• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

3-3

Started by Gina, August 16, 2003, 17:01:49 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gina

ina

Ricky

Føyer seg inn i rekken med 3-3 mot Stabæk og 2-2 mot Rosenborg, denne her. Men denne gang feiget vi ikke ut og vi prøvde vel sånn halvhjertet å vinne kampen selv om vi fikk utligningen i trynet. Men en ting er sikkert, Opdal må i mål mot Sogndal!

ChRiStEr87

Denne gangen går ikke rønningen godt ut, det var rett ut tabbe av han!!!

Men 3-3 er et godt resultat mot viking selv om vi burde vunnet!!

Men nå knuser vi sogndal hjemme :D
roppen er i Stavanger, men hjerte er fra Bergen.

Ricky

Nå må vi nesten vinne hjemme mot Sogndal, ellers kan vi være nede i driten igjen. Lyn og Molde møtes i morgen, og da går sannsynligvis en av dem forbi oss!

Gina

Quote from: "ChRiStEr87"
Men nå knuser vi stabæk hjemme :D
ina

Gina

Quote from: "Ricky"Nå må vi nesten vinne hjemme mot Sogndal, ellers kan vi være nede i driten igjen. Lyn og Molde møtes i morgen, og da går sannsynligvis en av dem forbi oss!


Om Molde vinner går dem forbi. Tror Lyn må vinne med over 6 mål for å gå forbi oss. Uavgjort hadde vært ideelt.
ina

Brann69

Quote from: "Gina"Jeg er bitter...


Det har du all grunn til å være... Det er forbanna å være på reise en hel dag og oppleve slike oppturer - hvor en holder på å sprekke av stolthet, for så å oppleve at alt raser sammen igjen....  Skulle for f.... tro det hvilte en forbannelse over dette laget..  Om vi så hadde ledet 10-0, og noen banker inn et mål imot så bare renner baklengsmålene inn..  Ingen ledelse er en trygg ledelse. 3-3 mot Viking er på ingen måte noe godt resultatet når  Brann scorer tre flotte mål, og Viking får mål ut av ingenting..    Spillere legger opp stadig vekk, det er jævlig synd at ikke supportere kan legge opp også, det føles bare så forbanna meningsløst å følge dette laget..   Det er en kronisk sykdom...   Men neste kamp er alt glemt... I fremtiden håper jeg vi kan ha gode 2. omganger istedet.. Det hadde føltes mye bedre om vi tok igjen etter å ha lagt under enn omvendt.. Kvalikplassen er fortsatt innen rekkevidde - hurra..  

Håkon Oppdal for BRANN.

kirsti

Legge opp? Supporterar står teorien fritt til å legge opp. Lei av Brann. NO??? Før sommarferien, nja, kanskje på grensen til ok, men NO??? No e det jo morromorro!!!
ar du hette og ljå, holder du med rbk.

Brann69

>Legge opp? Supporterar står teorien fritt til å legge opp.

Ja, men bare i teorien. Det er ikke mulig å bare sperre ute de sterke følelsene man har for klubben -  det blir som å skille seg fra en du fortsatt elsker over alt på jord.. I teorien fullt mulig, men i praksis et helvete og dermed umulig..

Go Up