• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Magne Revheim

Started by Gubrask, January 23, 2009, 17:39:59 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gubrask

Magne Revheim takker for seg etter 9 år som formann i klubben.

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=7183 - Revheim takker for seg
http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=7184&gad=CNPbmKYFEgjfPn-1VP1DPhjxj6D8AyDrgLc1 - Intervju om tiden som formann i Brann


Takk for jobben du har gjort og lykke til videre!


thesevs

Da blir vel enkelte i Haraball glade tenker jeg.. godt med litt lufting i styret...
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

nero

Lions led by donkeys.

Xminator

Er mest spent på hvem som tar over.

vebo

Ikke dumt at denne Revheim skjønner sin plass endelig og trekker seg tilbake. Får virkelig håpe at vi får inn en styreleder med fotballfaglig kompetanse og ikke en ny "styrerytter". Selv om jeg har mine tvil, man legger desverre som oftes vekt på kontakter, nettverk og politisk påvirkningskraft.

Tiocfaidh ár lá

Brann_copper

Kanskje Mons Ivar Mjelde kunne overta?
We will fight them on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets...  We will never surrender!  - Sir Winston Churchill -

Kai-Olai

Bare en tanke, men hva med å dytte RBH oppover i systemet, til formann.. Og så få inn en ny skikkelse som sportsdirektør? Hvor egnet han er som formann er en annen sak..
Mjelde som sportsdirektør? :P

KEA

Jeg vil takke Magne Revheim for mange års tjeneste for klubben. La oss nå se framover og ikke henge oss opp i at ikke alt har vært like bra under hans regjeringstid; årsakene er mange (jeg ønsker også en ny sportssjef, nero).

Men hva ønsker vi av den nye formannen, og hva bør vi kunne forvente? Hvem er mulige kandidater til formannsvervet? Og hvem er den beste kandidaten? Det er greit å ta en debatt om dette før man skal møte opp på årsmøtet 26. februar og stemme på ny formann (vi som er medlemmer av SK Brann vel og merke).

Markmus

Ka du ve?

kabelmann

Takk til Revheim for at han reddet klubben fra nedrykk og konkurs. Måtte den som overtar få en langt lettere jobb med Brann fremover.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

BBB-Tony

January 23, 2009, 18:49:10 PM #10 Last Edit: January 23, 2009, 18:52:28 PM by tonynord
Quote from: KEA on January 23, 2009, 18:20:39 PM
Men hva ønsker vi av den nye formannen, og hva bør vi kunne forvente? Hvem er mulige kandidater til formannsvervet?


Tenker vi tar fra øverste hylle der, og ansetter Herman Friele!

Revheim har ikke hatt noen enkel jobb i Brann, og har etter mitt skjønn gjort en ok jobb. Selvsagt ikke alt som har vært like populært, men jevnt over har han gjort en ok jobb. Takk for innsatsen!
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Langhår

Jeg har vært forbannet og oppgitt over Revheim en god del ganger. Når han nå trekker seg er det imidlertid verdt og nevne at han har sittet som styreleder i en fantastisk tid for klubben. Det ville vært rart å benekte at han skal ha sin del av æren for det.

Jeg er spent på hvem arvtageren blir.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Joggi Bogga

Hva er en formanns oppgaver?
Jeg tenker helt konkret.

På hvilken måte sviktet Revheim? Og hvorfor ønsker enkelte en med fotballfaglig bakgrunn?

Takker på forhånd for alle svar. Selv har jeg overhodet ikke peiling på dette.. :-[
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

psv-hasund

Jeg er enig i at Magne Revheim har gjort en bra jobb for Brann. Han har, sammen med bl.a. Bjørn Dahl, ledet Brann som organisasjon fra en amatør klubb og frem til, ihvertfall på utsiden, en profesjonell organisasjon. Det er riktig å bruke styret som et rådgivende organ for ledelsen, så at ihvertfall deler av styret har som Magne juridisk og/eller økonomisk kompetanse, mens det sportlige apparatet er ansatt i klubben og gjerne representert med en eller to representanter i styret.

Jeg håper de ikke ansetter ny styre formann for at han tidligere har spilt for Brann, men for at han har nødvendig kompetanse.

olebrann3

flytte rbh opp å få inn en dugelig sportsdirektør er absolutt en lur ide

Huff

Hmm, betyr dette et Hardball innrykk i styret, og hva vil en slik eventuell løsning bety? Penger til transfer, en klubbdirektørdiktator ala det vi ser i Spania og Italia? Håper RBH leder en eventuell ny direktørjakt, gleder meg til å se hve i allverden han ville kalt inn til intervju; Snåsamannen, GWB, en trivelig fyr han møtte utenfor Mix sleire?

Snublefot


Mick

Quote from: Kai-Olai on January 23, 2009, 18:16:16 PM
Bare en tanke, men hva med å dytte RBH oppover i systemet, til formann.. Og så få inn en ny skikkelse som sportsdirektør? Hvor egnet han er som formann er en annen sak..
Mjelde som sportsdirektør? :P


Jeg tror RBH er bra egnet som formann, det er jo den biten han faktisk kan. Altså den administrative biten. Tror både han, Brann og alle som er glade i klubben tjener på at han tar på seg en posisjon litt høyere i systemet. Jeg føler at RBH er en dyktig mann, men som Demba fungerer han absolutt ikke med den rollen som han har blitt tildelt. Han er tjent med en rolle hvor hans egenskaper strekker lenger, hvor han ikke får mye fokus og spesiellt hvor han holder seg langt unna det som har med overganger å gjøre.

He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

bernu

Flytt RBH oppover i systememet.
Hent Tor-Kristian Karlsen som ny sportsdirektør.
HANSA - Z

Fanahallen

 Da går jeg for kronprinsen i styret Hans Brandtun som neste forman i SK Brann...

BBB-Tony

BA melder i dag at Hans Brandtun skal være høyaktuell som ny formann. Om han selv vil er jobben hans. Han skal blant annet ha en stjerne og to i margen hos Hardball. Noe Revheim definitivt ikke hadde.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Spelaren

Hans Brandtun er født i eit av Herrens yndlingsår, 1963... Han har spelt for fyllapakket i dalen, éin kamp for bartepakket (scorte sikkert mange sjølvmål) og fleire sesonger for Brann. Ba.no legger til:

Den nye formannen er eier, daglig leder og styreformann i flere selskaper, som først og fremst har tilknytning til industriknutepunktet Mongstad.

Virker fin...
Gå av.

Sam B

January 24, 2009, 10:10:27 AM #22 Last Edit: January 24, 2009, 10:13:14 AM by Sam B

Brandtun virker som en bra kandidat.
Ikke først og fremst på grunn av at han vet hva offside er, men fordi han har styreerfaring fra andre sammenhenger og fordi han kjenner systemet allerede. Det meste har tross alt vært gjort mer rett enn feil de siste årene.

Når det gjelder forholdet til Hardball er det ikke sikkert det endrer seg nevneverdig med en ny styrerformann. Brann vil være mest mulig selvstendige. Det er ikke sikkert det stemmer helt med ønskerne til alle i Hardball.

Jeg ser at en del her har liten kontroll på hva en styreleder er.
Dette er ikke en heltidsstilling.


Langhår

Styrelederjobben er først og fremst en jobb for folk med bedriftserfaring, men det er også et stort pluss å kjenne til den bransjen du skal være styreleder i. Styret skal først og fremst behandle saker som er avgjørende for bedriftens framtid, sagt med andre ord så er styrets oppgave å ta hånd om de langsiktige strategiske og økonomiske utfordringene.

Driften fra dag til dag er det direktøren som tar seg av. Han rapporter direkte til styreleder slik at han/hun hele tiden kjenner situasjonen i klubben. Sammen forbereder de saker som Styret skal ta stilling til. Det er derfor viktig at Brandtun og Dahl samarbeider godt.

Slik jeg ser det oppfyller Brandtun alt dette. Høres i utgangspunktet ut som et godt valg, selv om jeg må presisere at jeg ikke kjenner til hans personlige egenskaper som kanskje er det viktigste.

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Sam B


Grei oppsummering.
Selv var jeg for lat til å lete frem de rette ordene for å forklare dette.


vebo

Et meget godt valg vil jeg tro. Her er det snakk om pose og sekk..

For de late limer jeg inn link:
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article4073835.ece
Tiocfaidh ár lá

Huff

Bjørn Dahl (den eldre) var jo en eksbrannspiller med egasjement for klubben og samtidig med relevant erfaring som leder i det private næringslivet. Vi vet jo alle hvordan det gikk....meget bra. Ser lovende ut. Brandtun virker som en god kandidat selv om jeg ble noe fristet av ideen om å ''forfremme'' rbh. det viktigeste nå er vel at den nye styreformannen er samarbeidsvillig å setter minst mulig personlig prestisje i vervet, at han er villig til å svelge enkelte kameler i forhold til sin egen posisjon såvidt det gagner Brann (eksempelvis at vi ikke får en egokonflikt mel han og Hardaballgjengen). Dette er jaffal slik jeg ser det, men det går jo selvsagt begge veier

Ricky

I utgangspunktet ser jeg helst at vi henter inn nye krefter utenfra etter en sesong som denne, med dobbel trenersparking, fiasko i alle turneringer og nedtur på hvert eneste bidige målbare punkt (unntatt i regnskapsrubrikken for spillersalg).

Hadde jeg bare ant noe som helst om hva Hans Brandtun har utrettet i Brann-styret i løpet av de seks årene han har sittet der... Har han utfordret Revheim iblant, eller vært en nikkedukke? Hva har han ment i viktige saker? Eneste man kan finne om ham etter seks år er at han visstnok skal ha uttalt seg positivt om kunstgress.
Klarer ikke bli så veldig begeistret over tanken på Brandtun som klubbformann; iallefall ikke foreløpig.

dudo

Jeg er skeptisk. Var litt klar for nye koster, ikke Revheims goldenboy.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

viks

Styreformannen har jo ikke allverdens innvirkning på den daglige driften. Ikke er han heltidsansatt heller.

Stillingen går vel i grove trekk ut på å legge de store føringene, samt å være et kontrollorgan for den daglige ledelsen.

Sånn sett har ikke jeg de store formeningene om den ene kandidaten er bedre enn den andre, da stilingen nærmest er for en "gallionsfigur" stilling å regne...
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

Yngve

Men ein styreformann har då litt å seia han og, all den tid det er styret som skal bestemma og godta ting som skjer på stadion. Som budsjettet t.d. Så at me treng ein mann med kompetanse er det ikkje tvil om.

viks

Selvsagt, men et styre kan bre si ja eller nei..De går ikke inn å detaljstyrer noe.

Det er den daglide lederen (Bjørn Dahl) som sitter med kortene, styret bare stokker kortene, og så er det han som bestemmer hvordan han vil spille de for å bruke en metafor.

At en styreleder eller styremedlem for den saks skyld i Brann har en viss kompetanse på organisasjonsledelse, eller økonomi er bare å ta for gitt. Dette er selvsagt et kriterium for i det hele tatt å være aktuell...
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

Nixon

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=7326

Skeptisk til at Berge Gerdt Larsens høyre hånd skal inn i Brann sitt styre...
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Joggi Bogga

Hvem faen er Berge Gerdt Larsen?
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

KEA

Quote from: Joggi Bogga on February 20, 2009, 16:42:00 PM
Hvem faen er Berge Gerdt Larsen?


Berge Gerdt Larsen er en profilert bergensk næringslivsleder (styreleder i DNO og største eier i Petrolia Drilling, og mye mer), som blant annet var omtalt over 2 sider i Dagens Næringsliv i går.


Joggi Bogga

Takk for svar. Børs er åpenbart ikke og kommer alrdi til å bli min sterkeste side.
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

Falkman

Quote from: Joggi Bogga on February 20, 2009, 16:55:39 PM
Takk for svar. Børs er åpenbart ikke og kommer alrdi til å bli min sterkeste side.


han er/var ganske tungt inne på eiersiden  i Hartlepool også, noe som var grunnen til at Martin Hollund og Jan Ove Pedersen i sin tid spilte noen kamper for dem.

Go Up