• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sandstø bør komme med i Brann, på en eller annen måte, i fremtiden

Started by Torvanger, December 17, 2009, 09:20:21 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Torvanger

Om han ikke blir Branns trener om noen år, så bør det ihvertfall åpnes for at han får en sentral rolle i Sportsklubben, gjerne som sportslig leder. Mannen viser virkelig at han er tent på å vise seg frem i Bergen, når han nå har engasjert seg i Løv-Ham og når man leser om mannens tanker i dagens BT får er det ingen tvil om at det er en mann med tyngde, erfaring og autoritet som uttaler seg. Når Sandstø trente Odd la han også opp til ballbesittende fotball, noe som er forenelig med hva den gjengse Brannsupporter foretrekker.

Med suksess i Løv-Ham, for eksempel med kvallik om opprykk eller endog direkte opprykk, tror jeg et eventuelt regimeskifte i Sportsklubben, enten på trenerfront eller i sportslig ledelse, kan stå nærmere enn man aner. Forutsatt at 2010 blir like skuffende (eller verre) som 2009 for Branns vedkommende.


ostraume

Som Nixon sier i en annet tråd: Her har vi en mann som posisjonerer seg for å bli trener i Brann så snart Nilsen får fyken/slutter i protest.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Nixon

Det er fristende å spå at Sandstø blir en slags forumhelt her på forumet. I alle fall de helgene LøvHam vinner og Brann taper...

Om han er en fremtidig Branntrener er ikke så godt å si. Mye av motviljen mange har hatt mot han går kanskje litt på trynefaktoren; å være bergenser som trener et motstanderlag gir automatisk noen minuspoeng. Og han har gjerne heller ikke har kommet med den beste fotballen når han har vært på Stadion. Pluss noen litt krasse uttalelser når fotballen ikke ruller rette veien. Mange har med rette lurt på om han har sterk nok psyke til å ta uriasposten som Branntrener.

Problemet blir jo at en trenerjobb i LøvHam på ingen måte kan forberede han til samme jobb i Brann. I Dalen er alle glade bare de holder plassen, og det skal litt til før han vil få kritiske spørsmål og negative oppslag i lokalpressen. Så selv med suksess i LøvHam er det ikke sikkert at han er rett mann for Brann.

Men klart. Dersom Torvanger sine feberfantasier om direkte opprykk slår til så er det ikke mye å tenke på. For kan Sandstø lede neste års sammenraskede amatørtropp fra LøvHam til direkte opprykk så snakker vi om en mirakeltrener!:)
Rød makt på Hansa

thesevs

Må si meg enig med Nixon her. Vi må ikke ta helt av her selv om Sandstø ser ut til å ha sammenfallende interesser som den gjengse Brannsupporter. Vi alle ønsker et Løv-Ham lag som holder seg i Adecco, og som kan fungere som en "avlastning" for nesten fullgode A-lags spillere, men derfra til trenerjobb i Brann er en lang vei. Meget lang.

Men Sandstøs inntreden i Løv-Ham kan vel ikke sees på som annet enn positivt.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-


Belfort

Selvsagt skal ikke Sandstø bli neste trener i Brann. De siste 20 årene og sikkert lenger tilbake har Brann hentet trenere som ikke har dokumenterte toppresultater og vise til.
Det har hele veien vært "nesten trenere" eller trenere som man har ment har et potensiale.

Neste gang skal det være en trener med oppnådde toppresultater i Norden.

Man slepper ikke til en turnuskandidat på kirurgisalen med det første heller.

Brann_copper

Som trener hos Løvene har Sandstø for alle praktiske formål allerede fått en rolle i Brann. Noen mer sentral rolle enn det synes jeg ikke han fortjener - enda. Han kunne forresten kanskje overta stillingen til RBH? Jeg tror ikke det hadde vært meg imot.
We will fight them on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets...  We will never surrender!  - Sir Winston Churchill -

krakra

Det er vel så viktig å ha kompetente trenere i klubbene rundt Brann som å ha dem i Brann. Sandstø tror jeg ikke kunne hevet Brann til det nivået vi ønsker, desverre, men han kan utvilsomt heve Løvene og da er det greit at han blir der og ikke her. Det er Brann også tjent med.

Fotballfanatiker

Helt enig med flertallet her.

Sandstø har ikke levert noen resultater som skal tilsi at han bør være aktuell som Brann-trener.

I så fall må det maks være i en rolle som hjelpetrener eller noen annen mindre attraktiv tittel.

Skal det hentes inn en trener, må det være en som har levert gode resultater i flere klubber over tid.

I Norge pr. dags dato kommer jeg vel bare på Jönsson, Jonevret og Hamren i farten.


Snublefot

Nja.. Mjelde kan vel også karakteriseres som en trener som har levert bra over tid, med både cupgull, bronsje, sølv og gull. Selv om det ikke var bra nok for oss da.

Go Up