• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Tur til Skien

Started by Bjarte, August 20, 2003, 17:09:37 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Bjarte

Bataljonen arrangerer busstur 31. august til Skien, og i dag onsdag klokken 18 begynner påmeldingen på Fotballpuben. Turen vil koste 350 kroner t/r.

Til Stavanger klarte vi til slutt å fylle opp båten, så hvorfor skal vi være noe dårligere til Skien? Greit nok, det blir nok vanskelig å fylle opp en ny båt med nærmere 200 mann, men vi må da i det minste klare å fylle opp en 50-seters buss. E dokker med?

Turen startet fra Fotballpuben søndag 31. august klokken 01.00 og bussen forventes å være framme i Skien i 9-10 tiden. Retur rett etter kampen.

Turen koster 350 kroner for t/r. Kun kontant betaling ved påmelding.

Fotballpuben vil stå for all påmelding til denne turen og ønsker dere å være med er det bare til å ta kontakt med de i baren. Vi vil samtidig oppfordere dere til ikke å gjøre dette i de perioder de har veldig mye å gjøre, som f.eks. lørdag under tippekampen (ta det enten i god tid før eller etter kampen)eller før kampen mot Sogndal på mandag. I forbindelse med kampen mot Sogndal vil "Johnny fra butikken" være behjelpelig med påmelding fra ca. klokken 4.

Er det noe dere lurer kan vi treffes på tlf. 41 10 59 00.

Ricky

350 kroner var slett ikke verst! Bør bli en full buss til kampen mot Odd, laget vi kan slå TO ganger i år..  :D

Grey

Tar du med treningskampen ikke så veldig lenge før seriestart kan vi faktisk slå de 3 ganger i år  :lol:  :lol:
Maybe a Greyhound could be my way

Go Up