• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Treneren etter Mjelde

Started by Fabregas, April 20, 2008, 00:14:32 AM

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Go Down

Doffen85

Nå er det vel ikke akkurat den def. midtbanen som er problemet til Brann. Vi trenger en off. midtbane og hvert fall en, helst to gode spisser.

Joggi Bogga

Quote from: Nixon on November 21, 2008, 12:18:05 PM
Quote from: aso008 on November 21, 2008, 12:12:45 PMIngenting hadde vært bedre enn å få Helge hem igjen


Ser ikke poenget i å hente Haugen hem til benken i Brann. Da er det bedre at han blir der oppe der han får spille.


Enig. Dessuten finnes det vel ca 7600 midtbanespillere i verden som iallefall jeg hadde knyttet større forventninger til om vi fikk se dem på stadion.
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

vidar59

Quote from: Joggi Bogga on November 21, 2008, 12:00:17 PM
Dette blir for dumt Vidar!

Riktignok er ikke SN mitt førstevalg heller, men når han først er ansatt så er han vår mann fra nå av. Som med Obama i USA ol.

Innlegget ditt er en sytkuk verdig. Rart siden du pleier å levere langt bedre saker.


Misforstå meg rett!! Jeg håper av hele hjertet at jeg tar feil og gjør jeg det legger jeg meg paddeflat. Og selvfølgelig støtter jeg Brann og Nilsen og håper at dette måtte bli en suksess. Men jeg er redd det ikke blir tilfelle og da må jeg få lov å uttrykke min bekymring over det. Akkurat som alle de som ville fjerne Mjelde når det gikk dårlig. Skulle Nilsen overraske meg med feiende flott fotball og underholdning, ja da gleder alle hjerter seg.
Men jeg er sikkert av en utdøende rase som setter teknisk fotball, ballbesittelse mot organisert forsvar, offensiv og underholdende fotball i høysetet. Jeg tror ikke vi får det. Så får dere bare kalle det sutring. Det tåler jeg. ;)    
Dersom valget hadde stått mellom å score mot Liverpool fra 40 meter på Anfield eller ligge med Miss World, ville det vært vanskelig å velge. Heldigvis har jeg gjort begge deler.
George Best

Heispassasjer

Pressekonferanse kl. 1300 på stadion.

Huff

Quote from: Brann_copper on November 20, 2008, 22:10:15 PM
Quote from: Spelaren on November 20, 2008, 20:53:57 PM

Tenk om JSF no seier NEI til Norge...



Se DET hadde vært katastrofe. Må vel krype til korset og innrømme at jeg hadde tatt det tungt om vi måtte fly svensk scooter de neste tredve årene.


Henrik8

Jeg vet ikke med deg Vidar, men jeg syns ikke det var så forbannet morsomt å slippe inn 15 (!) mål mot Molde (!) i løpet av en sesong. Heller 0-0 enn 3-4. De siste årene har vi sluppet inn for mye mål, og der må det tas tak. Selv om man vil spille offensiv fotball er enn forutsetning for å kunne gjøre dette med trygghet at man har en god defensiv struktur. Her er det absolutt ingen motsetning. Intensitet og det å være "oppi" motstanderne defensivt er heller ikke noe som står i motsetning til å være underholdene når man selv angriper.

Blir spennende med Nilsen. Jeg er betinget optimist. Lynnet kan slå begge veier, være en veldig positiv faktor, eller skape masse trøbbel. Fotballfaglig tror jeg han har mye å fare med. Har fått en mer positiv følelse for neste sesong de siste dagene. Så får vi se hvor lang tid det tar før "Nilsen må gå" eller ironisk joik runger hvis det går trått i begynnelsen.
Kjør over pakket 09`

Kjell249

Velkommen skal du være Steinar!!

Jeg forventer at vi kjemper der opp fra første stund og at vi ikke er hektet av medaljekampen til sommeren. Så har jeg alltid store forventninger, selv om forventningene noen ganger er mer forhåpninger enn realistiske forventninger:) Må bygge videre på det vi har, istedenfor å rive alt ned og starte på nytt. Merker at jeg begynner å glede meg litt til neste sesong allerede...
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

aso008

Quote from: Nixon on November 21, 2008, 12:18:05 PM
Quote from: aso008 on November 21, 2008, 12:12:45 PMIngenting hadde vært bedre enn å få Helge hem igjen


Ser ikke poenget i å hente Haugen hem til benken i Brann. Da er det bedre at han blir der oppe der han får spille.


Uten å spore for mye av her er grunnet til at jeg ønsker Haugen den at han er en av få som virkelig har skjønt sin rolle i laget i motsetning til Bakke, Hassan, Jaiteh, Gylfi. Austin er en klassespiller som jeg tror kunne blitt enda bedre med Haugen som makker samtidig som vi hadde fått løpskraft og aggresivitet tilbake i midtbanen. Noe vel kun Jaiteh er i stand til av de overnevnte.

Er utrolig spent på konstellasjonene som Steinar velger i sentral linjen med tanke på f.eks. sentralmidtbane og midtforsvar(karadas?)

Markmus

Får bare ønske velkommen selv om dette valget ikke var optimalt.

Håper han klarer å motbevise meg!

Og for all del; gi faen med all sutring i media!
Ka du ve?

gunnar

Quote from: vidar59 on November 21, 2008, 11:56:29 AM

Det er vel smått bedre å jage over hele banen enn å være så stillestående som de har stort sett har vært i år. Man vinner ikke kamper med gåfotball. Nå tror jeg at neste års Brann-stil blir som på det beste i 2007 hvor vi kombinerte jaging og teknisk finspill. Det er ofte spillernes kvaliteter som gjenspeiles i hvordan spillestilen blir seende ut. Det skader ikke at de løper litt mer enn i år. Hvis du har lest kritikken på forumet etter tapte kamper så har det ofte gått på at guttene ikke har jobbet nok eller løpt langt nok. Til og med Barcelona-spillerne har jo innsett det i år. Hvis du følger med på de, vel og merke, så er forskjellen stor fra i fjor og i år. De har også fått en trener som gjennomfører skikkelig disiplin, OG.. får spillerne til å yte. Det nytter jo ikke for treneren (Mjelde) å skrike, når spillerne ikke responderer. Mitt hittil lengste innlegg her. Puh. Gullet skal hem. Selv om vi må svette litt.
"Vi går fremover for Bergen og fremover for Brann".

Baunebob

Hva tenker vi om at Per M. Høgmo er aktuell som TIL-trener? Ville han vært et bedre alternativ?

vebo

Nei.. Taklet han ikke presset i RBK så hadde han hvertfall ikke klart seg i republikken. I tillegg så snakker han jævlig rart.
Tiocfaidh ár lá

fetfisk

Jeg har inntrykk av at mange uttaler seg skeptisk om trenere/fotball-ledere som tidligere har sykemeldt seg. De blir fort regnet som svake, og det har blitt stilt spmtegn ved om de vil mestre media og presset i Bergen. I alle fall har noen sagt dette om Tørum og Høgmo tidligere i tråden, om jeg ikke husker feil. Det er kanskje noe i det, om det ikke er gjennomgangsmelodien. Sitter med inntrykk av at man har tapt så snart man sykemelder seg i fotballverdenen; da er man liksom ikke hardhudet nok.

Nilsen står nok for en støyt. Stolte Steinar ville nok ikke ta seg særlig nær av evt. joiking, kjenner jeg han rett - ikke dermed sagt at en slik type ikke ville ha satt nesen i sky.

Langhår

Quote from: vebo on November 21, 2008, 15:54:24 PM
Nei.. Taklet han ikke presset i RBK så hadde han hvertfall ikke klart seg i republikken. I tillegg så snakker han jævlig rart.


Han skarrer på r`ene ihvertfall! Ellers enig, jeg tror kanskje ikke Høgmo er mannen for oss etter det som skjedde i RBK, men at han er en dyktig trener er det ingen tvil om.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-


TheRock


thesevs

Hehe.. han virker jo ok. Han kan godt bli trener i Norge slik at vi får oppleve ham på tv...
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Klaus_Brann

Han kan jo ikke ha seriøse ambisjoner om noen verdens ting når han klarer å lire av seg dette. Fortapt fyr.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

dudo

Trøste og bære, at denne mannen i det hele tatt har vært aktuell for Brann ...
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

osoerli

November 27, 2008, 15:40:28 PM #2369 Last Edit: November 28, 2008, 00:18:38 AM by osoerli
Begynna nesten å lura på om dei danske brukarane som var innom her og gav Troels Bech gode skussmål, CH og andre, kanskje var Troels Bech sjøl!!!
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

thesevs

Troels Bech har fått seg ny jobb!

Men ingen norsk trenerjobb for danske Troels Bech.

Først var Troels Bech aktuell som ny trener for Brann, men tapte kampen mot Steinar Nilsen. Så ble det snakket om Start og Haugesund, men nå har dansken fått ny jobb - i Danmark.

Ifølge dansk TV 2 skal den tidligere Esbjerg-treneren ta over Silkeborg, som for tiden er nummer tre i det nest øverste nivået i Danmark. Den offisielle avdukingen av klubbens nye trener skal skje onsdag.

Peter Knudsen er avtroppende trener i Silkeborg. Troels Bech spilte for klubben fra 1988 til 1994.

http://www.tv2sporten.no/fotball/ovrig/article2444169.ece
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

krakra

Hvordan har forresten Esbjerg gjort det uten Super-Bech?

Kai-Olai

Esbjerg - AC Horsens   1 - 0
Esbjerg - Randers FC   2 - 2

Og dermed har de klatret til sikker plass på tabellen..

BBB-Tony

Ikke uvanlig at en positiv boost i form av spill og resultater kommer etter et trenerskifte. Skal bli interessant å se hva de klarer å utrette over tid.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Langhår

Det blir uansett stadig mer interessant at denne karen var høyaktuell for Brann-jobben grunnet sin "imponerende cv".
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Kjell249

Quote from: Langhår on December 02, 2008, 17:53:17 PM
Det blir uansett stadig mer interessant at denne karen var høyaktuell for Brann-jobben grunnet sin "imponerende cv".


Var han noen gang høyaktuell for Brann? Eller var det bare et genialt trekk fra RBH?

Når du skal bli målt på en leveranse (I dette tilfelle: ansette en ny trener), så er det viktigste du gjør å sette et "riktig" forventningsnivå. I starten av trenerjakten var forventningsnivået i nærheten av Sollid, Solbakken, Hareide, Backe, etc... Da ville Steinar Nilsen bli sett på som et nederlag og en dårlig leveranse.

Ved å ta inn Bech justerte RBH ganske greit forventningsnivået, Nilsen ble sett på som en frelser og RBH fikk mer enn godkjent for sin leveranse. Kanskje RBHs smarteste trekk så langt?
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Langhår

Quote from: Kjell249 on December 02, 2008, 18:01:11 PM
Quote from: Langhår on December 02, 2008, 17:53:17 PM
Det blir uansett stadig mer interessant at denne karen var høyaktuell for Brann-jobben grunnet sin "imponerende cv".


Var han noen gang høyaktuell for Brann? Eller var det bare et genialt trekk fra RBH?

Når du skal bli målt på en leveranse (I dette tilfelle: ansette en ny trener), så er det viktigste du gjør å sette et "riktig" forventningsnivå. I starten av trenerjakten var forventningsnivået i nærheten av Sollid, Solbakken, Hareide, Backe, etc... Da ville Steinar Nilsen bli sett på som et nederlag og en dårlig leveranse.

Ved å ta inn Bech justerte RBH ganske greit forventningsnivået, Nilsen ble sett på som en frelser og RBH fikk mer enn godkjent for sin leveranse. Kanskje RBHs smarteste trekk så langt?


Så din teori er at BruunH regelrett løy for Bech, presse, supportere og fotball-Norge forøvrig? Dersom du har rett så er BruunH en førsteklasses drittsekk som i tillegg er totalt uproffesjonell. Å dra Bech til Norge med familie og vise ham fram for pressen kun for at vi ikke skal bli skuffet når Nilsen presenteres er jo totalt respektløst. Ikke minst ovenfor Nilsen. Om BruunH går til så drastiske skritt når han frykter for reaksjoner fra omgivelsene så bør noen fri ham fra jobben umiddelbart.

Dette er nok en teori uten rot i virkeligheten.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Belfort

Skulle likt og vite om Bruun er blitt sitert riktig når han kom med de utrolige ordene:imponerende cv. Jeg håper virkelig at han er blitt feilsitert her.

Langhår

Quote from: Belfort on December 02, 2008, 18:36:16 PM
Skulle likt og vite om Bruun er blitt sitert riktig når han kom med de utrolige ordene:imponerende cv. Jeg håper virkelig at han er blitt feilsitert her.


Her er ihvertfall sitatet hentet fra. Det er som alle kan se et direkte sitat fra BruunH himself. Det er nærmest utenkelig at BA skal ha funnet på dette selv.

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article3921294.ece
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Belfort

Quote from: Langhår on December 02, 2008, 18:45:56 PM
Quote from: Belfort on December 02, 2008, 18:36:16 PM
Skulle likt og vite om Bruun er blitt sitert riktig når han kom med de utrolige ordene:imponerende cv. Jeg håper virkelig at han er blitt feilsitert her.


Her er ihvertfall sitatet hentet fra. Det er som alle kan se et direkte sitat fra BruunH himself. Det er nærmest utenkelig at BA skal ha funnet på dette selv.

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article3921294.ece


Er helt sykt! Denne mannen er sportslig leder i Brann....

steinbygger

Quote from: Belfort on December 02, 2008, 18:53:28 PM
Quote from: Langhår on December 02, 2008, 18:45:56 PM
Quote from: Belfort on December 02, 2008, 18:36:16 PM
Skulle likt og vite om Bruun er blitt sitert riktig når han kom med de utrolige ordene:imponerende cv. Jeg håper virkelig at han er blitt feilsitert her.


Her er ihvertfall sitatet hentet fra. Det er som alle kan se et direkte sitat fra BruunH himself. Det er nærmest utenkelig at BA skal ha funnet på dette selv.

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article3921294.ece


Er helt sykt! Denne mannen er sportslig leder i Brann....


Kan jo være at han sammenlignet CV'en til vår danske venn med sin CV og da er jo det en imponerende CV


Gubrask

December 08, 2008, 15:43:15 PM #2382 Last Edit: December 08, 2008, 15:50:08 PM by Gubrask
Det skjedde noen uker for seint..

Edit: om det ikke er signert ny kontrakt, da.

Strandlien

Vi får håpe at BruunHansen har bommet med signeringene igjen og at Nilsen faktisk ikke er i boks, slik at vi kan hente Hareide likevel... :-)

Henki

Ballen skal fremover!

DangerousDan

Kom igjen Roald, spark deg selv og kjør inn Hareide som sportssjef i Brann.

Spelaren

Med forbehold om at dette er Hareides resignasjon:

Kuk óg! Makan til amatør, dette kunne de ha ordnet når Brann stod med åpne dører for kort tid sia!
Gå av.

posemedsnopi

Tror Brann har gjort ett godt valg.

Såg på vgd at Hareide var klar for Start. Da var han nok aldri så beilet av Brann som tv2 ville ha det til.

Gubrask

Hareide trekker seg som landslagssjef.

Baunebob

For en kødd.. Hvorfor ikke for en mnd siden?

Spelaren

Quote from: Baunebob on December 08, 2008, 16:13:12 PM
For en kødd.. Hvorfor ikke for en mnd siden?


Han var nok instruert av NøFF ;)
Gå av.

Henki

Quote from: posemedsnopi on December 08, 2008, 16:11:23 PM
Tror Brann har gjort ett godt valg.

Såg på vgd at Hareide var klar for Start. Da var han nok aldri så beilet av Brann som tv2 ville ha det til.


Start? Neppe.
Ballen skal fremover!

krakra

Han som skrev Start som VGD var åpenbart ironisk. Jeg tipper Hareide tar over jobben til den nye landslagstreneren.

krøvel vellevold

Er det noen krise at vi fikk Nilsen i stedet for Hareide? Ingen av de to var mine førsteønsker i hvert fall.
Legg ned hele klubben!

Nixon

Vi får en sulten trener på vei opp i stedet for vrakgods fra NFF. Mye bedre!:)
Rød makt på Hansa

Langhår

Hareide er ikke så mye bedre enn Nilsen. Jeg er usikker på om han er bedre i det hele tatt! Så dette tar jeg med knusende ro og BruunH skal få slippe kritikk fra min side når det gjelder akkurat dette...
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Innlandsmax

Quote from: krøvel vellevold on December 08, 2008, 17:09:24 PM
Er det noen krise at vi fikk Nilsen i stedet for Hareide? Ingen av de to var mine førsteønsker i hvert fall.
Bak Jønsson (som jeg hele tiden har regnet for urealistisk) hadde jeg Hareide som mitt førstevalg. Han har gode resultater som klubbtrener, og jeg tror han er betydelig bedre som klubbtrener-rollen enn som landslagstrener. Landslaget er en "plukk-og-sett-sammen"-jobb. Klubbtrener er daglige økter på feltet, treningsopplegg for kollektivet og enkeltspillerne, mer omstendelig dyrking og mer håndverk. Tror fremdeles på at Hareide kunne ha blitt en god Brann-trener, og ville ha valgt han fremfor Steinar Nilsen.

Når så mye er sagt så har jeg for lenge siden vent meg til at vår trener heter Steinar Nilsen. Har sågar etablert noen positive forventninger til han. Uansett er det viktigere å gi SN positiv backing i form av engasjert interesse enn å begynne noe "tid-for-å-ombestemme-seg-kanskje?"-tenkning rundt Hareide.

kabelmann

Irriterende. Hadde håpet Hareide skulle ta over Brann, men han var utilgjengelig. I stedet fikk vi Nilsen - kun to uker før det viser seg at Hareide er tilgjengelig likevel. Faen.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

DangerousDan

Hadde Hareide ønsket seg så mye til Brann som han burde gjøre hvis det skulle være noen vits i å ansette ham...... hadde han vært Branntrener i dag.

Så enkelt bør det faktisk være.

Langhår

Quote from: DangerousDan on December 08, 2008, 23:28:31 PM
Hadde Hareide ønsket seg så mye til Brann som han burde gjøre hvis det skulle være noen vits i å ansette ham...... hadde han vært Branntrener i dag.

Så enkelt bør det faktisk være.


Enig. Hareide fikk servert Brann på et sølvfat, men valgte å ikke forsyne seg. Da er han selvsagt uinteressant. Steinar Nilsen så ut som han hadde vunnet 100 mill i lotto når han fikk trene Brann. Det er nok for meg.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Go Up