• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sesongen 2009

Started by OmOssSjølOgHansaøl, September 01, 2008, 21:09:03 PM

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Go Down

Xminator

Quote from: tonynord on November 06, 2008, 17:07:22 PM
http://fotball.bt.no/eliteserien/article122140.ece

Brann skal legge mye av treningen på kunstig underlag i vinter slik at de skal stå best mulig rustet til kunstgress- krigen neste år. Holder Aafk seg i TL, så vil det være hele 6 lag som har kunstgressbaner! Noe sier meg at Bakke med flere ikke kommer til å like dette noe særlig...


Noe sier meg at det ikke bare er Bakke som kommer til å slite når vi nærmer oss seriestart.

BBB-Tony

Quote from: Xminator on November 06, 2008, 17:48:31 PM
Quote from: tonynord on November 06, 2008, 17:07:22 PM
http://fotball.bt.no/eliteserien/article122140.ece

Brann skal legge mye av treningen på kunstig underlag i vinter slik at de skal stå best mulig rustet til kunstgress- krigen neste år. Holder Aafk seg i TL, så vil det være hele 6 lag som har kunstgressbaner! Noe sier meg at Bakke med flere ikke kommer til å like dette noe særlig...


Noe sier meg at det ikke bare er Bakke som kommer til å slite når vi nærmer oss seriestart.


Nei, skal ikke se bort i fra at det blir realitet. Skal enkelte spillere ha den anti-kunstgress-holdningen som de har vist i lengre tid, så blir det heller ikke mye trening med laget, noe som ikke bare går ut over treningskvaliteten, men også 2009-sesongen når den starter.

Oppkjøringen til 2009- sesongen starter hvertfall ikke med lovende nyheter...
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.


Belfort

Den nye treneren får ikke god tid til og sette laget sitt. Seriestart 15 mars! Her må det jobbes!
http://brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=7010

Xminator

Det bør skje noe på trenerfronten neste uke ja. Hadde vert greit om treneren fikk en stor måned før overgangsvinduet åpner på nyåret.

Huff

Vi får uansett mer konkurranse neste sesong. Kun stabæk har vært gode i år, neste år vil stabæk muligens bli svekket men neppe i nærheten av i samme grad som Brann ble svekket fra 07 til 08, RBK er på vei opp, det samme er kanskje VIF, Viking og LSK vil også bli sterkere og for sistnevnte sin del betyr dette trolig toppkamp. Tromsø har trolig hatt sittt år i solen, men FFK kan holde seg der oppe.

Det krever enorme forbedringer om Brann skal hevde seg i toppen neste sesong, selv er jeg skeptisk og tror vi bør satse på topp 5. Det viktigste for Brann nå er uansett å skaffe rett ny trener, klarer de dette faller mye på plass, om ikke allerede fra neste sesong så vil vi uansett ligge i toppen i 2010 med rett treneransettelse nå.

Henrik8

Kjør over pakket 09`

dudo

LSK kom bare 5 poeng etter oss, og har en del gode (om enn ikke toppklasse-) TL-spillere i Fredriksson, Kippe, Brenne, Bjørkøy, Sundgot og ikke minst Riise og Occean. Om Berg får stell på dem må vi og heve oss betraktelig for å komme foran dem på tabellen.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

De har en masse spillere som har prestert godt under evne. Samme gjelder VIF. Begge lag har mye større potensiale enn det tabellen viser for 2008. Det gjelder vel oss også, men ikke i like stor grad da mye av problemet vårt er knyttet til de to plassene fremst i angrepet.

krøvel vellevold

Min foreløbige 2009-tabell:

1) Rosenborg
2) Viking
3) Stabæk - uten Nannskog
4) Brann
5) Vålerengen
6) Fredrikstad
7) Lillestrøm
8. Lyn
9) Godset
10) Tromsø
11) Bodø/Glimt
12) Molde
13) Start
14) Aalesund
15) Odd
16) Sandefjord
Legg ned hele klubben!

Henrik8

Quote from: dudo on November 09, 2008, 18:03:01 PM
LSK kom bare 5 poeng etter oss, og har en del gode (om enn ikke toppklasse-) TL-spillere i Fredriksson, Kippe, Brenne, Bjørkøy, Sundgot og ikke minst Riise og Occean. Om Berg får stell på dem må vi og heve oss betraktelig for å komme foran dem på tabellen.


Enig i at disse har potensial, men det er ganske tynt rundt dem. LSK kan helt klart heve seg fra i år, og bør det også, men jeg tror likevel ikke det er godt nok til å hevde seg helt i toppen. Tror mellom 7. og 4. plass er det LSK kan greie, og det stemmer vel med det jeg sa om at de unngår situasjonen i år, men ikke ender veldig mye over midten.

I tillegg er jeg litt uenig i alle spillerne du nevner. Occean har vel stabilisert seg på ca. 10 mål på 26 kamper over ganske mange sesonger, og jeg ser ikke plutselig at han skal havne opp mot 20. Sundgot sliter med alderen, og var benket store deler av sesongen, men har gjort det ok mot slutten. Alternativene deres er nesten like svake som våre, Husar og Myklebust holder vel ikke engang middels TL-nivå. Backene deres har vært en hemsko i år, og der skal de slite fryktelig til neste år også.

I tillegg vil jeg påstå at vi har vel så mange som har prestert under evne i år. Solli, til en viss grad PVM, i stor grad Opdal, Karadas og Bakke kan vel trekkes frem. I tillegg har vi fohåpentligvis Huseklepp med en skadefri oppkjøring og vårsesong neste år. Austin er med fra starten av sesongen, selv om det jo er usikkert hvor langt ut i den han blir.

Jeg er enig med X i at det trekker alvorlig ned for oss at vi pdd. ikke har en eneste spiss som holder bra Tippeliganivå. Der får vi alvorlige problemer hvis vi ikke gjør noe.
Kjør over pakket 09`

Mobben

Eg er enig i at LSK kommer til å være et av topplagene neste sesong, anført av Tippeligaens desidert beste trener (etter min mening). Han kommer til å oppnå mye, selv om stallen kanskje ikkje er blant de aller ypperste i ligaen. Tipper han får med seg Obiefule (er vel Bosman?) til LSK.

Tror også at RBK vil være tilbake i gullkampen, Stabæk kan bli med om de holder på nøkkelspillerne sine, Nannskog tror eg kan erstattes, men det blir verre å erstatte Gunnarsson og Alanzinho om de skulle forsvinne. Viking er en outsider, men eg blir overrasket om de blir seriemester. Vif kan blande seg inn der oppe også, hvertfall om Moa og Holm ikkje forsvinner.

Når det gjelder oss sjøl, tør eg ikkje å spå noe som helst før vår nye trener er på plass. Dersom vi har behov for forsterkninger finnes midlene, til tross for ka mange her inne skriver. De finnes riktignok i Hardball, men der er det penger å hente (det leste eg for få dager siden, husker ikkje kor).

Lag som TIL og FFK tror eg vil møte virkeligheten, og havne rundt midten, TIL kanskje enda lenger ned. Lyn havner i bunnstriden. Det er mine foreløpige tips.

Heispassasjer

Løp og kjøp! Her er det bare til å komme Rosenborg i forkjøpet. Så tar vi Nanne med på lasset ;D ;D

Lenke: http://www.fotbolldirekt.com/ingelsten-förlorad-för-kalmar-men-för-gammal-för-en-stor-liga

Huff

November 09, 2008, 20:25:44 PM #163 Last Edit: November 09, 2008, 20:33:21 PM by Huff
Quote from: Henrik8 on November 09, 2008, 17:52:28 PM
Hva, bortsett fra trenerteamet, som jeg er enig i er bra, er det som tilsier at LSK skal havne i toppen til neste år? Stallen er foreløpig den samme, og den er ikke god nok til tetstrid, og bortsett fra Lars Kristian Eriksen, som har vært meget variabel for Lyn i år, er det vel ikke kommet noen spillere inn. Økonomien på Åråsen er ikke sterk, med mindre det investeres en større sum penger, hvilket det har vært diskusjon om er aktuelt for Per Berg, skal LSK slite med å holde følge på transfermarkedet.

Tror ikke vi får se LSK i noen tetstrid neste år. De havner neppe i samme situasjon som i år, men tror ikke de havner veldig mye over midten av tabellen.

Vi må i stor grad styrke vi også, og har selvfølgelig økonomiske begrensinger. Etter det som er fremkommet de siste månedene tydeligvis adskillig større begrensninger enn det vi ble forespeilet i sommer. Likevel er vår eksisterende stall, skadefri og samspilt, etter min mening allerede sterkere enn LSKs. Og på tross av de nevnte begrensninger bør vi også ha bedre forutsetninger på overgangsmarkedet. Blant annet fordi Brann i en lik økonomisk situasjon likevel bør være en mer attraktiv klubb enn LSK.

Av de du nevner er jeg mest redd RBK og Stabæk til neste år. De har i stor grad brukt årets sesong på å hente forsterkninger, og kan spille dem sammen i vinter. I tillegg kommer vel neppe RBK til å sitte stille når januarvinduet åpner heller.


Unnskyld, gjorde meg skuldig i eit språkleg mistak, meinte Viging som skal bruke 15-20 mill på nye spillere i vinter iflg TV2 tekst-tv for et par dager siden (siterte Viging styret). Tror neppe LSK er i toppen allerede neste år, men per i dag føler jeg at VIF, Stabæk, FFK, RBK og Viging virker mye sterkere enn Brann.

Tabell 2009 (til Branns plassering) per nå, med det jeg har av info:

1.RBK
2.Stabæk
3.Viking
4.Vif
5.Ffk
6.Lsk
7.Brann

Altfor tidlig å tippe tabeller i november heldigvis, men ting ser ikke altfor lyst ut. Ellers er jeg generelt sett ganske god på dette (i mars/april selvsagt), men jeg må tilstå at jeg i år bommet totalt (trodde Viking skulle vinne foran Stabæk, deretter Brann på tredje med RBK, VIF, TIL og FFK på de neste plassene, husker ikke resten men hadde B/G på jumbo foran Ham-Kam.


Håper Krøvel har mer rett en meg, 4 plass er akseptabelt etter en båssesong og med en gjeng mette og aldrende bønder i spillerstallen.

Når det gjelder LSK har jeg mye større tro på dem i år, var en av få som ikke var overrasket over sesongen, men tror ikke de vil være helt oppe i toppen. Enig i glimrende trenerteam, god sportsdirektør også når Bjarmann kommer, men for ujevn stall. På sikt tror jeg LSK vil stabilisere seg i midtsjiktet i norsk toppfoppall, de har egentlig ikke ressursene som trengs for å være helt i toppen, egentlig har vel en klubb som Ålesund på sikt (trivelig gjeng med unntak av kuken som trener dem) større ressurser enn LSK, fugla har vel en investor som har holdt dem på et akseptabelt nivå og nå stenges vel pengekranen etterhvert.

Yes!wehavenobananas

Forstår ikke hva dere maser om. Det blir nedrykk neste år.

Tobey

Som den evige brann-optimisten jeg er (av en eller annen merkelig grunn), tror jeg vi kommer til å kjempe om gullet neste år med den rette treneren. Har ingen tro på at det er sant at kassen er tom, så med en klassespiss inn, en skadefri Opdal tilbake i form, ørner som spiller som ørner, utfordrere på kantene og Austin fortsatt i stallen blir det medalje i 2009!
"Snart vet hele Europa kem vi é" Rennes 07.

BBB-Tony

Brann har fått ut potensialet i enkelte kamper i år, og det kan virke som om motivasjonen ikke har vært på topp gjennom hele sesongen. Men med en ny trener på plass, så tror jeg motivasjonen kommer tilbake og alle starter på blanke ark. Potensialet i spillerstallen tror jeg kommer mer til syne nå som en ny trener kommer inn. Det vil heve oss, og vi vil kjempe om medalje i 2009. Tror, som Krøvel og Huff, at RBK tar gullet. De virker sterke, og vil bli enda sterke når Hamrèn har fått satt laget skikkelig. Men mye kan endres frem mot seriestart! :-)
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Xminator

RBK har mer enn noe annet virket ustabile og ikke blitt mer stabile under Hamren.

Man må nok over 60 poeng for å vinne serien neste år, men om det blir Stabæk, VIF, RBK, LSK, Viking eller Brann får tiden vise. Tror en lenger sesong vil favorisere lagene med ressurser, men 30 kamper er ikke all verden heller. Fult mulig å ha en tilnærmet skadefri og karantenefri førsteelver over hele neste sesong også.


Xminator

Da er han sannsynligvis for dyr for oss også...

Tobey

Quote from: Xminator on November 10, 2008, 07:38:15 AM
RBK har mer enn noe annet virket ustabile og ikke blitt mer stabile under Hamren.

Man må nok over 60 poeng for å vinne serien neste år, men om det blir Stabæk, VIF, RBK, LSK, Viking eller Brann får tiden vise. Tror en lenger sesong vil favorisere lagene med ressurser, men 30 kamper er ikke all verden heller. Fult mulig å ha en tilnærmet skadefri og karantenefri førsteelver over hele neste sesong også.


Etter årets sesong burde vel folk ha lært å ikke utelukke noen fra tabellteten.
"Snart vet hele Europa kem vi é" Rennes 07.

krøvel vellevold

Quote from: Tobey on November 11, 2008, 01:18:08 AM
Quote from: Xminator on November 10, 2008, 07:38:15 AM
RBK har mer enn noe annet virket ustabile og ikke blitt mer stabile under Hamren.

Man må nok over 60 poeng for å vinne serien neste år, men om det blir Stabæk, VIF, RBK, LSK, Viking eller Brann får tiden vise. Tror en lenger sesong vil favorisere lagene med ressurser, men 30 kamper er ikke all verden heller. Fult mulig å ha en tilnærmet skadefri og karantenefri førsteelver over hele neste sesong også.


Etter årets sesong burde vel folk ha lært å ikke utelukke noen fra tabellteten.


AaFK gjør vel som de fleste andre "nær-nedrykk"-lag: Går rett i gullstriden. Blir vel Sandefjord, Odd, Start og AaFK som tar de fire øverste plassene neste år.
Legg ned hele klubben!

Spelaren

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article3913687.ece

Roald Bruun-Hansen tar ballegrep på Eirik Bakke, og krever full innsats også på kunstgras. Er de friske, skal dei spele er tonene frå Idrettsveien no. Finurlig nok innbiller ba.no seg at bl.a Bjørn Helge Riise og Trond Olsen er omtalte spelarar i denne artikkelen...  ??? Var det nøkkelordet "problem" som aktiverte BHR?
Gå av.

kabelmann

Den derre "omtalte spillere" på høyresiden er så hinsides dårlig. Den som programmerte den må ha vært drita full på jobb.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Xminator

Sikkert en flott måte å vise handlekraft, men er det klokt? Vil skader på sentrale spillere i sesongoppkjøringen fordi de tvinges på kunstgress gi oss bedre resultater?

Tiden får vise svaret.

Mobben

Eg lever muligens i en liten drømmeverden her på morgenkvisten, men eg håper dette er et signal på at Bakke og Gylfi er på vei ut :D Uansett kem erstatterne blir føler eg vi er styrket.

krakra

Bakke ja. Ble jo forgudet i starten av sesongen. Vår beste spiller uten tvil, la høyt oppe på alle børser, ble laget en sang for ham osv osv.

Nå er han hatet og blir nærmest kjeppjaget ut av klubben. Hva har skjedd i mellomtiden? Jo. Han har, som alle andre på laget, spilte noen dårlige kamper, kjeftet på supporterne og uttalt seg kritisk til en av Mjeldes uttalelser.

Hvis Bakke kommer seg i den formen han hadde i starten av sesongen er han en knall spiller å ha. Frata ham heller kapteinsbindet og unngå at han spiller på KG. Så har vi Norges beste DM i 24 kamper.

Mobben

Etter min mening er det helt horribelt å ha spillere i stallen som ikkje kan spille på KG. Både Gylfi og Bakke er god nok på sitt beste, men når de ikkje kan spille på kunstgress (6 kamper neste sesong + store deler av oppkjøringen) kan de ikkje gå rundt å heve millionlønn i Brann. Det blir for dumt!

Spelaren

http://www.vg.no/

Nesten halvvegs nedpå sida finner me eit bilde av Bjørn Dahl (uten magen) og overskriften "Brann-flopp hjem til Sverige"! Inni artikkelen er bildet av Sjøhage korrekt...
Gå av.

Fez

http://fotball.bt.no/forstediv/article122502.ece

Ka med han fyren her? Henrik Furebotn fra Sogndal? Brann har visst vert inne i bildet tidligere.
En boks-til-boks kantspiller. Istedenfor Solli?

osoerli

Quote from: Fez on November 12, 2008, 10:06:57 AM
http://fotball.bt.no/forstediv/article122502.ece

Ka med han fyren her? Henrik Furebotn fra Sogndal? Brann har visst vert inne i bildet tidligere.
En boks-til-boks kantspiller. Istedenfor Solli?

Byttehandel med Eirik Bakke, utan mellomlegg!
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

vebo

Hvorfor vil vi ikke ha mellomlegg? Synes du spillerkjøpbudsjettet vårt er stor nok som det er? :)
Tiocfaidh ár lá

laksevåg

kommer bakke tilbake til den formen han hadde i starten av sesongen så e det ingen grunn til og selge han
Noen tror at fotball gjelder liv eller død. Jeg liker ikkje den innstillingen. Det er langt mer alvorlig enn som så. 

-Bill Shankly

Xminator

Bjørn Dahl:
Quote- Vi vil heller ikke hente nye spillere før andre eventuelt går fra klubben.


Da blir det Karadas og Huseklepp på topp.

Nixon

Vi skal være glad hvis de skårer 15 mål neste år.
Tilsammen...
Rød makt på Hansa

Langhår

Ser bra ut dette her. De gode nyhetene står formelig i kø for tiden. Får bare håpe at dette maset om at klubben er blakk er et ledd en spennende plan som skal hindre overprising av eventuelle forsterkninger. Men jeg tviler på at så er tilfelle.

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Kjell249

At vi må renske opp litt i stallen er ikke så overraskende siden vi er ganske mange spillere allerede. Dette er vel ikke bare snakk om å få inn overgangspenger, men også bli kvitt spillere som er på lønningslisten. Er endel spillere som er i avgang og mulig avgang. Tenker da på TFL, Demba, Fakiri, Bakke, Bjørnsson, Winters, Einarsson, Hanstveit, Guntveit, Dahl ++, og dette vil åpne opp muligheter for nye spillere, ikke nødvendigvis i så mye overgangspenger, men ihvertfall mindre lønnskostnader. 5 av disse spillerne kommer nok til å slutte før neste sesong.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

osoerli

Quote from: vebo on November 12, 2008, 13:55:00 PM
Hvorfor vil vi ikke ha mellomlegg? Synes du spillerkjøpbudsjettet vårt er stor nok som det er? :)

Fordi han har så høg løn at det sannsynlegvis er god butikk.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Xminator

November 13, 2008, 06:39:36 AM #188 Last Edit: November 13, 2008, 06:41:21 AM by Xminator
BT: Brann må rydde i troppen før ny trener er på plass... Dette hadde de i utgangspunktet lagt på is, men siden det "tar litt tid"(tm rbh), så da har det begynt å brenne litt i en annen del av klubben...

Spillerene som i utgangspunktet går og venter på svar om fremtiden er Trond Fredrik Ludvigsen, Erlend Hanstveit, Nicolai Misje og Tore Kannelønning. Av disse får Erlend Hanstveit lov til å vente til ny trener er på plass før det avkreves svar.

Quote


Lite som tyder på at vår kjære sportssjef er noe nærmere å faktisk få en underskrift...

Når det gjelder Bakke så tendenserer jeg til å være enig i å gi bort. PROBLEMET er sannsynligvis at ingen andre klubber er intressert i å overta Branns lønnsbetingelser med Bakke, Sogndal er ihvertfall ikke i nærheten, det hadde vel vært 50% av budsjettet deres... Og Bakke vil garantert ikke gå ned i lønn. Så da blir han i Brann...

nummer9

Kjør hardtrening på Bakke på kunstgress i en måned, så er det staten som tar over resten av lønnen hans ut karrieren...

Langhår

Bakke må akseptere kunstgress om han skal fortsette i Brann og for den saks skyld i Norge. Det er opp til ham. Enten fortsetter han i Brann, med en ny holdning til kunstgress, ellers forsvinner han til utlandet. Jeg håper han blir og jeg håper han får en skadefri oppkjøring, da har vi en av de aller beste, om ikke den beste sentrale midtbanespilleren i Norge.

Men tør man tro på en skadefri sesong for ham?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Vi kan jo håpe. I siste FM har han høyest rating av samtlige Brannspillere, men så har halve RBK høyere rating enn det igjen...

Uansett, om Jaiteh, Bakke, Fakiri, Austin og Einarsson alle holder seg skadefrie i sesongoppkjøringen får nyetreneren en skikkelig utfordring. Desverre ender vel det scenarioet med at Brann "sparer" millionene det koster å kjøpe Austin.

Nixon

La oss nå si at det blir Hr. Nilsen som blir vår nye trener. Ryktene går...
Hvilke Tromsøspillere (eller tromsørelaterte) spillere vil vi at han skal ta med seg? Det er jo alltid greit med spillere som treneren liker og omvendt. Moldskred eller Høgli? Eller kanskje Lars Iver Strand fra VIF?
Rød makt på Hansa

dudo

Jeg kan takke ja til alle tre, jeg. ;-p
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Ferguson

Quote from: Nixon on November 17, 2008, 21:36:18 PM
La oss nå si at det blir Hr. Nilsen som blir vår nye trener. Ryktene går...
Hvilke Tromsøspillere (eller tromsørelaterte) spillere vil vi at han skal ta med seg? Det er jo alltid greit med spillere som treneren liker og omvendt. Moldskred eller Høgli? Eller kanskje Lars Iver Strand fra VIF?


Enkelt. Høgli, Moldskred og Haugen.
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

dudo

Haugen ble for øvrig observert på Eiendomsmegler1s (eller hva pokker de heter) kontorer ved Tårnplass i dag. Kanskje han skal kjøpe bofellesskap til seg, Nilsen, Reginiussen, Moldskred og Høgli?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

The Boss

Quote from: dudo on November 17, 2008, 22:11:07 PM
Haugen ble for øvrig observert på Eiendomsmegler1s (eller hva pokker de heter) kontorer ved Tårnplass i dag. Kanskje han skal kjøpe bofellesskap til seg, Nilsen, Reginiussen, Moldskred og Høgli?


Haha, hadde vært en drøm. Reginiussen kan vi jo glemme, han stikker til en større liga om en måneds tid.. Men eg føler meg 99 % sikker på at når (!) Nilsen blir annsatt så kommer Moldskred med i samme slengen!

thesevs

Moldskred skal jo ha vist interesse for franske Rennes ut i fra hva jeg har hørt... evt. lest..
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

vebo

November 17, 2008, 22:32:54 PM #198 Last Edit: November 17, 2008, 22:40:33 PM by vebo
Rush!! :P


Eller kanskje Rune Lange, nei han slo ikke gjennom i VIF, men i Brugge scorte han 54 mål på 108 kamper. Han har vel også vært toppscorer i tippeligaen.
Tiocfaidh ár lá

Spelaren

Quote from: vebo on November 17, 2008, 22:32:54 PM
...Eller kanskje Rune Lange, nei han slo ikke gjennom i VIF, men i Brugge scorte han 54 mål på 108 kamper. Han har vel også vært toppscorer i tippeligaen.


Nja, han har no allerede ein sko på hylla, så eg tviler på at det blir aktuelt.
Gå av.

Go Up