• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Ny plass på Frydenbø...

Started by 1908, December 14, 2009, 19:04:21 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

1908

Hallais..

Hvem i Bataljonen er det som tar imot disse endringene som blir sendt? :)

stig

Nettsideansvarlig

evenskb

Når tror stig at vi får vite om hvor vi blir flyttet eller, om vi blir flyttet.

stig

Flyttingen kan ikke begynne før etter Brann sine frister for partoutkortfornying er gått ut. Dvs Februar. Vi tenker oss det blir midten av februar at vi får tid til å sette oss ned med det.

Folk vil i løpet av året få et generelt svar om at søknad er mottatt,og litt info om hvilken forventninger man kan ha. Når jeg får sett på alle søknadene vet jeg litt mer om hvor folk ønsker plass,men vet selvsagt ikke nøyaktig hvor det kommer til å bli plasser.
Nettsideansvarlig

stig

Gjort en liten feil når det gjelder skjema for flytting av plass. Har rett og slett glemt å lage en rubrikk for e-postadresse,som gjør at vi ikke får opp avsender sin adresse. Dette medfører at vi ikke får gitt tilbakemelding om at mail er mottatt som tidligere sagt,dessverre.De vi trenger å ta kontakt med vil bli oppringt.

Ellers kan vi informere om at det er 90 stk som har spurt om flytting. Veldig mange ønsker å  flyttes til rad 12 eller 13 på felt c og b. Det er der vi regner med det vil være færrest plasser tilgjengelig,så vi kommer nok ikke til å kunne innfri alle ønsker. Allikevel tror vi at svært mange ønsker kan innfris helt eller delvis. 

Brann sin absolutt siste frist for fornying er 24.Januar. Alle som har spurt om flytting må selvsagt ha fornyet kortet sitt
Nettsideansvarlig

evenskb

Vet du når vi får svar om vi har fått flyttet eller om vi får samme plass!

BBB-Tony

Både prosessen med å flytte plasser og tilby de som står på venteliste plasser vil bli gjennomført i de kommende ukene.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.


Go Up