• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Treneren etter Mjelde

Started by Fabregas, April 20, 2008, 00:14:32 AM

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Go Down

Kai-Olai

Quote from: Bergenser1 on December 14, 2009, 01:55:50 AM

3.bevist ved plaging av Røslers unger og mobbing av Røsler selv. Jeg personlig sitter ikke igjen med noe bra inntrykk av siddisene.


Kanskje du faktisk ikke er Stråmyhr eller RBH, men faktisk RBH jr?

At oppegående folk fortsatt ikke ser at det RBH gjør er under enhver kritikk, DET er skremmende!

thesevs

Siden en ikke vet alt som foregår innad i Brann så blir det litt bastant å hevde at alt RBH tar i blir til bæsj. Men vi kan peke på ting som har kommet ut i media og selve resultatene:

- minus på konto (hvor man i tillegg går ut og forteller at man sparer)
- 2 middelmådige plasseringer etter 2007
- sparking av hjelpetrener og trener (i den rekkefølgen), uten beviselig resultat
- de sportslige ambisjonene (ut i Europa), hvor enn håpløse de må ha vært i utgangspunktet

Selv om RBH ikke direkte trener Brannlaget, så står han ansvarlig for sportslig suksess. Og i en idrett som fotball kan en ikke måle suksess i annet en fremgang eller medaljer om en vil.
Vi har nå i løpet av de to siste årene ikke hatt verken fremgang eller medaljer.

Vi kan vel si at RBH ikke akkurat har fremstått som den sportslige suksessen vi kunne ha håpet på.
Dette til tross for en bakgrunn som på papiret inneholder en del fotballfaglige elementer.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

mbersve

Bruk RBH-tråden for å diskutere Roal'en

Langhår

Quote from: Bergenser1 on December 13, 2009, 17:58:43 PM
Quote from: Langhår on December 13, 2009, 16:33:59 PM
Som en viss annen person som jeg ikke skal nevne navnet på, så tror visst Bergenser1 at en løgn blir sannhet bare man forteller den ofte nok.

Mjelde ble utsatt for minst like mye hets som BruunH. Ikke bare hadde han deler av supporterne mot seg (gjerne den mest høylydte delen), men i tillegg måtte han hanskes med en presse som overhodet ikke ville gi ham kred for noesomhelst. Fremdeles lar ikke Davy Wathne, Langeland og co en anledning gå fra seg til å sparke mot Osterøy.

Et annet moment er at mens BruunH ikke har prestert noe særlig bedre enn et handikappet esel på en dårlig dag, så vant Mjelde medaljer av alle valører, han vant også cupen og gjorde flere sensasjonelle opptredener i Europa. Kritikken mot BruunH er i svært stor grad, ja jeg vil si i overveldende grad velbegrunnet å på sin plass. Det samme kan man ikke si om kritikken mot Mjelde, som tross alt leverte resultater jevnt og trutt.

At du påstår at Mjelde "slapp billig unna" forteller det meste om din kjennskap til fakta i denne saken. Et mønster vi kan se i det meste av det du skriver her inne.det er da ikke løgn at han har blitt utsatt for mye hets? Nei kritikken er ikke velbegrunnet. skulle ikke sagt noe hvis det hadde vært saklig kritikk, men når 90% og kanskje mer inneholder karakteristikker av grov karakter, så er det vanskelig å se seriøst på den kritikken. selv om en del av den er rett...Mjelde har fått gode resultater med Brann, mye ufortjent het synes jeg. Men kan ikke mene å huske at den har vært i nærheten av det Roald har fått. Men skal vi ikke vri debatten tilbake på Steinar nå?


Herlig hvordan du prøver å vri mine uttalelser til å passe inn i sprøytet du serverer. Hvor hevder jeg at det er løgn at BruunH har blitt utsatt for hets? Selvfølgelig har han det. Poenget her var at du i din enfoldighet trodde du skulle slippe unna med å hevde at Mjelde hadde sluppet billig unna i forhold til BruunH. Noe som er det rene skjære vissvass.

Jeg ser forøvrig at du nå innrømmer at du ikke tenkte på media når du hevdet dette, så slik sett så har du vel selv greid å innse at du var helt på jordet.

Skulle gjerne likt å vite hvordan du har kommet til at 90 % av kritikken mot Sportdirektøren er useriøs. Etter mitt syn er det mer tull fra din side. Den store majoriteten av kritikken er velbegrunnet og fundert i konkrete episoder/hendelser/vurderinger/handlinger gjort av BruunH de siste årene. Selvfølgelig følger det en del hets med i kjølvannet, det skulle bare mangle. Om ikke mannen tåler å bli kalt klovn, udugelig etc, så har han ingenting å gjøre verken i Brann eller i noen annen lederstilling i samfunnet.

BruunH og din taktikk er å henge seg på hetsen og putte absolutt all kritikk i samme bås slik at man slipper å forholde seg til den. Kall den useriøs og hetsende, putt den i en skuff og prøv å glem den.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Markmus

Quote from: Bergenser1 on December 14, 2009, 01:55:50 AM
jeg synes du er litt usaklig når du begynner å snakke om banetråkking. Jeg mener det er galt av folk fordi det er:

1.en av grunnene til at han føler seg mobbet?
2.de viser at de ikke har selvkontroll og legger all skyld på en person bare for å ha en syndebukk. uten å tenke på at det tross alt er elleve spillere utpå banen.  Dermed  gir man rom for å kalle andre debattanter ubrukelig, udugelig og klovn inne på forumet.
3.bevist ved plaging av Røslers unger og mobbing av Røsler selv. Jeg personlig sitter ikke igjen med noe bra inntrykk av siddisene.

litt dårlig eksempel siden det kanskje har stilt seg litt annerledes å bytte spillere i den posisjonen.
Da kan vi heller bruke Opdal som ett eksempel istedenfor.


Usaklig fordi jeg snakker om banetråkking? Du ville jo vite hvilken rolle RBH alternativt kunne passet i og jeg kom med dette alternativet. Det er ikke på kødd.

1. Føler han seg mobbet fordi han blir kalt udugelig? Er det mobbing å gi folk harde fakta om det arbeidet de gjør? Det hadde vært noe annet om vi gikk (verbalt) løs på kroppen hans - det hadde vært mobbing.

2. Prater du om RBH eller Siggy nå? Brann har unektelig tapt en del poeng fordi Sigurdsson dreit seg ut. Brann har videre unektelig tapt en del poeng fordi RBH ikke har evnet å få inn solide spillere som kan tilføre noe. Guastavino er bra, men han trenger tid på å komme seg inn i lagstilen. Forsterkningene som skulle slå til i år, skulle kommet i fjor.

3. Unnskyld meg, men hva er dette? At noen har blafret litt for mye med leppen mot RBH har da ingenting å gjøre med at Röslers unger ble mobbet.

Bruke Opdal som eksempel til hva, da? Han har ikke hatt særlig med tabber i år. Han har hatt dem, men på ingen måter mer enn andre keepere. Jarstein har til sammenligning hatt mange.

edit: Som andre er inne på; jeg har sterke mistanker om at du enten er RBH selv eller at du står ham veldig nær (far, onkel eller noe i den dur).
Ka du ve?

Markmus

Quote from: Bergenser1 on December 14, 2009, 02:18:59 AM
Tvert imot så er ungen til Røsler ett godt eksempel på hva som kan skje, pga at det kan gå en f... i RBH for å kunne vinne medaljer igjen...


Hva....? Skal RBH gi faen i alt og heller begynne å vinne medaljer fordi ungen til Rösler ble mobbet?
Ka du ve?

Klaus_Brann

Quote from: Markmus on December 14, 2009, 11:06:53 AM
Quote from: Bergenser1 on December 14, 2009, 02:18:59 AM
Tvert imot så er ungen til Røsler ett godt eksempel på hva som kan skje, pga at det kan gå en f... i RBH for å kunne vinne medaljer igjen...


Hva....? Skal RBH gi faen i alt og heller begynne å vinne medaljer fordi ungen til Rösler ble mobbet?


Hehe, forumet når nye høyder.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Bergenser1

Quote from: dudo on December 14, 2009, 02:26:40 AM
Et lite spørsmål: Mener du at det må gåen en faen i RBH for at han skal ville ta medaljer, og at det vil være en måte å ta igjen mot kritikerne på?jeg skrev at det kan gå en f... i han og at han vil bevise for kritikerne. hvis resultatene da fortsetter å fravære kan man da si at det ligger på supporterne som mobber han bort fremfor at han går frivillig...

Bergenser1

QuoteKanskje du faktisk ikke er Stråmyhr eller RBH, men faktisk RBH jr?

At oppegående folk fortsatt ikke ser at det RBH gjør er under enhver kritikk, DET er skremmende!hvem har påstått at jeg er Stråmyhr eller RBH? hvis man faktisk påsto at jeg var stråmyhr, da har man ikke skjønt mye av stråmyhr ihvertfall...

har aldri sagt noe om at han blir kritisert. har sagt om måten det gjøres på...

Xminator

Stilen er klart ikke den samme, men innholdet...

Bergenser1

Quotehva....? Skal RBH gi faen i alt og heller begynne å vinne medaljer fordi ungen til Rösler ble mobbet?nå har mod sagt at vi skal bruke RBH-tråden, men har aldri sagt dette. har sagt at det er ett eksempel på hva som kan skje. og at det kan komme til å gå en f... i han fordi har blir mobbet og at folk presser han til å bli lengre på den måten fordi han vil motbevise disse karakteristikkene  og at han derfor velger å bli lengre for å kunne vinne noe med Brann.

Markmus

edit: Skrev innlegget i RBH-tråden i stedet.
Ka du ve?

Go Up