• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brugge - Brann

Started by Nixon, October 01, 2007, 10:02:28 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Nixon

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=172769

Mjelde vurderer å spare noen av spillerne sine på torsdag.

Blant annet Andresen som sliter med en liten skade. Noe som skremte oss på oppvarmingen i går. Bare noen minutter ut i spilldelen av oppvarmingen overlot Andresen plassen sin til Hassan og fortsatte med å varme opp på egenhånd. Tydelig at han testet om han kunne starte. Litt rart at det ikke har stått noe om denne skaden i avisene i dag.

Det er klart at vi har en god stall. Men en midtbane med Hassan og Tijan er ikke helt på samme nivå som Andresen og Bakke. Så med Bakke og Andresen ute er jeg redd for at vi ikke har en sjanse til å gå videre på torsdag. Så får spørsmålet bli om den sjansen i utgangspunktet er stor nok til å risikere ytterligere skader på våre nøkkelspillere før de siste seriekampene.
Rød makt på Hansa

Xminator

For ett par år siden ville andremidtbanen vår vert Haugen og Sanne. Så lenge Helstad starter og Sigurdson spiller så har vi en reell sjanse til å gå videre. Vi trenger bare ett tidlig mål, så er snøballen på gli.

Hickok


jako

Håper Bakke spiller. Vi trenger erfaringen hans for å vinne her. Han var vår beste mann i hjemmekampen.

Synes også Corrales fortjener å starte, var meget god mot Lillestrøm og har enkelte ferdigheter som overgår Hanstveit. Får og håpe Winters blir klar, han passer helt klart best sammen med Helstad.

Håper inderlig vi går for seier her. Er utrolig viktig å få den erfaringen som et gruppespill vil gi oss. Spesielt med tanke på at vi skal til CL neste år.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Hickok

Når vi snakker om CL neste år, så er vi vel strengt avhengig av å vinne noen kamper i et gruppespill. Ellers blir det et lag som Brugge i 2.kval, og et langt sterkere lag i en evt. 3.kval, noe som gjør det tungt å i det hele tatt komme seg til UEFA-cupen!

Strandlien

Quote from: "Hickok"Når vi snakker om CL neste år, så er vi vel strengt avhengig av å vinne noen kamper i et gruppespill. Ellers blir det et lag som Brugge i 2.kval, og et langt sterkere lag i en evt. 3.kval, noe som gjør det tungt å i det hele tatt komme seg til UEFA-cupen!

Ricky

Dette er jo helt håpløst. Denne UEFA-cupkampen er jo, realistisk sett, det eneste vi har igjen å spille for denne sesongen. Helvete Brann, selvfølgelig skal vi stille opp med det beste laget vi har. Merker at jeg blir skikkelig provosert over slike uttalelser. Virker som om det er flere som har kommet hit kun for å få med seg et seriegull på tampen av karrieren, og driter i Brann som klubb. Hver gang det er NM eller E-cup på gang, så er det den samme tralten.
Folk som plutselig får føling med alskens småskader, og som "kunne spilt om det var seriekamp, men vil ikke ta noen sjanser nå".

Hjemme mot Lyn er da i utgangspunktet en langt bedre anledning å starte med nykomponert midtbane med Hassan og/eller Jaiteh fra start.

borch


paf

Quote from: "borch"går kampen på tv???

Ja, den går på TV2 Sport

skb!



Kjell249

Quote from: "Fabregas"
Noen som vet reglene for når bortemålsregelen gjelder, om de gjelder etter ekstraomgangene og om det er golden, silver eller vanlig ekstratid?


Bortemålsregelen gjelder ved full tid. Er det 0-1 til Brann, blir det ekstra omganger. Leder Brann med andre siffer er de videre, ellers er CB videre. I ekstraomganger teller ikke bortemål, og så er det straffer. Tror ikke vi bør satse på det, for vi er vel ikke verdens beste på straffer :)
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

kabelmann

Quote from: "skb!"og scorer vi to mål der nede er det plutselig vi som har bortemålsfordelen.

Jo, men det forutsetter at vi vinner. Et uavgjortresultat og vi er ute.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

krøvel vellevold

Quote from: "Kjell249"
Quote from: "Fabregas"
Noen som vet reglene for når bortemålsregelen gjelder, om de gjelder etter ekstraomgangene og om det er golden, silver eller vanlig ekstratid?


Bortemålsregelen gjelder ved full tid. Er det 0-1 til Brann, blir det ekstra omganger. Leder Brann med andre siffer er de videre, ellers er CB videre. I ekstraomganger teller ikke bortemål, og så er det straffer. Tror ikke vi bør satse på det, for vi er vel ikke verdens beste på straffer :)


Dette er da feil? Er det ikke slik at hvis Brann vinner 1-0 etter ordinær tid og 2-1 etter ekstraomganger, så er vi videre på bortemål?
Legg ned hele klubben!

Hickok

http://www.uefa.com/competitions/uefacup/format/index.html

Det står ingen ting her om at bortemål ikke gjelder i ekstraomgangene. Hvis en sjekker den samme for CL, så står det spesifikt at bortemål gjelder i ekstraomgangene, så det er nok slik her også.

kabelmann

Bortemål teller også i ekstraomganger:

QuoteFor matches played under the cup (knock-out) system, if the two teams involved in a tie score the same number of goals over the two legs, the team which scores more away goals qualifies for the next stage. If this procedure does not produce a result, i.e. if the two teams score the same number of goals at home and away, extra time of two periods of 15 minutes shall be played at the end of the second leg. If, during extra time, both teams score the same number of goals, away goals count double (i.e. the visiting club qualifies). If no goals are scored during extra time, kicks from the penalty mark (see Article 16) determine which club qualifies for the next stage.


Side 12: http://www.uefa.com/newsfiles/19070.pdf
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Fabregas

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article3030156.ece

Dette er virkelig en uttalelse jeg liker. Håper Winters får med seg noen flere på denne her, klarer vi å mobilisere til denne kampen tror jeg vi har gode sjanser. Det virker nesten som om han bryr seg om klubben! Spørsmålet er nok om Andresen bryr seg voldsomt om dette, hvis hans innsats i sist kamp mot de betydde at han ikke brydde seg kan han holde seg hjemme. Hvis han bare hadde en elendig dag på jobben så er han nok sikkert revansjesugen og kan bidra med mye der nede.

MrSinister

De to siste bortekampene har Brann virkelig imponert, 9-1 i målforskjell og sterke seire mot henholdsvis FFK og Kanari-pakket. Brann har også vist hvilket potensiale som bor i laget. Når rytmen i angrepet stemmer er de ustoppelige, noe jeg håper Brugge får erfare torsdag.

Brugge er et godt lag men jeg tror vårt kjære Brann har potensiale til å slå de. Gruppespillet er viktig, veldig viktig både økonomisk og sportslig, tror heller ikke det står på motivasjonen hos spillerne. Tror derimot Brugge kan undervurdere Brann og få seg en ubehagelig overraskelse. 0-1 eller 1-2 på bortebane er så absolutt innen rekkevidde!

Optimist...
Knowledge brings fear-

KNUDSEN

Petter Vaagan Moen fikk en smell i kneet mot Lillestrøm og blir ikke med Brann til Belgia.

http://www.fxt.no/tippeligaen/brann/article1366631.ece
jøss meg i ræven
Ja no e vi der
Eg skuer utover den store røde hær
Som marsjerer opp te Ullevaal
Vi ska opp å ta finalen

Alzheimer/Silverspurs

Eg kjenner at no eg er begynt å bli skikkeleg nervøs igjen. Har så lyst at det blir gruppespel, men det er eg mest nervøs for er kven som speler frå start. Håpar Huseklepp får sjansen. Kan fort bli nyttig på overgongar, og han kan holde på ballen. Er også spent på korleis Brügge kjem til å spele. I bergen trilla dei ball veldig ineffektiv og veldig lite i lengderetnings... men problemet er jo at dei sikkert var fornøgde med 0-0. Når ein ser på ligaen er dei ganske lavtscorande så det kan likevel bety at dei spelar ganske kjedeleg.

Hmm... eg har eit håp, men det er ganske lite. Skal ikkje overvurdere Brann sjølv om laget virkelig er i dytten. Synd Vaagan ikkje blir med.


Xminator

Vi slår dette laget på bortebane i 1 av 10 kamper. Kampen skal spilles først, men jeg tror vi er 100% avhengige av ett tidlig mål for å få troen inn i laget på at dette faktisk er mulig.

Nightfox

drit i e-cup. Når denne sesongen er ferdig skal det bli herlig med noen måneder fri og koble av og gjøre seg klar til å forsvare en eventuell tittel. god tur alex.

hasunds

Er nok 200 hundre som tar turen vil jeg tro. Herlig å komme seg vekk fra brannrusbyen og ned til ølhovedstaden. Er tenkt å finne evt vinne gull i Belgia.
Ahlsen-Geddi-Kniksen-Hasund

duj

The Bruges eleven for tomorrow (certainly)

Stijnen
Priske, Simaeys, Kucera, Klukowski
Englebert, Clement, Geraerts, Blondel
Sonck, Salou

..in fact the same than 14 days ago

Saturday we played like this:

Stijnen
Priske, Simaeys, Kucera, Klukowski
Geraerts, Clement, Leko, Blondel
Sonck, Sterchele
ruges till I die

Ricky

Why doesn't Sterchele play, he's your best striker..?

Chrisstah

bra han derre kucera skal spille! han ble veldig stresset så fort det var litt fart i angrepene til Brann.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

enavgutta

Med det kanonlaget i støtet er det nå vi bør forvente at det er en mulighet for avansement. Men er nok redd Brann faller ned på drætanivået igjen og tryner rett ut....

Null forventninger og et lite håp, et greit utgangspunkt for en kveld med pils og kamp på tven.


Alzheimer/Silverspurs

Quote from: "Nightfox"drit i e-cup. Når denne sesongen er ferdig skal det bli herlig med noen måneder fri og koble av og gjøre seg klar til å forsvare en eventuell tittel. god tur alex.


Fotballpause er aldri herlig :) Håpar det blir UEFA, RL, CL, Norsk cup, VM og EM samtidig neste vinter.

Xminator

Med Andresen i Belgia er det vel ikke helt umulig han starter? Ble Bakke med på flyet nedover også?

fortune

Quote from: "Xminator"Med Andresen i Belgia er det vel ikke helt umulig han starter? Ble Bakke med på flyet nedover også?


Ble akkurat bekreftet på TV2-sporten at Martin starter. Forøvrig lover Mjelde å holde ham på banen såpass legne at han ikke rekker å leie DVD'er.
First is first, second is nothing

The Boss

Quote from: "fortune"
Quote from: "Xminator"Med Andresen i Belgia er det vel ikke helt umulig han starter? Ble Bakke med på flyet nedover også?


Ble akkurat bekreftet på TV2-sporten at Martin starter. Forøvrig lover Mjelde å holde ham på banen såpass legne at han ikke rekker å leie DVD'er.


Haha, skikkelig kult innslag på sporten! Virker ikke som om de to har noen problemer sammen hvertfall.. Tydlig at stemningen er stor før kampen og at troen på avansement er der!!

Ricky

Hovedfokuset hos Brügge-motstanderne ligger på når trekningen av gruppespillet er, så de har ikke akkurat den store troen på å ryke ut..

Fabregas

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=5843

Sak fra pressekonferansen. Skulle gjerne sett litt video av denne videokonferansen men når Brann-TV fortsatt har syvmillsteg å gå i forhold til RBK og Viking-TV og """hele  Norges Rosenborg""" blir rundspilt i CL er jo det håpløst. Liten fra avreise av BTV her: http://www.bt.no/webtv/?id=6372. En Martin som ønsker å vinne er et godt tegn, men jeg frykter det er for sent å mobilisere nå. Sånn sett hadde det vært bedre å begynne borte og fått et likt resultat der for så å mobilisere til å avgjøre hjemme. Uansett, vi har sjansen, starter de uten matchvinneren fra sist kan vi stå høyt og presse de. Huseklepp skal bidra med masse løping defensivt også, det må kunne forventes fra en som kommer inn. At vi skal styre kampen har jeg ingen tro på, men variere litt i presshøyde kan være smart. På kontringer skal vi være giftige til tusen med HELSTAD, Winters, Huseklepp, Solli og til dels Bakke. Meningen(Hvis han starter) har jo iaf utad at han skal være mer enn offensiv bidragsyter enn han har vært i Brann-trøyen til nå. Som Solli sier på tapen ville det være stort å komme til gruppespillet, men ville ikke det være stort også før den 1.kampen? Jeg blir overrasket hvis det blir noen andre bytter enn de to som er dårlig skjult men et bytte på høyrebacken eller på sentral midtbanen kommer jo kanskje. Selv om jeg personlig vil se Bakke og Dahl fra start. Spesielt Bakke, han var veldig frisk mot de sist.

Får håpe de undervurderer oss og ikke har sett våre siste kamper eller tabellen, da kan dette bli gøy :D Trekningen er forøvrig den 9ende, på tirsdag altså. Selv om den mest sannsynlig går uten VIF eller Brann.

Xminator

Skal vi tro det som ble sagt på pressekonferansen starter Winters, Fakiri og Huseklepp

Opdal
Guntveit - Bjarnason - Sigurdsson - Hanstveit
Solli - Andresen - Fakiri - Huseklepp
Winters - Helstad

Har ikke den helt store troen på dette, men om Brugge har en litt dårligere dag og Brann får flyt som mot LSK, så kan alt skje. Vi kan jo håpe trenden med 4-5 mål fortsetter ;)

Xminator

BT har Bakke på midten i sin "før kampen".

En annen ting vi må huske på er at RBK brukte en del tid før de ble "varm" i europa. Det var jo nærmest årets sikreste at Eggen røk på ett kjempetap på bortebane i europa-cupen.

Jeg tror kampen mot LSK fortsatt sitter i hodet til spillerene, og forventer derfor ikke den helt store kampen i kveld.

Fabregas

Xminator:
Hvor står det? Har du link?

Edit:http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article3035512.ece
Her står det at Fakiri ikke kommer til å spille. Det står at enten Jaiteh eller Bakke tar plass vsa Andresen.

Xminator

Vil påstå vi har ett mye bedre utgangspunkt enn VIF. Og at 0-1 hjemme er ett mye bedre utgangspunkt enn 0-1 borte. Og ett lite lysår bedre enn 0-2 borte.

Europa-cupen handler selvsagt om å vinne, men bortemål er utrolig viktige. 1 mål tidlig i kampen og Brugge er på hælene.

Langhår

Føler vi har en fair sjanse idag. Brann flyter på medgangsbølge, mens Brugge skuffer i hjemlig liga samtidig som de står i fare for å undervurdere oss.


Avansement ikveld krever selvsagt at alle er 100 prosent påskrudd når kampen starter og at vinnerviljen er altoverskyggende. Her kan nok problemene ligge, serien er og blir det viktigste, men vi kan jo håpe at de klarer å ha to ting i hodet på en gang.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

olebrann3

Noen som vet om noen stream til kampen?

bulldog

har hatt noen av de fineste øyeblikkene med brann i eurocup. tror brugge er videre allere i hodene sine. at dette laget spillte sin beste kamp borte i Bergen er jo utrolig. vel var brann dårligere men brugge? håper på avansement selv om det blir vanskelig. tenk deg gull og gruppespill!
nervøs nå
bulldog

Bombefar

Etter første kampen var jeg langt nede og tenkte at dette var avgjort. Nå derimot er jeg superoptimistisk. Når "alle" journalistene mener Brugge presterte årsbeste i Bergen har man ingen grunn til å være noe annet. Hvis Brann kan klare å prestere opp mot Lillestrøm kampen har jeg tro på seier med mer enn bare ett mål. Kanskje litt vel optimistisk, men jeg har tro på en 0-3 seier

Gulløl

Sitter i utlandet og var klar til å se denne kampen på tv2 Sumo, men når jeg klikker meg inn på kampen får beskjed om at jeg av rettighetsmessige grunner ikkje får sjå kampen.

Hva tull er dette ?? Har sett en haug med Brann kamper her nede fra gjennom betal tv, men av en eller annen grunn skal ikke vi Brann supportere som sitter utenlands få sjå denne kampen  :-(

Nå ble jeg både skuffet og forbannet. Noen som har et tips om det er en annen plass på nettet jeg kan se den ?? En Belgisk internettside f.eks. ?
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Fabregas

Nå som VIF i praksis er ute(Må ha fire scoringer i 2.omgang) er det kun oss som kan nå gruppespillet i UEFA-cupen. Vi kan enten bli en del av en svak svak trend av norske lag i Europacupen eller vi kan bli et hederlig unntak. Spennende blir det uansett. Om Huseklepp skaper en brøkdel av det han pleier når han kommer inn skal vi skape nok til at vi kan vinne dette her. At spissparet og finner tonen vil være veldig viktig for oss. Lykke til alle sammen! Bayern på Stadion hadde vært kos :D

Baunebob

Hadde vært utrolig digg med gruppespill i Uefa.

Håper det ikke står på innsatsen ikveld. Brugge var ikke bedre enn at vi slår dem  på en god dag.

MariusPS

Quote from: "Fabregas"Lykke til alle sammen! Bayern på Stadion hadde vært kos :D


Eller en Bayer på stadion!

Utmedsnolken

Quote from: "Gulløl"Sitter i utlandet og var klar til å se denne kampen på tv2 Sumo, men når jeg klikker meg inn på kampen får beskjed om at jeg av rettighetsmessige grunner ikkje får sjå kampen.

Hva tull er dette ?? Har sett en haug med Brann kamper her nede fra gjennom betal tv, men av en eller annen grunn skal ikke vi Brann supportere som sitter utenlands få sjå denne kampen  :-(

Nå ble jeg både skuffet og forbannet. Noen som har et tips om det er en annen plass på nettet jeg kan se den ?? En Belgisk internettside f.eks. ?


tror de viser den på livesport247.com
"og der snubler Sæternes igjen"

olebrann3

Eller vi kan slå de på en dårlig dag om de den ikke er alt for dårlig

fortune

Quote from: "Gulløl"Sitter i utlandet og var klar til å se denne kampen på tv2 Sumo, men når jeg klikker meg inn på kampen får beskjed om at jeg av rettighetsmessige grunner ikkje får sjå kampen.

Hva tull er dette ?? Har sett en haug med Brann kamper her nede fra gjennom betal tv, men av en eller annen grunn skal ikke vi Brann supportere som sitter utenlands få sjå denne kampen  :-(

Nå ble jeg både skuffet og forbannet. Noen som har et tips om det er en annen plass på nettet jeg kan se den ?? En Belgisk internettside f.eks. ?


Har ikke prøvd dette selv, men du kan evnt. gå inn på
http://www.proxy4free.com/page1.html hvor du kan velge hvor din ip-adresse skal komme fra. Ikke bankers, men verdt å prøve... Det er blant annet en norsk IP-adresse der.
First is first, second is nothing

Go Up