• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brannsupportere på bortebane

Started by BrannSupporter, March 17, 2009, 13:26:16 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

BrannSupporter

Tenkte at vi kan ha en tråd hvor vi kan diskutere Brannsupportere gjennom sesongen på bortebane. I går var vi nærmere 1000 på bortefeltet i Sandefjord, noe som må sies å være bra. Spesielt med tanke på at optimismen i Bergen ikke akkurat er veldig stor etter den labre vinteren, samt at det var mandagskamp.

Stemningen var ikke spesielt bra. Litt av problemet vårt på bortebane er at den syngene kjerne ofte blir stående veldig spredt. En "typisk" bortesupporter er gjerne menn i 20-30 års alderen, men i motsetning til mange andre supportere,  har vi en relativt stor andel med familier på bortekampene våre. De fleste av disse er nok folk med base på østlandet. Jeg vil tro at godt over halvparten av de som er på Branns kamper på østlandet, faktisk er folk som bor på østlandet.

Det som også slår meg når jeg er på bortekamp på østlandet, er antall østlendinger som er på bortefeltet. Det er alltid masse Brannsupportere som snakker østlandsdialekt rundt omkring på bortefeltet. Selv har jeg bodd på østlandet hele livet og holder med Brann pga familie fra Bergen. Det finnes tydeligvis mange andre i den kategorien også som følger Brann østpå. 

SKBMiller

Det er på tide å gjøre noe med at de som ikke synger står i midten. Er det ingenting som kan gjøres fra Bataljonens side?

Hva med å legge et par bannere på gressmatten hvor de som ikke skal synge høflig anmodes om å stå på sidene?

Hyggelig at mange ønsker å se Brann på bortebane, men dette engasjementet ødelegger som regel stemningen på feltet.

Christian

Sånn forøvrig; en liten gruppe Brann-supportere ble plassert på felt E under gårsdagens kamp. Vis a vis Sandefjord-supporterne. Skjønte ikkje helt den. Forskjell på å kjøpe billett gjennom Brann og Bataljonen, kanskje?

Imponerende mange rød på kortsiden i alle fall, men lyd var det mindre av. I alle fall i min ende.

SKBMiller

Er jo alltid noen som kjøper billett gjennom hjemmeklubben for å få sitte. Ikke noe nytt det.

Røyskatta

Jeg fikk dårlig inntrykk av kampen igår, blant annet av en del av supporterene.
Jeg og noen venninner stod og prøvde å synge og det eneste vi fikk var kjeft og pes fra noen
supportene som stod bak oss.
Jeg syns sånt er kjedelig når vi er på kamp.

BVO

Vanskelig å få til god stemning på en (provisorisk) tribune som den i Sandefjord også, særlig når laget er så gudsjammerlig elendig som i går. Hjelper heller ikke at noen av dem som viser størst vilje til å starte sanger mangler evnen både til å fullføre med stil og til å dra med seg andre. Sikkert fordi de har sovet dårlig på bussen eller noe sånt.  

monzilla

Noen som så intervjuene som ble gjort før kampen av noen brannsupportere på pub i Sandefjord?

Jeg elsker å få bekreftet stereotypier.

Yes!wehavenobananas

March 17, 2009, 14:47:19 PM #7 Last Edit: March 17, 2009, 14:49:48 PM by Yes!wehavenobananas
Det er en del østlendinger som holder med Brann. Sånn er det bare.
Ellers har jo barnefamiliene en del av skylden for laber stemning, og kanskje til og med kong alkohol til tider. Synes uansett det er bra med såpass mange på kamp når det tross alt er Brann som spiller, på en mandag, tross alt.

Intervjuene før kampen var jo tøffe. Eller var det tøffe tøfler? Uansett kjekt å få bekreftet stereotypene, ja. Samtidig som det kan være noe pinlig også.

Brann4

De intervjuene var ganske så flaut å se på.

Christian

Quote from: SKBMiller on March 17, 2009, 13:44:53 PM
Er jo alltid noen som kjøper billett gjennom hjemmeklubben for å få sitte. Ikke noe nytt det.

Var min første bortekamp dette, passet bra med jobbreise så jeg tok turen. Kjøpte billett gjennom Brann og havnet i feil ende. Forstår det da sånn at det er forskjell på billettene Brann og Bataljonen selger. Da er det jo bare å ha det i mente ved neste anledning.

Apropos stereotyper så var det en som gjorde sitt beste på den fronten på flyet hjem òg.

stig

Dette høres rart ut. Bortesupportere skal samles på en seksjon uavhengig av hvem som selger de her i Bergen. Var bortefeltet fullt igår? La forøvrig merke til at det var sperringer på midten som gjordet at alle sto fra hjørnet til  midten, mens det var tomt på den andre halvdelen.
Nettsideansvarlig

paf

Quote from: stig on March 17, 2009, 16:12:40 PM
Dette høres rart ut. Bortesupportere skal samles på en seksjon uavhengig av hvem som selger de her i Bergen. Var bortefeltet fullt igår? La forøvrig merke til at det var sperringer på midten som gjordet at alle sto fra hjørnet til  midten, mens det var tomt på den andre halvdelen.

Var langt fra fullt. Andre halvdel av feltet ble holdt av til mediabruk - altså TV2s studio. Ellers kjip stemning - naturlig nok, og skremmende lite samstemt. Vi trenger også å jobbe med samhandlingen...

krøvel vellevold

Quote from: paf on March 17, 2009, 16:19:46 PM
Quote from: stig on March 17, 2009, 16:12:40 PM
Dette høres rart ut. Bortesupportere skal samles på en seksjon uavhengig av hvem som selger de her i Bergen. Var bortefeltet fullt igår? La forøvrig merke til at det var sperringer på midten som gjordet at alle sto fra hjørnet til  midten, mens det var tomt på den andre halvdelen.

Var langt fra fullt. Andre halvdel av feltet ble holdt av til mediabruk - altså TV2s studio. Ellers kjip stemning - naturlig nok, og skremmende lite samstemt. Vi trenger også å jobbe med samhandlingen...


Stemningen er alltid rævva når vi står på tribuner uten tak. Ikke bare fordi taket i seg selv gir høyere lyd. Men den bedrede lyden som følge av tak, gjør det også mer attraktivt å henge seg på syngingen. Det er MYE gøyere å synge når du føler at sangen runger, enn når lyden bare forsvinner ut i luften. Det er også mye gøyere å synge når du slipper å tenke på at alle rundt deg hører stemmen din. Det er en positiv spiral: Høy lyd gjør det mer fristende å synge med, noe som i sin tur gir enda høyere lyd.
Legg ned hele klubben!

vebo

Familiefolk møter opp en time før mens "vanlige" supportere må tyle nedpå så mye øl som mulig før start og kommer senere..
Tiocfaidh ár lá

SKBMiller

Nettopp det som er problemet, derfor det kunne vært fint å gjort et forsøk på å be de som ikke skal synge om å sette seg på kantene. Er dette noe Bataljonen kunne prøvd ut? Skal selvsagt ikke bli en greie hvor man ber folk som ikke synger hele tiden om å stikke fra midten. Men kunne vært greit å sortert ut "de værste". Kunne vært greit å prøve å råde folk til det, er ikke sikkert familiene tenker over at de ødelegger sånn som det er nå en gang. Og da får jo de som vil sitte i fred på kantene også, så alle burde bli fornøyde.

Brannfrelst

Tv2s innslag igår fra puben i Sandefjord gjenspeiler vel flesteparten av de som reiser på busstur med Bataljonen(correct me if Im wrong) Ble ikke akkurat direkte stolt av å være Brann supporter etter å ha sett de.

Dessverre er det vel blitt slik at disse bussturene er en fest for de fleste,noe jeg skulle ønske det ikke var.
Den dårlige stemningen er vel greit oppsummert med fyll/bakrus,familier,dårlig akkustikk og ikke minst den imponerende innsatsen på banen.
2.10.07-Gullet kom hem!

Klaus_Brann

Det kan du ha rett i, i og med at det vel kun var rundt 30 som reiste med Bataljonen, og nesten det samme antallet som ble vist på tv2.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Nixon

Alt blir nesten lagt opp til at folk skal bli fulle. Også fra Bataljonen sin side. Det er stort sett bare fokus på hvilken pub og hyggelige ølpriser.

Nå må det vel nesten bli slik. Utenkelig å samle supporterne på salat- og juicebar før kampene...;) Men at stemningen lider under all alkoholen er helt sikkert!
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Brannmann!

vi som reiser med Bataljonsbussen, reiser jo for å se fotballkamp. om folk koser seg med litt øl og dans på vei til kampen, ser jeg ikke helt de store problemene i. man skal få lov å kose seg,er tross alt snakk om en 10 timers lang tur.

Skulle gjerne ønske det var billigere måter å komme til kamp på. Men for en som ikke har lappen er det ikke det. Derfor kommer jeg til å fortsette med å ta bussen, også et forspill på vei til kamp.

Tifo

Det går fint an å feste litt på bussen, ta noen øl på en pub og samtidig være edru nok til å kunne støtte laget seinere på kvelden.

Fotball og øl går hånd i hånd, så får heller enkelte gå i seg selv å kanskje begrense drikkingen, flesteparten som er på bortetur klarer faktisk det (Untak Basel).

På kampen var det verken alkohol eller resultatet som var det største problemet. Kun en liten prosent av de på tribunen var dritings, og allerede før Brann fikk vist sine svakheter så var stemningen elendig. Er desverre slik at alt for mange personer stiller seg i midten av tribunen uten snev av interesse for å lage stemning. Hva som bør gjøres kan være opp til Bataljonen, men en liten holdningskampanje burde hjelpe litt.
.:Tifo-gruppen:.

Snublefot

Quote from: Nixon on March 17, 2009, 20:45:29 PM
Men at stemningen lider under all alkoholen er helt sikkert!


Jeg vil da vel ikke akkurat si meg helt enig i det.. personlig slipper jeg meg mye mer løs på tribunen etter noen kalde pils innabords, en om jeg skulle stått der edru. Både når det gjelder å delta i sanger, samt å starte noen selv. Med andre ord er mitt bidrag til god stemning absolutt sterkere når jeg har noe promille en om jeg skulle stått der edru.

Ferguson

Quote from: Tifo on March 17, 2009, 21:11:19 PM
Det går fint an å feste litt på bussen


Akkurat det er en sannhet med modifikasjoner!
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Xminator

QuoteBåde når det gjelder å delta i sanger, samt å starte noen selv.


Eventuelt Tror man deltar eller Tror man starter noe selv. Det er ett like stort problem som når folk holder kjeft...

stig

Quote from: Nixon on March 17, 2009, 20:45:29 PM
Alt blir nesten lagt opp til at folk skal bli fulle. Også fra Bataljonen sin side. Det er stort sett bare fokus på hvilken pub og hyggelige ølpriser.

Nå må det vel nesten bli slik. Utenkelig å samle supporterne på salat- og juicebar før kampene...;) Men at stemningen lider under all alkoholen er helt sikkert!


Nå prøver jo Bataljonen å ha et alternativ i form av dagbuss,som har et mindre preg av fyll. Går selvsagt an å ta seg noen pils på denne bussen også,men noe flatfyll er det ikke der. Problemet er at dette alternativet ikke gikk særlig bra ifjor,og hvis det viser seg at det også i år vil gå med kraftig underskudd må vi etterhvert droppe det.

Nettsideansvarlig

Klaus_Brann

Quote from: Brannmann! on March 17, 2009, 20:46:18 PM
vi som reiser med Bataljonsbussen, reiser jo for å se fotballkamp. om folk koser seg med litt øl og dans på vei til kampen, ser jeg ikke helt de store problemene i. man skal få lov å kose seg,er tross alt snakk om en 10 timers lang tur.

Skulle gjerne ønske det var billigere måter å komme til kamp på. Men for en som ikke har lappen er det ikke det. Derfor kommer jeg til å fortsette med å ta bussen, også et forspill på vei til kamp.


Billigere måter å reise på enn med bussen finner man vel sjeldent.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

monzilla

Bataljonen har et imageproblem. Det er Bataljonen som skal stå frem og representere Brann sine supportere. En supporterklubb for alle mener jeg å ha hørt. Jeg som bergenser blir flau gang på gang når media intervjuer supportere før kamp. Media vet jo selvsagt hva slags type supportere som er interessante å intervjue, men det får være grenser. Brannsupportere representerer Bergen når de reiser land og strand. Det er bare synd at den mest organiserte og medieomtalte gjengen gir inntrykk til resten av landet om at dette kombineres med rølp.

Nå sier jeg ikke at Bataljonen er ekskluderende. Men så lenge de kjører seg opp på med det imaget de gjør i dag, så er det lett for at de mer ordentlige bataljonsmedlemmene blir skjært under samme kam som de som ikke er så ordentilg. Jeg mener ingenting vondt mot de som styrer bataljonen, men når en driver stedet ut fra et sted som fotballpuben så vil det aldri bli en supporterklubb for alle.  

The Boss

Herregud så mange idioter iført brann effekter det var i går...(igjen..) Det startet jo på puben, og når tv2 kom var det ikke tvil om hvem de måtte intervjue..eg vedder en kasse hansa (ironisk nok) på at disse var med bataljonen bussen... fortsatte på vei til kampm med stjeling av taxi, trusler til med-supportere grunnet bagateller etter hva eg hørte (pga alt for høyt alkoholinntak), fortsatte på stadion med en gjeng drita fulle folk som var sååå sint for at det var kun nettop deres gjeng som lagde stemning (denne gjengen som runget med slageren "vi har steinar nilsen, ja, vi har hansa pilsen..", om å om igjen..)..og fortsatte på togstasjonen hvor noen måtte være mest høylydt i hele sandefjord, og diskuterte og slengte dritt til en gjeng...hørte også om en kar, eller en liten gjeng, som var i "toppform" på flyet, bare for å toppe det..på bilturen hjem lurte eg på om det egentlig er verdt det!

1908

Quote from: monzilla on March 17, 2009, 22:09:35 PM
Bataljonen har et imageproblem. Det er Bataljonen som skal stå frem og representere Brann sine supportere. En supporterklubb for alle mener jeg å ha hørt. Jeg som bergenser blir flau gang på gang når media intervjuer supportere før kamp. Media vet jo selvsagt hva slags type supportere som er interessante å intervjue, men det får være grenser. Brannsupportere representerer Bergen når de reiser land og strand. Det er bare synd at den mest organiserte og medieomtalte gjengen gir inntrykk til resten av landet om at dette kombineres med rølp.

Nå sier jeg ikke at Bataljonen er ekskluderende. Men så lenge de kjører seg opp på med det imaget de gjør i dag, så er det lett for at de mer ordentlige bataljonsmedlemmene blir skjært under samme kam som de som ikke er så ordentilg. Jeg mener ingenting vondt mot de som styrer bataljonen, men når en driver stedet ut fra et sted som fotballpuben så vil det aldri bli en supporterklubb for alle.  


Hva mener du burde gjøres da? Hvordan ville du styrt Bataljons skuten?

1908

Quote from: The Boss on March 17, 2009, 22:47:14 PM
Herregud så mange idioter iført brann effekter det var i går...(igjen..) Det startet jo på puben, og når tv2 kom var det ikke tvil om hvem de måtte intervjue..eg vedder en kasse hansa (ironisk nok) på at disse var med bataljonen bussen... fortsatte på vei til kampm med stjeling av taxi, trusler til med-supportere grunnet bagateller etter hva eg hørte (pga alt for høyt alkoholinntak), fortsatte på stadion med en gjeng drita fulle folk som var sååå sint for at det var kun nettop deres gjeng som lagde stemning (denne gjengen som runget med slageren "vi har steinar nilsen, ja, vi har hansa pilsen..", om å om igjen..)..og fortsatte på togstasjonen hvor noen måtte være mest høylydt i hele sandefjord, og diskuterte og slengte dritt til en gjeng...hørte også om en kar, eller en liten gjeng, som var i "toppform" på flyet, bare for å toppe det..på bilturen hjem lurte eg på om det egentlig er verdt det!


Kan ikke forvente at alt og alle skal oppføre seg helt perfekt osv.. Men det var litt for mye fulle tryner på tven i går.. Det skal jeg innrømme...

Yes!wehavenobananas

"vi har steinar nilsen, ja, vi har hansa pilsen..", om å om igjen..)..

Klassisk klovnesang. Kjenner igjen oppførselen. Drita fulle klovner.

Nightfox

Sette opp "Klovner forbudt"-skilt?

smaalanda

Quote from: Brannmann! on March 17, 2009, 20:46:18 PM
reiser jo for å se fotballkamp. om folk koser seg med litt øl og dans på vei til kampen,


Uff, sånt vil vi ikke ha noen av! 


Uansett så har Bataljonen og ikke minst de som ankommer med bussen et ørlite image problem, der fyll stort sett er ansvarlig. Det er klovneri med all for høyt alkoholinntak og som skjemmer ut både by og klubb. Sånne personer har jo alltid eksistert å kommer nok alltid til å være en del av supporterskaren, men spørs om ikke det kan tilrettelegges bedre for at de ikke skal ta overhånd.
KMO!!!

krøvel vellevold

Mandagens mest populære sang på bortetribunen var "Sandefjord de rykker opp og ned" på melodien til "kjukk og feit og full". Sier det meste om hvor folk har fokus. De er mer opptatt av å rakke ned på motstanderen enn å søtte eget lag.
Legg ned hele klubben!

Xminator

Tror vi skal holde lav profil med tanke på nedrykksanger det neste halve året.

monzilla

March 18, 2009, 09:04:20 AM #34 Last Edit: March 18, 2009, 09:06:04 AM by monzilla
Quote from: 1908 on March 17, 2009, 22:51:09 PM
Hva mener du burde gjøres da? Hvordan ville du styrt Bataljons skuten?


Enkelt. Jeg ville ha distansert meg fra fotballpuben.

Harry Klein


Christian

Eg hadde inntrykk av at typene fra øvre Hansa heller ikkje er fremmed for grøftefyll, uten at eg skal si sikkert om det gjelder både hjemme- og bortekamper.

Men de klarer gjerne å stemme i like fullt.

Langhår

Jeg vil uansett også rette en dirrende pekefinger mot TV2 som leter opp de mest promillebefengte supporterne de kan finne og stikker frem mikrofonen. Da vet man hva man får for å si det slik.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

SKBMiller

March 18, 2009, 11:41:42 AM #38 Last Edit: March 18, 2009, 11:43:16 AM by SKBMiller
Quote from: krøvel vellevold on March 18, 2009, 05:18:38 AM
Mandagens mest populære sang på bortetribunen var "Sandefjord de rykker opp og ned" på melodien til "kjukk og feit og full". Sier det meste om hvor folk har fokus. De er mer opptatt av å rakke ned på motstanderen enn å søtte eget lag.


Dette var da absolutt ikke dagens mest populære. Forekom vel en eller to ganger før kampen og helt i starten.

De som irriterte meg mest var to-tre fulle personer som sto helt bak, litt til høyre. De skulle hele tiden starte sanger med en stemme man var usikker på om skulle holde setningen ut. De kjeftet også på de andre rundt for mangel på liv. Sånne folk gjør meg virkelig skamfull, er på tide med en holdningskampanje angående borteoppførsel.

Jeg vil ikke si det er noe kjempeproblem med fulle folk, men når tre-fire er så fulle at de snubler rundt og skriker utenfor for eksempel Ullevaal, så er det nok til å ødelegge intrykket av flere tusen andre.

monzilla

Absolutt, men samtidig så elsker media like mye som undertegnede å bekrefte stereotypier. Men det er heller ikke slik at TV2 går inn på en pub og leter etter de mest rølpete brannsuppoerterne. I Sandefjord hadde de ikke kommet seg til inngangen!

Det går fint an å kose seg på tur uten å gjøre skam på by og lag. Med øl i bøtter og spann.

Bilde jeg snublet over på gjesteboken til mustasjen: http://sb.no/apps/pbcs.dll/gallery?Avis=SB&Dato=20090316&Kategori=SPORT&Lopenr=314569128&Ref=PH&Profile=1158&Params=Itemnr=6

Brannmann!

De supporterne som sto helt bak litt til høyre, var ikke kjempefulle, men de prøvde å sette i gang en del sanger. de kjeftet ikke på de andre som ikke sang med, de sa bare at det er lov å synge med. det må jo være lov og synge med før kampen har startet også? og folk kan jo henge seg på, slik at de som er redd sangen ikke lever helt ut pga dårlig stemme kan ta over. Syns heller vi skal honnorere de som prøver å sette i gang sanger. uansett om stemmen er der eller ikke. hadde slike ting gjort meg flau, hadde jeg heller reist til Ullevaal og sittet sammen med Lyns pappagutter, hvor alle klapper en gang i hver omgang.

SKBMiller

Intiativ verdsettes alltid, men hyppigheten kan ikke bli for stor, da oppfattes det bare som mas. Om de ønsket å være forsangere burde du trekt lenger inn i midten. Var jo ikke så mange rundt dem (dessverre) som var med. Og de startet jo sangene i helt feil tempo også.

Det var i alle fall min oppfatning fra der jeg sto.


Brannmann!

Jeg stod ganske i nærheten av disse, og jeg prøvde å være med på sangene som ble startet. jeg kom til stadion 3 kvarter før kampen, det var omtrent samtidig med disse forsangerne, og da var det desverre fult i midten. synd at plassene til midten ikke går til sangentuiaster. så da må man jo nesten bare gjøre det beste ut av det. så å gi de kritikk blir litt urettferdig, siden det ikke var plasser lenger i midten, noe som kanskje hadde gjort at det ble litt mer samtstemt med de andre som ville synge.

SKBMiller

Noe må i alle fall gjøres før VIF kampen. Enten må Bataljonen forsøke å gjøre noe med plasseringsproblemet, eller så må vi som vil synge møte opp lang tid i forveien. Noe ala Lynkampen i 2006. Da var det skikkelig trykk lenge før kampstart mener jeg å huske?

krøvel vellevold

Quote from: SKBMiller on March 18, 2009, 11:41:42 AM
Quote from: krøvel vellevold on March 18, 2009, 05:18:38 AM
Mandagens mest populære sang på bortetribunen var "Sandefjord de rykker opp og ned" på melodien til "kjukk og feit og full". Sier det meste om hvor folk har fokus. De er mer opptatt av å rakke ned på motstanderen enn å søtte eget lag.


Dette var da absolutt ikke dagens mest populære. Forekom vel en eller to ganger før kampen og helt i starten.


Det var den mest populære i den forstand at den sangen både varte en god stund da de satte den igang, og at det var veldig mange som var med på den sangen i forhold til annet som ble sunget.
Legg ned hele klubben!

tr0Ndemann

Quote from: monzilla on March 18, 2009, 09:04:20 AM
Quote from: 1908 on March 17, 2009, 22:51:09 PM
Hva mener du burde gjøres da? Hvordan ville du styrt Bataljons skuten?


Enkelt. Jeg ville ha distansert meg fra fotballpuben.


Men hvilke plasser bortsett fra Fotballpuben og Vic'en er det oppkjøring før kamp i Bergen da? Jeg skal så absolutt inrømme at jeg ikke kan mye om utelivet i Bergen, da jeg for øyeblikket er et par måneder fra å bli myndig. Victoria er vel 'reservert' typene mens på Fotballpuben samles bataljonsfolk og en del andre. Er vel ikke så mange alternativer man har dersom man ønsker litt allsang og øl før kamp, sett bort ifra disse to?
What a waste of council tax, we paid for your hats!

monzilla

Du misforstod meg, mulig jeg ikke uttrykte meg klart.

Det jeg mener er at det er Bataljonen som organisasjon som må distansere seg fra fotballpuben. Og med det mener jeg ikke at Bataljonen ikke skal ha noe med fotballpuben å gjøre, det er naturlig at det er der en del medlemmer samler seg før og etter kamp. Men det er ikke til å feie under teppe at fotballpuben har skittent image hos en stor majoritet av bergenserne. Hvis Bataljonen fokuserer alle sine aktiviteter i, på og og rundt fotballpuben, så vil Bataljonen også lide samme skjebne.

Med fare for å banne i kirken, Klanen har greid det med VIF. Klanen er ikke lik bohemen. Klanen er en maktfaktor i VIF-systemet. Det vil aldri Bataljonen kunne bli hvis de fortsetter på samme linje.

Christian

Monzilla har nok et poeng her. Fotballpuben er ikkje det som gir best assosiasjoner for den gjengse bergenser.

Kontorplass på Stadion, kanskje? Og aktiviteter også andre steder i by'n. Må innrømme eg langt i fra har stålkontroll alt Bataljonen har av arrangement og aktiviteter.

Oppkjøring før kamp må selfølgelig kunne foregå akkurat der folk vil. Jo flere steder jo bedre, spør du meg. Farge byen rød. Ikkje bare Vestre Torggate.

tr0Ndemann

QuoteDu misforstod meg, mulig jeg ikke uttrykte meg klart.

Det jeg mener er at det er Bataljonen som organisasjon som må distansere seg fra fotballpuben. Og med det mener jeg ikke at Bataljonen ikke skal ha noe med fotballpuben å gjøre, det er naturlig at det er der en del medlemmer samler seg før og etter kamp. Men det er ikke til å feie under teppe at fotballpuben har skittent image hos en stor majoritet av bergenserne. Hvis Bataljonen fokuserer alle sine aktiviteter i, på og og rundt fotballpuben, så vil Bataljonen også lide samme skjebne.

Med fare for å banne i kirken, Klanen har greid det med VIF. Klanen er ikke lik bohemen. Klanen er en maktfaktor i VIF-systemet. Det vil aldri Bataljonen kunne bli hvis de fortsetter på samme linje.



Ah, jeg misforsto når jeg tenker over det ja. Men spørsmålet er vel hvor disse aktivitetene kan flyttes til?
What a waste of council tax, we paid for your hats!

monzilla

March 18, 2009, 14:26:25 PM #49 Last Edit: March 18, 2009, 14:28:00 PM by monzilla
Alle andre steder en fotballpuben, eller tilsvarende steder. Det beste måtte ha vært Brann-butikken, men det må nok en del endringer til for å få innpass dit. Som den største og mest omtalte supportergrupperingen rundt Brann så må Bataljonen finne seg i at de representerer brannsupportere generelt. Og da må brannsupportere genrelt også kunne stille krav til hvordan Bataljonen fremstår utenifra :)

Xminator

Har ingenting mot at Bataljonen fronter sitt arbeid gjennom fotballpuben. Det er ikke bare tilfeldig at den koblingen er der. Jeg tviler sterkt på at Bataljonen noensinne kan bli en reiseoperatør for "alle".

Det er heller ikke tilfeldig at TV finner de mer typete supporterene. Hvordan gjenkjenner du en Brannsupporter i Sandefjord, jo sang og drakt. Da blir det slik.

Klaus_Brann

Quote from: monzilla on March 18, 2009, 09:04:20 AM
Quote from: 1908 on March 17, 2009, 22:51:09 PM
Hva mener du burde gjøres da? Hvordan ville du styrt Bataljons skuten?


Enkelt. Jeg ville ha distansert meg fra fotballpuben.


Sikkert fornuftig å distansere seg fra det stedet hvor de fleste som reiser med bussen henger.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Klaus_Brann

Quote from: Langhår on March 18, 2009, 11:32:04 AM
Jeg vil uansett også rette en dirrende pekefinger mot TV2 som leter opp de mest promillebefengte supporterne de kan finne og stikker frem mikrofonen. Da vet man hva man får for å si det slik.



Ja, vi er vel ikke den eneste klubben i landet som har fulle supportere på bortekamper.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Klaus_Brann

Quote from: monzilla on March 18, 2009, 11:43:04 AM
Absolutt, men samtidig så elsker media like mye som undertegnede å bekrefte stereotypier. Men det er heller ikke slik at TV2 går inn på en pub og leter etter de mest rølpete brannsuppoerterne. I Sandefjord hadde de ikke kommet seg til inngangen!

Det går fint an å kose seg på tur uten å gjøre skam på by og lag. Med øl i bøtter og spann.

Bilde jeg snublet over på gjesteboken til mustasjen: http://sb.no/apps/pbcs.dll/gallery?Avis=SB&Dato=20090316&Kategori=SPORT&Lopenr=314569128&Ref=PH&Profile=1158&Params=Itemnr=6


Hehe.

http://sb.no/article/20090316/NYHETER/197168806

Kommentarene under artikkelen anbefales, spesielt 'Brumle Buse' sine kommentarer er god underholdning. Hoho.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Northside

Tror ikke Bataljonen sine samlinger på fotballpuben er det som gjør at en stor andel av bortesupporterne driter seg ut på tur.

Det kom 24stk med bussen, vi var nærmere 1000 stk i Sandefjord. En litt større andel enn 24stk var forbi dritings og klovnet seg. Det må nok gjøres andre ting enn å distansere Bataljonen fra fotballpuben.

Og en pub må være samlingsplass for en supportergruppe, og slik jeg har sett det så tiltrekkes alltid klovner av supportergrupper, derfor er det vel også grupperinger som distanserer seg fra disse supporterklubbene?

Ser det nevnes at typene fra Vic kjører en bedre stil på tur. Stemmer nok det, men disse drukner i klyngen når de kun stiller 2-20stk på en ordiner kamp... Hadde denne gjengen heller menget seg litt med resten av supporterne, fremfor å finne egne puber på turer, stille seg utenfor kjernen på bortetribunen osv, så kunne de kanskje "lært" opp en del andre klovner på tur?
Alle her inne har vel vært "førstegangssupporter", drukket seg dritings, svidd av månedslønnen i Brann butikkene og fantasert om å kunne representere Brann på TV?

Markmus

Quote from: Northside on March 18, 2009, 16:20:26 PM
Alle her inne har vel vært "førstegangssupporter", drukket seg dritings, svidd av månedslønnen i Brann butikkene og fantasert om å kunne representere Brann på TV?

Nei (utenom å ha vært førstegangssupporter så klart).
Ka du ve?

kapteinen

Fotballpuben er det første som vekk.Folk går ikke på fotballpuben lenger hvis de skal komme i stemning på kamp.Før kamp vil jeg ha synging, god stemning og fyre et par kalde med likesinnede.Hvorfor i alle dager skal jeg da gå der med sletne alkiser, full fyr på samma branncden hele dagen uten mulighet til å kjøre igang noen sanger.Den puben sluttet mange å gå for mange år siden.Helt andre steder som gjelder nå.
De fyrer vel musikken så høyt på for å overskygge mangelen på stemning?
Z

tr0Ndemann

QuoteHelt andre steder som gjelder nå.

Hvilke andre steder dreier dette seg om, i såfall?
What a waste of council tax, we paid for your hats!

Yes!wehavenobananas

Quote from: tr0Ndemann on March 18, 2009, 17:50:50 PM
QuoteHelt andre steder som gjelder nå.

Hvilke andre steder dreier dette seg om, i såfall?


Det er jo flust med plasser man kan kjøre seg opp før kamp.

Klaus_Brann

Quote from: Yes!wehavenobananas on March 18, 2009, 18:03:13 PM
Quote from: tr0Ndemann on March 18, 2009, 17:50:50 PM
QuoteHelt andre steder som gjelder nå.

Hvilke andre steder dreier dette seg om, i såfall?


Det er jo flust med plasser man kan kjøre seg opp før kamp.


Som det er en del folk på, og kjempegod stemning på?
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

kapteinen

Quote from: Klaus_Brann on March 18, 2009, 18:27:35 PM
Quote from: Yes!wehavenobananas on March 18, 2009, 18:03:13 PM
Quote from: tr0Ndemann on March 18, 2009, 17:50:50 PM
QuoteHelt andre steder som gjelder nå.

Hvilke andre steder dreier dette seg om, i såfall?


Det er jo flust med plasser man kan kjøre seg opp før kamp.


Som det er en del folk på, og kjempegod stemning på?

Ja!
Tror ikke det er så lurt å legge de ut her.Vil nødig lage nye stoppesteder for bataljonsbussen.
Z

Yes!wehavenobananas

Quote from: kapteinen on March 18, 2009, 18:36:34 PM
Quote from: Klaus_Brann on March 18, 2009, 18:27:35 PM
Quote from: Yes!wehavenobananas on March 18, 2009, 18:03:13 PM
Quote from: tr0Ndemann on March 18, 2009, 17:50:50 PM
QuoteHelt andre steder som gjelder nå.

Hvilke andre steder dreier dette seg om, i såfall?


Det er jo flust med plasser man kan kjøre seg opp før kamp.


Som det er en del folk på, og kjempegod stemning på?

Ja!
Tror ikke det er så lurt å legge de ut her.Vil nødig lage nye stoppesteder for bataljonsbussen.


Tenkte det samme. Om du øsnker andre plasser enn fotballpuben vil du nok finne de til slutt. 

Zolkan

Når klientellet som vanker på Danmarkskroen ser mer innbydende ut enn stamgjestene på fotballpuben da er det på tide å gjøre noe.

Langhår

Det er mange måter å kjøre seg opp på. Personlig tar jeg meg en ekstra stor proteinshake og en tur på vektrommet før jeg hiver meg i bilen og kjører til Stadion. Det kunne ikke falle meg inn å bøtte øl på puben, da er det bedre med en whisky eventuelt cognaq på et av byens finere etablissement. Men maksimum to enheter, ellers ødelegges kuren.

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Glimten

Drikke før kampene har en gjort i alle år og det har i det store og det hele gått greit. De siste 5-10 årene har det blitt, slik jeg opplever det, en mye tydeligere rølp og fyll, og da blant "trærne". Det gjelder i hovedsak de yngste, som naturlig nok gjerne ikke har etablert voksne drikkevaner helt enda(dog med unntak). Det gjelder også noen folk som aldri blir voksen. Disse som da aldri lærer eller som rett og slett er litt for unge, de må få beskjed om at det ikke er slik Brann-supportere skal oppføre seg. Det er ofte i Bataljonen sin regi at dette skjer og da ser jeg det på som naturlig at lederne her tar på det ansvaret ved fortelle dem om å oppføre seg.

Mye av denne bondete og klovnete oppførselen er jeg rimelig sikker på har fått de konsekvenser at folk ikke gidder å reise på tur med Bataljonen lenger, eller i det hele tatt melde seg inn i Bataljonen. Det er ikke helt tilfeldig at det er så mange fraksjoner i Brann sitt supportermiljø. Jeg vet ikke hvor mange medlemmer Bataljonen har, men etter hva jeg forstår så er det ikke mange i forhold til at Brann trekker 17000 på hver hjemmekamp. Bataljonen har et identitetsproblem hvor de må ta tak i grunnleggende verdier og supporterkultur.

Fra kampen mot Sandefjord kan jeg som en liten kommentar si at når det spilles OL-floka over høytalerne på puben, så er det ikke lagt særlig til rette for oppkjøring og stemingen blir deretter.

1908

No har no Bataljonen en medlemsansvarlig som veldig få liker også.. Når supportere har misstillit til noen i styret så har de et stykke å gå...

Men kan ikke de som vil vere medlem i Bataljonen få vere det da? Ingen som pålegger folk å vere medlem der.. La folk få gjøre som de vil.....

Markmus

Vet folk i det hele tatt hva det gir dem å være medlem? Selv har jeg ingen anelse uten at jeg har brydd meg så mye om det.
Ka du ve?

1908

Quote from: Markmus on March 18, 2009, 23:45:18 PM
Vet folk i det hele tatt hva det gir dem å være medlem? Selv har jeg ingen anelse uten at jeg har brydd meg så mye om det.


Partourkort på Hansa, tilbud om billige borteturer, større sjangs til europa/cupfinalebilletter..

Markmus

Quote from: 1908 on March 18, 2009, 23:51:56 PM
Quote from: Markmus on March 18, 2009, 23:45:18 PM
Vet folk i det hele tatt hva det gir dem å være medlem? Selv har jeg ingen anelse uten at jeg har brydd meg så mye om det.


Partourkort på Hansa, tilbud om billige borteturer, større sjangs til europa/cupfinalebilletter..

Men man trenger jo ikke være medlem av Bataljonen for å få partoutkort på Hansa eller europa/cupfinalebilletter. Bataljonsfeltene er jo heller ikke akkurat attraktive (etter min smak) fordi de er så langt nede at faren for regnskyll er stor. Da er det jo bedre å få på øvre Hansa... Jeg har partoutkort på øvre BT og har like stor sjanse for å få e-cup/cupfinalebilletter som en som er medlem i Bataljonen.
Ka du ve?

1908

Hvis du er redd for å få litt regn på deg, så kan ikke du vere særlig til Bergenser!! Prisen på partourkort på nedre Hansa er nesten halvparten enn det den er på øvre.. Sitter mann på BT så har mann solen i tryne om det ikke regner.. Skal heller ha litt vant i hode enn solen i tryne i 2 x 45 min...

Markmus

Quote from: 1908 on March 19, 2009, 00:02:41 AM
Hvis du er redd for å få litt regn på deg, så kan ikke du vere særlig til Bergenser!! Prisen på partourkort på nedre Hansa er nesten halvparten enn det den er på øvre.. Sitter mann på BT så har mann solen i tryne om det ikke regner.. Skal heller ha litt vant i hode enn solen i tryne i 2 x 45 min...
ille med solen, verre er det på nedre. Satt på rad 3 på BT en gang med solen i øynene og kunne ikke se den andre banehalvdelen :P
Ka du ve?

Gud

Registrerte meg for over et år siden som medlem. Fikk aldri et medlemskort, eller opererer ikke Bataljonen med medlemskort lengre. Mener å huske at noen sa at det var problemer med trykkeriet som skulle lage kortene eller noe i den dur.

Stian

Quote from: 1908 on March 18, 2009, 23:43:23 PM
Når supportere har misstillit til noen i styret så har de et stykke å gå...


Hvis det er misstillit til oss i styret, så burde vel dette ha kommet frem på årsmøtet? Nytter ikke å gjemme seg bak et anonymt nick på forumet hvis du vil gjøre noe med hvem som sitter i styret! Husk at det er medlemene som velger styret.

1908

Tror ikke det er så lett som du skal ha det til å få det frem på et møte....

stig

Som sagt tidligere i tråden,har Bataljonen satset på dagbuss som et alternativ til de som synes den tradisjonelle bussturen blir rølpete. Fordelen med den er at folk er edru når man går ombord, og man slipper å sitte timesvis på pub i fremmed by. Tid som går med til bortekamp blir redusert med 7-8 timer.Blir som regel en billigere tur av det. Ulempen er selvsagt at man tilbringer 16-17 timer på buss iløpet av 23-24 timer. Slitsomt det også.

Vi vil fortsette å prøve innføre dette som fast opplegg til kampene det er praktisk mulig. Ifjor var vi uheldig med Brann sine resultater,og trenden fortsetter. Håper turen til Oslo 19.april kan vise at dagbussen har en fremtid.

Før hjemmekamper tror jeg det er svært vanskelig for Bataljonen å lage et opplegg som fanger opp alle fraksjoner av brannsupportere. Noen vil trene,noen se engelsk fotball,noen drikke øl,noen tilbringe tid med famillien, og noen kombinere de fleste av disse.

Forøvrig er vi i styret interessert i forslag som kan bedre stemmningen på bortebane,og andre ting som kan gjøre Bataljonen mer spiselig for et bredere publikum. Gjerne på mail.




Nettsideansvarlig

Drunkie

Quote from: 1908 on March 19, 2009, 07:57:35 AM
Tror ikke det er så lett som du skal ha det til å få det frem på et møte....


Er vel ikke vanskeligere enn å rekke opp neven og si det rett ut, eventuelt sende inn et forslag hvor du beskriver mistillitsgrunnlaget. Styret er da pliktig til å ta dette opp på et årsmøte selv om de liker det eller ikke.
Ellers så er jeg forøvrig enig med Stian sitt svar til deg.

mbersve

Moderatormelding: Nå er dette en tråd om bortekamp-kulturen, ikke styret i Bataljonen. Om en ønsker å diskutere styre og stell er det greit å ta dette i delforum "Bataljonen.no".

Klaus_Brann

Quote from: stig on March 19, 2009, 08:21:05 AM
Som sagt tidligere i tråden,har Bataljonen satset på dagbuss som et alternativ til de som synes den tradisjonelle bussturen blir rølpete. Fordelen med den er at folk er edru når man går ombord, og man slipper å sitte timesvis på pub i fremmed by. Tid som går med til bortekamp blir redusert med 7-8 timer.Blir som regel en billigere tur av det. Ulempen er selvsagt at man tilbringer 16-17 timer på buss iløpet av 23-24 timer. Slitsomt det også.

Vi vil fortsette å prøve innføre dette som fast opplegg til kampene det er praktisk mulig. Ifjor var vi uheldig med Brann sine resultater,og trenden fortsetter. Håper turen til Oslo 19.april kan vise at dagbussen har en fremtid.


Har Bataljonen prøvd noe mer å få til avtaler med nsb på slike bortekamper??Vi er en gjeng som reiser med toget over til den kampen i alle fall. Mye mer komfort til en rimelig penge.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Tifo-gruppen

Ja, vi har prøvd og det er meget vanskelig å få til en avtale med nsb.  Vi har to store utfordringer i forhold til nsb. Den første er at de må planlegge dette lang tid i forveien, og da snakker vi minimun tre måneder før kampen er. Dette sier seg selv at blir meget vanskelig i forhold til tv-oppsettet. Den andre utfordringen er at de har svært lite togsett til rådighet utenom de ordinære togene som går. Dette har med at veldig mye tog er til opprusting for tiden.

En helt annen ting er at nsb ser på bataljonen som en helt vanlig gruppereise og virker svært lite interresert i å gi noe mer enn 20% rabatt på ordinære togbilletter. Altså 20% av i overkant av 700 kroner hver vei. Dette til tross for at vi forhørte oss om muligheten for å fylle en hel vogn ( cirka 70 personer). Dette føler ikke vi blir konkurransedyktig med det som ligger ute av lavprisbilletter. Det er ståa så langt med nsb og vi føler vi står litt fast her. Kom gjerne med innspill de som har noen:)

Mvh Morten
Vær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631

Tifo sitter farge på tribunen og skaper liv:)

Ferguson

Er det muligheter for en stille nattbuss? Jeg og flere andre kompiser er intressert i å ha hele dagen i motstanderbyen men lite hypp på å feste hele natten lang. Har et par episoder der folk har festet hele natten lang på bussen for å sovne rett før kampstart!

Et annet poeng er kvaliteten på bussen. Veldig ofte når jeg har vært på tur så har det vært problemer med bussen og dermed kommer forsinket frem. Dette er i høyeste grad med på å dra ned inntrykket av turen.

Disse 2 poengene her har ført til at jeg og andre venner tar fly og bestiller dette i god tid på forhånd slik at prisen blir bare 2-300 kr ekstra. Er mer villig til å betale 300 ekstra for ca 1 times flytur!
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Tifo

Quote from: Ferguson on March 19, 2009, 16:35:02 PM
Er det muligheter for en stille nattbuss? Jeg og flere andre kompiser er intressert i å ha hele dagen i motstanderbyen men lite hypp på å feste hele natten lang. Har et par episoder der folk har festet hele natten lang på bussen for å sovne rett før kampstart!

Et annet poeng er kvaliteten på bussen. Veldig ofte når jeg har vært på tur så har det vært problemer med bussen og dermed kommer forsinket frem. Dette er i høyeste grad med på å dra ned inntrykket av turen.

Disse 2 poengene her har ført til at jeg og andre venner tar fly og bestiller dette i god tid på forhånd slik at prisen blir bare 2-300 kr ekstra. Er mer villig til å betale 300 ekstra for ca 1 times flytur!


En stille nattbuss burde være fullt mulig dersom vi først har behov for to busser. Det er kanskje noe Stig og Bataljonen kan vurdere.
Vi prøver uansett, når det kun er en buss, at de som ønsker en roligere tur setter seg helt fremme. Er det fortsatt full guffe på musikken og rølping rundt deg, så gir du en lyd til reiseleder ;)

Kvaliteten på bussene er rimelig bra. Tror du var ekstremt uheldig med turene du valgte. I farten så kommer jeg kun på FFK borte, Aafk borte og RBK borte siste 2 årene hvor det var vært problemer med bussene.
Siste turen i fjor (VIF) og turen til Sandefjord i år, ble vi tildelt en 2år gammel buss. Regner med kvaliteten på den bussen er ok.
.:Tifo-gruppen:.

stig

March 19, 2009, 18:14:57 PM #82 Last Edit: March 19, 2009, 18:17:12 PM by stig
Nettsideansvarlig

Klaus_Brann

Quote from: Tifo-gruppen on March 19, 2009, 14:54:49 PM
Ja, vi har prøvd og det er meget vanskelig å få til en avtale med nsb.  Vi har to store utfordringer i forhold til nsb. Den første er at de må planlegge dette lang tid i forveien, og da snakker vi minimun tre måneder før kampen er. Dette sier seg selv at blir meget vanskelig i forhold til tv-oppsettet. Den andre utfordringen er at de har svært lite togsett til rådighet utenom de ordinære togene som går. Dette har med at veldig mye tog er til opprusting for tiden.

En helt annen ting er at nsb ser på bataljonen som en helt vanlig gruppereise og virker svært lite interresert i å gi noe mer enn 20% rabatt på ordinære togbilletter. Altså 20% av i overkant av 700 kroner hver vei. Dette til tross for at vi forhørte oss om muligheten for å fylle en hel vogn ( cirka 70 personer). Dette føler ikke vi blir konkurransedyktig med det som ligger ute av lavprisbilletter. Det er ståa så langt med nsb og vi føler vi står litt fast her. Kom gjerne med innspill de som har noen:)

Mvh Morten


Det er kjipe greier, hatt en avtale med NSB hadde vært drømmen til østlandskampene. Kan ikke Bataljonen spare opp litt penger til en vogn som vi henger bakpå resten av vognene, og bare betale for ekstra kostnader det måtte påføre NSB? Haddde vært kjempegreier.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

The Boss

Quote from: Klaus_Brann on March 19, 2009, 20:34:30 PM
Quote from: Tifo-gruppen on March 19, 2009, 14:54:49 PM
Ja, vi har prøvd og det er meget vanskelig å få til en avtale med nsb.  Vi har to store utfordringer i forhold til nsb. Den første er at de må planlegge dette lang tid i forveien, og da snakker vi minimun tre måneder før kampen er. Dette sier seg selv at blir meget vanskelig i forhold til tv-oppsettet. Den andre utfordringen er at de har svært lite togsett til rådighet utenom de ordinære togene som går. Dette har med at veldig mye tog er til opprusting for tiden.

En helt annen ting er at nsb ser på bataljonen som en helt vanlig gruppereise og virker svært lite interresert i å gi noe mer enn 20% rabatt på ordinære togbilletter. Altså 20% av i overkant av 700 kroner hver vei. Dette til tross for at vi forhørte oss om muligheten for å fylle en hel vogn ( cirka 70 personer). Dette føler ikke vi blir konkurransedyktig med det som ligger ute av lavprisbilletter. Det er ståa så langt med nsb og vi føler vi står litt fast her. Kom gjerne med innspill de som har noen:)

Mvh Morten


Det er kjipe greier, hatt en avtale med NSB hadde vært drømmen til østlandskampene. Kan ikke Bataljonen spare opp litt penger til en vogn som vi henger bakpå resten av vognene, og bare betale for ekstra kostnader det måtte påføre NSB? Haddde vært kjempegreier.


Seriøst?

Hansakongen

når en del vil ha rabatter med nsb på bortekampene, så hvorfor ikke få til en ordning med sas eller norwegian da? Mener jeg leste det på dette forumet et av de selskapene var villig til det. Men det er vel et par mnd siden, ting kan jo ha forandret seg siden den gang?. Dette kan også være feil husk fra min side  ???

stig

Frode hadde ting på gang med sas,men det er dessverre lagt på is for denne gang.
Nettsideansvarlig

Nixon

Quote from: stig on March 20, 2009, 02:39:27 AMFrode hadde ting på gang med sas,men det er dessverre lagt på is for denne gang.


Så det betyr at opplegget med supporterbilletter ikke blir noe av? Synd, det hadde jo vært en kjempeordning med å kjøpe billetter tidlig for en billig penge og kunne endre de dersom kampen ble flyttet.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

vebo

Hadde man fått til blilligere pris en "minipris" med NSB anyway? Tviler..
Tiocfaidh ár lá

Nixon

Quote from: vebo on March 20, 2009, 10:23:24 AMHadde man fått til blilligere pris en "minipris" med NSB anyway? Tviler..


Neppe. Men Bataljonen kan jo bare kjøpe opp 70 miniprisbilletter, og så ta kontakt med NSB og spørre om de foretrekker om alle sitter i en vogn eller sprer seg rundt på hele toget...
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Yngve

Skulle jo trudd at SAS var gira på ein slik avtale no i desse finanskrisetider, når kabinfaktoren går kraftig ned for dei.

Nixon

Quote from: Yngve on March 20, 2009, 13:08:56 PMSkulle jo trudd at SAS var gira på ein slik avtale no i desse finanskrisetider, når kabinfaktoren går kraftig ned for dei.


Når det var en veldig god avtale for oss supportere betyr det kanskje at avtalen ikke var så veldig god for SAS. Og de tar seg kanskje ikke råd til slik sponsing nå.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Northside

Quote from: Nixon on March 20, 2009, 10:26:11 AM

Neppe. Men Bataljonen kan jo bare kjøpe opp 70 miniprisbilletter, og så ta kontakt med NSB og spørre om de foretrekker om alle sitter i en vogn eller sprer seg rundt på hele toget...


Det har jeg nevnt tidligere, men fikk beskjed om at Bataljonen ikke kunne gamble på det.

Selv mener jeg at Bataljonen skulle droppet buss en tur, f.eks til VIF dersom det passer fint med tog der. Sevlsagt litt seint no, men for å statuere et eksempel ovenfor NSB, så kunne de kjøpt opp 50billetter til minstepris og solgt de til ordinær pris her på Bataljonen.no.

Ville garantert blitt utsolgt!

Klaus_Brann

Quote from: The Boss on March 19, 2009, 23:53:17 PM
Quote from: Klaus_Brann on March 19, 2009, 20:34:30 PM
Quote from: Tifo-gruppen on March 19, 2009, 14:54:49 PM
Ja, vi har prøvd og det er meget vanskelig å få til en avtale med nsb.  Vi har to store utfordringer i forhold til nsb. Den første er at de må planlegge dette lang tid i forveien, og da snakker vi minimun tre måneder før kampen er. Dette sier seg selv at blir meget vanskelig i forhold til tv-oppsettet. Den andre utfordringen er at de har svært lite togsett til rådighet utenom de ordinære togene som går. Dette har med at veldig mye tog er til opprusting for tiden.

En helt annen ting er at nsb ser på bataljonen som en helt vanlig gruppereise og virker svært lite interresert i å gi noe mer enn 20% rabatt på ordinære togbilletter. Altså 20% av i overkant av 700 kroner hver vei. Dette til tross for at vi forhørte oss om muligheten for å fylle en hel vogn ( cirka 70 personer). Dette føler ikke vi blir konkurransedyktig med det som ligger ute av lavprisbilletter. Det er ståa så langt med nsb og vi føler vi står litt fast her. Kom gjerne med innspill de som har noen:)

Mvh Morten


Det er kjipe greier, hatt en avtale med NSB hadde vært drømmen til østlandskampene. Kan ikke Bataljonen spare opp litt penger til en vogn som vi henger bakpå resten av vognene, og bare betale for ekstra kostnader det måtte påføre NSB? Haddde vært kjempegreier.


Seriøst?


Nei det er nok ikke seriøst.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Klaus_Brann

Quote from: Northside on March 20, 2009, 16:19:09 PM
Quote from: Nixon on March 20, 2009, 10:26:11 AM

Neppe. Men Bataljonen kan jo bare kjøpe opp 70 miniprisbilletter, og så ta kontakt med NSB og spørre om de foretrekker om alle sitter i en vogn eller sprer seg rundt på hele toget...


Det har jeg nevnt tidligere, men fikk beskjed om at Bataljonen ikke kunne gamble på det.

Selv mener jeg at Bataljonen skulle droppet buss en tur, f.eks til VIF dersom det passer fint med tog der. Sevlsagt litt seint no, men for å statuere et eksempel ovenfor NSB, så kunne de kjøpt opp 50billetter til minstepris og solgt de til ordinær pris her på Bataljonen.no.

Ville garantert blitt utsolgt!


Det skulle man "gamblet" med ja, som du sier hadde det selvfølgelig blitt utsolgt, kunne blitt en ganske interessant situasjon.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Nixon

Et problem med en "uautorisert" tur med NSB er at Bataljonen ikke vil være arrangør og vil vel ikke ha noe myndighet slik som de nå har på bussen. Det er fare for at tålmodigheten til betjeningen ombord på toget ikke vil være den største. Ser for meg politiet som venter på stasjonen på Flå for å hive av fulle, bråkete og røykende passasjerer. Der har de jo allerede et horn i siden på oss brannsupportere...
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

thesevs

March 20, 2009, 18:46:18 PM #96 Last Edit: March 20, 2009, 18:57:49 PM by mbersve
En avtale med NSB hadde definitivt gjort borteturene mer attraktive, men jeg er enig i poenget til Nixon. Hadde en slik avtale kommet i havn ville det vært med en viss fare for overinntak av alkoholholdig drikke. Jeg kan skjønne iveren etter å få litt fri fra kone og barn, evt jobb og skole, men det er jo liksom der utfordringen ligger - å ta det litt rolig... en reiser ikke på bortetur for å ankomme Bergen dagen etter for å ikke huske noe.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

smaalanda

Det er jo igjen bare positivt. Da blir du kvitt disse altfor fulle og bråkete steriotypene ved stajonen på Flå så slipper TV2 og intervjue di på Puben før kamp....

Vinn - vinn situasjone det der!
KMO!!!

Kararay

Quote from: smaalanda on March 20, 2009, 22:52:34 PM
Det er jo igjen bare positivt. Da blir du kvitt disse altfor fulle og bråkete steriotypene ved stajonen på Flå så slipper TV2 og intervjue di på Puben før kamp....

Vinn - vinn situasjone det der!
'

herlig... ;) Men et tog hadde vært å foretrekke med tanke på komfort, jobb og familie.
et var fortjent at han fikk sitt andre gule kort for kampen, men det var unødvendig av dommeren og gi han det røde. Slik dømming må vi få slippe å se flere ganger.
Ivar Hoff

krøvel vellevold

Quote from: thesevs on March 20, 2009, 18:46:18 PMen reiser ikke på bortetur for å ankomme Bergen dagen etter for å ikke huske noe.


Vel, egentlig har jo disse tatt et fornuftig valg...
Legg ned hele klubben!

Ferguson

Quote from: Tifo on March 19, 2009, 17:45:15 PM
Quote from: Ferguson on March 19, 2009, 16:35:02 PM
Er det muligheter for en stille nattbuss? Jeg og flere andre kompiser er intressert i å ha hele dagen i motstanderbyen men lite hypp på å feste hele natten lang. Har et par episoder der folk har festet hele natten lang på bussen for å sovne rett før kampstart!

Et annet poeng er kvaliteten på bussen. Veldig ofte når jeg har vært på tur så har det vært problemer med bussen og dermed kommer forsinket frem. Dette er i høyeste grad med på å dra ned inntrykket av turen.

Disse 2 poengene her har ført til at jeg og andre venner tar fly og bestiller dette i god tid på forhånd slik at prisen blir bare 2-300 kr ekstra. Er mer villig til å betale 300 ekstra for ca 1 times flytur!


En stille nattbuss burde være fullt mulig dersom vi først har behov for to busser. Det er kanskje noe Stig og Bataljonen kan vurdere.
Vi prøver uansett, når det kun er en buss, at de som ønsker en roligere tur setter seg helt fremme. Er det fortsatt full guffe på musikken og rølping rundt deg, så gir du en lyd til reiseleder ;)

Kvaliteten på bussene er rimelig bra. Tror du var ekstremt uheldig med turene du valgte. I farten så kommer jeg kun på FFK borte, Aafk borte og RBK borte siste 2 årene hvor det var vært problemer med bussene.
Siste turen i fjor (VIF) og turen til Sandefjord i år, ble vi tildelt en 2år gammel buss. Regner med kvaliteten på den bussen er ok.


Kan se ut som om jeg har vært litt uheldig med turene.
Men en stille nattbuss kan være et slags prøveprosjekt til de kampene det drar mye folk (litt kort tid siden RBK og VIF er rett rundt hjørne) for å se om det er et mulig marked for det. Mange som sikkert er hypp på en god natt søvn før de tar seg noen pils på puben.
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Klaus_Brann

Quote from: krøvel vellevold on March 21, 2009, 00:05:30 AM
Quote from: thesevs on March 20, 2009, 18:46:18 PMen reiser ikke på bortetur for å ankomme Bergen dagen etter for å ikke huske noe.


Vel, egentlig har jo disse tatt et fornuftig valg...


Et meget godt poeng. La oss fyre som pokker.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Brannbabe81

Jeg vil bare beklage på mine vegner og andres vegner ang klippet fra Sandefjord.
Jeg er en av de som er med på klippet,
og jeg blir lettere flau.
Så jeg vil beklage.

vebo

Noen som har link til denne videoen?
Tiocfaidh ár lá

Brannbabe81

Den ligger på tv2 sumo.
Under før kampen sandefjord-brann

smaalanda

Quote from: vebo on March 25, 2009, 13:00:25 PM
Noen som har link til denne videoen?


Enig gi gjerne link. Fant den ikke på TVSumo blant gratisklippene vertfall. Erger meg over å ikke ha sett dette her.
KMO!!!


Markmus

Så den nettopp. En flau opplevelse. Reporteren intervjuet en kar med ei jente på fanget (dritings). Hun avbryter to ganger for å bable om tøfler eller noe. "Drit i det, eg ha tøflar på".
Ka du ve?

Brannmann!

Quote from: Markmus on March 25, 2009, 14:40:02 PM
Så den nettopp. En flau opplevelse. Reporteren intervjuet en kar med ei jente på fanget (dritings). Hun avbryter to ganger for å bable om tøfler eller noe. "Drit i det, eg ha tøflar på".


Kan du sende en link til det intervjuet?



Xminator

Det blir nok ganske mange av oss som får behov for å flytte fokus fra fotballkamp til tøfler utover sesongen...

Nixon

Etter å ha sett på begge linkene lurer jeg litt på hvorfor de ikke tok med seg entusiasmen og sanggleden opp på kampen. Det er kanskje ikke så gøy når man ikke kommer på tv, men jeg trodde at det dog var viktigere å støtte laget...
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Kai-Olai

Quote from: Heispassasjer on March 25, 2009, 15:02:37 PM
Her er en annen link:

http://webtv.tv2.no/webtv/sumo/?progId=292478


Ingen som kan fikse denne på youtube, eller noe? Har ingen interesse av å betale Sumo for å få sett den.. ;D

Heispassasjer

Han der Sandefjordsupporteren på bt.no/webtv klippet kjenner jeg. ;D Morsomt, for meg, men han er ikke kjent for å spytte i glasset han heller.

Nightfox

Quote from: posemedsnopi on March 25, 2009, 14:57:44 PM
Quote from: Brannmann! on March 25, 2009, 14:39:23 PM
Her er en link:)

http://www.bt.no/webtv/?id=17209


Uffda


Haha. Jeg lukket ned den linken og sa nettopp dette til meg selv rett før jeg så din kommentar. Så jeg slenger meg på den.

Spelaren

Gå av.

Klaus_Brann

Quote from: Nixon on March 25, 2009, 15:32:16 PM
Etter å ha sett på begge linkene lurer jeg litt på hvorfor de ikke tok med seg entusiasmen og sanggleden opp på kampen. Det er kanskje ikke så gøy når man ikke kommer på tv, men jeg trodde at det dog var viktigere å støtte laget...


Det kan hende at akkurat de gjorde det, men det hjelper ikke når det står 1000 andre og holder godt kjeft. Forøvrig er tøffelklippet legendarisk flaut.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

TheRock

Kan bekrefte at mange av de fjesene der var blant dem som sto rett bak målet, og sang gjentatte ganger under kampen. Hvor mange av de rundt som slang seg på var litt avhengig av hvordan kampen gikk...

The Boss

husker en kjerring som ikke maste om annet enn tøfler på puben ja... GKH!

sepådet

Quote from: The Boss on March 17, 2009, 22:47:14 PM
Herregud så mange idioter iført brann effekter det var i går...(igjen..) Det startet jo på puben, og når tv2 kom var det ikke tvil om hvem de måtte intervjue..


Dette her skjedde jo i stabæk i fjor også, då var det rett og slett VM i å komme på tv, eller drite seg ut. Flaut

Yes!wehavenobananas

Quote from: Brannmann! on March 25, 2009, 14:39:23 PM
Her er en link:)

http://www.bt.no/webtv/?id=17209


For noen utskudd. Hvorfor har jeg egentlig fått denne "ovenfra og ned"-holdningen til deler av supportermiljøet? Jeg er jo i utgangspunktet en grei fyr, så det er ikke meg det er noe i veien med, det er jeg rimelig sikker på.

vebo

Drit i det, eg har tøfler på meg
Tiocfaidh ár lá

Skillpaddo

Flaut eller ikke flaut... Alkohol øker stemnignen! For de som ikke liker det, holde dere unna pubene å ta dokkar en bolle da vel!
Syns ikke bataljonbussen skal få noe refs fra Sandefjord, har sett klippet fra btv, å jeg kan trygt si at over halvparten som var med på det reiste på egenhånd..!

Ingen vits å henge ut folk for noen småflauser, alle kan gå på en smell, med eller uten Brann drakt! Det viktigste er at vi støtter laget, full, brisen eller edru..!

Anonym

Det var jeg som hadde tøflene på meg, fantastisk at dere ikke eier humor i kroppen!
Godt vi vinner igjen, så dere har noe annet å snakke om ;)

vebo

Du er kroneksempelet på hvorfor fotballsupporetere har dårlig rykte for å være rølpete fyllasvin! Og om dette er din definasjon av god humor, så eier jeg ikke humor nei.
Tiocfaidh ár lá

branngirl85

Nå syns eg faktisk at vi skal la dette vedr tøfflene ligge dødt..
Om en skal forsette å kvevrulere vedr dette, så blir en aldri ferdig.
Gjort er gjort, spist er spist.
Alle har nok drete seg ut på en eller annen måte i vedr kamp, fylla osv.
Ingen som er perfekte...
Så istedenfor å drive å hakke på at andre driter seg ut, tenk på
korleis en selv oppføre seg inni mellom :)

vebo

Quote from: branngirl85 on May 05, 2009, 07:50:45 AM
Nå syns eg faktisk at vi skal la dette vedr tøfflene ligge dødt..
Om en skal forsette å kvevrulere vedr dette, så blir en aldri ferdig.
Gjort er gjort, spist er spist.
Alle har nok drete seg ut på en eller annen måte i vedr kamp, fylla osv.
Ingen som er perfekte...
Så istedenfor å drive å hakke på at andre driter seg ut, tenk på
korleis en selv oppføre seg inni mellom :)


Det var ikke jeg som tok opp ballen her.
Tiocfaidh ár lá

branngirl85

Quote from: vebo on May 05, 2009, 08:20:16 AM
Quote from: branngirl85 on May 05, 2009, 07:50:45 AM
Nå syns eg faktisk at vi skal la dette vedr tøfflene ligge dødt..
Om en skal forsette å kvevrulere vedr dette, så blir en aldri ferdig.
Gjort er gjort, spist er spist.
Alle har nok drete seg ut på en eller annen måte i vedr kamp, fylla osv.
Ingen som er perfekte...
Så istedenfor å drive å hakke på at andre driter seg ut, tenk på
korleis en selv oppføre seg inni mellom :)


Det var ikke jeg som tok opp ballen her.


Det vet eg også :)
Eg syns bare at vi kan legge denne saken vedr tøfflene død nå.
Men det er min mening :)

Markmus

Quote from: Anonym on May 05, 2009, 03:05:16 AM
Det var jeg som hadde tøflene på meg, fantastisk at dere ikke eier humor i kroppen!
Godt vi vinner igjen, så dere har noe annet å snakke om ;)


Humor og humor, frøken Tøflus. Jeg ble mer flau på dine vegne enn at jeg fryktet for Branns omdømme, for å si det slik :)
Ka du ve?

mbersve

Moderatormelding: Kanskje vi bør la tøflene ligge i denne omgang.

Kanskje vi burde fokusere på hvordan vi kan bedre inntrykket mange sitter med. Hva med eksemplarisk oppførsel, drikke litt mindre og synge litt mer, på neste bortetur til Skien...?

Anonym

Vel, jeg gidder ikke bruke energi på å være flau på mine egne vegne akkurat.

jeg har reist på uttallige borteturer, å dette var første gangen jeg dreit meg ut! Jeg står for det jeg har gjort, å syns forsatt det er tøft med tøfler, selvom de fikk lov å bli hjemme når vi var i Bodø!

Vil også bare informerer dere om at alle vi som "dreit" oss ut ikke reiste med bataljonen sin buss, så syns ikke dere skal ødelegge ryktet til de fantastiske bussturene når vi fint klarte å drikke alkohol i vår egen bil !

nummer9

Om den generelle oppfattelsen blant brannsympatisører blir at det bare er rølp og fyll blant brannsupportere på bortebane, så er det vel ikke så stor sjanse for at "normale" folk ønsker å dra land og strand rundt for å bli stående i ca to timer rett ved siden av noen som definitivt er i "nachspielform"?

smaalanda

Fins ikke måte på hvor mye jeg erger meg over å ha gått glipp av Sandefjord videoen med tøflene! Den sitter svært langt inne!
KMO!!!

Klaus_Brann

Quote from: smaalanda on May 06, 2009, 21:27:15 PM
Fins ikke måte på hvor mye jeg erger meg over å ha gått glipp av Sandefjord videoen med tøflene! Den sitter svært langt inne!


Hehe, den ligger sikkert ute på sumo fortsatt.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

smaalanda

Bytt passord på Sumobrukeren din, send meg et pm med info og bytt tilbake om 15 min :)
KMO!!!

Brannfrelst

2.10.07-Gullet kom hem!

Klaus_Brann

Quote from: smaalanda on May 06, 2009, 23:16:53 PM
Bytt passord på Sumobrukeren din, send meg et pm med info og bytt tilbake om 15 min :)


Har dessverre ikke sumo.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

BrannSupporter

Antall Brannsupportere på bortebane hittil i år:

Sandefjord - ca 850
Rosenborg - 291
Vålerengen - 1125
Bodø/Glimt - 45-50

krøvel vellevold

Quote from: BrannSupporter on May 09, 2009, 10:12:21 AM
Antall Brannsupportere på bortebane hittil i år:

Sandefjord - ca 850
Rosenborg - 291
Vålerengen - 1125
Bodø/Glimt - 45-50


Tallet i Sandefjord var 726.

Legg ned hele klubben!

sepådet

Quote from: krøvel vellevold on May 09, 2009, 11:53:39 AM
Quote from: BrannSupporter on May 09, 2009, 10:12:21 AM
Antall Brannsupportere på bortebane hittil i år:

Sandefjord - ca 850
Rosenborg - 291
Vålerengen - 1125
Bodø/Glimt - 45-50


Tallet i Sandefjord var 726.




727, eg sneik meg inn

branngirl85

Noe som faktisk irritere meg etter kampen mot Odd, er når Anders Rambekk låg i bakken etter smellen.. Er at enkelte begynner å pipe og bue... Det er veldig unødvendig, de fleste kunne se at den smellen ikke var noe god...
Stor KRED til de som klappet når bar Anders Rambekk ut av banen...
Elles så var stemningen ELENDIG igår,
men det ha vel litt med å gjere at vi låg under 3-1....
Håper vi kan gjere det betre på neste bortekamp som er i Fredrikstad !!

thesevs

May 11, 2009, 12:19:20 PM #142 Last Edit: May 11, 2009, 12:21:46 PM by thesevs
Det var tamme saker på Skagerak Arena lørdag. Vi var en gjeng som stod bak og prøvde å dra i gang stemningen, men det var rimelig dødt. Litt synd at folk bruker tiden på å stille på kamp, men ikke for å bidra.

Når det gjelder Rambekk-saken så hadde jeg et litt annet inntrykk (jeg stod helt bak). De aller fleste av oss så hvor raskt Nielsen reagerte og hvordan han kastet seg rundt for å hjelpe ham. Etter hva jeg fikk med meg fikk Rambekk applaus både når han ble hjulpet av banen og når ambulansen kom.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Ferguson

Quote from: thesevs on May 11, 2009, 12:19:20 PM
Det var tamme saker på Skagerak Arena lørdag. Vi var en gjeng som stod bak og prøvde å dra i gang stemningen, men det var rimelig dødt. Litt synd at folk bruker tiden på å stille på kamp, men ikke for å bidra.

Når det gjelder Rambekk-saken så hadde jeg et litt annet inntrykk (jeg stod helt bak). De aller fleste av oss så hvor raskt Nielsen reagerte og hvordan han kastet seg rundt for å hjelpe ham. Etter hva jeg fikk med meg fikk Rambekk applaus både når han ble hjulpet av banen og når ambulansen kom.


På TV hørte vi Brannsupporterne godt. kanskje litt for godt for når Rambekk lå nede var det to fehoder som skreik gjentatte ganger at han måtte komme seg ut. To stk som tydligvis ikke skjønte situasjonen. Derimot så har Odds støtteapparat skrøte av Brannsupporterne for å ikke bue og skrike under den situasjonen samt at han fikk applaus når han ble bært av banen.

Det samme skjedde vel når Koppinen ble skadet på Stadion i år. Mener å huske at det ikke var noen buing når han lå nede og at han fikk applaus når han ble bært ut på båre. Syns dette er flott gjort av Brannsupporterne og kudos til alle sammen. han ble vel også ganske alvorlig skadet.
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

vebo

Quote from: Ferguson on May 11, 2009, 12:32:40 PM
Derimot så har Odds støtteapparat skrøte av Brannsupporterne for å ikke bue og skrike under den situasjonen samt at han fikk applaus når han ble bært av banen.


Link
Tiocfaidh ár lá

Ferguson

Quote from: vebo on May 11, 2009, 12:34:47 PM
Quote from: Ferguson on May 11, 2009, 12:32:40 PM
Derimot så har Odds støtteapparat skrøte av Brannsupporterne for å ikke bue og skrike under den situasjonen samt at han fikk applaus når han ble bært av banen.


Link


Bra du ordner opp i latskapen min ;)
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

vebo

Tiocfaidh ár lá

staff

Da vil jeg gjerne få takke dere for oppførselen dere viste mens Anders Rambekk ble behandlet rett foran feltet til brannsupportene på bortekampen mot Odd. Stor honnør!
Se også denne linken: http://www.oddgrenland.no/article.php?Id=1317 hvor Odd Grenland offisielt gjør det samme

krøvel vellevold

Nettopp det at vi stod så nære der Rambekk lå, gjorde at folk fikk med seg at dette var alvorlig, og ikke noe uthalingsgreier - slik vi har sett Odd-spillerne holde på mot Brann før. (0-0-kampen på Stadion i 2000 tror jeg er det mest syke jeg har sett av uthaling noen gang). For oss så det ut som at Nielsen forsøkte seg med førstehjelp før helsepersonellet rakk bort. Så ut som han prøvde å dra tungen opp fra halsen, eller noe sånt. Det var i hvert fall helt åpenbart at dette var dramatisk.
Legg ned hele klubben!

Yes!wehavenobananas

Hei, ser man det. TV2 fant noen normale mennesker å intervjue denne gangen.

Bra trøkk fra tribunene i kveld, utifra TV-sendingen ihvertfall.

Klaus_Brann

Quote from: Yes!wehavenobananas on May 21, 2009, 21:28:24 PM
Hei, ser man det. TV2 fant noen normale mennesker å intervjue denne gangen.

Bra trøkk fra tribunene i kveld, utifra TV-sendingen ihvertfall.


Det var veldig bra trøkk... Men det skulle bare mangle. Det er en tribune hvor det heldigvis er tak, vi står bra samlet og vi knuser FFK i 2.
Det tok virkelig av til tider, rabletilstander på feltet.

Det som skuffet meg litt var at det var såpass mange imponerende, hensynsløst drita Brann-supportere rundt i byen. Det startet da vi gikk fra puben. En kar som satt i et hjørne ved en butikk, som hadde spydd ned seg sjøl og det hjørnet han satt i, før han fant ut at han ville sove litt. Så var det et par som slet med å holde seg på beina da vi gikk på vei mot stadion.

Vel inne på stadion var det en kar som nesten ble båret opp på tribunen, før han satt seg rett ned og ble sittende der til litt ut i andre omgang før han fant ut at det ikke var noe poeng i å være på kamp mer fordi han var altfor drita.

En dame som sovna midt i trappa i 1. omgang og sov gjennom hele pausa ble til slutt tatt hånd om av vaktene...Nok episoder mao.

Bare flaut.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!


BrannSupporter

For øvrig herlig med joikengen etter kampen. Nilsen var med på den :)

Bassew

Quote from: BrannSupporter on May 21, 2009, 23:55:02 PM
Hvor stort er feltet vi fikk egentlig? Mener vi fikk 1500 billetter i 2007. I dag hadde vi vel ikke stort mer enn halve det feltet, så 700-800 kan vel være riktig. Feltet var ganske så fullt.


Feltet i dag var vel like stort som det var i 2007 og 2008?
Fra Nordnes til Loddefjord Torg

BrannSupporter

Quote from: Bassew on May 22, 2009, 00:03:41 AM
Quote from: BrannSupporter on May 21, 2009, 23:55:02 PM
Hvor stort er feltet vi fikk egentlig? Mener vi fikk 1500 billetter i 2007. I dag hadde vi vel ikke stort mer enn halve det feltet, så 700-800 kan vel være riktig. Feltet var ganske så fullt.


Feltet i dag var vel like stort som det var i 2007 og 2008?


Nei, i 2007 fikk vi ca halve tribunen, ca 1500 plasser.

Bassew

Quote from: BrannSupporter on May 22, 2009, 00:12:33 AMNei, i 2007 fikk vi ca halve tribunen, ca 1500 plasser.


Jeg var på kampen både i 2007 og 2008, og jeg kan ikke erindre at feltet vi fikk var noe mindre i 2008 enn i 2007. Men det er jo bare å ta kontakt eller vente til billettansvarlig kommer hem, så får vi vel svaret fra han
Fra Nordnes til Loddefjord Torg

tskb

jeg mener og huske at vi hadde hele feltet i 2007? Jeg sto i hvertfall midt bak mål..

C@Bøe_79

May 22, 2009, 00:44:49 AM #157 Last Edit: May 22, 2009, 00:46:21 AM by C@Bøe_79
2007
http://www.bataljonen.no/index.php?gallery=152

Ser ut som det var mye her..

2008
http://www.bataljonen.no/index.php?gallery=194
Men ikke noe mindre her..
Et av bildene er merket med "Ca.800 Brannsupportere, og utsolgt"..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

krøvel vellevold

Det var faktisk bra denne gangen. Uten tvil årsbeste på bortebane også for oss. Ja kanskje også siden 2007-sesongen.
Legg ned hele klubben!

Læreren

Quote from: Klaus_Brann on May 21, 2009, 23:51:13 PM
Quote from: Yes!wehavenobananas on May 21, 2009, 21:28:24 PM
Hei, ser man det. TV2 fant noen normale mennesker å intervjue denne gangen.

Bra trøkk fra tribunene i kveld, utifra TV-sendingen ihvertfall.


Det var veldig bra trøkk... Men det skulle bare mangle. Det er en tribune hvor det heldigvis er tak, vi står bra samlet og vi knuser FFK i 2.
Det tok virkelig av til tider, rabletilstander på feltet.

Det som skuffet meg litt var at det var såpass mange imponerende, hensynsløst drita Brann-supportere rundt i byen. Det startet da vi gikk fra puben. En kar som satt i et hjørne ved en butikk, som hadde spydd ned seg sjøl og det hjørnet han satt i, før han fant ut at han ville sove litt. Så var det et par som slet med å holde seg på beina da vi gikk på vei mot stadion.

Vel inne på stadion var det en kar som nesten ble båret opp på tribunen, før han satt seg rett ned og ble sittende der til litt ut i andre omgang før han fant ut at det ikke var noe poeng i å være på kamp mer fordi han var altfor drita.

En dame som sovna midt i trappa i 1. omgang og sov gjennom hele pausa ble til slutt tatt hånd om av vaktene...Nok episoder mao.

Bare flaut.


Men da kan en stille seg spørsmål om hvorfor disse får komme inn på tribunen? Synlig berusede personer skal i utgangspunktet ikke få komme inn på tribunen. En må selvsagt bruke skjønn når en skal se på hvem som bør få komme inn og ikke. Det er ikke slik at alle som er beruset skal nektes adgang. Da hadde Hansa, og alle andre tribuner vært rimelig tom. Men om tilfellene er slik du beskriver, så kan jeg ikke skjønne hvorfor de fikk adgang til tribunen.

Klaus_Brann

Quote from: Læreren on May 22, 2009, 08:06:34 AM
Quote from: Klaus_Brann on May 21, 2009, 23:51:13 PM
Quote from: Yes!wehavenobananas on May 21, 2009, 21:28:24 PM
Hei, ser man det. TV2 fant noen normale mennesker å intervjue denne gangen.

Bra trøkk fra tribunene i kveld, utifra TV-sendingen ihvertfall.


Det var veldig bra trøkk... Men det skulle bare mangle. Det er en tribune hvor det heldigvis er tak, vi står bra samlet og vi knuser FFK i 2.
Det tok virkelig av til tider, rabletilstander på feltet.

Det som skuffet meg litt var at det var såpass mange imponerende, hensynsløst drita Brann-supportere rundt i byen. Det startet da vi gikk fra puben. En kar som satt i et hjørne ved en butikk, som hadde spydd ned seg sjøl og det hjørnet han satt i, før han fant ut at han ville sove litt. Så var det et par som slet med å holde seg på beina da vi gikk på vei mot stadion.

Vel inne på stadion var det en kar som nesten ble båret opp på tribunen, før han satt seg rett ned og ble sittende der til litt ut i andre omgang før han fant ut at det ikke var noe poeng i å være på kamp mer fordi han var altfor drita.

En dame som sovna midt i trappa i 1. omgang og sov gjennom hele pausa ble til slutt tatt hånd om av vaktene...Nok episoder mao.

Bare flaut.


Men da kan en stille seg spørsmål om hvorfor disse får komme inn på tribunen? Synlig berusede personer skal i utgangspunktet ikke få komme inn på tribunen. En må selvsagt bruke skjønn når en skal se på hvem som bør få komme inn og ikke. Det er ikke slik at alle som er beruset skal nektes adgang. Da hadde Hansa, og alle andre tribuner vært rimelig tom. Men om tilfellene er slik du beskriver, så kan jeg ikke skjønne hvorfor de fikk adgang til tribunen.


Det lurer jeg på og. Han ene som var en av de som var mest drita ble hjulpet ned fra tribunen av en venn for å få vann eller no, både under kampen og i pausen, hvor de gikk forbi både vakter og politi.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Ferguson

Quote from: Klaus_Brann on May 22, 2009, 10:55:06 AM
Quote from: Læreren on May 22, 2009, 08:06:34 AM
Quote from: Klaus_Brann on May 21, 2009, 23:51:13 PM
Quote from: Yes!wehavenobananas on May 21, 2009, 21:28:24 PM
Hei, ser man det. TV2 fant noen normale mennesker å intervjue denne gangen.

Bra trøkk fra tribunene i kveld, utifra TV-sendingen ihvertfall.


Det var veldig bra trøkk... Men det skulle bare mangle. Det er en tribune hvor det heldigvis er tak, vi står bra samlet og vi knuser FFK i 2.
Det tok virkelig av til tider, rabletilstander på feltet.

Det som skuffet meg litt var at det var såpass mange imponerende, hensynsløst drita Brann-supportere rundt i byen. Det startet da vi gikk fra puben. En kar som satt i et hjørne ved en butikk, som hadde spydd ned seg sjøl og det hjørnet han satt i, før han fant ut at han ville sove litt. Så var det et par som slet med å holde seg på beina da vi gikk på vei mot stadion.

Vel inne på stadion var det en kar som nesten ble båret opp på tribunen, før han satt seg rett ned og ble sittende der til litt ut i andre omgang før han fant ut at det ikke var noe poeng i å være på kamp mer fordi han var altfor drita.

En dame som sovna midt i trappa i 1. omgang og sov gjennom hele pausa ble til slutt tatt hånd om av vaktene...Nok episoder mao.

Bare flaut.


Men da kan en stille seg spørsmål om hvorfor disse får komme inn på tribunen? Synlig berusede personer skal i utgangspunktet ikke få komme inn på tribunen. En må selvsagt bruke skjønn når en skal se på hvem som bør få komme inn og ikke. Det er ikke slik at alle som er beruset skal nektes adgang. Da hadde Hansa, og alle andre tribuner vært rimelig tom. Men om tilfellene er slik du beskriver, så kan jeg ikke skjønne hvorfor de fikk adgang til tribunen.


Det lurer jeg på og. Han ene som var en av de som var mest drita ble hjulpet ned fra tribunen av en venn for å få vann eller no, både under kampen og i pausen, hvor de gikk forbi både vakter og politi.


Vaktene og politiet i Norge driter 100 - 0 i hvor drita folk er på kamp så lenge disse personene holder seg unna bråk.
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Tifo-gruppen

I 2007 fikk vi 1000 billetter etter en del mas på ffk. Feltet har vært større tidligere men da var det seter på feltet. Nå har de gjort om på dette og man får flere inn på et mindre felt da det blir regnet som ståtribune.

Mvh Morten
Vær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631

Tifo sitter farge på tribunen og skaper liv:)

Innlandsmax

Quote from: Ferguson on May 22, 2009, 10:57:32 AM
Vaktene og politiet i Norge driter 100 - 0 i hvor drita folk er på kamp så lenge disse personene holder seg unna bråk.


Gitt en situasjon med begrensa mannskaper er vel ikke dette verdens dummeste prioritering. Folk som ikke gjør annen skade enn å sette seg selv i tåkeheimen og ellers i en pinlig situasjon, men som ellers blir ivaretatt av en kamerat, og ikke skader eller plager andre - ja, de må da vel i herrens navn få gå i fred?

Ikke særlig positivt for Branns eller Brannsupporternes omdømme dersom de er utstyrt med Brannklær eller andre Brann-effekter, riktignok, men å pusse politiet på dem av den grunn....nei, tror ikke det.

Northside

Endelig herlig stemning fra oss på bortefeltet! God variasjon i sangene og bra trøkk.
Negativt var den ekstreme klappingen til alt av sanger.

Vaktene nektet minst en person adgang grunnet umenneskelige mengder alkohol før kamp. Synd at så pass mange klovner skal drikke seg dritings før kamp.

krøvel vellevold

448 var vi i Skien for vel to uker siden. Venter på svar om antall i Fredrikstad.
Legg ned hele klubben!

Klaus_Brann

Quote from: Innlandsmax on May 22, 2009, 12:32:02 PM
Quote from: Ferguson on May 22, 2009, 10:57:32 AM
Vaktene og politiet i Norge driter 100 - 0 i hvor drita folk er på kamp så lenge disse personene holder seg unna bråk.


Gitt en situasjon med begrensa mannskaper er vel ikke dette verdens dummeste prioritering. Folk som ikke gjør annen skade enn å sette seg selv i tåkeheimen og ellers i en pinlig situasjon, men som ellers blir ivaretatt av en kamerat, og ikke skader eller plager andre - ja, de må da vel i herrens navn få gå i fred?

Ikke særlig positivt for Branns eller Brannsupporternes omdømme dersom de er utstyrt med Brannklær eller andre Brann-effekter, riktignok, men å pusse politiet på dem av den grunn....nei, tror ikke det.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

krøvel vellevold

Vi var 546 på bortefeltet i Fredrikstad.
Legg ned hele klubben!

Innlandsmax

Quote from: Klaus_Brann on May 22, 2009, 17:18:22 PM
Quote from: Innlandsmax on May 22, 2009, 12:32:02 PM
Quote from: Ferguson on May 22, 2009, 10:57:32 AM
Vaktene og politiet i Norge driter 100 - 0 i hvor drita folk er på kamp så lenge disse personene holder seg unna bråk.


Gitt en situasjon med begrensa mannskaper er vel ikke dette verdens dummeste prioritering. Folk som ikke gjør annen skade enn å sette seg selv i tåkeheimen og ellers i en pinlig situasjon, men som ellers blir ivaretatt av en kamerat, og ikke skader eller plager andre - ja, de må da vel i herrens navn få gå i fred?

Ikke særlig positivt for Branns eller Brannsupporternes omdømme dersom de er utstyrt med Brannklær eller andre Brann-effekter, riktignok, men å pusse politiet på dem av den grunn....nei, tror ikke det.


Joda, følger deg her, Klaus. No problem.

Klaus_Brann

Quote from: krøvel vellevold on May 22, 2009, 17:21:23 PM
Vi var 546 på bortefeltet i Fredrikstad.


Hvor mange var det plass til egentlig?500?
Det var jo overfylt, det var mange som sto i trappene. Forøvrig litt rart at vi ikke stiller fler i Fredrikstad. I Oslo stiller vi jo godt over 1000, trodde vi klarte å fylle opp mot 1000 da i Fredrikstad i alle fall, det er jo ikke mer enn litt over en time fra Oslo.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

BrannSupporter

Hmm, synes det virket som vi var flere enn 546.

Da har vi disse tallene på årets bortekamper:   
Sandefjord - 726
Rosenborg - 291
VIF - 1125
Bodø/Glimt - 45-50
Odd - 448
Fredrikstad 546

krøvel vellevold

Quote from: BrannSupporter on May 23, 2009, 00:30:33 AM
Hmm, synes det virket som vi var flere enn 546.

Da har vi disse tallene på årets bortekamper:   
Sandefjord - 726
Rosenborg - 291
VIF - 1125
Bodø/Glimt - 45-50
Odd - 448
Fredrikstad 546



Ja jeg også vil mene at differensen var større enn 98 i forhold til Odd-kampen.

Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

Quote from: Klaus_Brann on May 22, 2009, 23:12:56 PM
Quote from: krøvel vellevold on May 22, 2009, 17:21:23 PM
Vi var 546 på bortefeltet i Fredrikstad.


Hvor mange var det plass til egentlig?500?
Det var jo overfylt, det var mange som sto i trappene. Forøvrig litt rart at vi ikke stiller fler i Fredrikstad. I Oslo stiller vi jo godt over 1000, trodde vi klarte å fylle opp mot 1000 da i Fredrikstad i alle fall, det er jo ikke mer enn litt over en time fra Oslo.


At vi ikke stiller like mange i Fredrikstad som i Oslo, er av samme grunn som at ikke Klanen stiller like mange der som på hjemmebane. De fleste Brann-supportere på østlandskampene er folk som bor i Oslo-området. En del av dem som bor i Oslo og gjerne går på Brann-kamp på Ullevål, dropper gjerne bortekamp når de må kjøre i halvannen time.
Legg ned hele klubben!

Yngve

Det såg ut til at det var monaleg meir i Fredrikstad enn i Skien, i alle tilfelle på fjernsyn.

Og 546 virka litt lite, om det var som folk seier, overfylt på tribunen.

Bortesuportarane har rett på 5 prosent av kapasiteten, og om den er 12.800 (wikipedia) skal Brann ha 640.

Ferguson

Det satt endel Brannsupportere på FFK sin del av stadion!!
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Brannfrelst

Det satt jo en god del på feltet ved siden av bortefeltet også. 60++. Så vi var nok i realiteten mange fler enn 546.
2.10.07-Gullet kom hem!

krøvel vellevold

Til sammenligning:

Antall bortesupportere på VIFs hjemmekamper i år:

FFK: 2073. I fjor: 992. Reiseavstand: 93 km.

Brann: 1223 (tall fra klanen.no, 1125 fikk jeg vite av VIFs billettansvarlige) I fjor: 755 (siste runde). Reiseavstand: 500 km.

Start: 1183. I forfjor: 978. Reiseavstand: 327 km.

AaFK: 808. I fjor: 1206. Reiseavstand: 566 km.

Godset: 433. I fjor: 478. Reiseavstand: 42 km.

TIL: 428. I fjor: 714. Reiseavstand:  1643 km.

----
Klanen på bortebane:

vs RBK: 630 (vi var 291) I fjor var de 544. De reiser 449 km, vi reiser 711 km.
vs LSK: 1650. I fjor var de 1900.
vs Odd: 702 (vi var 448). I fjor var de 600. De reiser 131 km, vi reiser 465 km + ferge.
vs MFK: 101. I fjor var de 518.
vs Lyn: 4725. I fjor var de 5213.
Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

June 03, 2009, 08:03:00 AM #177 Last Edit: June 03, 2009, 08:05:28 AM by krøvel vellevold
Legg ned hele klubben!

thesevs

"Å Bergen by" bør vel strengt tatt få seg en pause, i hvertfall et "tak" på hvor mange ganger den kan startes pr kamp (i mitt hode maks 2 ganger). Det var artig når den kom, men nå er den en sanghvilepute (artig ord), altså en sang man alltid trekker frem når man ikke kommer på noe bedre/"alle kan den".

Jeg tror ikke mange tenker på fyllingsgraden når de synger "vi kan fylle stadion". Det så meget glissent ut på tv, så det er vel få som reagerte på den (av de som så kampen på tv vel og merke)
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

krøvel vellevold

Quote from: thesevs on June 03, 2009, 08:08:26 AM

Jeg tror ikke mange tenker på fyllingsgraden når de synger "vi kan fylle stadion". Det så meget glissent ut på tv, så det er vel få som reagerte på den (av de som så kampen på tv vel og merke)


Teksten er ikke "Godset kan ikke fylle stadion", men "VI kan fylle stadion"... Vi kan nemlig IKKE fylle stadion!
Legg ned hele klubben!

thesevs

Ah, da misforstod jeg deg. Jeg tolket det som Godset-hets siden de ikke klarer å fylle sin egen stadion, selv når laget trenger støtten som mest.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Brannfrelst

Var det bare meg eller var det smikkfullt på bortefeltet igår? Såg ut som folk stod som sild-i-tønne,og en del på haugen bak mål også.
2.10.07-Gullet kom hem!

krøvel vellevold

Quote from: thesevs on June 03, 2009, 08:28:43 AM
Ah, da misforstod jeg deg. Jeg tolket det som Godset-hets siden de ikke klarer å fylle sin egen stadion, selv når laget trenger støtten som mest.


Ja det var jo forsåvidt Godset-hets. Men det er jo en sang vi synger alle mulige steder. Greit nok at de ikke fyller stadionene sine. Men det blir jo rimelig teit når vi skryter av at VI kan fylle stadion. For det gjør vi jo ikke...
Legg ned hele klubben!

Nixon

Quote from: krøvel vellevold on June 03, 2009, 08:52:46 AMMen det blir jo rimelig teit når vi skryter av at VI kan fylle stadion. For det gjør vi jo ikke...


Nå synger vi ganske mye om ting vi ikke gjør. Som å vinne serien i år...
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

krøvel vellevold

Quote from: Nixon on June 03, 2009, 09:03:31 AM
Quote from: krøvel vellevold on June 03, 2009, 08:52:46 AMMen det blir jo rimelig teit når vi skryter av at VI kan fylle stadion. For det gjør vi jo ikke...


Nå synger vi ganske mye om ting vi ikke gjør. Som å vinne serien i år...


Vil si at det er noe ganske annet. Alle synger jo at de er det beste laget i verden. Men å skryte på oss at vi fyller stadion, når vi ikke er i nærheten av å gjøre det, blir for dumt. Da kan vi jo likegodt synge at vi har vunnet 15 seriegull på rad, at vi er regjerende CL-mestere, osv.

"Vi é CL-mester. Ja, vi é CL-mester. Vi é CL-mester. Vi é Brann"

"Vi é berømte Brann fra Bergen. Vi har vunnet 15 gull på rad".

Det blir rimelig latterlig å mobbe noen for å ikke fylle stadion, når vi ikke klarer det selv.

Og en sang til man klarte å lire av seg et par ganger på Marienlyst da vi lå under: "Rykker ned til LøvHam". Syns det er talentløs å synge til motstanderen at de rykker ned, når de faktisk leder 2-0 over oss. "Rykker ned"-sangene er hoveringssanger. Det er sånt man kan bruke når man leder kampen.
Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

Quote from: Brannfrelst on June 03, 2009, 08:50:09 AM
Var det bare meg eller var det smikkfullt på bortefeltet igår? Såg ut som folk stod som sild-i-tønne,og en del på haugen bak mål også.


671 var vi.
Legg ned hele klubben!

vebo

Tiocfaidh ár lá

krøvel vellevold

Quote from: vebo on June 03, 2009, 10:42:54 AM
Quote from: krøvel vellevold on June 03, 2009, 08:03:00 AM


Dere slapp i det minste å stå på gresshaugen såg jeg.


Jo det var kanskje 100 som måtte det. Da var bortefeltet på langsiden ganske fullt.
Legg ned hele klubben!

Klaus_Brann

Quote from: krøvel vellevold on June 03, 2009, 09:56:20 AM
Og en sang til man klarte å lire av seg et par ganger på Marienlyst da vi lå under: "Rykker ned til LøvHam". Syns det er talentløs å synge til motstanderen at de rykker ned, når de faktisk leder 2-0 over oss. "Rykker ned"-sangene er hoveringssanger. Det er sånt man kan bruke når man leder kampen.


Jeg synes det var rimelig passende. Dette var en gjeng pessimistiske supportere som ikke har troen på at Brann holder seg i TL i år, og derfor "Rykker ned til Løv-Ham" om seg selv.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Klaus_Brann

Quote from: krøvel vellevold on June 03, 2009, 08:03:00 AM
I går hadde vi den store glede av en fin gjeng på bortefeltet:

1) De stod mye med ryggen til kampen for å se om folk sang med.


Korrigerte de selvutnevnte supporterkongene noen da?
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Markmus

Quote from: thesevs on June 03, 2009, 08:08:26 AM
Jeg tror ikke mange tenker på fyllingsgraden når de synger "vi kan fylle stadion". Det så meget glissent ut på tv, så det er vel få som reagerte på den (av de som så kampen på tv vel og merke)


Jeg hørte ikke hva som ble sunget på den melodien, så jeg trodde det var "Vi har Thorstein Helstad" siden han var på kampen. Fyren skulle fått en drakt i pausen og sendt på banen!
Ka du ve?

dudo

Minner om at teksten er "Vi kan fylle stadion". Vi lover altså ingenting. ;-)
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

SKBMiller

Quote from: krøvel vellevold on June 03, 2009, 08:03:00 AM


De var litt uheldige med diverse valg ja. Blant annet at de prøvde å dra i gang Nystemten flere ganger under spilleropplesningen. Virker også som de trodde at vi var i Oslo,  de sang blant annet "...pisse på smuget, og spy på Carl Johan..."

De forventet også at de skulle dra i gang folk fra sin plass på første rad ute til siden. Hadde de plassert seg midt på feltet hadde de vært et mer positivt enn negativt bidrag, for det trengs stemningsskapere på bortekamper som denne, selv om ikke akkurat disse typene ikke var mine favoritter.

Northside

Tipper jeg riktig så var vel dette den "vanlige fyllagjengen" med samme IQ som promillenivå. Henge fremme ved gjerdet i håp om å komme på TV, nedlesset i rødt kostyme. Riktig?

Var ikke i Drammen, men hvorfor sa ikke bare noen av dere litt med oppegående mennesker noe til de?

SKBMiller

De var ikke så fulle faktisk, virket i alle fall ikke sånn. Jeg har sett langt værre eksemplarer av klovner enn dette.

BrannSupporter

671 var vel ca det samme som vi stilte i fjor. I 2007 var vi over 2000.

krøvel vellevold

Quote from: BrannSupporter on June 03, 2009, 16:36:53 PM
671 var vel ca det samme som vi stilte i fjor. I 2007 var vi over 2000.


I 2007 var det søndagskamp, det var Norway Cup og vi ledet serien. I fjor tror jeg vi var færre enn i år. Det til tross for at det var lørdagskamp.
Legg ned hele klubben!

Demba

Jeg sto selv helt nede.(ca på midten) Eneste grunnen til dette var at vi kom ganske seint på stadion. (foretrekker selv å stå i midten). Jeg valgte derfor å stille meg helt nede fordi jeg ikke ville stå på gresset.

Når det gjelder disse dere sikter til vet jeg godt hvem dere mener, og oppdaget de ikke på nært like irriterende som en del andre.

Greit nok, de kunne variert sangvalget sitt litt, men de skal ihvertfall ha for forsøket på å skape stemning på et bortefelt blottet for sangere.

La også merke til en som stadig vekk ble hånet fordi han sang(?) da Brann lå under 2-0. Det var ihvertfall litt anspendt stemning blandt noen på rad 2 og de som sto helt nede i hjørnet langs gjerdet.


BrannSupporter

June 03, 2009, 17:28:46 PM #198 Last Edit: June 03, 2009, 17:30:45 PM by BrannSupporter
Quote from: krøvel vellevold on June 03, 2009, 16:39:41 PM
Quote from: BrannSupporter on June 03, 2009, 16:36:53 PM
671 var vel ca det samme som vi stilte i fjor. I 2007 var vi over 2000.


I 2007 var det søndagskamp, det var Norway Cup og vi ledet serien. I fjor tror jeg vi var færre enn i år. Det til tross for at det var lørdagskamp.

krøvel vellevold

June 03, 2009, 17:50:31 PM #199 Last Edit: June 03, 2009, 17:52:55 PM by krøvel vellevold
Quote from: Demba on June 03, 2009, 16:51:07 PM
Jeg sto selv helt nede.(ca på midten) Eneste grunnen til dette var at vi kom ganske seint på stadion. (foretrekker selv å stå i midten). Jeg valgte derfor å stille meg helt nede fordi jeg ikke ville stå på gresset.

Når det gjelder disse dere sikter til vet jeg godt hvem dere mener, og oppdaget de ikke på nært like irriterende som en del andre.

Greit nok, de kunne variert sangvalget sitt litt, men de skal ihvertfall ha for forsøket på å skape stemning på et bortefelt blottet for sangere.

La også merke til en som stadig vekk ble hånet fordi han sang(?) da Brann lå under 2-0. Det var ihvertfall litt anspendt stemning blandt noen på rad 2 og de som sto helt nede i hjørnet langs gjerdet.




Det kan jo ha noe med HVA som ble sunget... "Oslo by" (hva i helvete har det med Drammen å gjøre?) "Lekepoliti" (hva i helvete har det med noe som helst å gjøre?), "Rykker ned til LøvHam" (når man ligger under for dette "nedrykkslaget", blir jo det litt pinlig å synge), "Vi kan fylle stadion" (når vi ikke er i nærheten av å gjøre det), Bakke-sangen flere ganger når han ikke engang er på banen, å starte "Bergen by é nydelig" hvert femte minutt, f.eks.
Legg ned hele klubben!

JørnAE

I DRammen var jeg skuffet over stemningen vi (prøvde) skape. Trøkket var der på en måte, men folk sang forskjellig og mange kunne ikke tekstene. Ble også noe krampaktig over det til tider. Spesielt på nedre del. (Jeg valgte forflytte meg derfra i pausen) . Tror det var mange supportere på denne kampen som ikke er helt vant med å gå på Brannkamper. Men vi var iallefall en del folk. Tror mye av grunnen til at det ikke blir samstemt på kampen er at samlingsstedene blir forskjellige.  Det blir en slags intern konkurranse eller noe på å være de kuleste og beste gjengene.

SKBMiller

Kjenner meg ikke igjen i det hele tatt. Var da ingen form for verken gjenger eller konkuranse. Samme historien som før, familiene kommer først, og de (få) syngende kommer fra 20 mins før og inn. Da må vi ta de plassene som er ledige. Kom selv rundt 20 mins før kamp og vi kunne ikke akkurat velge plassering.

I går handlet det ikke noe om at vi ikke sang samstemt. At vi ikke synger samstemt sammen, og at vi ikke kaster oss på Bergen by for 5. gang på tre minutter er to forskjellige ting!

tskb

Quote from: SKBMiller on June 03, 2009, 18:40:46 PM
Kjenner meg ikke igjen i det hele tatt. Var da ingen form for verken gjenger eller konkuranse. Samme historien som før, familiene kommer først, og de (få) syngende kommer fra 20 mins før og inn. Da må vi ta de plassene som er ledige. Kom selv rundt 20 mins før kamp og vi kunne ikke akkurat velge plassering.

I går handlet det ikke noe om at vi ikke sang samstemt. At vi ikke synger samstemt sammen, og at vi ikke kaster oss på Bergen by for 5. gang på tre minutter er to forskjellige ting!


Ja, dette stemmer etter min mening. Det var ikke spesielt god stemning i går, folk prøvde, men det ble litt tafatt rett og slett.. Men at det er konkurranse og grupperinger syns jeg er veldig feil. For det første er man ikke nødt til å "lade opp" til kampen flere timer før på en pub for å lage god stemning under kampen, og for det andre er det slik at det gjerne er "grupper" forskjellige steder på feltet som setter i gang sanger.

thesevs

Høres jo ut som det samme som skjedde i Skien... tafatt til tusen
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

olebrann3

I tillegg kom disse tullingene tidlig inn og klappet på alt som var av sanger, noe som førte til at alle som ikke er ofte på stadion klappet på alle sanger resten av kampen. Det var vell ikke langt fra at det ble klappet i nystemten av tullingene. I tillegg var timingen til sangene elendig. Der eg stod var vi 4-5(rad 3) som klagde til de pga timing, at de snudde og at de trommet.  Er ikke mye vits å synge når den skal overdøves av tromming på reklameskilt og klapping.

krøvel vellevold

Quote from: olebrann3 on June 04, 2009, 21:32:44 PM
I tillegg kom disse tullingene tidlig inn og klappet på alt som var av sanger, noe som førte til at alle som ikke er ofte på stadion klappet på alle sanger resten av kampen. Det var vell ikke langt fra at det ble klappet i nystemten av tullingene. I tillegg var timingen til sangene elendig. Der eg stod var vi 4-5(rad 3) som klagde til de pga timing, at de snudde og at de trommet.  Er ikke mye vits å synge når den skal overdøves av tromming på reklameskilt og klapping.


Ja det var faktisk en som klarte å klappe på Byen é Bergen...
Legg ned hele klubben!

Demba

Haha. Jeg ble faktisk usikker på hvem dere mener nå. Kan dere fortelle litt mer spesefikt om hvor de sto?

hørte en del reklame-skilt-banking,OK, men når folk faktisk klapper til nystemten og byen e bergen da burde de vært bannlyst

The Boss

ja den klappingen, folk klappet på ALT... tidenes klappe-fest på tirsdag...
og den gjengen nede med gjerdet: alltid like spennende(harry!)

Demba

Om jeg ikke tar helt feil, så var det vel 50-60 stk som sto helt nede grunnet dårlig plass. Regner med at det er de til høyre det er snakk om (helt ved sikkerhets-gjerdet)

SKBMiller

Kjernen av den mye omtalte gjengen er avbildet sent i bildegalleriet fra kampen på dt.no
Har såpass vondt på deres vegne at jeg sparer meg for å legge link  ;)

Markmus

Quote from: SKBMiller on June 04, 2009, 23:16:53 PM
Kjernen av den mye omtalte gjengen er avbildet sent i bildegalleriet fra kampen på dt.no
Har såpass vondt på deres vegne at jeg sparer meg for å legge link  ;)



Disse? :P http://dt.no/apps/pbcs.dll/gallery?Avis=DT&Dato=20090602&Kategori=GODSET&Lopenr=192819651&Ref=PH&Profile=1063&Params=Itemnr=24
Ka du ve?


Didrik

Quote from: JørnAE on June 03, 2009, 18:24:00 PM
I DRammen var jeg skuffet over stemningen vi (prøvde) skape. Trøkket var der på en måte, men folk sang forskjellig og mange kunne ikke tekstene. Ble også noe krampaktig over det til tider. Spesielt på nedre del. (Jeg valgte forflytte meg derfra i pausen) . Tror det var mange supportere på denne kampen som ikke er helt vant med å gå på Brannkamper. Men vi var iallefall en del folk. Tror mye av grunnen til at det ikke blir samstemt på kampen er at samlingsstedene blir forskjellige.  Det blir en slags intern konkurranse eller noe på å være de kuleste og beste gjengene.


Ikke enig med konkurranse teorien men er tildels enig i at mange ikke kunne så mange sanger/ikke har vært på så mange brannkamper før. Da blir det limitert i forhold til hvilke sanger vi kan synge, noe som er litt kjipt. Men at folk blir hissige når man klapper da blir man bare litt motløs, for meg personlig er klapping en del av fotballen(innenfor rimelighetens grenser selvfølgelig). Er ofte folk som klager på sangene som settes igang, men kan ikke akkuratt si at de er så veldig produktive selv. Jeg foreslår at de som har noe imot sangene som synges kan møte opp tidlig på neste bortekamp med t-skjorter med skriften: "forsanger" og så kan de synge hele kampen igjennom!

krøvel vellevold

Quote from: Didrik on June 05, 2009, 00:26:14 AM
Quote from: JørnAE on June 03, 2009, 18:24:00 PM
I DRammen var jeg skuffet over stemningen vi (prøvde) skape. Trøkket var der på en måte, men folk sang forskjellig og mange kunne ikke tekstene. Ble også noe krampaktig over det til tider. Spesielt på nedre del. (Jeg valgte forflytte meg derfra i pausen) . Tror det var mange supportere på denne kampen som ikke er helt vant med å gå på Brannkamper. Men vi var iallefall en del folk. Tror mye av grunnen til at det ikke blir samstemt på kampen er at samlingsstedene blir forskjellige.  Det blir en slags intern konkurranse eller noe på å være de kuleste og beste gjengene.


Ikke enig med konkurranse teorien men er tildels enig i at mange ikke kunne så mange sanger/ikke har vært på så mange brannkamper før. Da blir det limitert i forhold til hvilke sanger vi kan synge, noe som er litt kjipt. Men at folk blir hissige når man klapper da blir man bare litt motløs, for meg personlig er klapping en del av fotballen(innenfor rimelighetens grenser selvfølgelig). Er ofte folk som klager på sangene som settes igang, men kan ikke akkuratt si at de er så veldig produktive selv. Jeg foreslår at de som har noe imot sangene som synges kan møte opp tidlig på neste bortekamp med t-skjorter med skriften: "forsanger" og så kan de synge hele kampen igjennom!


Så hvis man selv ikke starter sanger, så har man bare å finne seg i at en gjeng tar over hele showet og synger om vaktene (som de måtte snu seg vekk fra banen for å kunne se), om spillere som ikke spiller, starter samme sang en drøss ganger, trommer takten i reklameplakatene, klapper på Byen é Bergen, starter pinlige sanger om at "vi kan fylle stadion" (når vi ikke kan det), osv? Altså; hvis det er en gruppe som kommer inn og liksom skal være kveldens store forsangere, så bør de jo i det minste ha et visst nivå på det som presenteres.

Legg ned hele klubben!

Zolkan

La merke til at det var pannebånd på bortefeltet, skal ikke dette lenger være forbeholdt klysene fra Oslo-vest ?

smaalanda

Når når trendene fra Oslo-vest begynner å dø ut, tas de opp fra harry-bøndene fra Drammen. Er sånn det fungerer der borte.
KMO!!!

Utmedsnolken

Du fikk ikke med deg hva slags folk som stod på bortefeltet? Hint: ikke harry-bøndene fra Drammen...
"og der snubler Sæternes igjen"

thesevs

Det vil nok alltid være de som ikke følger det mange av oss oppfatter som "supporter-kodeks", altså måten vi fremstår på, synger, opptrer o.l
Vi kan jo håpe det skjer en endring, men jeg ville ikke holdt pusten
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

smaalanda

Oisann bortefeltet ja, beklager skivebommen =)
KMO!!!

motherfunker

Seff kan man klappe når man er på fotballkamp, for gode prestasjoner og i klappesanger som "kom igjen". Vær dog oppmerksom på at klapping på andre sanger (vi e berømte, bergen by etc.) vil føre til:
- at vi øker
- at teksten kommer dårligere ut til resten av stadion/friidrettsbanen
- at det blir dårligere trøkk generellt

Hvis bataljonen organiserer "antiklappkommunikasjon" (f.eks flyers) vil bare det hjelpe på stemningen. 
quot;Fighting for freedom, is like fucking for virginity" -SAFT-

1908

Som jeg har skreve før. heng et lite banner på innsiden av gjedet det der står at det skal SYNGES og ikke klappes under sangene..

krøvel vellevold

Quote from: 1908 on June 13, 2009, 20:17:31 PM
Som jeg har skreve før. heng et lite banner på innsiden av gjedet det der står at det skal SYNGES og ikke klappes under sangene..


Klapping er ikke noe problem så lenge folk synger i tillegg til å klappe. I England klappes det på mange sanger, men det er ingen som nøyer seg med å BARE klappe. Det er det hos oss.
Legg ned hele klubben!

1908

Nei nei, men no for tiden så skal det klappes til ALT av sanger.. Klapping gjør at trykket på sangene forsvinner fort. Kanskje ikke på alle, men mangen!

Demba

Ganske bra stemning på bortefeltet i går

Læreren

Quote from: Demba on June 22, 2009, 21:28:25 PM
Ganske bra stemning på bortefeltet i går


Tror vi trygt kan si at det var årsbeste på bortefeltet i går fra vår side!

thesevs

Men det tar på å drive kveget fremover...
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

BrannSupporter

Brannsupportere på årets bortekamper:  

Sandefjord - 726
Rosenborg - 291
VIF - 1125
Bodø/Glimt - 45-50
Odd - 448
Fredrikstad - 546
Strømsgodset - 671
Viking - 901

Spelaren

På hordenes forum får Brannsupporterne litt skryt innimellom diskusjonen om å ta i bruk megafon på kampene :) .
Gå av.

Ricky

Og på VGD:

"Det virker kanskje slik om man står midt i Hordene, men midt på langsidene hørres Hordene ut som en barneskoleklasse i forhold til Brann supporterene, når de trøkker til.
Gullet skal hem, Heia Brann og Bergens stolthet ropene har dobbelt volum av Hordenes høyeste sang, som vel som vanlig er Gi meg en V og Ja for faen. Forøvrig tragisk at dette er sangene med høyest volum fra hordene."

"Hordene høres såvidt til midtbanen når de trøkker på. Bortelaget, denne gang Brann hører man over hele banen."

"Tribunekampen vant Bataljonen omtrent på walkover."

BrannSupporter

Stemningen på Telenor Arena i dag kan vel kategoriseres som heller laber - mildt sagt. Oppmøtet var ikke så aller verst. Kan vi ha vært 1000-1200?

krøvel vellevold

Quote from: BrannSupporter on June 30, 2009, 00:02:20 AM
Stemningen på Telenor Arena i dag kan vel kategoriseres som heller laber - mildt sagt. Oppmøtet var ikke så aller verst. Kan vi ha vært 1000-1200?


Har sendt dem en mail, så jeg håper å få et nøyaktig tall snart. Men jeg regnet ut at bortefeltet kanskje kunne ha plass til i overkant av 800, og det var rimelig fullt.
Legg ned hele klubben!

BrannSupporter

Kanskje mitt estimat er for høyt. De oppga jo også 10 000 som tall, men så mange var det jo ikke inne i hallen.

Henrik8

Noe som fortsatt er sinnsykt irriterende er at folk maser og kaver om plassene "sine" på bortebane. I går var det jo til alt overmål skrevet plakater om at plassene var unummererte.

I tillegg har du de som skal holde av plasser til en fire-fem andre som kommer en halv time senere. På mandag stilte jeg meg på tribunen, fikk beskjed om at det egentlig skulle stå noen andre der, men at det gikk greit. Deretter kom en fyr og spurte om han kunne stille seg ved siden av. Ettersom det var ledig, og jeg ikke føler meg som noen tribunebestyrer som kan nekte andre å stå på ledige plasser, sa jeg selvfølgelig ja. Da fikk jeg kjeft av en av de andre klovnene, som mente han holdt av plassen til noen venniner som skulle komme.

Min oppfatning er at på unummererte plasser kan folk stille seg der det er ledig. Om noen i en gjeng vil komme senere enn andre må de gjerne det, men da må de regne med at en del plasser er tatt. At folk skal stå å holde av 5 plasser midt på tribunen, og kjefte på andre for å stille seg der, er helt latterlig.
Kjør over pakket 09`

Klaus_Brann

Det er selvfølgelig latterlig. På bortebane er det og skal det være anarki, folk stiller seg der de vil.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

dex1974

Stemingen i gymsalen var fryktelig tam,men ikke rart da syngende stod spredt mellom barnefamilier som satt og klappet og kun åpnet munnen når de ville ha folk foran til å sitte ned som en far som skrek til en som stod rett ved meg : "HEI! SETT DEG NED FOR HELVETE! DETTE ER EN SITTETRIBUNE!!!"  Også irriterende når de støtt skulle opp for å kjøpe i kiosken enn å se kamp...ja selv 5 minutter før slutt skulle de forbi!!!
Ekte lidelse fra 1982 frem til no!

thesevs

Vi kan jo i fremtiden løse problemet med å sette opp skilt med anvisning: "Sittetribune" og "Sangtribune"... til og med Stormen klarte å dele seg i to, dem som sang og dem som ville kose seg i solen.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

krøvel vellevold

Quote from: thesevs on July 04, 2009, 16:53:37 PM
Vi kan jo i fremtiden løse problemet med å sette opp skilt med anvisning: "Sittetribune" og "Sangtribune"... til og med Stormen klarte å dele seg i to, dem som sang og dem som ville kose seg i solen.


Lettere å gjøre slikt når man er 200 og ikke 1000.
Legg ned hele klubben!

Innlandsmax

Quote from: krøvel vellevold on July 04, 2009, 16:54:53 PM
Quote from: thesevs on July 04, 2009, 16:53:37 PM
Vi kan jo i fremtiden løse problemet med å sette opp skilt med anvisning: "Sittetribune" og "Sangtribune"... til og med Stormen klarte å dele seg i to, dem som sang og dem som ville kose seg i solen.

Men kanskje ikke umulig, og kanskje verdt et forsøk?

Lettere å gjøre slikt når man er 200 og ikke 1000.


Men kanskje ikke umulig, og kanskje verdt et forsøk?

krøvel vellevold

July 14, 2009, 08:14:07 AM #238 Last Edit: July 14, 2009, 08:16:01 AM by krøvel vellevold
Vi har i de ti første bortekampene hatt følgende oppmøte:

Sandefjord (mandag) 716
RBK (søndag) 291
VIF (søndag) 1223 iflg. Klanen.no (1125 iflg. VIF)
Glimt (mandag) 45-50
Odd (lørdag) 448
FFK (helligdag) 546
Godset (tirsdag) 671
Viking (søndag) 901 (utsolgt)
Stabæk (mandag) 988
MFK (søndag) 358
Legg ned hele klubben!

abe78

.og husk!

BrannSupporter

Når det gjelder VIF-kampen er nok 1223 det riktige. Tilskuertallet på den kampen ble vel oppjustert fordi de hadde glemt å telle med alle inngangene.

JørnAE

July 16, 2009, 20:00:23 PM #241 Last Edit: July 16, 2009, 20:04:11 PM by JørnAE

robbie A

Quote from: JørnAE on July 16, 2009, 20:00:23 PM


Amen. Noen meget gode kommentarer her som jeg kjenner meg veldig godt igjen i.

Det er altfor mye "kritikk" av andre brann supportere ute å går. Brann har etter forholdene (reisedistanse + resultater) et meget godt borte oppmøte og jeg tror ingen her inne ønsker oss tilbake til dagene hvor antallet brannsupportere var 1,5 busser. Så la oss ønske de som faktisk stiller på bortekamper velkommen.

Dersom folk blir irritert på at familer stjeler de beste plassene på tribunen så er det en enkel sak å stille på kampen 45 min før kampstart og ikke2,5m.

ellers sees vi vel på neste bortekamp?

JørnAE

Litt om klapping; mange sanger trenger absolutt ikke klapping. Og en av dem har jeg alltid trodd var "vi e Brann-bergens stolthet..." Men når den runget i Fredrikstad med klapping og samstemt var den faktisk veldig stilig... Og mål fikk vi på den også....

BrannSupporter

http://brannbloggen.bergen360.no/-/bulletin/show/382976_dette-holder-overhodet-ikke

1142 Brannsupportere i VG-svingen i går. Som vanlig var det en god del Brannsupportere på den ene langsiden også. Jeg var der for første gang i går, og på den tribunehalvdelen nærmest VG var nok over halvparten Brannsupportere.

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

vebo

Tiocfaidh ár lá

krøvel vellevold

Quote from: vebo on September 20, 2009, 20:18:00 PM
Og dere lagde bra stemning!


Var ikke så verst lenge, men på slutten var det jo selvsagt elendig.
Legg ned hele klubben!

skuteviken

Quote from: krøvel vellevold on September 20, 2009, 20:21:43 PM
Quote from: vebo on September 20, 2009, 20:18:00 PM
Og dere lagde bra stemning!


Var ikke så verst lenge, men på slutten var det jo selvsagt elendig.


Hva var det Nilsen sa ordrett til dere?
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

vebo

Quote from: krøvel vellevold on September 20, 2009, 20:21:43 PM
Quote from: vebo on September 20, 2009, 20:18:00 PM
Og dere lagde bra stemning!


Var ikke så verst lenge, men på slutten var det jo selvsagt elendig.


Selvsagt, og det med rette.
Tiocfaidh ár lá

krøvel vellevold

Quote from: skuteviken on September 20, 2009, 20:32:35 PM
Quote from: krøvel vellevold on September 20, 2009, 20:21:43 PM
Quote from: vebo on September 20, 2009, 20:18:00 PM
Og dere lagde bra stemning!


Var ikke så verst lenge, men på slutten var det jo selvsagt elendig.


Hva var det Nilsen sa ordrett til dere?


Vet ikke. Det var for mye diskomusikk til at jeg kunne høre det.
Legg ned hele klubben!

BrannSupporter

Quote from: krøvel vellevold on September 20, 2009, 20:15:26 PM


Vi fylte hele bortefeltet og jeg synes det virket som vi var flere faktisk. Regner med bortefelet har vært større tidligere?

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

BrannSupporter

Ok, da er det bare Tromsø-kampen igjen. Ikke noe tall derfra? Var vel kanskje rundt 40-50.

krøvel vellevold

Vårt oppmøte på bortekampene i 2009 sammenlignet med hva Klanen stilte samme sted:

vs Sandefjord (mandag) 716 - Klanen stilte 1283 (lørdag)
vs RBK (søndag) 291 - Klanen stilte 630 (søndag)
vs VIF (søndag) 1223 - Klanen stilte 240 i Bergen (søndag)
vs Glimt (mandag) 45-50 - Klanen stilte 87 (søndag)
vs Odd (lørdag) 448 - Klanen stilte 702 (søndag)
vs FFK (helligdag) 546 - Klanen stilte 1015 (lørdag)
vs Godset (tirsdag) 671 - Klanen stilte 820 (søndag)
vs Viking (søndag) 901 (utsolgt) - Klanen stilte 257 (helligdag)
vs Stabæk (mandag) 988 - Klanen stilte 1088 (søndag)
vs Lyn (mandag) 1142 - Klanen stilte 4785 (helligdag)
vs MFK (søndag) 358 - Klanen stilte 101 (onsdag)
vs Start 328 (søndag) - Klanen stilte 445 (søndag)
vs AaFK (lørdag) 352 - Klanen stilte 555 (søndag)
vs TIL (søndag) 50 - Klanen stilte 200 (mandag)
vs LSK (søndag) 558 - Klanen stilte 1650 (helligdag)

Verd å merke seg:
- At vi stilte fem ganger så mange i Oslo som de stilte i Bergen, men det skal selvsagt poengteres at det nok bor flere Brann-tilhengere i Oslo enn det bor VIF-tilhengere i Bergen.
- At Klanen bare stilte litt flere enn oss i Bodø på en søndag, enn vi gjorde der en mandag. Enklere reise har de også.
- At Klanen bare stilte litt flere i Drammen en søndag, enn vi gjorde der en tirsdag.
- At Klanen bare stilte vel 100 flere i Stabæk en søndag, enn vi gjorde der en mandag. (Bortefeltet er ikke markert som utsolgt på klanen.no)
- At vi stilte 3,5 ganger så mange i Molde. Her skal det sies at VIF spilte en onsdag, mens vi spilte en søndag. Reiseveien er antagelig enklere for dem enn for oss.
- At Klanen bare stilte litt flere enn oss i Kristiansand, selv om reisetiden vel er omtrent halvparten for dem.

Oppmøtet på bortefeltet på VIFs hjemmekamper:

RBK-fansen 2164 (søndag)
FFK-fansen 2073 (lørdag og 16.mai)
LSK-fansen 1409 (søndag)
Brann-fansen 1223 (søndag)
Lyn-fansen 1200 (søndag)
Start-fansen 1183 (søndag)
Stabæk-fansen 1066 (søndag)
AaFK-fansen 808 (lørdag)
MFK-fansen 600 (søndag)
Odd-fansen 449 (søndag)
Godset-fansen 433 (søndag)
TIL-fansen 428 (mandag)
Viking-fansen 274 (mandag)
Glimt-fansen 244 (onsdag)
Sandefjord-fansen 225 (søndag)

Ganske utrolig at vi stiller omtrent like mange som LSK-fansen, og FLERE enn Lyn-fansen! Vi stiller flere enn Stabæk-fansen også. Godset markerer seg også med skandaløst dårlig tall med tanke på at det vel er mindre enn en time å kjøre. Vikings tall er også pinlig.
Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

Yngve

Eg gidd ikkje reistrera meg på Origo, men til orientering heng ikkje dette med lengda på ferjestrekningane heilt på plass. Eit døme er over Bjørnafjorden, der tar det 40 minutt, og er rundt 20 kilometer over.

Tenkte eg kunne påpeika det, når det trass alt får såpass med merksemd i utrekningane dine..

krøvel vellevold

Quote from: Yngve on April 01, 2010, 15:03:33 PM
Eg gidd ikkje reistrera meg på Origo, men til orientering heng ikkje dette med lengda på ferjestrekningane heilt på plass. Eit døme er over Bjørnafjorden, der tar det 40 minutt, og er rundt 20 kilometer over.

Tenkte eg kunne påpeika det, når det trass alt får såpass med merksemd i utrekningane dine..


Det er omregnet til hvor langt man normalt kunne kjørt på samme tid som fergen bruker. 20 km høres ikke allverden ut, men når det er snakk om 20 km med ferge er det noe helt annet... Da må man nesten regne det ut på den måten. Det går jo ikke akkurat like fort med bil som med ferge, kan man si... Poenget er tross alt reisebelastningen, og den blir større av ferger.
Legg ned hele klubben!

BrannSupporter

Synes vi skal være fornøyd med oppmøtet i Hønefoss i går. Jeg vil anslå vi var like mange som på Ullevaal mot Stabæk. At Hønefoss er et stopp på Bergensbanen, har nok en del å si for at vi stilte flere i går enn vi f. eks gjorde i Skien tidligere i år. Sikkert noen som kombinerte kampen med pinselanghelgen også.

Relativt dårlig stemning i går, på en bortetribune som minner veldig om den i Sandefjord. En pølseformet tribune det ikke er lett å lage god stemning på.

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

Henrik8

Kjør over pakket 09`

Klaus_Brann

Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

krøvel vellevold

Problemet på mange bortekamper er: 1) Det er et stort innslag av familier. 2) Vi står spredt, bl.a. fordi tribunen gjerne er lav. 3) Det er ofte ikke tak over tribunen.

Når det gjelder Hasund og Kottila, så er det åpenbart at mange syns dette er vittig i det uendelige. "Haha! Hør! Vi synger om to spillere som ikke har spilt hos oss på ørten år! Hør kor herlig ironiske vi e! Vi e jaggu tidige vi! Skikkelig alternative asså!"
Legg ned hele klubben!

dex1974

Ekte lidelse fra 1982 frem til no!

Yngve

I Sandefjord var og noko av problemet at det var enkelte "suportarkongar" som gjekk rundt og kjefta og smelte over kor elendig stemmninga var, og at folk måtte synga meir. Kvar gong desse kongane heiv seg med på songar, kunne dei anten ikkje songen eller hadde ingen ide om tempoet songane skulle syngast i, slik at det i det heile vart katastrofalt.

No kom det seg monaleg etterkvart som me gjekk opp i leiinga, forsåvidt ikkje unaturleg.

Men som Krøvel peikar på, har spreiinga og samansetjinga av folk og mykje å seia. Men samstundes så ser ein stadig vekk på tur gjenngangarar, både frå austlandet og stadda, som burde vera så van med dette at ein samla seg mest mogleg i midten. T.d i Sandefjord burde dette vore lett å få til, mtp at tribunen ikkje var så verst å stå på.

Her har kanskje Bat al jonen ei oppgåve, sørga for å samla mest mogleg folk midt på. Dette vil ha ei positiv effekt, då folk alltid stiller seg rundt der det er folk. Og er det stemmnig, så hiv folk seg med.

Det verste eg veit, er når eg syng, og så høyrer eg mi eiga stemme. Det er fælt, og mange har det garantert slik. Dermed kvir mange seg for å synga. Med ei kjerne som kan styra trøkket, vil fleire garantert hiva seg på.

Det er ikkej store grepa som må takast, men nokon må ta initiativet.

Markmus

Quote from: Yngve on August 02, 2010, 00:33:03 AM
Det verste eg veit, er når eg syng, og så høyrer eg mi eiga stemme. Det er fælt, og mange har det garantert slik. Dermed kvir mange seg for å synga. Med ei kjerne som kan styra trøkket, vil fleire garantert hiva seg på.


Problemet er ikke at jeg hører min egen stemme, men vissheten om at mange som ikke synger gjør det - noe som fort blir et problem på BT :p
Ka du ve?

Spelaren

Quote from: Markmus on August 02, 2010, 00:57:35 AM
Quote from: Yngve on August 02, 2010, 00:33:03 AM
Det verste eg veit, er når eg syng, og så høyrer eg mi eiga stemme. Det er fælt, og mange har det garantert slik. Dermed kvir mange seg for å synga. Med ei kjerne som kan styra trøkket, vil fleire garantert hiva seg på.


Problemet er ikke at jeg hører min egen stemme, men vissheten om at mange som ikke synger gjør det - noe som fort blir et problem på BT :p


BT, ja. I går ble det ein del mumling på "SK Brann - Bergens stolthet"-responsen første gangen Hansa dro den i gang. Sjølv på 1-0 var det elendig frå vår side...
Gå av.

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

Markmus

Ka du ve?

krøvel vellevold

Klanen på bortebane:

I år: gj 711
I fjor: gj 924

På direkte sammenlignbare kamper:

I år: 685
I fjor: 664

Tall for andre klubber i 2009 har jeg ikke.
Legg ned hele klubben!

abe78

Litt spennende om hva lenger sesong\flere lag har å si. Det blir selvsagt spekulasjoner.
.og husk!

Go Up