• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Rennes - Brann

Started by Stoffi, October 16, 2007, 11:17:42 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

BojeN

Første straffen var nok korrekt...men den andre situasjonen var ikke i nærheten av straffe....Du så tydelig Rennes spilleren ta stats før han kastet seg..... :wink:
ojeN

Falkman

Quote from: gitarbroilerSer jeg uttalte meg litt klomsete, og tar kritikken for det. Jeg mente ikke at Huseklepp var det eneste offensivet valget, og det var helt klart problemer på hans side. Det jeg mener var feil, var å ta ut både Huseklepp og Karadas. En av de burde vært innpå banen slik at vi ikke ble trykket så til de grader bakpå. Huseklepp eller Karadas som hengende spiss hadde vært helt utmerket.

Og til de som mener at Huseklepp var tom for pust, så var han slettes ikke det. Han største svakhet kom så til de grader frem når Rennes spilte på måten de gjorde. Som hengende spiss hadde han klart å bidra mer.

Resultatet er jeg meget godt fornøyd med, og i utgangspunktet så betyr ingenting noe annet nå :-) [/quote


pussig å  avfeie Huseklepp sin pusteproblemer, når Huseklepp selv langt på vei bekrefter de. :D

Ricky

Quote from: "gitarbroiler"Mjelde har lang vei å gå før han blir en trener å regne med i Europa.


Tror du "kanskje" har noen urealistiske ideer om hva som er sterkt og svakt for et lag som Brann ute i Europa.
Vi har tatt ledelsen i alle bortekampene ute i Europa i år, og bare en klønete felling tre minutter før slutt hindret oss i å vinne vår fjerde strake borteseier.

Men for all del, bare fortsett å jamre deg over Mjelde. Er heldigvis færre og færre som hører på.

Langhår

Quote from: "gitarbroiler"Ser jeg uttalte meg litt klomsete, og tar kritikken for det. Jeg mente ikke at Huseklepp var det eneste offensivet valget, og det var helt klart problemer på hans side. Det jeg mener var feil, var å ta ut både Huseklepp og Karadas. En av de burde vært innpå banen slik at vi ikke ble trykket så til de grader bakpå. Huseklepp eller Karadas som hengende spiss hadde vært helt utmerket.

Og til de som mener at Huseklepp var tom for pust, så var han slettes ikke det. Han største svakhet kom så til de grader frem når Rennes spilte på måten de gjorde. Som hengende spiss hadde han klart å bidra mer.

Resultatet er jeg meget godt fornøyd med, og i utgangspunktet så betyr ingenting noe annet nå :-)


Dette blir bare dummere og dummere. Når skal du innse det faktum at Huseklepp VAR tom for pust og Karadas ønsket å bli byttet ut. Dette er ikke påstander som det våset du serverer. Spillerne bekrefter dette selv.

Dermed må du da skylde på spillerne siden de av ulike årsaker måtte ut, men kjenner jeg deg rett er nok akkurat det uaktuelt. Kan du ikke henge ut Mjelde, holder du vel heller kjeft.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

gitarbroiler

Jepp. Huseklepp var tom for pust, og Azar også. Skjønner Mjeldes bytter nå, og er enig i det tatt i betraktning materiellet vi hadde på benken.

Men det gir oss ihvertfall en god indikasjon på at minst 1 klasse spiss må hentes inn.

Hilsen broiler som har fått nye opplysninger, og beklager uttalelsene tidligere i tråden :)

Yngve

Strengt tatt var vel dette opplysningar som var der for dei som såg kampen? Ein trong ikkje vera verdas kvassaste for å sjå dette? Men det er godt du kan innsjå feil og feiltolkingar. Synd det går igjen i dei fleste trådar..

Til dei som ikkje skjønar at El Fakiri vart utvist. Det var ein heilt grei "profesional foul", der han gjer jobben sin og hindrar ei kontring og ein potensielt stor målsjangs for Rennes. Eit døme på ei liknande takling (sjølv om den var litt annleis, vedkommande var åleine igjennom) er Solskjær si takling mot Newcastle på Old Trafford i 97 eller 98 (meinar eg det var). Han flekka ned ein som kunne, og ville, skakpt ei stor sjangse for motstandaren. På mange måtar eg El Fakiri si takling lik. Sjølv om det ikkje var like tydleg her. Han rett og slett ofra seg for laget!

Alzheimer/Silverspurs

Solskjær takla jo sistemann eit godt stykke inne på sin eigen halvdel. Takling av sistemann er raudt kort. Samtidig øydela han garantert ein stor målsjanse sidan det berre var keeper igjen. Fakiri var 50 meter frå Brannmålet og eg vil tippe Brann hadde 4-6 spelarar på riktig side av ballen?

Yngve

Heil rett, men prinsippet var det same. Difor meinar eg at dette kvalifiserer til raudt kort. Ikkje noko gale i det. T.d kva kraft som var i sparket er irrelevant. Poenget er at dette var ei såkalla "proffesional foul".

Xminator

Og det er en regel som knapt har vert praktisert dette årtusenet. Dommeren var enkelt og greit en skandale.

For hva med det gule kortet til Opdal? Rennes bytter en spiller, og umiddelbart etter at han er på banen gir dommeren gult kort... Hva skulle Opdal gjøre? Sette i gang spillet før byttet er fullført?

gitarbroiler

Dommeren hadde en del utrolig merkelige avblåsninger, det er det ingen tvil om. Straffen syntes jeg allikevel var grei, og røde kortet til Fakiri også greit. Han er ikke i nærheten av ballen og sparker mannen regelrett ned. Kan sammenlignes med å dytte/skalle/slå en motspiller, og det blir som det fleste kjenner til; rødt kort.

QuoteStrengt tatt var vel dette opplysningar som var der for dei som såg kampen? Ein trong ikkje vera verdas kvassaste for å sjå dette? Men det er godt du kan innsjå feil og feiltolkingar. Synd det går igjen i dei fleste trådar..


Nå var det vel ingenting i kampforløpet som tilsa at Huseklepp var tom for pust. Han jobbet ikke 100% hjem igjen, men det er jo slik han er som spiller. Azar var lettere å se at ble mer og mer tom.

Jeg står for det jeg har sagt, men på bakgrunn av spillermaterialet tilgjengelig så var det en OK gjennomført kamp. Men gud hjelpe meg så viktig det er for klubben at vi får hentet inn minst en klassespiss før 2008!!

thesevs

Quote from: "gitarbroiler"
Nå var det vel ingenting i kampforløpet som tilsa at Huseklepp var tom for pust. Han jobbet ikke 100% hjem igjen, men det er jo slik han er som spiller. Azar var lettere å se at ble mer og mer tom.


Huseklepp sa vel selv at han ble sliten av all løpingen...

QuoteEn rekke utenlandske toppklubber har vist interesse for Huseklepp, men i går slet han med kondisen.

- Jeg slet litt med pusten i dag og ble veldig fort sliten. Jeg fikk vist meg offensivt, men jeg var ikke like god defensivt, sier han til NRK.

Huseklepp ble byttet ut tidlig i andre omgang.

- Det gikk greit offensivt, men jeg ble veldig fort sliten, sier Huseklepp.


NrK-sport
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

osoerli

Quote from: "SKBMiller"Fra BA:

Stadion i Rennes, Route de Lorient, tar 30 000 publikummere. I kveld er det drøyt 10 000 personer til stede for å se kampen, blant dem 30-40 bergensere.

Skandale, det må da ha vært langt flere Brannsupportere???? De ble jo filmet flere ganger


Det var sagt at vi var ca 200 ved inngangen.  Med i det talet var nok VIP'ene.  Det var nok 100-150 supportere på bortefeltet.  Vi sang og skreik alt vi orka.  Håpar noken høyrte oss på TV.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

grei

Hørte dere godt iblant ja, Alsaker kommentere vel også en gang dere sang "gullet ska hem". Ble også filmet iblant, så ut som rundt 70 stykker.

Ellers var jo denne kampen en bisarr opplevelse rent lydmessig. Vet ikke i hvilken grad dere som var der fikk med dere dette, men i TV-produksjonen var en person med megafon meget dominerende. Det virket som han tullet eller var tilbakestående, for mye av det han kom med var snodige lyder (hørtes iblant ut som en hval), og de gangene han faktisk sang var det falskt og ingen andre som sang med. Supportergjengen deres sang i hvert fall helt andre ting.

bulldog

de hadde jo en gruppering på hver kortside, tromme på ene og megafon på andre. falsk sang og en trommemann fullstendig uten rytme.
bulldog

osoerli

Quote from: "grei"Hørte dere godt iblant ja, Alsaker kommentere vel også en gang dere sang "gullet ska hem". Ble også filmet iblant, så ut som rundt 70 stykker.

Ellers var jo denne kampen en bisarr opplevelse rent lydmessig. Vet ikke i hvilken grad dere som var der fikk med dere dette, men i TV-produksjonen var en person med megafon meget dominerende. Det virket som han tullet eller var tilbakestående, for mye av det han kom med var snodige lyder (hørtes iblant ut som en hval), og de gangene han faktisk sang var det falskt og ingen andre som sang med. Supportergjengen deres sang i hvert fall helt andre ting.


Eg fekk ikkje med meg nokon lokal helt med megafon.  Synes heimesupporterane var ganske tamme.  Høyrte nesten ingenting til dei før straffegoalen og då var det jo 4 minutt igjen.  Dei sang "Rouge et noi-ir" med samme "melodi" som trønderane syng Rosenbå-årg.  I begynnelsen trudde me nesten det var noken karskdrikkande trønderar som hadde infiltrert rennes-gjengen.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

dudo

Quote from: "Yngve"Heil rett, men prinsippet var det same.


Eh, nei? To helt forskjellige regler, og prinsipp! Om man forhindrer en åpenbar målsjanse (ingenting som heter "bakerste mann") ulovlig skal man ha rødt. Om det er noen andre som kan komme til og avverge er det det klassiske sabotasje-gule kortet.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krøvel vellevold

Her er for øvrig høydepunkter fra kampen:

http://www.staderennais.com/index.php?id=AT3363

Trykk der det står "CLIQUEZ ICI POUR VISIONNER LA VIDEO"
Legg ned hele klubben!

paf

Quote from: "Yngve"Heil rett, men prinsippet var det same. Difor meinar eg at dette kvalifiserer til raudt kort. Ikkje noko gale i det. T.d kva kraft som var i sparket er irrelevant. Poenget er at dette var ei såkalla "proffesional foul".

Regelverket omtaler jo ikke "professional foul" i forhold til kortreglement. Skulle tro du var sportsjournalist siden du ikke kan reglene. Til glede for deg og andre. Her er de syv forseelsene som i følge regelverket skal føre til rødt kort:
1. Er skyldig i alvorlig brudd på spillereglene.
2. Er skyldig i voldsom opptreden
3. Spytter på en motspiller eller en hver annen person.
4. Fratar motparten et mål eller en klar scoringssjanse ved forsettlig bruk av hånden (gjelder ikke målvakt i eget straffesparkfelt)
5. Fratar motparten, som beveger seg mot spillerens mål, en klar scoringssjanse ved å begå en forseelse som skal straffes med frispark eller straffespark.
6. Bruker fornærmende eller krenkende eller grovt språkbruk og/eller gestikulering
7. Blir tildelt sin andre advarsel i samme kamp.

Det er faktisk det hele. Det er neppe noen tvil om at det er forseelse 5 dommeren reagerte på her, selv om det også kan være punkt 1 gjennom et alvorlig brudd på regelen mot usportslig opptreden. Jeg kan ikke se at regelverket gir grunnlag for å gi rødt kort i den sammenhengen. Det er ikke en klar scoringssjanse som blir avverget. Men han gjør seg skyldig i usportslig opptreden. Altså gult kort.

crm

Quote from: "paf"
Quote from: "Yngve"Heil rett, men prinsippet var det same. Difor meinar eg at dette kvalifiserer til raudt kort. Ikkje noko gale i det. T.d kva kraft som var i sparket er irrelevant. Poenget er at dette var ei såkalla "proffesional foul".

Regelverket omtaler jo ikke "professional foul" i forhold til kortreglement. Skulle tro du var sportsjournalist siden du ikke kan reglene. Til glede for deg og andre. Her er de syv forseelsene som i følge regelverket skal føre til rødt kort:
1. Er skyldig i alvorlig brudd på spillereglene.
2. Er skyldig i voldsom opptreden
3. Spytter på en motspiller eller en hver annen person.
4. Fratar motparten et mål eller en klar scoringssjanse ved forsettlig bruk av hånden (gjelder ikke målvakt i eget straffesparkfelt)
5. Fratar motparten, som beveger seg mot spillerens mål, en klar scoringssjanse ved å begå en forseelse som skal straffes med frispark eller straffespark.
6. Bruker fornærmende eller krenkende eller grovt språkbruk og/eller gestikulering
7. Blir tildelt sin andre advarsel i samme kamp.

Det er faktisk det hele. Det er neppe noen tvil om at det er forseelse 5 dommeren reagerte på her, selv om det også kan være punkt 1 gjennom et alvorlig brudd på regelen mot usportslig opptreden. Jeg kan ikke se at regelverket gir grunnlag for å gi rødt kort i den sammenhengen. Det er ikke en klar scoringssjanse som blir avverget. Men han gjør seg skyldig i usportslig opptreden. Altså gult kort.


Men dette er jo bare hovedreglene, i tillegg har man vel et stort sett med lovforklaringer og tolkninger som er lettere å endre fra år til år. Her står det jo for eksempel ikke noe eksplisitt om sistemannsregelen eller takling bakfra, hvor det i begge tilfeller (i alle fall i teorien) skal være rødt kort. Vil heller tro at denne utvisningen hører til under en presisering av regel nummer 1, altså at bruddet på spillereglene er så grovt at det kvalifiserer til rødt kort. Kanskje under "takling bakfra"?
"Quantify your love for me!"
K. Jæger

monzilla

Syntes det var helt greit å utvise HEF i den situasjonen. Regler eller ikke regler, det var usportslig av Hassan. Mannen var forbi, Hassan løp etter og gikk bevisst for å felle han.

Jeg vil ikke at Brann skal bli sett på som usportslig fra et utenomstående perspektiv.

paf

Quote from: "crm"
Men dette er jo bare hovedreglene, i tillegg har man vel et stort sett med lovforklaringer og tolkninger som er lettere å endre fra år til år. Her står det jo for eksempel ikke noe eksplisitt om sistemannsregelen eller takling bakfra, hvor det i begge tilfeller (i alle fall i teorien) skal være rødt kort. Vil heller tro at denne utvisningen hører til under en presisering av regel nummer 1, altså at bruddet på spillereglene er så grovt at det kvalifiserer til rødt kort. Kanskje under "takling bakfra"?

Nei. Man har ikke et sett med lovforklaringer og endringer som endrer seg fra år til år. Det du kaller "sistemannsregelen" er forseelse nummer 5. Nedsparking bakfra er forseelse 1 hvis det gis rødt kort på det. Dette skulle vært gult fordi "en positiv angrepsmulighet" ble stoppet som det heter i regelverket. Der heter det at "gult kort som tilleggsstraff vil kunne tildeles".

paf

Quote from: "monzilla"Syntes det var helt greit å utvise HEF i den situasjonen. Regler eller ikke regler, det var usportslig av Hassan. Mannen var forbi, Hassan løp etter og gikk bevisst for å felle han.

Jeg vil ikke at Brann skal bli sett på som usportslig fra et utenomstående perspektiv.

Du er altså av den oppfatning at all usportslig opptreden skal føre til rødt kort? Da blir det mange avbrutte kamper når lagene har mindre enn 7 spillere igjen på banen...

krøvel vellevold

Er det å hindre en stor målsjanse når forseelsen skjer langt ute på siden ved midtbanen? Spillerne som var parallellt med Hassan & Co hadde jo kortere vei til mål, siden det tross alt er lenger å løpe mot mål fra nesten ute på sidelinjen. Hassan hindret en OVERGANG som i sin tur hindret en stor målsjanse, men ikke en stor målsjanse direkte. For i så fall er det jo å hindre en stor målsjanse hvis man i motstanderens 16-meter handser på en klarering fra motstanderen som KUNNE endt opp i en målsjanse på motsatt side etterhvert...
Legg ned hele klubben!

monzilla

Quote from: "paf"
Quote from: "monzilla"Syntes det var helt greit å utvise HEF i den situasjonen. Regler eller ikke regler, det var usportslig av Hassan. Mannen var forbi, Hassan løp etter og gikk bevisst for å felle han.

Jeg vil ikke at Brann skal bli sett på som usportslig fra et utenomstående perspektiv.

Du er altså av den oppfatning at all usportslig opptreden skal føre til rødt kort? Da blir det mange avbrutte kamper når lagene har mindre enn 7 spillere igjen på banen...


Du som er relativt oppegående bør kunne greie å lese litt mellom linjene. Var ingen tvil om hva intensjonen til HEF var.

Xminator

Det var ikke mulig å missforstå intensjonen til dommeren ihvertfall.

Det var sikkert en 20-30 tilsvarende situasjoner i forrige ukes CL/UEFA cupkamper, og jeg skal vedde på at denne var den eneste med rødt kort, og at minst 5 av dem ikke resulterte i kort i det hele tatt.

Markmus

Quote from: "monzilla"
Quote from: "paf"
Quote from: "monzilla"Syntes det var helt greit å utvise HEF i den situasjonen. Regler eller ikke regler, det var usportslig av Hassan. Mannen var forbi, Hassan løp etter og gikk bevisst for å felle han.

Jeg vil ikke at Brann skal bli sett på som usportslig fra et utenomstående perspektiv.

Du er altså av den oppfatning at all usportslig opptreden skal føre til rødt kort? Da blir det mange avbrutte kamper når lagene har mindre enn 7 spillere igjen på banen...


Du som er relativt oppegående bør kunne greie å lese litt mellom linjene. Var ingen tvil om hva intensjonen til HEF var.

Usportslig oppførsel gis gult kort, ikke rødt.
Ka du ve?

monzilla

Kommer helt an på i hvilken grad. Rødt kort var muligens litt strengt, men jeg syntes det var helt greit. Så får dere syntes hva dere vil.

KapteinMartin

Tilbake igjen fra Frankrike nå...og tenkte jeg bare skulle si tusen takk til Brann-fans for en flott kamp & strålende kveld i Rennes! Pre-match øl på Café de la Place var nydelig...ikke ofte Bergens glade gutter koser seg med vin på uteservering i November! Ellers må jo også den lystige dansingen og skrålingen utover kvelden i Rennes' bargate nevnes. Vi var ikke så mange..men vi lagde nå et vanvittig leven!

For de som var bekymret for casuals, så kan jeg fortelle at jeg kom i prat med en ung franskmann som påstod at han var casuals-lederen i Rennes. Etter litt høflig prat kom det frem at hans firm var på 3 personer. Inkludert han selv. At de to andre på dette tidspunktet sov på barkrakkene sine understreket vel bare at franske fotballfans er av den harmsløse og hyggelige typen.

Jeg krysser ihvertfall alt av armer og bein for at vi går videre i gruppen og får oss en bortetur eller to på nyåret. Jeg er ihvertfall med!
quot;Fotball er en fest og man kler seg deretter"

Go Up