• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Steinar Nilsen

Started by Stoffi, November 07, 2008, 10:55:49 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Klaus_Brann

Quote from: krakra on April 06, 2010, 14:21:01 PM
Ta også med at stallen har blitt gradvis dårligere hvert eneste vindu så er det veldig forståelig at også laget har blitt dårligere enn i vår aller beste sesong noen sinne.


Ja vel?
Hvordan ble den dårligere i vinter?
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

krakra

Forsvaret mistet to spillere som gjorde at vi måtte omskolere vår beste midtbanespiller?

dudo

Quote from: Joggi Bogga on April 06, 2010, 15:24:54 PM
Quote from: dudo on April 06, 2010, 15:16:10 PM
Jo, men en treners viktigste oppgave er å få maksimalt ut av den spillergruppen han til en hver tid har tilgjengelig.


Det er jeg ikke helt enig i. Hvis du ser hvordan Wenger driver i Arsenal, så har jo han fått opp 3 generasjoner av topplag. Samtidig har han tjent penger for klubben og satt den i en glimrende posisjon til å bli overtatt av en annen trener.


Ok da, om man ser hovedtrenerens oppgaver som delte, i f eks kampledelse og klubbutvikling, så er poenget at det viktigste innenfor kampledelse er å få de spillerne man har tilgjengelig til å virke best mulig. Summen skal være større enn enkeltfaktorene. Når det gjelder helhetlig klubbutvikling (da medregnet ungdommen) har vel ingen av våre siste trenere vært noen åpenbaringer, selv om det er klokkeklar seier til Mjelde når det gjaldt å ta grep for å bli en storklubb.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

dudo

Quote from: krakra on April 06, 2010, 15:28:46 PM
Forsvaret mistet to spillere som gjorde at vi måtte omskolere vår beste midtbanespiller?


Utifra det Yaw har vist synes jeg ikke at det er noe tap i fht Krissy. Hadde Nilsen hatt baller til å bruke Yaw på stopperplass fra første kamp, så hadde også Austin fortsatt på midtbanen.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krakra

Nei, men bredden er svekket med èn spiller. Dessuten blir jo Bjarnason bare dårligere og dårligere så totalt sett er vi uansett svekket. Selv om Yaw er bedre enn Siggy.

dudo

Bredden er svekket, såklart. Men bredden er ikke det som bekymrer meg mest, det er dybden. (?) Og ja, jeg hadde såklart foretrukket å få inn en erstatter til Bjarnason. Han er fortsatt i B/G.

Ellers et lite pirketips: Det heter "én", ikke "èn". Altså alt gr i stedet for shift når du skriver. ;)
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Klaus_Brann

Quote from: krakra on April 06, 2010, 15:28:46 PM
Forsvaret mistet to spillere som gjorde at vi måtte omskolere vår beste midtbanespiller?
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

krakra

At du sier at Mjelde kom inn og gjorde opp for stopperne viser litt av problemet. Vi mistet to stoppere og hadde to igjen. For at noen skulle kommet inn å gjøre opp for dette måtte denne personen vært en stopper, for det var det vi trengte. At de som gikk ut var dårlige er nå en ting, problemet er at vi kun hadde to stoppere igjen og at Nilsen da nok engang måtte omskolere en midtbanespillere for å dekke opp RBHs huller i stallen.

Dessuten syns jeg ikke Siggy er noe dårligere enn Bjarnason. Vi mistet en grei og en dårlig spiller og satt igjen med en veldig dårlig og en usikker, ung spiller. Heldigvis har den unge spilleren vist seg å ta nivået og vel så det.

dudo

Bjarnason har blitt dårligere, ja, men jeg mener at mye av grunnen til det - da under kampene sammen med Yaw - er at han har blitt flyttet over på venstresiden. Han virker helt borte vekk der. Men såklart, det kan hende at Yaw på venstre ville blitt enda verre. Det slår meg dog at Nilsen prøve å bytte om på dette i starten av sesongen i fjor òg, uten suksess.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Markmus

Quote from: krakra on April 06, 2010, 14:38:04 PM
Ikke uten Helstad.


Hæ? Vi hadde da bra nok spill selv uten Helstad i 2008. Problemet var at vi ikke hadde noen som kunne sette ballen i mål. Vi skapte utrolig mange sjanser, men Huseklepp løsnet som kjent ikke før i 2009.
Ka du ve?

Xminator

Det er mange i Brann som bør gå før Nilsen. Man kan begynne med Styret denne gangen.

Markmus

Jau, men han trenger ikke følge langt bak. La årets 17. mai-tog bli deres siste i Brann-sammenheng.
Ka du ve?

Langhår

Nilsen fortjener mulighet til å få bygge laget. Det var han lover, men det har han ikke fått. Istedet er han prisgitt feilkjøpene til BruunH og handlinglammelsen fra styret. Nilsens tur til å forlate klubben er ikke kommet enda. På langt nær.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Markmus

Ka du ve?

Super Hasund

Om det var Nilsen skyld at brann ble ultra feige etter en halv times spill så må eg si at eg e skuffet.

Ellers gi mannen tid
La Folket Synge

*Feltz*

Huff

Hvis SN forsvinner i løpet av sesongen tror jeg faktisk det blir for egen maskin, går dette åt skogen tror jeg det finnes en mulighet for at Nilsen trekker seg, noe det i såfall er lite å si på. Fyren er jo misledet inn i jobben. Villedet av RBH, enten med viten og vilje, grunnet at RBH selv ble villedet av de over seg, eller rett og slett pga RBHs, og de over han sin enorme inkompetanse -pick and choose.

Uansett hva som var årsaken er i alle fall konsekvensene klare, og det er ikke Nilsen som står igjen som syndebukk uansett hvordan en vrir ogvender på det. Kanskje bør han få mer ut av laget, kanskje ikke. Det kan til og med være at SN får skikk på mannskapet og vi går mot en ok sesong, vi tar fryktelig mange poeng om vi fremstår som vi gjorde den første halvtmen mot Molde, men jeg tviler sterkt på at det er slik vi kommer til å fremstå. Faktum er uansett at SN overhodet ikke har fåttde rammebetingelsene han ble lovet, enten vi overpresterer eller underpresterer. Dette er ikke Steinars skyld, men de over han. Skulle SN mot formodning få skikk på mannskapet er jeg uansett 100 prosent sikker på hvem som vil vil se slå seg på å brystet å proklamere sin genialitet, samt komme med syrlige angrep mot sine kritikere; de ufeilbarlige. Styret og ledelsen, ekte ydmykhet har et navn: Produktet.

Steinar mågjøre det beste ut av det mannskapet han har, og jeg synes overhodet ikke han har fått nok ut av dem sålangt denne sesongen. I fjor var det bedre; vi var ikke bedre, men med tanke på et utgangspunkt der hele stallen var totalt utrente, ingen målskorer og en tragisk mentalitet i spillertroppen var ikke en 5.plass så verst. Steinar må gjøre det beste ut av det han har, men det han har er samtidig overhodet ikke det han ble lovet. Konsekvensene av dette kan være at han trekker seg, og det vil i så fall bli meget interessant å se reslutatene av dette om det skjer. Vil da styret og sportsdirektøren ha fått sin syndebukk, eller vil de bli totalt avslørt av bergensmediene for det de er; inkompetente uærlige løgnere som kun er opptatt av å redde sitt eget skinn.

Steinar bør få mer tid, men får han ikke ting til å sitte etter sesongen ser jeglitn grunn til å fortsette engasjementet. Ser vi ikke noen positiv utvikling i løpet av sesongen bør han sparkes, uten at han bør utpekes til noen som helst syndebukk av den grunn. Han var kanskje rett mann til feil tid, en trener som aldri ville ha signert for oss om han visste hva han gikk til. Så spørs det om Steinar gidder selv...

kabelmann

Jeg kan ikke se at Nilsen skal ha gjort seg fortjent til noenting. Han skulle aldri ha vært i klubben i utgangspunktet, og jo før vi kan bli kvitt han jo bedre. Det må gjøres en grundigere jobb før neste trener ansettes. Brann bør ikke være en opplæringsinstitusjon for "kidsa". Vi har hatt nok sylferske trenere for en stund fremover nå. På tide med litt erfaring.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Spelaren

Regner med du har en jækla god tale å holde i pausen, Steinar. Men assistenten din presterer å påstå at "Brann gjør einn god omgang" så det er vel streng tatt intet håp for denne ubrukelege duoen.
Gå av.

JørnAE

pfffff.. Jeg gir Steinat Nilsen 2 kamper til på seg. Jeg betaler nok penger på å reise Oslo-Bergen for å følge dette laget
. Men vurderer sterkt å gi opp å reise  . Dette orker jeg ikke mer snart.
Steinar Nilsen har et mannskap som er bedre enn MINST Haugesund og Sandefjord . Likevel får han bare 1 poeng mot Haugesund og en meget heldig 3 poenger mot sandefjord som fort kunne endt med tap.
Noe gjør Nilsen feil med det mannskapet han rår over. Han mangler noe. De fleste gode topptrenere i Norge ville klart det bedre med dagens Brannstall enn det Nilsen gjør. Dette er jeg overbevist om. Vi ser tendenser i hver kamp. (kanskje bortsett fra vikingkampen- den så jeg heller ikke og kan ikke uttale meg-) Men i hver eneste kamp ser vi tendenser til at dette kunne vært så mye mye bedre resultatmessis om Brann bare hadde hatt de ekstra marginer og ikke minst taktiske kvaliteter som en trener rår over.
Samme med moral og holdning. Det er fortsatt en treners oppgave å holde troen i laget. Gjøre taktiske disposisjoner om en leder eller ligger under.
2 kamper på rad leder vi etter 2 minutter. Likevel snubler vi og forvandles.
2 kamper burde vi vunnet overbevisende kampen sett under ett. (I begge disse 2 hadde motstanderne riktignok keepere som presterte godt)
Jeg er overbevist om at Brann har en stall som er bedre enn over halvparten av eliteserielagene og vel så det.
Men noen gir de ikke troen på at de er det. Noen gjør de dårligere. Som oftest er det spillerne selv som skal ha mesteparten av skylden når de spiller så ræva som de gjør. Men nå ser vi at her handler det i hovedsak om disposisjoner og prioriteringer som faller dårlig ut.
Dette styres fra sidelinjen og på treningsfeltet . Da primært av 2 nordlendinger som ikke er modne nok for en klubb som Brann enda.
Steinar Nilsen:
Du har 2 kamper å bevise på nå. Rosenborg på Lerkendal hadde ingen forventet det helt store uansett. Men Vålerengen hjemme om 1 uke skal og bør være en 3 poenger. Går ikke det både håper og tror jeg Steinar Nilsens dager i Brann er historie.
På 1 og 1/2 år har han gjort Brann enda dårligere. INGENTING har han gjort forbedringer på.

Klaus_Brann

Quote from: JørnAE on April 11, 2010, 22:09:15 PM
pfffff.. Jeg gir Steinat Nilsen 2 kamper til på seg. Jeg betaler nok penger på å reise Oslo-Bergen for å følge dette laget
. Men vurderer sterkt å gi opp å reise  . Dette orker jeg ikke mer snart.


Lurt det. Flytt heller.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Super Hasund

For å kunne lykkes så må mann isje bare dyrke fotballspilleren men hele mennesket. Fotball e 80% mentalt oppi skallen. Klarer mann å innføre en vinnerkultur der et lag står sammen og kjemper for hverandre og klubben, ja då kommer resultatene. De beste trenerene klarer dette. Eg har fortsatt sansen for Steinar Nilsen men eg har mine tvil om han tilhører denne eliten av trenere som forstår at hvert enkelt spillers mentalitet må dyrkes og sammensveises med en felles filosofi som hele klubben står bak.
La Folket Synge

*Feltz*

Langhår

Quote from: Super Hasund on April 11, 2010, 22:58:20 PM
Eg har fortsatt sansen for Steinar Nilsen men eg har mine tvil om han tilhører denne eliten av trenere som forstår at hvert enkelt spillers mentalitet må dyrkes og sammensveises med en felles filosofi som hele klubben står bak.



Jaha? Får ikke helt tak i hva du mener her. Kunne du forklart det litt mer detaljert? Helst på norsk.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Super Hasund

La Folket Synge

*Feltz*

skuteviken

For å være ærlig så syns jeg ikke at spillerne virker uinspirerte, syns de står opp og viser innsats. Jeg ser derimot en gammel fakiri, et trebein av en sævarsson, en venstrekant på høyrekanten, en 40 år gammel stopper og en keeper som ikke redder noen skudd.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Huff

Quote from: skuteviken on April 11, 2010, 23:29:22 PM
For å være ærlig så syns jeg ikke at spillerne virker uinspirerte, syns de står opp og viser innsats. Jeg ser derimot en gammel fakiri, et trebein av en sævarsson, en venstrekant på høyrekanten, en 40 år gammel stopper og en keeper som ikke redder noen skudd.


Sævarsson kjempet og kom til en rekke innlegg i dag, ikke at det var topp kvalitet over dem, men jeg synes han gjorde en god jobb. En av våre beste offensivt.

Torvanger

Brann bør ha ny trener innen 2011 sparkes igang, uansett om det skjer nå eller etter sesongen. Nilsen er dessverre ikke rett mann. Noen ganger må man bare innse dette. Det skjedde med Høgmo i RBK, det skjedde med Tørum i samme klubb. På det tredje forsøket traff klubben blink, med Hamren. Brann er selvsagt ikke i posisjon til å gjøre tilsvarende, men jeg håper at man allerede nå begynner å sondere etter nye muligheter. Istedenfor da å gå til investorer med spillerønsker, bør klubben heller be om hjelp til å henholdsvis løse Nilsen fra kontrakten, samt evt kjøpe fri en ny trener.

krøvel vellevold

Vi må gjerne få en ny og mer merittert trener. Men selv meritterte navn trenger ikke hjelpe mye. Se på Viking! Uansett hvem de har som trener, så er de fiasko: Hodgson, Prahl, Rösler, Hareide...
Legg ned hele klubben!

SKBrannfan

Jeg kan delvis forstå hvorfor noen mener at Nilsen ikke er rett mann til klubben. Det jeg derimot er veldig i tvil om er hvem vi skal ansette. Feks har Mons Ivar Mjelde sitt navn vært oppe flere ganger, men jeg for min egen del sliter med å se at han skal være den store redningsmannen. Steinar Nilsen har ikke fått jobbe under de omstendighetene han ble lovet, og det blir dessuten dumt å sparke han før han faktisk får det. Jeg sliter også med å se at andre skal jeg gjøre det så mye bedre enn han. Gi han litt mer tid (styret derimot og mange andre har brukt opp sin tid. Det har ikke Steinar Nilsen.)

skuteviken

Quote from: Huff on April 11, 2010, 23:40:25 PM
Quote from: skuteviken on April 11, 2010, 23:29:22 PM
For å være ærlig så syns jeg ikke at spillerne virker uinspirerte, syns de står opp og viser innsats. Jeg ser derimot en gammel fakiri, et trebein av en sævarsson, en venstrekant på høyrekanten, en 40 år gammel stopper og en keeper som ikke redder noen skudd.


Sævarsson kjempet og kom til en rekke innlegg i dag, ikke at det var topp kvalitet over dem, men jeg synes han gjorde en god jobb. En av våre beste offensivt.


Ja jeg satt det litt på spissen, men poenget mitt er at folk bør snarest legge av seg tanken om at dette laget kan prestere mye bedre med en annen trener.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Spelaren

Quote from: krøvel vellevold on April 12, 2010, 08:06:26 AM
Vi må gjerne få en ny og mer merittert trener. Men selv meritterte navn trenger ikke hjelpe mye. Se på Viking! Uansett hvem de har som trener, så er de fiasko: Hodgson, Prahl, Rösler, Hareide...


Og det er deilig!!  ;D
Gå av.

Belfort

Jeg ville sett mange andre trenere fått så mye mer ut av denne totalt feilkomponerte stallen.
Når verktøykassen til Nilsen tilser at han må sette inn Cato Guntveit på sentral midtbane så sier det seg selv at det ikke er noe mer og hente.

Torvanger

Når Nilsen plasserer en venstrebeint spiller på venstreflanke, da bør alarmklokkene ringe for noen og enhver.

Spelaren

Quote from: Torvanger on April 12, 2010, 09:26:40 AM
Når Nilsen plasserer en venstrebeint spiller på venstreflanke, da bør alarmklokkene ringe for noen og enhver.


Umm...
Gå av.

skuteviken

Veldig bra intervju av Steinar på Brann-TV.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

esp123

Quote from: krøvel vellevold on April 12, 2010, 08:06:26 AM
Vi må gjerne få en ny og mer merittert trener. Men selv meritterte navn trenger ikke hjelpe mye. Se på Viking! Uansett hvem de har som trener, så er de fiasko: Hodgson, Prahl, Rösler, Hareide...

Må vente litt med å fastslå at Hareide er en fiasko, Viking har hele midtbanen ute med skader, og måtte stille med en midtbanespiller og en back i midtforsvaret mot AAFK. Stilte med en 17-åring og en 18-åring, og hadde bare 5 på benken, der en av de var en juniorspiller. 


krakra

Quote from: Torvanger on April 12, 2010, 09:26:40 AM
Når Nilsen plasserer en venstrebeint spiller på venstreflanke, da bør alarmklokkene ringe for noen og enhver.
Antar du mener på høyre flanke? Eller er det Fakiri du mener? Uansett så var begge bedre enn alternativene i går. Mjelde var jo blant de gode.

kabelmann

Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Torvanger

Quote from: krakra on April 12, 2010, 13:08:01 PM
Quote from: Torvanger on April 12, 2010, 09:26:40 AM
Når Nilsen plasserer en venstrebeint spiller på venstreflanke, da bør alarmklokkene ringe for noen og enhver.
Antar du mener på høyre flanke? Eller er det Fakiri du mener? Uansett så var begge bedre enn alternativene i går. Mjelde var jo blant de gode.


Mente selvsagt høyre flanke.

Torvanger

Quote from: kabelmann on April 13, 2010, 10:23:23 AM
Nilsen er lei av Brann-sutring

- Det har vært et negativt fokus fra jeg kom hit, det har vært 15 negative måneder. Det er liksom noe galt med det meste. Selv i de gode periodene i fjor, var det ulming og kritiske røster mange steder, sier han til lokalavisa.

Merkelig uttalelse fra Nilsen. Han har da vært med å bidra med sitt med sine små stikk til ledelsen.


Nilsen bør ligge lavt i terrenget. Han er ikke i posisjon til å diktere noe som helst, dersom han misliker den såkalte sutringen får han finne seg en ny klubb. Det at Dahl freder Nilsen ut sesongen er vel en standarduttalelse fra lederhold, tenker nok pipen får en ganske annen lyd dersom det går åt skogen både mot RBK og VIF.


enavgutta

Den vanlige sjargongen er at Nielsen må gå og styrepakket sitter, de virkeligere synderne som har trakket på klubben og ført seg selv foran klubbens beste. Skamleit men sant.

Nielsen er en god trener.

skuteviken

Samtidig hadde sikkert laget fortjent at vi ikke gravde oss ned hele tiden når innsatsen er på topp utpå banen. Styret og syregliset er en helt annen sak!
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

dudo

And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

B-moderator

Men som oftest når styret går ut i forskjellige klubber og sier at vi har full tillit til treneren, betyr det at han er ferdig.
Brann inside


Joggi Bogga

Quote from: gjertm on April 13, 2010, 11:23:20 AM
Men som oftest når styret går ut i forskjellige klubber og sier at vi har full tillit til treneren, betyr det at han er ferdig.


Ja, dette er gledelig.
Jeg øyner et håp om å få klovnetreneren vekk.
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

roaldinho

Klubben blir ikke bedre av å sparke treneren. Det er ikke der problemet ligger, selv om jeg mener at filosofien til Nilsen ikke passer i Brann. Det kan bli suksess med det om Nilsen hadde fått de spillerne han ville bygge opp laget med, men det får man muligens aldri svar på. Men selve filosofien til Brann er offensiv og underholdende fotball, Nilsen er muligens underholdende men mer deffensivt.
Det er ikke hos treneren problemet ligger, men hos styret. Det er de som roter med økonomien som gjør at Nilsen ikke får hente spillere etter hans filosofi. Det er styret som i mine øyne har ført Nilsen bak lyset med å love han gull og grønne skoger til å bygge det laget han hadde tro på. Han får ikke engang forsvarsspillere, når vi sliter så totalt med det. Vi har 2 stoppere i stallen, om man ikke teller med Austin som burde være midtbane. Det er ett stort problem, og det er ikke Nilsen sin feil, men styret.
Nilsen skal riktignok motivere spillere og få de til å yte sitt beste, men hva hjelper det når flere spillere på laget er for svak for tippeligaen. Gylfi, Bjarnason med flere holder ikke nivået, og da er det lite Nilsen kan gjøre. Jeg mener Nilsen bør være fredet til man får ett styre som duger og kan gi det Nilsen trenger. Om Nilsen feiler med nytt styre som faktisk bidrar så skal jeg være tilbøyelig å være enig med de som vil ha Nilsen ut.
Sitat RBH om høsten etter kontraktsforlengelsen til Skarsfjord: " Det er ikke helt rett, vi fikk seirer mot Odd og Sogndal og så lyset i enden av tunnelen. Så ledet vi også 3-1 mot Vålerenga..."

Torvanger

Quote from: roaldinho on April 13, 2010, 11:46:46 AM
Klubben blir ikke bedre av å sparke treneren. Det er ikke der problemet ligger, selv om jeg mener at filosofien til Nilsen ikke passer i Brann. Det kan bli suksess med det om Nilsen hadde fått de spillerne han ville bygge opp laget med, men det får man muligens aldri svar på. Men selve filosofien til Brann er offensiv og underholdende fotball, Nilsen er muligens underholdende men mer deffensivt.
Det er ikke hos treneren problemet ligger, men hos styret. Det er de som roter med økonomien som gjør at Nilsen ikke får hente spillere etter hans filosofi. Det er styret som i mine øyne har ført Nilsen bak lyset med å love han gull og grønne skoger til å bygge det laget han hadde tro på. Han får ikke engang forsvarsspillere, når vi sliter så totalt med det. Vi har 2 stoppere i stallen, om man ikke teller med Austin som burde være midtbane. Det er ett stort problem, og det er ikke Nilsen sin feil, men styret.
Nilsen skal riktignok motivere spillere og få de til å yte sitt beste, men hva hjelper det når flere spillere på laget er for svak for tippeligaen. Gylfi, Bjarnason med flere holder ikke nivået, og da er det lite Nilsen kan gjøre. Jeg mener Nilsen bør være fredet til man får ett styre som duger og kan gi det Nilsen trenger. Om Nilsen feiler med nytt styre som faktisk bidrar så skal jeg være tilbøyelig å være enig med de som vil ha Nilsen ut.


Den "interne" evalueringen Brann hadde i vinter viste vel at ikke alt var som det skulle mellom spillere og trener. Mon tro hvordan det står til med den gjensidige tilliten nå. Dette problemet får man ikke bort selv om det kommer nytt styre og stell.

Men, Brann trenger åpenbart hjelp utenfra til spillerkjøp, for å unngå nedrykk, og dersom det må ofres et styre for å få det til så er det bare å få ordnet det. Om ikke et helt styre, så ihvertfall at Brandtun trer til side. (har egentlig sansen for Brandtun, føler at han blir urettferdig behandlet)

Joggi Bogga

Quote from: roaldinho on April 13, 2010, 11:46:46 AM
Det er ikke hos treneren problemet ligger, men hos styret. Det er de som roter med økonomien som gjør at Nilsen ikke får hente spillere etter hans filosofi.


Hvis noen i Brann eller eksterne investorer er så riv ruskende gal at de er villig til å la Nilsen få penger til å bygge mer av dette som ingen vil ha og som heller ikke passer inn, så går klubben til grunne.

Nilsen har på imponerende vis taatt fra hverandre det beste i vår spillestil som tross alt var bygget opp over mange år. Nå er det ingen som vet hvilken spillestil vi har, ingen som vet hvilke spillere som passer i den hemmelige stilen og ingen som har spesielt lyst til å se på den.

Nilsen er det verste som har skjedd Bergen siden Ivar Hoff.
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

krakra

Quote from: Torvanger on April 13, 2010, 11:58:33 AM
Quote from: roaldinho on April 13, 2010, 11:46:46 AM
Klubben blir ikke bedre av å sparke treneren. Det er ikke der problemet ligger, selv om jeg mener at filosofien til Nilsen ikke passer i Brann. Det kan bli suksess med det om Nilsen hadde fått de spillerne han ville bygge opp laget med, men det får man muligens aldri svar på. Men selve filosofien til Brann er offensiv og underholdende fotball, Nilsen er muligens underholdende men mer deffensivt.
Det er ikke hos treneren problemet ligger, men hos styret. Det er de som roter med økonomien som gjør at Nilsen ikke får hente spillere etter hans filosofi. Det er styret som i mine øyne har ført Nilsen bak lyset med å love han gull og grønne skoger til å bygge det laget han hadde tro på. Han får ikke engang forsvarsspillere, når vi sliter så totalt med det. Vi har 2 stoppere i stallen, om man ikke teller med Austin som burde være midtbane. Det er ett stort problem, og det er ikke Nilsen sin feil, men styret.
Nilsen skal riktignok motivere spillere og få de til å yte sitt beste, men hva hjelper det når flere spillere på laget er for svak for tippeligaen. Gylfi, Bjarnason med flere holder ikke nivået, og da er det lite Nilsen kan gjøre. Jeg mener Nilsen bør være fredet til man får ett styre som duger og kan gi det Nilsen trenger. Om Nilsen feiler med nytt styre som faktisk bidrar så skal jeg være tilbøyelig å være enig med de som vil ha Nilsen ut.


Den "interne" evalueringen Brann hadde i vinter viste vel at ikke alt var som det skulle mellom spillere og trener. Mon tro hvordan det står til med den gjensidige tilliten nå. Dette problemet får man ikke bort selv om det kommer nytt styre og stell.

Men, Brann trenger åpenbart hjelp utenfra til spillerkjøp, for å unngå nedrykk, og dersom det må ofres et styre for å få det til så er det bare å få ordnet det. Om ikke et helt styre, så ihvertfall at Brandtun trer til side. (har egentlig sansen for Brandtun, føler at han blir urettferdig behandlet)
Denne voldsomme oppblåsingen av den evalueringen av Nilsens kritikkere og pressen er jo bare tåpelig. Det var en evaluering hvor spillerne fikk lufte sine meninger om trenerteamet, noe som er sunt på enhver bedrift. Han fikk kritikk, tok den til seg og har jobbet med å forbedre seg. Noe han i følge en artikkel i BA eller BT tidligere i år har klart. I motsetning til andre i Brann satte han ikke ut piggene og kalte det usaklig, men tok det til seg. Da er slike evalueringer bare bra.

Det er tydelig at styret og ledelsen har satt igang en prossess ja. En prossess med å rette det kritiske fokuset mot Nilsen. Hvorfor i all verden er det så nødvendig for dem å gå ut å "frede" Nilsen når presset mot ham har vært så lavt? Det er jo de vi vil ha vekk. Ved å si at de "freder" Nilsen prøver de også å få det til å virke som at det er han som er gjenstand for kritikk og at det er han som er problemet og pressen og andre lar seg lure.

krakra

Quote from: Joggi Bogga on April 13, 2010, 13:06:32 PM
Quote from: roaldinho on April 13, 2010, 11:46:46 AM
Det er ikke hos treneren problemet ligger, men hos styret. Det er de som roter med økonomien som gjør at Nilsen ikke får hente spillere etter hans filosofi.


Hvis noen i Brann eller eksterne investorer er så riv ruskende gal at de er villig til å la Nilsen få penger til å bygge mer av dette som ingen vil ha og som heller ikke passer inn, så går klubben til grunne.

Nilsen har på imponerende vis taatt fra hverandre det beste i vår spillestil som tross alt var bygget opp over mange år. Nå er det ingen som vet hvilken spillestil vi har, ingen som vet hvilke spillere som passer i den hemmelige stilen og ingen som har spesielt lyst til å se på den.

Nilsen er det verste som har skjedd Bergen siden Ivar Hoff.

Go Up