• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Etter kampen: Stabæk-Brann

Started by Langhår, April 19, 2008, 19:48:50 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Langhår

Nytt braktap, denne gangen mot Stabæk. Rytmen, tempoet og registeret fra ifjor er borte som dugg for solen. Her har man mye å ta tak i.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Vebjørn

Skandale!
Espen Berntsen er sjølve toppen av norsk dommarstand. Hadde vi hatt den engelske kulturen der det faktisk var forventa noko av dommerane av dommarsjefane sjøl og dommarar som feila blei satt til å dømme i Vestlandshallen i to veke - heile fotballen ville blitt heva.

Og er det virkelig nokon av våre spelarar som får godkjent der utpå?

erikdale

Vel. Udjus gjorde ingen feil på målene. Var på bærtur et par gangen men uten at det ble noen farlig ut av det. Med litt erfaring og rutine kan det bli bra.

Helstad va nokke av d slappeste eg har sett. Håpet faktisk d va han som sku ut når Demba kom inn.
f you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later

Gubrask

Begredelig kamp. Laget er fullstending blottet for selvtillitt for tiden. Fra første spark er det ingen som har troen eller viljen til å vinne denne kampen. Eneste av meg som får godkjent er Udjus, ikke det at han gjorde noen supergode redninger, men gjorde det vi kan forvente- i motsetning til resten av laget.
Hanstveit slet utrolig med Alanzinho defensivt, og opphevde offsiden flere ganger. El fakiri er som flere har nevnt helt forferdelig for tiden. Helstad er utrolig lat i dag, og resten av laget er rett og slett slapp.

En ting som bekymrer meg er at vi har utrolig få strenger å spille på i angrep. Det er utrolig lett for et hvert motstander lag å skjønne at Helstad er den sterkeste offensive kraften vi har, og dermed tar han ut av kampen. Men da må pokker meg vi ha andre angrepsspillere som kan stå fram og ta grep!

Det er ingen rytme, tempo, vilje eller selvtillitt i laget for tiden! Men det som er viktig nå, er at vi ikke snur ryggen til guttene, men hjelper de til å heve seg! Når det er sagt, må en hvertfall forvente at de yter innsats, noe som de fleste manglet i dag!

gitarbroiler

Latterlig straffe, ingen tvil om det. Men er det virkelig DEN situasjonen som gjør at vi taper kampen? Nei, mener jeg. Et par spørsmål som jeg satt med under kampen:

1. Hvor mange kamper skal Fakiri få lov til å spille seg i form i? Er nå gått fire, og jeg er usikker på om jeg ser så veldig mye bedring.

2. Mjeldes "taktiske" bytter.

Winters ut? Enig med Demba inn, men å ta ut Winters blir feil når man jager en utligning. Da må man opp å lage trøkk rundt motstanderens 16-meter, noe man ikke klarte i det hele tatt.

Bakke ut? For meg var han beste på Branns midtbane idag. For meg ville det naturlig byttet vært Fakiri ut og inn med Gylfi (siden Fakiri ikke ble byttet mot Demba).

Ellers er vi selvsagt nok en gang veldig uheldig, og hadde Helstads supersjanse gått 3 cm nærmere målet, så hadde det stått 1-1 fremfor 2-0. Men det begynner å bli et mønster nå, og apparatet bør se litt mer på hva som skjer ute på banen. Det mangler strukter i angrepet, og for ikke å snakke om den deffensive organiseringen. 10 mål baklengs på fire kamper er overhodet ikke verdig et lag som skal kjempe i toppen.

erikdale

No va vel Bakke skadet.. Enda en dårlig nyhet
f you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later

Langhår

Quote from: gitarbroiler on April 19, 2008, 20:04:22 PM
Bakke ut? For meg var han beste på Branns midtbane idag. For meg ville det naturlig byttet vært Fakiri ut og inn med Gylfi (siden Fakiri ikke ble byttet mot Demba).
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

gitarbroiler

Så kampen på pub med mye hyl og ståk, men gikk hjem etter 75 minutter i ren frustrasjon og depresjon. Om Bakke var skadet, så er byttet greit nok.

Men står fremdeles på at Fakiri burde blitt byttet mot Demba  ;D

Sissel

gitarbroiler: Tviler på at Mjelde synes Hassan gjorde en bedre jobb enn Bakke. No var vel Bakke litt skadet var han ikke?

Mye som må fikses til neste kamp. SKrekkelig dårlig holdning ute på banen, mye laffing og lite jobbing.

Gepard

Man må jo stille seg spørsmålet om hvorfor det ikke ble gjort grep i tiden rundt Huseklepp-skaden, for den saks skyld lenge før det.  https://www.bataljonen.no/forum/index.php/topic,7798.2250.html, vi var jo inne på det selv ørten ganger.

10 mill hadde det kanskje kostet, men når man tok en enorm risiko å gambler på alt skal ordne seg, så blir altså konsekvensene at vi er milevis unna å være i nærheten av å være en gullkandidat.

Mjelde sier det jo klinkende klart, skader og manglende kampform er grunnen. Latterlig. Hadde vi vært en fattig klubb, hadde det vært greit nok.

Vi har definitivt ikke en trener som kan skape gull av gråstein heller, så da må spillermaterialet være topp kvalitet.

gitarbroiler

Quote from: Gepard on April 19, 2008, 20:10:48 PM
Vi har definitivt ikke en trener som kan skape gull av gråstein heller, så da må spillermaterialet være topp kvalitet.


Der traff du spikeren på hodet så det smalt i lokalet ;-)

Endre

Tragedie fra ende til annen.
Gleder meg virkelig til Huseklepp er klar, så kanskje vi kan skape noe fremover på banen.
Solli inn i midten for å jobbe defensivt, og Huseklepp på høyre, så tror jeg vi kan klare å utrette noe.

Midtbanen er veldig svak for tiden, men det må sies at vi har vært uheldig med skader i oppkjøringen og starten av sesongen. Blir også godt å få Tijan tilbake, men vi kan ikke forvente at en 19-åring skal bli vår frelser, særlig når han har null spilleminutter i hele vinter.

BBB-Tony

Fryktelig dårlig kamp fra vår side. Lærte vi ingenting fra ålesundkampen? Om en kunne bli avvent som fotballsupporter etter ålesundkampen, så kan vi det hvertfall nå! Heldigvis skal jeg ikke på bussen hjem i kveld. Makan til dårlig pasningspill! Hva er det MIM har trent på i vinter? Foreslår at gutta går tilbake til lilleputt stadiet og lærer seg å slå en pasning! Gidder ikke kommentere dommeren en gang! Rett og slett målløs over hvor dårlig dommerstanden i norge er!   
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Kai-Olai

Skammelig.. Eneste jeg gidder å skrive..

sambaen

Hvor i helvete er tempo, innsats og kreativiteten?
Brann er pissedårlig i forsvar og målene renner inn. Hanstveit er runningsbøye, Gunntveit slår dårligere pasninger enn Dahl, Solli er slik han var på slutten i RBK, Helstad gidder kun av og til, Moen har enda til gode å vise at han er Mjøsas svar på Bekcham, Bakke er stort sett skadet, Fakiri spiller fortsatt Fransk støttepasnings fotball, Sigurdsson har ennå til gode å klarere til medspillere. Jeg blant mange drømmer om en CL kvalifisering, men dette tror jeg bare vi skal glemme. Akkurat i dag har jeg bare lyst til å grave meg ned og pipe istedet for å synge nystemten.
Føler luften har gått ut av hele Brann og Bergen. Stemningen på stadion, ja selv på Frydenbø er dårligere og mye mindre intens enn fjoråret.
Håper Mjelde klarer å snu dette, slik han sa på intervjuet etter kampen, men jeg vet ikke hva som skal gjøres pr i dag. En ting som er sikkert er at denne helgen også er ødelagt.

erikdale

OI! No gikk lyset plutselig opp for meg..

Dette møkkaspillet e bare et ledd i kontraktsforhandlingene. RBH gir Mjelde beskjed om å lage en sugedårlig taktikk og drite seg ut i pepptalken slik at man kan forhandle frem billige kontrakter til alle spillerne.
f you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later

HansaInferno

Synd å si det, men uten Martine Andresen er Mjelde et komplett null.

Mjelde må gå!
Breiflabben, baby!

Vestkanten

Heia Brann!

Kararay

Hva med gjennvinningsperioden? De snudde jo bare og luntet etter.. var ikkje forsøk på og ta ballen tilbake etter å ha mistet den. Det er slik man kan vinne kamper. Aggresivitet i gjennvinningsfasen.
et var fortjent at han fikk sitt andre gule kort for kampen, men det var unødvendig av dommeren og gi han det røde. Slik dømming må vi få slippe å se flere ganger.
Ivar Hoff


Markmus

Quote from: gitarbroiler on April 19, 2008, 20:08:00 PM
Men står fremdeles på at Fakiri burde blitt byttet mot Demba  ;D

Den er jeg HELT enig i. La Winters og Helstad starte på topp, men la Demba spille på El-Fakiris plass inntil El-Fakiri finner ut hvordan han spiller fotball.
Ka du ve?


Njaastad

Quote from: gitarbroiler on April 19, 2008, 20:57:19 PM


Ja, begynner jo å lure litt på hvem som egentlig var trener i Brann i fjor..

28966mustang

Innsats mangler, laguttaket var feil sett i ettetid, ørnene skulle spilt bak og azar fremme, demba på midten i stedetfor hassan.  Men, vi taper på for dårlig jobbing og pasningsfeil.
Hvil i fred- 1963!

BBB-Tony

Fikk forøvrig en actionfult tur til oslosentrum. Var en gjeng casuels på trikken som kom i klammeri med en gjeng djurgår-supportere...
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

SKBMiller

Kampen var kjempeskuffende. Synes heller ikke det var noe særlig liv på tribunen. Men Nadderud er Nadderud...

Jeg velger å skylde på spillerne fremfor Mons. Har vært for svakt av de 11 på banen hittil. Om problemene fortsetter til over sommeren skal jeg også innrømme at dette er trenerens feil.

BBB-Tony

Enig med deg SKBMiller at vi ikke kan henge ut MIM bare etter noen få kamper. Ser en helheten på 5 år, så kan vi konkludere med at han er en dyktig trener. Syns det er patetisk av de som vil ha MIM ut etter få kamper i årets serie.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

HansaInferno

Vi snakker jo også om kampene i vinter, og spesielt 6-0 og 2-0 mot Everton var jo ikke allverden. Mjelde har gjort en helt grei jobb, men jeg lurer på hilken rolle MA har oppe i dette. Tror at han var meget viktig for klubben, både som spiller, kaptein og taktikker.
Breiflabben, baby!

Nightfox

Brann - Norges omreisende urinal.


RC

Laget er ikke i krise og heller ikke blottet for selvtillit.
Laget er mett og har rett og slett ikke lyst å spille lenger.

brutalis

Quote from: tonynord on April 19, 2008, 21:46:18 PM
Fikk forøvrig en actionfult tur til oslosentrum. Var en gjeng casuels på trikken som kom i klammeri med en gjeng djurgår-supportere...


Ke? Hvorfor Djurgården supportere? Tenkte meg at det kom til å smelle i dag, men tanke på at Branns egne gutter kunne være i byen

Nightfox

Problemet til Demba er ikke at han ikke tar imot ballen, klarer å holde på den eller lignende: Det er hva han gjør med den. Han er dessverre ikke pr dags dato fotballmessig klok nok. Om han ikke er klok nok generelt sett eller om han bare enda ikke er spilt inn i systemet gjenstår å se. For avleveringene og forsøkene på skudd er elendige. Når han sentrer går den til motspiller ellers prøver han på noe tricky når han skulle prøvd på det enkle. Når han skyter så står han fra før feilvendt. Jeg har tilgode å se Demba med hodet mot riktig mål.

Når han har ballen er han tilnærmet en gud (for å bruke et veldig sterkt uttrykk). Når han gir den fra seg blir han en helt annen.

Romarius

Helt enig i beskrivelsen til Nightfox.
Hadde som nevnt over vært spennende og sett ham i rollen mellom midtbanen og Helstad + Winters - han beveger seg jo uansett i rommet 20-40 meter fra mål. Men mulig det vil sette for store krav til Bakke (som per dd er en for stasjonær spillertype) og de andre på midtbanen. Og vi vil trolig miste mye av vingspillet vi er så kjent for, da vingene må trekke mer inn mot midten. Vel vel, det gode vingspillet har jo uansett vært helt fraværende så langt i år.

Det bør i hvert fall tas noen grep til neste kamp, om ikke bare for å gi et signal til spillergruppen om at det kun er knallhardt arbeid som gjelder, hvis ikke er benken neste.

I etterpåklokskapens navn er det også all grunn til å stille spørsmålstegn ved oppkjøringen og de få treningskampene vi hadde. Når vi nå har slitt med så mange skader, burde vi fått i stand flere kamper, slik at friske spillere som f.eks. Misje i større grad kunne blitt drillet inn på laget. Er han god nok til å være i troppen, bør han også være god nok til å spille fremfor halvskadete eller "stjerner" ute av form.

gitarbroiler

Jeg er helt uenig i at Bakke er en stasjonær spillertype. Han er jo nesten overalt på banen, og er ekstremt duellsterk. Dersom han hadde blitt gitt mer konkret område å jobbe i, f.eks. rundt midtsirkelen (og selvsagt frem og tilbake), så tror jeg Bakke hadde blitt ekstremt dyktig på ballgjenvinninger og igangsettinger. Slik det er nå så må han nesten jobbe for Fakiri i tillegg til sitt område.

Det jeg frykter aller mest nå, er at Mjelde skal bruke NM til å eksperimentere med andre lag da han ikke ønsker å bruke serien til dette. Cupen må prioriteres i år, spesielt hvis poengfangsten fortsetter slik den har gjort nå. Og med LSK hjemme og Tromsø borte, så ser det ikke akkurat ut som at det skal hagle inn med poeng fremover.

Falken

Problemet er ikke at vi mangler Andresen, men at vi HAR El Fakiri  !

Toff

Det er ingen krise enda mener jeg. Men laget framstår som totalt blottet for energi og vilje. Det virker som ingen gidder å ofre seg for drakten.

Ser at noen trekker fram Djemba inn på midten for Fakiri. Det må være tidenes sløveste forslag. Hvor mange baller kommer han til å tape og vi får brudd i mot hver eneste gang. Er redd for at denne djemba kommer til å bli en av historiens største flopp. Skal alltid gjøre ting så sinnsykt fint og så ender det bare feil. Ser rett og slett ikke hva han kan bidra med. Send ham tilbake. Han er ikke god nok. Sorry.

Nei mitt ønske er at neste kamp så spiller brann med Bakke og Gylfi sentralt på midten. Da vil vi ha en sinnsykt midtbane. Synes Gylfi gjorde sine saker bra når han kom inn i går. Mye bedre enn hassan hvertfall.

En anne ting er at Azar skusler vekk talentet sitt på midtforsvaret. Mye bedre å ha han på topp så han kan skape trykk. Var Azar ene og alene som snudde kampen mot FFK. Tror faktisk vi hadde fått mer ut av kampen om det hadde vært Azar og Helstad på topp i går.
off

TheRock

Quote from: Innlandsmax on April 19, 2008, 22:51:34 PM

Helt enig. De få minuttene vi fikk spilt med 4-1-2-1-2 mot Aafk før Sigurdsson ble utvist fungerte glimrende, skulle gjerne likt å sett denne over 90 minutter.

sambaen

Quote from: Toff on April 20, 2008, 10:18:43 AM
Det er ingen krise enda mener jeg. Men laget framstår som totalt blottet for energi og vilje. Det virker som ingen gidder å ofre seg for drakten.

Ser at noen trekker fram Djemba inn på midten for Fakiri. Det må være tidenes sløveste forslag. Hvor mange baller kommer han til å tape og vi får brudd i mot hver eneste gang. Er redd for at denne djemba kommer til å bli en av historiens største flopp. Skal alltid gjøre ting så sinnsykt fint og så ender det bare feil. Ser rett og slett ikke hva han kan bidra med. Send ham tilbake. Han er ikke god nok. Sorry.

Nei mitt ønske er at neste kamp så spiller brann med Bakke og Gylfi sentralt på midten. Da vil vi ha en sinnsykt midtbane. Synes Gylfi gjorde sine saker bra når han kom inn i går. Mye bedre enn hassan hvertfall.

En anne ting er at Azar skusler vekk talentet sitt på midtforsvaret. Mye bedre å ha han på topp så han kan skape trykk. Var Azar ene og alene som snudde kampen mot FFK. Tror faktisk vi hadde fått mer ut av kampen om det hadde vært Azar og Helstad på topp i går.


Demba må taes vare på. Han har etter min mening vist at han er en glimrende spiller som tør avslutte fra litt lengre hold, har teknikk, styrke OSV. Helstad derimot begynner å minne mer og mer om en spiss med stjernenykker som kun løper på de ballene han gidder. La demba få lov til å bli mer fristilt, la han også få lov til å løpe litt i bakrom (han er vel så rask som Helstad). Få Hassan og Hanstveit vekk fra laget og la Bakke få være den offensive tilrette leggeren. La Karadas fortsette i midt sammen med Sigurdsson, la Gylfasson eller Arman Bjørnsson innta def. midtbane som ballvinner og sliter, da vil vi begynne å få sving på sakene igjen. Med Hassan sin svake innsats blir det til at Bakke løper mer eller mindre for to og han blir derfor fort sliten.

olebrann3

Et stort problem er at ingen går i ballfører, forsvaret rygger og rygger til de er på 16 meteren, da kan midtbane spilleren lett trå igjenomm ballen til spissen eller å skyte selv. Ser det samme i angrep keeper for stå med ballen og sikte inn kor han skal slå den, ingen oppi å presser...

Et annet problem er at det alltid kommer scoringer imot etter store sjanser i angrep, det skjer veldig ofte borte iallefall, er ikke spillerene med tilbake eller?

Samtidig kan eg legge til at eg er møkk lei av Helstad som skal stå å deppe etter en bom og ikke komme seg tilbake over midten før neste ball kommer, dette skjer rimelig ofte og han kan dermed ikke være med i angrepet, siden det ikke er noe flere der framme blir det ingen angrep.

Eg savner og en mer aggresiv Mjelde, hadde ikke gjort noe om han hadde blitt litt lik solbakken når det går i mot oss. Han må ut å sjæfte ikke bare stå å lene seg på innbytterbenken. Vi må også få oss en plan-b som vi ikke har. Vi slår ballen langt på Helstad vær eneste gang, dette vet alle lag no. Vi gjorde dette også på høsten og taktikken er oppbrukt. Vi må kunne komme ut i en andre omgang med en plan-b taktikk. Trodde vi ble kvitt disse probleme når Sæternes gikk, når vi hadde han skulle alt bli slått langt på han så skulle han få ballen videre fram men det gikk heller aldri

BBB-Tony

Quote from: brutalis on April 19, 2008, 23:24:37 PM
Quote from: tonynord on April 19, 2008, 21:46:18 PM
Fikk forøvrig en actionfult tur til oslosentrum. Var en gjeng casuels på trikken som kom i klammeri med en gjeng djurgår-supportere...


Ke? Hvorfor Djurgården supportere? Tenkte meg at det kom til å smelle i dag, men tanke på at Branns egne gutter kunne være i byen


Eneste jeg fikk med meg før det braket løs, var at svenskene begynte å synge Djurgåren sanger, og så spurte noen casuels om de ville sloss. Kloke som de er, så svarte de nebbete og da var slosskampen ett faktum.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Vestkanten

Quote from: sambaen on April 20, 2008, 10:35:34 AM
Quote from: Toff on April 20, 2008, 10:18:43 AM
Det er ingen krise enda mener jeg. Men laget framstår som totalt blottet for energi og vilje. Det virker som ingen gidder å ofre seg for drakten.

Ser at noen trekker fram Djemba inn på midten for Fakiri. Det må være tidenes sløveste forslag. Hvor mange baller kommer han til å tape og vi får brudd i mot hver eneste gang. Er redd for at denne djemba kommer til å bli en av historiens største flopp. Skal alltid gjøre ting så sinnsykt fint og så ender det bare feil. Ser rett og slett ikke hva han kan bidra med. Send ham tilbake. Han er ikke god nok. Sorry.

Nei mitt ønske er at neste kamp så spiller brann med Bakke og Gylfi sentralt på midten. Da vil vi ha en sinnsykt midtbane. Synes Gylfi gjorde sine saker bra når han kom inn i går. Mye bedre enn hassan hvertfall.

En anne ting er at Azar skusler vekk talentet sitt på midtforsvaret. Mye bedre å ha han på topp så han kan skape trykk. Var Azar ene og alene som snudde kampen mot FFK. Tror faktisk vi hadde fått mer ut av kampen om det hadde vært Azar og Helstad på topp i går.


Demba må taes vare på. Han har etter min mening vist at han er en glimrende spiller som tør avslutte fra litt lengre hold, har teknikk, styrke OSV. Helstad derimot begynner å minne mer og mer om en spiss med stjernenykker som kun løper på de ballene han gidder. La demba få lov til å bli mer fristilt, la han også få lov til å løpe litt i bakrom (han er vel så rask som Helstad). Få Hassan og Hanstveit vekk fra laget og la Bakke få være den offensive tilrette leggeren. La Karadas fortsette i midt sammen med Sigurdsson, la Gylfasson eller Arman Bjørnsson innta def. midtbane som ballvinner og sliter, da vil vi begynne å få sving på sakene igjen. Med Hassan sin svake innsats blir det til at Bakke løper mer eller mindre for to og han blir derfor fort sliten.

Dette er et godt forslag. Helstad kan godt få hvile litt nå. Det er ganske irriterende at ved 2-3 anledninger gidder han ikke å komme seg ut av offside. Disse gangene ble stabæk brutt og alt lå til rette for en overgang.
Heia Brann!

evis

Jeg er ingen ekspert, men satt igår og håpte på at MIM skulle ta ut El Fakiri,sette inn f.eks Dalh og trekke Azar frem som en slags hengende spiss som også kunne hjulpet til bakover.

Kruxleiven

Først må man si at Nadderud ikke har blitt noe mindre trist med årene. Det er nitrist å stå der og se kamp, men jeg ser slavsagt klar over at dette var siste gang for oss om vi unngår dem i cupen. Dernest var speakeren der en riktig masekopp. Knitrende sedler i stille kollekt, Thon Hotel Oslofjord og utstyrsleverandøren Puma maste han om støtt og stadig.

Så til spillet. Det ser nesten ut som uansett hva vi gjør så får vi en haug med mål i mot oss. Det går ikke i lengden. Man kan ikke vinne kamper på det. Den offensive strukturen er en katastrofe. Jeg forstår ikke de ensidige lange ballene på Helstad. De treffer jo ikke. Og selv om de treffer så er det jo ikke sikkert det blir noe farlig av det. Jeg mener. Det er jo så utrolig lettlest så lenge vi ikke har flere dimensjoner av det offensive spillet enn det. Helstad fungerer dårlig i smapsill med de andre spissene. Winters virker på hell. Demba er ingen motgangsspiller og er veldig unorsk og "uBrannsk" i spillestilen. El Fakiri er ute av form til de grader og Bakke har ikke inne noen god offensiv spilleforståelse. Det ser i hvertfall ikke ut slik. Solii prøver og prøver, men får det ikke til. Kanskje formsvikt der også. Men kanskje mest skuffende er at man ikke finner nummer 11 utpå der. Går han og gjemmer seg?

Bakover fikk jeg ikke veldig stort inntrykk av hva vi gjorde. Håpløst overblikk på Nadderud. Jeg mistenker derimot at vi får for mye angrep i mot oss. Og da klarer vi ikke å stå i mot i lengden. Jeg tror det beste forsvar er om vi kan holde mer på ballen og bruke mer tid i angrep. Ikke søke Helstad med en gang. Man kan jo selvfølgelig se om han er ledig og på løp, men det er ingen vits i å pælme ballen mot han med en gang vi har ballen. Foreslår litt kortere pasninger og litt mer på tvers. Noe av det verste Drillo vet, men så er nå ikke han verdens smarteste fotballtrener heller.

Dette lar seg gjøre å rette opp i. Det er bare jobbing. jobbing og atter jobbing på trening som gjelder. Kvalitetene i laget finnes, men de må finne den gode følelsen igjen og slutte å være redd for motstanderne. Det ser nesten ut som om de er det til tider.

Til slutt må man nesten stille det uunngåelige spørsmålet. Var MA enda viktigere enn vi trodde? Verken Gylfi, Eirik eller Hassan har den tyngden på sentral midtbane som trengs. Ingen av dem setter det nødvendige preget på midtbanen.

Upwards and onwards! Mot 3 poeng mot LSK.

Red Rabitt

ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

Texas

Quote from: Red Rabitt on April 20, 2008, 13:26:11 PM


spennende forslag. Ludvigsen er jo meget offensiv, men ikke den store åpenbaringen deffensivt. Klarer PVM å takle den oppgaven? Men når spillere som pvm, og hassan sliter så til de grader så bør andre spillere få sjansen etterhvert.


Xminator

April 20, 2008, 16:17:13 PM #47 Last Edit: April 20, 2008, 16:22:25 PM by Xminator

Belfort

Jeg synes du (Xminator) tar veldig lett på årsakene til at Brann sliter. Vi kan snakke om dommertabber,keepertabber og sikkert en haug med andre tabber til vi blir grønn. Men problemene til Brann stikker dypere enn som så. Flere spillere er helt ut av form,vi har en hassan som er et trist skue og vi har dårlig struktur i laget. Vi spiller alt for få strenger. Fremspillene til Helstad blir lett og lese,særlig når motstanderne er langt mer bevisst dette i år. Samtidig føler jeg at spillerne ikke tar ut de siste prosentene som må til for og vinne kamper. Det store spørsmålet er om Brann er i ferd med og få en reaksjon på gullet fra i fjor. Er ingen tvil om at det var energikrevende og en enorm utløsning. Er spilleren like sultne i år?

Vestkanten

Quote from: Belfort on April 20, 2008, 16:58:02 PM
Jeg synes du (Xminator) tar veldig lett på årsakene til at Brann sliter. Vi kan snakke om dommertabber,keepertabber og sikkert en haug med andre tabber til vi blir grønn. Men problemene til Brann stikker dypere enn som så. Flere spillere er helt ut av form,vi har en hassan som er et trist skue og vi har dårlig struktur i laget. Vi spiller alt for få strenger. Fremspillene til Helstad blir lett og lese,særlig når motstanderne er langt mer bevisst dette i år. Samtidig føler jeg at spillerne ikke tar ut de siste prosentene som må til for og vinne kamper. Det store spørsmålet er om Brann er i ferd med og få en reaksjon på gullet fra i fjor. Er ingen tvil om at det var energikrevende og en enorm utløsning. Er spilleren like sultne i år?


Får håpe Xminator har rett, for det går vel ikke an med slik utur resten av sesongen.......
Heia Brann!

Go Up