• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Hagen

1
Kamper / Re: Brann-Molde - 28.11.2021 - klokken 19.00
November 28, 2021, 22:07:21 PM
Bytte Skaanes/Heggebø blir nærmest komisk når du ser innlegget hvor Skaanes lager frispark. En perfekt situasjon for Heggebø. For  Skaanes, ikke akkurat! Vanskelig å se tanken bak det bytte.
Ellers er det vel kvalitet som utgjør forskjellen i dag igjen. Taylor og Strand dårlige i dag. Wolfe hadde mange dårlige pasninger og innlegg, men gjør vel en ok jobb defensivt. Sako og Hove positive overraskelser
2
Brann / Re: Sesongen 2021
November 06, 2021, 21:14:10 PM
Utrolig dårlig uttelling, igjen. Ut i fra spill og sjanser, er det noen kamper i år hvor vi har fått  flere poeng enn fortjent? Om jeg husker rett var uavgjort hjemme mot Tromsø av det heldige slaget, ellers er det nok av kamper hvor vi burde fått bedre betalt. Jada, jeg vet at dette ofte kjennetegner bunnlag, men det får være måte på dårlig flyt!
3
Brann / Brann får drakter fra Kappa!
December 01, 2006, 14:04:17 PM
kan noen som har kjøpt drakten fortelle meg om de er små i størrelse?? vurderer å kjøpe et nummer større enn det jeg vanligvis ville ha gjort. skal kjøpe på nettbutikk så får ikke prøvd drakten.