• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sesongen 2009

Started by OmOssSjølOgHansaøl, September 01, 2008, 21:09:03 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Henrik8

Kjør over pakket 09`

Gubrask

Quote from: thesevs on November 17, 2008, 22:16:49 PM
Moldskred skal jo ha vist interesse for franske Rennes ut i fra hva jeg har hørt... evt. lest..


Stemmer det. Han skal på prøvespill i Rennes neste uke.
http://www.nordlys.no/sporten/til-magasinet/article3928600.ece

Om ikke det blir kontrakt der eller i andre utenlandske klubber, tror jeg han kommer til Brann.

vebo

Han er vel "bare" 31. Men skjønner hva du mener.
Tiocfaidh ár lá

Xminator

Det er langt fra sikkert Nilsen vil ta med seg noen i det hele tatt. Reginiussen og Høgli er nok fortsatt priset langt over Branns evne. Og er Moldskred god nok?

Nilsen har nok gjennom flere år som sportssjef/trener i Tromsø en lang sikleliste over kvalitetsspillere han vil prøve seg på. De han hadde i Tromsø er ikke nødvendigvis øverst på den listen.


Spelaren

Søren og, eg som tenkte Jøsendal kunne gjere eliteseriespelar av meg... og eg er ikkje utrent ein gong.
Gå av.

Herr Smed

Aah, nå begynner det å ligne noe! Alle må gå!
Alle må gå.

vebo

Han har vel ødelagt nok av spillerene nå..
Tiocfaidh ár lá

Baunebob

Merkelig. Jøsendal har alltid virket som en sympatisk fyr. Men det er gjerne ikke alt som trengs for å være en god lege..

vebo

Vel, om du leser artikkelen er det vel helt omvendt. De klager ikke på hans faglige kompetanse, men personligheten og lederstilen.
Tiocfaidh ár lá

Herr Smed

Om du leser artikkelen på BA.no er det vel nettopp det de gjør.

Quote from: http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article3931043.ece


Nå går han visst også. Snøballen ruller forhåpentligvis oppover.
Alle må gå.

Belfort

Trukket seg nå. Rart disse tingene ikke har kommet opp tidligere med tanke på at han har vært i klubben siden 2005
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article3931043.ece

Gud

Faen, fikk Brann-varsel på mobilen. Trodde Brann hadde signert Steinar Nilsen, men nei, det er klubblegen som sier opp...

Xminator

Hvem er den neste som må gå? Merkelig sak for å si det mildt. Betyr dette at kunstgresset er avlyst igjen?

En ting er sikkert, SK Brann tåler ikke nedturer. Da begynner fingrene å peke på hverandre...

vebo

Quote from: Herr Smed on November 18, 2008, 20:25:19 PM
Om du leser artikkelen på BA.no er det vel nettopp det de gjør.

Quote from: http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article3931043.ece


Nå går han visst også. Snøballen ruller forhåpentligvis oppover.



Sorry, blingset litt når jeg leste den i bt.
Tiocfaidh ár lá

krakra

Syns ærlig talt det er forfriskende å se at noen har baller nok til å si ifra når det er klart at en leder ikke er kompetent nok til sin stilling. De burde kanskje holdt pressen utenfor, men jeg er så drittlei at innkompetente klovner(les. RBH) unnskyldes hele tiden av feige kompiser.

Disse ortopedene er eksempler til etterfølgelse. Kanskje ikke mtp. pressehåndteringen, men at de tørr å si ifra når noe er galt.

Xminator

Så er jo spørsmålet om det i dette tilfellet er flertallet som har rett - eller som bare har rottet seg sammen og dolket en ressursperson i ryggen.

De som nå stilte kabinettspørsmål er vel de samme som hadde ansvaret for krisen før Jøsendal kom inn i bildet i Brann.

Jeg forsvarer ikke Jøsendal, det har vert mye rart denne sesongen, men det er en lang og stolt Branntradisjon av fingerpeking som her føres videre. Mjelde hadde nok en beskyttende hånd over en del personer i klubben, og jeg tviler på at Jøsendal blir den siste som blir ofret i det maktvakuumet.

Henrik8

Jeg får litt følelsen av at det som har skjedd her er det klassiske scenarioet at når det går dårlig peker man ut og legger skylden på den som er annerledes. Når det går bra er man tvunget til å holde kjeft, når det går nedover kommer pekefingrene med en gang. Her er det en gjeng med idrettsmedisinere som irriterer seg over at det er en som ikke er klassisk idrettsmedisiner som har fått en høytstående stilling. Så gjør denne personen ting litt annerledes enn det den store flokken innen miljøet er enig i om at de skal gjøres, og da rynkes det med øyenbrynene med en gang. Jøsendal har hatt resultater frem til 2008, så frem til i år har det vært vanskelig å si noe. Nå derimot....

Dette er bare litt den følelsen jeg får når jeg leser saken. Godt mulig det var gode, velbegrunnete og medisinke årsaker til at det kom kritikk mot Jøsendal. Det har vært mye rart på skadesiden siste året. Men som X sier, det er en lang Branntradisjon i fingerpeking som viser seg igjen. 
Kjør over pakket 09`

Tobey

Har alltid likt Jøsendal og tenkt at han gjorde en god jobb, dette på grunn av nedgangen i skader den første sesongen han var i klubben, likevel har det vært mye skader i år, og en må spørre seg om noen av disse kunne vært unngått (Opdal). Dette kan selvfølgelig også ha med tilfeldigheter eller ekstra lang sesong i fjor å gjøre, så man skal ikke si noe sikkert.
"Snart vet hele Europa kem vi é" Rennes 07.

Xminator

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=7026

Dette er virkelig bra. Det er kvalitetsarbeid. Om det kommer noe ut av det vil jo tiden vise, men her skal Brann ha klapp på skulderen for å gjøre jobben.

dudo

And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

BBB-Tony

November 20, 2008, 15:09:07 PM #221 Last Edit: November 20, 2008, 15:11:08 PM by tonynord
Meget oppløftende å lese! Skal Brann løfte seg ytterligere som fotballklubb, så er dette veien å gå i mine øyner! Håper dette kan bære frukter i fremtiden. Hadde ikke gjort noe om Aabrekk tok turen til et av de bedre akademiene i Afrika heller. Dette temaet er en interresan diskusjon, som vi gjerne kunne fortsette i denne tråden, https://www.bataljonen.no/forum/index.php/topic,9171.0.html siden dette er et arbeid som må gjøres over tid, og ikke bare frem mot 2009-sesongen.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

OmOssSjølOgHansaøl

Med ny trener på plass håper og tror jeg det vil bli ekstra hard innsats fra spillerne gjennom vinterforberedelsene, og endringer i lag og tropp.

Jeg håper de første tingene Steinar Nilsen gjør er å
- plassere Austin og Jaiteh sentralt på midten
- selge enten Bakke, Gylfi eller El Fakiri (kanskje helst sistnevnte)
- gi Bakke beskjed om at enhver grisetakling fører til at han sendes rett i dusjen
- selge enten Demba-Nyrén eller Ludvigsen
- og gi Karadas beskjed om at han spiller der treneren vil eller settes på tribunen

Ellers blir det spennende å se hvordan han vil bruke Huseklepp, hva som skjer med de andre spissalternativene, og om signeringen av ny trener kan følges opp med signeringen av en ny, målfarlig spiss.

.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Henrik8

Hvorfor punkt 3? Hele spillestilen til Bakke går jo ut på at han skal være kompromissløs, oppe i mann og duellere. Selvfølgelig i utgangspunktet rent, men hvis han skal binde hele spillestilen sin fordi han er redd for å komme for sent en gang, for da er det rett ut, kommer det til å hemme hele spillet hans. Da kan man like gjerne selge ham. En Bakke slik vi har sett ham siste halvdel i år, uten den lille aggressiviteten han hadde da, er ikke god nok for en startoppstilling. Aggressiviteten forsvinner hvis han skal være redd for å komme for sent inn.
Kjør over pakket 09`

Henrik8

Glemte forøvrig å nevne at det ellers var en glimrende liste. Alle momentene er momenter det blir veldig spennende å se hva Nilsen velger å gjøre med. Jeg er enig i den konstellasjonen på sentral midtbane du foreslår.
Kjør over pakket 09`

Xminator

Han kommer ihvertfall ikke til å kneble Bakke. Benke ham? Ja. Forlange innsats i 90 minutter? Ja. Si noe på taklingene? Neppe. Tromsø var ett av lagene som fikk flest gule kort. Nå er det ett annet utgangspunkt for Brann. Vi vil oftere være det laget som fører, laget som først har kontroll på ball. Da blir det ganske automatisk færre gule kort på oss.

Innlandsmax

Quote from: OmOssSjølOgHansaøl on November 22, 2008, 01:15:30 AM
Ellers blir det spennende å se hvordan han vil bruke Huseklepp

Veldig enig i dette.

Håper han vil satse på han som playmaker, sentral offensiv midtbane, bak to spisser.

Alternativt som hengende spiss (en av to spisser), med PMV og Solli (eller erstatter) med større vektlegging i det offensive enn i det defensive. Forutsetter en sentral midtbane som er sterk defensivt.

For meg blir SNs bruk av Huseklepp selve prøvesteinen på hva slags spillestil han vil legge opp til. Huseklepp betydningsfull: offensiv, angrepsvillig, morsom fotball.

Huseklepp på kurs for nok løping hjemover/benking av Huseklepp: Maskin- og panser-fotball. Sikring defensivt, traurigere i angrep.

Belfort

Når det gjelder Huseklepp så tror jeg han kan få det tøft. Nilsen er på samme måte som Mjelde kjent for og foretrekker to hardtarbeidende kanter som jobber fra boks til boks. Noen spiss er ikke Huseklepp. Jeg tror han bør gå til en utpreget 4-3-3 klubb,som glimt.

Xminator

Huseklepps sjanser ligger i en av de to spissplassene. Når det er sagt, Yttergård-Jensen er vel ikke av de mest utpregete defensive kantspillerene i eliteserien, og han fikk en god del tillit.

dudo

Jeg tror Huseklepp har veldig, veldig gode sjanser til å få fortsette på topp. Det er selvsagt et spørsmål om hvem som kommer inn som ny spiss, og hvor Azar er tenkt å brukes, men jeg tror Erik kommer til å spille en stor rolle. Forhåpentligvis kan han ta et steg eller to når det gjelder å bli mer gjennombruddshissig og målrettet.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Belfort

Jeg klarer bare ikke og skjønne at Huseklepp i løpet av vinteren skal bli en pålitelig målscorer. Dette ligger i blodet,når han i en alder av 24 år er en av de mest ineffektive spissene på lenge plutselig skal dunke inn mål fatter ikke jeg. Hvis Karadas skal spille stopper neste år må 3 spisser inn. Bekymrer meg litt at ikke en av de er på plass enda.

olebrann3

Ludvigsen og kannelønning ferdig i Brann

Twaithe ser ut som han stikker og Misje kanskje ferdig, stallen begynner å bli mindre..

http://fotball.bt.no/eliteserien/article123704.ece

Doffen85

Veldig greit at alle de fire er ferdig i klubben. Håper at Møvik kan få litt spilletid i den kommende sesongen. Tror han er et større talent enn Misje (sykdom satte han tilbake) og Kannelønning.

Xminator

Den minker ihvertfall i riktige enden kvalitetsmessig.

Det som er en kime til bekymring er at Sigurdsson ikke har signert kontrakt enda. Det har vert merkelig stille. Om det ikke blir signert i januar så tilsier all erfaring at han står uten kontrakt etter 2009-sesongen.

Doffen85

Hvilke andre spillere er det som har kontrakt ut 2009? Håper på signatur fra både Hanstveit (veldig kjapt) og Sigurdsson (senest i januar).

krakra

Godt å se at stallfyllet forsvinner. Er kun Ludde som kanskje han ha mulighet til å (igjen) ble en god spiller i TL, men det ville uansett ikke skjedd i Brann. Vi har nå solgt 2 spillere(regner med at Twaithedealen straks er i havn) og Walde forsvinner sikkert også straks. Da har vi solgt 3 spillere og kvittet oss med ytterligere 4. Penger har kommet inn og lønnskostnader gått ned. Da burde vi snart begynne å kjøpe spillere.

osoerli

Lurar på om Nilsen har sett nok av Twaithe i det siste?
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Nixon

Quote from: osoerli on November 28, 2008, 22:13:37 PM
Lurar på om Nilsen har sett nok av Twaithe i det siste?


Spiller ingen rolle. Han får ikke konen med seg tilbake til Bergen uansett...
Rød makt på Hansa

krakra



vebo

Tiocfaidh ár lá

krakra

Håper på en skadefri sesongoppkjøring i år. Det var veldig mye skader i oppkjøringen til 2008-sesongen, spesielt på midten hvor det ble spekulert i om man ble nødt til å bruke Misje var start mot FFK. Skader i oppkjøringen ødelegger ikke bare for de som er skadet, men for hele laget fordi kvaliteten på treningene synker når de beste er ute med skade. Man får ikke trent samhandlingen og nivået blir lavere. Får vi en tilnærmet skadefri oppkjøring er jo allerede mye gjort mot å forbedre prestasjonene i forhold til i fjor. Det er jeg nesten sikker på.


Klaus_Brann

Btw. Det skal bli morsomt å ta turen opp på en av Nilsen sine første treninger med laget, spennende å se hvordan han styrer treningene vs . Mjelde.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

The Boss

Quote from: Klaus_Brann on December 21, 2008, 23:24:19 PM
Btw. Det skal bli morsomt å ta turen opp på en av Nilsen sine første treninger med laget, spennende å se hvordan han styrer treningene vs . Mjelde.


Tenkte på det samme. 5. januar er allerede merket av i kalenderen for min del. Regner med at brann.no offentliggjør tid og sted for de første treningene, og at eg neppe blir alene på "tribunen"...?

Xminator

BT: Aabrekk fortsetter som speider. Skal også ha ekstratrening med spillere som ønsker dette.

monzilla

Perfekt. Aabrekk er best som trener for enkeltspillere. Men han bør holdes langt unna generelle treningsoppgaver.

Klaus_Brann

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article4014585.ece

Spillerne setter pris på treningsopplegget til Nilsen, og det er forståelig. Får bare håpe de får trent kondisen nok, så er alt bra!
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Langhår

I god gammel Branntradisjon er spillerne opptatt av å løpe minst mulig. Det er ikke så mange år siden at Furuseth-Olsen og sjefs-sutrepaven Knarvik gikk ut i avisen og beklaget seg over løpeturer rundt Tveitevannet.

Når Nilsen forespeiler mindre jogging og mer ballspill er spillerne selvsagt fornøyde. Men løping er og blir den beste form for kondisjonstrening så jeg tror nok de gleder seg for tidlig om de tror det blir slutt på slikt.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

BBB-Tony

Quote from: Klaus_Brann on December 28, 2008, 16:50:23 PM
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article4014585.ece

Spillerne setter pris på treningsopplegget til Nilsen, og det er forståelig. Får bare håpe de får trent kondisen nok, så er alt bra!


Skeptisk! Greit nok at spillerene setter pris på det, men Brann har ofte avgjort kamper på utholdenhet, og det er ikke tilfeldig at Brann har vært et av de bedre lagene i Norge når det kommer til kondisjon. Rekner selvsagt med at Nilsen bare vil moderere ned på kondisjonstreningen. For en del kondisjonstrening er nødvendig i sesongpausen. Det er nå grunnlaget for hele sesongen skal legges...
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Go Up