• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Stutt-tjukken

1
Jeg vedder barten på at RBH henter Christian Grindheim fra Herenveen i sommer. Han går utenpå Fakiri, har rutine, driv, teknikk, skudd. Hva i all verden skal han sitte å støve ned på benken i Nederland etter? Gutten savner vestlandet og trenger å spille.

Hadde vært digg å se Bakke og Grindheim på sentral.
2
Brann / Gave fra Sæternes??
August 27, 2007, 21:20:31 PM
Har Bengt gitt en gave til Brannfansen??. Bataljonen skriver dette i anledning gratis bortetur til FFK. Kan noen gi mer info?
3
Brann / Felt Z = SKANDALE
July 22, 2007, 22:29:51 PM
Felt Z tabber seg ut kamp etter kamp. Er det ikke "Mjelde må gå", så er det buing på Huseklepp, eller som mot Tromsø da de ropte på Huseklepp bare fordi PVM hadde noen dårlige innlegg, og like etterpå så var PVM plutselig helten når han utlignet til 1-1.

Skandale!

Skjerp dere, felt Z!
4
Brann / Bilder av staddaen
February 25, 2007, 12:32:42 PM
Sitter her med abstinenser. Skjønner ikke at ikke brann.no kan oppdatere bilder av utbyggingen. Siste oppdatering er fra 15.februar. Skandale.
5
Brann / POL til RBK?
February 09, 2007, 20:45:14 PM
Er POL aktuell som ny sportsdirektør i Barteland? Hva tror dere? Han har jo utvilsomt kvaliteter, og det er jo ikke langt til Leangen travpark der oppe.
6
Brann / Ahhh...ingen streik!
May 26, 2006, 22:45:19 PM
Da var det endelig klart. TV2 melder at det ikke blir noe av streiken, etter at NISO har raslet med sablene i lengre tid. Jeg er oppriktig glad, for dette betyr at vi atter en gang skal fylle staddaen kommende søndag. Klar for å høvle over Lyn nå...
7
Brann / Skal de hive folk vekk fra Hansa?
May 21, 2006, 16:49:49 PM
Det snakkes om at SS skal plasseres på nedre del av Hansa-tribunen neste år. Jeg har partout-kort der, og lurer på hva som skal gjøres med oss på den delen av tribunen. Jeg vil gjerne forsette der, synes det er utrolig god stemning der nå. Rikelig med folk som synger.

Kommer de til å tvangsflytte oss? Noen som kan svare?