• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger 2011

Started by BBB-Tony, May 07, 2008, 14:10:56 PM

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Go Down

Mick

Quote from: dudo on January 21, 2010, 16:42:03 PM
Quote from: krakra on January 21, 2010, 16:28:44 PM
Jeg tror det er en god grunn til at Bjørdal aldri har vært veldig aktuell for Brann. Han er nok rådyr.


Kan han være det? Er ikke B/G kjempefattige?

Edit: Og han var vel strengt tatt ganske aktuell i sommer, var han ikke? Ellers har jeg ikke inntrykk av B/G som en klubb som tviholder på spillerne sine, selv om det var godt håndverk å få 10 mill for Trond Olsen.


Jeg tror B/G har råd til å vente, Bjørdal har kontrakt ut 2012(?) og har vel ikke akkurat en vanvittig lønning(under 500 000). De vet at jo lenger de venter jo større sjangse er det for at en utenlandsk klubb kommer på banen og da dobles automatisk verdien. De uttalte vel når Tromsø var frempå at Bjørdal var like god som Reginiussen og henviste til at Tromsø takket nei til 6 mill fra Fulham, dette var nok et lite stikk til at Tromsø hadde driti på draget med Reginiussen, men det er nok litt sannhet der også. De skal nok ikke ha 10 millioner for han, men jeg tror de skal ha mer en 5 millioner.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

krøvel vellevold

Quote from: Markmus on January 21, 2010, 16:49:04 PM
Quote from: krakra on January 21, 2010, 16:29:48 PM
Quote from: Brann_copper on January 21, 2010, 15:05:13 PM
Er han med andre ord på Gran Canaria??
Han er såvidt jeg vet der med Rennes og planen er at han skal trene litt med Brann.


Er Rennes på Gran Canaria? Hadde jo vært utmerket å spille treningskamp med.

De spilte seriekamp i forgårs, og skal spille cupkamp i morgen. En svipptur til Gran Canaria i mellomtiden, høres fornuftig ut. 
Legg ned hele klubben!

Xminator

BA: Bare Brann er nå med i kampen om Mjelde. De venter ikke avklaring i dag. Regner med at Sandefjord ønsker så mye penger som mulig, men må balansere dette opp mot spillerens ønske og det faktum at han og Brann godt kan sitte på gjerdet ett par overgangsvindu til. Samtidig vet de jo at vi i Brann har ett akuttbehov for forsterkninger - og kanskje enda mer den optimismen det fører med seg, og at vi ved å vente kan stille oss selv på sidelinjen ved at en annen klubb snapper opp Mjelde i sommer eller etter sesongen.

Så jeg tror dette er rimelig balanserte forhandlinger der begge klubber har en god del risiko for tap.

Gulløl

January 21, 2010, 18:05:41 PM #11453 Last Edit: January 21, 2010, 18:28:30 PM by Gulløl
TIL gir opp
Har ikke råd til Johan Lædre Bjørdal.[/i]
http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article159764.ece
___________________________

Neppe enige om stopper
AaFKs millionbud på Johan Lædre Bjørdal er så langt unna det Bodø/Glimt krever at de ikke tror det blir enighet om spilleren. [/i]
http://fotball.smp.no/eliteserien/article159676.ece
___________________________

Ellers et klipp fra Isberget som er Tromsø sitt forum:
Toppen Spreck » Tor 21/1-10, 16:32
Rykter jeg har hørt tilsier følgende:
Sandefjord beholder Mjelde ut sesongen eller i det minste til sommervinduet. Han går deretter gratis til Brann.
Brann bruker i stedet pengene på å sikre seg Bjørdal, hvis det viser seg at en prøvespiller ved navn John Boye ikke holder mål. Sistnevnte kommer visstnok fra Rennes i Frankrike.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Markmus

Quote from: Gulløl on January 21, 2010, 18:05:41 PM
Trond Mohn som kanskje føler behov for å "rette opp noe" i forhold til bergenserne og Brannsupporterne etter gårsdagens negative avisartikler kan forhåpentligvis klare å få noe til.


Var det negative avisartikler om Mohn? Hvor?
Ka du ve?

Gulløl

January 21, 2010, 19:02:54 PM #11455 Last Edit: January 21, 2010, 19:04:56 PM by Gulløl
Quote
Var det negative avisartikler om Mohn? Hvor?

F.eks:
Beskyldes for forræderi etter milliongave
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.6954750
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Riquelme

Selv om TIL har fått penger i form av M Moldskred og Mohn, så betyr ikke det at de kan bruke penger på hva som helst. Jeg vil informere dere om at TIL har hatt halve Finmark på prøvespill etter sesongslutt for å finne billige lokale spillere. De kjøpte også Altas Vegard Braaten(ja, han scorte mål,men det var i Adecco), og jeg nekter å tro at de plutselig kan bruke 2.5-5 mill på en enkeltspiller som ikke har bevist allverden. De 8-9 mill de har fått fra de overnevnte herrene går nok rett inn i systemet for å rette opp alle feilene fra i fjor (å budsjettere med en Helstad i spillersalg er vel ikke akkurat uvanlig der oppe). Tromsø har fått ned lønnskostnadene (MM og Reggis), men de har ikke akkurat økonomiske muskler. Selv finnes jeg ikke redd for Tromsø, og Erik Mjelde er nok såpass smart at han vil avslå et tilbud fra Tromsø for å så gå til Brann i sommer. Det man kommer til å gjøre er å signere kontrakt med han i sommer, og så høre med SF hva de vil ha for at de skal slippe han en halv sesong før han går gratis. Da kommer man sikkert til enighet om en pris absolutt alle kan leve med.

Håper forøvrig virkelig at vi signerer Bjørdal også, men liker ikke at Hardball er med. Da ender vi opp med slikk og ingenting når spilleren en gang kanskje selges.

Markmus

Er det bare jeg som er usikker på hvor god en Bjørdal-signering vil være? Jeg kan ikke si at jeg har lagt spesielt merke til ham i år (eller tidligere) og fyren har vel også en stygg skadehistorikk?
Ka du ve?


Riquelme

Er det noe mer nytt om Hanstveiten forresten? Har vært stille på den fronten på en stund.

dudo

January 21, 2010, 19:23:38 PM #11460 Last Edit: January 21, 2010, 19:25:54 PM by dudo
Quote from: Markmus on January 21, 2010, 19:05:27 PM
Er det bare jeg som er usikker på hvor god en Bjørdal-signering vil være? Jeg kan ikke si at jeg har lagt spesielt merke til ham i år (eller tidligere) og fyren har vel også en stygg skadehistorikk?


Det er vel bare én skade det er snakk om, hvis jeg ikke husker feil. Et avrevet korsbånd? Før det var det en magesykdom som nå er diagnostisert. En kjempeforsterkning for midtforsvaret vårt om vi skulle få tak i han.

Som spiller husker jeg han som rask, eller ihvertfall ikke treg, og stabil med ballen i beina. Men jeg skal innrømme at jeg ikke har sett han spille alt for mange kamper.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Markmus

Quote from: dudo on January 21, 2010, 19:23:38 PM
Det er vel bare én skade det er snakk om, hvis jeg ikke husker feil. Et avrevet korsbånd? Før det var det en magesykdom som nå er diagnostisert. En kjempeforsterkning for midtforsvaret vårt om vi skulle få tak i han.


Med et allerede avrevet korsbånd i ung alder kan en nesten regne med flere skader i fremtiden.
Ka du ve?

dudo

Blir ikke det litt opp til en selv? Er ikke det en skade som typisk kan forbygges med stabiliseringsøvelser?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Brann_copper

JLB er en klok spiller som gjør tingene sine enkelt og feilfritt. Er en god igangsetter og rimelig rask. Garantert på landslaget innen et par år hvis han spiller i TL og ikke i Adecco. En klassestopper og ledertype.

Toppen Sprecks uttalelser på Isbergeys forum må omidlertid ingen ta høytidlig. Han er en spøkefugl av rang....
We will fight them on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets...  We will never surrender!  - Sir Winston Churchill -

Belfort

I forhold til Erik Mjelde er jeg veldig usikker på at han er den spilleren vi først og fremst bør hente nå. Er et evt. kjøp av Mjelde et utslag av at han er bergenser,vil til Brann og har hatt en god sesong for Sandefjord men, skal det være grunnlag nok for og hente han?

Vi trenger først og fremst en midtstopper,og gå til seriestart med dem vi har nå er som og sende karikaturtegneren på charterferie til Teheran. I tillegg bør kjøpet av en spiss stå høyt,nå satser man alt på Huseklepp og hvor mange ganger har man ikke sett spillere som har dunket inn mål en sesong men aldri klarer og dokumentere dette videre?

Har ingenting i mot Mjelde,til hans forsvar skal det sies at han er en målfarlig midtbanespiller i tillegg til at han virker og ha en solid psyke, men hvis kjøpet går på bekostning av en kvalitetsspiss og stopper så er det feil.

krakra

Skjønner ikke hvorfor en spiss skal prioriteres foran Mjelde. Spesielt siden Mjelde er en "sikker signering", mens en spiss gjerne er et sjansespill med RBH bak spakene. Vi har to gode midtbanespillere ja, men hva mer? Gylfi/Guntveit er 3(!!)-valgene på midten, det sier sitt. Dessuten kan han sentre en ball fremover, score mål og spille på venstrekanten. Det er nok for meg. Jeg vil også han en stopper, men Nielsen, Huseklepp, Hansen og Guastavino er en bedre dekning på spissplassen enn Guntveit, Gylfi, Jaiteh og Austin er på midtbanen etter min mening.

TheRock

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=8698

Da gjenstår bare personlige betingelser, noe som ikke burde by på noen som helst problemer, så åpenlyst Mjelde vil til Bergen. Håper at Mjelde blir en brikke i et strukturert angrep, og ikke bare slenges utpå der sånn som det virket ifjor.

krakra

Hvis PVM og Solli finner formen er midtbanen PVM - Austin - Mjelde - Solli bak Guastavino og Huseklepp noe som BURDE være godt nok til å spille bra offensiv fotball iallefall. Hvis det vi har sett fra Austin så langt i år er representativt for det nivået han vil holde i TL vel og merke.

Langhår

Da ser det ut som han blir klar. Slik stallen er så er det bra med enhver forsterkning, jeg er imidlertid ikke enig i at han er en "sikker signering" som Krakra sier. Han har vært skikkelig god i èn sesong. Det betyr at det finnes en hvis usikkerhet. Det finnes mange eksempler på spillere faller nedpå etter å ha overprestert en stund. Jeg sier ikke at det skjer med Mjelde, jeg tror ikke det, men at han er en sikker signering er jeg uenig i.

Mjelde ønskes uansett velkommen. Jeg ser gjerne at en Mjelde til kommer inn i klubben så snart som mulig. Helst som sportsdirektør...
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krakra

January 21, 2010, 21:18:19 PM #11469 Last Edit: January 21, 2010, 21:20:46 PM by krakra
Med sikkert signering mente jeg at vi nærmest garantert får ham. Dersom vi skulle ofret ham for å gå for en spiss kunne vi risikert å ende opp med ingen av delene. Dessuten syns jeg som sagt at midtbanesituasjonen nå som Bakke skal spille stopper ikke er noe bedre enn spissituasjonen. Spissituasjonen er ok, bare noe veik.

Noen som vet hvordan det går med Softball forresten? Er det fortsatt planen at pengene man får inn fra dette skal gå til en lokal spiller dette vinduet?

haak

Velkommen hem te Bergen og Brann Mjelde.
Skal bli spennende dette her. ;D

Jrgn

Hyggelig om vi får dette til! Da mangler vi bare noen til midtstopperplassen!

storB

Er ikke mer enn en slik gladnyhet som skal til før en begynner å glede seg til seriestart igjen. Med forbehold selvfølgelig.
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

krakra

Så enkelt er det. Entuiasmemøter mellom bataljonen og Brann hvor man diskuterer forbedring av doene er unødvendige. Alt vi trenger er et par gode signeringer og økt tro på en god sesong så kommer entusiasmen tilbake. Vi trenger en god stopper tho og kanskje noen gode resultater i treningskampene mot kvalifisert og kjent motstand, så ser det bra ut. Stallen er fortsatt tynn og hullete, men det får vi bare tåle.

krakra

Leser man SFs pressemelding virker det som om Mjelde har presset ganske sterkt på for denne overgangen internt og. En personlig kontrakt burde være "a walk in the park". Det eneste som kan velte dette er om Udinese kommer å snapper ham foran oss eller den medisinske testen avslører en alvorlig skade/sykdom.

Northside

Lukter litt klubbspiller av denne Mjelde. Ikke akkurat hverdagskost i disse dager! Håper ikke han tar en Holmvik etter en god sesong.

Nixon

Quote from: krakra on January 21, 2010, 21:55:31 PMLeser man SFs pressemelding virker det som om Mjelde har presset ganske sterkt på for denne overgangen internt og.


Ikke dårlig. For som oftest har dette presset gått andre veien. At spilleren vil vekk fra Brann!:)

Men gledelig at Mjelde blir klar. Og bra at det skjer så tidlig i vinduet.
Rød makt på Hansa

Xminator

Med forbehold om gentlemans agreement, agenter og håndtrykk, en god nyhet. Dette gir oss dekning på venstrekanten og offensive alternativer.

Da gjenstår bare resten for å rette opp to år skakkjørt klubb. En stopper og en spiss, så får vi heller se gjennom fingrene med Hassan som venstreback. Ideelt sett fikk vi inn en venstreback også.

Langhår

Michael Mifsud er såvidt jeg kan se klubbløs. Kunne det vært noe, eller er det en grunn til at han er klubbløs og har vært det siden i  sommer?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

haak

No trenger vi en stopper.
Glem alt annet. Fokus på JBL nå folkens!

Klaus_Brann

Dette var gode greier, nå venter vi bare på en stopper.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Innlandsmax

Stas med Mjelde. Ingen garantier, men jeg har troen.

Klaus_Brann

For øvrig herlig footage fra RBH som chillern i poolen.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Gulløl

Veldig bra. Og sangen hans tar vi med på kjøpet :)
_________

Mjelde er vår
Mjelde er vå-å-år
Erik Mjelde
Han scorer mål


Chelsea fans: Fuck your history
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Chrisstah

Quote from: Langhår on January 21, 2010, 22:38:30 PM
Michael Mifsud er såvidt jeg kan se klubbløs. Kunne det vært noe, eller er det en grunn til at han er klubbløs og har vært det siden i  sommer?


Mifsud hadde blitt altfor lik de spisstypene som er klubben fra før. pr dags dato er han nok et sterkere kort enn Cato Hansen, men ville vært et skudd i hodet på han om vi hentet Mifsud sånn som jeg ser det.

Det jeg håper Brann ser etter(om de i det hele tatt ser etter en spiss) er en spiss ala Sæternes som evner å stange ballen i mål etter fantastisk dobbling på kant etterfulgt av et flott innlegg.

Tviler På at Brann gjør noe der før Nielsen er uten kontrakt, kanskje de eventuelt analyserer markedet og smeller til med en sånn type spiller i sommervinduet.

Ellers begynner jeg å lure på hvilke realistiske alternativer Brann ser på, på stopperplass.

Syns også de kunne satset på Addo. Eller er planen å hente kalven i sommer?
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

thesevs

Skulle likt å se denne tråden januar 2008. Erik Mjelde tilbake... Brannsupporterne i harnisk: "vi ble lovet øverste hylle"  :D
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

OmOssSjølOgHansaøl

Hehe, akkurat nå er Mjelde helt riktig "hylle". Han har kvaliteter og egenskaper vi har nytte av, men uten å være en stjerne. Dermed blir han ikke altfor dyr, og vi trenger heller ikke bekymre oss over at han kan rives vekk fra oss når som helst, som Huseklepp.

Det blir spennende å se hvordan Mjelde vil finne seg til rette og fungere på Branns 2010-lag.

.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Huff

Bra. Da går vel dette gjennom. Dette er en god deal for alle parter, entusiasmen vekkes til live igjen, mer engasjement, flere solgte billetter og p-kort etc. En del vil sikkert umiddelbart fastslå at Mjelde er ypperste verdensklasse iom at han skorte 11 for Sandefjord i fjor og i tillegg er bergenser: Hardball er gjerne fornøyde de og. Så får vi se hva han tilfører oss sportslig. Henger meg på de før meg som håper dette kan være en signering som bidrar til at vi begynner å angripe på en anstendig måte.

Dette var positivt, men vi kan dessverre trolig fremdeles glemme toppkamp. Nå er vi riktignok bare en bra stopper unna å være en outsider til medalje, noe som må betegnes som en klar forbedring. Gi oss en stopper og troen tilbake.

Får jeg ikke en stopper tar jeg til takke med Addo. Så får vi heller fikse midtforsvaret neste år.

The Boss

Hva skjedde egentlig med denne Addo? Var han ikke klar for Hønefoss? Har eg sovet i timen eller..?

Kjell249

Agenten skulle ha for mye penger. Fremdeles hos LH.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Mick

Jeg er faktisk optimistisk, tror Mjelde kommer til å trenge ett halvår, men vi trenger en spiller som er litt oppoffrende og som blør for drakten og jeg håper at han tar utfordringen. Noen stjernespiller som tar oss til nye høyder blir han nok ikke, men det er et godt grunnlag. Vi har ikke blitt bortskjemte på klubbspillere under kjøpspolitikken som Brann har hatt de siste 6-7 årene og spillere som Huseklepp og Mjelde(hvis han slår til) er livsviktige for å bevare entusiasmen.

He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

Mick

Quote from: Kjell249 on January 21, 2010, 23:44:21 PM
Agenten skulle ha for mye penger. Fremdeles hos LH.


Det er vel derfor Brann heller ikke kjøpte han siden de har sluttet å betale agenthonorar utover de prosentene som er lovfestet.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

skuteviken

Haha!!! Konge bilder av RBH i poolen! Prøver Brann å gjøre han til en kultfigur? :)
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Brann_copper

Er Mjelde så god at han danker ut Vågan Moen på venstrekanten? En løsning det hadde luktet svidd av ville være å flytte Moen ned på backplass og Mjelde på vingen....
We will fight them on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets...  We will never surrender!  - Sir Winston Churchill -

posemedsnopi

Quote from: skuteviken on January 22, 2010, 00:01:40 AM
Haha!!! Konge bilder av RBH i poolen! Prøver Brann å gjøre han til en kultfigur? :)


Minner meg egentlig litt om Per Borten...

dudo

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article4819650.ece

BA mener overgangen er på 2 mill. Absolutt til å leve med.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Quote from: dudo on January 22, 2010, 00:21:30 AM
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article4819650.ece

BA mener overgangen er på 2 mill. Absolutt til å leve med.


To mill for kapteinen til en seriekollega er meget bra pris. Det er det ingen tvil om. Så får vi håpe han er det vi trenger. Jeg er betinget optimist.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

dudo

Betinget er ordet. Nå får vi håpe denne prøvespilleren blir en ubetinget suksess.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

skuteviken

Sånn jeg ser det, er det mentale han tar inn i laget veldig positiv. Han er veldig målbevist, vinnervilje og har god arbeidsmoral. Lokal spiller som gjør til at entusiasmen og stiger, lukter klubbspiller som enkelte har sagt. Men selvfølgelig er veldig tidlig å gå i taket, en må nesten ta alle forbehold.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Mick

Quote from: skuteviken on January 22, 2010, 00:34:33 AM
Sånn jeg ser det, er det mentale han tar inn i laget veldig positiv. Han er veldig målbevist, vinnervilje og har god arbeidsmoral. Lokal spiller som gjør til at entusiasmen og stiger, lukter klubbspiller som enkelte har sagt. Men selvfølgelig er veldig tidlig å gå i taket, en må nesten ta alle forbehold.


Helt enig. Han er et av de få tilfellene som har hatt bra av å bli vraket av Brann. Han har hatt utrolig godt av å jobbe seg gradvis opp. Hadde ikke blitt overasket om han er en av de som står igjen på treningsfeltet etter trening med tanke på utviklingen hans. Men som du påpeker så er det ingen grunn til å gå i taket, han er hentet inn som lagspiller og er ingen messias.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

Go Up