Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/bataluser/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 4296
Royal league avlyst
  • Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Royal league avlyst

Started by Xminator, October 20, 2007, 21:48:20 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Xminator

Sak på VG der det kommer frem at RL er avlyst.

Brannmann rob

Det er vel ingenting annet enn positivt. Iallefall for vårt tilfelle..

Ricky

Håper det kan gjøre naturgress-avgjørelsen enklere for Brann.

BrannSupporter

Helt greit. Da kan vi konsentrere oss for fullt om UEFA.

skb!

Syns for spillere som Sjøhage og Walde, og for oss som korter ned ventetiden frem mot seriestart med Royale League. Men det er ikke noe å grine av.

Fabregas

Langtfra like sikkert som NFF har uttalt at denne turneringen blir avlyst. Både svenskene og danskene er positive. Selv ser jeg ingenting negativt med å ha en turnering, om det blir for my slitasje kan vi sende noen junior-spillere. For oss fans er det jo kjekt å ha for å korte ned ventetiden noe. Selvfølgelig vil UEFA-cupens gruppespill og evt. avansemang derfra være pri 1, men god matching mot lag fra resten av skandinavia ser jeg positivt på. Mange spillere som hadde trengt litt match-trening, og kanskje også noen januar-signeringer.

skb!

Slik som turneringen har vært, er den jo passe untresant. Men den har jo potensiale, hvis den blir brukt rett i media (les: TV2 får rettighetene). da øker prestisjen og oppmerksomheten, og den blir spennende den også.

Snublefot

Quote from: "skb!"Slik som turneringen har vært, er den jo passe untresant. Men den har jo potensiale, hvis den blir brukt rett i media (les: TV2 får rettighetene). da øker prestisjen og oppmerksomheten, og den blir spennende den også.


og hvis de tillater kamper innendørs på kunstgress.. er faktisk bedre å sitte å se på tvsendt kamp fra en hall med 3000-4000 tilskuere som skaper liv og stemning, samtidig som fotballen på kunstgresset blir mer interessant en på en knallhard, våt, hullete gressbane med 10-20 tilskuere på tribunen....

Det er de som styrer Royal league som ikke har peiling på fotball

tormi

Synes det har vært kjempe ok å følge Brann i RL så jeg synes det er synd om den er over og ut.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

gullølet

Overhodet ikke overrasket. Turneringen ble aldri "nordens CL" slik mange fotball-ledere drømte om for rundt tre-fire år siden. RBK var den gang en av dem som pushet på hardest for å få en slik turnering slik at de var i best mulig form til CL-kampene i mars. Vi kan vel slå fast at RBK ikke trenger å være i noen som helst form i mars 08...

For de nest beste er det selvsagt dumt at turneringen utgår. Men kampene ville i all hovedsak ha gått for glisne tribuner og på TV2sport.

Yngve

Eg er av dei som synest det er synd om det ikkje vert RL i år. Eg meiner det er ei fin kamptrening til dei nestbeste i stallen, samt at det er gode pengar å hente om ein vil satse. Eg er litt einig i vedkomande svenske som sa at det er RL si skuld at skandinavia no har seks lag med i europacupane.

Samstundes har dei som har leia turneringa vore med på å øydelegge ho. Danskane ved å ikkje akseptere vinterforholda som er her i Noreg, og dermed tvunge lag som lyn og start å spele sine heimekampar evig mange mil frå sine arenaer og tilskodarnedslagsfelt. Så istadenfor fulle tribunar og 3 - 5 000 menneske innadørs har det vore grisekaldt og 86 menneske utandørs. På denne måten har dei vore med på å undergrave statusen til RL. Samt det faktum at dei sendte kampane på tvnorge, ein kanal totalt blotta for kunnskap om fotballproduksjon, og med ingen som gidd å sjå på.

Høyrebacken

Jeg ser ikke på dette som noen krise. Det var vel ikke store penger å hente for klubbene, TV-avtalen var så som så, i tillegg til at mange spillere for veldig lite motiverte. Husker det året Brann rundspilte Malmø på Stadion. Folk snakket om at Brann kanskje kunne vinne hele RL. Så gikk de på trynet eter nyttår. Rett og slett fordi spillerne ikke orket. Det tar enormt på å måtte være i form hele året.
Det som jeg tror også var et minus med turneringen, var at vinneren ikke fikk sjansen til å spille kavlifisering for CL. Hadde den det gjort, kunne man nok sett en annen interesse for det.

Men, det har vært nok glissne tribuner nå. Nok er nok.
usk at det heter;
"For eg e' ekte Brannsupportar, eg kjempar helt te fløyten går", og ikke
"For eg e' ekte Brannsupportar, eg kjeftar helt te fløyten går".

JanBanan

då kjører vi walde sjøhage thorbjørnsen og resten 17 åringer. Få inn Rieber Mohn, Alexander Solli, Kannelønning og Yaw foran RL og la de spille!

Northside


Nixon

Rød makt på Hansa

smaalanda

Quote from: "Nixon"http://fotball.bt.no/royal/article93342.ece

Kanskje ikke avlyst likevel?


Håper ikke det! Vil på Stadion i vinter!
KMO!!!

Langhår

Royal Leauge betyr flere turer på Stadion, med andre ord en kjærkommen avveksling fra de daglige gjøremål.

På med varmekjeledress og kjør buljong!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

http://www.bold.dk/nyt/?vis=77306

Og der var saken klar. Det blir ikke Royal League i vinter.
Rød makt på Hansa

olebrann3

Hadde vært seint å komme i gang med den no, første gruppespill pleier å være ferdig nesten til no

jako

Ikke bra at RL er slutt. Fotballpausen i Norge er unødvendig lang og RL er en meget viktig matching for spillerne våre. Problemet har vært baneforholdene, de har tidvis vært skandaløst dårlig.

Kanskje kommer vi videre i Uefa og skaffe oss to kamper med matching, men det er ikke godt nok. Det er ingen god grunn til at vi skal spille færre kamper her i Norge enn i Skottland.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Hickok

Quote from: "jako"Det er ingen god grunn til at vi skal spille færre kamper her i Norge enn i Skottland.

Ikke? Har du sjekket kartet i det siste? De aller nordligste delene av Skottland ligger på breddegrad med Kristiansand, mens Glasgo f.eks. ligger omtrent på breddegrad med København. Det utgjør en hel del i forhold til store deler av Norge. Det som selvsagt burde være mulig, er å gjøre som de gjør i Danmark og tildels Tyskland, å ha en vinterpause, men da er det uansett enormt viktig å få på plass baner med skikkelig undervarme over alt, og sannsynligvis flere kunstgressbaner i de nordlige strøk (som det er i dag).

jako

Ja nettopp to måneders pause holder rikelig. Man trenger ikke mer enn en halvannens måned sesongoppkjøring.

Om løsningen er kunstgress eller undervarve bryr meg ikke så mye. Løsningene er i all fall der og skal vi utvikle oss videre må vi ha seriøs spilling samtidig som resten av Europa.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

krøvel vellevold

Quote from: "jako"Ikke bra at RL er slutt. Fotballpausen i Norge er unødvendig lang og RL er en meget viktig matching for spillerne våre. Problemet har vært baneforholdene, de har tidvis vært skandaløst dårlig.

Kanskje kommer vi videre i Uefa og skaffe oss to kamper med matching, men det er ikke godt nok. Det er ingen god grunn til at vi skal spille færre kamper her i Norge enn i Skottland.


Hver vinter er det massevis av kamper på de britiske øyer som blir avlyst pga snø. Blir jo herlig å reise på borteturer med stadig risiko for at kampene ikke blir spilt!
Legg ned hele klubben!

Nixon

Rød makt på Hansa

Lurkin

Kan vi ikke bare kjøre en august - mai liga i Norge også, med en tysk vinterpause. Royal League var jo bare en La Manga Cup på TVNorge, såpass interessant at de ikke gadd å vise hele kampen.
Berømte Brann fra Bergen

dudo

Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor vi på død og liv skal la være å spille fotball her de få månedene det faktisk er høvelige forhold her. En annen sak er det at vi aldri hadde kvalifisert oss til noe gruppespill i UEFA-cupen om vi ikke hadde vært midt i sesongen mot Brügge.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krøvel vellevold

Quote from: "dudo"Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor vi på død og liv skal la være å spille fotball her de få månedene det faktisk er høvelige forhold her. En annen sak er det at vi aldri hadde kvalifisert oss til noe gruppespill i UEFA-cupen om vi ikke hadde vært midt i sesongen mot Brügge.


Helt enig! Det hjelper ikke å være i form når 1/16-finalene spilles i februar, hvis du ble slått ut allerede i kvaliken i juli/august fordi du ikke var i form. Jeg er ganske så sikker på at RBK hadde røket i opptil flere CL-kvaliker om de ikke hadde hatt fordelen av å være i form når motstanderen gjerne var off-season. Og det er da tross alt bedre å komme til gruppespill og sluttspill - og heller ryke der, enn å ikke komme gjennom kvaliken engang...

Dessuten er det tullete med en kjempepause midt i sesongen. Hva er poenget med å SNU sesongen? Man trenger ikke SNU sesongen for å spille lenger ut på vinteren i begge ender! Dessuten blir man ved snuing av sesongen, nødt til å snu den i alle divisjoner. For hva skal man gjøre etter nedrykk fra Eliteserien i mai? Vente til mars neste år med å spille Adecco? Eller når du rykker opp fra Adecco i november; skal du da vente til august med å spille kamp igjen?
Legg ned hele klubben!

Lurkin

Det er vel en selvfølge at man snur hele systemet. Men det burde vært en lengre sesong, beste alternativet er vel egentlig februar - november eller noe lignende.
Berømte Brann fra Bergen

Xminator

Så snart alle 1. og eliteserieklubbene kan stille bane fra 1. mars til 1. desember så er det helt klart det beste alternativene. At norske lag er i kampform under kvalikk-kampene er jo det eneste konkurransefortrinnet vi har her i Norge.

BBB-Tony

Skal banene i Norge holde god standar når RL spilles, så må det legges mer ressurser i det. Man utd har en lur måte og beholde sitt grønne gress på. De har meget kraftige lamper med hjul som ligger omtrent en halvmeter over gresset. Disse kjører over hele gressmatten der det er nødvendig og gresset får det sollyset det må ha. Dette fører til at gresset gror fortere og beholder den fine grønnfargen. Problemet til engelske klubber (spes. Old Trafford og Wembly) er at de har så høye tribuner at de slipper ikke solen inn gjennom hele året.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

thesevs

Siden det nå kommer en "Royal Cup" i 2009, så kan jo tråden endre navn...
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Kjell249

Quote from: "tonynord"Skal banene i Norge holde god standar når RL spilles, så må det legges mer ressurser i det. Man utd har en lur måte og beholde sitt grønne gress på. De har meget kraftige lamper med hjul som ligger omtrent en halvmeter over gresset. Disse kjører over hele gressmatten der det er nødvendig og gresset får det sollyset det må ha. Dette fører til at gresset gror fortere og beholder den fine grønnfargen. Problemet til engelske klubber (spes. Old Trafford og Wembly) er at de har så høye tribuner at de slipper ikke solen inn gjennom hele året.


Er dette en "lurere" måte enn det flere tippeliga klubber driver med, blant annet Viking og RBK? De har også lysrigger for å bedre gressvekst utenom vekstsesong.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Hickok

Det er vel i praksis akkurat det samme. Det er egentlig bare en eneste hake med dette: Det koster j******* med penger å drifte dette anlegget!

BBB-Tony

Quote from: "Kjell249"
Quote from: "tonynord"Skal banene i Norge holde god standar når RL spilles, så må det legges mer ressurser i det. Man utd har en lur måte og beholde sitt grønne gress på. De har meget kraftige lamper med hjul som ligger omtrent en halvmeter over gresset. Disse kjører over hele gressmatten der det er nødvendig og gresset får det sollyset det må ha. Dette fører til at gresset gror fortere og beholder den fine grønnfargen. Problemet til engelske klubber (spes. Old Trafford og Wembly) er at de har så høye tribuner at de slipper ikke solen inn gjennom hele året.


Er dette en "lurere" måte enn det flere tippeliga klubber driver med, blant annet Viking og RBK? De har også lysrigger for å bedre gressvekst utenom vekstsesong.


Gjør de det, så er selvsagt det like lurt. Eneste jeg vet er at Brann ikke gjør det og Man utd gjør det...
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Snublefot

og ferguson er så forbanna over gressmatta på old trafford at han nesten sprekker, så de gjør nok en god jobb der og=)

olebrann3

Snakkes om ny skandinavisk liga istendenfor Tippeligaen

http://fotball.bt.no/internasjonal/article103562.ece


dette er jeg i mot, hva sier dere?

BBB-Tony

Quote from: "olebrann3"Snakkes om ny skandinavisk liga istendenfor Tippeligaen

http://fotball.bt.no/internasjonal/article103562.ece


dette er jeg i mot, hva sier dere?


Nå fikk ikke jeg åpnet linken, men slik jeg tenker meg en skandinavisk liga, så er jeg i mot. Nivået i Norden ville nok blitt hevet, men breddefotballen ville forsvunnet noe jeg er i mot. De beste lagene i Norden kan ta nye steg mot toppen uten en slik liga.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

Petter Puddefjord

Helt enig. Dette kan umulig være et seriøst forslag.

Klaus_Brann

Ja, dette kan aldri gå bra. Som Krøvel sier, tenk på å dra på bortekamper!Det blir ikke mye folk. Håper de har bommet med datoen, og at denne nyheten egentlig skulle slippes på tirsdag.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Xminator

Så lenge tippeligaen går så det griner så er det ingen grunn til å gå i allianse med andre nordiske klubber. At forslaget kommer fra svenskene er ikke noen stor overraskelse.

Og hvordan så de for seg å fordele CL-plassen. For det blir *plass*, maksimalt to. Det må da være bedre at 3 nordiske klubber kan spille seg til CL-gruppespill enn at FCK skal drite seg ut hvert år.

Nixon

Rød makt på Hansa

nummer9

En kan jo faktisk lure på om spørsmålet var "hva skal til for at klubber fra SVERIGE skal hevde seg i Europa". Virker som om både Danmark og Norge greier seg langt bedre enn Sverige i denne saken...

Stolpeinn

Det er helt klart flere positive sider ved en slik liga, men tviler på at de kan veie opp for de negative sidene slik at alle partene kan bli enig. Synes likevel det hadde vært spennende å få sett et 'ferdig' forslag av hvordan det vil foregå.

krøvel vellevold

Og hvordan skal opp-/nedrykk foregå? Skal f.eks. de tre dårligste lagene rykke ned til nasjonalt nivå? I så fall kan man jo risikere at det f.eks. er tre norske og ingen svenske eller danske som rykker ned. Og da vil det komme tre norske lag opp, mens ingen svenske eller danske gjør det? Skal man da rykke opp fra nasjonalt nivå, må man håpe på at noen fra ditt eget land rykker ned fra "Allnordiskan". Et annet alternativ er at det dårligste laget fra hvert land i "Allnordiskan" byttes ut med det beste laget på nasjonalt nivå. Men hvis det f.eks. er 6 norske lag og disse i ytterste fall kommer på 1.-6.plass, så må altså ligaens nr. 6 ta veien ned på nasjonalt nivå, mens det samtidig kan være to svenske lag sist på tabellen (av 18 lag), så vil nr. 17 på tabellen få fortsette i ligaen neste år. Begge deler er ganske håpløse alternativer.
Legg ned hele klubben!

olebrann3

Godt å se at alle var imot dette her, men med NFF ved roret så vet vi aldri

olebrann3

her blir det bekreftet at svenskene ligger langt bak oss økonomisk sett http://fotball.bt.no/eliteserien/article103641.ece

Så kanskje dette er et forslag fra sverige ja

Go Up