• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger 2011

Started by BBB-Tony, May 07, 2008, 14:10:56 PM

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Go Down

BBB-Tony

Quote from: pidre on July 16, 2008, 11:39:28 AM
SARIC til Sandefjord!

Har Brann sovet i timen? Saric er ung (23), scorer mye mål, akklimatisert norsk fotball og bosman.

Er det ikke slike spillere Brann ser etter? Spørsmålet er om han er god nok, men har jo puttet mye mål for et middels/dårlig 1. divisjonslag.

Etter mitt syn en squadplayer for Brann, med potensiale til å utvikle seg videre.


Saric er overhode ikke god nok til å iføre seg Brann-drakten syns jeg. I den situasjonen vi er i nå, så bør vi lete etter noe sprekere enn Saric...
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Klaus_Brann

Jepp, det blir litt som å hente Knut Walde. Han er god nok for Løv-Ham, men ikke nødvendigvis mer enn stallfyll for Brann.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

BBB-Tony

Overganger som denne drømmer jeg om skal bli en realitet for Brann:

http://fotball.bt.no/england/article113169.ece

Og fått inn Djemba Djemba hadde vært utrolig bra! Han floppet riktignok etter en stund i Man utd, men han er uansett en meget god fotballspiller som hadde forsterket absolutt alle lag i Skandinavia!
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

osoerli

Quote from: nummer9 on July 16, 2008, 13:36:06 PM
Håper Brann ser etter en spiss på høyere hylle i denne omgang. Bør kunne benyttes i rotasjon med våre 2 andre toppspisser i høst.

Winters og Ludde ser jeg på som ferdige i Brann etter sesongen, men hva skjer med det svenske hurtigtoget som er på utlån i Sverige? Kommer han tilbake i Brann neste sesong er det kanskje ikke så interessant å signere enda en squad-player-spiss?

Det svenske hurtigtoget sliter benken i Elfsborg, kjem innpå 10 min før slutt i dei fleste kampar, har skåra 1 på 13 kampar.  Elfsborg ligg på 2. i allsvenskan
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

TheRock

http://www.youtube.com/watch?v=3Sp3mXC_UmU

Etter 0:53 kommer målet. Er også innblandet i 3-0.

Innlandsmax

Abiodun tilbake på treningsfeltet på Hamar i går, uten at HamKam har fått noen forklaring på hvor han har vært. Observert på Gardermoen, og nå med John Shittu (ingen mindre!) som agent, så er det vel "business" det har dreid seg om. Blid som ei fele var han visst også.

På Hamar er de naturlig nok ikke like blide. Erlandsen sier i dagens HA at Abiodun er uaktuell til å spille i kamp, men at han har en kontraktsfestet rett til å trene. Kaptein Marcus Ringberg betrakter Abiodun som en som har valgt å melde seg ut, og opererer med at det er mann "vi må klare oss uten".

Som jeg før har sagt på dette forumet, så er det ingen tvil om at Abiodun på sitt beste er en svært verdifull spiller: Sterk, rask, godt rykk, får med seg ballen i fart og under påtrykk av hissige forsvarere.

Fyren trenger imidlertid et intensivkurs i hva det betyr å spille på et lag, et intensivkurs i hva en kontrakt er, samt muligens en barnevakt/personlig assistent.

Kontrakten hans går ut ved nyttår, så dermed har han vel lov å snakke med andre klubber. Spørsmålet er vel om det fins klubber som vil snakke med han... Syns det er banskelig å anbefale han for Brann i alle fall. Måtte i såfall være om spillet ble bygd rundt han, med han som eneveldig monopolist på å putte, og innehavende "the Star"-posisjonen.

Tommelen ned fra min side.

PS: Eneste kommentar fra en hoderystende Abiodun til dagens HA: "Det er HamKam som har brutt kontrakten"...

Xminator

Det er jo mulig ett år under Dembas vinger hadde gjort ham godt... Men han glir ikke akkurat inn i Branns profil med småbarnsfedre ...

aso008


Straffe!!!

Sannsynligvis en solid agurknytt, og dersom det er noe av realisme i nyheten står vel en eller annen olje-oligark bak, men tanken om denne løsningen i Brann er jo hyggelig:

http://fotball.bt.no/internasjonal/article113234.ece

Belfort

July 17, 2008, 11:19:23 AM #709 Last Edit: July 17, 2008, 11:31:55 AM by Belfort
Quote from: aso008 on July 17, 2008, 10:49:01 AM


Jeg forstår derimot artikkelen at man kommer til og konsentrere seg om Norden. Skulle gjerne ønsket at Brann så utenfor Nordens grenser.

Klaus_Brann

Jepp, det virker som de ikke har kapasitet til å holde øye med noe særlig annet enn Norden, så da er det kanskje på tide å hyre inn fler speidere...
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

storB

Hva er neste naturlige karriere valg hvis du har spillt på øverste nivå i Barcelona i en årrekke? Jo, tydeligvis Usbekistan ??? ??? ??? for Etoo...ganske besyndelig(om det e rett ord) hvis denne overgangen går igjennom... :P

http://fotball.bt.no/internasjonal/article113234.ece


Hørte eg noen rope Fowler til Brann 8)
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

Klaus_Brann

Nei, absolutt ikke. Avdanka kar. Hadde heller valgt Helstad på en dårlig dag.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Belfort

En god artikkel som understreker at man må ha en definert plan med speider arbeidet sitt og ikke minst så må man dekke større områder enn Norden som Brann har av en eller annen grunn sagt er det primære mål.
http://www.nettavisen.no/sport/fotball/tippeligaen/article2077628.ece

Xminator

Så da kunne de barbert bort 5 millioner av talentsatsingen og brukt pengene til speiding. Hadde garantert gitt bedre resultater.

thesevs

Brann kan komme til å ta kontakt med Morten Moldskred (27) når neste overgangsvindu åpner.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Gepard

Enormt skeptisk. Moldskreds kvaliteter kommer først og fremst til rette på KG, i tillegg har han en skadehistorie som ikke akkurat er kort...

TIL vil sikkert kreve min 7-8 mill for han, vi bør heller legge til 5-6 mill og satse på en ung spiller, eks yngstemann Elm fra Kalmar. Hardball er neppe med på Moldskred, så skjønner ikke hvorfor man ikke heller ser på spillerne som pengefolkene vil være med på. Når vi først er på Hardball-kjøret så får en fortsette der, inntil man selv er i stand til å hente skikkelig kvalitet.

Belfort

Her bør vi holde oss unna. Mjelde og Brann har tidligere hatt en fetisj for spillere som enten er skadet eller har en vond skadehistorie, nå bør vi ha lært!

olebrann3

har ikke yngsteman elm stokke til herenveen?

redigert:
jo det har han, artikkel er her http://fotball.bt.no/internasjonal/article113206.ece

Langhår

Moldskred har vært skadeforfulgt og det er selvfølgelig en risiko der. Likevel har han en målteft som virker meget stødig i og med at han på mange måter har begynt der han slapp ifjor. Dette er avveininger jeg regner med Brann gjør og som vil gi seg uttrykk i størrelsen på et eventuelt bud.

Vi trenger flere målscorere i laget og jeg tror Moldskred kan være en løsning der.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Brann&Bergen<3

Quote from: Gepard on July 18, 2008, 15:49:54 PM
Moldskreds kvaliteter kommer først og fremst til rette på KG


E jo ikke det verste det, han blir vel hentet inn som kortsiktig erstatter for Helstad til han e frisk og en utfordrer når Helstad er tilbake. Og med tanke på at Helstad suger på KG så vil han være et naturlig valg i de kampene. Så er det sånn at det kommer nok MINST en bane til med KG til neste sesong (Odd)

Quote from: Belfort on July 18, 2008, 16:01:46 PM
Her bør vi holde oss unna. Mjelde og Brann har tidligere hatt en fetisj for spillere som enten er skadet eller har en vond skadehistorie, nå bør vi ha lært!


som f.eks Bakke?

Lurkin

Skeptisk til Moldskred. Han vil ikke forsterke oss ute i Europa, og han er litt for gammel mtp at vi i utgangspunktet skal kjøpe inn en benkegutt.
Berømte Brann fra Bergen

Xminator

Er ikke så bekymret for Moldskred mot bedre motstand. Der er hurtigheten og målteften det som teller. Tippeligaen for Brann kan bli en verre nøtt. Lagene møter Tromsø på en helt annen måte enn de møter Brann. Hadde Brann fått kontre tilsvarende som Tromsø i en hel sesong hadde vi hatt oppsvisninger som mot BG annenhver serierunde.

Helst burde vi hentet både Hoff og Moldskred. Da hadde risikoen for flopp vært en god del mindre.

Breiflabben

Denne artikkelen tyder på at det kan være rom for forhandlinger om Moldskred. De har jo problemer med å betale avdragene for Helge Haugen.

http://www.nordlys.no/sporten/til-magasinet/article3673646.ece
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of sigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses. HIT IT!.

chucki


BBB-Tony

Med den prisen FCK betalte for han (19 mill), så har han nok aldri vært aktuell for Brann en gang!
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

dudo

SEK 19mill=NOK 16mill. Skal vi ha en Helstad-erstatter som kan prestere fra dag 1, også i Europa må vi nok regne med å betale i den størrelsesordenen. En spiller i den prisklassen annenhvert år, og 10+ mill de andre årene må vi nok finne oss i å betale om vi vil bli det beste laget i Norden.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

dudo

Og har jeg ikke før sagt det så melder VG at Brann har lagt inn et bud på 15 mill for Lyns Ighalo. 15 mill! Nå snakker vi satsing! Regner med at dette er et Hardball-prosjekt, men det lover okke som godt for betalingsviljen!

dudo
-positiv
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Nixon

Positiv herfra også! Og du har nok rett i at Hardball sine 10 mill går her, ja.

Men hvor god er han egentlig? Jeg har fått med meg noen sinnsyke innhopp med driblekunst som man ikke ser så mye av her i Norge. Men hva med det taktiske og spilleforståelse? Det er ikke til å komme forbi at det betyr ganske mye i den norske serien. Vi ser jo at Demba har problemer...
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

dudo

Tja, han har 4 mål og én assist på 412 minutter i TL i år (3 fra start, 8 innhopp), noe som absolutt lar seg høre. Og vi så sist hvordan han skapte furore i forsvaret vårt da han kom inn mot oss (uten at det er noe kvalitetsstempel i seg selv). Ser man til VG-børsen så leder han faktisk den med sine 5,83 poeng, 15. plass med 5,33 hos Dagbladet, midt på treet hos 100% mens nettavisen/tv2 av en eller annen grunn ikke har han på listen.

Ellers er han ikke fremmed for å flytte på seg: http://tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2077339.ece
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Nixon

Jeg tror ikke vi skal ta noen gleder på forskudd her. Jeg har på følelsen at en utenlandsk klubb ikke vil la Brann stikke av med dette talentet uten sverdslag. Og da kommer vi til å tape budrunden.

Men uansett godt å se at Brann satser på øverste hylle!
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

dudo

Jojo, poenget er at noen har bladd opp 15 mill. Det er mer enn jeg forventet, for å si det forsiktig. Pengene er der altså.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Frøken Solli


Langhår

Spennende at noe skjer. Virkelig kjekt å se at BruunH og co er på hugget etter forsterkninger. Ighalo er utvilsomt en spennende spiller, men uferdig. En mann for fremtiden som allerede nå har basisferdigheter til å lage helvete for ethvert norsk forsvar. Og selvsagt; et potensielt salgsobjekt i 20-30 millionersklassen. Det er vel derfor Hardball er med.

Kan dette være Helstad erstatteren og grunnen til at Helstad ikke får innfridd sine krav? I så fall kan det være plass til Moldskred også. Winters reiser uansett hjem etter sesongen, Ludde er ferdig og Armann Bjørnsson er det vel knapt noen som anser som aktuell som spiss i Brann.

Ighalo, Moldskred og Hoff? Ja da skal jeg si meg fornøyd.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Det er veldig mye penger for en spiller som enda bare er talent. Nå blir det jo ikke noe av all den tid Lyn ikke ville selge selv for 15 millioner. Så da må man ett hakk lenger ned på listen til Aabrekk...

olebrann3

Overaskende bud fra Brann ville eg sakt... Greit å se at vi kan by 15 mill på en spiller, men tror ikke vi skal by så mye mer på han enn det... Det er en grunn for at han ikke starter i lyn..

i tillegg skulle de få 20% av neste salg(noe som fort hadde blitt mye)

abe78

Nesten utrolig at Lyn ikke selger når en tar med situasjonen til klubben! Mildt sagt friskt av Brann - enig med X i at 15 mill for et talent er veldig mye. Tror ikke Brann ser etter en Helstad erstatter, men vi trenger erstatter for Ludde og Winters.
.og husk!

Langhår

Quote from: Xminator on July 19, 2008, 09:58:05 AM
Det er veldig mye penger for en spiller som enda bare er talent. Nå blir det jo ikke noe av all den tid Lyn ikke ville selge selv for 15 millioner. Så da må man ett hakk lenger ned på listen til Aabrekk...


Absolutt. Det vil alltid være et sjansespill med slikt. Men det er jo dette Hardball vil ha, de vil jo ikke kjøpe etablerte spillere, så da regner jeg med de er villig til  å ta risikoen også. Det er antagelig langt billigere for Brann å hente Igahlo med hjelp av Hardball, enn å hente f. eks Hoff alene. Men hva som gir best sportslig resultat i årets sesong er sannsynligvis etablerte spillere. Derfor håper jeg på en blanding. Brann må gjerne hente Igahlo, men det kan ikke stoppe der, vi trenger også erfaringen som eldre spillere kan bidra med.

Hva skjer forøvrig med venstrebacken? Har brann tenkt å møte høsten med en Hanstveit som ikke har signert og Guntveit som backup? Håper virkelig ikke det.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

olebrann3

de sa vell at på venstre siden var det ikke vits å hente en ny back, grunnen var at de hadde hatt 3 stk men hanstveit hadde ikke latt noen av de få sjansen... Men forøvrig spiller hanstveit mye bedre når det sitter en på benken klar til å ta plassen. Når det gjelder spiss, må det gå ann å prøve å finne en sapara type.. vi har tross alt 15 mill så da kan man kanskje finne noe. Men spilleren bør bli fulgt lenge så man ikke flopper, så vi må også ha en spiss no

Xminator

Om 15 millioner er ett faktisk bud så har Hardball stått for 7.5 av dem. Var vel en av de nye reglene at Hardball ikke ville stå for mer enn 50% av ett kjøp.

Tror for øvrig ikke Brann er spesielt glad for at budet ble lekket til pressen. Det setter jo på mange måter prisnivået på hva Brann er villige til å gi. Det var nok en del spillere på listen som steg betydelig i verdi etter at diverse fotball-ledere leste dagens VG...

At budet er gitt med kort tidsfrist er jo naturlig. 1) vi trenger angriper klar 1. august. 2) Brann har alternativer
Det kan også tyde på at noen vil kjøpe Helstad. Det er jo selvsagt noe vi overhode ikke ønsker om vi skal til CL og kjempe om seriegull...

Lyn har selvsagt all interesse av å lekke ett slikt bud. Det er såpass høyt at det vil få fart i en del utenlandske klubber. For klubber som Hoffenheim blir det betydelig dyrere og vanskeligere å kjøpe Igahlo fra Brann enn fra Lyn.

BBB-Tony

July 19, 2008, 10:29:57 AM #740 Last Edit: July 19, 2008, 10:45:06 AM by tonynord
Spennende med Ighalo-bud! Men om Lyn er villig til å la han gå for 15 mill er jeg litt tvilende til. De trenger ritkignok penger, men jeg tror det er spillere som står før han i køen av de som skal vekk. Lyn kunne nok tenkt seg å selge han til utlandet for vesentlig mye mer slik de gjorde med Mikel. Mikel var heller ikke fast på laget fra starten av, men kom etter hvert. Noe denne Ighalo også antaglig gjør for ett stort talent har han absolutt, og får vi han for 15 mill, så sier jeg ja takk! Han er ett stort videresalgsobjekt og vil garantert bli solgt for mye mer om han gjør det bra i serien og Europa for Brann. Kjør på! Endelig skjer det noe...

Ser nå at det første budet er avslått, men Ighalo selv er positiv til en overgang til Brann. Det kan jo hende at Hardball spytter inn 10 mill og Brann står ved de 7,5 som de nå har inne. Noe som gjør at budet kan ende på 17,5 mill. Nå har Hardball som Xminator sier inne 7,5 mill i budet og Brann det samme.

Edit: Lyn vil ha 20-30 mill for han. Byr Brann og Hardball 17,5 mill nå og 20 % av videresalg, så kan det komme opp i en akseptabel sum. Selger Brann Ighalo for 30 mill, så kan Lyn inkassere 6 mill av videresalget. Men det spørs om ikke utenlandske klubber nå øyner å kjøpe han for en relativt "billig" penge slik Lyn sin situasjon er om dagen...
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Belfort

Imponerende bud fra Brann. Ellers må jeg si det er beundringsverdig hvilken utømmelig gullkilde Lyn har funnet i Nigeria. Den ene etter den andre ankommer Lyn for en slikk og ingenting og blir videresolgt for det mangedobbelte. Skulle ønske Brann kunne funnet gode områder i Afrika eller Sør-Amerika som de kunne hentet spillere fra. Men nå har jo Brann avgjort at det er Norden som er deres satsingsområde..

Falkman

Quote from: Belfort on July 19, 2008, 10:46:37 AM
Imponerende bud fra Brann. Ellers må jeg si det er beundringsverdig hvilken utømmelig gullkilde Lyn har funnet i Nigeria. Den ene etter den andre ankommer Lyn for en slikk og ingenting og blir videresolgt for det mangedobbelte. Skulle ønske Brann kunne funnet gode områder i Afrika eller Sør-Amerika som de kunne hentet spillere fra. Men nå har jo Brann avgjort at det er Norden som er deres satsingsområde..
Quote from: Belfort on July 19, 2008, 10:46:37 AM
Imponerende bud fra Brann. Ellers må jeg si det er beundringsverdig hvilken utømmelig gullkilde Lyn har funnet i Nigeria. Den ene etter den andre ankommer Lyn for en slikk og ingenting og blir videresolgt for det mangedobbelte. Skulle ønske Brann kunne funnet gode områder i Afrika eller Sør-Amerika som de kunne hentet spillere fra. Men nå har jo Brann avgjort at det er Norden som er deres satsingsområde..


Lyn har truffet bra innimellom, men de er også ansvarlig for flere av de største import-floppene i  modernt tid. å hente spillere fra afrika eller sør-amerika er og blir et risikoprosjekt.

Falkman

Quote from: tonynord on July 19, 2008, 10:29:57 AM
Spennende med Ighalo-bud! Men om Lyn er villig til å la han gå for 15 mill er jeg litt tvilende til. De trenger ritkignok penger, men jeg tror det er spillere som står før han i køen av de som skal vekk. Lyn kunne nok tenkt seg å selge han til utlandet for vesentlig mye mer slik de gjorde med Mikel. Mikel var heller ikke fast på laget fra starten av, men kom etter hvert. Noe denne Ighalo også antaglig gjør for ett stort talent har han absolutt, og får vi han for 15 mill, så sier jeg ja takk! Han er ett stort videresalgsobjekt og vil garantert bli solgt for mye mer om han gjør det bra i serien og Europa for Brann. Kjør på! Endelig skjer det noe...

Ser nå at det første budet er avslått, men Ighalo selv er positiv til en overgang til Brann. Det kan jo hende at Hardball spytter inn 10 mill og Brann står ved de 7,5 som de nå har inne. Noe som gjør at budet kan ende på 17,5 mill. Nå har Hardball som Xminator sier inne 7,5 mill i budet og Brann det samme.

Edit: Lyn vil ha 20-30 mill for han. Byr Brann og Hardball 17,5 mill nå og 20 % av videresalg, så kan det komme opp i en akseptabel sum. Selger Brann Ighalo for 30 mill, så kan Lyn inkassere 6 mill av videresalget. Men det spørs om ikke utenlandske klubber nå øyner å kjøpe han for en relativt "billig" penge slik Lyn sin situasjon er om dagen...


er nok sannsynslig at han havner i  utlandet, ja. når det gjelder videresalgsklausuler, er det vel vanlig å trekke fra  det beløpet som ble betalt ved den opprinnelige overgangen.  hvis Brann  kjøper for 17,5, og selger for 30  vil Lyn få 20% av det overskytende beløpet (12,5 mill).. tror jeg,da.

Texas

positivt overrasket over dette budet. har sett ighalo i en del kamper denne sesongen, og jeg har blitt meget imponert. En spiller jeg faktisk har ønsket til brann. Må si at Lyn har is i magen. Her sitter klubben med et budsjett som viser røde tall, en eier som ikke vil spytte inn mer midler, og ingen kjøpere,men allikevel sjanser de på at de får mer hos en annen klubb.

storB

Ble positivt overrasket over dette budet. Ifølge VG vil ikke Lyn selge for mindre enn 20 mill. Høyner Brann med 5 mill får de altså Tippeligaens nest største spisstalent foran nesen til flere store europeiske klubber. Tarik er vell pr dagsdato det største spisstalentet i Norge...Gledelig at Brann setter sin elsk på slike spillere med internasjonalt snitt.Trodde forøvrig at Moldskred/Hoff var mere aktuelle, men at Hardball er skeptiske til deres alder spiller vell inn her..
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

Danny

Virkelig spennende. 15 mill må være et av de høyeste budene en Tippeligaklubb har gjort på en Tippeligaspiller. Ighalo er en fremtidig stjerne, pengene vil Brann helt sikkert tjene inn igjen, og har nesten på følelsen at Lyn-styret avslo av frykt for å gjøre en bommert, men lett kan det ikke ha vært. Håper Brann kan gjøre mer i denne saken. Dette var en positiv overraskelse, det har vært stille i Idrettsveien en stund nå.

storB

Nå har forøvrig vår største konkurrent til konge tittelen i Skandinavia, FCK, kjøpt inn nok en klasse spiss. Cesar Santin,brasse fra svenske Kalmar. Det hardner til altså, viktig at ikke vi står med lua i hånden og sakker akterut...http://www.ba.no/sport/fotball/internasjonal/article3674559.ece
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

osoerli

Ein måte å "kjøpa" seg til gull på er jo å kjøpa gode spelarar frå lag framfor oss på tabellen.  Då er det jo litt mindre risiko for at ein flopp er ein flopp.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Yngve

Fantastisk at dei prøvar seg på Ighalo i stadenfor Moldskred. Ighalo er framtidige pengar og ikkje minst kvalitetar av internasjonalt snitt. Moldskred plar vera god på haustsesongen, skada resten og er alt for gamal. Definitivt ikkje noko CL materiale.

Det er spanande å sjå kva dei jobbar med der oppe i idrettsveien.

Go Up