• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Partoutkort 2010

Started by thesevs, September 07, 2009, 21:41:24 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

dudo

Korrekt veksel tilbake når du kjøper pølse.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Spelaren

Quote from: Markmus on May 29, 2010, 10:50:18 AM
Hvilke fordeler får du med et "gullkort"?


10% rabatt på ordinære varer i Brannbutikken er det eg husker mest, gidder ikkje spasere ned etter konvolutten.
Gå av.

Røde Jarl

Quote from: dudo on May 29, 2010, 11:03:28 AM
Korrekt veksel tilbake når du kjøper pølse.


Høres for bra ut til å være sant.  ::)

dudo

Fikk faktura for 2011 i posten i dag, og det står bl a "Garantert fast plass på alle Branns hjemmekamper i TL", og "minimum 3,5 tippeligakamper gratis per sesong". Grunnen til at jeg henger meg opp i dette er at vi fortsatt ikke har sikret plassen, og om vi skulle rykke ned så vil en p-kortpris på 3360 være litt i overkant. Spørsmålet er da, om man fornyer nå, vil man få ettergitt differansen i fht Adecco-prisnivået om man skulle dingle seg ned dit?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Klaus_Brann

Det skulle man nok klart å få til hvis ikke Brann har tatt høyde for det. Hvis ikke selger de jo et "produkt" som de faktisk ikke kan tilby.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Langhår

Jeg vil anta at om Brann mot formodning skulle rykke ned så ville det at de selv har uttalt at de selger billetter til Tippeligakamper være et ganske så godt argument for refundering av et betalt kort.

Selv om man må kunne forvente at kjøperne vet at det finnes en risiko for at klubben kan rykke ned så  "garanterer" jo Brann for fortsatt eliteseriespill når de formulerer seg på denne måten.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Go Up