• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Tromsø - Brann 04. Oktober kl. 18:00

Started by skuteviken, September 30, 2009, 15:29:07 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

skuteviken

September 30, 2009, 15:29:07 PM Last Edit: September 30, 2009, 15:44:23 PM by skuteviken
Ja hva skal man si, dette er nok en garantert H. Kunstgress like langt nord som middelhavet er i sør.

Og når man i tillegg er lovet dette (se link) så tror jeg ikke spillerene eller trenere har den mentale styrken til å holde ut i slikt ekstremt press. http://www.nordlys.no/sporten/til-magasinet/article4615247.ece

Historisk sett har vi 2 - 3 - 6 på Alfheim, altså vunnet 2 ganger de siste 11 oppgjørene.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

krakra

Vi må iallefall utnytte Ramovics mentale ustabilitet for alt den er verdt. Klyp ham på hver eneste corner og vær tøff mot ham. Ikke så tøff at han får frispark eller vi får kort, men nok til at han blir hissig. Kanskje får vi ham utvist før første omgang er over.

Markmus

Hadde faktisk vært utrolig morsomt om Nilsen ba Bakke eller Austin om å småterge fyren hele kampen. Han kan fort miste den lille besinnelsen han har :)
Ka du ve?

dudo

Ikke dem, heller Petter. Makan til fåkketryne, som vi sier (sa) der jeg kommer fra.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krakra

Syns forresten at vi bør stille med samme laget som sist. Gustav og Huseklepp får finne samspillet på trening og i neste års oppkjøring, vi kan ikke risikere Europacupen på det. Bakke gjorde en fin jobb som hengende spiss bak Huseklepp og skaffet ham rom. Så får Gustav være en joker.

Christian

Det er vanskelig å være særlig optimistisk før denne kampen, men kanskje det går an å håpe at hjemmetapet i vår og Nilsens tilhørighet gir spillerne et ekstra lite løft. Akkurat nok til at de kjemper hakket hardere og klarer å holde av for slossball i isødet.

skuteviken

Tror det hadde smakt meget godt med en seier på søndag. Sikkert den deiligste i år viss vi vinner, pga av tabellsituasjon og poeng. Ellers var det en vanvittig aktivitet på forumet i dag :)
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Markmus

Smaker det ikke godt med poeng uansett, da? ;)
Ka du ve?

Langhår

Quote from: skuteviken on October 01, 2009, 16:12:20 PM
Tror det hadde smakt meget godt med en seier på søndag. Sikkert den deiligste i år viss vi vinner, pga av tabellsituasjon og poeng. Ellers var det en vanvittig aktivitet på forumet i dag :)


Den deiligste seieren i år vil etter min mening være om vi slår RBK på Stadion og dermed ødelegger for deres "ubeseiret i serien-drøm". Det hadde vært uhorvelig flott.

Ellers er jeg selvfølgelig enig i at en seier mot TIL i Tromsø ville vært fantastisk det også. Ikke minst siden de legger så sinnsykt mye i denne kampen grunnet Steinar Nilsen og våre forsøk på å hente spillerne deres.

Jeg spår at vi blir løpt i senk og taper på vilje. En spådom jeg har inntrykk av mange deler.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Olve137

ergen & Brann.

Markmus

Ka du ve?

vebo

Tiocfaidh ár lá

krøvel vellevold

I følge bataljonen.no går kampen på Alfheim Dekkgjenvinning. Alfheim Stadion ble antagelig for stort og uintimt.

http://www.bataljonen.no/?activity=135&PHPSESSID=e870242c15de125e79aa2f45adf0ce22
Legg ned hele klubben!

nummer9

Quote from: krøvel vellevold on October 02, 2009, 12:05:05 PM
I følge bataljonen.no går kampen på Alfheim Dekkgjenvinning. Alfheim Stadion ble antagelig for stort og uintimt.

http://www.bataljonen.no/?activity=135&PHPSESSID=e870242c15de125e79aa2f45adf0ce22

Med tanke på kvaliteten på deres mye omtalte plastdekke kan det vel nesten kalles det?

krøvel vellevold

Quote from: nummer9 on October 02, 2009, 12:18:38 PM
Quote from: krøvel vellevold on October 02, 2009, 12:05:05 PM
I følge bataljonen.no går kampen på Alfheim Dekkgjenvinning. Alfheim Stadion ble antagelig for stort og uintimt.

http://www.bataljonen.no/?activity=135&PHPSESSID=e870242c15de125e79aa2f45adf0ce22

Med tanke på kvaliteten på deres mye omtalte plastdekke kan det vel nesten kalles det?


OK, så det var det som var poenget...
Legg ned hele klubben!

Markmus

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=574486

hahaha, Lars Iver Strand må sone karantene for et kort han aldri har fått. Haugen fikk gult kort mot Viking, men ved en feiltakelse ble det registrert på NFF som nekter å gjøre om på saken.

Nå får vi vel høre nok et jævla jammerkor fra nord om hvor mye "søringan hat oss" :)
Ka du ve?

Yngve

Haha, klassisk NFF. No ser ein nytten av å ha ein tidlegare NFF-mann som sportssjef..


krakra

ungguttene har jo 2. lagskamp på mandag.

krøvel vellevold

Ingenting hadde vært bedre enn at det faktisk ble alvor av slike ting etterhvert: http://fotball.bt.no/eliteserien/article151941.ece

Er faen meg på tide at de straffes for overforbruket som de ikke er villige til å gjøre noe for å fikse på, men bare satser på at det kommer noen nyttige idioter og blar opp for dem i siste liten. Da Brann var nær konkurs for 7 år siden, sa Bjørn Dahl at alle spillere i utgangspunktet var til salgs. Karadas ble solgt til RBK (angivelig) for å få inn nødvendige penger, og man forsøkte stadig å få solgt Helstad av samme grunn. Tromsø nekter Moldskred å stikke dit han vil, for så å sette fyren ned i lønn rett etterpå. Faens klovner!
Legg ned hele klubben!

Gulløl

October 03, 2009, 11:24:50 AM #20 Last Edit: October 03, 2009, 11:48:34 AM by Gulløl
Hørte nettopp på radio at Steinar Nilsen var overrasket over at Tromsø låg under Brann på tabellen.
Han begrunnet det med at Brann hadde div. problemer i sesongoppkjøringen, at Tromsø hadde en god sesongstart, og at Tromsø hadde en god spillerstall.

Dette er tøvprat og bortforklaringer av Steinar Nilsen.
Kan aldri tenke meg at Brann har hatt mer problemer en Tromsø og andre eliteserieklubber gjennom denne sesongen.
Antall skader i Brann er noe av det laveste klubben hatt på flere sesonger. Pr. i dag er det kun Oppdal som er skadet. Og det jeg har sett hittil i år er det ingen ting som tyder på at Udjus er en dårligere keeper en Opdal denne sesongen.
Det at Steinar Nilsen sier at Tromsø har en god spillerstall og at han er overrasket over at Brann er over Tromsø på tabellen, tolker jeg at han mener at Brann har en dårligere spillerstall. Dette er et skudd langt over mål av Steinar Nilsen. Etter min mening har Brann en klart bedre stall en Tromsø på papiret. Det det står på i Brann er at Steinar Nilsen ikke har klart å forvalte spillerstallen godt nok. Oppfattet intervjuet i dag på nrk1 som sutring og stikk i siden til hans sjefer på Stadion, styret og Hardball for at han ikke har fått mer penger til forsterkninger. Skal Steinar Nilsen ha min sympati og støtte videre bør han skjerpe seg og ikke gi slike intervjuer med delvis innpakka sutring og bortforklaringer.
En ting han ikke klarer å bortforklare er de 43 baklengsmåla i år det verste siden 2003 som var det året Brann nesten var konkurs og solgte de beste spillerne.
Brann tok gull i 2007 med dagens midtstopperpar, høyreback med Fakiri er ikke dårlige en Dahl den gang, men Hanstveit var muligens en noe bedre spiller en de venstrebackløsninger Brann har hatt i år.
Steinar Nilsen sin store styrke skulle liksom være forsvarsorganisering, at han klarte å videreutvikle forsvarsspillerne og videreutvikle forsvarsorganiseringen. Hittil har vi ikke sett noen ting av at han har noen evner i den retning i det hele tatt.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

ostraume

Tja. Forsvaret til Tromsø er klart bedre enn vårt. Angrepet (Moldskred + Rush) er noe bedre enn vårt, mens midtbanen nok er noe svakere enn vår, men har langt høyere løpskapasitet.

Så i sum er jeg enig med Nilsen: Tromsø har et bedre lag.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Derabilo

For å ikke glemme at Tromsø har Tippeligaens beste (og mest gale og ufordragelige) keeper. Huseklepp er bedre enn Moldskred, men i sum blir angrepet til Tromsø bedre enn vårt.
Bergen ut av Norge -

Markmus

Er uenig. Brann har et klart bedre lag enn Tromsø (dog ikke i alle posisjoner), men det er på det berømmelige papiret.
Ka du ve?

krakra

Du verden som man tar av pga. noen små uttalelser her inne. Dette er da vanlig pre-matchsnakk. Det er vanlig. Enten sier man at sitt eget lag er favoritter, at det andre laget er favoritter eller at motstanderne har over/underprestert. Det er ikke noe å hisse seg opp over.

Jeg er ikke enig i at TILs angrep er bedre enn vårt. Huseklepp er et all inn one-angrep, minus hodestyrken som alene er bedre enn Rush og Moldskred tilsammen. De har et langt bedre forsvar, en bedre keeper og en dårligere midtbane. Så at de har noen særlig bedre stall enn oss er jeg usikker på.

Når det gjelder problemer var vel dette snakk om pre-season. Hvor vi tapte hver eneste kamp, måtte spille med Huseklepp som ving fordi PVM var ute hele tiden og fysikken angivelig var alt, alt for dårlig.

Gulløl

October 03, 2009, 13:34:51 PM #25 Last Edit: October 03, 2009, 13:59:29 PM by Gulløl
Det at fysikken var alt for dårlig når Steinar Nilsen startet treningene i begynnelsen av januar tar jeg med en stor klype salt. Det var hans måte å senke forventningene til seg selv. Patrik Hansson kjørte knallharde treninger med stallen i hele desember så den fysiske forfatninger var nok ikke så ille som Nilsen skal ha det til, men sikkert ikke godt nok. Det som manglet hadde Nilsen nesten 3 måneder på seg til å tilføre før sesongen startet. Det virket som det med den fysiske forfatningen var en unnskyldning til langt ut på ettersommeren i år, et evindelig hakk i platen.
I England har toppklubbene noen få uker på seg til å få den fysiske forfatningen på plass men i Brann trenger de over et halvt år(???). Forstå det den som klarer det. Hva blir den neste unnskyldningen(e) kan en lure på. Steinar Nilsen har fasiliteter, delvis økonomi og et apparat rundt seg som en bare kan drømme om i Tromsø. Flere av bærebjelkene i Tromsø er vraka spillere fra Brann, Tommy Knarvik, Martin Knudsen og Helge Haugen og stort sett andre spillere som de fått billig/gratis fra andre klubber. Brann har brukte betydelige midler på å innhente dagens stall og flerdobbelt av det Tromsø har brukt. Nå er det en gang slik at det er hvilke lag som er best på papiret som betyr noe når treningene starter foran en ny sesong, og så er det trenerapparatet som enter "hever" spillerne/laget ytterligere, eller "senker" de. I Tromsø har uten tvil Per Mathias Høgmo "hevet" spillerne/laget og i Brann har Steinar Nilsen "senket" de i 2009 sesongen. Der Steinar Nilsen har skuffet mest er at han har tilført forsvaret null og niks i og med de 43 baklengsmålene som er rekord siden 2003. Hadde den gamle forsvarskjempen Steinar Nilsen med stor erfaring fra italienske toppklubber bare forbedret forsvarsspillet til Brann med 20 - 30  % i denne sesongen og Brann dermed bare sluppet inn rundt 30 mål hadde Brann i dag trolig ligget på sølvplass. Spranget videre opp til Rosenborg med kun 17 baklengsmål er kjempestort. Rosenborg har ikke så lite baklengsmål fordi de har så fantastisk mye bedre keeper og forsvarsspillere en Brann, men fordi de har klart å organisere laget og forsvaret på en mye mye bedre måte en Brann. All ære til Erik Hamren for det som har klart bra angrepspill uten at det har gått utover forsvarsspillet.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krøvel vellevold

Og med tap i morgen, er det meget godt mulig vi havner bak TIL i år. Da vil TIL bare være ett poeng bak oss før de siste tre kampene mot VIF (h), LSK (b) og RBK (h). Antagelig tar vi mellom 1 og 5 poeng etter TIL-kampen. Det kan bli alt fra 1+0+0 til 3+1+1. TIL på sin side skal møte Glimt (b), Start (h) og Viking (b). De tar antagelig mellom 1 og 7 poeng etter kampen mot oss. Det kan bli alt fra 0+1+0 til 3+3+1. Med uavgjort i Tromsø, er mulighetene for å komme foran TIL gode. Med seier (yeah right!) er det ganske lite trolig at TIL kommer forbi oss til slutt.
Legg ned hele klubben!

ostraume

Quote from: Markmus on October 03, 2009, 12:23:20 PM
Er uenig. Brann har et klart bedre lag enn Tromsø (dog ikke i alle posisjoner), men det er på det berømmelige papiret.


Greit nok at dette er et diskusjonsforum, men et minimun av belegg og begrunnelse hadde vært fint. Det kan vel ikke være noen tvil om at keeper og forsvar er klart bedre i TIL? Angrepet er i beste fall (for oss) jevngodt. Hvordan blir så Brann klart bedre?
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

nero

October 03, 2009, 14:52:12 PM #28 Last Edit: October 03, 2009, 14:55:37 PM by nero
Lions led by donkeys.

Markmus

Quote from: ostraume on October 03, 2009, 14:36:29 PM
Quote from: Markmus on October 03, 2009, 12:23:20 PM
Er uenig. Brann har et klart bedre lag enn Tromsø (dog ikke i alle posisjoner), men det er på det berømmelige papiret.


Greit nok at dette er et diskusjonsforum, men et minimun av belegg og begrunnelse hadde vært fint. Det kan vel ikke være noen tvil om at keeper og forsvar er klart bedre i TIL? Angrepet er i beste fall (for oss) jevngodt. Hvordan blir så Brann klart bedre?


Angrepet vårt er jo bedre. Huseklepp alene danker ut Rush og Moldskred (de har 15 til sammen, mens Huseklepp har 14), så får vi velge hvem som skal anses som makker - Guastavino med 8 mål totalt i sesongen eller Nielsen med 4 mål?

På midtbanen er vi flere klasser over TIL (eller vi skal være, papir papir osv.). Vaagan Moen er en av eliteseriens beste venstrevinger (ikke bare på papiret), Austin/Jaiteh er solide sentralmidtbaner, mens Solli har vært noe variabel - dog har han kommet seg mye.

I forsvar er Tromsø totalt sett bedre (hvem er ikke det?). El-Fakiri anser jeg som like god som Høgli, men på midtstopperplass stiller vi i jumboklassen. På venstreback er det ganske av/på for vår del. Yndestad har vært bedre enn Holmvik, men slår ikke Sævarsson.

På keeperplass er Ramovic klart bedre enn noen av våre. Ikke at våre har vært dårligere, men Ramovic stiller opp med klassredninger i nesten hver eneste match.

Konklusjon: Brann er bedre enn TIL, både i praksis og på papir.
Ka du ve?

Huff

October 03, 2009, 15:07:30 PM #30 Last Edit: October 03, 2009, 15:32:25 PM by Huff
Quote from: Markmus on October 03, 2009, 12:23:20 PM
Er uenig. Brann har et klart bedre lag enn Tromsø (dog ikke i alle posisjoner), men det er på det berømmelige papiret.


Vi har bedre enkeltspillere og en bedre stall, men de har et mye bedre sammensatt lag, bygget opp av; Steinar Nilsen. For å ta et ekstremt eksempel, så regner jeg Messi som verdens beste spiller, SK Brann hadde slik jeg ser det, enkelt slått et lag bestående av 11 Messier.

Tromsø har komplimentære ferdigheter, vi bruker en teknisk kantspiller på topp i par med en liten og teknisk offensiv midtbanespiller. Får vi en skade på venstrekanten spiller en høyreback uten venstreben venstrekant. Vi har 6 sentrale midtbanespillere uten en eneste en som kan slå gjennombruddspasninger -den ene har riktignok grunnet stallsituasjonen blitt omskolert til høyreback, noe som sier sitt. Faktisk kan kun en av dem; Bakke -slå pasninger fremover i det hele tatt.

Forøvrig herlig å lese på Isberget om TILs økonomiske situasjon, der de snakker om hvor heldige vi var mtp klubblisenser da vi i realiteten var konkurs for en del år tilbake. Situasjonen og handlingsmønsteret til klubbene er jo helt likt. Vi solgte Helstad, Kvisvik, Karadas og El Fakiri unna for en billig penge, og TIL har jo som kjent solgt Høgli, Moldskred og Reginiussen unna forlengst. Også dette for en billig penge iom at sportsdirektøren deres flere ganger har uttalt at de må ta innover seg de økonomiske realitetene der oppe og slippe de beste spillerne deres til under markedspris for å redde klubben.

Neida, TILs problemer skyldes NFF og søringan, ikke TIL selv. Ser og at de skal reddes av overføringer fra det offentlige...

kabelmann

Quote from: ostraume on October 03, 2009, 14:36:29 PMAngrepet er i beste fall (for oss) jevngodt.


Tromsø har, med sånn noenlunde respekt å melde, to middelmådigheter i angrep. Rushfeldt har ikke scoret mer enn åtte mål på en sesong på mange år. Moldskred har hatt to sesonger med tosifret antall mål, henholdsvis 12 og 10 og ser med sine syv så langt ikke ut til å forbedre statistikken i år. Greit nok at TIL har to spisser som scorer sånn cirka like jevnt med mål, men at dette skal være noe bedre eller like godt som Branns angrep kan jeg ikke forstå.

Det totale antallet mål per lag sier også noe om at Tromsøs angrep ikke kan måle seg.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

krakra

Og vi har med all respekt å melde kun en eneste brukbar spiss. Denne spissen er riktignok TLs beste, men vi har altså ingen andre enn ham. Det er ikke akkurat noe klasseangrep.

skuteviken

Quote from: Gulløl on October 03, 2009, 11:24:50 AM
Hørte nettopp på radio at Steinar Nilsen var overrasket over at Tromsø låg under Brann på tabellen.
Han begrunnet det med at Brann hadde div. problemer i sesongoppkjøringen, at Tromsø hadde en god sesongstart, og at Tromsø hadde en god spillerstall.

Dette er tøvprat og bortforklaringer av Steinar Nilsen.
Kan aldri tenke meg at Brann har hatt mer problemer en Tromsø og andre eliteserieklubber gjennom denne sesongen.


Jeg velger helle å tolke det som en måte å ta press av egne spillere og lag forran møte med laget.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

kabelmann

Quote from: krakra on October 03, 2009, 15:58:33 PM
Og vi har med all respekt å melde kun en eneste brukbar spiss. Denne spissen er riktignok TLs beste, men vi har altså ingen andre enn ham. Det er ikke akkurat noe klasseangrep.

Det kan vi være enige om, men spørsmålet var altså hvilket de to angrepene som var best.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

krakra

Jeg syns deres to middelse spisser med forskjellige kvaliteter gjør angrepet deres like godt som vår ène strålende spiss med sine svakheter. Så lenge vi ikke har noen til å fylle ut Huseklepps manglende duellkraft og fysikk så syns jeg ikke vi har et så godt angrep. Spesielt når ingen av midtbanespillerne er særlig god offansivt heller. Huseklepp er en strålende spiss, men blir for ensom.

krakra

Molde fortsetter å stupe. Nå kan vi ha en minisjans til å hive dem av pallen med seier mot TIL. De har vi 4p bak Molde som møter Stabæk neste uke. De taper nok denne kampen og slår vi da VIF er vi 1p bak. Det er et longshot, men det hadde vært flott å dytte Molde ut av pallen.

1908


krøvel vellevold

Nå som Odd tok litt for mange poeng mot Molde, må vi nesten overgå oss selv for å få den 4.plassen. Odd har 42 poeng nå, og klarer nok minst 5 poeng til på kampene mot FFK (b), Lyn (h) og Glimt (b). Da må vi opp i 48 pga vår dårlige målforskjell. Altså 8 poeng på de siste mot TIL (b), VIF (h), LSK (b) og RBK (h). Det betyr altså 2-2-0. Siden vi neppe slår RBK, betyr det at vi må vinne hjemmekampen mot VIF og en av bortekampene. I tillegg altså U i den andre bortekampen, og mot RBK hjemme. Og selv om Odd skulle tape både mot FFK og Glimt, så må vi uansett ha 6 poeng til for å komme foran. Dvs f.eks. 1-3-0. Altså seier mot VIF (h), og uavgjort i de tre andre. Det KAN gå, men da må som sagt Odd tape to. Jeg tror 4.plassen røk på at Odd vant i dag. I tillegg har som sagt TIL en god mulighet til å ende foran oss hvis de slår oss i morgen. Faktisk er ikke 6.plass helt usannsynlig sluttplassering for vår del.
Legg ned hele klubben!

nero

October 03, 2009, 20:59:16 PM #39 Last Edit: October 03, 2009, 21:04:32 PM by nero
Tror desverre du har helt rett, Hr Vellevold. Det kan fort bli en uglamorøs 6. plass i år. Bedre enn 8., men ikke det helt store, nei. Men jeg er jo en evig pessimist, da..
Lions led by donkeys.

krøvel vellevold

October 03, 2009, 21:13:13 PM #40 Last Edit: October 03, 2009, 21:17:04 PM by krøvel vellevold
Legg ned hele klubben!

OmOssSjølOgHansaøl

Jeg er redd Tromsøværingene er favoritter i morgen. U vil være et godt resultat for Brann. Vi har uansett lite å tape og alt å vinne, så det ville vært morsomt å eksperimentere litt:

- - Udjus - -
Fakiri - Onstad - Sigurdsson - Holmvik
Solli - Jaiteh - Bakke - Guastavino
- Nielsen - Huseklepp -

(Reelt sett tror jeg nok Guastavino får starte som spiss, Vaagan Moen får spille på venstre midtbane, og de to ørnene tar stopperplassene.)

.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

skuteviken

Tror vi kommer til å se veldig fort hvordan dette går, viss det er maks innsats fra første stund og touchen sitter på plastikken så er det gode sjanser. Er det reprise av Aalesund eller Godset så blir det ikke pent, Tromsø er et bedre lag.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Henki

Quote from: skuteviken on October 04, 2009, 10:58:02 AM
Tror vi kommer til å se veldig fort hvordan dette går, viss det er maks innsats fra første stund og touchen sitter på plastikken så er det gode sjanser. Er det reprise av Aalesund eller Godset så blir det ikke pent, Tromsø er et bedre lag.


Dette kommer til å bli stygt.
Ballen skal fremover!

thesevs

Heldigvis er Tromsø et av de mindre ubetydelige lagene i TL slik at et tap svir ikke like mye som om f.eks VIF eller RBK hadde vunnet. Tap er riktignok tap, men det er grader av smerte relatert til tapet (om det i det hele tatt ga noe mening).
Men ja - vi taper denne kampen. Ikke fordi Tromsø er så fantastisk gode, men fordi vi aldri klarer å starte offensivt.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

krøvel vellevold

Quote from: thesevs on October 04, 2009, 12:01:50 PM
Heldigvis er Tromsø et av de mindre ubetydelige lagene i TL slik at et tap svir ikke like mye som om f.eks VIF eller RBK hadde vunnet. Tap er riktignok tap, men det er grader av smerte relatert til tapet (om det i det hele tatt ga noe mening).
Men ja - vi taper denne kampen. Ikke fordi Tromsø er så fantastisk gode, men fordi vi aldri klarer å starte offensivt.


Tap er gale fordi TIL da sannsynligvis vil ende foran oss på tabellen. Og fordi det vil være en fin fjær i hatten for TIL-fansen som hater oss fordi Nilsen og Moldskred heller ville til en klubb med 16000 på kampene - enn en klubb med 6000. Moldskred ble det aldri noe av, siden TIL vurderte verdien av ham som minst like høy som både Helstad og Huseklepp. Og så trengte de heller ikke pengene fordi de har noen nyttige idioter som synes synd på dem og i ettertid punger ut for overforbruket deres. Se bare hva de gjorde med Moldskred: Først nekter de ham å gå der han vil for et anseelig beløp, for deretter å sette lønnen ned... TIL er en kvalm klubb!
Legg ned hele klubben!

skuteviken

Det er da tabellposisjonen vi må kjempe med nebb og klør om. ECUP!! Jeg vil si et tap her svir veeeeldig mye med tanke på mtt ønske om ecup til neste år.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Markmus

Quote from: thesevs on October 04, 2009, 12:01:50 PM
Heldigvis er Tromsø et av de mindre ubetydelige lagene i TL slik at et tap svir ikke like mye som om f.eks VIF eller RBK hadde vunnet. Tap er riktignok tap, men det er grader av smerte relatert til tapet (om det i det hele tatt ga noe mening).
Men ja - vi taper denne kampen. Ikke fordi Tromsø er så fantastisk gode, men fordi vi aldri klarer å starte offensivt.


I forhold til medalje- og europakampen hadde det faktisk vært mindre ille å tape for Rosenborg eller Vålerenga. Taper vi mot Tromsø (noe vi selvsagt gjør som vanlig der oppe) er de bare ett poeng bak og knabber garantert e-cupplassen vår - for vi vinner ikke alle de tre siste.
Ka du ve?

thesevs

I forhold til medalje er jo tap en katastrofe - jeg tenkte nå utelukkende på TIL som klubb. Et tap mot RBK eller VIF er i mitt hode kjipere enn TIl, men dette blir dog en digresjon i kamptråden.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

skuteviken

Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Go Up