• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Før kampen: Brann-Valdres

Started by olebrann3, June 11, 2008, 13:04:43 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Henki

Dette var vel omtrent det vi kunne forvente av Brann på det nåværende tidspunkt. Men det er jo greit, for da er vi videre.

Forøvrig er BT-fanaticos ingenting mot felt J-Outlaws.
Ballen skal fremover!

Gepard

Tenk å ha hatt backer som leverte kvalitet hva gjelder innlegg fra kant. Det hadde vært noe det !

På den positive siden, Jaiteh er fantastisk o hadde fortjent BB, han blir bare bedre og bedre. Kommer til å bli uvurderlig utover høsten, per nå når verken Hassan eller Einarrson han til kneet hva gjelder makker til Bakke. Radiusen hans er meget stor, pasningspillet stort sett presist, og han begynner å se farlig ut fremover. Og Uten hans avgjørende gode bidrag i det defensive tror jeg vi kunne fått problemer i dagens kamp, for det er mye piss elendige balltap fra resten av laget.

Ricky

Brann gjorde alt de kunne for å vise hvilken skrikende mangel vi har på målscorere. Vi husker jo Allianssi-kampen i 2005; vi trenger IKKE en lignende oppvisning mot Ventspils om fire uker!

HansaInferno

Quote from: Maradona on June 29, 2008, 22:31:03 PM


Dere var best på tribunen. Gratulerer med den seieren ihvertfall, selv om det ikke skulle mye til. Håper dere har kost dere i Norges desidert fineste by.
Breiflabben, baby!

skb!

Så ut som om de tilreisende fra Valdres hadde det gøy der borte ja!

En kamp der Brann viser at de er flere hakk bedre enn Valdres, men innsatsen var ikke allverden. Ingenting å rope hurra for, ingenting å bli voldsomt bekymret over.

Beste: Tijan, viser innsats og kvalitet.
Dårligste: Presisjonen, alt for mange pasninger og innlegg som havner en meter eller ti fra der de skal.

Klaus_Brann

Det møtte opp imponerende mange fra Valdres, men på en annen side er det vel det største som har skjedd i bygdas historie. Siden de ikke fikk hjemmekamp i bygda, tok de med bygda hit.

Jaja, det var en grei kamp, vi hadde nok hete sjanser til at det kunne blitt en del fler mål, og Jaiteh leverer virkelig varene.
Han hadde to sinnsyke skudd.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Nixon

Quote from: Klaus_Brann on July 01, 2008, 20:03:46 PM
og Jaiteh leverer virkelig varene.
Han hadde to sinnsyke skudd.


Tre sinnsyke skudd for å være helt nøyaktig. Det siste var sinnsykt dårlig!:)
Men absolutt godkjent kamp av unggutten i en kamp der vi som andre har nevnt burde vunnet mye mer.
Rød makt på Hansa

vebo

Valdris åleåle.. Hehe, jammen tapte vi ikke tribunekampen. De stilte jo med det dobbelte av det Lilestrøm gjorde! Riktignok kunne de ha vært litt mer kreative på tekstene. Forresten gøy med mye humor på Hansa i dag. Utsparket fra valdres-keeperen til han som satt på kne og knyttet sko var en høydare.

TJ rocket i dag, var helt klart banens beste. Hassan styrte midtbanen godt, men vanskelig å måle opp mot den tjukkefeite rugbyspilleren "nr 8" på Valdres. Ludde viste takter når han ble byttet inn, og jeg skjønner ikke hvordan vi kan foretrekke Winters som Demba-reserve. Armann var forøvrig en parodi på seg selv i dag. Stakkaren må  jo snart få kommet seg hjem..

Alt  i alt en fortjent seier, kunne lett ha vært større siffer, men det er vanskelig å måle spillerene ut i fra prestajoner mot disse bøndene og rørleggerene. At de vant mot Ham-Kam er for meg en gåte.
Tiocfaidh ár lá

Baunebob

July 01, 2008, 20:20:28 PM #108 Last Edit: July 01, 2008, 20:22:20 PM by Baunebob
Fakiri viste tidvis tendenser idag, selv om det sikkert bare er pga motstanden. Jaiteh fortsatte det gode innhoppet mot Ham-Kam. Herlig å få sett Helstad i ikke-jogge modus igjen.

Vi burde vel strengt tatt vunnet med både 4 og 5

Men kan noe forklare den utrolig flaue oiingen fra bortefansen?

vebo

Quote from: Baunebob on July 01, 2008, 20:20:28 PM
Men kan noe forklare den utrolig flaue oiingen fra bortefansen?


Det var litt morsomt, når de ligger godt under og blir overkjørt av motstanderene så kom de med den "nedlatene" ojojojoingen.
Tiocfaidh ár lá

Nixon

Quote from: vebo on July 01, 2008, 20:19:18 PM
Ludde viste takter når han ble byttet inn, og jeg skjønner ikke hvordan vi kan foretrekke Winters som Demba-reserve.


Jeg synes ikke at TFL viste noe særlig da han kom inn. Alltid litt for sent ute, eller han brukte litt for lang tid. Winters hadde forsåvidt heller ingen stor kamp, men målgivende innlegg til Helstad på det andre målet var det klasse over.
Rød makt på Hansa

Gubrask

Fra Brann.no



Dårlig dag på jobben for de som oppdaterer, eller? Først feilen om motstander i CL og nå dette :P

Ellers var dette en helt grei kamp fra Brann sin side, der jeg hele veien var sikker på at de kom til å klare det greit.
Som mange har nevnt var Tijan Jaiteh STOR i dag, han eide midtbanen!

Langhår

Vi fant fullt fortjent og spillerne gjorde ikke mer ut av dette en høyst nødvendig. En korrekt prioritering med tanke på neste kamp om få dager. Hvorfor anstrenge seg ekstra? Valdres var i realiteten sjanseløse og Brann hadde flere gir å gå på som aldri ble tatt i bruk. Synes dette var en overbevisende seier. Synd at ikke uttellingen ble bedre, men vi var aldri truet og jeg satt med hvilepuls i samtlige 90 minutter og det er sjelden det skjer.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Ble litt for mye lek og litt for lite kynisme. Vi var nærmere å drite oss ut de to første rundene. Denne kampen var det stort sett 100% kontroll, og sjansene mot kommer mer av at "alle" skal frem og leke med ballen enn de kommer av dårlig innsats som mot Austevoll.

Greit resultat, en god del viktigere enn seirene i treningskampene, men når seriealvoret er over oss i helgen har det like lite betydning. Bortsett fra at Jaiteh nå bør ha spilt seg inn på laget og blir der ut sesongen.

peteE

http://fotball.bt.no/nm/article111732.ece

Helvete for noen lår Helstad har!

Hørt kvinner vel glade i svære lår..

Klaus_Brann

Quote from: Nixon on July 01, 2008, 20:06:18 PM
Quote from: Klaus_Brann on July 01, 2008, 20:03:46 PM
og Jaiteh leverer virkelig varene.
Han hadde to sinnsyke skudd.


Tre sinnsyke skudd for å være helt nøyaktig. Det siste var sinnsykt dårlig!:)
Men absolutt godkjent kamp av unggutten i en kamp der vi som andre har nevnt burde vunnet mye mer.


Hehe, det stemmer ja. Ja, jeg lukter en fremtidig storspiller av den gutten der, han har et enormt potensiale.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

tr0Ndemann

What a waste of council tax, we paid for your hats!

Texas

Quote from: peteE on July 01, 2008, 22:24:23 PM
http://fotball.bt.no/nm/article111732.ece

Helvete for noen lår Helstad har!

Hørt kvinner vel glade i svære lår..


mannen har meget bra fysikk, og derfor er det utrolig irriterende at han ikke tør gå i en eneste hodeduell.

Xminator

July 02, 2008, 06:26:54 AM #118 Last Edit: July 02, 2008, 06:30:23 AM by Xminator
Og hva er dette gnaget om at straffen var billig? Bare bildet i dagens BT bør fjerne enhver tvil om straffe eller ikke. 11'ern hos Valdres river jo omtrent trøyen av ham. Det viste ikke tv-bildene så godt, men ser du situasjonen om igjen så kommer 11'eren inn med god fart 90 grader på Jaiteh og hekter foten hans.

Sutringen fra kommentator om billig straffe hadde nok mer å gjøre med ønsket om en "spennende" avslutning og potensiell cupbombe. Tar vi med at vi ble snytt for en straffe etter sinnsvak trøyeholding så bør ikke Valdres-Moen henge seg for mye opp i denne situasjonen.


nummer9

Helt enig. Straffen var ikke billig i det hele tatt. Tijan blir stoppet med både trøyeholding og hekting av foten. Forsvareren skjærer inn i løpebanen hans i tillegg, uten å være noe særlig interessert i/sjans på ballen. Tar en med holdingen av Erlend under ene cornere, var det Brann som ble snytt for enda et straffe, ikke Brann som fikk et billigt ett...

Gepard

Situasjonen med Hanstveit var jo bare morsom, knapt sett klarere holding noen gang.

dudo

Quote from: peteE on July 01, 2008, 22:24:23 PM
http://fotball.bt.no/nm/article111732.ece

Helvete for noen lår Helstad har!

Hørt kvinner vel glade i svære lår..


Ikke lår, Pete, ikke lår ... ;-)
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krøvel vellevold

Først en liten faktaopplysning: Vi har ikke tapt hjemme i en av de tre første rundene siden 1983.

Så litt hoderisting: Hvorfor i alle dager applauderte folk Valdres' mål? Altså, det hadde vært greit om vi ledet 8-0 og Valdres fikk en redusering etter heroisk innsats. Men målet kom altså på stillingen 2-0, og jeg ser ikke noen grunn til å applaudere da! Og så var det ropingen på Opdal da Brann fikk straffe på stillingen 2-1. Det er OK at Opdal tar straffe hvis kampen er avgjort. Men på 2-1 er den ikke det. Hva om han hadde bommet og Valdres hadde fått kontre mot et mål uten keeper? Med andre ord: Det virket som om folk trodde vi ledet gårsdagens kamp med veldig mange mål...
Legg ned hele klubben!

Klaus_Brann

Quote from: krøvel vellevold on July 02, 2008, 12:09:07 PM

Så litt hoderisting: Hvorfor i alle dager applauderte folk Valdres' mål? Altså, det hadde vært greit om vi ledet 8-0 og Valdres fikk en redusering etter heroisk innsats. Men målet kom altså på stillingen 2-0, og jeg ser ikke noen grunn til å applaudere da!


Ja, det var unødvendig. Skulle tatt seg ut om de hadde puttet et til og dermed fått ekstraomganger.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Langhår

Noen snakker om at det er pinlig at man ikke er bedre organisert. Jaja, i mine øyne finnes det vel knapt noe pinligere enn at motstanderen får applaus for å redusere til 2-1.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krøvel vellevold

Quote from: Langhår on July 02, 2008, 19:10:53 PM
Noen snakker om at det er pinlig at man ikke er bedre organisert. Jaja, i mine øyne finnes det vel knapt noe pinligere enn at motstanderen får applaus for å redusere til 2-1.


Ja det var en pinlig affære. Det var som om stillingen hadde vært 8-0 til Brann.
Legg ned hele klubben!

Xminator

Det stammer fra samme tankegangen som gjør at folk tar det som en selvfølge at vi skal slå jumbolaget i tippeligaen på bortebane.

Yngve

Valdres i Bergen i går var vel omtrent som me i England i vinter..

krøvel vellevold

Quote from: Yngve on July 02, 2008, 21:57:20 PM
Valdres i Bergen i går var vel omtrent som me i England i vinter..


Nå har da vi opplevd større ting enn å spille mot Everton. Men Valdres har definitivt ikke opplevd større ting enn årets cup. Skal vedde på at halvparten av dem som var i Bergen aldri hadde satt sin fot på Valdres-kamp før! Og det virket som alle hadde tatt med seg hele familien med unger, foreldre, besteforeldre, svigerforeldre, osv. Aldri har innslaget av familier og lyse stemmer vært så stort på vår bortetribune. Det var jo reine damehåndball-stemningen!
Legg ned hele klubben!

smaalanda

Helt enig med Krøvel. Dette var håndballens venner på tur, da har vi hatt de to store motsetningene på Stadion i løpet av en ikke så altfor lang tid: Dinamo Zagreb og Valdres ;)
KMO!!!

SKBMiller

Hva hadde dere forventet? 800 syngende menn?

Valdres sine supportere lagde mer liv enn vi gjorde på Hamar sist helg ;)

krøvel vellevold

Quote from: SKBMiller on July 02, 2008, 22:47:25 PM
Hva hadde dere forventet? 800 syngende menn?

Valdres sine supportere lagde mer liv enn vi gjorde på Hamar sist helg ;)


Så var vel ikke kamp mot Hamkam Branns største hendelse i historien heller.

For øvrig bare beskriver vi hva slags folk det var som fylte opp bortetribunen i går. Ikke hva vi forventet.
Legg ned hele klubben!

Northside

Ikke noe suprise at stemningen var elendig mot Valdres. Slike kamper fenger bare ikke.

Samtidig så ble jeg flau når jeg så gjengen på nedre Hansa mot Valdres. Jenter og en haug med personer under 18år dominerte. Når man i tillegg appluderer Valdres for scoring og begynner med dette "ååååååååååååååååhhh!" når keeper skyter ut, så har jeg en viss forstålse for at enkelte ikke gidder å stille seg i "midten" for å lage stemning.

Forskjellen fra oss og Engen er vel at her i Bergen så distanserer "de eldre" seg fra den syngene kjernen, de stiller seg heller ute på siden å synger "litt" fremfor å stille seg i midten å vise hvordan det skal gjøres. I Engen virker det som det er helt motsatt.

Anyway, vi er videre i cupen og finalen nærmer seg (om vi noen gang kommer så langt).
Jeg venter fortsatt på svar angående antall billetter til en eventuelt finale, dvs fordelingen Brann vil bruke på billettene og antallet Bataljonen får.

vebo

Tiocfaidh ár lá

Stian

På grunn av ferieavviklingen på stadion lar svaret på spørsmålet om cupfinalebilletter vente på seg.

Henki

Quote from: Stian on July 03, 2008, 20:19:58 PM
På grunn av ferieavviklingen på stadion lar svaret på spørsmålet om cupfinalebilletter vente på seg.


Og å begynne å tenke på denne typen ting når vi vitterlig bare er i 4.runde kan vel knapt kalles annet enn arrogant.
Ballen skal fremover!

Nixon

I forrige utgave av d12m ble Bataljonen forespeilet 2000-2500 billetter fra Brann. En skriftlig avtale skulle komme rundt første uken i juli. Som er nå. Så en utsettelse er helt sikkert ikke gode nyheter...
Rød makt på Hansa

SKBMiller

Er ikke alle med sesongkort sikret billett til finalen?

Klaus_Brann

Det er vel nesten fler PARTOUTKORT enn billetter Brann får tildelt fra NFF, så det kan vel ikke skje.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Stian

Quote from: Henki on July 03, 2008, 22:21:40 PM
Quote from: Stian on July 03, 2008, 20:19:58 PM
På grunn av ferieavviklingen på stadion lar svaret på spørsmålet om cupfinalebilletter vente på seg.


Og å begynne å tenke på denne typen ting når vi vitterlig bare er i 4.runde kan vel knapt kalles annet enn arrogant.


Det var svar på Northside sitt spørsmål på om hvordan det ligger ann med cupfinalebilletter til Bataljonens medlemmer. Det er selvfølgelig ikke snakk om en avtale som gjelder kun i år, men en avtale som strekker seg en god stund fremover. Ville ikke akkurat sagt det var arogant å håpe på at Brann skal komme seg til en cupfinale i løpet av de neste 5 årene?

Er vel kun partoutkortinnehaverne på SPV som har forkjøpsrett på cupfinalebilletter. Samt VIPene og sponsorene selvfølgelig...

Xminator

Er lang fra sikker på at alle på SPV har forkjøpsrett heller. Litt avhengig av hvem vi møter er det jo rimelig begrenset med billetter tilgjengelig.

Nixon

Quote from: Stian on July 04, 2008, 00:39:19 AM
Det er selvfølgelig ikke snakk om en avtale som gjelder kun i år, men en avtale som strekker seg en god stund fremover. Ville ikke akkurat sagt det var arogant å håpe på at Brann skal komme seg til en cupfinale i løpet av de neste 5 årene?


Det er en helt rett strategi. Det er jo før sesongen man må snakke med Brann om slike ting. For den dagen Brann nærmer seg en finale kan de plutselig prioritere helt annerledes. Det har skjedd før for å si det slik...
Rød makt på Hansa

vebo

Quote from: Xminator on July 04, 2008, 06:15:57 AM
Er lang fra sikker på at alle på SPV har forkjøpsrett heller.


Det er jeg ganske sikker på at de får.
Tiocfaidh ár lá

Henki

Quote from: Nixon on July 04, 2008, 07:36:41 AM
Quote from: Stian on July 04, 2008, 00:39:19 AM
Det er selvfølgelig ikke snakk om en avtale som gjelder kun i år, men en avtale som strekker seg en god stund fremover. Ville ikke akkurat sagt det var arogant å håpe på at Brann skal komme seg til en cupfinale i løpet av de neste 5 årene?


Det er en helt rett strategi. Det er jo før sesongen man må snakke med Brann om slike ting. For den dagen Brann nærmer seg en finale kan de plutselig prioritere helt annerledes. Det har skjedd før for å si det slik...


Ja, i et langsiktig perspektiv er jeg helt enig i at det bør foreligge konkrete avtaler. Dette er jo noe alle klubbene og supporterorganisasjonene faktisk burde samarbeide om slik at cupfinalen får flest mulig supportere på tribunen. Så hvis det her er snakk om en langsiktig plan er jo det slett ikke arogant. Bare lurt :)
Ballen skal fremover!

Xminator

Nå er vel samtlige med sesongkort i utgangspunktet å regne for supportere, og det blir særdeles vanskelig for andre enn de med sesongkort å få tak i billett. Og vil også tro at en fra bataljonen-feltet vil ha relativt større mulighet for billett enn de utenfor - kanskje med unntak av SPV.

At sponsorene også denne gangen får rikelig billetter må vi nesten regne med. Vi kan like det eller ikke, men de 70 millionene som legges igjen fra sponsorer denne sesongen veier tungt.

Go Up