• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger 2011

Started by BBB-Tony, May 07, 2008, 14:10:56 PM

0 Members and 16 Guests are viewing this topic.

Go Down

Klaus_Brann

Quote from: dudo on December 31, 2008, 00:56:02 AM
Herregud da mann, hva er det å hisse seg sånn opp over? Så og si enhver spiss som spiller for en av toppklubbene i de skandinaviske toppdivisjonene og som er tilgjengelig er mer enn verdt å sjekke ut. Skal man snakke om useriøsitet er dine flåsete kommentarer om Dylan i en særklasse. Jeg snakket aldri om å "hente han", det var kun et spørsmål om det kunne være noe for oss.


Jeg hisset meg litt opp etter det første innlegget ditt ja, for jeg synes det var useriøst, det var ikke noe mer. Det med Dylan var for å vise deg hvor håpløst jeg mente forslaget (nei, unnskyld, spørsmålet) ditt om denne mannen var.
Selv om Brann er i spisskrise, så er det ikke etter min mening dermed sagt at vi henter hva som helst, bare fordi de spiller i øverste divisjon i skandinavia. Han er utfra statistikken, og de kampene jeg har sett, ikke noe å sjekke ut for Brann.

Quote from: dudo on December 31, 2008, 00:56:02 AM
F eks sier fotbollsexpressen at han kanskje var Allsvenskans beste spiller i år: http://www.fotbollsexpressen.se/1.1392281

Jeg velger å høre mer på dem enn deg, selv om jeg er åpen på at jeg ikke vet om han er en spillertype vi trenger. Dog har han figurert mye som offensiv midtbanespiller, og også litt på kantene - men vi trenger kanskje ikke det heller?


Vi trenger det, men det er ikke på midtbanen skoen trykker nei, spiss kommer definitivt i første rekke. Det siste jeg vil ha er at vi henter en allrounder, slik at det blir vingling med hvilken posisjon man skal spille for enda en spiller. Vi trenger en som vet hvor målet står. Jeg har som jeg har sagt allerede, kun sett han et par kamper, da var han ikke så god. Dessuten måles spisser ofte hovedsaklig utfra hvor mange mål de scorer, og der har han ikke akkurat statistikken med seg.

Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Xminator

December 31, 2008, 07:06:37 AM #4101 Last Edit: December 31, 2008, 07:09:09 AM by Xminator
Han omtales vel som "støttespiss", eller en spillertype som ligger litt lavere i banen. Det er ikke først og fremst der vi trenger spiss, det er jo en rolle både Karadas og Demba dekker. Om Brann skal brenne pengene på bare en spiss før 2009-sesongen så må vi ha en spillertype som lukter på offside-grensen. Der passer han nigeria-araberen godt inn. Huseklepp passer jo greit inn også, men vi trenger en til og det bør være en spiller som er hentet som forsterkning og ikke backup.

I tillegg er også Huseklepp en spillertype som trekker mer i støtterollen enkelte kamper. Jeg kunne tenkt meg å se Brann spille med to raske og bevegelige spisser i enkelte kamper. Jeg har en teori om at dette er vanskeligere å forsvare seg mot enn den mer tradisjonelle oppstillingen med en høy påle og en liten rask en. Litt av det vi ble "lovet" i sommer med Ighalo-Helstad.

dudo

Han omtales som Allsvenskans kanskje beste spiller, med spillerforståelse og kreativitet som sine styrker, og kan benyttes både som spiss, kant og offensiv midtbane (noe han har blitt gjort, og som kan være med å forklare en noe laber målrate). Jeg sier ikke at dette nødvendigvis er et kjempekjøp for Brann, jeg er enig i at vi i første rekke trenger en rask bakromsspiss - men jeg vil presisere, kanskje spesielt overfor klaus at det går an å ha to tanker i hodet samtidig. Og at det ikke er nødvendig å hyle og skrike om Dylan og Bjørnsson bare fordi man ikke er helt sikker på hva slags spiller det er som blir nevnt.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Henrik8

Når det er så lite rykter som det er nå, går jo i stor grad denne trådens siste sider ut på å foreslå spillere Brann kanskje burde se på. At Dudo finner det bryet verdt å nevne en spiller fra AIK som ser ut til å være tilgjengelig, og som han har lest om i en artikkel om Nannskog, er da bare glimrende. Han stiller jo bare spørsmål om spilleren kunne vært aktuell å se på.

Slik som markedet er nå er det klart at AIKs beste spiller kan være interessant for Brann. Så viser det seg kanskje, når man ser på ham, at han likevel ikke er typen, f eks fordi han er en "støttespiss". Hva er problemet? Da har man jo bare gjort det Dudo sa, å se på ham. Det er jo nettopp det en må gjøre for å finne ut om han er interessant eller ikke.
Kjør over pakket 09`

Langhår

Morten Moldskred gjør fremdeles hva han kan for å komme seg bort fra Sameland. Han er krystallklar på at han vil vekk uansett hva som skjer.

Hadde han spillt i Brann hadde nok dette vært grei skuring. BruunH ville garantert ha sluppet ham, "siden det er umulig å holde igjen spillere som ikke vil bli her". TIL er tydeligvis smartere enn som så; de biter seg fast og venter på et større bud. Skulle ikke forundre meg om Brann blinker først og slenger èn mill eller to ekstra på bordet.

http://fotball.itromso.no/eliteserien/article125242.ece
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Henrik8

TIL har jo vært slik når det kommer til overganger i lang tid. Få andre klubber som er bedre tid å dra hver krone ut av interessere klubber. Jeg tror også Brann "blinker først", som du sier.
Kjør over pakket 09`

Christian

Dette har jo litt med timing å gjøre også. Brann sine tilfeller (Soma, Kvisvik, Helstad) har gjort dette like i forkant av ny sesong eller midt i sesongen. Da funker det langt dårligere "å bite seg fast og vente på et bedre bud". Da er det å finne en grei løsning som er første prioritet.

Brann har kanskje vært i overkant lett å ha med å gjøre for spillere på dette området, men vi kan jo fortsatt håpe det har hatt en positiv effekt også.

thesevs

Representanter fra supporterklubbene til de 16 Tippeligaklubbene som skal kjempe i 2009 har talt, og der er ingen tvil: Alanzinho er den spilleren flest kunne tenkt seg å se i sin egen klubb dersom de fikk hentet spillere fra konkurrentene.

Brann
Frode Hellebø, leder i Bataljonen, ramser opp følgende spillere: Espen Hoff, Morten Moldskred og Karim Essediri.

Brann har lenge vært ute etter Morten Moldskred, mens seriemester Stabæk har hentet Espen Hoff, som dermed neppe blir tilgjengelig med det første.

http://www.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2489793.ece
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Herr Smed

Quote from: thesevs on January 01, 2009, 14:03:45 PM

Brann
Frode Hellebø, leder i Bataljonen, ramser opp følgende spillere: Espen Hoff, Morten Moldskred og Karim Essediri.



Hellebø må gå?
Alle må gå.

moffy_

Dette føyer seg inn i rekken av merkverdige uttalelser til pressen fra Brannsupporterenes talsmann!
Jeg synes Frode har litt for mange rare meninger til at han kan gå ut å snakke på vegne av oss supportere!

Det hadde gått an å svare slik som RBK eller VIF's talspersoner istede for å komme dragende med en spiller som nylig har signert for en konkurrent og en meget svak lillestrømspiller som faktisk aldri har prestert for noe topplag! Han sier jo da at begge disse to ville styrket Brann noe jeg finner meget lite sannsynlig!

At han gjerne skulle sett Moldskred i Brann er jo selvfølgelig helt greit da det er viden kjent at Brann ønsker denne spilleren!
Eg sitter på Frydenbø og eg e stolt av d!

Henrik8

Karim Essediri? Seriøst?
Kjør over pakket 09`

smaalanda

Ser ut som Hellebø tok en god gammeldags "dagen før dagen" fylla. Sikkert ikke første gang.
KMO!!!

Yngve

Quote from: Herr Smed on January 01, 2009, 14:51:30 PM
Quote from: thesevs on January 01, 2009, 14:03:45 PM

Brann
Frode Hellebø, leder i Bataljonen, ramser opp følgende spillere: Espen Hoff, Morten Moldskred og Karim Essediri.



Hellebø må gå?


Om ikkje anna eit kremeksempel på at me på tribunen ofta berre bør halda oss der og la andre styra og trena klubben...

Herr Smed

Quote from: smaalanda on January 01, 2009, 16:22:16 PM
Ser ut som Hellebø tok en god gammeldags "dagen før dagen" fylla. Sikkert ikke første gang.


Eneste plausible forklaring.
Alle må gå.

Xminator

Begynner å bli noen år siden Essediri var en drømmeovergang ja.

Romarius

Gørrkjedelig vinter:
-Knapt et overgangsrykte, selv nå kun 2 uker før Brann drar på første utenlandstur.
-Lite penger å handle for
-En stall som pr i dag ikke gir håp om noe særlig mer enn en ny kjedelig midt på treet-sesong.

Det bør fanden meg skje noe snart, om ikke annet for å få opp gløden og optimismen i byen. Uten et par nye og skikkelig spennende nysigneringer, går vi nok en gang inn i en ny sesong uten den ekstra gløden og det trøkket vi bør og skal ha. I fjor tok det aldri av, da var vel både vi og laget mette. I år? Tja, skulle gjerne hatt en grunn til å være mer optimist, slik jeg gjerne er når de første treningskampene nærmer seg. og det kun er 10-12 uker til seriestart.

Ny trener trekker dog opp, det er noe nytt og et spenningsmoment. Og det skal ikke så mye til, en ny spennende spiss f.eks., så bobler den deilige presesongoptimismen opp på ny igjen.

Xminator

Tja, det har da vert en heller normal vinter hva rykter angår.

Jeg blir ikke virkelig bekymret før de kommer hjem fra 2 ukers treningsleir uten en eneste prøvespiller.

1. januar åpnet det europeiske overgangsvinduet.
8. januar åpner det norske overgangsvinduet.
17. januar reiser Brann på første treningsleir. Om man har ett førstevalg på blokken så er han klar før denne datoen.
31. januar stenger vinduet i Europa. Herfra og ut øker sjansen for sjokkoverganger mellom norske klubber, og en del benkeslitere i europeisk fotball begynner å ønske overganger.
.
28. februar: Treningsleir. Forsterkinger bør være klar før dette for å faktisk være forsterkninger og ikke spillere som må spilles inn i laget i seriestarten.
.
15. mars: Seriestart
31. mars: Overgangsvinduet stenger

Romarius

Jepp, selvsagt rett det. Er ikke så veldig bekymret foreløpig, synes bare det har vært en kjedelig og stille vinter så langt.
De fleste signeringer kommer selvsagt i januar/februar. Fjorårets "storfisk" Demba kom vel i midten av januar, og Solli kom vel ganske langt ut på vinteren så vidt jeg husker.
Håper uansett vi har evt nysigneringer klare så tidlig som mulig. Vi trenger en lang og god forsesong i år for å samkjøre laget skikkelig med ny trener. I fjor hadde vi en dårlig og kort forsesong med få treningskamper (pluss mange skader) som jeg vil tro kan forklare mye av hvorfor det ble en kjip sesong.

Langhår

Det er imidlertid ingen tvil om at det er ønskelig å ha nykommerne inn så tidlig som mulig i oppkjøringen. Foreløpig har vi fått inn Holmvik samtidig som Hanstveits eventuelle forlengelse synes og være i det blå.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

posemedsnopi

Ser uansett frem til vi kan diskutere langt mer spennende ting enn orddelingsfeil...  :D

Heispassasjer

Når Peddien er i Afrika for å se på fremtidige signeringer for Brann kan det ikke være så mye i gjære nå de første ukene i januar.....

For å spekulere litt så tror jeg kanskje at siste ord i saken om Moldskred ikke er sagt, han ønsker seg fortsatt bort fra Tromsø, og de kan ikke være for bastante på å beholde en spiller som ikke ønsker å være der.

Kanskje Brann sikrer seg Moldskred på billigsalg.....

olebrann3

når det bikker over til februar og moldskred fortsatt ikke er solgt så får vi han for 5 mill

steinbygger

Må innrømme at jeg håper at TIL ikke slipper MM på billigsalg. Misforstå meg rett, jeg vil ha MM til Brann, men for Norsk fotball er det ett sykdomstegn hvis spillere kan "sutre" seg vekk, spesiellt når de har signert nye kontrakter. Det er ingen tvil om at hvis MM hadde spillt for Brann hadde RBH solgt han for lenge siden så jeg håper at Brann kan lære litt av TIL her.

Nixon

Quote from: Xminator on December 27, 2008, 18:06:35 PM
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article4014316.ece

RBH er på ferie og nekter for å noengang ha hørt om denne Makedoneren.


http://www.nettavisen.no/innenriks/ibergen/article2485102.ece

Alimi beskylder sin egen manager for å fare med løgn.
Merkelig sak, og spørsmålet må jo bli hvorfor manageren valgte Brann av alle klubber i verden. Hvis jeg skulle startet noen rykter på den måten hadde jeg valgt Barcelona eller noe sånt!:)
Rød makt på Hansa

krakra

Skjønner heller ikke hvordan de kom fram til brann..
Det beviser vel egentlig hvor udugelig RBH er. ALLE vil til Brann, men han klarer ikke å hente en eneste en:)

Nixon

Quote from: steinbygger on January 02, 2009, 19:34:51 PMDet er ingen tvil om at hvis MM hadde spillt for Brann hadde RBH solgt han for lenge siden så jeg håper at Brann kan lære litt av TIL her.


Brann burde helt klart lagt til et nytt punkt i kjerneverdiene sine.
"Spillerne er ikke små barn, og må ikke få viljen sin hele tiden!"
Rød makt på Hansa

krakra

Evt "Klubben er overordnet alt. Spillerens ønsker vil aldri være viktigere enn klubbens interesserer"

Man skal selvfølgelig være litt fleksible og hjelpsomme. Hvis en av spillerne skal få et barn så kan han få være med på fødselen, sliter han med personlige problemer skal han få hjelp osv, men en spilleres ambisjoner og ønske om å spille i utlandet skal selvfølgelig ikke innfris på bekostning av lagets muligheter til spill i CL. Spillere som vil vekk skal kun få komme seg vekk hvis det skjer på en måte som er akseptabel for klubben. Helstadsalget skjedde etter min mening ikke på en måte som var akseptabel for klubben. Det gjorde derimot f.eks. salget av Helge Haugen og Ramiro Corrales(selv om han sutret mye så gjorde det meg ingenting da han ble solgt)

Spelaren

Quote from: Nixon on January 02, 2009, 20:23:17 PM
...hadde jeg valgt Barcelona eller noe sånt!:)


Gjorde han ikkje det då?
Gå av.

Ricky

Quote from: Heispassasjer on January 02, 2009, 18:14:12 PM
For å spekulere litt så tror jeg kanskje at siste ord i saken om Moldskred ikke er sagt, han ønsker seg fortsatt bort fra Tromsø, og de kan ikke være for bastante på å beholde en spiller som ikke ønsker å være der.


Jo, det er akkurat det de kan, og sånn har de holdt på så lenge jeg har fulgt med på fotball..

Henki

Quote from: Ricky on January 02, 2009, 23:23:53 PM
Quote from: Heispassasjer on January 02, 2009, 18:14:12 PM
For å spekulere litt så tror jeg kanskje at siste ord i saken om Moldskred ikke er sagt, han ønsker seg fortsatt bort fra Tromsø, og de kan ikke være for bastante på å beholde en spiller som ikke ønsker å være der.


Jo, det er akkurat det de kan, og sånn har de holdt på så lenge jeg har fulgt med på fotball..


Og det må de gjerne fortsette med, for det vil bare føre til at de havner i samme økonomiske dritet en gang til. Slik Brann måtte lære på den harde måten rundt 2000.
Ballen skal fremover!

dudo

Det mest spennende med dagens BA-thumbs er at noen - mest sannsynlig Nilsen, men ut fra bildet ligner det også på Opdal :-p - krever at Hanstveit erstattes.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

dudo

Det var Nilsen. Om Hanstveit forsvinner vil man ha inn en ny spiller som er best på stopperplass, men som også kan spille venstreback i nødstilfeller. (Vet han ikke at Cato er i stallen? ;-) ) Ellers kan man lese i BT at Nilsen begynner å bli noe forbannet over at Hanstveit ennå ikke har svart, og at han hadde inntrykk at det var avklart at Erlend skulle fortsette i Brann om det ikke ble noe av Celtic. Igjen kommer han med de udødelige ord: "Vi er tross alt Brann!"
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

I BT står det vel noe om at "frustrert over at ikke noe er gjort enda". Skal ikke forundre meg om ikke en kjeft i Brann har snakket med Hanstveit på en god måned, fordi "det jo var opp til ham å ta kontakt". Nå er SN i byen og RBH skal snakke med Hanstveit i helgen.

Langhår

Jeg foreslår at Nilsen tar seg av mediautspillene i forhold til spillersaker fremover. Dagens intervju i BA står i grell kontrast til BruunHs keitete og ubehagelige utspill i samme sak for noen dager siden.

Nilsen gir inntrykk av at Brann TRENGER Hanstveit fremover og sier at Brann må erstatte ham om han forsvinner. Samtidig er han krystallklar på at Brann har stukket seg langt og snart må få et endelig svar. Dermed er det åpenbart at Brann trenger Hanstveit og ønsker ham videre.

BruunH klarte å gi inntrykk av at Brann helst så at han pakket sakene sine og forsvant fortest mulig, men hvis han var ordentlig snill skulle han aller nådigst få lov å kjempe om en stopperplass og være backup på venstreback. Holmvik hadde nemlig allerede fått klippekort der. Etter min mening et skandaløst mediautspill mot av norges beste forsvarsspillere som tross alt har tjent klubben i mange, mange år.

Noen må snart ta BruunH i skole angående media.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krøvel vellevold

Helt utrolig hvis Hanstveit får lov til å trene med Brann nå når han står uten kontrakt. Det burde jo være helt uaktuelt!
Legg ned hele klubben!

Kristoffer M

Quote from: krøvel vellevold on January 03, 2009, 10:16:58 AM
Helt utrolig hvis Hanstveit får lov til å trene med Brann nå når han står uten kontrakt. Det burde jo være helt uaktuelt!


Hvorfor det? Vi har da mange eksempler på tidligere spillere som har fått trene med Brann gjennom historien. Helstad, Karadas og Olofinjana for å nevne noen.

Henrik8

Tipper han var ironisk... Er vel en respons til Gitarbroilers tidligere innlegg.
Kjør over pakket 09`

steinbygger

Quote from: dudo on January 03, 2009, 07:47:28 AM
Det var Nilsen. Om Hanstveit forsvinner vil man ha inn en ny spiller som er best på stopperplass, men som også kan spille venstreback i nødstilfeller. (Vet han ikke at Cato er i stallen? ;-) ) Ellers kan man lese i BT at Nilsen begynner å bli noe forbannet over at Hanstveit ennå ikke har svart, og at han hadde inntrykk at det var avklart at Erlend skulle fortsette i Brann om det ikke ble noe av Celtic. Igjen kommer han med de udødelige ord: "Vi er tross alt Brann!"


Vi er tross alt Brann kommer til å bli en klassiker. Stein på stein blir bare en vits i forhold til Vi er tross alt Brann. Sier også litt om SN sine ambisjoner.

krøvel vellevold

Quote from: kris2ffer on January 03, 2009, 12:08:53 PM
Quote from: krøvel vellevold on January 03, 2009, 10:16:58 AM
Helt utrolig hvis Hanstveit får lov til å trene med Brann nå når han står uten kontrakt. Det burde jo være helt uaktuelt!


Hvorfor det? Vi har da mange eksempler på tidligere spillere som har fått trene med Brann gjennom historien. Helstad, Karadas og Olofinjana for å nevne noen.


Hvorfor skal en spiller uten kontrakt trene med oss? Hvorfor skal han få sitte på gjerdet i det uendelige "i tilfelle" det skulle dukke opp noe interessant, og så skal han kunne bruke Brann som nødløsning hvis det går til helvete? Enten får han komme seg avgårde til en annen klubb, eller så får han skrive kontrakt. Her går folk og klager over spillere som ikke fornyer kontrakten sin selv om det er et år igjen av den. Men når en spiller til og med er i klubben etter at kontrakten har gått ut, så er det ingen som stiller spørsmål... Nilsen må vite hva han har tilgjengelig snart. Han skal bygge opp et lag, og skal stille best mulig rustet til seriestart om to og en halv måned. Da må han vite hva og hvem han har i stallen. Og skal Brann finne en eventuell erstatter for Hanstveit, så bør han komme inn i klubben snart - ikke fem dager før seriestart. For øvrig burde ikke Brann være interessert i å ha spillere som ser på Brann som siste utvei fordi det ikke dukket opp noe bedre. Vi er tross alt Brann, som Nilsen sier...
Legg ned hele klubben!

Joggi Bogga

Quote from: krøvel vellevold on January 03, 2009, 15:45:51 PMFor øvrig burde ikke Brann være interessert i å ha spillere som ser på Brann som siste utvei fordi det ikke dukket opp noe bedre. Vi er tross alt Brann, som Nilsen sier...


Støtter denne i de fleste tilfeller, men ikk enår det gjelder Hans Tveit. Han har vist seg ekstremt lojal og har således ikke noe å bevise lenger når det kommer til klubbfølelse. Jeg er nesten sikker på at han sitter på gjerdet fordi han ønsker en ny opplevelse og ikke fordi han synes det er kjipt å være i Brann. Han fortjener å bruke rimelig tid på den avgjørelsen. Overgangsvinduet åpnet tross alt for kun 3 dager siden.

I andre tilfeller er jeg helt enig med deg. Kommer det en lykkejeger på 3 mnds kontrakt som sitter på gjerdet og venter på om han skal fornye eller ikke så er det bare å gjøre ham oppmerksom umiddelbart på hvilken klubb vi tross alt er.
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

Xminator

Det er helt greit at det settes en solid deadline nå. Ikke minst i forhold til å legge press på sportslig ledelse og styre i klubben. Det er det SN gjør nå. Han gir en generell faen i om Hanstveit kanskje muligens blir en billigere løsning for Brann, men tenker 100% på å stå best mulig sportslig når serien sparkes i gang. Om ikke Hanstveit takker ja i helgen så må jakten på en ny venstrebent spiller starte. Den går parallellt med jakten på en fullverdig erstatter for Bjarnason.

krakra


Nixon

Quote from: krøvel vellevold on January 03, 2009, 15:45:51 PMHvorfor skal en spiller uten kontrakt trene med oss? Hvorfor skal han få sitte på gjerdet i det uendelige "i tilfelle" det skulle dukke opp noe interessant, og så skal han kunne bruke Brann som nødløsning hvis det går til helvete?


I det uendelige. Nei.
Men ser ikke poenget i å hive Hanstveit ut allerede første treningsdag. Da legger vi oss på en personalpolitikk som nærmer seg LSK. Men helt greit at Nilsen legger press på Hanstveit slik at vi får en løsning de nærmeste dagene. For noe mer enn ut neste uke bør han selvsagt ikke få.
Rød makt på Hansa

Ricky

Quote from: Joggi Bogga on January 03, 2009, 16:24:56 PM
Han fortjener å bruke rimelig tid på den avgjørelsen. Overgangsvinduet åpnet tross alt for kun 3 dager siden.


For Hanstveits del har jo overgangvinduet forsåvidt vært åpent i over et halvt år nå. Helt greit at det settes en rask og endelig deadline. La Nilsen og Hanstveit ta en prat sammen (om de ikke allerede har gjort det), så får han få noen dagers betenkningstid.

dudo

Det er jo akkurat det Nilsen sier de ha gjort, og at han er overrasket over at dette ikke er avklart siden det ikke ble noe av Celtic. Noen er vanskelig her, og det er enten en av Hanstveit-gutta, eller Bruun.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Ricky

Quote from: Nixon on January 03, 2009, 18:33:29 PM
Men ser ikke poenget i å hive Hanstveit ut allerede første treningsdag. Da legger vi oss på en personalpolitikk som nærmer seg LSK.


Personalpolitikk og personalpolitikk... Brann og Hanstveit har jo ikke lenger noe arbeidsforhold, og det etter spillerens eget ønske.

Gubrask

Nå når Vaagan Moen er skadet og vi må hente inn erstatter, synes jeg Trond Olsen bør være svært aktuell å hvertfall sjekke ut. Ja, det er stor usikkerhet om han vil passe inn i 4-4-2, men jeg tror likevel han vil bli en forsterkning som vi også kan bruke til spiss.

krakra

Vi bør vel først vente å se hvor alvorlig skaden er? Hvis det stemmer at han gikk av banen selv er det nok bare et lite bein inni foten som er brukket. Da er han neppe ute veldig lenge,

Kjell249

Austgulen sier jo at han må opereres, så da kan det fort bli 6-8 uker uten belastning, for så å få en opptreningsperiode. At han er i form til seriestart er vel tvilsomt. Nå må vi ikke være like treig som vi var når Huseklepp ble skadet. Her må vi se på erstattere på kanten. DFH hadde jo vært gull, men sikkert dyr etter mål i cupfinalen.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

BBB-Tony

At Brann skal hente Trond Olsen eller DFH som erstatter for en skadet PVM som er ute i toppen 8 uker er veldig urealistisk. En slik ertsatter for PVM vil koste veldig mange millioner, og det er ikke her Brann skal bruke pengene sine nå. Da er det bedre å bruke enten Hanstveit, Holmvik eller Huseklepp på kanten inntil PVM er tilbake. Noen erstatter på 10-20 mill. kommer det hvertfall ikke, og det er det Olsen og DFH vil koste...

Kjøper Brann inn 1-2 nye spisser, så kan Huseklepp lett brukes på venstrevingen inntil videre.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Go Up