• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Colt

1
Brann / Feiring på festplassen
October 19, 2007, 20:35:25 PM
Quote from: "Markmus"Skjønner ikke hvordan flaggstengene på festplassen skal hindre noen i å se. Ja visst er de irriterende midt i bildet, men ser da likevel mesteparten. Tror uansett at man ikke vil få se skikkelig om de kun har èn skjerm.


Hvordan er det med antaller storskjermer i byn? EN på festplassen holder langtifra. Det burde ihvertfall vært flere enn en på festplassen, og gjerne fler på torgalmenningen og.
2
Brann / GullPils
October 18, 2007, 10:34:59 AM
Quote from: "vebo"Da var den ute.
Link.[/url]


17 kroner + pant skal de har for den på Rema. Litt drøyt for en flaske 0,33.
3
Quote from: "viks"-Se tidligere regnsetykke.Svært mange har biletter ja. Men hvor mange kan punge ut 3000,- på noen dagers varsel? Viljen til å være med er der, men er betalingsviljen når regningen kommer det, eller likviditeten for den saks skyld til den enkelte?

-Eller hva med Bataljonen, har de likviditet nok til å evnt betale ut et underskudd på femti, hundre hundreogfemti tusen?

-Hva hadde skjedd om Bataljonen hadde loddet interessen og konkludert med at den var tilstede, og når man da kjørte igang så hadde folk unnlat å betale, for man likevel får en  "heidundrane" fest i Bergen uansett. Dette sikret gjennom god markedsføring av mr Friele?

-Hva om man som reiseorganisator faktisk ikke klarte å skaffe biletter til alle. Eller man måtte bruke all sin energi på å kjøpe tilbake biletter til reisende. Hvordan hadde BBB blitt fremstil da?

-Hva om man plutselig måtte sagt til SAS at, nei vi kan ikke ta det flyet der likevel. Fakturer oss bare det avbestillingsgebyret på 30.000. Hvordan tror du da man hadde blitt motatt på et senere tidspunkt om man igjen skulle chartre fly? Eller hvordan tror du kontantbeholdningen til BBB hadde sett ut da?

-Hva om SAS faktisk ikke har et fly. Men at at dette var en distriktssjef som var litt "stor i kjeften" siden han fikk gratisreklame i avisen?

-Hva vet man om Bataljonen allerede har lagt ut penger til båtrederiet fordi man avberstilte båten? Er nok ikke gratis å si opp en sånn "gulltur" for rederiet...

-Hva vet man om at alle de som meldte sin interesse for 1300 kroners turen har råd til 2700 kr turen?

-Hvorfor kan ikke Brann ta inn noen supportere på sitt fly, som jeg nekter å tro er mer enn halvfullt, er ingen som bruker noen energi på dette her?

Alle de overnevnte er akuelle scenarioer. Og ja, det er godt mulig at SAS hadde et fly for hånden, og Bataljonen takket nei til dette. Men mitt inntrykk er da at Bataljonen har mer enn nok med å få avgårde det flyet som allerede går.

Jeg velger å bruke uttrykket "skjelle ut" fordi, en del her i større eller mindre grad, indirekte eller direkte hevder at Bataljonen ikke gjør sitt ytterste for å tilfredsstille sine medlemmer. Mulig jeg snakker mot bedre viten her, men hva vet dere kritiere om hvilke beslutningsgrunnlag Bataljonen har fattet sin beslutning på?

Der jeg kommer fra har jeg i hvertfall lært meg at en sak har flere sider, og slik denne saken blir fremstilt her så virker det jo såre enkelt å bare hanke inn et fly nummer to. Hvis dette er tilfelle så legger jeg meg flat, men jeg nekter å tro at dette er tilfelle. Den virkelige verden er fortsatt ikke helt lik Bataljonsforum-verdenen.


---> Utrolig irriterende at folk uttaler seg uten å lese hva som er diskutert i tråden. Det er allerede presentert mange spennende løsninger rundt det økonomiske her, og de fleste av disse tankene burde vært mulig å gjennomføre. SAS har da også uttrykt at det ikke ville være noe problem og stille med ekstra fly.

Når det gjelder pris på turen er jo det uvesentlig dersom man hadde fulgt ideene til mange her i tråden. Risikoen vill blitt bortimot null, og sikkert null om man hadde fått sponsorer med på laget.

Det virker som du påpeker at de har mer enn nok med å få avgårde dette ene flyet. Det er da langtifra bra nok??

I rest my case.
4
Quote from: "viks"


---> Mye vas du skriver i dette avsnittet etter min mening. Hva har partout kort med saken å gjøre her. Tror nok de fleste her inne har nettopp det, meg selv inkludert. Folk har nok ulike grunner til å sjelden reise med Bataljonen, uten at det har noe med sakens kjerne å gjøre her. Har ikke sett noen som har blitt utskjelt i denne tråden, og det er ikke gjort en god jobb i denne saken. Eller..de har helt sikkert stått på de som er i ledelsen, men da er de bare ikke rigget for å håndtere medlemsmassen.
5
Quote from: Strilen
Quote from: "Colt"

--> Der kom som vanlig idiotsvaret fra den gjengen ja. Hva med å faktisk prøve å undersøke markedet for et fly til da? Selv la dere ut på webben her at dere hadde nesten fått tett oppunder hundre mail bare iløpet av de første minuttene etter klokken 12 på fredag som var.

http://www.bataljonen.no/?page=26&news=67

Tror nok dere enkelt kunne fylt opp et fly til med både Bataljonen medlemmer og andre som allerede har billetter. Jeg mener det er en grov feilvurdering fra deres side, og dessverre ikke overraskende. Så lenge jeg selv kommer med med....eller??
6
Quote from: "bbbmartin"
Quote from: "Colt"
Det er ikke min oppgave å bidra selv, så lenge vi har et styre som skal fremme medlemmenes sak. Jeg har en arbeidssituasjon som ikke tillater mye tid til annet. Allikevel skulle jeg selvfølgelig vært med å bidra når jeg hadde hatt aneldning, og dersom styret hadde gitt uttrykk for at man trenger hjelp til organisering.
Quote from: "Colt"Som medlem må man forvente at ens interesser ved å være medlem blir ivaretatt av de med ansvaret. Om dette ikke er tilfelle så trenger man ikke noe styre, eller hva?


Som medlem må man forvente at ens interesse ved å være medlem blir ivaretatt av de med ansvaret. Om dette ikke er tilfelle så trenger man vel ikke være medlem, eller hva?

---> Det er helt korrekt.

Du må gjerne stille spørsmålstegn rundt det sittende styre. Vi skal jo selvsagt evalueres som alle andre. Går da også utifra at du samtidig evaluerer din egen posisjon, om du deler de verdiene som Bataljonen gjør.

---> Hvilke "verdier" sikter du til her da? Flott om du kan svare på det.

Quote from: "Colt"
Jeg tviler overhodet ikke på at de som gjør en innsats, står på alt det de klarer. Men dersom de er fullstendig overarbeidet selv, så er ikke organisasjonen satt opp til å kunne håndtere den medlemsmengden som er. Og da forsvinner mye av vitsen ved å være medlem.


Det er (heldigvis) din subjektive mening at det ikke er verdt å være medlem i Bataljonen.

Den meningen er du jo selvsagt i din fulle rett til og ha, og nå har du også luftet den offentlig.

Det ligger i kortene her at meg og deg neppe blir enig i denne debatten. Jeg ser dette fra en synsvinkel, og du fra en annen. Jeg sier imidlertid ikke kategorisk at jeg har rett, men ønsker samtidig å anmode deg om ikke å uttale deg for krast i saker du ikke kjenner vurderingsgrunnlaget på hundre prosent.


---> Vi er enig om å være veldig uenig. Jeg har ikke lest noe i denne tråden vedrørende vurderingsgrunnlaget til Bataljonen som skulle indikere at dette ikke kunne og burde vært løst på andre måter. Håper du da respekterer min mening, så får vi heller leve med at vi har ulike meninger.
7
Quote from: "todh"Jeg mener vurderingen som er gjort er helt korrekt av Bataljonen. Det å gamble på ett ekstra fly til 300.000 er drøyt mye å satse på. Husk hva som skjedde med BST, der gikk en på en kannonsmell og mye av grunnen til dette var dyre båtturer som gikk mer i minus enn planlagt.

Selvfølgelig er det mange som føler seg snurt nå, dette er fullt forståelig. Men jeg mener det helt klart er bedre at Bataljonen safer litt på slike store summer og at vi faktisk har en trygg og god økonomi som fører til at Bataljonen kan fortsette å arrangere gode turer i årene som kommer, enn at en skal gamble på ett ekstra fly til Aalesund ca. en uke før kampen går. Dette gjør at en kan sette opp turer senere uten at de blir blir helt fyllt opp. Det kan en ikke med dårlig økonomi som en får hvis så store prosjekt som ett charterfly slår feil.


--> Du leser jo ikke alt jeg skriver. Jeg mener at man kunne undersøkt markedet tidlig, så ville man ungått dette. SAS er sikkert fornuftige mennesker de og som man kunne ha diskuter med angående økonomisk risiko her f.eks om at man ikke skal ha et evt fly nummer to dersom det ikke var marked for det.

Dette kunne man tatt ved påmelding i midten av forrige uke, med påfølgende betalingsfrist innen lørdag. Da hadde man hatt dette klart en uke før og kunne gitt GO til SAS.

Det er nok mange med billett som vil bli sittende hjemme i Bergen nå.
8
Quote from: "bbbmartin"Seriøst?

Hvis du syntes at Bataljonen bare kommer med idiotsvar er du velkommen til å bli med og bidra litt selv. Du insinuerer samtidig at vi som jobber dag og natt for denne organisasjonen bare er opptatt med og mele vår egen kake, ok. Men slike påstander fra deg faller fullstendig på egen urimelighet.

Jeg har sagt det før og sier det igjen. Vi har tatt et valg utifra slik vi har vurdert dette. Vi sier ikke at det er det riktige valget, men vi har vært nødt til og ta et valg.


--> Når jeg skrev idiotsvar mente jeg i forhold til denne setningen fra Vebo: "Om du hadde fortsatt på den eksistrende tråden i steden for å lage en ny hadde du sett at de allerede har svart". Det er et typisksvar man får her inne fra mange. Mente ikke noe annet enn det.

I etterkant ser jeg også at han ikke virker å være medlem av styret, men det hadde forøvrig ikke noe med min "idiotsvar" kommentar å gjøre.

Det er ikke min oppgave å bidra selv, så lenge vi har et styre som skal fremme medlemmenes sak. Jeg har en arbeidssituasjon som ikke tillater mye tid til annet. Allikevel skulle jeg selvfølgelig vært med å bidra når jeg hadde hatt aneldning, og dersom styret hadde gitt uttrykk for at man trenger hjelp til organisering. Som medlem må man forvente at ens interesser ved å være medlem blir ivaretatt av de med ansvaret. Om dette ikke er tilfelle så trenger man ikke noe styre, eller hva?

Jeg tviler overhodet ikke på at de som gjør en innsats, står på alt det de klarer. Men dersom de er fullstendig overarbeidet selv, så er ikke organisasjonen satt opp til å kunne håndtere den medlemsmengden som er. Og da forsvinner mye av vitsen ved å være medlem.
9
Quote from: "bbbmartin"Vi har visst i 2 uker at dette ville bli en "gullkamp". Det vil si at vi har hatt 2 uker på oss og melde på og gjøre opp for leie av ett fly. Kostnad cirka 300.000. Det er som tidligere nevnt ikke bare å ringe SAS og booke et fly, det er veldig mange ting som skal på plass.

Som medlem i styret skal jeg ikke legge skjul på at dette har krevd en god del ekstra arbeid og ressurser av oss (Eks. Hvor lang tid tar det og gjennomgå cirka 3-400 medlemmers ansenitet og turaktivitet?). Når det er sagt så er jo vi valgt inn for å forvalte organisasjonen på en best mulig måte. Ut i fra en totalvurdering har det rett og slett blitt for komplisert for oss og klare å få satt opp et fly 2. Av grunner for dette kan jo eksempelvis nevnes:

-Knapphet på biletter
-Risiko i forhold til å tape penger (medlemmenes penger!)
-Ressurser i oppfølginsarbeid i forhold til fly, altså hvor mye vi har mulighet til å ta på oss og organisere.

I en ideell verden skulle vi så gjerne sendt avgårde to fly, men vi har vurdert det slik at dette ikke kan la seg gjøre ut i fra forutsetningene vi som styre har lagt til grunn. Så kan man jo kanskje i ettertid vurdere og evaluere dette valget. Vi sier ikke at vi nødvendigvis har tatt det rette valget, men vi har vært nødt til å ta et valg!


--> Takk for et skikkelig svar. Alle forstår at det er dyrt å leie et fly, og alle forstår vel at det ikke bare er å ringe SAS og så er et nytt fly booket. Her har det dog kommet klart fram i media at SAS gjerne ville stille ekstra fly til disposisjon dersom ønskelig. Om det IKKE stemmer så får du følgelig arrestere meg på det, men jeg tror uansett det kunne vært mulig å ordnet.

- Knapphet på billetter: Hvor mange billetter har gått til Brann supportere til denne kampen? Hvor mange gikk til medlemmer av Bataljonen, og hvor mange ikke? Ville det virkelig vært vanskelig å fylle et til to fly til med folk med bill?

- Risiko: Hadde dere vært flink med å markedsføre et ekstra fly, så tror jeg risikoen hadde vært minimal. Man kunne hatt påmelding en dag, og betalingsfrist iløpet av de to neste f.eks. Her må man kunne forhandle litt med SAS i fohold til antall påmeldte.

- Ressurser for oppfølging: Hadde dere vært på "hugget" og etterlyst hjelp til dette, så har dere nok mange kompetante og villige medlemmer til en slik jobb som ville meldt seg. Vi kan jo endelig vinne gull.....

Som medlem må jo man bare akseptere det valget dere har tatt, men samtidig er det utrolig skuffende for meg og andre, å føle at våre interesser ikke blir godt nok ivaretatt. Etter at f.eks BST gikkk konkurs har tilliten til en organisasjoner rundt Brann som skal fronte supporternes sak vært ganske tynnslitt. For meg betyr dette at dere har sviktet når det gjelder som mest.
10
Quote from: "vebo"Om du hadde fortsatt på den eksistrende tråden i steden for å lage en ny hadde du sett at de allerede har svart:

QuoteNår det gjelder leie av fly så er det ikke bare og sette opp et fly til. Hvert fly koster 300.000 pluss minus. Skulle det vise seg feks at man ikke fikk solgt ut fly nummer to, så kan du jo begynne å regne på hvilke kostader det ville påført Bataljonen og medlemmene (i form av deres innbetalte medlemskontigent som jo søkes brukt fornuftig).

_________________
martin@bataljonen.no

som privatperson


--> Der kom som vanlig idiotsvaret fra den gjengen ja. Hva med å faktisk prøve å undersøke markedet for et fly til da? Selv la dere ut på webben her at dere hadde nesten fått tett oppunder hundre mail bare iløpet av de første minuttene etter klokken 12 på fredag som var.

http://www.bataljonen.no/?page=26&news=67

Tror nok dere enkelt kunne fylt opp et fly til med både Bataljonen medlemmer og andre som allerede har billetter. Jeg mener det er en grov feilvurdering fra deres side, og dessverre ikke overraskende. Så lenge jeg selv kommer med med....eller??
11
Tror nok vi er ganske mange ja, og nettopp det gjør hele saken enda mer irriterende. Det ville nok overhodet ikke vært problem å fylle opp et ekstra fly, og ihvertfall ikke når SAS selv er positiv til dette.

Flott om noen i styret kanskje kunne engasjert seg noe i denne diskusjonen...... Greit for oss å vite åsaken til at ting er som det er. Trist om mange ikke vil reise til en så viktig kamp for Brann.
12
13
Tifo, sanger o.l.... / Tifodugnad!!!
May 15, 2006, 21:36:36 PM
Quote from: "Bataljonen"Takk til de som stilte på dugnaden idag, vi fikk tilslutt på plass alt, samtlige gjorde en kjempeinnsats !


Må bare si at det er fantastisk bra at noen står sånn på. Hadde tenkt å stille opp for en gangs skyld selv, men det dukket opp mye på jobben slik at det ble mye overtid idag.
14
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
May 11, 2006, 09:46:46 AM
Quote from: "Toa"
Quote from: "Colt"
Quote from: "Toa"Stativ er tingen... eller i det minste å sette kameraet på noe slik at det står helt stille. Da kan du ta bilder i svarte natten om du vil...


Istedenfor å klage på bildene, takker jeg heller så mye for at noen gidder å gå på stadda å ta dem samt oppdatere oss andre på status nå. Alle kan jo se bildene uten problemer, og flott at noen oppdaterer litt oftere enn Brann gjør.

Takker!


Klaget jeg på bildene?


Ikke du, og beklager om jeg svarte feil person. tenkte på Brannfasiten og Nixon lenger oppe i tråden.
15
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
May 11, 2006, 08:02:46 AM
Quote from: "Toa"Stativ er tingen... eller i det minste å sette kameraet på noe slik at det står helt stille. Da kan du ta bilder i svarte natten om du vil...


Istedenfor å klage på bildene, takker jeg heller så mye for at noen gidder å gå på stadda å ta dem samt oppdatere oss andre på status nå. Alle kan jo se bildene uten problemer, og flott at noen oppdaterer litt oftere enn Brann gjør.

Takker!
16
Brann / Robbie Winters TIFO / FLAGG
May 10, 2006, 07:59:37 AM
Skal nok kunne hive in en hundrings jeg også i dette prosjektet, som i Miller prosjektet. Likte de siste forslagene som kom opp.
17
Brann / Re: Rob Friend
May 04, 2006, 07:45:13 AM
Quote from: "tobias"Jeg satt hele kampen og irriterte meg over den måten Friend går inn i en hodeduell på. Han tar full fart og satser 3-4 meter fra der ballen vil lande, og kommer med full tynge rett inn i f.eks. Zarvel, som hopper "rett opp" i duellen. Jeg kan ikke forstå at dette ikke er farlig spill.


Helt enig med deg, og jeg irriterte meg over det samme. Kommer dessuten i full fart og ofte lovlig sent, noe som kan føre til farlige hodeskader. Han skallet dessuten Bjarnason en gang også.
18
Brann / Re: Robbie Winters TIFO / FLAGG
May 03, 2006, 22:42:58 PM
Quote from: "abe78"Hva med å mekke et flagg til Winters? Han har tjent klubben lenge nå og har scoret 46 mål på 96 kamper.

Enavgutta: Tror du at vi kan få til en lignende deal med et nytt flagg?

Greit nok, jeg liker også sjarmen med hjemmelagde flagg som en har malt selv, men dette ser bare proft ut!


Slenger gjerne noen lapper på bordet om man adde fått til et tilsvarende som Miller flagget. Men vi må få de frem på kampene.
19
Brann / Charlie Miller TIFO / FLAGG
April 06, 2006, 14:53:09 PM
Quote from: "enavgutta"Jeg har hørt med skbrann.org tidligere og de kan ikke bidra med bedre bilder enn "nettkvalitet". Gif fungerer ikke. Her trenger vi noe bedre.
Tilbudet fra leverandøren, Flex Reklame som valget tilslutt falt på er på 3600 eks mva. Det klarer vi !

Hør rundt dere også folkens ! BT og BA skal visstnok være vanskelige på å dele bilder. Vi bør løse dette ila morgendagen så vi er sikre på at vi har flagget på plass til neste helg.


OK..vi får tenke litt hele gjengen da. BA bør kunne sponse med noen bilder om man kontakter Gorm f.eks eller noen andre...

Vi får oppdatere hverandre her imorgen:)
20
Brann / Charlie Miller TIFO / FLAGG
April 06, 2006, 12:15:25 PM
Quote from: "enavgutta"Okei folkens ! Da er jeg i kontakt med leverandører igjen.

Eneste lille ting er at vi muligens trenger bilder i enda større og bedre oppløsning / kvalitet. Noen som kan bidra ??? ( Det er snakk om 2 stk)


Kan ikke gutta bak skbrann.org bidra med noe? Eller kanskje BA kan sponse med et bilde eller to av god kvalitet?

Bare noen tips, da jeg dessverre ikke kan bidre med noe bilder selv.
21
Brann / Charlie Miller TIFO / FLAGG
April 03, 2006, 08:49:43 AM
Quote from: "C@Bøe_79"enavgutta er bortreist,men snakket med han på PM.
Han har i overkant av 2500kr,mangler ca 2000kr.
Det ordner seg med penger,og han bestiller flagget mest sannsynlig rundt helgen....

Christian


Noe mer info om dette? Vi venter i spenning på skisse av flagget, og bekreftelse på bestilling.
22
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
April 03, 2006, 08:48:41 AM
Quote from: "Bataljonen"Vi får håpe dette går i orden !

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article2029563.ece


Kommer de litt på etterskudd nå mens de venter på dipensasjon, så vel vi heller trå til som frivillige alle som en dersom vi bergensere kan bidre med noe overhodet. Jeg gleder meg enormt til tribunen er ferdig.
23
Brann / Charlie Miller TIFO / FLAGG
March 30, 2006, 09:59:02 AM
Quote from: "enavgutta"Bra at dere er utholdmodige. For det er jeg også, har bare vært litt opptatt de siste dagene :-)

Ser ut til at vi klarer dette da jeg nylig ble kontaktet av noen "tyngre investorer". Skal sette meg ned og se på sakene mtp grafikk, pris og bestilling i morgen. Ny tilbakemelding da!


Savner tilbakemelding på stååa. Er litt spente oss som har spyttet noen peng i dette prosjektet.. Og interessert i å se en skisse over banner.
24
Brann / Charlie Miller TIFO / FLAGG
March 28, 2006, 09:53:04 AM
Quote from: "enavgutta"Bra at dere er utholdmodige. For det er jeg også, har bare vært litt opptatt de siste dagene :-)

Ser ut til at vi klarer dette da jeg nylig ble kontaktet av noen "tyngre investorer". Skal sette meg ned og se på sakene mtp grafikk, pris og bestilling i morgen. Ny tilbakemelding da!


Godt å se at du har kontrollen enavgutta. Bra initiativ.. Gleder meg til å se banner:)
25
Brann / Charlie Miller TIFO / FLAGG
March 24, 2006, 12:20:21 PM
Quote from: "abe78"Vet ikke helt om jeg liker trusselen om at pengene sendes til Tifo-gruppen om vi ikke får det til. Virker som om de ikke gjør noe fornuftig. De gjorde en fin jobb i fjor. Såklart alt kan bli bedre, men da må de ha resurser i form av penger og flere på dugnad.

Enavgutta - jeg er med på 100 til senere.
26
Brann / Charlie Miller TIFO / FLAGG
March 24, 2006, 09:49:41 AM
Skulle overføre en liten hundrings til den kontoen der nå.. Men får feilmelding på kontonummeret i nettbanken?? Hva er status på dette nå? Er konnto avsluttet og innehaver reist på en finfin ferie til Bahamas, eller er flagg bestilt og konto avsluttet?
27
Brann / Charlie Miller TIFO / FLAGG
March 22, 2006, 08:18:16 AM
Quote from: "Smitty"
Quote from: "enavgutta"


Kontonummeret er 5081 20 54314bare noen dager igjen no slik jeg har forstått det, så få ræven i gir folkens så dette blir noe av!


Kommer noen hundringser fra meg i løpet av de nærmeste dagene. Eier ikke nåla i veggen akkurat np, men lønn kommer i slutten av uken.

Skal prøve å få noen bidrag fra de andre gutta på felt F også. Chralie står høyt i kurs hos oss...
28
Brann / Internasjonal storkamp - Alle mann på Stadion!
September 15, 2005, 10:06:05 AM
Quote from: "Rasmus_brann"Eg gleder meg som en unge til denne kampen, det e det største laget vi har møtt siden Liverpool, og Manchester United.
Det at folk ikke stiller opp på denne kampen, e at de e medgangs supportere, og resten, de liker ikke fotball, eller har aldri hørt om Lokomotiv Moskva, Russland? spiller de fotball der? De har ingen tro på brann... Eg ville ikke satset alt eg eide på at brann skal vinne denne kampen, men det hadde ikke overasket meg så veldig, noen som husker Brann-liverpool 97? det var vilt, men bare noen måneder før spilte vi 2-2 mot kongsvinger.....
Poenget mitt e` at man kan aldri vite med Brann.

Det som også e` en liten grunn til liten interesse e` liten publisitet av kampen. Så det e` ikke så mange som vet om kmpan en gang.....


Gleder meg vannvittig til denne kampen, og har en skremmende god følelse i kroppen. Er vanligvis superpessimist, men dette blir bra. Jeg tror uansett det blir stor stemning idag, da det ihvertfall er folk som virkelig har et sterkt hjert for Brann som møter opp og støtter laget.

Vi snakkes på stadda!!
29
Brann / Billettfordelingen til BBB
October 05, 2004, 23:47:52 PM
---> Dersom dette også er holdningen til styret i denne saken tror jeg både meg selv, og mange andre kommer til å melde seg ut av BBB. Mange som sitter, inkludert meg selv, er personer med lang fartstid på store stå, og som sikkert har flere borteturer enn de fleste der. Mange av oss har også vært medlem i BST tidligere i mange år, og har stått på store stå i åresvis før mange av dem som står der nå ble gammel nok engang (etter dagens regler).

Poenget for meg ved å være med i BBB er å støtte oppunder organisasjonen for supportere av Brann, og for å bidra litt økonomisk til at de kan få gjennomføre ulike tiltak for oss supportere. I tellegg reiser jeg på et par borteturer i året, og får muligheten til dette gjennom medlemskap. Om han lager liv på felt z eller store stå betyr fint lite.

Så til sakens kjerne...Nemlig rettighetene for bill når det gjelder medlemmer i BB som har betalt for sent (uansett hvor de sitter eller står). Hvorfor den ene parten her skal stille sterkere enn den andre er for meg en gåte. Ringte senest i dag til Brann, og jeg får temmelig sikkert ikke billett av de fordi jeg betalte tre uker for sent. Så at Brann dekker disse er det minimal sannsynlighet for. Ca.3000 bill er det sendt ut brev på til partout kort innehavere som har betalt innen fristen. Disse blir nok kjøpt skal du se. Ca 1500. bill går til medlemmer av Brann. Hvor mange som går til sponsorer er jeg usikker på, men det er ikke mange igjen...

Om mitt medlemsskap i BBB da er så lite verdt at jeg ikke skal stille likt med andre...ja så hvorfor i helv... skal jeg være medlem da? Flere enn meg tenker slik i disse dager..

Når det er sagt så skal BBB selvsagt få en sjanse, så vi får se imorgen om det blir rettferdig dette her.

PS! Har selvfølgelig forståelse for at det ikke er en lett kabal, og at det avhenger litt av hvor mye bill dere får. en kar på skbrann.org hevdet det var snakk om 300...dette kan selvsagt ikke stemme..