• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Etter kampen: Brann Vigiing 1-1

Started by vebo, September 14, 2008, 19:11:06 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

vebo

September 14, 2008, 19:11:06 PM Last Edit: September 14, 2008, 19:17:11 PM by vebo
I dag funket mye, ikke i en stor sammenheng, men i forhold til de to siste mnd var dette en kjempejobb. Vi har mye sjanser og mange pasninger som stemmer. Desverre er Solli i rævvaform, men det er så vist også vi supportere. Laber stemning i dag, tok seg noe opp etter slossingen.

Forøvrig er det det beste spissparet vi har startet med siden Helstad dro. Og det sier mest om våre faste spisser for å si det sånn.
Tiocfaidh ár lá

Gud

Jepp, oppløftende spill. Austin blir virkelig spennende og følge fremover, bor masse fotball i den mannen. Synd for Armann som ikke får en goll i dag, men herlig at Gylfi fikk en scoring. Ellers var det som vanlig litt hawaii bak i forsvaret. Men alt i alt godkjent. Kjenner jeg gleder meg til Deportivo-kampen, det gjorde jeg ikke i går.

storB

Spillemessig er dette mer enn godkjent. Fortsetter det sånn, så vil til slutt stang ut, bli til stang inn. Men J**** irriterende at det måtte smelle to ganger i treverket før den satt...
Holdt også på å bli rablende gal av det fantasiløse "viiging" ropene til siddisene, det e håpløse greier..

Solli bør forøvrig fratas ALT av frispark ansvar >:( >:( >:(
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

SKBrannfan

Quote from: vebo on September 14, 2008, 19:11:06 PM
I dag funket mye, ikke i en stor sammenheng, men i forhold til de to siste mnd var dette en kjempejobb. Vi har mye sjanser og mange pasninger som stemmer. Desverre er Solli i rævvaform, men det er så vist også vi supportere. Laber stemning i dag, tok seg noe opp etter slossingen.

Forøvrig er det det beste spissparet vi har startet med siden Helstad dro. Og det sier mest om våre faste spisser for å si det sånn.


Ja, når vi starter med en kantspiller og en midtstopper/spiss på topp og det er noe av det beste vi har spilt med på topp de fem siste kampene så sier det litt for mye. Ellers fungerer mye, men ser ut som det er veldig vanskelig å score...

vebo

Om Armann og Huseklepp blir igjen på treningesfeltet å øver avslutninger vil det til slutt sitte det.
Tiocfaidh ár lá

Romarius

Faktisk en av årets beste kamper, og det sier en del om årets sesong.
Også det beste spissparet vi har hatt siden Helstad dro, kjør videre med det. Endelig litt fart igjen foran.
Lite å kritisere, et sjumilssteg i riktig retning, og bare uflaks at vi ikke vant.
Regner også med at Fakiri har spilt sin siste kamp for året. Vi har fire sentrale som stiller langt foran i køen nå.

abe78

Ikke bare Solli som er ute av form. Vår venn Moen er også helt fullstendig ute og kjører i store deler av kampen. Helt uten selvtillit.
.og husk!

vebo

Jepp, Monsemann bekreftet på møtet vi hadde at nettopp at disse to var utav form var den største grunnen til at vi ikke fikk til det offensive spillet i år.
Tiocfaidh ár lá

Ricky

Oppløftende avslutning på kampen, men så møtte vi også en svært tam motstander. Får la kampen synke inn litt først, tror jeg. Men av enkeltspillere bestod Gylfi med glans; han var høyt og lavt i 90 minutter. Tijan var trygg med ballen, og Huseklepp klarte seg greit som spiss. Han er ingen Helstad, men han har åpenbart et Winters-potensiale. Kjapp i vendingene, stort arbeidsområde og gode tilretteleggeregenskaper. At det ser klønete ut annenhver gang får nå så være, bedre med 18 initiativ hvor ni lykkes, enn 3 initiativ hvor to lykkes (type Solli).

Baunebob

September 14, 2008, 19:33:22 PM #9 Last Edit: September 14, 2008, 19:36:06 PM by Baunebob
En liten opptur ikveld. Viking skal selvfølgelig aldri få sin scoring og vi bør sette minst 2 i første.
Utrolig irriterende hvordan vi sløser med dødballene.
Virker som det er spenst i denne Austin.
Udjus gjør en fin figur.
Stemningen var som nevnt, kun tilstede når det var bråk på banen.
Ingen av kantene er i nærheten av noe som helst.
Banens beste? Thorstein Helstad.

Appropo dødballsløsing. Artig å gå igjennom å se livedekningen til Bt etter kampen:

90' Corner Brann. Viking får headet unna.

77' Frisparket er fra 17 meter, fra venstre. Austin skyter via muren til corner.  

62' Brann får corner. Gjestene får klarert.

58' Brann får corner. Rett inn til Nicht.

45' +2 Brann får frispark fra 25 meter. Svakt av Vaagan Moen, skyter rett i muren.

43' Brann får frispark fra hjørnet av 16-meteren. Innlegget fra Solli går rett inn til Nicht.

31' Brann får corner. Rett inn i armene til Nicht.

SKBrannfan

September 14, 2008, 19:36:07 PM #10 Last Edit: September 14, 2008, 19:37:43 PM by SKBrannfan
Når det gjelder stemmningen hørte jeg ofte vikingfansen. Nesten mer enn Brannfansen... Trodde ikke det skulle være mulig når de var så mange ganger mindre enn oss.

BBB-Tony

September 14, 2008, 20:03:06 PM #11 Last Edit: September 14, 2008, 20:11:49 PM by tonynord
Fin kamp fra Brann sin side. Midtbanen fungerte bra med Jaiteh og Gylfi. Bare synd Bakke kommer inn aa odeleger i neste kamp. Vingene er daarlige. Spes. Solli. Austin er veldig god naar han kommer inn. Til neste kamp haaper jeg MIM dyrker Azar og Husekklepp paa topp. Huseklepp var positiv paa topp. Lopene hans er gode, men han drar litt for mye mot kanten.

Ellers saa bor Viking skjemst over Eurostand-banneren de kom med! Vaare bannere (som etter min mening var relativt gode) tok oss en kveld aa lage, saa hvor lang tid de brukte er ikke godtt aa si. 10 minutt?
                                                         
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Chris*

Bjørnsson var 10x bedre som spiss i dag, enn Azar har vært i hele år, så hvorfor bytte de?

Ellers må det gjøres noe med stemningen. Tidligere i år har vi unnskyldt oss med elendig innsats fra laget, hva skylder vi på i dag?
en som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!


Xminator

Det eneste som egentlig mangler i dag er 3 poeng.

Som jeg sier i den andre tråden, jeg tror det skal bli meget vanskelig å finne en spiss av den kvaliteten Huseklepp viste i dag. Målene kommer, han kommer til sjansene og skaper mye rom rundt seg. Det løser også problemet med den defensive jobben hans. Han viser både mot B/G og i dag at han har nivået inne som spiss. Da blir det for dumt å tviholde på at han er kantspiller, en posisjon der svakhetene langt overgår de offensive styrkene. Det blir litt som Sigurdsson som stopper i forhold til høyreback.

Langhår

Jeg synes Huseklepp viste mye bra idag. Det samme gjorde resten av laget. Kjekt å se at Gylfi viser bra arbeidskapasitet på midtbanen og putter et mål. Vi hadde spillet idag og skapte ihvertfall ni klare målsjanser mot Vikings usle to. Det er ihvertfall noe å ta med seg videre. I negativ retning kan vi konstatere at Solli har langt igjen til fjordårsformen. Veldig langt.

Huseklepp KAN være et slags svar på spissproblemene. Jeg regner med intensiv trening på avslutninger framover, for her mangler han svært mye enda. Men slik situasjon er nå kan han være den beste løsningen sammen med Armann som også gjorde en god kamp idag, vi slipper ihvertfall og rive oss i håret over manglende returløp fra vingposisjonen.

Denne Austin var også et trivelig bekjentskap. Lovende.

Jævla kjedelig at vi må dele poeng med pølsetyskerpakket, men det er typisk at man sliter med å avgjøre når man er i motgang. Hadde det vært ifjor hadde vi vunnet med 4-5 mål.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

BBB-Tony

Quote from: Langhår on September 14, 2008, 20:39:00 PM
Huseklepp KAN være et slags svar på spissproblemene. Jeg regner med intensiv trening på avslutninger framover, for her mangler han svært mye enda.


Selv om han gjør en bra kamp i dag, så er det ikke bare avslutningegenskaper som mangler. Beveglsesmessig mangler han også en god del om han skal bevege seg som en typisk spiss, men det viktigste for øyeblikket er å ha en spiss som er bevegelig. Og det er han i aller høyeste grad. Det Brann må utnytte bedre i de kommende kampene om Huseklepp fortsetter som spiss er det å fylle rommet som Huseklepp skaffer medspillere. I det han trekker litt ut på kanten fra sentral spissrolle, så tar han ofte med seg stopperen. Her må det fylles opp. Gjerne med Austin eller Gylfi. Tror dog prestasjonene til Huseklepp kan variere litt på topp. Han er ingen typisk spiss, enda vel og merke... Og i dag møter han ikke all verden med forsvar. Organiseringen manglet det veldig mye på i Viking-forsvaret i dag. Naturlig nok siden de bruker Austnes på backen, og Perira som midtstopper. Det er ikke vanlige posisjoner for de to...
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

HansaInferno

Quote from: SKBrannfan on September 14, 2008, 19:36:07 PM
Når det gjelder stemmningen hørte jeg ofte vikingfansen. Nesten mer enn Brannfansen... Trodde ikke det skulle være mulig når de var så mange ganger mindre enn oss.


Du skal ikke bare sitte å høre ettr, du skal hlst bidra selv med sang og steming. Eller så du kampen på TV? Micen er ofte plassert slik at begge supporterleirer høres godt, selv om den ene er ferre og synger lavere.
Breiflabben, baby!

Vestkanten

Ok kamp, og helt enig angående spissparet. Armann får endelig litt kred og det fortjener han. Fullstendig uforståelig at mjelde har bestemt at Austin er trøtt etter en flytur, og ikke lar han komme innpå før.
Heia Brann!

SKBrannfan

Quote from: HansaInferno on September 14, 2008, 20:48:47 PM
Quote from: SKBrannfan on September 14, 2008, 19:36:07 PM
Når det gjelder stemmningen hørte jeg ofte vikingfansen. Nesten mer enn Brannfansen... Trodde ikke det skulle være mulig når de var så mange ganger mindre enn oss.


Du skal ikke bare sitte å høre ettr, du skal hlst bidra selv med sang og steming. Eller så du kampen på TV? Micen er ofte plassert slik at begge supporterleirer høres godt, selv om den ene er ferre og synger lavere.


Det forklarer nok endel, for jeg må nøye meg med å se kampen på tv. Ikke særlig kjekt det... Bor for langt vekke til å ha mulighet til å dra på kamp.

Herr Smed

Alle må gå.

BBB-Tony

Gylfi knakk nesen i første omg., men legen knakk den visstnok tilbake i pausen!

Brann hadde forøvrig en liten periode hele 5 vikingurar på banen!! Ikke rart det ble ampert etter hvert! ;-)
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

BBB-Tony

Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

DangerousDan

Quote from: Vestkanten on September 14, 2008, 20:50:01 PM
Ok kamp, og helt enig angående spissparet. Armann får endelig litt kred og det fortjener han. Fullstendig uforståelig at mjelde har bestemt at Austin er trøtt etter en flytur, og ikke lar han komme innpå før.


Du avskriver glatt at Austin selv kan ha ytret at han var sliten?
Det stinker uansett klasse av ham, og forventer at han starter på Torsdag.
Oppløftende match av gutta, foruten manglende effektivitet.
Helt riktig start11, og gode bytter.
Mange fortjener ros, men fremhever særlig Dahl, Gylfi og spissene.
Solli var totalt rævva.

Herr Smed

Quote from: tonynord on September 14, 2008, 20:59:09 PM
Quote from: Herr Smed on September 14, 2008, 20:56:51 PM
Mjelde må gå.


Kan du utdype? Hva sutrer du etter i kveld da?


Flott at du synes dagens spill var fint. Det synes ikke jeg.

Brann trenger fornyelse. Jo før jo heller.
Alle må gå.

BBB-Tony

Quote from: Herr Smed on September 14, 2008, 21:04:17 PM
Quote from: tonynord on September 14, 2008, 20:59:09 PM
Quote from: Herr Smed on September 14, 2008, 20:56:51 PM
Mjelde må gå.


Kan du utdype? Hva sutrer du etter i kveld da?


Flott at du synes dagens spill var fint. Det synes ikke jeg.

Brann trenger fornyelse. Jo før jo heller.


Og hvorfor var det ikke bra i dag? Er enig med deg at Brann trenger fornyelse på topp. En spiss som scorer mål hadde ikke vært i forakte, men dagens spill var jeg relativt fornøyd med. Også spissene. Eneste målene som manglet.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Vestkanten

Quote from: DangerousDan on September 14, 2008, 21:00:59 PM
Quote from: Vestkanten on September 14, 2008, 20:50:01 PM
Ok kamp, og helt enig angående spissparet. Armann får endelig litt kred og det fortjener han. Fullstendig uforståelig at mjelde har bestemt at Austin er trøtt etter en flytur, og ikke lar han komme innpå før.


Du avskriver glatt at Austin selv kan ha ytret at han var sliten?
Det stinker uansett klasse av ham, og forventer at han starter på Torsdag.
Oppløftende match av gutta, foruten manglende effektivitet.
Helt riktig start11, og gode bytter.
Mange fortjener ros, men fremhever særlig Dahl, Gylfi og spissene.
Solli var totalt rævva.


Yepp, det avskriver jeg glatt. Det føyer seg fint inn i mjelde sin argumentasjon for sine valg. Ta en titt på Austin, så han trøtt ut...? Hvis han var det, satan for en spiller vi da har til låns!
Heia Brann!


BBB-Tony

Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Herr Smed

Bra på topp, ja. Dog altfor dårlig i midtbaneleddet. Hvorfor i himmelens navn spiller Solli og Vaagan Moen? Mjelde må stå til ansvar for egne vurderinger, og det holder faktisk ikke å skylde på at man er et "team". Så Mjelde må gå. Intet nytt under solen, altså.
Alle må gå.

esp123

Fy faen, Solli er en idiot. Nekter å takke både Mjelde og Birkir for kampen når han helt korrekt blir byttet ut. Vekk med pakket.

Lurkin

De spiller vel fordi vi ikke har bedre alternativer? RBH må gå.

Quote from: Baunebob on September 14, 2008, 19:33:22 PM
En liten opptur ikveld. Viking skal selvfølgelig aldri få sin scoring og vi bør sette minst 2 i første.
Utrolig irriterende hvordan vi sløser med dødballene.
Virker som det er spenst i denne Austin.
Udjus gjør en fin figur.
Stemningen var som nevnt, kun tilstede når det var bråk på banen.
Ingen av kantene er i nærheten av noe som helst.
Banens beste? Thorstein Helstad.

Appropo dødballsløsing. Artig å gå igjennom å se livedekningen til Bt etter kampen:

90' Corner Brann. Viking får headet unna.

77' Frisparket er fra 17 meter, fra venstre. Austin skyter via muren til corner.  

62' Brann får corner. Gjestene får klarert.

58' Brann får corner. Rett inn til Nicht.

45' +2 Brann får frispark fra 25 meter. Svakt av Vaagan Moen, skyter rett i muren.

43' Brann får frispark fra hjørnet av 16-meteren. Innlegget fra Solli går rett inn til Nicht.

31' Brann får corner. Rett inn i armene til Nicht.


Nevnte de ingenting om stolpeheadingen og målet?

Men ja, generelt dårlig på dødballer. Spesielt Solli, så må være årets største skuffelse.
Berømte Brann fra Bergen

DangerousDan

Quote from: Vestkanten on September 14, 2008, 21:16:11 PM
Quote from: DangerousDan on September 14, 2008, 21:00:59 PM
Quote from: Vestkanten on September 14, 2008, 20:50:01 PM
Ok kamp, og helt enig angående spissparet. Armann får endelig litt kred og det fortjener han. Fullstendig uforståelig at mjelde har bestemt at Austin er trøtt etter en flytur, og ikke lar han komme innpå før.


Du avskriver glatt at Austin selv kan ha ytret at han var sliten?
Det stinker uansett klasse av ham, og forventer at han starter på Torsdag.
Oppløftende match av gutta, foruten manglende effektivitet.
Helt riktig start11, og gode bytter.
Mange fortjener ros, men fremhever særlig Dahl, Gylfi og spissene.
Solli var totalt rævva.


Yepp, det avskriver jeg glatt. Det føyer seg fint inn i mjelde sin argumentasjon for sine valg. Ta en titt på Austin, så han trøtt ut...? Hvis han var det, satan for en spiller vi da har til låns!


- Jeg var utkjørt etter turen og har forståelse for at treneren valgte å ikke starte meg-
Sitat Rodolph Austin på brann.no

Nei han så ikke trøtt ut i det hele tatt, fordi han kun spillte den tiden han gjorde.
En strålende spiller som kan komme til å dominere for oss.

krakra

Austin var ikke i nærheten av det nivået han viste mot Bg så det ligger nok mye i det at han var sliten. Hadde et par innvolveringer som viser hvor mye bedre enn resten av Brann han er, men var relativt annonym.. Dessuten gjør både Gylfi og Jaiteh en så god jobb at å benke ham var helt greit.


Neste kamp bør han derimot starte.


Vi var klart best i dag, kjører over Viking på det meste. Synd at RBH er sportssjef. Hadde vi hatt en spiss med måltekke hadde vi knust Viking i kveld.

Yngve

Fantastisk bra å sjå på tv2 no, der visar dei at viking gjorde akkurat det same som PVM gjorde i dag. Spela vidare når motstandard ligg nede. Attpåtil var det gaarde som gjorde det. Haha. Fer plai!

Klaus_Brann

Jess, da var vi faire ì spillet vårt allikevell.
Den regelen har ikke jeg fått med meg, men desto bedre at PVM hadde det.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

BBB-Tony

Godeste securitas-vakten som hjalp Gylfi fikk rundens fear-play pris hos TV2. Morsomt...
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Northside

Solli bør konsentrere seg om Dj-aktiviteter, så kan fotballspillere konsentrere seg om fotball.

Mjelde er vel ikke akkurat personen vi skal hudflette i dag, eneste feilen som ble gjort fra trenerteamet var vel å la Solli starte.
Nesten hele laget fungerte bra. Fikk nesten sansen for Fuglebein nå som han var på topp, gjorde en god kamp! Litt trening som spiss fremover og en Karadas kampklar på topp, så tror jeg målene vil renne inn.

Rudolften fra Jamaica viser også gode takter, håper han får starte kampen mot Deportivo.

storB

Quote from: Klaus_Brann on September 14, 2008, 22:06:01 PM
Jess, da var vi faire ì spillet vårt allikevell.
Den regelen har ikke jeg fått med meg, men desto bedre at PVM hadde det.


Hadde ikke den regelen fantes, så hadde det blitt mange "kyniske" skader i sluttminuttene tundt omkring.

Ellers reagerer eg på at Brann og "usportslig" er i samme overskrift på tv2. Ihvertfall rart, når de i samme innlegg konkluderer med at det ikke var det.
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

vebo

Quote from: esp123 on September 14, 2008, 21:30:45 PM
Fy faen, Solli er en idiot. Nekter å takke både Mjelde og Birkir for kampen når han helt korrekt blir byttet ut. Vekk med pakket.


Høres helt sinnsykt ut. Var det etter kampen, eller når han gikk av? Eneste han bør være forbanna på er seg selv, for slett innsats.
Tiocfaidh ár lá

Falkman

Quote from: vebo on September 14, 2008, 22:18:11 PM
Quote from: esp123 on September 14, 2008, 21:30:45 PM
Fy faen, Solli er en idiot. Nekter å takke både Mjelde og Birkir for kampen når han helt korrekt blir byttet ut. Vekk med pakket.


Høres helt sinnsykt ut. Var det etter kampen, eller når han gikk av? Eneste han bør være forbanna på er seg selv, for slett innsats.


da han ble byttet ut. latterlig oppførsel.

Ricky

Quote from: vebo on September 14, 2008, 22:18:11 PM
Quote from: esp123 on September 14, 2008, 21:30:45 PM
Fy faen, Solli er en idiot. Nekter å takke både Mjelde og Birkir for kampen når han helt korrekt blir byttet ut. Vekk med pakket.


Høres helt sinnsykt ut. Var det etter kampen, eller når han gikk av? Eneste han bør være forbanna på er seg selv, for slett innsats.


Så ut som om han slo opp igjen skaden han har slitt med, så han var vel sikkert forbanna. Tipper Deportivo-kampen ryker for Solli.

DangerousDan

Quote from: Ricky on September 14, 2008, 22:35:54 PM
Quote from: vebo on September 14, 2008, 22:18:11 PM
Quote from: esp123 on September 14, 2008, 21:30:45 PM
Fy faen, Solli er en idiot. Nekter å takke både Mjelde og Birkir for kampen når han helt korrekt blir byttet ut. Vekk med pakket.


Høres helt sinnsykt ut. Var det etter kampen, eller når han gikk av? Eneste han bør være forbanna på er seg selv, for slett innsats.


Så ut som om han slo opp igjen skaden han har slitt med, så han var vel sikkert forbanna. Tipper Deportivo-kampen ryker for Solli.


Solli er helt frisk.
Han ble barnslig forbannet da han ble byttet ut, men vi får ta det på kontoen for øyeblikksfrustrasjon.
Innrømmet at han var dårlig, og ville rette det opp igjen, noe han ikke fikk muligheten til.

kabelmann

Kudos til Euro-Armann i dag. Godt å se en spiller som gir alt selv om han vanligvis gis null tillit. Det samme gjelder i og for seg Einarsson. Knekker nesen men får legen til å knekke den tilbake på plass før han løper ut på banen igjen. Herlig innstilling.

Huseklepp gjør en fin figur, men frem til torsdag bør han trene på en ting og en ting only: avslutninger.

Håper også Rudolph er klar til 90 minutter på torsdag, for den fyren er virkelig god.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Alzheimer/Silverspurs

Quote from: Xminator on September 14, 2008, 21:20:15 PM


Haha. Klassisk Viking. Har vel ikkje bare skjedd 1 gong i år at dei har gjort det samme, men gløymer at dei er verst i klassen sjøl. Denne Niang virkar for å vere eit irriterande stykke menneske, og eg ser overhodet ikkje vekk i frå at 2-3 av gongane han la seg ned så var det for å stoppe brannovergong. Fyren er jo totalt blotta for fair play sjøl. Sparkar ballen vekk når Brann har frispark på 16 meteren etter at Stokholm meier ned Vaagan Moen med vilje. Såg forresten at Stokholm planla og bare smelle han ned på 20 meters avstand. Burde blitt sendt ut. 
Endelig skjønte eg igjen koffor eg likar stavangerlaget så lite.


krøvel vellevold

Quote from: SKBrannfan on September 14, 2008, 19:36:07 PM
Når det gjelder stemmningen hørte jeg ofte vikingfansen. Nesten mer enn Brannfansen... Trodde ikke det skulle være mulig når de var så mange ganger mindre enn oss.


Jeg hørte dem IKKE! Og hva har du egentlig hørt? Antagelig har du bare hørt ETT rop ("Viging - klapp klapp klapp") om og om og om igjen. De har ikke annet! Jo, forresten: De har jo den andre varianten: Klapp, klapp, klapp-klapp-klapp, klapp-klapp-klapp-klapp "Viging!". Herregud for en tragisk gjeng! En annen ting: Kampene mot Brann er "årets kamper" for dem. Så hvis du har hørt disse ropene ekstra mye i dag (riktignok via tv's mikrofonstativ rett foran dem), så er det nok fordi det både er julaften og bots- og bededag på en gang for dem å møte storebror!
Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

Quote from: Chris* on September 14, 2008, 20:09:04 PM
Bjørnsson var 10x bedre som spiss i dag, enn Azar har vært i hele år, så hvorfor bytte de?

Ellers må det gjøres noe med stemningen. Tidligere i år har vi unnskyldt oss med elendig innsats fra laget, hva skylder vi på i dag?


At vi egentlig ikke ha rnoe spesielt å spille for. Folk klarer ikke å være super-entusiastiske når bare spiller for æren. At vi har det, er forsåvidt ikke riktig. Vi kan nemlig fremdeles rykke ned. Men for folk flest, så er Brann i et ingenmannsland der man ikke har noe å spille for. Men for all del: Stemningen burde selvsagt vært bedre!
Legg ned hele klubben!

smaalanda

Dagens høydare var selvsagt rablingen på tribunen etter den lille "slosskampen" da Moen tok en spansk en. Må helt tilbake til Lillestrøm kampen for å huske bedre rabling. Grei stemning, greit spill, Mjelde må gå.
KMO!!!

Xminator

Dette fokuset på trening av avslutninger er en blindvei. Huseklepp må fortsette å trene på å komme i de riktige posisjonene. Da kommer også målene. Fortsetter han å produsere sjanser og trykke motstander som i går vil det fremtvinge respekt i forsvaret, noe som igjen vil presse dem lavere i banen og åpne opp de rommene som forsvant med Helstad. For Helstad handlet ikke bare om de 11 målene. Eller de 22 i fjor. Det handler også om den effekten han hadde ved sin blotte tilstedeværelse.

Det er heller ikke helt riktig å sammenligne Huseklepp med Helstad. Jeg mener han er bedre i selve spillet. Han har ett bedre rykk og større fart, men mangler fortsatt styrken som Helstad brukte for å komme forbi og ikke minst fortsette å være foran. Og han jobber sånn ca 10 ganger mer og er dermed en mer moderne angriper. Jeg gjentar, Huseklepp har mye større salgsverdi som spiss, og han åpner ikke de samme strukturelle svakhetene i Brannlaget som angriper.

Solli var nok i ett øyeblikk av svartsinn. Urettferdig frispark mot seg rett før byttet, dårlig dag på jobben etter en varierende sesong. De har en jobb å gjøre med å pusse frem igjen smilet denne uken. Kampen mot Deportivo er uansett en Sævarsson-kamp, så får Solli ta en ny sjanse i serien til helgen.

Rudolf var ikke mer enn grei. Veldig god når han faktisk hadde ballen, men han var helt klart ikke helt på. Da hadde han søkt posisjon for ballmottak oftere. Jaiteh spiller seg litt opp i andre omgang, men formen er ikke bedre enn at en tur på benken kan forsvares.

Markmus

1. Brann spilte fantastisk. Det eneste som manglet var alle scoringene vi for en gangs skyld hadde fortjent.

2. Selv om han var håpløs i gjerningsøyeblikkene (les: avslutningene), synes jeg Bjørnsson var en av våre bedre i dag. Det var ikke måte på hvor mange baller han klarte å ta ned og vende opp mot Viking-målet med og dessuten var han en fin tilrettelegger for Huseklepp.

3. Austin bør spille hele neste kamp og alle kampene etterpå. Det blir jo farlig nesten hver gang fyren har ballen og for et fotarbeide han har!

4. Dagens klovnepris går til Niang som får skuespillet sitt gjennomskuet av en av midtstopperne våre og PVM. Holdt på å le meg skakk når de fortsatte spillet i stedet for å spille ut og deretter så Niang sprette opp frisk from en fisk :D

5. La dette finspillet fortsette. Løpe ned på kantene helt ned til cornerlinjen og så legge 45 grader ut - noe vi var gode på også i fjor. Litt (eventuelt mye) terping på avslutninger må dog til, men Huseklepp skal være bankers på topp resten av året.
Ka du ve?

Go Up