• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Treneren etter Mjelde

Started by Fabregas, April 20, 2008, 00:14:32 AM

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Go Down

nummer9

Selv om en har et respektert navn for sine prestasjoner på banen, betyr det ikke automatisk at en vil gjøre det bra på sidelinjen. Det finnes eksempler på spillere som har blitt fantastiske trenere, og det finnes muligens enda flere eksempler på det motsatte. Jeg sier ikke at Rekdal og/eller Berg ikke kan være gode trenere, men jeg mener Brann vil gamble nesten like mye som forrige gang de ansatte trener om de går for en av disse to.

Berg har som endel andre har påpekt, hatt særdeles mye ro rundt sin trenerjobb. Ingen har forventet noe særlig av Lyn da det har vært så mye annet støy rundt administrasjonen, og administrasjonen er også den som har blitt stilt opp til veggen i media i disse sakene. Dermed har prestasjonene på banen kommet i annen rekke. Hvor stor erfaring Berg har hatt med å sjonglere flere spillere med stjernenykker blir forsåvidt bare spekulasjoner, men Mjelde har i alle fall hatt sinn fair share her.

Rekdal vant med en klubb med lite ressurser? Om jeg ikke husker feil var vel bla. lønnen til Ivers uhørt høy på den tiden. Når en også tar med i beregningen at den eneste reelle utfordreren til gullet det året (i likhet med VIF) på slutten gjorde alt de kunne for IKKE å vinne, så er vel denne prestasjonen så som så. Uten å ha sjekket tallene, så tror jeg vel Brann fortsatt hadde hatt sjansen på seriegull i siste serierunde i 2006 sesongen om RBK hadde hatt Starts eller VIFs poengfangst fra 2005-sesongen 10 siste serierundene. Dette tyder vel på at Rekdal ikke er like flink til å smitte sin rutine og kynisme han hadde som spiller selv over på andre som trener?

Jeg tror nok det kan være lurt av Brann å skifte trener etter sesongen, om ikke  Mjelde/Aabrekk-konstellasjonen viser seg å være gull. Jeg tror og håper bare det ikke er Berg (er vel uaktuell likevel), Rekdal, Tørum, Nordlie eller noen andre klovner som får jobben.

Xminator

August 20, 2008, 08:29:50 AM #101 Last Edit: August 20, 2008, 08:32:08 AM by Xminator
Siden Nummer9 lar det henge i luften:

RBK siste 10 kamper 2006: 26 poeng
Brann siste 10 kamper 2006: 15 poeng
VIF siste 10 kamper 2005: 13 poeng
Start siste 10 kamper 2005: 11 poeng

RBK vant med 7 poeng, og som en konsekvens, hadde RBK tatt like mange poeng som VIF de siste 10 kampene så hadde Brann vunnet serien x antall poeng før RBK. Vann under broen og alt det der.

I sum, Henning Berg har tatt ut rikelig fallhøyde i en klubb i disharmoni, med en tikkende tapsbombe på linje med den han kom fra i Lyn og med betydelig større press på treneren om resultatene uteblir.

Og jeg står fortsatt på at Brann blir best om de fortsetter det som førte til seriegullet. Holde på Mjelde og sørge for å til enhver tid ha det beste førstelaget og den beste stallen. De to siste kriteriene har ikke vert tilstede i 2008, og det begynner å haste å få på plass dette og ha ett samkjørt lag i 2009.

Nixon

Quote from: monzilla on August 19, 2008, 23:33:35 PMPoenget mitt er at det er mange grunner til at Brann ble attraktivt. Og MIM hadde særdeles lite med det å gjøre.


Jeg tror som sagt at han hadde særdeles mye å gjøre med det. Selvsagt sammen med resten av ledelsen oppe på Stadion. Det var en helhet som investorene likte.

En annen trener kunne selvsagt også hatt samme tillit hos Hardball. Men det blir også veldig hypotetisk. Han kunne like gjerne ikke hatt det.
Rød makt på Hansa

Langhår

Der glapp geniforklarte Nordlie! Tidligere sterkt ønsket i Brann blant mange her på forumet. Han er klar for Kongsvinger....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

monzilla

Nordlie må gjøre som Hitler - be om absolutt makt - for å lykkes. I Start fikk han frie tøyler. I Brann hadde han aldri passet. I Brann er det Bruuun sin jobb å kuke ting til.

nummer9

Ser ut til at Rekdal «glipper» til Aafk også. Er egentlig utrolig hvor lett fotballpersonligheter som er kritikere på tv blir genierklært. Om en husker noen måneder/år tilbake var det vel få som var i mot sparkingen av de samme personene i dems siste klubb.

^2-Mas^

Dersom Rekdal går til AaFK, så er vel de to eneste aktuelle kandidatene i Norge gått til andre klubber ettersom Berg gikk til LSK. Nilsen har jeg enkelt og greit ikke troen på og Nordlie (som var mitt førstevalg før), har jeg egentlig mistet litt troen på. Det blir for mye baluba rundt ham og selv om det er en del spillere i Brann som nok hadde hatt godt av en sterkere personlighet som trener, så er jeg redd det kunne ødelagt mer for klubben enn det hadde gjort godt. Rösler er jo forsåvidt et alternativ om han får fyken eller sier opp i Viking. Han er hard nok, men er litt usikker på hvor god han er på det taktiske plan.

Henrik8

Quote from: ^2-Mas^ on September 02, 2008, 11:44:56 AM
Rösler er jo forsåvidt et alternativ om han får fyken eller sier opp i Viking. Han er hard nok, men er litt usikker på hvor god han er på det taktiske plan.


Hva i all verden er det som tilsier at Røsler er mannen som gjør Brann til et stabilt topplag igjen? Alt han har oppnådd er to fjerdeplasser med LSK, en tapt cupfinale, til alt overmål mot et lag som rykket ned samme sesong. I år har han trent Viking, som var den største gullfavoritten i media, til en syvendeplass hittil. Viking, av media, uten at det sier så mye, rangert som et bedre lag enn Brann, er to poeng foran oss foreløpig, i en sesong vi oppfatter som total katastrofe. I tillegg har Viking røket ut av UEFA-cupen mot Honka fra Finland. Igjen, hvorfor i all verden har denne mannen et godt rykte som trener?
Kjør over pakket 09`

Ricky

Fordi gresset alltid er grønnere på den andre siden..

Personlig mener jeg vi bør ringe Kevin Keegan :)

evis

Kanskje dette er mannen som kan redde oss?

http://fotball.bt.no/england/article117182.ece

Han kan styre både treninger og spillerkjøp.   ;D

osoerli

Kan kanskje vera på tide med utanlandsk trenar ja, men ikkje engelsk eller svensk.
Ville satsa på meir sydlandsk.  Fransk, Spansk eller italiensk.

Ellers kan gjerne Mjelde fortsetja, med Drillo som assistent.  Det hadde blitt bra.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Ferguson

Quote from: osoerli on September 05, 2008, 09:53:20 AM
Kan kanskje vera på tide med utanlandsk trenar ja, men ikkje engelsk eller svensk.
Ville satsa på meir sydlandsk.  Fransk, Spansk eller italiensk.

Ellers kan gjerne Mjelde fortsetja, med Drillo som assistent.  Det hadde blitt bra.


Så lenge treneren er merittert så er det det samme hvor han er fra!

Drillo er utgått på dato å har mer en nok med FK Zebra.
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

mortenaa



dudo

Hareide er svært nære å være drømmesigneringen for meg. Som du sier, Nordens kanskje beste trener. Som landslagstrener er han i beste fall middelmådig.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!


BBB-Tony

September 07, 2008, 21:28:45 PM #116 Last Edit: September 07, 2008, 21:34:28 PM by tonynord
Ser helst at Brann ser lenger enn bare på Norske trenere neste gang de skal ansette ny trener. Hareide har hatt suksess i flere klubber, men har ikke vært særlig lenge i noen av de klubbene han har hatt suksess med. Han kan selvsagt være en god kandidat. Men som sagt, så bør en se over landegrensene neste gang en trener skal ansettes. Eneste trener i Norge som jeg ser som interessan er Steinar Nilsen. Har veldig sans for lederstilen hans. Tror det kunne vært rett mann for Brann, men så spørs det om han ikke snart vil utenlands om han skal forlate TIL.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

dudo

Quote from: Xminator on September 07, 2008, 21:01:47 PM


Det inntrykket stemmer vel strengt tatt ikke helt. Helsingborg kom på 2.-plass året etter han dro og RBK vant serien året etter han dro. Begge klubbene kom seg også til gruppespillet i CL under Hareide. Brøndby var jo en historie for seg selv, men han vant serien med dem okke som.

Hareide er det nærmeste man kommer en suksessgarantist blant nordiske managere/trenere.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

Likefult, han var ikke akkurat en kontinuitetsbygger. Hareides exit fra RBK var starten på nedturen for dem, at de vant serien var vel mer av gammel vane. Han er en trener på hell. Omtrent der karrieremessig som Winters er ...

ostraume

Men Kvisvik vil du ha...

Er det noen trenere som kan vise til tilsvarende klubbresultater i Norden som Hareide? Landslagssjef er en utakknemling jobb. Hareide hadde vært en drøm å få inn.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Superjack

Brannsupporter.

dudo

Hareide ville vært et scoop, det er bare å se til resultatene han har å vise til.

Det nest beste alternativet ville kanskje være å ansette Nilsen og sparke Mons opp til RBH. Bruun ville fått sin sårt tiltrengte hjelp, og vi ville fått inn en trener med mye samme filosofi som allerede ligger i klubben. Og POL inn som speider og handelsreisende.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Gepard

Synes det er mildt sagt merkelig å bruke det at klubbene har slitt ETTER at Hareide har forlatt dem som et argument mot Hareide. Det kan vel bety at det oppstod et vakum etter at man hadde hatt en meget god trener ? Og som dudo påpeker er det langt fra alle klubbene som har slitt så voldsomt etter hareide..

Men skal det altså være så flott at Mjelde vil være her i evig tid ? Følger man argumentasjonen er det da fordi han ikke er attraktiv som trenerkandidat for andre klubber, er det virkelig en slik trener vi vil ha ? Flott med kontiniutet, men sitter vi på Mjelde i 5 år frem i tid tror jeg heller man kan si at det kommer til å gå kontinuerlig dårlig.

Christian

Quote from: dudo on September 08, 2008, 10:49:40 AM
Det nest beste alternativet ville kanskje være å ansette Nilsen og sparke Mons opp til RBH.

Steinar Nilsen er et like dårlig forslag som Tørum og Nordli var i sin tid. Han har ingenting å vise til som skal gjøre han til en bedre egnet trener enn Mjelde. Det eneste er det evidelige "se hva han har fått til med begrensede ressurser i Tromsø". Ja, hva? En bra sesong så langt, men foreløpig er det ikkje allverdens av trofeer og titler å vise til.

Om vi skal ha inn en annen trener må det være snakk om en med rutine og erfaring fra flere klubber, samt resultater å vise til fra disse klubbene. Gjerne også en vi vet er vant med mye oppmerksomhet rundt eget lag og egen person. Steinar Nilsen er ikke den mannen. I alle fall ikkje i dag.

Ferguson

"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

dudo

Nei, Nilsen har ingen troféer å vise til. Han har dog ved utallige anledninger (tre? ;-p) vist at han kan komme inn og få Tromsø-skuten på rett kjøl. Siden han tok over et nedrykkstruet TIL 2/8-06, har TIL tatt 91 poeng på 56 kamper, med 90-76 i målforskjell. Brann har til sammenligning tatt 93 poeng på 57 kamper - altså én kamp mer, med en målforskjell på 101-91. Ved Nilsens inntreden lå TIL sist på tabellen med 13 poeng på 15 kamper. Vi lå øverst med 31 poeng på 14 kamper. Dette for å illustrere styrkeforskjellen ved Nilsens overtagelse.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Superjack

Jan Jønson er eneste treneren i Norge som kan ha nivået til å bygge Brann til best i Norge. Og det er vel kanskje målet?
Brannsupporter.

Nixon

Quote from: Superjack on September 08, 2008, 12:33:20 PM
Jan Jønson er eneste treneren i Norge som kan ha nivået til å bygge Brann til best i Norge. Og det er vel kanskje målet?


Kanskje. Men han burde egentlig bevist en sesong til i Stabæk før man kan si noe om han er en trener som kan sitte noen år. Tradisjonelt skal nemlig Stabæk slite i 2009...
Rød makt på Hansa

Joggi Bogga

Hvorfor skal en trener på død og liv ha "resultater å vise til"? Tenker da på trofeer og ikke på prestasjoner.

For meg er det like betydningsløst som hårfarge og hudfarge på fyren.

Alle må nemlig begynne et sted, og trofeer er noen man vinner med en gruppe og ikke nødvendigvis et bevis på at man er så infernalsk fantastisk som trener. Det deles ut 2 trofeer per år her i landet. Den som har fått trener Rosenborg har tatt flest. Cupgull er bingo og tilfeldigheter og burde ikke telle. I nabolandene våre gies det F i hele cupen.

Med andre ord er det ikke mange trofeer å dele ut i Skandinavia, og har man trent andre enn RBK og FCK, så er det selvsagt jævlig vanskelig å få tak i trofeene. Da må vi heller se på dem som har gjort en god jobb.

Fellestrekket for gruppen som har gjort en god jobb, er at de har gode lederegenskaper, sprer entusiasme og at de har en gjennomtenkt måte og spille på som de med letthet klarer å formidle til gruppen. I Norge bør derfor Sandstø, Nilsen og Ingebrigtsen være åpenbare kandidater. Røsler er for vinglete og har enda ikke funnet sin stil, det samme er Tørum, Mjelde, Deila og Andresen.
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

Ferguson

Quote from: Joggi Bogga on September 08, 2008, 13:43:20 PM
Hvorfor skal en trener på død og liv ha "resultater å vise til"? Tenker da på trofeer og ikke på prestasjoner.


Det er fordi at vi vet at de kan prestere. De har erfaringen og de vet ka som må til for å lykkes!
En umeritert trener vet ikke hva som må til å må prøve å feile, dvs at det kan ta tid før vedkommende får til resulteter!
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Joggi Bogga

Utifra det du sier skal Mjelde være en bedre trener enn feks Nilsen fordi mjelde har vunnet titler, mens Nilsen har tatt omtrent like mange poeng med et langt dårligere spillermateriell.

Rekdal er ifølge samme logikk bedre enn Nordli fordi linjedommeren hadde krampe i offside-flagg-hånden.

Følger man din tankegang lenger sier man i ytterste konsekvens at Norge har langt færre trenere enn Sverige som "man vet presterer" fordi en mann og en klubb dominerte fortballen her i 10 år, mens svenskene delte på trofeene.

Etter min mening en håpløs metode for å evaluere trenere.
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

Nixon

Men hvordan skal man kunne vurdere f.eks. Ingebrigtsen sine lederegenskaper og evne til å spre entusiasme etter så kort tid? Tipper du hadde vært veldig begeistret for en trener som Nordlie etter et halvt år også...
Rød makt på Hansa

Joggi Bogga

Nordli har jeg faktisk aldri likt, men teoretisk er han utvilsomt dyktig.

I ingebrigtsens tilfelle er det fullstendig opplagt at fyren er flink. Se på måten laget angriper på. Det samme går igjen i kamp etter kamp. Han har trent dem i under ett år. Den enste måten et helt lag kan lære bevegelsesmønstre så bra på den korte tiden, er at dem som lærer det bort er flinke. Ingebrigtsen er lur, han har startet med å lære det han kan, og utvikler seg videre på det han må bli bedre på.
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

abe78

.og husk!

Christian


Joggi Bogga

Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

BBB-Tony

September 08, 2008, 15:17:31 PM #136 Last Edit: September 08, 2008, 15:28:55 PM by tonynord
Steinar Nilsen har kanskje ikke trofeer å vise til, men Dudo fremviser arbeidet Steinar Nilsen har gjort i TIL på en bra måte lenger oppe. Grunnen til at jeg ønsker han som Brann-trener er ikke bare fordi han har gjort gode ting med TIL, men om en ser på helheten i hvordan Steinar Nilsen trener TIL, så er det absolutt en trener med en stor fremtid. Han har riktige mentaliteten, og har samtidig nok av erfaring fra egen spillerkarriere. Han er en trener som får maks ut av hver spiller i troppen! Og det er en veldig viktig egenskap. Det hadde vært veldig spennende å se hva han kunne utrettet i en større klubb en TIL. Når en skal bedømme hvilken trener som bør være aktuell som Brann-trener, så er det viktig å ikke bare se på hva en har prestert, men også på hva treneren står for!
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Superjack

Quote from: Nixon on September 08, 2008, 12:38:58 PM
Quote from: Superjack on September 08, 2008, 12:33:20 PM
Jan Jønson er eneste treneren i Norge som kan ha nivået til å bygge Brann til best i Norge. Og det er vel kanskje målet?


Kanskje. Men han burde egentlig bevist en sesong til i Stabæk før man kan si noe om han er en trener som kan sitte noen år. Tradisjonelt skal nemlig Stabæk slite i 2009...


Stabæk har prestert til meget bra i hver sesong Jan Jønsson har styrt laget, fra sesongen i adecco. De gjorde en fabelaktig sesong etter opprykket, med tanke på at de var nyopprykket, og kjempet helt i toppen siden. Og det med ganske så mye mindre midler enn Monsamjelden har hatt å rutte med.
Brannsupporter.

Oppreist

Quote from: Superjack on September 08, 2008, 15:27:13 PM
Stabæk har prestert til meget bra i hver sesong Jan Jønsson har styrt laget, fra sesongen i adecco. De gjorde en fabelaktig sesong etter opprykket, med tanke på at de var nyopprykket, og kjempet helt i toppen siden. Og det med ganske så mye mindre midler enn Monsamjelden har hatt å rutte med.


Helt enig Superjack - Jönsson har en plettfri historikk i sin Stabæk-karriere og har fått mye gull ut av gråstein.  Se på Veigar Pall Gunnarsson som var elendig i Strømsgodset, Alanzinho som var helt håpløs i begynnelsen, for ikke å snakke om forsvaret som han har klart å gjøre til det gjerrigste i eliteserien på tross av stadige omrokkeringer.  Fyren virker gjennomprofesjonell og reflektert. Tviler sterkt på at han hadde fremstilt seg selv som mobbeoffer etter noen kritiske artikler fra lokalpressen. 

Jeg ville heller brukt 15 MNOK på Jönsson enn på en ny spiss.  (helst begge deler...)
Stein på stein blir Steinar.

OmOssSjølOgHansaøl

Betsson Norge gir nå debattantene i denne tråden mulighet til å sette penger bak teoriene sine og spille på hvem som er trener i Brann ved nyttår: http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article3782277.ece

Og vær OBS på denne kjempemuligheten: Hvis man satser en tusing på at Herman Friele tar over som Branntrener i løpet av året, kan man bli millionær! Du kan også innkassere millionen hvis du satser på Tore Strand, Tommy Duesund eller Davy Wathne som ny Brann-trener. Løp og kjøp, dette blir det rift om!

.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Kai-Olai

Her kan jo Brann tjene store penger.. Opprett falske kontoer.. Sleng inn ett par millioner på Friele,  for så å gi han en romjuls-kontrakt.. Da er jo spillerne uansett på ferie.. =P

abe78

Haha! Jeg tenkte det samme. Min unskyldning er at jeg er Sunnmøring! :)

Spennende at de har Nilsen som nummer 2 på listen, men det virker som om den listen er mektig useriøs da...
.og husk!

pidre

Steinar Nilsen er min favoritt. Har litt inside-informasjon fra Tromsø-miljøet. SN kan beskrives som taktisk smart, tøff, målrettet, tydelig og god med pressen. Han er en ung trener på vei oppover.

Hareide er gammel og sur. Han er på vei nedover og "way over the top".

Paradoksalt nok - husker dere at SN ville til Brann som spiller - men at MIM ikke ville ha han.....

Uansett - hjelper lite å bytte trener, om man ikke tar ondet ved roten. RBH må vekk!

Saludar a los monos!

Ferguson

I dagens VG står det at Nilsen jobber med en ny jobb og at Brann har blitt nevnt i den forbindelse!

Så for folk tolke det som de vil.
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

thesevs

Quote from: Ferguson on September 14, 2008, 13:27:05 PM
I dagens VG står det at Nilsen jobber med en ny jobb og at Brann har blitt nevnt i den forbindelse!

Så for folk tolke det som de vil.


Vel, jeg ser liksom ikke for meg at Mjelde gir seg etter sesongen. Tordentalen på torsdag gav meg et inntrykk av at han kommer til å fortsette litt til.

Dog er det på sin plass at 3 eks-Brannspillere tilsvarer 1stk trener.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Belfort

Quote from: pidre on September 14, 2008, 10:04:00 AM
Steinar Nilsen er min favoritt. Har litt inside-informasjon fra Tromsø-miljøet. SN kan beskrives som taktisk smart, tøff, målrettet, tydelig og god med pressen. Han er en ung trener på vei oppover.

Hareide er gammel og sur. Han er på vei nedover og "way over the top".

Paradoksalt nok - husker dere at SN ville til Brann som spiller - men at MIM ikke ville ha han.....

Uansett - hjelper lite å bytte trener, om man ikke tar ondet ved roten. RBH må vekk!




Har selv en kamerat i Tromsø som går på en del kamper. Til spiller sørgende kjedelig fotball. Lange baller mot hardtkjempende spisser. Stor innsats og lite finspill. Dette vil garantert ikke bli godtatt i Bergen. Jeg skjønner ikke hvorfor flere stemmer for Janne Jønsson. Han har gjennom 4 år i Stabæk med langt mindre resursser enn Mjelde spilt underholdende fotball og ikke minst fått resultater. Det må være mulig og høre med Jønsson om han er interessert.

pidre

Quote from: Belfort on September 14, 2008, 16:25:36 PM
Quote from: pidre on September 14, 2008, 10:04:00 AM
Steinar Nilsen er min favoritt. Har litt inside-informasjon fra Tromsø-miljøet. SN kan beskrives som taktisk smart, tøff, målrettet, tydelig og god med pressen. Han er en ung trener på vei oppover.

Hareide er gammel og sur. Han er på vei nedover og "way over the top".

Paradoksalt nok - husker dere at SN ville til Brann som spiller - men at MIM ikke ville ha han.....

Uansett - hjelper lite å bytte trener, om man ikke tar ondet ved roten. RBH må vekk!




Har selv en kamerat i Tromsø som går på en del kamper. Til spiller sørgende kjedelig fotball. Lange baller mot hardtkjempende spisser. Stor innsats og lite finspill. Dette vil garantert ikke bli godtatt i Bergen. Jeg skjønner ikke hvorfor flere stemmer for Janne Jønsson. Han har gjennom 4 år i Stabæk med langt mindre resursser enn Mjelde spilt underholdende fotball og ikke minst fått resultater. Det må være mulig og høre med Jønsson om han er interessert.


Har selv sett flere TIL-kamper, senest mot BG i går. Stor innsats er vel ikke å forakte!? Finspill? Tromsø spiller definitivt ikke drillosfotball i allefall....

For all del - Jønsson er nok sikkert et veldig godt alternativ.
Saludar a los monos!

abe78

Quote from: Belfort on September 14, 2008, 16:25:36 PM
Har selv en kamerat i Tromsø som går på en del kamper. Til spiller sørgende kjedelig fotball. Lange baller mot hardtkjempende spisser. Stor innsats og lite finspill. Dette vil garantert ikke bli godtatt i Bergen. Jeg skjønner ikke hvorfor flere stemmer for Janne Jønsson. Han har gjennom 4 år i Stabæk med langt mindre resursser enn Mjelde spilt underholdende fotball og ikke minst fått resultater. Det må være mulig og høre med Jønsson om han er interessert.


Tror du han hadde spilt den samme fotballen med Branns mannskap? Husk at Solbakken trente Ham-Kam før København. Kan ikke sammenligne de to spillestilene...
.og husk!

kabelmann

Har ikke Solbakken fått ganske mye pes av FCK-fansen nettopp pga. spillestilen?
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Truls

Jeg var på Brøndby - FCK (Brøndby vant 1 - 0 forresten) og de 30 første minuttene der er muligens det fineste jeg har sett av fotball i norden, signert FCK. Til og med Brøndby sin trener har sagt etter kampen at det er kanskje det beste et dansk lag noensinne har spilt. Det var ihvertfall ikke kjedelig spillestil, jeg tenkte når FCK kjørte på.

Jeg stod forresten ved BIK-fansen og de har en irriterende tromme.
kal de aldri slutte å plage oss om Søndagen ?

Go Up