• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Treneren etter LAN

Started by Torvanger, February 20, 2017, 09:17:46 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

ACHTUNG

Brann trenger en vinnerskalle, jeg lanserer et nytt forslag; LARS BOHINEN. Det er en mann få kødder med og han vet åpenbart hva han holder på med.

Spelaren

Gå av.

Lasaron

Nå bør denne tråden bli høyaktuell.
Tren på langskudd

Superjack

Quote from: Lasaron on July 06, 2019, 04:39:07 AMNå bør denne tråden bli høyaktuell.

Litt Skarsfjord tendenser over utviklingen no.
Sikkerhet fremfor alt, til et nivå der all kreativitet er drept og dermed er det ikke vanskelig å demme opp for heller når lag parkerer bussen.

En 3-5-2 det vingbackene er Gilli og Kristiansen, vs om det hadde vært Marengs og Koms er to
vidt forskjellige ting.
Skal LAN fortsette med et 3-5-2 oppsett så må minst en av kantene være hurtig og teknisk god, når det ventes et lag som parkerer bussen. Spissplass ved siden av Veton må være annen type. Enten stor sterk oppspillpunkt, eller teknisk type som kan skape stor uro i motstanderfelt med ball i beina.

En annen ting er med lag som forventes å prøve å styre kamp selv. Da blir det rom og muligheter for Veron og Strand

Brannsupporter.

Lasaron

Tommy Knarvik var en jeg ikke så for meg skulle bli en god trener. Likevel prøvde han seg, uten hell, her og der. Mine spekulasjoner gikk ut på at han har peiling på fotball, men slet med å håndtere en spillergruppe.

Nå har han vært trener i Sotra en stund, og det har gått riktig så bra. Objektivt sett henger de med i opprykkskampen. Det kan virke som om han har begynt å få dreisen på det å håndtere en spillergruppe også.

Nå er han og Sotra blitt enige om at han slutter etter sesongen, grunnet forskjellig ambisjonsnivå. Det har blitt skrevet om tidligere også. Kanskje Knarvik blir vår neste trener etter sin neste jobb?
Tren på langskudd

Superjack

Quote from: Lasaron on August 07, 2019, 14:50:34 PMTommy Knarvik var en jeg ikke så for meg skulle bli en god trener. Likevel prøvde han seg, uten hell, her og der. Mine spekulasjoner gikk ut på at han har peiling på fotball, men slet med å håndtere en spillergruppe.

Nå har han vært trener i Sotra en stund, og det har gått riktig så bra. Objektivt sett henger de med i opprykkskampen. Det kan virke som om han har begynt å få dreisen på det å håndtere en spillergruppe også.

Nå er han og Sotra blitt enige om at han slutter etter sesongen, grunnet forskjellig ambisjonsnivå. Det har blitt skrevet om tidligere også. Kanskje Knarvik blir vår neste trener etter sin neste jobb?

NEI! NEI! NEI!

Lukter mer at Knarvik ikke fikk bruke enda mer penger på lønn og spillere i breddeklubben Sotra SK, alternativt at Knarvik har blitt fortalt at han ikke blir treneren om/når Nest og Sotra SK slås sammen til en elitesatsing. Den treneren er jo i Nest.

Så vil heller ha Landro om 3-5 års tid. LAN gir seg ikke før det og ha får heller ikke foten.

Brannsupporter.

Lasaron

Tror også Landro er foran i køen der, om det er aktuelt. Når du skriver "lukter mer av....." så er det jo akkurat det samme. Forskjellige ambisjoner. Holder Knarvik poengsnittet oppe ut sesongen tror jeg fort han blir aktuell for en klubb med opprykksambisjoner.
Tren på langskudd

bernu

Vi begynner vel å nærme oss svaret på treneren etter LAN?
Hvem som helst.
Det er ikke mulig å gjøre det svakere enn det LAN gjør nå.
Ingen taktikk. Ingen plan A.
Ingen plan B.
Bytter uten tanke bak.
Nekter å bruke unge spillere.

Helvete... Jeg tar Ivar Morten Nordmark istedet for LAN nå....
HANSA - Z

Spelaren

En kjegle hadde vært en forbedring nå.
Gå av.

Jose Arrogantio

Er i hvert fall negativ utvikling over lengre tid nå. Brann er ikke solide bakover som de har pleid å være, og innsatsen og presset som også pleide kjennetegne LAN uteblir også. Tror LAN har fått til det han kan med Brann og det er på tide med nytt blod.

Nixon

Jeg har liten tro på at Nilsen får sparken. Han er for sterkt knyttet til resten av de som styrer og steller med det sportslige, spesielt Soltvedt. Jeg ser ikke for meg at Soltvedt kan anbefale å sparke Nilsen uten å måtte gå av selv.

Da er det større sjanse for at Nilsen trekker seg selv.
Rød makt på Hansa

LasaronSteffen Landro. Kjetil Knutsen.
Tren på langskudd

Kagain

Quote from: bernu on August 25, 2019, 19:45:37 PMHelvete... Jeg tar Ivar Morten Nordmark istedet for LAN nå....

Ja hvorfor ikke en ny friskus fra Narvik? Sælveste byen. Jeg satt og lurte på hva Normark gjør på for tiden, og havnet på en Wikipedia-side for han. JEg må si at de har gjort noen interessante trekk i Hødd når

"Ivar Morten Normark (født 27. mai 1963 i Narvik) er en norsk fotballtrener og tidligere fotballspiller som er syreleder for Idrottslaget Hødd. "

Syre kan kanskje være helt topp i en treningssituasjoner. Da ser man jo mye rart, så kanskje man får et lite forutsigbart spill også?

krakra

Knutsn er i rute til å overgå LANs beste sesong i Brann både i plassering og poeng. Opprettholdes dagens poengsnitt så slår de vårt poengsnitt i gullsesongen. De viser ingen svakhetstegn tross en svært tynn stall.

Hvor mange fnyser fortsatt av han som kandidat som ny Brann-trener allerede neste sesong? Spørs om vi klarer å lokke ham hit tho

Nixon

Ingen tvil om at Knutsen har styrket sine aksjer til å en gang ta over større klubber enn Glimt. Spørsmålet blir jo om han er interessert i å forlate klubben allerede neste år. De skal jo garantert spille e-cup i en eller annen utgave, og jeg vil jo tro at han også ønsker å fortsette å jobbe med spillergruppen sin.

Og så er det jo ingen garantier at han vil passe inn i Brann heller med dagens (som i stor grad vil være neste års) spillergruppe. Men det må jo både han og klubben ha selvinnsikt nok til å vurdere dersom dette eventuelt skulle bli aktuelt.
Rød makt på Hansa

Belfort

Quote from: krakra on August 26, 2019, 22:57:52 PMKnutsn er i rute til å overgå LANs beste sesong i Brann både i plassering og poeng. Opprettholdes dagens poengsnitt så slår de vårt poengsnitt i gullsesongen. De viser ingen svakhetstegn tross en svært tynn stall.

Hvor mange fnyser fortsatt av han som kandidat som ny Brann-trener allerede neste sesong? Spørs om vi klarer å lokke ham hit tho

Ingen tvil om at fotballen han presterer i Glimt er knallgøy å se på. X faktoren i forhold til Brann vil alltid være at en trener som har suksess med småklubber der det omtrent ikke er press og støy, vil måtte forholde seg til en helt annen verden i Brann og Bergen

esp123

Med Kalvenes med på laget så får vi også en av Norges beste til å utvikle unge spillere.

osoerli

Kor lang kontrakt har Knutsen med Glimt?
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Gulløl

August 27, 2019, 18:00:15 PM #318 Last Edit: August 27, 2019, 18:02:23 PM by Gulløl
Quote from: osoerli on August 27, 2019, 15:27:43 PMKor lang kontrakt har Knutsen med Glimt?
Klipp fra TV2 fra 11.07.2019:
Kjetil Knutsen og Bodø/Glimt er enige om å forlenge samarbeidet. Det melder klubben på en pressekonferanse torsdag.
Knutsen hadde opprinnelig en kontrakt som strakk seg ut sesongen 2019 og har nå signert en avtale som strekker seg ut juni 2022.
Assistenttrener Morten Kalvenes har også forlenget kontrakten med samme lengde som Knutsen.
- Dette er sommerens gladnyhet fra oss, sier salgs- og arrangementsansvarlig i Bodø/Glimt, Ørjan Heldal til TV 2.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Giles

Kjetil Knutsen har ingen interesse av å gå til Brann. Stallen til Brann er riktignok miljøskadd, men har neppe potensiale til å spille fotball som B/G.
Ville sannsynligvis blitt en nedtur for Knutsen.
Men om han har Bielsamagi så kan det bli gull av gråstein.

pidre

Det som i første rekke har sviktet for klubben er spillerlogistikken, og det er til sist Soltvedt sitt ansvar. Vi har hentet endel på bosman/lav sum, men bare noen få av disse er godkjent - blant annet Strand og Orda. Verre er det når vi har brukt store penger; nevner Bamba, Koomson, Berisha og RYJ. Vito er jeg heller ikke veldig imponert over. Vanskelig å lage gull av gråstein.

Feile typer har også blitt hentet, slik som RYJ. En glimrende fotballspiller, men som ikke passer.

Når jeg ser på Molde, RBK og BG, er det en helt annen kvalitet, presisjon, tempo mv. Det er klart at disse spillerne er noen hyller opp.

Begynner å tvile på LAN, men samtidig skal vi ikke være historieløse.

Etpar ting som forundrer:

- Sommeren 2018 uttalte LAN at laget ikke kunne tape med hans system. Etter det begynte nedturen....
- Ordagic, som var uønsket i klubben - for så etpar måneder senere være en de/den beste. Hvordan er det mulig? Er vurderingsevnen så dårlig, forklarer jo det endel av den elendige spillerlogistikken.

Saludar a los monos!

SK

Har tenkt det samme om Ordagic. Viser svak vurderingsevne hos Brann - det var jo nok av folk som så potensialet i han og ville se mer av han, så det er ikke bare etterpåklokskap heller.

RYJ er bare en forlengelse av den sinnsyke feiltagelsen det var å selge Heltne.

krakra

August 27, 2019, 20:18:30 PM #322 Last Edit: August 27, 2019, 20:22:52 PM by krakra
Det blir jo høna eller egget. Du kan alltid skylde på at man ikke har hentet gode nok spillere når prestasjonene uteblir. En forutsetning for at laget ikke presterer er jo at spillerne ikke presterer. Man da blir jo treneren fredet. For hva skal da til for at man rekker pengefingeren mot treneren?

Med de spillerne vi har skal det være mulig å levere langt bedre prestasjoner. Særlig offensivt.

Er det noen som tror vi hadde ledet serien nå hvis vi hadde gått til seriestart med samme stall som Glimt? Eller på tredjeplass med stallen til Odd?

Vel, kanskje. LAN virker jo som typen som får maks ut av middelmådigheter og lite ut av kvalitetsspillere. Gull av gråstein og gråstein av gull. Kanskje han faktisk hadde gjort det bedre med stallen til Odd eller Glimt enn med Moldes.

krakra

Glimt har forresten to nittenåringer og tre 21-åringer som er faste på laget. Pluss en drøss av andre under 25 år med varierende spilletid. De har en drøss av lokale spillere og spiller en offensiv og underholdende fotball.

Alt dette er jo oppskriften for nedrykk i følge enkelte (se bare hva som skjedde med Norling...) Hvis det er omgivelsene som gjør dette umulig er er vel Branns omgivelser med destruktive enn de er konstruktive?

gladiporno

Quote from: krakra on August 27, 2019, 20:18:30 PMDet blir jo høna eller egget. Du kan alltid skylde på at man ikke har hentet gode nok spillere når prestasjonene uteblir. En forutsetning for at laget ikke presterer er jo at spillerne ikke presterer. Man da blir jo treneren fredet. For hva skal da til for at man rekker pengefingeren mot treneren?

Med de spillerne vi har skal det være mulig å levere langt bedre prestasjoner. Særlig offensivt.

Er det noen som tror vi hadde ledet serien nå hvis vi hadde gått til seriestart med samme stall som Glimt? Eller på tredjeplass med stallen til Odd?

Vel, kanskje. LAN virker jo som typen som får maks ut av middelmådigheter og lite ut av kvalitetsspillere. Gull av gråstein og gråstein av gull. Kanskje han faktisk hadde gjort det bedre med stallen til Odd eller Glimt enn med Moldes.

Hadde Nilsen vært trener for Glimt så hadde ikke Glimt hatt samme stall. De fleste spillerne under 25 år hadde blitt lånt ut eller solgt, og en haug 25+ år spillere hadde blitt hentet inn.

Nilsens filosofi reflekteres både i spillestil og spillerstall: Ta minst mulig risiko. Frykten til å tape er større en lysten til å vinne.

krakra

Snittalderen på Glimt-laget som rundspilte VIF var 24 år. Det er rimelig ungt. Ikke en eneste spiller over 30. Fem holdt U21-alder.

Hadde LAN startet med noe så t hadde det neppe vært frivillig. Og ikke uten medieutspill om hvor sjanseløse vi hadde vært med et så ungt lag. Fem

Corran

I Hødd satset han på mye unge spillere så mulig han hadde gjort det i B/G også siden det er en annen forventning der enn her i Bergen.
Og da kan det enten tyde på at det er andre som er med å bestemmer eller mest sannsynlig at han ikke helt takler presset her og er for forsiktig i sin tilnærming
Dette er selvfølgelig synsing, men likefullt ikke utenkelig
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Jose Arrogantio

Ja, jeg husker talentutvikling var tatt fram som et pluss ved LAN her på forumet da han kom, og var noe som gjorde meg optimistisk den gangen. At han nå er blant Norges feigeste på den fronten er faktisk ganske merkelig.

Lasaron

Ja, han gjorde jo mange unge spillere gode.
Tren på langskudd

esp123

I Hødd var vel unge spillere det LAN hadde tilgjengelig.

Det som er vel så mye problemet i Brann, er at Soltvedt henter inn eldre middelmådige spillere som står i veien for de unge som kommer opp. Det sitter langt inne å sette etablerte spillere ut av troppen, og det er vanskelig å vurdere unge spillere på trening når de må spille ute av posisjon.

Tom C

Er jo bare trist, men akk så forutsigbart at Torgeir Børven bare bøtter inn mål for Odd, og er toppscorer i serien. I Brann er det om å gjøre å tvinge spillere inn i LAN's regime, ikke å spille på styrkene til enkeltindivider. Eller tenker folk at dette bare er tilfeldigheter?
Aldri mer Obos....

Spelaren

Hvis ballen går fort og mest mulig på én-touch, er LANs taktikk god nok for gull. Problemet er at alle relasjoner ser ut til å ha surnet til, og at nyervervelsene ikkje finner seg til rette.

Av det eg har sett av glimts angrepsspill går det ofte fort, mens miseren vår mot TIL inneholdt så masse somling med ball og usikkerhet at det er veldig klart at ingenting stemmer lenger.

Ballen skal alltid overleveres til medspiller slik at mottakers forhold blir best mulig. Dvs på riktig fot, til riktig tid, vektet og tilrettelagt. Samtidig må egne bevegelser etter pasning ytterligere optimalisere mottakers muligheter. Søk rom, lokk med deg motstandere eller gjør noe annet lurt. Sånn er det ikkje lengre.
Gå av.

Kagain

Quote from: pidre on August 27, 2019, 20:03:33 PM- Ordagic, som var uønsket i klubben - for så etpar måneder senere være en de/den beste. Hvordan er det mulig? Er vurderingsevnen så dårlig, forklarer jo det endel av den elendige spillerlogistikken.


Jeg syns å huske at det var noenlunde det samme med Rolantsson også? At han ble erklært uønsket eller i alle fall at han bare kunne se seg om etter en annen jobb, og så motbeviste han dette. Eller husker jeg feil? I så fall er det en interessant trend hos LAN...

krakra

Rolantsson var ikke uønsket, men ville ikke tegne ny kontrakt før fjorårssesongen fordi tilbudet var for dårlig. Og Soltvedt var ganske nochelant til det

Kagain

Ok. Da hadde jeg misforstått. Takk for korreks, Krakra. Det var nok denne nonchalansen jeg tok for å være et signal om at han kunne finne seg noe annet...

Ninja-Bob

Interessant artikkel om Kjetil Knutsen og Morten Kalvenes i Bodø/Glimt. Alt dei seier er akkurat det same som LAN ville sagt. Fokus på garderobekultur, samhald og på å optimalisere treningskvardagen. Også interessant korleis Glimt hadde ein dårlig sesong i fjor, men i år verkelig får det til (bortsett frå i går då). Små justeringar får enorme konsekvensar. Eg har vore ein del fram og tilbake når det kjem til LAN og sesongen i år, men akkurat no trur eg at det kan snu til dei grader til neste år om han får fortsette. For fyren er smart og han skjønar fotball, men me får ikkje til ein drit i år.

krakra

Vel, et av hovedgrepene de gjorde var jo å kvitte seg med gamle helter for å rydde plass til ungdommen. Er det noe man kan se for seg LAN gjøre?

Knutsen hadde sin første sesong som hovedtrener i fjor. LAN er på sin fjerde fulle. Det er fort gjort å tenke at disse små grepene som skal gjøre alt glimrende burde kommet nå. Dessverre har vi også en ganske gammel stall. Ikke så mye å gå. Så tro vi må ta noen steg tilbake neste år for å kunne ta alle stegene opp i toppen av Eliteserien.

Eivind

Quote from: Ninja-Bob on August 31, 2019, 13:27:06 PMInteressant artikkel om Kjetil Knutsen og Morten Kalvenes i Bodø/Glimt. Alt dei seier er akkurat det same som LAN ville sagt. Fokus på garderobekultur, samhald og på å optimalisere treningskvardagen.

Finnes det overhodet noen trenere som ikke mener det er viktig eller fremhever slike verdier ?

Spelaren

Brann har faktisk servert forrykende og oppofrende angrepsfotball under Nilsen. 5-0-seire der motstander males i senk har forekommet, og det har gått fort på én-touch framover. Ja, det har også vært stram defensiv organisering, men det virker litt overdrevet denne forkjærligheten for Knutsen. For alt me veit snubler Glimt i innspurten og ender på en fortsatt imponerende plassering høgt oppe. Deretter kan de likesågodt havne langt nede til neste år, med samme trener... Skal aldri undervurdere "flyt".
Gå av.

fortune

Merkelig nok har Brann etter fire år med LANs 433 en spillerstall som strengt tatt passer bedre i 442. Berisha og Bamba vil trives godt sammen på topp, Koomson er uansett en innleggsving og vi har ikke noe defensivt anker. Med Strand på motsatt ving og Haugen eller Ordagic sammen med en mer defensivt orientert spiller sentralt, så burde man ha et slagkraftig lag.

Finnes det noen skandinavisk trener som har spilt 442 ala Atletico Madrid de siste årene?
First is first, second is nothing

Superjack

Stallen er fullstendig feilsammensatt for 4-3-3, den er for gammel for glød og passion og det er bare tristesse. Nok er nok no LAN.
Erstatter for 4-4-2 formasjon er Monsa Mjelden.
Brannsupporter.

Huff

Quote from: Spelaren on September 01, 2019, 11:47:51 AMBrann har faktisk servert forrykende og oppofrende angrepsfotball under Nilsen. 5-0-seire der motstander males i senk har forekommet, og det har gått fort på én-touch framover. Ja, det har også vært stram defensiv organisering, men det virker litt overdrevet denne forkjærligheten for Knutsen. For alt me veit snubler Glimt i innspurten og ender på en fortsatt imponerende plassering høgt oppe. Deretter kan de likesågodt havne langt nede til neste år, med samme trener... Skal aldri undervurdere "flyt".

Helt riktig.

Likevel mener jeg at Knutsen virker som riktig mann for Brann, utviklingsfokus, 4-3-3 (selv om jeg vedkjenner poenget folk her gjør med at spillerstallen ikke er optimalt sammensatt for denne spillestilen), lokal, positiv fotball. Trenerkarrièren hans er ikke lang nok til at en kan konkludere med noe annet enn at årets sesong kan være et ''one hit wonder'', og han har null erfaring med store klubber.  Det at han er lokal er ikke i seg selv noe som nødvendigvis er viktig, men dette er en trener som kjenner klubben, byen og mekanismene her, historien er full av trenere som har overprestert i sin lokale klubb i tillegg. Det kan selvsagt finnes bedre alternativer, men jeg kommer ikke på noen. Etter Norling vil jeg i alle fall ikke hente noen fra utlendighet.


ACHTUNG

Jeg tror ikke at den neste Brann henter, kommer til å gjøre Brann dårligere, enn det laget er pr idag, under LAN, men det er heller et åpent spørsmål om vedkommende kommer til å gjøre Brann bedre. Jeg tror den eneste måten vi noensinne kan oppleve stabil levering og gullmedaljer, er om en eller annen Bergens milliardær hadde "overtatt" Brann og tilført Brann midler til spillerkjøp, som hadde stilt klubben i en særklasse, til og med vs RBK. Mohn er det ikke nødvendig å tenke på en gang, for det er ikke slik han ønsker å hjelpe Brann og det vil jo også være "urettferdig" vs de øvrige ES-klubbne og ikke minst hans elskede TIL, så å håpe på den løsningen, er nok så utopisk som man kan få det.
Så vi må nok bare finne oss i å levere helt ok prestasjoner, i fremtiden, uten at det helt store blir oppnådd, tror jeg.

Nixon

Det skal bli veldig interessant å se hvordan klubben takler et eventuelt større press på Nilsen fra publikum og spillere. Det har vel knapt tidligere vært en større og tettere symbiose mellom trener, sportslig leder og daglig leder i denne klubben.
Rød makt på Hansa

osoerli

KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Huff

Quote from: Nixon on September 16, 2019, 09:25:48 AMDet skal bli veldig interessant å se hvordan klubben takler et eventuelt større press på Nilsen fra publikum og spillere. Det har vel knapt tidligere vært en større og tettere symbiose mellom trener, sportslig leder og daglig leder i denne klubben.

Jeg er mer spent på hvordan en reagerer på det som er langt mer sannsynlig, nemlig den totale apati.

Med mindre resultatene snur voldsomt, og nærmest umiddelbart vil ropene om at ''LAN må gå!'' komme oftere og bli høyere, men jeg tviler sterkt på at det blir like sterkt som det har vært før treneravgangene til tidligere Brann-trenere. Det som er mer sannsynlig er at nesten ingen dukker opp på stadion. LANs prosjekt har forlengst mistet byen, og jo lengre Brann holder på LAN jo verre blir konsekvensene. Bergen er i ferd med å bli en by som gir faen i Brann, og jeg kan jo bare snakke for meg selv, men engasjementet blant i alle fall enkelte av oss som er langt over gjennomsnittlig interessert i klubben er også i fritt fall. Brann er så kjedelige at jeg ikke helt klarer å bli voldsomt engasjert lengre.  For første gang siden jeg vendte tilbake til stadion i 1998 glemte jeg en Brann-kamp i år, det var på en hektisk dag, og det var en bortekamp jeg skulle se på tv,  men det ville vært utenkelig tidligere. Jeg vet at mange andre opplever det samme, og ''av og til-supporterne'', som ikke går fast på stadion, men som ser tre til fem hjemmekamper. har vel ikke vært på stadion på årevis.

Branns neste trener må stå for underholdende fotball, og helst være en betydelig mer festlig type ift kommunikasjon med mediene.

krakra

September 16, 2019, 13:56:02 PM #346 Last Edit: September 16, 2019, 13:59:41 PM by krakra
Gå for Landro sier jeg. Han har gjort Nest til en av de mest respekterte utviklingsklubbene i Norge. ES-Klubber langt utenfor Bergen ser til Sotra for forsterkninger. Molde sender stagnerte stortalenter på lån dit. Samtidig leverer Nest resultater milevis over det ressursene tilsier. År etter år.

Dessuten er han en offensiv, direkte og tøff type som jeg tror kler Brann godt. En fyr som er lett å hate hvis han trener andres lag, men som jeg tror er flott å ha på sin side. Han har en vanvittig tro på spillerne sine, som man kan se smitter over på spillerne selv.

Han er ung og uerfaren ja, men det er verdt å ta sjansen. Han kommer ikke til å gå i noen Norling-felle iallefall. Han kjenner Brann, Bergen og norsk fotball godt og kommer ikke til å begå slike slurvefeil som svensken gjorde.

Det verste Brann kan gjøre er å hente en trener på grunn av meritter og ikke ta stilling til om han er den rette typen for Brann, om han har tilstrekkelig kjentskap til Brann og norsk fotball og den rette motivasjonen. På disse tre områdene er Landro nær topp score.

Tar gjerne Knutsen også, men han har et lynne som er en god del likere LANs. Forsiktig, nøktern og litt kjedelig.

Spelaren

Det at folk ikkje bryr seg er en god beskrivelse av tilstanden. Årene rundt gullet, med storskjerm og tusener på festplassen i runde 23, og et rødt supportereffekthav på kampene må ses som et unntak. Eneste måten å få tilsvarende situasjon nå er å gå enda en mannsalder uten gull, eller å bli en klubb du faktisk kan forvente jevnlig gull av - som rbk har vært i 30 år nå og Molde siste årene. La oss unngå første alternativ, ok?

I så fall må nok prosjekt Nilsen avsluttes. Han er nesten verdig en statue, å ta en overbetalt og desillusjonert gjeng frå 9. i OBOS til 2. i eliteserien på halvannet år er som å snu et tankskip med et par årer. Fabelaktig.

Men han er ikkje framtiden. Den må bygges på moderne fotball, dyrking av egne stjerner og en fotball som trekker folk til Stadion.
Gå av.

Giles

Kom igjen med en offensiv, moderne og utviklingsorientert trener. En trener som har styrke til å renske ut fortidens spillere og appellere til framtidens. Gjerne en utlending og gjerne en spanjol.

Lasaron

Landro har jo en noe tynn CV, og vil være et relativt stort sjansespill. Men, du verden, det ville vært utrolig spennende. Det hadde iallfall fått opp mitt engasjement ganske kraftig i en periode, uavhengig av resultat.
Tren på langskudd

Go Up