, det er de som legger igjen penger i kassen".
44
Tifo, sanger o.l.... / Take me Home
March 11, 2008, 18:54:03 PM
Veldig godt forslag dette her, de fleste kjenner melodien. Støttes!
45
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
March 01, 2008, 01:36:58 AM
Problemet er jo ikke at det i "denne omgang" bygges ut til 22 000. problemet er at det ikke kan bygges ut på sikt! Brann har gått i fellen før, og vil nok klokelig vente og se an interessen for fotball. Men skulle interessen for fotball og Brann vise seg å bli vesentlig større i fremtiden, så kan det bli et problem. Vi kan faktisk oppleve at sesongkortene går i arv, køer alla vikingkampen foran hver hjemmekamp, og dette medfører selvsagt at færre nye suppotere får gå på kamp. På sikt vil dette svekke interessen for Brann.

Hva gjelder denne utbyggingen må selvsagt Brann balansere hensynet til vanlige tilskuere og VIP-ene. Brann tjener mer på losjene enn på vanlige plasser, og jeg kan derfor forstå at de velger å bygge en del av disse også på søndre(selv om jeg ikke liker det). Noen enkle tips for å få flest mulig mennesker inn på den resterende plassen kan være:
* Kortere avstand mellom seteradene på nye søbndre. Litt trangere mellom beina, men det bør være mulig å få plass til en eller to ekstra seterader.
* Ikke ha å brede passasjer ved utgangene. Sette inn et sete 0 på radene på BT, og ta høyde for dette på den nye tribunen.
* Bygge Hansatribune helt ned til bakken. Mer intim stadion og flere seter.
* Dersom banen skal senkes, sett inn en rad 0 på alle tribunene.

Spørsmålet er selvsagt hvordan dette er mulig i praksiss, og i forhold til regelverket. Men det vil utvilsomt kunne få kapasiteten noe opp.
46
Det vi må prøve å få til er en mellomting. Vi har en utfordring på å bli bedre i motgang, men samtidig skal vi bry oss om det som skjer på banen(det er jo det som skiller oss fra andre norske supportere!). Et steg på veien er å få inn mentaliteten at det går an å åpne kjeften selv om vi ligger under, et annet er å faktisk få inn sanger som kan synges i motgang.
47
Kamper / Everton - Brann: Kamptråd
February 23, 2008, 01:18:30 AM
Det er ingen tvil om at Brannsupporterne nok en gang har gjort seg bemerket i Liverpool. Stående applaus fra hjemmesupporterne er ikke hverdagskost. Alle Evertonsupporterne jeg snakket med etter kampen var virkelig imponert over oss, og brukte ord som "great supporters", "fantastic atmosphere" og "best away supporters" for å beskrive stemningen. En av dem var faktisk så imponert at han lovet å komme over til Bergen for å se en kamp her.

Registrerer at enkele missunelige mennesker prøver å fortelle at vi stinket, og at de kun sa dette for å ha noe positivt å si etter kampen. Slike  folk er ingenting å bry seg om. Jeg var der, og beundringen var ekte.

Takk for turen!
48
Brann / Vil ha slutt på euro-fylla
February 17, 2008, 16:56:58 PM
Flott at bataljonen er villig til å gjøre noe med dette problemet! Det er ikke få gangene jeg har sett en del brannsupportere kanon-dritings, og det går jo faktsk utover alle andre brannsupportere også. Uansett hva folk hevder får brannsupportere et uheldig stempel pga dette, og hvis fylle-kulturen får utvikle seg videre risikerer vi jo at mange ikke vil stille seg utenfor for å ikke bli oppfattet som disse fyllesvinene.

Det skal selvsagt være lov å kose seg på bortekamper, men når dette går utover ryktet til brannsupporterne og sportsklubben, så er grensen nådd.
49
Veldig flott at Bataljonen setter opp to busser til Stabæk, der en går om morgenen og har en roligere profil. Tror dette er noe Bataljonen kommer til å tjene på i det lange løp, at vi kan bli litt kvitt det "fyllatur"-stempelet, og forhåpentligvis få flere til å reise på bortekamp på denne måten.

Det er ikke sikkert dette vil bli suksess fra første stund, men mitt råd er å kjøre dette opplegget om igjen til det får satt seg. Så sant pengene strekker til og mulighetene er der, så kommer hvertfall jeg til å benytte meg av det!
50
Kamper / Everton - Brann: Kamptråd
February 09, 2008, 16:35:21 PM
Quote from: "Christoball"
"Persistent standing is not allowed"??  Hvor seriøst er det ment?


Jeg er forberedt på å ikke overkomme dette ihvertfall. Dette er jo en regel som gjelder i Norge også, men den håndheves ikke her, i motsetning til i England. Vi kommer nok til å få beskjed om å sette oss ned, men satser på at vi ikke er så fulle av respekt at vi overkommer det. På fotballkamper skal man stå!