• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Treneren etter Mjelde

Started by Fabregas, April 20, 2008, 00:14:32 AM

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Go Down

Christian

Dagbladet rapporterer at Arne Sandstø nå leder an i racet om å bli ny Brann-trener (lenke ). Min første innskytelse er "uuuuurk", den andre "hvorfor sparket vi Mjelde?".

pidre

Quote from: Christian on October 31, 2008, 14:04:32 PM
Dagbladet rapporterer at Arne Sandstø nå leder an i racet om å bli ny Brann-trener (lenke ). Min første innskytelse er "uuuuurk", den andre "hvorfor sparket vi Mjelde?".


Enig - deretter tenker jeg at nå blir nok Steinar Nilsen-"haterne" fornøyde...
Saludar a los monos!

krakra

Skjønner ikke hvorfor enkelte her inne må synke til det nivået at de beskylder folk som ikke er enige i at deres favorittrenere er gode nok for Brann er ***-hater. "Mjeldehaterne", "Nilsehaterne" osv.
De som ønsket Mjeldes avgang ønsket den fordi han ikke var god nok lenger, de som ikke vil ha Nilsen mener det fordi han kanskje mangler erfaringen. Det er ingenting personlig.

Sandsø er en trener jeg mener bør rangeres under disse to, evt. på samme nivå på Mjelde. Jeg har alltid ønsket Steinar Nilsen velkommen til Brann, og håper at han velges til fordel for Sandsø om disse er alternativene. Jeg er dog villig til å vente til mot Desember for å se om Norge driter seg ut mot Ukraina og presset mot Hareide blir for stort.


Men uansett er jeg skuffet(ikke overrasket) over å se at RBHs kjennskap til trenere ikke strekker seg utenfor våre landegrenser, og ikke er større enn den vanlige supporters. Hadde vært et pluss til ham om han dro fram en kompetent og erfaren trener fra utlandet som ikke hadde vært nevnt i pressen.

Innlandsmax

Nå regner ikke jeg meg som noen Steinar Nilsen-hater, men har betydelig skepsis til å se han som Brann-trener.

Arne Sandstø er definitivt ikke mitt første-valg, men innenfor sjangeren "yngre, mindre meriterte trenere" eller "trenere som må få litt tid før resultatene kommer" eller "trenere som kan lukte på gullet hvert tredje år, og sikre gullet hvert sjette år", så rangerer jeg han høyere enn Steinar Nilsen.

Sju år med Odd og en sesong med Start vs. tre-fire år med TIL. Nokså enkel matematikk spør du meg. I tillegg har Sandstø stått frem som en mer sindig og veloverveid type i media. Sandstø gikk sur med spillergruppa mot slutten, men har ellers fått en hel del ut av begrensa ressurser i Odd.  Syns jeg - og ja, det er synsing.

Annen synsing fra min side: Dersom to trenerkandidater står likt eller tilnærmet likt, så syns jeg det er et pluss for den som er bergenser eller fra Hordaland. Selv er jeg hverken bergenser eller hordalending, og lokal tilhørighet skal selvfølgelig ikke vektes overdrevent. Men som sagt: En viss vekt har det, og da i positiv retning. Synsing dette også.

Ellers har Wikipedia bl.a. følgende om Steinar Nilsen:
"2. august 2005 tok han over for Otto Ulseth som trener for eliteserielaget Tromsø. Etter en utrolig opphenting i eliteserien og suksess i UEFA-cupen, der Tromsø slo ut storheten Galatasaray, ønsket han ikke å fortsette. Han gikk da inn i en rolle som sportssjef i Tromsø.

Ivar Morten Normark tok da over som trener, men fikk etter kort tid sparken grunnet dårlige sportslige resultater.

Dette førte til at Nilsen 11. august 2006 gikk inn i sin andre periode som trener for Tromsø, nå med kontrakt til 2010.

20. oktober 2008 kunngjøres det at Steinar Nilsen gir seg som trener i Tromsø IL etter sesongslutt, ett år før kontrakten utløper."





Brann_ruler

Hva har egentlig Sandstø å skille med. Husker mest Odd som det kjedeligste laget som gjestet stadion. Uthaling av tid var varemerket deres på bortebane. Start folket klager på lite underholdende fotball. Kan ikke helt se at dette er topp treneren som vi trenger.

Har større forventninger enn dette. Men tror jeg ville foretrekke ham framfor drillo og semb som kun har sittet i TV studio de siste årene. Eventyret til Drillo i Irak teller ikke...  

Et argument for å ikke ansette ham er at Ester i dagbladet synes det virker lurt.

Lurkin

Hareide går ikke selv om Norge taper mot Ukraina. Da kunne han like godt dratt etter Nederland-kampen, hvis en friendly skulle avgjort hans videre skjebne.

Nilsen er for uerfaren. Jeg har ingenting direkte i mot Nilsen, men mannen er tydeligvis glad i bayer og sterkere saker. En ting er å dra ut på byen i Tromsø, men bildet av Steinar Nilsen på vei ut av Rubinen med en håndballmamma under armen og en promille over 2 er IKKE det jeg vil se i BA eller BT. Da takker jeg heller ja til Sandstø, som i det minste kan vise til erfaring og stabile (helt OK) resultater i Skien.

Poenget er at man skal fornye seg, gjerne til det bedre. Hvis man da går fra en Mons i grilldress til en Nilsen eller Sandstø i grilldress, med mye av de samme kvalitetene, har vi ikke gjort progresjon. Jeg vil se en mann med gode taktiske egenskaper, som takler press i media (gjerne i dress), som forlanger makt angående spillerkjøp/salg, som beskytter spillerene sine utad, har erfaring og ambisjoner, og som har en moderne fotballfilosofi (høyt press, myyye trening på soneforsvar, hurtig angrepsfotball i lengderetning (motsatt av det Bakke og El Fakiri gjør) og ekstremkvaliteter foran egen og mostanderen sin boks). Gi meg Drillo, eller en annen uten norsk pass. Sikt høyere enn Nilsen og Sandstø, ellers kunne vi like gjerne beholdt Mons'n.
Berømte Brann fra Bergen


tolind

Quote from: Christian on October 31, 2008, 14:04:32 PM
Dagbladet rapporterer at Arne Sandstø nå leder an i racet om å bli ny Brann-trener (lenke ). Min første innskytelse er "uuuuurk", den andre "hvorfor sparket vi Mjelde?".


Blir Sandstø Branntrener blir det fullstendig uaktuelt å fornye partourkortet!! Tror neppe Sandstø har store nok baller til å overta Brannskuten...
Mens spillerne anført av Ove Thue fremførte en gledesstrålende versjon av lagets sang «Heia Brann!», kom også Friele ut på scenen og hoppet, danset og headbanget sammen med laget - iført ordførerkjede og brannskjerf i en salig kombinasjon.

Ferguson

Hvis RBH ansetter Sandstø så kan han pakke sakene sine å dra til h******. Da er RBH en komplett skandale for sportsklubben!
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Herr Smed

En ansettelse av Sandstø vil for de ansvarlige være det samme som å levere sin oppsigelse. Så da håper vi på han...
Alle må gå.

Belfort

Jeg tror Dagbladet er på ville veier her. Bruun som allerede klamrer seg til jobben sin er ikke så dum at han gjør det siste som vil definitivt være hans oppsigelse.

Ferguson

Quote
anonym31.10.2008 Kl. 14:51

Hei! Jeg jobber i resepsjonen på SAS-hotellet i Bergen og så nettopp Arne Sandstø og Roald-Bruun Hanssen ankomme seminarrom C i 2. etasje.

Hva tror du de snakker om?

Anonym resepsjonist


Sakset fra Alsakers nettmøte på tv2.no

Link: http://www.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2349536.ece
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Langhår

Sandstø er definitivt ikke mitt førstevalg. Hva har han egentlig levert? Odd-perioden hans kan vel summeres opp slik:

En middels trener har levert middels resultater for et middels lag med middels ambisjoner. Er dette mannen som kan ta Brann til nye høyder?

Skulle det bli Sandstø, ja så stinker det tjommiansettelse lang vei. Altså slik som Dahl holdt på med når han gav kompisen BruunH jobben. Og det var jo som vi husker en kjempesuksess.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Baunebob

Ledelsen der oppe henger i en tynn nok tråd fra før. Kommer de drassende med Sandstø så vet de at det mest sannsynlig renner over for mange. Treneransettelsen blir RBHs sjanse til å faktisk vise at han duger.

storB

http://fotball.bt.no/eliteserien/article121653.ece

BT slår følge med Sandstø ryktet...Helt KATASTROFALT at han i det hele tatt vurderes, begynner å lure på om ledelsen i idrettsveien er helt ok i topplokket for tiden?Ansettes Sandstø så brennes partoukortet mitt og protestaksjon vil bli planlagt
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

krøvel vellevold

October 31, 2008, 17:11:58 PM #965 Last Edit: October 31, 2008, 17:15:10 PM by krøvel vellevold
Quote from: pidre on October 31, 2008, 13:11:36 PMSelv i skandinavia er det mange klubber som er større.   


Mange?

Hvis du ser på omsetning og tilskuertall/interesse, så er det vel strengt tatt bare RBK og FCK som er større i Norden.
Legg ned hele klubben!

Tiger

Quote from: Ferguson on October 31, 2008, 14:59:37 PM
Quote
anonym31.10.2008 Kl. 14:51

Hei! Jeg jobber i resepsjonen på SAS-hotellet i Bergen og så nettopp Arne Sandstø og Roald-Bruun Hanssen ankomme seminarrom C i 2. etasje.

Hva tror du de snakker om?

Anonym resepsjonist


Sakset fra Alsakers nettmøte på tv2.no

Link: http://www.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2349536.ece



Har bekjente som jobber på SAS hotellet i bergen, i dette tilfellet bryggen. Finnes ikke noe som heter seminarrom c i 2 etg. der. Tror dette bare er tull...

Klaus_Brann

Quote from: pidre on October 31, 2008, 12:55:40 PM
Quote from: Klaus_Brann on October 31, 2008, 12:24:09 PM
Kanskje han selv var vitne til ufinhetene?


Kanskje var han selv møkkings, og hørte feil....


Ja, kanskje han hørte det han ville høre. Jeez.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Jrgn

Jeg likte Sandstø godt i Odd. Synes han fremstår som litt samme typen som Mjelde i fremtoning mtp media. Han fikk til mye med lite midler i Odd og har fått Start opp igjen. Finnes trenere som er på høyere hyller, men dette er absolutt ikke et bomvalg. (om han velges)

Ricky

Quote from: pidre on October 31, 2008, 13:11:36 PM
Quote from: thesevs on October 31, 2008, 13:02:11 PM
Nilsen er per dags dato "for liten" til å håndtere Brann. Tromsø er en ting. Brann noe helt annet. Gi mannen noen år i andre klubber, så får vi se.

Gepard

Sandstø som Mjeldes etterfølger er komplett idioti. Da signaliserer man at klubben er tilbake i år 2002, altså små ambisjoner og fokus på lokale helter. Dette tar oss ikke et snev videre i utviklingen av klubben. Derimot er det flott for Sandstø sin Cv.

Forferdelig svakt om dette blir resultatet, vi er nå på et punkt hvor der trengs en trener med solid cv og som vet hvordan man kan ta det neste steget. Det er akkurat her Mjelde sviktet, og så henter man Mjelde 2 som etterfølger. latterlig.

dudo

Trøste og bære, jeg eksploderer om Sandstø får jobben. Da har vi gitt opp de neste 5 årene.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Quote from: Ricky on October 31, 2008, 18:46:56 PM
At en Tromsø-trener blir for liten til å trene Brann blir som om en daglig leder i Safari blir for liten til å håndtere samme jobb i Meny.


Du har ikke tilbragt mye tid i Tromsø ser jeg.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Belfort

Quote from: dudo on October 31, 2008, 19:22:47 PM
Trøste og bære, jeg eksploderer om Sandstø får jobben. Da har vi gitt opp de neste 5 årene.


Slapp av! Til og med byens største klossmajor skjønner at det vil være selvmord og komme halsende med Sandstø

dudo

And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Belfort

Quote from: dudo on October 31, 2008, 20:08:42 PM
Sikker?


Ingenting er sikkert i denne verden og det gjelder jo ikke minst Roald Bruun Kaos men dette kan jeg  bare ikke tro at han er i stand til

vebo

Quote from: Tiger on October 31, 2008, 17:22:51 PM
Quote from: Ferguson on October 31, 2008, 14:59:37 PM
Quote
anonym31.10.2008 Kl. 14:51

Hei! Jeg jobber i resepsjonen på SAS-hotellet i Bergen og så nettopp Arne Sandstø og Roald-Bruun Hanssen ankomme seminarrom C i 2. etasje.

Hva tror du de snakker om?

Anonym resepsjonist


Sakset fra Alsakers nettmøte på tv2.no

Link: http://www.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2349536.ece



Har bekjente som jobber på SAS hotellet i bergen, i dette tilfellet bryggen. Finnes ikke noe som heter seminarrom c i 2 etg. der. Tror dette bare er tull...


Hva med Hotel Norge? Det er også SAS.
Tiocfaidh ár lá

Stoffi

Jeg er alvorlig bekymret for at Brann velger en dårlig trener. Når Solskjær er et førstevalg, en mann som er ferskere enn kabelen jeg nettopp presset ut av bakenden, og en mann som knapt har trent et lag i hele sitt liv, og aldri et topplag, da er det noe alvorlig gale hos brannledelsen.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Innlandsmax

Quote from: Belfort on October 31, 2008, 20:00:44 PM
Quote from: dudo on October 31, 2008, 19:22:47 PM
Trøste og bære, jeg eksploderer om Sandstø får jobben. Da har vi gitt opp de neste 5 årene.


Slapp av! Til og med byens største klossmajor skjønner at det vil være selvmord og komme halsende med Sandstø


Veeeeeel, vel, vel, vel, vel, vel.

Sandstø har
a) gått sur med spillergruppa etter sju år
b) levert mye møkkafotball med Odd
c) levert middelse resultater med et middels lag

Hva annet galt har han gjort?

Når det gjelder møkkafotballen med Odd, så kan det skrives på kontoen for kynisme og taktikk av den litt kjedeligere sorten - men dog basert i at han har hatt nettopp et middels lag/middels spillerkvalitet å stille opp med.

Det å oppnå middels resultater med et middels lag er en slags 1:1 situasjon, på linje med å få dårlige resultater med et dårlig lag. Hvis han får et god lag å jobbe med, og opprettholder 1:1, så kunne jo det tilsi at han får gode resultater med et godt lag....

Brann 2002? Vel. Mjelde hadde vel ikke sju år som hovedtrener i TL da han tiltrådte?

Ellers er jeg av de som syns at gull hvert sjette år ikke er å forakte, at ting går i bølger, at nye folk må få litt tid, og at seksårsbølger er bra bølger. Mulig det er en defensiv og fattigslig ambisjon, men sammenlignet med 44-årsbølger er det jo rene himmel-storminga.

Men tilbake til til spørsmålet: Hva galt har Sandstø egentlig gjort?

mads1..

Ikke Sanstø............faen heller.
Kan vi maile RBH og fortelle at vi skal ha et større navn enn Sanstø.
God nok for adecco ligaen kanskje..
Ser lyst på året..

Tiger

Quote from: vebo on October 31, 2008, 20:35:00 PM
Quote from: Tiger on October 31, 2008, 17:22:51 PM
Quote from: Ferguson on October 31, 2008, 14:59:37 PM
Quote
anonym31.10.2008 Kl. 14:51

Hei! Jeg jobber i resepsjonen på SAS-hotellet i Bergen og så nettopp Arne Sandstø og Roald-Bruun Hanssen ankomme seminarrom C i 2. etasje.

Hva tror du de snakker om?

Anonym resepsjonist


Sakset fra Alsakers nettmøte på tv2.no

Link: http://www.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2349536.ece



Har bekjente som jobber på SAS hotellet i bergen, i dette tilfellet bryggen. Finnes ikke noe som heter seminarrom c i 2 etg. der. Tror dette bare er tull...


Hva med Hotel Norge? Det er også SAS.


Ett kjapt søk på hjemme siden til Hotell Norge, viser at dette rommet ikke eksisterer der heller...

Markmus

De kan slikke meg i ræven om de ansetter Sandstø - DA er det snakk om panikk blant styrefjollefjaseriet!
Ka du ve?

aso008

Synes alternativene bare blir verre og verre her dag for dag og ber til høyere makter om at Bruun har et ess i ermet, selv om magefølelsen sier meg noe annet.. Om et par dager er vel førstesiden på BA:
Souness i positive samtaler med Brann - Dette skal vi klare å få til melder Roald Bruun-Hansen. Bare for å gjøre det hele komplett.

stlastla

Legg ned sablene og vent til en trener blir presentert. Makan til mas... skulle tro vi var huleboerer i steinalderen. La RBH få en sjanse før dere sparker ham....

Innlandsmax

Quote from: mads1.. on October 31, 2008, 21:08:04 PM
Ikke Sanstø............faen heller.
Kan vi maile RBH og fortelle at vi skal ha et større navn enn Sanstø.
God nok for adecco ligaen kanskje..

Er litt denne holdninga jeg er ute etter å "spikre" litt. Mye uffing og banning og steiking og gryling og sukking og stønning når det gjelder Sandstø. Men altså rent saklig sett: Hva taler i mot han?

skb!

Quote from: Innlandsmax on October 31, 2008, 22:10:31 PM
Quote from: mads1.. on October 31, 2008, 21:08:04 PM
Ikke Sanstø............faen heller.
Kan vi maile RBH og fortelle at vi skal ha et større navn enn Sanstø.
God nok for adecco ligaen kanskje..

Er litt denne holdninga jeg er ute etter å "spikre" litt. Mye uffing og banning og steiking og gryling og sukking og stønning når det gjelder Sandstø. Men altså rent saklig sett: Hva taler i mot han?


At han ikke har erfaring med å trene en toppklubb., at han ikke har store resultater å vise til, og at han står for en kjedelig fotball.

Langhår

Quote from: Innlandsmax on October 31, 2008, 22:10:31 PM
Men altså rent saklig sett: Hva taler i mot han?


Som jeg skrev tidligere:
En middels trener som har levert middels resultater for et middels lag med middels ambisjoner. Er dette mannen som kan ta Brann til nye høyder?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Innlandsmax

Quote from: Langhår on October 31, 2008, 22:23:41 PM
Quote from: Innlandsmax on October 31, 2008, 22:10:31 PM
Men altså rent saklig sett: Hva taler i mot han?


Som jeg skrev tidligere:
En middels trener som har levert middels resultater for et middels lag med middels ambisjoner. Er dette mannen som kan ta Brann til nye høyder?
Selvfølgelig et betimelig spørsmål. Syns imidlertid ikke at svaret er et bastant og utvetydig nei.

skb!

Det er mange som KAN lykkes med Brann. Men vi har ikke rom for det usikkerhetsmomentet, vi må ha en trener med resultater å vise til, en som kan gå inn og ta klubben videre ved å bygge på det Mjelde har fått til.


Patton

Sandstø er vel en jeg vet litt lite om, men utfra resultater og erfaring, hvordan kan man være negativ til Sandstø og positiv til Nilsen?

Ferguson

Vi bør vel hente en trener med navn sånn at Hardball spytter i penger til spillerkjøp! Tror Hardball er mer villig til å legge penger på bordet med Nilsen enn Sandstø! Nilsen har dessuten et mye større potensiale enn Sandstø!
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Patton

Quote from: Ferguson on October 31, 2008, 22:56:31 PM
Vi bør vel hente en trener med navn sånn at Hardball spytter i penger til spillerkjøp! Tror Hardball er mer villig til å legge penger på bordet med Nilsen enn Sandstø! Nilsen har dessuten et mye større potensiale enn Sandstø!


Nilsen har et mye større potensial enn Sandstø? Mulig det, men skulle likt å høre begrunnelsen. Selv anser jeg begge som lettvektere og håper begge er uaktuelle, men Sandstø må da nødvendigvis ligge flere hestehoder foran Nilsen. Et par sesonger i Tromsø kan umulig være nok for å få Brann til å bli et stabilt topplag.

Henrik8

Quote from: Innlandsmax on October 31, 2008, 22:39:43 PM


Første gang gadd jeg ikke bry meg om det, men nå har du skrevet det så mange ganger at jeg påpeker det; Mjelde brukte ikke 6 år på å ta gull med Brann, men 5. Han tok over som hovedtrener før 2003-sesongen, og tok gull i 2007-sesongen. 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 blir fem år. Han har derimot sittet i seks år, men tok gull etter fem. Så hvis Mjelde skal være avgjørende for disse syklusene dine, må du gjøre dem om til femårssykluser istedet for de seksårssyklusene du snakker om.
Kjør over pakket 09`

posemedsnopi

Quote from: Innlandsmax on October 31, 2008, 22:39:43 PM


Helt enig med deg.
Personlig sliter eg med å finne en trenerkandidat som er god nok for Brann. Ingen aktuelle trenere i norden kan vise til å ha ført laget sitt til seriegull på 1-2 sesonger. Dermed kunne vi etter min mening beholdt Mjelde.
Er neppe noen overraskelse, men eg har hørt rykter om at Jønson står øverst på Branns ønskeliste. Noe som er naturlig ut fra hans meritter de siste årene. Regner med at han er ett umulig mål, og at Brann blir stående igjen med alternativene Nilsen, Sandstø og Rekdal. For meg er det umulig å si hvilken trener som skiller seg ut som den beste kandidaten. Rekdal er den med størst suksess, men samtidig med størst resurser i ryggen. Nilsen og Sandstø står for meg som typisk trauste trenere for middelmådige lag. Men selv om prestasjonene til Nilsen har vært bra, har sandstø prestert jevnt over tid.
Alle tre er uberegnelige i media, men med Sandstø og Rekdal ville vi blitt spart for flygende ølglass.
Tror det beste Brann kan gjøre er å hente en passe ukjent, eksotisk trener utenfra Norge. For en norsk trener risikerer å bli forhåndsdømt nord og ned før første treningsøkt.

Ferguson

Quote from: Patton on October 31, 2008, 23:09:10 PM
Selv anser jeg begge som lettvektere og håper begge er uaktuelle


Der e vi iallefall enig. Jeg håper Hans Backe skifter mening og er aktuell for Brann. Han er den perfekte kandidaten for Brann!
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

dudo

Quote from: Innlandsmax on October 31, 2008, 21:06:57 PMMen tilbake til til spørsmålet: Hva galt har Sandstø egentlig gjort?


Hva galt har jeg gjort?

Sandstø (dvs Odd under Sandstø) står for god, gammeldags rævvafotball som ikke engang er trygg defensivt, og uthalingen av tid er alene en faktor som gjør at jeg ønsker Sandstø pokker-i-vold.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Innlandsmax

Quote from: Henrik8 on October 31, 2008, 23:10:37 PM
Quote from: Innlandsmax on October 31, 2008, 22:39:43 PM


Første gang gadd jeg ikke bry meg om det, men nå har du skrevet det så mange ganger at jeg påpeker det; Mjelde brukte ikke 6 år på å ta gull med Brann, men 5. Han tok over som hovedtrener før 2003-sesongen, og tok gull i 2007-sesongen. 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 blir fem år. Han har derimot sittet i seks år, men tok gull etter fem. Så hvis Mjelde skal være avgjørende for disse syklusene dine, må du gjøre dem om til femårssykluser istedet for de seksårssyklusene du snakker om.

Utmerket! Tar korreksjon med takk. Justerer til femårs-sykluser! Takk igjen!

olebrann3

sandstø er noe av det siste eg vil se på stadion, han som nevnte navnet hannes innad i brann bør løpe(vist han er nevnt da)

Innlandsmax

Quote from: olebrann3 on November 01, 2008, 00:22:12 AM
sandstø er noe av det siste eg vil se på stadion, han som nevnte navnet hannes innad i brann bør løpe(vist han er nevnt da)


Med hvilken begrunnelse?

Go Up