• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Før kampen: HamKam - Brann lørdag 28.06

Started by HansaInferno, June 16, 2008, 12:37:29 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Klaus_Brann

Quote from: Xminator on June 24, 2008, 06:27:35 AM
Det hadde vert veldig greit om vergen til Stråmyhr snart var ferdig på toalettet.


Du er jo nesten like opptatt av Stråmyhr som han er opptatt av å skrive piss.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

bronse2008

Quote from: Gepard on June 24, 2008, 16:08:47 PM
Bakke, Karadas og evt Siggi ute mot Ham Kam er regelrett krise, de tre sterkeste duellspillerne vi har. Dette stinker stortap etter 3-4 dødballmål til Hedmark. Skal røyke sokkene mine om det blir 3 poeng.

Langhår

Opdal har vondt i kneet men spiller sannsynligvis, Karadas er som vi vet uaktuell grunnet gule kort, Bakke er usikker og Gylfi er definitivt ute.

Joda. Vi sliter på skadefronten. Hadde vært veldig greit med litt friskt blod, men eventuelle forsterkninger blir jo ikke klare til denne kampen uansett.

Jeg vil nå uansett ikke svartmale for mye, Brann har selvsagt gode sjanser for tre poeng på Hamar.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

BBB-Tony

June 24, 2008, 20:44:37 PM #53 Last Edit: June 24, 2008, 20:46:50 PM by tonynord
Etter det som skjedde på treningsleiren, så har jeg også troen på tre poeng på Hamar. Sett gjerne JGS inn sentralt og Huseklepp på kanten. Men det spørs hvordan Huseklepps spillestil blir offer for en åker av en bane... Med JGS sentralt, så har vi en veldig stor løpskapasitet sentralt på midten i forhold til når vi stiller med Bakke. Overrasker meg litt om MIM faktisk hiver JGS inn sentralt i en TL-kamp, men jeg håper. Tror nok det ender med Hassan og Tijan. Men JGS spillte mye sentralt mot Aafk og Molde, så kanskje MIM har fått opp øynene!
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Fez

I motsetning til inntrykket eg får av dere andre her, så tror eg på en grei 2-0 seier.
Først og fremst tror eg Yaw trår til slik som Demidov i rævbk, og viser stor klasse. En midtstopper for fremtiden.
Bakke spiller nok ikke, og med Jaiteh tilbake, og fakiri i form (?), og ikke minst en huseklepp som oppstår som en ny spiller, og solli på stigende kurve - eg tror dette går i boks.

Nixon

Rød makt på Hansa

BrannSupporter

Quote from: HansaInferno on June 24, 2008, 11:57:40 AM
Jeg har tenkt på det samme. Blir vel ikke utsolgt?



Blir neppe utsolgt.

http://www.hamkam.no/presentation/showdetail.asp?clicked_id=195&menu_id=5176&id=5176&nodeNumber=3

Vår seksjon rommer 834 plasser. Vil vel muligens være nok, hvis ikke får vi sikkert låne deler av feltene ved siden av. Vi var f eks 900 i Sandefjord i fjor, men i Skien hadde vi kun 500 plasser til disposisjon. Det gikk jo også greit, men der var det overfylt.

BBB-Tony

Quote from: Nixon on June 25, 2008, 11:55:18 AM


Ser ut som ett bra lag det. Ville helst hatt Jaiteh inn på laget, men det virker, som du sier, at sammerbeidet mellom Solli og Fakiri har fungert bra i de to treningskampene vi har spillt.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.



vebo

Tiocfaidh ár lá

Gud

Quote from: Gepard on June 26, 2008, 10:33:42 AM


Hvor får du det fra at Mjelde har tenkt å bruke Bakke mot HamKam? Bakke har selv sagt at han ikke er aktuell før mot Glimt 6. juli. Blir nok Solli/Fakiri eller Solli/Jaiteh.

Gepard

Tipper han vil ha inn en "ledertype", nå som også Krissy er ute.men vi får se, klar over at Bakke mentes å blir spart til Bodø kampen.

Bare en vill gjetting dette her, men pga den dårlige situasjonen i stallen, tipper jeg altså at Mjelde ser seg nødt å ta i bruk en halvskadet Bakke. Det er ikke bra.

Christian

Quote from: Gepard on June 26, 2008, 13:35:40 PM
Mjelde kommer sikkert til å bruke en halvskadet Bakke om mulig, en svært lite bra situasjon. Og det værste er at man har stillt seg selv slik ved å ikke handle godt nok før sesongen.


Så hva skulle Brann ha handlet? En ledertype som skulle fungere som back-up for Bakke og Sigurdsson?

Til denne kampen ser det ut til at Brann har Sigurdsson, Bakke, Einarson og Guntveit på skadelisten, i tillegg til Karadas suspendert. Vanskelig å gardere seg mot slikt. Om du da ikkje mente at det var vidundermedisin de burde handlet inn før sesongen.


Kjell249

Quote from: Gepard on June 26, 2008, 13:35:40 PM
Tipper han vil ha inn en "ledertype", nå som også Krissy er ute.men vi får se, klar over at Bakke mentes å blir spart til Bodø kampen.

Bare en vill gjetting dette her, men pga den dårlige situasjonen i stallen, tipper jeg altså at Mjelde ser seg nødt å ta i bruk en halvskadet Bakke. Det er ikke bra.



Først sier du at Mjelde HELT sikkert kommer til å bruke en halvskadet Bakke, så sier du at det er vill gjetting. Etterpå klarer du å kritisere Mjelde for noe hypotetisk om at han kommer til å bruke en halvskadet spiller. Sorry, men du er patetisk.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Gepard

Ser nå at Mjelde velger El Fakiri og Solli sentralt, så da er det hvertfall HELT sikkert at Bakke ikke spiller ;) http://fotball.bt.no/eliteserien/article111208.ece?act=readDebate#200042

Poenget var uansett at Mjelde har vært nødt å spille med halvskadde spiller i vårsesongen og at dette igjen har ført til videre skadeproblemer. Og dette bunner vel i at dekningen er for dårlig i stallen, og\eller at andrevalgene ikke har god nok kvalitet. Går det an å påstå det uten å bli kalt patetisk ?

bronse2008

Quote from: Gepard on June 26, 2008, 16:14:06 PM
Ser nå at Mjelde velger El Fakiri og Solli sentralt, så da er det hvertfall HELT sikkert at Bakke ikke spiller ;) http://fotball.bt.no/eliteserien/article111208.ece?act=readDebate#200042

Poenget var uansett at Mjelde har vært nødt å spille med halvskadde spiller i vårsesongen og at dette igjen har ført til videre skadeproblemer. Og dette bunner vel i at dekningen er for dårlig i stallen, og\eller at andrevalgene ikke har god nok kvalitet. Går det an å påstå det uten å bli kalt patetisk ?

Like greit med den midtbanen, problemet er trolig mer hvilket spill man legger opp til. Er man forsiktige blir man garantert straffet i eget felt, våger man mye KAN man med maximal griseflaks knipe et poeng. Man må ta den risikoen det er å bli fraløpt i midtforsvaret. Heller det enn å invitere til haugevis av innlegg i eget felt. Branns store svakhet er høye baller inn i eget felt, uansett hvem de stiller med. Kun Karadas kan rydde opp godt nok mot østlandsk harryfotball.
Nei, dette blir grusomt vanskelig, selv 4-0 tapet fra et par år tilbake vil ikke være utenkelig at blir repetert.

Baunebob

Når man ser på laget vårt kontra Ham-Kams, så ser vel alle at det skal det maximalt med griseflaks til for å knipe et poeng...Stråmyhr.



Henki

Ballen skal fremover!

nummer9

Du har jo uansett ikke tenpt å se kampen Henki, så :P

Innlandsmax

Som før nevnt: HA er en avis som nærmest fungerer som HamKams forlengede arm, og pumper positive vinklinger for HamKam ut til folket. Det siste positive er selvfølgelig 4-0seieren over Moss, at troppen snart er 100% skadefri og at Karekezi og Kiennast kommer fra positive opplevelser med sine landslag.

Bortsett fra dette: Selv om laget er skadefritt, og Erlandsen kan velge fra øverste hylle, så garanterer ikke det for at samhandlingen og flyten er på plass. 30 minutter med resultatløs kjemping, og frustrasjonen og mismotet siger tilbake i HamKam-troppene. Men Brann må være med på notene fra start, stå i mot, være våkne og kraftfulle, og deretter gradvis overta spillet (med vekt på SPILL).

Hvis virkelig stopperkjempen Pasoja og targetmannen Ringberg spille sentralt på midten, er det all mulig grunn til å tro at HamKams angrepsmønster blir 1) utspill fra keeper - 2) heading på midtbanen - og 3) deretter er ballen i Branns 16-meter, hvor "slaget" skal stå, bl.a. om den berømte andreballen.

Klarer Brann å erobre ballen, holde den langs bakken, og få flyt i pasnings-spillet, så vil HamKam-spillerne fort bli løpende imellom, og være på etterskudd - med de frustrasjonene dette innebærer. De to nevnte herrer som muligens blir spillende sentralt på midten er ikke akkurat hurtigtog.

Hvis Rise spiller på venstre kant, tror jeg Dahl er kapabel til å kontrollere han. Rise er innsatsvillig og pågående, men ikke allverdens kreativ eller uforutsigbar. Spiller Güven på høyre, og Hans Tveit er i sovehjørnet, kan det se verre ut. Frykter heller ikke Kienast all verdens, mens en eller annen villmann (Marcus Pedersen, Abiodun) ved siden av han, kan skape trøbbel. Tror også Karekezi  kan gli gjennom hvis han ikke blir passa på.

Ellers er stopperne til HamKam et relativt sterkt kort, med Førsund som kongen. Frode Bjørnevik må ha gjort det godt på trening i det siste hvis han blir med fra start. Han har da vitterlig ikke spilt mange kamper i år. Spiller Truls Jevne Hagen høyre back er jeg redd han vil legge mye vilje og kraft i å stoppe PVM, mens Solli/Huseklepp burde ha gode muligheter til å snurre Pål Strand på venstre back.

Som før sagt: Undervurdering er hovedtrusselen. Deretter følger fristelsen til å leke sofistikerte ballbesittende konger for tidlig i kampen. Er Brann våkne og tar alvorlig på oppgaven, så burde det være helt seriøse muligheter for tre poeng.

gunnar

"Vi går fremover for Bergen og fremover for Brann".

gunnar

Quote from: Innlandsmax on June 27, 2008, 17:17:28 PM
Som før nevnt: HA er en avis som nærmest fungerer som HamKams forlengede arm, og pumper positive vinklinger for HamKam ut til folket. Det siste positive er selvfølgelig 4-0seieren over Moss, at troppen snart er 100% skadefri og at Karekezi og Kiennast kommer fra positive opplevelser med sine landslag.

Bortsett fra dette: Selv om laget er skadefritt, og Erlandsen kan velge fra øverste hylle, så garanterer ikke det for at samhandlingen og flyten er på plass. 30 minutter med resultatløs kjemping, og frustrasjonen og mismotet siger tilbake i HamKam-troppene. Men Brann må være med på notene fra start, stå i mot, være våkne og kraftfulle, og deretter gradvis overta spillet (med vekt på SPILL).

Hvis virkelig stopperkjempen Pasoja og targetmannen Ringberg spille sentralt på midten, er det all mulig grunn til å tro at HamKams angrepsmønster blir 1) utspill fra keeper - 2) heading på midtbanen - og 3) deretter er ballen i Branns 16-meter, hvor "slaget" skal stå, bl.a. om den berømte andreballen.

Klarer Brann å erobre ballen, holde den langs bakken, og få flyt i pasnings-spillet, så vil HamKam-spillerne fort bli løpende imellom, og være på etterskudd - med de frustrasjonene dette innebærer. De to nevnte herrer som muligens blir spillende sentralt på midten er ikke akkurat hurtigtog.

Hvis Rise spiller på venstre kant, tror jeg Dahl er kapabel til å kontrollere han. Rise er innsatsvillig og pågående, men ikke allverdens kreativ eller uforutsigbar. Spiller Güven på høyre, og Hans Tveit er i sovehjørnet, kan det se verre ut. Frykter heller ikke Kienast all verdens, mens en eller annen villmann (Marcus Pedersen, Abiodun) ved siden av han, kan skape trøbbel. Tror også Karekezi  kan gli gjennom hvis han ikke blir passa på.

Ellers er stopperne til HamKam et relativt sterkt kort, med Førsund som kongen. Frode Bjørnevik må ha gjort det godt på trening i det siste hvis han blir med fra start. Han har da vitterlig ikke spilt mange kamper i år. Spiller Truls Jevne Hagen høyre back er jeg redd han vil legge mye vilje og kraft i å stoppe PVM, mens Solli/Huseklepp burde ha gode muligheter til å snurre Pål Strand på venstre back.

Som før sagt: Undervurdering er hovedtrusselen. Deretter følger fristelsen til å leke sofistikerte ballbesittende konger for tidlig i kampen. Er Brann våkne og tar alvorlig på oppgaven, så burde det være helt seriøse muligheter for tre poeng.


Skjønner ikke denne respekten for HamKam. Vi bør med vårt begrensede spillermateriale likevel slå HamKam. Innsats er ordet, og blø for drakten, må nå snart bli et motto i Brann-garderoben. Ikke hva som er den beste hårbehandlingen-
"Vi går fremover for Bergen og fremover for Brann".

psv-hasund

Vi har altfor stor respekt for et dårlig Ham-Kam. Jeg tror dette blir 3 poeng. Med Huseklepp, Demba og Helstad som offensivt våpen skal vi ha mer enn nok til å slå bunnlaget.

Innlandsmax

Er jo enig med både gunnar og psv-hasund i dette. Gikk bare en liten runde utifra at det har vært litt vel mye skjebnetunge uttalelser av typen "Briskeby betyr null poeng" oppi her. Dette sammen med en dårlig statistikk bidrar jo til å sette en viss stemning - som altså ikke er helt grunnløs. Prøvde derfor å bidra litt rasjonelt i retning av noe som kunne støtte tesen "Det er mulig å ta tre poeng i Hamar".

Dypest sett skulle det være unødvendig - for det er bunnlaget vi snakker om her.

Men selv om det altså skulle være unødvendig å frykte HamKam, så fins det grunner til om ikke nødvendigvis å frykte, så i alle fall å være beredt, og i kampmodus: HamKam tror på en "ny vår" i høst, og vil vise supporterne og hverandre at vårsesongen var unntaket, ikke regelen.

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: Undervurdering er største trusselen. Klarer man å eliminere den, så er dette en overkommelig oppgave.

Xminator

Nå er ikke turen til Briskeby fryktet uten grunn:
2006: 4-0
2005: 1-1
2004: 2-1
1995: 1-3
1994: 4-1
1993: 3-0
1992: 3-1
1987: 4-1
1983: 2-0
1981: 1-1
1979: 4-1 (det er vel rundt her Stråmyhr begynner å grine)
1977: 0-2
1976: 1-3
1974: 1-1
1973: 3-3
1972: 3-1
1971: 2-0
1970: 0-1

Nå betyr resultater fra 70, 80 og 90'tallet fint lite, men det er nok noe med rammen rundt lille hamkam på lille briskeby i lille hamar som tradisjonelt ikke appelerer spesielt for store Brann fra store Bergen...

En ting er sikkert, med Arne Erlandsen, en av trenerene Brann og Mjelde fortsatt har heller dårlige erfaringer med, på andre banehalvdel kombinert med en arena der vi stort sett driter oss ut, så er det lov å være pesimist. Legg på Branns generelt elendige borteform både denne sesongen og de siste årene, og du har oppskriften på en potensiell katastrofe.

Når det er sagt, vi har 3 bortekamper på rad uten tap. Med en 3 poenger i kveld tror jeg vi må se langt tilbake i Brannhistorien for å finne tilsvarende rekke uten tap :p
Og ryktet om vår elendige borteform er betydelig overdrevet. Fra 2006-2008 er vi nest beste bortelag i tippeligaen...


Innlandsmax

Antatt lagoppstilling (HA-sporten):
                                           Ivar Rønningen
Vegar Bjerke      Juha Pasoja            Arnar Førsund            Tom Kristoffersen
Marius Gullerud        Jan Michaelsen       Srdjan Urosevic           Pål Strand
                          Markus Ringberg         Roman Kienast


En del andre navn enn de jeg drodlet med i går. Güven, Hagen og Rise ikke foretrukket. Karekezi ikke tilbake fra Rwanda enda.

Uansett: Erlandsen mener at det nå er snakk om en ny giv for HamKam....

Xminator

Lukter jo uten tvil rikelig duellkraft av det laget der... Kan fort ende med 3 dødballer, 3 mål og game over før halvtimen er spilt. For Hamkam kommer til å prøve å gå ut i 110 for å skaffe seg de dødballene de trenger tidlig.

bronse2008

Quote from: Xminator on June 28, 2008, 09:15:06 AM
Lukter jo uten tvil rikelig duellkraft av det laget der... Kan fort ende med 3 dødballer, 3 mål og game over før halvtimen er spilt. For Hamkam kommer til å prøve å gå ut i 110 for å skaffe seg de dødballene de trenger tidlig.

MIM har aldri imponert taktisk, og i kveld vil vi trolig nok engang oppleve mange baklengs ved høye baller inn i feltet. Sånn går det når man ligger og venter på duellene istedenfor å unngå at de oppstår-kan komme.
Et tap i kveld er helt ventet, og Brann må isåfall konse om NM som da er halmstrået.

Bruiser

Kanskje MIM har gått det sommerkurset som eg ba om. Det er lov å håpe.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Baunebob

Forsvaret blir uhyggelig spennende å se . Vi mangler stopperparet og Opdal har slitt med skaden . Det hjelper vel neppe på at vi skal møte et av de mest stygtspillende fysiske lagene i serien.

Men angrepet vårt lukter det svidd av. Demba, Helstad, Huseklepp og V.Moen ordner nok en putt eller 2 ikveld!

Xminator

Quote from: bronse2008 on June 28, 2008, 10:13:33 AM
Quote from: Xminator on June 28, 2008, 09:15:06 AM
Lukter jo uten tvil rikelig duellkraft av det laget der... Kan fort ende med 3 dødballer, 3 mål og game over før halvtimen er spilt. For Hamkam kommer til å prøve å gå ut i 110 for å skaffe seg de dødballene de trenger tidlig.

MIM har aldri imponert taktisk, og i kveld vil vi trolig nok engang oppleve mange baklengs ved høye baller inn i feltet. Sånn går det når man ligger og venter på duellene istedenfor å unngå at de oppstår-kan komme.
Et tap i kveld er helt ventet, og Brann må isåfall konse om NM som da er halmstrået.


Hør her gnomen; Hva i helvete mener du Mjelde skal gjøre for å demme opp mot høye baller inn i feltet? Du sitter jo åpenbart på fasiten med sofaekspertvrælet ditt, så kom igjen!

krakra


Langhår

Lagoppstilling:
Opdal-Dahl-Bjarnason-Yaw-Hanstveit-Huseklepp-Solli-Fakiri-PVM-Demba-Helstad

Må si jeg er spent på Yaw og Huseklepp. Vi vet jo selvsagt at Huseklepp er en klassespiller på sitt beste. Når det gjelder Yaw er jo han et ubeskrevet blad foreløpig. Jeg håper på maks uttelling her der Huseklepp og Yaw setter inn fire ekstra gir for å bevise sin verdi for laget. De bør virkelig vær toppmotivert for denne oppgaven. Huseklepp for å spille seg inn på laget og Yaw for å vise at han holder nivået.

Så får vi se hvordan det går.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Belfort

Herregud,er jammen ikke lett og se at det er eliteseriens bunnlag vi møter. Er det dette Brann har trent på i florø?

Christian

Syns Brann har levert greit i første omgang. De herjer ikkje med Ham-Kam, men har grei kontroll. En liten periode presser Ham-Kam på med dødballer, men det er det hele. Midtforsvaret har grei kontroll på de lange oppspillene. Amankwah gjør sine saker bra. God debut så langt. Helstad har vel ikkje fått sjansen sin så langt, så satser på at han gjør det og setter den.


Go Up