• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

El Fakiri fikk plass i Monacos første-ellever

Started by Ricky, August 03, 2003, 15:07:08 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Ricky

Seriestart i Frankrike denne helgen, og El Fakiri spilte hele kampen for Monaco som vant 2-0. Dermed ser det ut til at han fortsatt har tillit og vil få spille en del kamper på A-laget i år også, og da er det ikke lenge før Brann får "en hyggelig sum" som følge av en klausul som sier at Brann skal ha penger etter henholdsvis 25 og 40 spilte kamper. Kanskje oppmot 5 friske millioner til Brann i løpet av høsten og vinteren? Tror Hassan har spilt rundtom 20-22 kamper til nå...

Skumling

noen millioner hadde ikke vært å forakte!

Meget sterkt av Hassan, dette. At han holder seg noenlunde fast på et av Frankrikes beste lag, er imponerende rett og slett. Må jo være en mann for landslaget snart.

Fortsetter han utviklingen får vi kanskje ikke se noe mer til ham på Stadion...synd! Jeg vil ha han tilbake en gang.

Ricky

I dag spilte El Fakiri igjen, og vi er enda nærmere noen millioner. Han kom inn som innbytter 10 minutter før slutt, etter å ha startet i de to første rundene. Det virker som om Monaco med hell har omskolert ham til høyre (!) vingback (!!)

Dessverre har han fått sterk konkurranse fra argentinske Hugo Ibarra som nylig ble kjøpt inn. Hassan spilte svakt mot Lyon sist, og ble byttet ut mot Ibarra, som spilte tilsvarende bra  :(
Denne gangen fikk Ibarra starte, men ble altså byttet ut mot El Fakiri. Dermed ser det ut til at det blir hard og jevn kamp om plassen, og lite skal til før Hassan havner utenfor førsteelleveren igjen.

Go Up