• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger 2011

Started by BBB-Tony, May 07, 2008, 14:10:56 PM

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Go Down

Langhår

Skandalen er komplett. Det er rett og slett helt utrolig selv for Brann at Steinar Nilsen har blitt løyet for på denne måten. Regner med han koker av sinne etter å ha stått som en idiot inntil for en uke siden og snakket om hvordan "vi ikke er ferdig på overgangsmarkedet", eller tidligere når han ønsket seg en spiller i hver lagdel. Nilsen har selvfølgelig ikke funnet på dette selv, men han må ha fått signaler om at det var mulig.

Så hvem har løyet for hvem? Har Bjørn Dahl løyet for BruunH? Har BruunH løyet for Nilsen? Eller har kontrollen vært så elendig at selv ikke Dahl var klar over situasjonen før nå? Uansett hva svaret på disse spørsmålene er så er det fullstendig uakseptabelt. For svaret kan neppe være nei på alle spørsmålene. Det er ikke mulig.

Jeg lurer virkelig på hva som egentlig skjedde denne uken mtp Moldskred. Jeg fikk høre at TIL hadde bedt Brann om å komme med et nytt bud. Jeg har også fått høre at de så gjorde. Nå lurer jeg fælt på hva det budet var på. De er jo blakk.

Jeg hører at det foregår intens møtevirksomhet på Stadion idag og at det snakkes om å frigjøre midler ved hjelp av Hardball eller ta av øremerkede stadionutbyggingsmidler. Det er vel og bra. Men det er og blir en plasterlapp på et blødende sår. Her må man ta opp problemet med roten. Man kan begynne med å rydde pulten til  BruunH. Når det gjelder Dahl, ja så begynner jeg å tro at han bør følge BruunH. Ut døren. 

BruunH har feilet radikalt på alt som har med spillerhåndtering å gjøre siden han overtok. Det startet med kontrakten til Huseklepp som la føringer for kommende forhandlinger med andre spillere som ble katastrofale. Noen mistet vi (Hanstveit, Helstad) andre fikk presset gjennom altfor gode betingelser som selvsagt har medført ødelagt økonomi. Vår beste og viktigste mann ble solgt like før CL-kvallik og er enda ikke erstattet. BruunH sparket assistenten og tredde Aabrekk nedover ørene på Mjelde som senere selv ble presset ut av klubben. Denne mannen som hadde ledet laget ut av totalkrise i 2002 til seriemestre i 2007. Og dette er jo bare et utdrag av hvordan BruunH har feilet.

Nå må noe gjøres. Vi kan begynne med BruunH. Det er avgjørende at han forsvinner. Jeg kommer imidlertid mer og mer til at vi ikke kan stoppe der. Bjørn Dahl virker å ha mistet kontrollen også. Han har gjort veldig mye bra for klubben men etter seriegullet har også han sviktet. Han bør få seg et velfortjent æresmedlemsskap i klubben og fratre.

Hvem skal inn? En av hovedårsakene til at næringslivet med Hardball i spissen støttet Brann økonomisk var Mons Ivar Mjelde og Bjørn Dahl. De hadde troen på ham og han klarte gjennom sin pedagogiske tilnærming å få dem aktivt med i lagbyggingen.  Han er lokal og han elsker Brann. Et selvskreven kandidat til sportsdirektør. Hvem som skal bli daglig leder er vanskeligere. Her må sportslige kvaliteter kombineres med forretningserfaring. Forretningserfaringen er det viktigste, sjefen for sport skal ta seg av det sportslige.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Klaus_Brann

Quote from: dudo on February 21, 2009, 04:08:27 AM
BA i dag: INGENTING til spillerkjøp - Nilsen får ikke muligheten han trodde han fikk". (Eller noe sånt, dårlig oppløsning)

Så da vet vi det.


Made my day.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Klaus_Brann

Quote from: nero on February 21, 2009, 08:12:19 AM
De kan jo spare litt penger ved å gå uten sportssjef i noen år. Det ville jo ikke gjøre så stor forskjell allikevel, kan det se ut som.


Det er ikke et dumt forslag. Bjørn Dahl kan sikkert være behjelpelig med å låne bort kulepennen hvis gamle spillere finner ut at de vil forlenge.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!


storB

Quote from: Observed on February 21, 2009, 13:42:03 PM
Helt enig med alt du skriver, men vi er handlingslammet. RBH skulle hatt baller til å la huseklepp få gå.

RBH tabber
1. huseklepp 10 mill for 3 år




Hadde Huseklepp gått til Stabæk og hjulpet de med gullet så hadde det og vært krise, av større dimensjoner. Hvis pusen ikke er verdt 3 mill i året(som dagens desidert farligste angrepsvåpen), hvem er så verdt 3 mill? Fakiri? Bakke? osv..

"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

Derabilo

Jeg må ærlig talt innrømme at jeg driter i om Andresen har tre nigerianere på prøvespill. Han kan ha hundre på prøvespill, men hvis ingen av de duger spiller det ingen rolle. Hva VIF gjør spiller ingen rolle, det viktige er at vi er bedre.

Ellers er det tydelig at du er imot BruunH. Vi hadde nettopp to brasilianere på prøvespill (13.), Holmvik kan virkelig ikke karakteriseres som noen tabbe før han har spilt for Brann en stund (4.), TH salget måtte Brann gjennomføre (2.), Huseklepp kan bli solgt for mye og vi krevde at han ble signert (1.).

Da er jeg omtrent like subjektiv som deg:) Men BruunH har ikke gjort noen god nok jobb, og må jobbe hardt for å snu det inntrykket vi har fått etter hans første tid i klubben.

Ellers får vi bare justere ned forventningene for sesongen. Med stallen vår burde vi være god nok for en plass midt på tabellen, og det er kanskje det vi bør håpe på. Nilsen får heller få 1-2 år på seg før han får hatt den innflytelsen på klubben som han ønsker, og vi kan forvente gull igjen. Kanskje litt bergensk ydmykhet (finnes noe sånt?) er på sin plass i disse tider.
Bergen ut av Norge -

Ferguson

Herregud folkens. Snakk om å krisemaksimere.

Bjørn Dahl sa at det var begrenset med penger til spillerkjøp. Tolk det som et taktisk utspill for å preike ned prisen på enkelte spillere og ikkje la dokkar påvirke av de tabloide overskriftene til BA/BT. De er bare ute etter å selge maksimalt med aviser.
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

eivhelle


Brannfan23

Håper de klarer ca 15 millionef fra stadionutbyggingsmidler, me de 8 mill vi fikk for Demba.. Eg sier det rett ut: DRITT i å rive ned den gamle hovedtribunen..Bruker midlene heller til å styrke det sportslige..Stadion som nå er bra nok til å spille i europacupen!

monzilla


steinbygger

For ett par mnd siden så ansatte Brann 3-4 stk i markedsavdelingen sin, jeg stillte store ? med hvorfor de gjorde det, når "alle" viste at Brann har en anstrengt økonomi. Hvis det står så ille til på Kniksens Plass så synes jeg heller de skal begynne å kaste ut noen fra adm som ikke bidrar på det sportslige plan.

Xminator

QuoteRo ned folkens! Innse at det blir midt på tabellen-plasseringer nå i år!


Det er jo flott det, men det jeg etterlyser er at styre, daglig leder og sportssjef innser akkurat det, stikker fingeren (og ikke hodet) i sanden og går ned ett par hyller i innkjøpene. Vi kan fortsatt gjøre noe for å balansere stallen bedre enn den er nå. Hent ett par islendinger og ett par afrikanere med ekstremferdigheter og vi slipper ihvertfall å se ut som Tofte altfor ofte.

TCAC

Jeg skjønner ikke hvorfor folk begynner å sutre over "Brann har ingen penger"-nyhetene akkurat nå? Det er jo ingen nyhet engang, det har vært kjent lenge.

Xminator

Quote


Helt uenig. Vi har for dårlig stall. Det er ikke spillermateriell for trenerteamet til å skape ett balansert lag. Det er sportssjefens ansvar å bygge en stall det faktisk er mulig å bygge ett lag ut av. Det er styrets og daglig leders ansvar å sørge for at sportssjefen faktisk har midler - eller får lov til å hente fra en annen hylle - til å bygge denne stallen.

En ting er å snakke om talenter, men skal vi virkelig ta turen ned en divisjon for at denne maktkåte tirsdagsgjengen skal få viljen sin. Det er IKKE dagens stadionpolitikk som gav oss første seriegull siden 1963, men det kan fort bli politikken som gir oss første nedrykk siden 1985. Er jo noe å strekke seg etter det også :(

Xminator

Quote from: TCAC on February 21, 2009, 15:29:50 PM
Jeg skjønner ikke hvorfor folk begynner å sutre over "Brann har ingen penger"-nyhetene akkurat nå? Det er jo ingen nyhet engang, det har vært kjent lenge.


Ja, men da må da faen meg Brann oppføre seg som om de ikke har penger og ikke mase om FCK og en hylle vi aldri har sett før. Til nå i 2009 har vi hatt ETT halvhjertet forsøk på å hente prøvespillere, men ellers virker ikke de med ansvaret å ha løftet blikket ut over ett marked der pissespillere koster 10 millioner.

Det burde vert prøvespillere hos oss siden treningene startet opp igjen, og om det ikke står 15 afrikanere på neste Branntrening så er det noen som ikke har gjort jobben sin.

Derabilo

Det er jo, som flere sier her, kanskje en god mulighet til å satse på unge spillere dette. Om vi har god økonomi nå mens andre kjører seg helt i grøften, kan vi fort skaffe oss et forsprang på alle andre klubber som vi kan holde noen år når denne finansielle krisen er over.

I en sånn situasjon er CH ikke noe dumt alternativ, samt at vi har Haugsdal og Møvik fra egen stall som kan satses på. Jeg har ingen god kontroll over markedet på unge spillere i Norge, men det er ingen tvil om at her kan det hentes spillere for en rimelig pris. Også vil TIL føle seg rimelig dumme når de i sommer må selge oss Reginiussen, Moldskred, Haugen og Ramovic for en slikk og ingenting fordi de har ødelagt seg selv helt økonomisk. Forhåpentligvis er vi fornuftige no, og vil le rått om noen måneder (år).

Ellers støtter jeg idéen om å hente islendinger og afrikanere! Spillere med upåklagelig innsats kommer alltid godt med.
Bergen ut av Norge -

Langhår

Viking kommer ikke til å hive seg på en budrunde om Cato Hansen. Det er jo ihvertfall en bra nyhet.
http://fotball.bt.no/eliteserien/article130305.ece
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

monzilla

Hvis Hansen hadde vært et kupp hadde nok Viking vært etter han. Dette er en av de signeringene Xminator har savnet. En ung og lovende spiller, som skal få tid til å utvikle seg.

Spørsmålet mitt er når vi skal hente frem en ny Karadas? Eller Valencia? Eller Hanstveit? Disse tre spillerne var vel 17-18 år gamle når de debuterte. Det begynner å bli en stund siden vi har sett noen gode talenter i Brann. RBK har Tettey, Ciljan og sikkert et par til. VIF har en drøss med egenutviklede (ihvertfall fra samme by) talenter. Viking avler de frem èn etter èn. Er det jeg som ser meg blind på egen klubb?

dudo

Quote from: Ferguson on February 21, 2009, 14:02:38 PM
Herregud folkens. Snakk om å krisemaksimere.

Bjørn Dahl sa at det var begrenset med penger til spillerkjøp. Tolk det som et taktisk utspill for å preike ned prisen på enkelte spillere og ikkje la dokkar påvirke av de tabloide overskriftene til BA/BT. De er bare ute etter å selge maksimalt med aviser.


"- Vi har ikke midler alene. Den potten er minimal. Vi er helt avhengig av ekstern hjelp fra våre venner, sier Branns daglige leder Bjørn Dahl til BT." - Dette er i og for seg ikke nytt alt sammen, men det alle spør seg om er jo hvor pengene til budet på Moldskred kom fra?

Quote from: Xminator on February 21, 2009, 15:32:29 PMJa, men da må da faen meg Brann oppføre seg som om de ikke har penger og ikke mase om FCK og en hylle vi aldri har sett før. Til nå i 2009 har vi hatt ETT halvhjertet forsøk på å hente prøvespillere, men ellers virker ikke de med ansvaret å ha løftet blikket ut over ett marked der pissespillere koster 10 millioner.


Aabrekk var vel en tur i Russland, utover det er det gjort forsvinnende lite. Noen som er med på et spleiselag til en jorden-rundt billett til POL?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Lurkin

Hva er konklusjonen nå? Hvor mye penger har vi? Hvor er pengene fra Demba-salget?
Berømte Brann fra Bergen

dudo

Quote from: psv-hasund on February 21, 2009, 10:18:59 AM
Brann stadion AS hadde en gjeld på 200 mill ved inngangen i 2008. Jeg vet ikke hvor mye som er rentebærende og hvor mye som er bundet men en økning i renten på 3% gir økte kostnader på 6 mill. Butikken har redusert omsetning med 7 mill. Nytt dekke på stadion til ca 20. Mill før de måtte erstatte halve gresset. Banker som skjelver bare de må låne ut 50.000 tilnytt kjøkken.


Det nye dekket skulle da koste 10 mill? Eller har det blitt dyrere siden den gang? Når det gjelder lånet der er jo det kommunen som har stilt opp òg, er det ikke?

dudo
-som merker at hukommelsen ikke er den samme lengre.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Belfort

Quote from: Lurkin on February 21, 2009, 16:35:45 PM
Hva er konklusjonen nå? Hvor mye penger har vi? Hvor er pengene fra Demba-salget?


Dette er jo det store spørsmålet. Har finanskrisen satt sånn preg på bergensavisene at de ikke har gravejournalister lengre som kan gå i dyben på hva som er blitt gjort i Brann det siste året?

dudo

Quote from: Lurkin on February 21, 2009, 16:35:45 PM
Hva er konklusjonen nå? Hvor mye penger har vi? Hvor er pengene fra Demba-salget?


"Minimalt" - jeg tipper vi kanskje kan hente CH uten ekstern hjelp. Demba-pengene er det Hardball som sitter på, og de er lovet at skal investeres igjen.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Ferguson

Quote from: dudo on February 21, 2009, 16:34:00 PM
Quote from: Ferguson on February 21, 2009, 14:02:38 PM
Herregud folkens. Snakk om å krisemaksimere.

Bjørn Dahl sa at det var begrenset med penger til spillerkjøp. Tolk det som et taktisk utspill for å preike ned prisen på enkelte spillere og ikkje la dokkar påvirke av de tabloide overskriftene til BA/BT. De er bare ute etter å selge maksimalt med aviser.


"- Vi har ikke midler alene. Den potten er minimal. Vi er helt avhengig av ekstern hjelp fra våre venner, sier Branns daglige leder Bjørn Dahl til BT." - Dette er i og for seg ikke nytt alt sammen, men det alle spør seg om er jo hvor pengene til budet på Moldskred kom fra?


Ok, tror vi opperere med ulike kilder men BT e vel mest troverdige mediet. CH er spennende men neppe førstelagsspiller dette året. Møvik og Haugsdal, hvordan er de? Har ikke sett de spille. Kan de holde backup nivå i år(går ut ifra at ingen av de har vist at de holder førstelagsnivå)?. CH kan spille kant og kan være en backup der! Gi gass for å hente han fra meg.
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

dudo

CH kan sikkert gjøre en god jobb, han, men han kan ikke være redningsmannen!
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

Quote from: monzilla on February 21, 2009, 16:14:39 PM
Hvis Hansen hadde vært et kupp hadde nok Viking vært etter han. Dette er en av de signeringene Xminator har savnet. En ung og lovende spiller, som skal få tid til å utvikle seg.


Han er riktig spillertype ut fra "teorien" om at kassen er tom. Finner vi en venstrekant og venstreback i samme kategori så har vi en slags balanse i stallen før seriestart.

Ideelt sett burde vi selvsagt lagt 40 mill på bordet og skaffet oss etablerte spillere slik FCK kan, men når vi ikke kan gjøre det så blir det patetisk å være vitne til Brann forsøke å prute ned pris og lønninger for spillere på samme hyllen.

psv-hasund

Quote from: dudo on February 21, 2009, 16:38:27 PM
Quote from: psv-hasund on February 21, 2009, 10:18:59 AM
Brann stadion AS hadde en gjeld på 200 mill ved inngangen i 2008. Jeg vet ikke hvor mye som er rentebærende og hv
or mye som er bundet men en økning i renten på 3% gir økte kostnader på 6 mill. Butikken har redusert omsetning med 7 mill. Nytt dekke på stadion til ca 20. Mill før de måtte erstatte halve gresset. Banker som skjelver bare de må låne ut 50.000 tilnytt kjøkken.[/quote 

Det nye dekket skulle da koste 10 mill? Eller har det blitt dyrere siden den gang? Når det gjelder lånet der er jo det kommunen



Terje R sa i et intervju med sportsanalyse.no at nytt dekke koster 20 mill. Det kan ha blitt billigere etter det? At kommunen fikser finansiering fant jeg ikke, men det er mulig. Poenget mitt er likevel at vi har hatt og vil fortsatt ha store utgifter til annet en spillere.

dudo

Det er klart, men som tallene til X viser; omsetter man for 160 mill+, og lønnsutgiftene er under 60 mill, så skal det være noe til overs til å investere i det produktet man faktisk utvikler/er, hvis ikke er det noen som ikke gjør jobben sin tilfredsstillende.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

skuteviken

Eg er bare så sint for tiden at eg ikke skal diskutere noe rundt situasjonen her inne av 2 grunner:

1. Min frustrasjon kan skape mye usakligheter som jeg ikke vil skal komme på dette forumet.

2. Vi vet så lite om situasjonen foreløbig (selv om det ser bekmørkt ut). Når vinduet er stengt og sentrale personer i brann har uttalt seg så bli det enklere å diskutere dette.

Cato Hansen virker da mye nærmere førstelaget enn Haugsdal og Møvik (i det rekkefølget). De har nå vist seg at de er langt fra førstelaget.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

krakra

Nå syns jeg det er på tide at Dahl tar seg en tur ned til rådhuset og krevet at Bergen kommune sponser Branns spillerkjøp. De må jo skjønne hvor viktig Brann er for Bergen. Om de ikke støtter oss med minst 20 mill er det en skandale. Ganske skandaløst at næringslivet i Bergen ikke har spyttet inn 30-40 millioner i Brann og. Eier de ikke partiotisme?

skuteviken

Av politiske årsaker som jeg ikke skal diskutere her så er jeg sterkt imot subsidiering av Næringsliv, men når det først er slik så kan jeg være tilbøyelig til å mene at det må da være mye mer intressant å investere i Brann enn mye annet dritt det blir brukt penger på.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

eivhelle

February 21, 2009, 18:27:18 PM #6131 Last Edit: February 21, 2009, 18:30:56 PM by eivhelle
Quote from: Xminator on February 21, 2009, 15:30:49 PM
Quote


Helt uenig. Vi har for dårlig stall. Det er ikke spillermateriell for trenerteamet til å skape ett balansert lag.


I såfall må vel konklusjonen etter 3 tap mot henholdvis LøvHam, Bodø Glimt og Godset være at
de klubbene tydeligvis har bedre spillestall enn Brann???

At Brann ikke kan få til et balansert lag med den spillerstallen vi disponerer nå er bare tull. Det er
kun snakk om å få en innarbeidet spillestil der spillerene følger en plan i stedet for å måke ballen
fremover og håpe at noen finner på noe genialt. De eneste svakhetene med den spillestallen
Brann har i dag er at vi mangler alternativer til Holmvik og PVM på venstrekanten.

Det hadde vært fint med en ny spiss fra "øverste hylle", men et hjelper lite hvis han må gjøre
alt alene

Observed

RBH løgner, bedrager og inkompetent

I fjord 08 begynte vi sesongen med TH på topp. Som hans makker hadde vi Winters, Ludde, Karadas og kjøpte Demba. På sommeren solgte vi Helstad og skulle vi kjøpe Ighalo, som gikk i vasken. Kjøpet av han var uavhengig salget av Helstad, og en bakromsspiss skulle inn.

I år 09 Helstad, winters, Demba, Ludde er borte. David Nielsen er kommet inn og skal erstatte fire spillere. Kan ikke akkurat si at det er kvalitet i denne spilleren som vi fikk kastet etter oss. RBH har ikke gjort jobben sin, og dette her begynner å grense til en liten skandale. Det går rykter i at RBH er en tulling mtp forhandlinger og han er vell ikke den mest karismatiske personen som kunne jobbet som sportssjef. Som ett eks på hans dårlige vurderingsevne kan vell nevnes når han skulle prøve å signere den fantastisk unge og lovende Håvard Flo. Han GREIDE ikke å signere Håvard Flo. Så da må vi vell ikke forvente at han vil greie å signere noen andre spillere heller.

Som Brann fan er det med stor sorg jeg ser en mann få styre på som en idiot uten at noen viser handlekraft og fjerner han umiddelbart fra sin stilling. Noe som også tyder på at det er vanskelig å fjerne han fra stadioen, er gutteklubben grei kommet tilbake på stadioen.

Steinar Nilsen har vist nok blitt rasende forbannet på RBH på treningsleiren, ikke pga manglende spillerkjøp, men fordi han begynte å gi kommandoer på treningsfeltet der nede. Kanskje bor det en liten trener i han og mitt forslag er at han tar over den spennende klubben arna bjørnar, er lite overganger i kvinnefotball , lite penger og viss du vil kan du sikkert stå på hendene flereganger iløpet av dagen.

Til slutt kan vi vell dra en kort konklusjon ut av dette: overskriften

Heispassasjer

Strengt tatt så har vel ikke denne oppsummeringen av RBH de siste år noe i overgangstråden å gjøre.....

nero

February 22, 2009, 14:27:32 PM #6134 Last Edit: February 22, 2009, 14:31:44 PM by nero
Quote from: Observed on February 22, 2009, 13:18:11 PM
RBH løgner, bedrager og inkompetent

I fjord 08 begynte vi sesongen med TH på topp. Som hans makker hadde vi Winters, Ludde, Karadas og kjøpte Demba. På sommeren solgte vi Helstad og skulle vi kjøpe Ighalo, som gikk i vasken. Kjøpet av han var uavhengig salget av Helstad, og en bakromsspiss skulle inn.

I år 09 Helstad, winters, Demba, Ludde er borte. David Nielsen er kommet inn og skal erstatte fire spillere. Kan ikke akkurat si at det er kvalitet i denne spilleren som vi fikk kastet etter oss. RBH har ikke gjort jobben sin, og dette her begynner å grense til en liten skandale. Det går rykter i at RBH er en tulling mtp forhandlinger og han er vell ikke den mest karismatiske personen som kunne jobbet som sportssjef. Som ett eks på hans dårlige vurderingsevne kan vell nevnes når han skulle prøve å signere den fantastisk unge og lovende Håvard Flo. Han GREIDE ikke å signere Håvard Flo. Så da må vi vell ikke forvente at han vil greie å signere noen andre spillere heller.

Som Brann fan er det med stor sorg jeg ser en mann få styre på som en idiot uten at noen viser handlekraft og fjerner han umiddelbart fra sin stilling. Noe som også tyder på at det er vanskelig å fjerne han fra stadioen, er gutteklubben grei kommet tilbake på stadioen.

Steinar Nilsen har vist nok blitt rasende forbannet på RBH på treningsleiren, ikke pga manglende spillerkjøp, men fordi han begynte å gi kommandoer på treningsfeltet der nede. Kanskje bor det en liten trener i han og mitt forslag er at han tar over den spennende klubben arna bjørnar, er lite overganger i kvinnefotball , lite penger og viss du vil kan du sikkert stå på hendene flereganger iløpet av dagen.

Til slutt kan vi vell dra en kort konklusjon ut av dette: overskriften


Kan du utdype ryktene om krangling mellom RBH og Nilsen? Hvor kommer dette fra?

Hvis det er tilfelle, så har RBH INGENTING på treningsfeltet å gjøre annet enn som tilskuer. Fotballtrener er et annet yrke/kompetanse RBH ikke behersker.
Lions led by donkeys.

Heispassasjer

Nå er vi straks inne i siste uken av overgangsvinduet og 1. mars havner på en søndag. Hvordan blir det? Kommer vinduet til å være åpent til mandag 2. mars?

Klaus_Brann

Hans manglende overganger, overgangsrot osv. har ikke noe i en overgangstråd å gjøre, helt enig.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Willy Wonka

Hahaha....er det noe dårlig dop ute å går her eller??

Mange kreative påfunn her. Tror det er en del som sliter med å forstå hva som er i ferd med å skje i samfunnet vårt for tiden. RBH skal ihvertfall ha kredit for ikke å kjøpe Molskred til overpris.

Kjære Observed og LJS...dere har ikke noen flere kreative historier på gang da??
Jeg venter i spenning. Det er vel snart på tide å vkne opp å ta en titt på kalenderen.

Observed

Var vist Nilsen som hadde stått å sagt noe greier til spillerne, og så hadde RBH sagt ett eller annet og av brudt Nilsen, da sa nilsen nu e d æ som snakke. Så skjedde det samme en gang til, og da hadde Nilsen gitt ganske klar beskjed. Kilde er en som har vært nede å sett på. Er egentlig ingen big deal da. Var bare litt vittig for det ble vist litt flau stemning.

Observed

nei, men han skal vist prøve å signere morten berre, vidar riseth, magne hoset og demidov.

Willy Wonka

Beklager Observed. Jeg tror ikke på det du sier. Enkelt og greit

Observed

ok, er ikke ute etter å prøve å overbevise deg heller.

Willy Wonka

Nei, men du er tydeligvis ute etter å spre usannheter.

monzilla

Hva med å spore tråden tilbake til overgangsmarkedet?

Noen som har hørt noe nytt?

stig

Vinduet er vel vitterlig åpent til 31. mars
Nettsideansvarlig

steinbygger

Quote from: Willy Wonka on February 22, 2009, 15:01:23 PM
Beklager Observed. Jeg tror ikke på det du sier. Enkelt og greit


Kan ikke forstå at det er noen her inne som tror på han, hvis man går gjennom e 49 innleggene som han har skrevet så er det kun 1 ting som ikke har stått i media eller som har vært pisspreik. Det er at det har vært vurdert at PVM skulle omskoleres til back, men dette var noe som MIM og PVM diskuterte i fjor.

Gårsdagens rykte var at det var møter på stadion med hardball, rart at ikke en av mine kilder var med der da...  Dagens rykte var at RBH hadde blandet seg inn mens SN snakket med spillerene, nå var ikke RBH på La Manga så mange dagene og når han var der (og Brann ikke spillte kamp), så skal han ha vært mest opptatt av å ta vare på sponsorene som var med til La Manga.

Hvis ikke Observed finner på ryktene selv, så burde han få seg noen nye kilder, for de som er kildene hans i dag må ha fått seg mang en god latter hvis han tror på alt han selv legger ut her.

Heispassasjer

Quote from: stig on February 22, 2009, 16:06:10 PM
Vinduet er vel vitterlig åpent til 31. mars


Javisst er det det......  :-[

Dr. Nansen

Snakkte med vår alles Tommy Knarvik i Tromsø på fredag og han var tvilende til at Moldskred skulle bli klar for Brann. Forstod det sånn indirekte at det var mangel på samarbeidsvilje fra Herr Sportsdirektør der oppe i nord som var skyld i dette.. No e vel ingenting av dette noe hemmelighet, men det satte vertfall en spiker til i kisten for mitt håp..

For øvrig hadde Martin Knudsen nachspiel.. Useriøs type. Gla vi ble kvitt han..

Brannfan23

Hvis de klarer å skvise ut 15 mill til spillerkjøp, har vi da nok til en spiss, sikre Austin, ny høyreback og venstrekant?

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Go Up