• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Helstad selvskreven mot FFK?

Started by Brannmus, March 19, 2008, 17:58:21 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Brannmus

Brann vinner 3-0 i generalprøven mot HJK i dag, og nok en gang syntes jeg ikke Helstad imponerer nevneverdig. Er Thorstein fortsatt selvskreven i startoppstillingen mot Fredrikstad i serieåpningen?

Demba scorer i dag, og Robbie viser gode tendenser. Spesielt som tilrettelegger, hvor han vel alltid har hatt sin største styrke, mens "måltørken" fortsetter for Helstad.

Er Winters - Demba helt utelukket som spisspar når alvoret starter om snaue to uker?

peteE

22 seriemål i 07 gir ikke startplass i 08 hvis formen ikke er der! For min del så er Robbie og Demba riktig velkomne til å starte hvis ikke Helstad viser ekstrem godform på trening!

lindviko

vedder moren min på at helstad starter, med mindre skader... noen har klippekort.. sånn er det bare...

smaalanda

Han starter mot FFK uansett hva som skjer. Spiller han dårlig i første kamp og dette fortsetter i et par kamper så er det mulighet for å prøve en Demba / Robbie kombinasjon.
KMO!!!

Lurkin

Hvem bryr seg om formen er dårlig nå? Spiller han dårlig i seriestarten, er det ut med han. Han kan ikke score hele tiden, og hvis han får måltørken sin utenfor sesongen så er bare det strålende.
Berømte Brann fra Bergen

Nixon

http://fotball.bt.no/eliteserien/article103004.ece

Mjelde er ikke bekymret. Han vil i alle fall ikke innrømme det.
Helstad er bra på trening, og som gammel spiss vet jo Mjelde at det kan snu i neste kamp. Så Helstad er nok bankers i de første kampene.
Rød makt på Hansa

Xminator


krakra

Hvor mange mål scorte Helstad før seriestart i fjor?

Jeg er sikker på at Helstad finne formen når det gjelder, hvis ikke står Winters eller Demba klare til å dytte ham ut av laget, men at fjorårets toppscorer skal tas av laget pg.a. noen dårlige treningskamper er jeg ikke for.

Fabregas

Ja, Helstad er selvskreven mot FFK. Så mye av spillet vårt er bygget rundt han i tillegg til at han jo er en utrolig viktig spiller for oss. Skulle det være 0-1 og vi fortsetter å stange med en halvtime igjen får heller Winters komme inn å åpne opp. Helstad trekker til seg så mye oppmerksomhet at det vil bli veldig vanskelig for stopperne til FFK å stoppe både han og Demba.

Er ikke glad for denne "måltørken" selv om han også kom sent men veldig godt i fjor. Men så lenge han kommer til sjansene er jeg ikke bekymret. Litt mer skuddtrening for å finne godfølelsen så sitter målene allerede før vi snakker April  8)

Vil nok flere elendige kamper til før Mjelde vraker en frisk Helstad. Han er uansett litt dårlig touch en enorm trussel i bakrom og også en føst målscorer som kan dukke opp med en avgjørende tå på viktige tidspunkt når du minst aner det.

Ikognoti

Brun og fin har han også blitt

Langhår

BA spekulerer i om Helstad er skadet, Mjelde avdramatiserer det hele og sier det er en liten lårhøne.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

28966mustang

Han er med, scoringene kommer med fullt stadion og skikkelig konsentrasjon. Var nære på to ganger i går.
Hvil i fred- 1963!

Jay Tee

eia brann

telge

klart han starter, ingen tvil om det, så lenge han er skadefri, noe han helt sikkert er:)
bare en drøy uke igjen nå....gleder meg:)

Go Up