• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger 2011

Started by BBB-Tony, May 07, 2008, 14:10:56 PM

0 Members and 15 Guests are viewing this topic.

Go Down

krakra

Vi hadde da juniortabber da vi vant gull og. Forsvaret er langt bedre enn det var i fjor og ikke veldig mye dårligere enn i 2007, faktisk. Dessuten er dette det eneste leddet hvor vi kan ha reelle forhåpninger om en naturlig utvikling hos begge spillere. Både i forhold til ferdigheter og samspill. Den sentrale midtbanen med en snittalder på 33 år er verre.

esp123

Quote from: Langhår on May 06, 2010, 10:40:04 AM
Nå kom jo gårsdagens mål på en juniortabbe fra Austin der plutselig Rushfeldt er alene på 2 meters hold.

Nå må Opdal i aller høyeste grad ta sin del av skylden for det målet. Når en ball daler ned på "2 meter", bør keeper være ute å ta den. Forferdelig passivt av Opdal, og på grensen til en keepertabbe.

Klaus_Brann

Quote from: krakra on May 06, 2010, 10:42:48 AM
Vi hadde da juniortabber da vi vant gull og. Forsvaret er langt bedre enn det var i fjor og ikke veldig mye dårligere enn i 2007, faktisk.


Enten har du fortrengt det, eller så husker du dårlig.
Forsvaret er bedre enn i fjor ja, men mye dårligere enn i 2007.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

krakra

May 06, 2010, 12:13:53 PM #12953 Last Edit: May 06, 2010, 12:15:49 PM by krakra
Hva er det egentlig som tilsier det? Med Bjarnason kanskje, men etter at vi fikk Austin og Yaw sammen har vi 2 baklengs på 4 kamper og sluppet til relativt få målsjanser og hatt få tabber. Vi hadde tabber i 2007 også og vi slapp inn 39 mål på 26 kamper. Et snitt på 1,5 hver kamp. Endel av det skyldes selvsagt spillestilen, men å si at forsvaret de fire siste kampene har vært mye dårligere enn i 2007 ser jeg ikke grunnlaget for.

Klaus_Brann

Quote from: krakra on May 06, 2010, 12:13:53 PM
Hva er det egentlig som tilsier det? Med Bjarnason kanskje, men etter at vi fikk Austin og Yaw samm


Vi hadde to spillere ved navn Hanstveit og Dahl som presterte å bidra med mye offensivt.

Det er altså ikke tabbene jeg snakker om.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

krakra

Mulig backene var  bedre, men jeg tenker hovedsaklig på stopperne, som er de jeg friskmeldte.

Klaus_Brann

Quote from: krakra on May 06, 2010, 12:17:40 PM
Mulig backene var  bedre, men jeg tenker hovedsaklig på stopperne, som er de jeg friskmeldte.


Det var "forsvaret" du skrev, men men.
Backene var langt bedre, og doblingen på kant fløt mye bedre.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

dudo

Less talk, more action!

Steinar er ihvertfall enig om at vi trenger spillere på flere plasser, og som komplementerer stallen vi har. Det lukter ihvertfall veldig sterkt av en targetspiss. (og dermed ingen Helstad?)
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Hatleking

Quote from: dudo on May 06, 2010, 13:05:47 PM
Less talk, more action!

Steinar er ihvertfall enig om at vi trenger spillere på flere plasser, og som komplementerer stallen vi har. Det lukter ihvertfall veldig sterkt av en targetspiss. (og dermed ingen Helstad?)


Den sida linka eg til i det forige innlegget mitt.

krakra

Det jeg er spent på er om Nilsen allerede har planene klare om hvem han skal hente og bare trenger penger.

dudo

Jeg håper planene inkluderer noe som dette (i prioritert rekkefølge):

1. Stor, sterk spiss. Kim Ojo og Occean er spennende prospekter. Pedersen det mest spennende, men det blir utenfor vår prisklasse.
2. Spillende stopper, gjerne med fart. Lædre Bjørdal er en jeg lenge har ment vi burde prøve oss på, og en som har vært i Branns søkelys lenge. Hovland er en annen spiller vi nok har in mente. En stopper inn vil frigjøre Austin og hjelpe veldig på midtbanen vår mtp hurtighet og det faktum at man plutselig må forholde seg til en som skyter knallhardt fra vår midtbane.
3. Venstreback. Vaage Nilsen har vist at han tar nivået og vel så det. Addo er fattigmannsløsningen som jeg forsåvidt kan si meg fornøyd med.
4. Fredrik Haugen. Får vi inn en stopper som erstatter Austin, bør Haugen vente til vinteren med å komme hit, og heller sette sitt preg på Adecco imens. Det er dog intet problem om vi (Softball) kjøper han nå med en kontrakt som starter 1.12.
5. Midtbanespiller med fart i beina. Egentlig en plass jeg mener vi kan dekke inn med omrokkeringer i laget. Austin har vært en åpenbaring som stopper, men han er samtidig også vår kanskje beste midtbanespiller, og jeg tror han er enklere å erstatte som stopper.

Samtidig skriker laget etter en ledertype på banen som går foran og tar et tak. Jeg hadde håpet Mjelde kunne ta denne rollen, men det har han ikke gjort, for å si det forsiktig. Problemet er at om man skal kjøpe en ledertype, så må man fort legge noen ekstra millioner på bordet.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Hatleking

Addo, Kalve, Næs og Haugen er alle spanande spelarar som Brann bør benytte no som stallen skal 'renoverast'.

Huff

Quote from: Hatleking on May 06, 2010, 15:50:04 PM
Addo, Kalve, Næs og Haugen er alle spanande spelarar som Brann bør benytte no som stallen skal 'renoverast'.


Enig med deg og Dudo over, selv om jeg ideelt sett heller ser Våge Nilsen enn Addo (takker riktignok ja til afrikaneren og). I tillegg til dette ser jeg riktignok at denne raske midtbanespilleren vi snakker om ikke er Austin, men i tillegg en hurtig og teknisk kantspiller, savner noe ala gamle Klepp på kant, verken Solli, PVM eler Mjelde har i nærheten av den offensive kapasiteten Klepp representerte på kant, og antar -som nevnt over- at i alle fall Solli takker for seg etter sesongen. Når det kommer til stoppere har jeg stor tro på duoen vi har per i dag, og ser som nevnt heller at vi henter en ny sentral midtbanespiller i tillegg til F.Haugen, en med erfaring og defensive egenskaper. Vi trenger uansett trestoppere, men her ser jeg gjerne at vi henter en ung lovende og ikke for dyr type. A.Solli hadde kanskje vært ideel om ikke skadene hadde ødelagt utviklingen hans, og Dure er for ung til å være tredjevalg enda, så tror vi her må se utenfor fylket. Finner vi ikke en ung, billig og lovende type her, går det og med dn ok spiller som er relativt billig i drift. En som finner seg i å slite benken med Onstad nivå kanskje.

Når det kommer til Nes vil jeg anta (på meget tynt grunnlag) at skadene har satt han såpass tilbake at han er milevis fra a-laget. Hvis dette er riktig bør vi vurdere et lån til løvene dersom vi henter F.Haugen, forutsatt at løvene holder seg i første selvsagt.

Hatleking

Ja, er vel einig der. Våge Nilsen hadde vore betre enn Addo. Den reserven du snakka om kan gjerne vera Kalvenes for min del.

brannl

Helstad og Strømstad har rykket ned med Le Mans i Frankrike, Brann burde derfor få ut fingern og prøve å få begge for en billing penge. Strømstad er fotrapp, samt at han tilfører en god del kreativitet sentralt. Nå har han vært en del skadet, så dette kan jo være en grunn til ikke å kjøpe han.
Helstad tilføerer Brann enda en målskorer. Helstad kan jage i bakrom, mens Husklepp kan få en lignede rolle som det Winters hadde. Tror dette ville fungert utmerket. Brann har tidligere visst at de kan fungere uten en stor sterk spiss, med Wintert/Helstad.

Løyp å kjøyp

Langhår

Hadde ikke vært meg imot å hente både Strømstad sammen med Helstad. Han har såvidt jeg husker vært linket til oss flere ganger før.

Troen er vel heller liten på at dette vil skje dessverre.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Huff

Stømstads skadehistorikk kombinert med den prisen en eksproff som han vil koste i drift gjør han totalt uaktuell slik jeg ser det.

Hatleking

Nok ein gong imponerar Hoset. Hent han hem!11

Super Hasund

Strømstad e en spiller eg alltid har hatt sansen for. Passer veldig godt inn i brann sin spillestil mener eg. Vil være utvilsomt et meget godt kjøp om vi hadde gått for han.

Hoset derimot må holdes langt unna
La Folket Synge

*Feltz*

Hatleking


Klaus_Brann

Fordi han er en ekkel ekkel type.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Super Hasund

May 06, 2010, 22:43:35 PM #12971 Last Edit: May 06, 2010, 22:49:27 PM by Super Hasund
Quote from: Hatleking on May 06, 2010, 21:19:12 PM
Kvifor, Hasund?


Har alltid synes at Magne Hoseth e en begavet fotballspiller men det e isje en type spiller eg ønsker å se i brann drakten. Han valgte vålerengen framfor brann sist gang og har dermed ødelagt den muligheten. Eg var for å hente hoseth den gangen han spilte for fck men som sagt han valgte vif. Der har du grunnen koffor, men innkjøp av spillere e langt ifra min jobb.

Kan meget godt hende Hoseth hadde gjort en bra jobb for brann men eg hadde aldri likt ham. På akkurat samme måte som at eg aldri likte "han vi isje sier navnet til" og har heller aldri likte Eirik Bakke.
Spillertyper eg isje har sansen for.

EDIT: Det e drakten vi elsker, så sånn sett så driter eg i kass spillere som kommer og går. Sålenge de gir 110% samt kansje det viktigste å framstå som rollemodell og streve etter å opprettholde fotballens gode ånd.
Juks, fanteri,grisetaklinger, tørkle i baklommen og judaser ønsker eg isje å se i den deilige røde drakten
La Folket Synge

*Feltz*

aso008

Tv2sporten melder at Brann er interessert i å hente den danske midtstopperen Jonas Troest, som spiller i OB og som blir bosman i sommer. Virker spennende

http://www.ob.dk/?ModulFunctionID=16&FBPlayerID=1533
http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/brann-vil-hente-danske-3202843.html

Markmus

Ser ut til at Start også er interessert i karen.
Ka du ve?

Langhår

Har inntrykk av at dette er en bra spillere. Anvennelig mann som kan brukes over hele backrekken og kjent for lange innkast. Ellers en duellspillere som er sterk i kroppen.

Kanskje han kan danne et stopperpar med Yaw slik at Austin kan flyttes fremover igjen. Det hadde ikke vært meg imot.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Slik jeg ser laget pr i dag har jeg følgende innspill:

Først litt bakgrunn.
PVM har spilt mye bedre enn Mjelde. Pr i dag er jeg ikke i tvil om hvem av dem som har vunnet kampen om venstresiden. Mjelde har i tillegg skuffet etter en god åpning på sesongen. Solli tilbake i form sender ham på benken. Kanskje burde Nilsen prøve Mjelde til venstre og PVM sentralt istedenfor  Guntveit?
Uansett vi trenger PVM og Solli. Det er spillere som må erstattes med kvalitet om de ikke signerer nye kontrakter. Sannsynligvis er det ikke nødvendig å gjøre noe med det før til vinteren.

Austin har for meg vert denne sesongens store lyspunkt. Han har farten og taklingsstyrken til Sigurdsson, og er på en helt annen planet med ballkontroll. Han er vel ikke like hodesterk som Sigurdsson - men det mangler ikke mye. Joda, det var en plasseringsfeil som ble avgjørende mot Tromsø, men resten av kampen er han konge.
Yaw har variert mye mer. Jeg har troen på ham, men om man vil hente en stopper rett inn i førstelaget, så mener jeg det er Yaw som må vike plassen.

Den sentrale midtbanen trenger en forsterkning. Eller to. Austin som stopper har tappet midtbanen for kvalitet, og Jaiteh har desverre tatt ett langt steg tilbake fra formen han hadde i vinter.

Og på topp mangler verktøykassen en hodesterk spiss. Ikke nødvendigvis fra start, men i kamper der ting ikke går på skinner. Og heller ikke nødvendigvis slik at det er Huseklepp eller Guastavino som må vike, men en fra midtbanen.

Så i prioritert rekkefølge:
Midtbanespiller fra øverste hylle.
"Luftens konge"-spiss.
Nye kontrakter til Yaw - Solli - PVM (eventuelt erstatning for disse).
En midtstopper som enten setter Yaw på benken eller sørger for backup ved skade/karantene.
Venstreback
Enda en sentral midtbanespiller.

Listen er lang, og etter at kontraktene løper ut etter 2010 så begynner listen å være mer påkrevd for å stille lag enn en ønskeliste for gode resultater...

krakra

Er relativt enig i den listen, men vil heller prioritere en "luftens konge" foran en klassespiller på midten. Vi har tapt flere kamper hvor vi har vært det beste laget og mye av dette skyldes at vi er totalt ufarlige på innlegg. Jeg syns mangelen på luftstyrke er mer prekær enn noe på midten.

krakra

Quote from: aso008 on May 07, 2010, 06:30:19 AM
Tv2sporten melder at Brann er interessert i å hente den danske midtstopperen Jonas Troest, som spiller i OB og som blir bosman i sommer. Virker spennende

http://www.ob.dk/?ModulFunctionID=16&FBPlayerID=1533
http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/brann-vil-hente-danske-3202843.html

Syns det er trist at Nilsen virker så ivrig etter å finne en grunn til å sette Yaw tilbake på benken igjen. For det er det som kommer til å skje hvis denne fyren hentes. Da blir det han og Austin som utgjør stopperparet. Fyren skal jo ha 2-3 mill i året og har ingen landskamper. Hvorfor skal han få en så syk lønn i Brann da? Vi har jo et bra stopperpar.

dudo

Quote from: krakra on May 07, 2010, 11:34:25 AM
Quote from: aso008 on May 07, 2010, 06:30:19 AM
Tv2sporten melder at Brann er interessert i å hente den danske midtstopperen Jonas Troest, som spiller i OB og som blir bosman i sommer. Virker spennende

http://www.ob.dk/?ModulFunctionID=16&FBPlayerID=1533
http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/brann-vil-hente-danske-3202843.html

Syns det er trist at Nilsen virker så ivrig etter å finne en grunn til å sette Yaw tilbake på benken igjen. For det er det som kommer til å skje hvis denne fyren hentes. Da blir det han og Austin som utgjør stopperparet. Fyren skal jo ha 2-3 mill i året og har ingen landskamper. Hvorfor skal han få en så syk lønn i Brann da? Vi har jo et bra stopperpar.


Hvor har du den lønnen fra?

Ellers, jeg mener bestemt at han har vært aktuell før, uten at vi gikk av skaftet av den grunn. Er dette den type spiller som "FCK og RBK henter"?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Hvorfor betyr dette kategorisk at Yaw havner på benken? Det kan jo like gjerne åpne opp for at Austin får en plass på midten og vi slipper Guntveit og Einarson der. Jaiteh virker jo så langt å ha blitt svakere siden ifjor.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krakra

Quote from: Langhår on May 07, 2010, 11:45:42 AM
Hvorfor betyr dette kategorisk at Yaw havner på benken? Det kan jo like gjerne åpne opp for at Austin får en plass på midten og vi slipper Guntveit og Einarson der. Jaiteh virker jo så langt å ha blitt svakere siden ifjor.
Fordi det er mye som tyder på at Nilsen er ganske fastlåst på at Austin skal spille midtstopper og er ganske redd for å bruke Yaw. At Yaw ble vraket i sesongåpninger tyder på det. Det er mulig jeg tar feil, men jeg tror Yaw blir vraket dersom vi henter en ny stopper.

Dessuten krever han jo visstnok en lønn som vil gjøre ham til lønnsadel i Brann. Hva er det han har å vise til som gjør at han fortjener 2-3 mill i året?

Langhår

Quote from: krakra on May 07, 2010, 11:48:52 AM
Quote from: Langhår on May 07, 2010, 11:45:42 AM
Hvorfor betyr dette kategorisk at Yaw havner på benken? Det kan jo like gjerne åpne opp for at Austin får en plass på midten og vi slipper Guntveit og Einarson der. Jaiteh virker jo så langt å ha blitt svakere siden ifjor.
Fordi det er mye som tyder på at Nilsen er ganske fastlåst på at Austin skal spille midtstopper og er ganske redd for å bruke Yaw. At Yaw ble vraket i sesongåpninger tyder på det. Det er mulig jeg tar feil, men jeg tror Yaw blir vraket dersom vi henter en ny stopper.

Dessuten krever han jo visstnok en lønn som vil gjøre ham til lønnsadel i Brann. Hva er det han har å vise til som gjør at han fortjener 2-3 mill i året?


Jaha? Redd for å bruke Yaw? Sist jeg sjekket var det Bjarnason som var benket og Yaw som startet kampene. Hvor lenge skal Nilsen måtte stå til rette for at han valgte Bjarnason i åpningen? Frem til jul?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Ferguson

Quote from: krakra on May 07, 2010, 10:29:46 AM
Er relativt enig i den listen, men vil heller prioritere en "luftens konge" foran en klassespiller på midten. Vi har tapt flere kamper hvor vi har vært det beste laget og mye av dette skyldes at vi er totalt ufarlige på innlegg. Jeg syns mangelen på luftstyrke er mer prekær enn noe på midten.


Da er det vel heller noe gale med treneren?
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

krakra

May 07, 2010, 11:54:26 AM #12983 Last Edit: May 07, 2010, 11:57:35 AM by krakra
Quote from: Langhår on May 07, 2010, 11:51:46 AM
Quote from: krakra on May 07, 2010, 11:48:52 AM
Quote from: Langhår on May 07, 2010, 11:45:42 AM
Hvorfor betyr dette kategorisk at Yaw havner på benken? Det kan jo like gjerne åpne opp for at Austin får en plass på midten og vi slipper Guntveit og Einarson der. Jaiteh virker jo så langt å ha blitt svakere siden ifjor.
Fordi det er mye som tyder på at Nilsen er ganske fastlåst på at Austin skal spille midtstopper og er ganske redd for å bruke Yaw. At Yaw ble vraket i sesongåpninger tyder på det. Det er mulig jeg tar feil, men jeg tror Yaw blir vraket dersom vi henter en ny stopper.

Dessuten krever han jo visstnok en lønn som vil gjøre ham til lønnsadel i Brann. Hva er det han har å vise til som gjør at han fortjener 2-3 mill i året?


Jaha? Redd for å bruke Yaw? Sist jeg sjekket var det Bjarnason som var benket og Yaw som startet kampene. Hvor lenge skal Nilsen måtte stå til rette for at han valgte Bjarnason i åpningen? Frem til jul?
Nilsen har jo ikke noe annet valg når Bjarnason er så dårlig som han er. Det er jo det han tydeligvis ønsker å skaffe seg nå og hvordan vil denne spilleren eventuelt funke sammen med Yaw? Han virker stor og sterk. Er han rask? Er han teknisk? Hvordan vil han utfylle Yaw?

Jeg hadde heller sett at vi brukte krefter på å finne en midtbanespiller som kunne erstatte Austin. Austin og Yaw passer jo nesten perfekt sammen, men det er jo mulig vi leter etter det og.

krakra

Quote from: Ferguson on May 07, 2010, 11:52:42 AM
Quote from: krakra on May 07, 2010, 10:29:46 AM
Er relativt enig i den listen, men vil heller prioritere en "luftens konge" foran en klassespiller på midten. Vi har tapt flere kamper hvor vi har vært det beste laget og mye av dette skyldes at vi er totalt ufarlige på innlegg. Jeg syns mangelen på luftstyrke er mer prekær enn noe på midten.


Da er det vel heller noe gale med treneren?
Hvilken trener i verden kunne gjort Huseklepp og Gustav farlige på innlegg? Når vi spiller på en potetåker tror jeg de fleste hadde syns det ville vært kjekt med en som kunne heade ballen i mål.

Ferguson

Quote from: krakra on May 07, 2010, 11:55:18 AM
Quote from: Ferguson on May 07, 2010, 11:52:42 AM
Quote from: krakra on May 07, 2010, 10:29:46 AM
Er relativt enig i den listen, men vil heller prioritere en "luftens konge" foran en klassespiller på midten. Vi har tapt flere kamper hvor vi har vært det beste laget og mye av dette skyldes at vi er totalt ufarlige på innlegg. Jeg syns mangelen på luftstyrke er mer prekær enn noe på midten.


Da er det vel heller noe gale med treneren?
Hvilken trener i verden kunne gjort Huseklepp og Gustav farlige på innlegg? Når vi spiller på en potetåker tror jeg de fleste hadde syns det ville vært kjekt med en som kunne heade ballen i mål.


Nå skal vi vel ikke spille på en potetåker over lengre tid. Hvorfor skal vi da hente inn og bruke penger(det har vi ikke mye av) på en spiller som vi ikke trenger på lang sikt?
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

krakra

May 07, 2010, 12:09:20 PM #12986 Last Edit: May 07, 2010, 12:11:22 PM by krakra
Quote from: Ferguson on May 07, 2010, 12:08:52 PM
Quote from: krakra on May 07, 2010, 11:55:18 AM
Quote from: Ferguson on May 07, 2010, 11:52:42 AM
Quote from: krakra on May 07, 2010, 10:29:46 AM
Er relativt enig i den listen, men vil heller prioritere en "luftens konge" foran en klassespiller på midten. Vi har tapt flere kamper hvor vi har vært det beste laget og mye av dette skyldes at vi er totalt ufarlige på innlegg. Jeg syns mangelen på luftstyrke er mer prekær enn noe på midten.


Da er det vel heller noe gale med treneren?
Hvilken trener i verden kunne gjort Huseklepp og Gustav farlige på innlegg? Når vi spiller på en potetåker tror jeg de fleste hadde syns det ville vært kjekt med en som kunne heade ballen i mål.


Nå skal vi vel ikke spille på en potetåker igjen regner jeg med. Hvorfor skal vi da hente inn og bruke penger(det har vi ikke mye av) på en spiller som vi ikke trenger på lang sikt?

dudo

Igjen: Hvor har du denne lønnen på 2-3 mill fra? Er det jeg som er blind?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

skuteviken

Lag en pakke med Hardball der vi moderere lønnskravet hans til noe vi har råd til og så stiller Hardball med 1 mill eller 2 i SOF.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

skuteviken

Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

kabelmann

Slettet. To små sekunder....
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

krakra

Quote from: dudo on May 07, 2010, 12:09:52 PM
Igjen: Hvor har du denne lønnen på 2-3 mill fra? Er det jeg som er blind?
Det stod i BA

Ferguson

Quote from: krakra on May 07, 2010, 12:09:20 PM
Quote from: Ferguson on May 07, 2010, 12:08:52 PM
Quote from: krakra on May 07, 2010, 11:55:18 AM
Quote from: Ferguson on May 07, 2010, 11:52:42 AM
Quote from: krakra on May 07, 2010, 10:29:46 AM
Er relativt enig i den listen, men vil heller prioritere en "luftens konge" foran en klassespiller på midten. Vi har tapt flere kamper hvor vi har vært det beste laget og mye av dette skyldes at vi er totalt ufarlige på innlegg. Jeg syns mangelen på luftstyrke er mer prekær enn noe på midten.


Da er det vel heller noe gale med treneren?
Hvilken trener i verden kunne gjort Huseklepp og Gustav farlige på innlegg? Når vi spiller på en potetåker tror jeg de fleste hadde syns det ville vært kjekt med en som kunne heade ballen i mål.


Nå skal vi vel ikke spille på en potetåker igjen regner jeg med. Hvorfor skal vi da hente inn og bruke penger(det har vi ikke mye av) på en spiller som vi ikke trenger på lang sikt?
Hvorofr skulle vi ikke trenge en luftsterk spiss på lang sikt?


Fordi fotball ikke trenger å spilles i luften. Winters/Helstad er et perfekt eksempel på det, fordi det kanskje er det beste spissparet i moderne tid i Brann. Hvorfor skal vi på død og liv slå langt hele tiden? Publikumsvennlig er det heller ikke!
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

krakra

Quote from: Ferguson on May 07, 2010, 12:12:36 PM
Quote from: krakra on May 07, 2010, 12:09:20 PM
Quote from: Ferguson on May 07, 2010, 12:08:52 PM
Quote from: krakra on May 07, 2010, 11:55:18 AM
Quote from: Ferguson on May 07, 2010, 11:52:42 AM
Quote from: krakra on May 07, 2010, 10:29:46 AM
Er relativt enig i den listen, men vil heller prioritere en "luftens konge" foran en klassespiller på midten. Vi har tapt flere kamper hvor vi har vært det beste laget og mye av dette skyldes at vi er totalt ufarlige på innlegg. Jeg syns mangelen på luftstyrke er mer prekær enn noe på midten.


Da er det vel heller noe gale med treneren?
Hvilken trener i verden kunne gjort Huseklepp og Gustav farlige på innlegg? Når vi spiller på en potetåker tror jeg de fleste hadde syns det ville vært kjekt med en som kunne heade ballen i mål.


Nå skal vi vel ikke spille på en potetåker igjen regner jeg med. Hvorfor skal vi da hente inn og bruke penger(det har vi ikke mye av) på en spiller som vi ikke trenger på lang sikt?
Hvorofr skulle vi ikke trenge en luftsterk spiss på lang sikt?


Fordi fotball ikke trenger å spilles i luften. Winters/Helstad er et perfekt eksempel på det, fordi det kanskje er det beste spissparet i moderne tid i Brann. Hvorfor skal vi på død og liv slå langt hele tiden? Publikumsvennlig er det heller ikke!
Jeg skjønner meg ikke på de som tror at å ha en targetspiss kun vil innbære å spille langt. Spilte Molde bare langt i fjor? Spilte Stabæk kun langt i 2008? Nei, men de scorte flere mål ved hodet. Det er snakk om å komme rundt på kantene og faktisk ha en mulighet til å score på innleggene som kommer. Winters/Helstad var ok, men vi hadde Sæternes i starten av sesongen og Karadas mot slutten, samt Bjørnsson hele sesongen og disse ble faktisk brukt ganske ofte.

Spelaren

Quote from: krakra on May 07, 2010, 12:11:40 PM
Quote from: dudo on May 07, 2010, 12:09:52 PM
Igjen: Hvor har du denne lønnen på 2-3 mill fra? Er det jeg som er blind?
Det stod i BA


Det står der no, i hvert fall.
Gå av.

Ferguson

Quote from: krakra on May 07, 2010, 12:14:49 PM
Jeg skjønner meg ikke på de som tror at å ha en targetspiss kun vil innbære å spille langt. Spilte Molde bare langt i fjor? Spilte Stabæk kun langt i 2008? Nei, men de scorte flere mål ved hodet. Det er snakk om å komme rundt på kantene og faktisk ha en mulighet til å score på innleggene som kommer. Winters/Helstad var ok, men vi hadde Sæternes i starten av sesongen og Karadas mot slutten, samt Bjørnsson hele sesongen og disse ble faktisk brukt ganske ofte.


Kanskje fordi det som oftest blir spillt langt? Brann spillte seg rundt på kantene i 2007, men slo ikke alltid inn i luften, men heller ut langs bakken der spillerne holdt litt igjen. Resulterte i mange mål.
Hvor er target spissen til Stabæk? Verken Gunnarson eller Nannskog var target spisser vel? Kovacs er target spiss, iallefall slik jeg definerer det som. Kanskje vi skulle hentet han til klubben(spøk)? Karadas/Bjørnsson ble brukt når Winters ble skadet på slutten av sesongen. Sæternes ble benket fordi det Winters/Helstad fungerte bedre.
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Huff


skuteviken

Håper Huseklepp kommer opp på topp-nivå igjen og, men jeg mistenker matten og være med på å forverre forholdene hans en del. Viss det er en liten tue i den lille sprekken han ville igjennom, for eksempel rett fremfor mål.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

krakra

May 07, 2010, 12:24:36 PM #12998 Last Edit: May 07, 2010, 12:27:23 PM by krakra
Quote from: Ferguson on May 07, 2010, 12:20:58 PM
Quote from: krakra on May 07, 2010, 12:14:49 PM
Jeg skjønner meg ikke på de som tror at å ha en targetspiss kun vil innbære å spille langt. Spilte Molde bare langt i fjor? Spilte Stabæk kun langt i 2008? Nei, men de scorte flere mål ved hodet. Det er snakk om å komme rundt på kantene og faktisk ha en mulighet til å score på innleggene som kommer. Winters/Helstad var ok, men vi hadde Sæternes i starten av sesongen og Karadas mot slutten, samt Bjørnsson hele sesongen og disse ble faktisk brukt ganske ofte.


Kanskje fordi det som oftest blir spillt langt? Brann spillte seg rundt på kantene i 2007, men slo ikke alltid inn i luften, men heller ut langs bakken der spillerne holdt litt igjen. Resulterte i mange mål.
Hvor er target spissen til Stabæk? Verken Gunnarson eller Nannskog var target spisser vel? Kovacs er target spiss, iallefall slik jeg definerer det som. Kanskje vi skulle hentet han til klubben(spøk)? Karadas/Bjørnsson ble brukt når Winters ble skadet på slutten av sesongen. Sæternes ble benket fordi det Winters/Helstad fungerte bedre.

Xminator

Her er foresten bildebeviset på Nilsens plan om å kjøpe spillerene RBK er ute etter:


Go Up