• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Steinar Nilsen

Started by Stoffi, November 07, 2008, 10:55:49 AM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Henki

Jeg er skeptisk. Det blir med ansettelsen av Nilsen ansatt en trener med mindre erfaring og færre sportslige resultater å vise til enn den forrige treneren. Det burde være nok til å være i beste fall nøktern.

Men ingenting hadde selvfølgelig gledet meg mer enn hvis min skepsis er ubegrunnet, og det er vel på si plass å ønske mannen velkommen til Bergen.

Så velkommen skal du være Steinar. Du bør være god!
Ballen skal fremover!

Brann_copper

Velkommen Steinar, eller for å bruke dine egne ord; vi har fått den treneren vi ønsket skulle trene Brann. En fantastisk god følelse å få dette i boks. Du er virkelig ønsket på Stadion og vi gleder oss til du kommer i gang.
We will fight them on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets...  We will never surrender!  - Sir Winston Churchill -

Joggi Bogga

Quote from: Herr Smed on November 21, 2008, 14:32:01 PM
Nilsen må gå! Var jeg først?


Nei, jeg redigerte sporenstreks mitt inlegg først postet 13.56  :)
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

dudo

Jeg er vel den fremste eksponenten i denne tråden for synet på at Brann-stallen var ansett som bedre enn TIL-stallen. Det står jeg for, og jeg står også for det synet jeg har presentert om at neste års resultat bør bli minst like bra - men helst bedre - enn det vi ville fått under Mjelde. Nilsen skal selvsagt få tid - frem til midten av mars. Vi skal være med helt fra børjan av, og jeg tror Nilsen er mer enn god nok til dette.

Jeg ser ingen grunn til å inngå kompromiss bare fordi vi har fått ny trener. Snarere tvert imot.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!


vebo

Nei, du kunne vel tenke deg Arne Erlandsen du... hrmf
Tiocfaidh ár lá

dudo

http://www.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2415232.ece

Nilsens smil når han forteller at han har skrevet under en treårskontrakt med Brann gjør meg lykkelig. Du ser han holder på å boble over av glede. (nederste video) Helt tydelig en stor dag for han! (Og forhåpentligvis oss)
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Kjell249

Quote from: vidar59 on November 21, 2008, 15:05:44 PM
Quote from: Kjell249 on November 21, 2008, 14:05:58 PM
Quote from: vidar59 on November 21, 2008, 13:46:54 PM

Du snakker om forventninger til 2009 sesongen med SN, og refererer til sesongen 2007. Sesongen vinnes ikke med en kamp i november 2007 og heller ikke i 2009. Sesongen 2007 varte fra April-Nov og det samme gjør den i 2009 (vel kanskje fra Mars). Er vel ikke så mye tvil om at spillerne da er 2 år eldre? Enten er du påståelig eller tilbakestående, men verre er d ikke.

Er du blind, eller mangler du rett og slett intelligens? Kan du lese og ut av det trekke en konklusjon, det vil si, finne en sammenheng i et innlegg?
Prøv om du skjønner dette og les nøye igjennom før du svarer!! TIL tok tredjeplassen i år. Sant? Så videre. Den stallen TIL tok bronse med i år, mener de fleste er dårligere enn Branns stall inneværende sesong.
Ergo, så vil Steinar Nilsen ha en bedre stall enn det han hadde i år, til neste sesong. Følger du med? Flott!!
Hvorfor skal ikke da Brann prestere bedre til neste år med Steinar Nilsen ved roret, enn tredjeplassen Nilsen fikk med TIL i år. Da er spillerne 1 år eldre. Forvirret? Fortvil ikke, det handler bare om en forståelse av det som er forfattet. Les mange ganger, analyser, les igjen og til slutt prøv å analyser igjen. Akkurat som i den hermeneutiske sirkel. utrolig hva en kan oppdage da! Lykke til.


Prøver for siste gang. Det jeg svarte på var dette:

Quote from: vidar59 on November 21, 2008, 12:35:17 PM
Vil selvfølgelig også ønske han velkommen!!
Men er ikke forventningene har inne små i forhold til de signaler dere har sendt ut i tråden om treneren etter Mjelde? Stort sett samme spillerne som vant i 07, og så skal en være fornøyd med nesten samme plassering som Mjelde fikk? Og i følge dere samme supportere har vi en mye bedre stall enn det TIL hadde, og de tok tredjeplassen. Hvor er logikken?


Du har 2 poeng om hvorfor vi skal ha store forventninger til Steinar Nilsen sesongen 2009.

Poeng 1
Vi har stort sett samme spillere som i gullsesongen 2007.

Her skriver jeg at vi har mistet de 2 viktigste spillerne. Som du ikke kommenterer.
Og spillerne vil i sesongen 2009 være 2 år eldre enn de var i sesongen 2007 når de tok gull.

Poeng 2
Supporterne mener vi har en bedre stall enn det TIL hadde i 2008 når de tok bronse.

Her har jeg svart tidligere i tråden, hvor du ikke har kommentert, men jeg kan lime det inn så du får en ny mulighet.

Quote from: Kjell249 on November 21, 2008, 13:36:49 PM
Tilbake til poenget. Det er mye lettere for TIL å gjøre det bra enn Brann. Mye pga folk som blant annet deg som er mest opptatt av hvordan fotballen blir spilt på og ikke resultater. Ingen bryr seg om TIL spiller kynisk defensiv dritt fotball hjemme og borte, fordi de skjønner grunnen til at de gjør det. Brann skal spille underholdende angrepsfotball. Er klart at det krever mer, og over tid gir mindre poeng enn kynisk drittfotball.

I tillegg trenger en trener tid på å venne seg til nye spillere og et nytt sted. Hente de spillerne han ønsker og som passer i den stilen han ønsker osv... Jönsson fikk ikke gull første år med Stabæk akkurat.


Gidder ikke komme med noe personangrep, for jeg synes litt synd på deg Vidar59 (FetFisk, Ståmyhr, eller hva du liker å kalle deg). Og dette er det siste jeg kommer til å kommentere dette.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Kai-Olai

La oss ta ett enkelt eksempel for Vidar..

15. mars 2009 starter serien igjen.. Og Brann spiller sin første kamp sesongen 2009..
På dette tidspunkt er f.eks Håkon Opdal akkurat på sekundet 2 år eldre enn han var 15. mars 2007.. Ren logikk! :)

Tilbake til tema;
Velkommen til Brann og Bergen, Steinar Nilsen! Måtte hell og lykke følge deg!


BrannSupporter

For ønske han velkommen jeg også! Håper på gode resultater allerede neste år.

fetfisk

Quote from: Kjell249 on November 21, 2008, 15:49:18 PM
Gidder ikke komme med noe personangrep, for jeg synes litt synd på deg Vidar59 (FetFisk, Ståmyhr, eller hva du liker å kalle deg).


Ikke at det er av all verdens betydning, men ikke trekk meg med i dette her (selv om jeg offisielt sett er kjent som dobbeltgjengeren til 59-eren). Jeg har troen på at Stolte Steinar kan få til litt av hvert med Brann.

TCAC

Herlig! Nå ble jeg glad. Steinar Nilsen sprer tydeligvis sårt tiltrengt optimisme.

Baunebob

Obligatorisk smisk:

"Stadion og supporterne er helt fantastisk. Det er akkurat slik du ønsker at det skal være på en norsk arena. Nå får jeg muligheten til å stå foran dem og lede laget deres og det er jeg veldig ydmyk for, og jeg gleder meg voldsomt til å få den muligheten. "



Kai-Olai

Quote from: vidar59 on November 21, 2008, 17:05:42 PM
Quote from: Kai-Olai on November 21, 2008, 15:54:32 PM
La oss ta ett enkelt eksempel for Vidar..

15. mars 2009 starter serien igjen.. Og Brann spiller sin første kamp sesongen 2009..
På dette tidspunkt er f.eks Håkon Opdal akkurat på sekundet 2 år eldre enn han var 15. mars 2007.. Ren logikk! :)

Tilbake til tema;
Velkommen til Brann og Bergen, Steinar Nilsen! Måtte hell og lykke følge deg!


Om du vet hva saken angår og allikevel ikke skjønner hva det er jeg skriver synes jeg du rett og slett ikke skal kommentere det. Da må du nemlig tenke lenger frem enn til nesetippen din, og det er vel der det går galt? Ikke sant. Kan bare henstille til deg også, les hva det er jeg skriver, men kanskje du detter av underveis også? Skulle ikke forundre meg.   


Hva får deg til å tro at du kan opprette en profil her, plutselig begynne å skrive meningene dine, og dermed er du sjef??

Kjell påpekte at spillerne neste sesong kom til å være 2 år eldre enn da de tok gull! Og sett kamp for kamp, så vil de være 2 år eldre pr. kamp.. Det tror jeg alle her skjønner, utenom deg!

Ta deg sammen.. Er ikke vår feil at du ikke har noe annet sted å få ut frustrasjonen din!
Men samtidig, bedre at du slenger litt dritt her, enn at du slår kona di!

Langhår

Slik som denne prosessen utartet seg og vi (iflg BruunH) sto igjen med to kandidater hvorav en av dem var så soleklart å foretrekke, så er jeg happy med Steinar Nilsen. En spennende trener som er på oppadgående karrieremessig og en som jeg tror vil gå over lik for at han skal fortsette suksessen her.

Når det gjelder forventninger må jeg se an litt hva som skjer på fotballfronten fremover. Finnes det muligheter for forsterkninger? Hva gjør våre konkurrenter?

Nilsen overtar uansett ikke et konkursbo som rett fra en ydmykende kvallikk som forgjengeren. Tvert imot, han tar over et lag med stort sett meget gode spillere som har hatt en uheldig sesong der mye skyldes skader og følgelig manglende trening. Derfor er det lov å forvente at Brann gjør det betraktelig bedre enn i år allerede neste sesong.

Nilsen kan ikke forvente samme grad av tålmodighet som ble Mjelde til del. Han overtar en klubb med et helt annet og mer solid fundament enn det Mjelde gjorde.

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nightfox

Jeg vet at dette er usaklig/smakløst, men jeg synes at dette er litt morsomt:

Jeg tastet inn "Steinar Nilsen" i søkefeltet og søkte på innlegg fra 60 til 9999 dager gamle. Det var ikke mye negativt å spore, men fant disse kommentarene:

QuoteOg på toppen av det hele kommer denne usympatiske klovnen Steinar Nilsen (...) og sier at det er en fornærmelse mot hele Nord-Norge bare å snakke med BA om Branns lave tilbud...


QuoteForøvrig er det vel bare et tidspørsmål før noen foreslår Steinar Nilsen. Etter grusingen av RBK seiler vel han opp som en klar kandidat til "Flavour of the month"?


Ikke noe vondt ment mot noen av dere, hvis dere kjenner dere igjen altså..

fetfisk

Quote from: vidar59 on November 21, 2008, 17:01:22 PM
Hva var det du sa om personangrep? Sjekk nøye ditt innlegg, bruk de få hjernecellene du besitter.


Det ser ut til å koke over i kjølvannet av ansettelen. Når det gjelder personangrep, er det en som går de fleste en god gang i denne tråden så langt :) Rolig nå.

Langhår

Quote from: Nightfox on November 21, 2008, 18:05:08 PM
Jeg vet at dette er usaklig/smakløst, men jeg synes at dette er litt morsomt:

Jeg tastet inn "Steinar Nilsen" i søkefeltet og søkte på innlegg fra 60 til 9999 dager gamle. Det var ikke mye negativt å spore, men fant disse kommentarene:

QuoteOg på toppen av det hele kommer denne usympatiske klovnen Steinar Nilsen (...) og sier at det er en fornærmelse mot hele Nord-Norge bare å snakke med BA om Branns lave tilbud...


QuoteForøvrig er det vel bare et tidspørsmål før noen foreslår Steinar Nilsen. Etter grusingen av RBK seiler vel han opp som en klar kandidat til "Flavour of the month"?


Ikke noe vondt ment mot noen av dere, hvis dere kjenner dere igjen altså..


Jeg kan godt akseptere eierskapet til det siste av dine to sitater. Uten at jeg føler meg særlig flau av den grunn. Valget mellom Bech og Nilsen er såre enkelt. Nilsen vinner med enormt klar margin.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nightfox

Da er vi enig. Meninger eldes, sett i datidens perspektiv var det en helt grei uttalelse. Men jeg trekker litt på smilebåndet når jeg leser slikt i etterpåklokskapens navn.

Huff

Han har i alle  fall de rette holdningene til fansen. Virker nesten som han ser det som positivt at folk er skeptiske og han ser definitivt entusiasmen blant supporterne som udelt positivt, her vet nok en gammel Napolispiller hva han snakker om, selv om alfheim et betraktelig roligere sted enn en ordinær begravelse (så han nettopp på statskanalen).

Fra diskusjonen om ny trener startet (etter sparkingen av mons) har jeg vært helt klar på at Nilsen var en god reserveløsning dersom vi ikke fant noe bedre. Nå er reserveløsningen på plass og jeg er ok fornøyd. Vi burde kunne funnet noe enda bedre, men det finnes for all del mange, mange værre kandidater enn Nilsen (eksempelvis ca 3/4 deler av trenerstanden i tippeligaen). Nilsen er fremdelles et usikkerhetsmoment, men usikkerhetsmomentet knytter seg til hvor god han faktisk er, ingenting tyder på at han er en dårlig trener, i verste fall er han en middelmådighet, hadde vi fått Beck hadde situasjonen vært en annen, der tydet det meste på at han var en dårlig trener. Når vi ikke fikk Bergstrand var Nilsen en god kandidat, Solskjær var bingo, de andre svenskene BT lanserte holdt ikke mål, Hareide var en god trener for noen år siden, Semb har like mye klubbtrenererfaring som en gjennomsnittelig sokk, og Beck...vel CVen sier vel alt.

Belfort

Tenker jeg skal gi en kort analyse av sterke og svake sider ved Steinar Nilsen. Denne analysen er delvis basert på en tromsø kamerat som har fulgt TIL tett i 15 år.

Styrker:
-Enorm vinnervilje som smitter over på spillerene.
-Klar og tydelig med stor autoritet
-God på defensiv organisering
-Alle spillere stiller på likt. Driter i navn
-Liker at det koker rundt han

Svakheter
-Har ikke møtt motgang enda,usikkert hvordan han vil reagere når motgangen kommer.
-Har ikke et offensivt mønster mot etablert angrep. TIL har slitt på hjemmebane når motstander ligger seg lavt.
-Ikke så flink med talenter og utvikling av dem
-Ikke så flink til og takle kritikk mot seg selv,går med ett i forsvarsposisjon.

Jeg har absolutt tro på at Nilsen er en bra mann for Brann. Han var ikke den beste vi kunne få men gudene skal vite at alternativet les: Bech hadde vært katastrofe. Positivt at han virker så gira på denne jobben. Hans utrolig vinnervilje blir kanskje det vi mest vil merke på spillerene. Nå vil også spillere med klippekort måtte jobbe ræven av seg,noe annet aksepterer han ikke.

dudo

Ikke flink med talenter? Både Reginiussen, Moldskred og Høgli har da hatt en rivende utvikling under Nilsen? Yttergård Jenssen har jo også spilt mye i år. Men dette er bare rene tall, jeg har ingen oversikt over spillere som ikke har fått det gjennombruddet man skulle tro.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Belfort

Quote from: dudo on November 21, 2008, 21:13:30 PM
Ikke flink med talenter? Både Reginiussen, Moldskred og Høgli har da hatt en rivende utvikling under Nilsen? Yttergård Jenssen har jo også spilt mye i år. Men dette er bare rene tall, jeg har ingen oversikt over spillere som ikke har fått det gjennombruddet man skulle tro.


Moldskred og Høgli er henholdsvis 28 og 24 år,da er man ikke talenter. SkadeMoldskred har jo slitt enormt med problemer i mange år og har først de senere år fått litt orden på dem. Høgli har spilt på Bodø Glimt men har fått en ny vår denne sesongen. Reginiussen kom til TIL som stabil adecco liga spiller i en alder av 20 år.

dudo

Det gikk etterhvert opp for meg at det er lenge siden Moldskred var et talent, ja. Høgli synes jeg vi bør ta med all den tid han har gått fra å være en "nobody" til å være fast landslagsspiller, riktignok på den plassen vi er dårligst. Men greit, jeg ser poenget ditt. Spørsmålet mitt er: hvem er det som ikke har hatt minimum forventet progresjon under Nilsen? For å ikke være flink med talenter må man ha noen talenter å ikke være flinke med.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Torvanger


TCAC

Har vi ikke andre i klubben som først og fremst skal ha ansvaret for talentutvikling? Nilsen må i første rekke ha ansvaret for at spillerne som i utgangspunktet er god nok for A-lagsstallen utvikler seg i riktig retning. Her synes jeg jobben han har gjort i TIL har vært tilfredsstillende.

Innlandsmax

Quote from: vebo on November 21, 2008, 15:26:01 PM
Nei, du kunne vel tenke deg Arne Erlandsen du... hrmf
Arne Erlandsen unner jeg ikke min verste fiende, og slett ikke Brann. Skal jeg være 100% ærlig, så unner jeg ikke HamKam Arne Erelandsen heller. Faktisk så unner jeg INGEN Arne Erlandsen. Bare så den ballen er lagt død.

PS: Eh, var det kanskje humor, vebo...?

vebo

Tja, evt et spakt forsøk på det ;)
Tiocfaidh ár lá

Innlandsmax

Quote from: vebo on November 21, 2008, 21:57:12 PM
Tja, evt et spakt forsøk på det ;)
Den er grei. Jeg er beroliget!  :-)

Innlandsmax

Og ellers er det en viktig og positiv effekt med Steinar Nilsen at han (som noen har påpekt) har fått drømmejobben, at han lyser av glede og entusiasme for den, og at han sprer dette og optimisme.

Hmmm. Kjenner skepsisen glipper litt taket her............ I verste fall får jeg endre signaturlinja mi igjen. Fillern.

Innlandsmax

Syns forøvrig tifoen "Stein på Stein = Steinar" er genial. Var den din, den også, X? Enkel (litt selvinnlysende nesten) og genial.  Og når den først er nevnt: Skandale å IKKE bruke den.

Nei, nå er nesten all skepsis borte her. Entusiasmen overtar. Hvor går verden?

Uansett er det fint å ha fått på plass en trener (rent tidsmessig for prosessen bygge/sette/spille sammen laget). Ja, det blir vel rett og slett litt ros til RBH også dette. Fillern igjen.

Xminator

Vil ikke doble frekvensen ha motsatt effekt av det du skisserer? Riktige blir vel enten å halvere frekvensen eller si at neste seriegull blir i 2095


steinbygger

November 21, 2008, 23:14:31 PM #84 Last Edit: November 21, 2008, 23:17:08 PM by steinbygger
Kan ikke forstå de som sier at Nilsen var ett 3-4 valg for Brann. De som følger med her inne har sikkert fått med seg at jeg skrev her inne lenge før Mjelde fikk sparken at Brann og Nilsen hadde snakket sammen om trener jobben og at begge parter var interessert i å gå videre. De har selvfølgelig spurt Hareide, Semb, Solskjær og Backe om det samme, men meg bekjent fikk ingen av de ett tilbud fra Brann. De fikk kun ett spm om de kunne være aktuell på samme måte som Nilsen fikk dette spørsmålet. Meg bekjent fikk Nilsen spørsmålet først og det er ingenting som skulle tilsi at Brann ikke ville valgt han foran ett par av de andre navnene som folk sier stod foran i køen. Tror absolutt ikke dette er en reserveløsning, men en løsning som Brann lenge har ønsket å få istand.

Tror også at det at Nilsen sa opp i Tromsø var ett rent taktisk spill for å posisjonere seg for jobben og for at han skulle være billigere å hente for Brann. Nok ett tegn på gutten sin vinnervilje, er det noe han vil ha så gjør han alt for å oppnå det. Ser også at vinnerviljen hans alt har smittet en del her inne....

gitarbroiler

Er spent på om Nilsen setter seg i respekt med en gang, og forklarer spillerne at det er han som er sjef. Et godt eksempel på dette ville jo f.eks. å fortalt Karadas at han er spiss. Punktum.

Ser frem mot neste sesong med stor spenning!!

The Boss

Quote from: The Boss on October 07, 2008, 19:12:46 PM
Steinar Nilsen skal være høyaktuell som ny Brann-trener.
Han gir seg etter sesongen i Tromsø, han er intr. i Brann å Brann er intr. i han.
Kilde: Det vil eg ikke utdype nå!

Vent å se!


Alltid greit å treffe på noe! ;)

Kjell249

Quote from: gitarbroiler on November 21, 2008, 23:22:56 PM
Er spent på om Nilsen setter seg i respekt med en gang, og forklarer spillerne at det er han som er sjef. Et godt eksempel på dette ville jo f.eks. å fortalt Karadas at han er spiss. Punktum.

Ser frem mot neste sesong med stor spenning!!


Dette er greit hvis han er sikker i sin sak. Virker litt mot sin hensikt hvis det blir skader utover sesongen og Karadas fortsetter å rullere mellom stopper og spiss.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

krakra

November 21, 2008, 23:48:48 PM #88 Last Edit: November 21, 2008, 23:50:40 PM by krakra
Quote from: steinbygger on November 21, 2008, 23:14:31 PM
Kan ikke forstå de som sier at Nilsen var ett 3-4 valg for Brann. De som følger med her inne har sikkert fått med seg at jeg skrev her inne lenge før Mjelde fikk sparken at Brann og Nilsen hadde snakket sammen om trener jobben og at begge parter var interessert i å gå videre. De har selvfølgelig spurt Hareide, Semb, Solskjær og Backe om det samme, men meg bekjent fikk ingen av de ett tilbud fra Brann. De fikk kun ett spm om de kunne være aktuell på samme måte som Nilsen fikk dette spørsmålet. Meg bekjent fikk Nilsen spørsmålet først og det er ingenting som skulle tilsi at Brann ikke ville valgt han foran ett par av de andre navnene som folk sier stod foran i køen. Tror absolutt ikke dette er en reserveløsning, men en løsning som Brann lenge har ønsket å få istand.

Tror også at det at Nilsen sa opp i Tromsø var ett rent taktisk spill for å posisjonere seg for jobben og for at han skulle være billigere å hente for Brann. Nok ett tegn på gutten sin vinnervilje, er det noe han vil ha så gjør han alt for å oppnå det. Ser også at vinnerviljen hans alt har smittet en del her inne....

krakra

Quote from: Kjell249 on November 21, 2008, 23:44:48 PM
Quote from: gitarbroiler on November 21, 2008, 23:22:56 PM
Er spent på om Nilsen setter seg i respekt med en gang, og forklarer spillerne at det er han som er sjef. Et godt eksempel på dette ville jo f.eks. å fortalt Karadas at han er spiss. Punktum.

Ser frem mot neste sesong med stor spenning!!


Dette er greit hvis han er sikker i sin sak. Virker litt mot sin hensikt hvis det blir skader utover sesongen og Karadas fortsetter å rullere mellom stopper og spiss.
Siggy - Bjarnason som førstevalget på stopperplass. Yaw, Bjørnsson og Hanstveit som backup. Må ha 4 skadde stoppere for at Karadas evt. må inn i ilden. Det tror jeg ikke til å skje. Hvis Tawithe mot formodning skulle bli i klubben som backup til Holmvik kan jo han også være backup på stopperplass.

steinbygger

Quote from: The Boss on November 21, 2008, 23:34:59 PM
Quote from: The Boss on October 07, 2008, 19:12:46 PM
Steinar Nilsen skal være høyaktuell som ny Brann-trener.
Han gir seg etter sesongen i Tromsø, han er intr. i Brann å Brann er intr. i han.
Kilde: Det vil eg ikke utdype nå!

Vent å se!


Alltid greit å treffe på noe! ;)


Spesiellt hvis kilden er noe du har lest her inne ;)

Quote from: steinbygger on September 15, 2008, 18:23:18 PM
Jeg sjekket ut med en kompis som jobber som journalist i Tromsø ang rykte som VG kommer med ang Steinar Nilsen og Brann, han bekrefter at Brann har sjekket ut Steinar Nilsen og at det er en interesse fra begge parter, men media i tromsø har bestemt seg for ikke å skrive om det siden de kjemper om gullet og ikke vil ha fokus på utenomsportslige hendelser. Kanskje media i Bergen har noe å lære der.

Christian

Det beste med denne ansettelsen er vel at Brann har fått på plass treneren for 2009-sesongen i god tid før utgangen av november. Det er mer en pessimistene hadde forventet og en svært viktig avklaring. Spekulasjoner og usikkerhet opp mot jul hadde vært ille.

Når det gjelder den nye Brann-treneren er eg vel der at eg syns han er et greit valg når så mange hadde takket nei. Om det ville vært stor forskjell på Nilsen eller Bech er eg fremdeles litt usikker på, men eg er vel til syvende og sist litt tryggere på Nilsen. Bech hadde kanskje vært et mer spennende valg, men òg et mer usikkert.

Eg er spent på kordan Nilsen vil takle bergenspressen og trøkket rundt Brann, men håper og tror han kan bli en god trener for klubben. Gode resultater i 2009 og gullkamp i 2010 er vel et fornuftig krav.

fetfisk

Quote from: The Boss on November 21, 2008, 23:34:59 PM
Alltid greit å treffe på noe! ;)


Det må være greit å kjenne til framtiden, gjennom spåkoner eller lignende. Jeg er imponert; en stund trodde jeg at det ikke fantes slike som kunne skue inn i fremtiden - så feil kan man ta!

The Boss

Quote from: steinbygger on November 21, 2008, 23:59:21 PM
Quote from: The Boss on November 21, 2008, 23:34:59 PM
Quote from: The Boss on October 07, 2008, 19:12:46 PM
Steinar Nilsen skal være høyaktuell som ny Brann-trener.
Han gir seg etter sesongen i Tromsø, han er intr. i Brann å Brann er intr. i han.
Kilde: Det vil eg ikke utdype nå!

Vent å se!


Alltid greit å treffe på noe! ;)


Spesiellt hvis kilden er noe du har lest her inne ;)

Quote from: steinbygger on September 15, 2008, 18:23:18 PM
Jeg sjekket ut med en kompis som jobber som journalist i Tromsø ang rykte som VG kommer med ang Steinar Nilsen og Brann, han bekrefter at Brann har sjekket ut Steinar Nilsen og at det er en interesse fra begge parter, men media i tromsø har bestemt seg for ikke å skrive om det siden de kjemper om gullet og ikke vil ha fokus på utenomsportslige hendelser. Kanskje media i Bergen har noe å lære der.



Ja, selvsagt! Siden eg har lest gjennom alle tråder og hadde sett den, 3 uker før eg skreiv! Gratulerer med dagen til deg!

Henrik8

Virker ihvertfall som at Nilsen selv har skjønt dette med at selv om andre navn har vært inne i bildet underveis, er han ikke selv nødvendigvis 4-5 valg. På spørsmål fra tv2sporten ga han ihvertfall uttrykk for at det var helt likegyldig for ham om forespørselen også var sendt til andre, og eventuelt andre først. I tilfelle noen faktisk skulle ha fått et tilbud, hadde han ikke annet å si på det enn at han var glad de sa nei.

Sett sammen med de andre intervjuene er det uomtvistelig at Nilsen gjerne ville til Brann. At han i tillegg viser at det er likegyldig for ham at andre også har vært aktuelle, når det var han som tilslutt fikk jobben, gjør at jeg føler meg tryggere på at han ikke er så selvhøytidelig som kritiske sjeler skal ha hatt det til.
Kjør over pakket 09`

OmOssSjølOgHansaøl

Steinar Nilsen er lovende, så dette blir interessant. Jeg tror han vil markere et modusskifte på Stadion, og jeg håper han vil benytte anledningen til å ruske litt opp i en del ting.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

thesevs

Uavhengig om folk er glad eller ikke så vil nok Steinar Nilsen sette sitt preg på Brann fremover. Så får vi bare krysse fingrene for at det skjer på en positiv måte...
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Brannfrelst

2.10.07-Gullet kom hem!

Brannfan23

Veldig glad for at SN er Brann trener   ;D  No må Bakke og  slabbedaskene som håver millioner i året prestere ellers så venter benken!

Mick

November 22, 2008, 03:55:25 AM #99 Last Edit: November 22, 2008, 04:02:02 AM by Mick
Quote from: Henki on November 21, 2008, 14:37:43 PM
Jeg er skeptisk. Det blir med ansettelsen av Nilsen ansatt en trener med mindre erfaring og færre sportslige resultater å vise til enn den forrige treneren. Det burde være nok til å være i beste fall nøktern.

Men ingenting hadde selvfølgelig gledet meg mer enn hvis min skepsis er ubegrunnet, og det er vel på si plass å ønske mannen velkommen til Bergen.

Så velkommen skal du være Steinar. Du bør være god!


Jeg er også skeptisk til Nilsen, men han har faktisk en bedre statestikk en Mjelde totalt(prosentvis), greit at han bare har en bronsje å vise til, men det er hans andre sesong som fast trener.
Det positive er at Nilsen har vist en jevn økning i prestasjonene. Han har en vinnervilje og et engasjement som jeg tror kan være positivt. Men jeg tror det er viktig at resultatene må komme med en gang, hvis ikke kan han få det vanskelig.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

Go Up