• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann skal "ta" røykerne

Started by paf, August 26, 2007, 10:59:56 AM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

paf


Langhår

Pålagt av Bergen Brannvesen? Hehe, er de redd for at setene i hardplast skal ta fyr? Eller kanskje betongen?

Glad jeg la røykingen på hyllen for mange år siden. Det kan ikke være greit å bruke kreftpinner idag....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Det er vel helst de som blir aggresive når de blir tilsnakket som ligger litt tynt an rent med tanke på sesongkortet.

Natan

I artikkelen heter det at "Både Norges Fotballforbund og Bergen brannvesen har pålagt Brann å stoppe røykingen"
Har virkelig NFF pålagt Brann dette?
Såvidt jeg har forstått var dette et tiltak som Brann selv innførte, det er jo lov å røyke på andre stadioner her i landet, hvorfor skal det være forbudt akkurat her i Bergen?

Brannfrelst

Da vet jeg iallefall om en kar på rad 7, felt C på Frydenbø som fort ryker til
2.10.07-Gullet kom hem!

Super Hasund

La Folket Synge

*Feltz*

PelleB

Gi dem 2 år og se hvordan de angiper dette når snittet ligger på 7-9000 pr kamp:) "Kjære publikumer, kom på kamp vi har redusert prisen på Lucky strike og Prince med 40%"
«Verdensmesterskapet er en ordentlig internasjonal begivenhet».
"Gazza"  priceless :)

tr0Ndemann

De kan bare ta de for min del.
What a waste of council tax, we paid for your hats!

pissepåengen

Egen røyke og snusetribune til neste å?
Bergen ut av norge!

klysa

Quote from: "paf"Risikerer å bli fratatt sesongkortet
http://www.nettavisen.no/innenriks/ibergen/article1302540.ece


Herregud. Kun i idrettsveien dette er mulig.

Belfort

Dette er helt utrolig. At Sportklubben skal bruke energi på dette er så amatørmessig at jeg har ikke ord. Jeg er selv en anti røyker som det holder,men dette er jo bare idiotskap.

Henki

Jeg røyker ikke selv, og synes det er veldig behagelig å slippe folk som røyker i nærheten av meg, men dette her er jo i ferd med å bli rene heksejakten. Og ikke kan de gå ut i pausen for å røyke heller for da kommer de jo ikke inn igjen. Latterlig opplegg.
Ballen skal fremover!

thesevs

"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Northside

Quote from: "thesevs"Dette er ingen barnehage



Riktig! Det er ingen barnehage, så hvorfor skal vi ha så sinnsykt mange regler om alt mulig drit?
Røyker ikke selv, men ser virkelig ikke problemet. Om en ved siden av deg røyker og du ikke liker det ordner det seg helt sikkert dersom du gir han en lyd... De fleste nå, ihvertfall på Hansa, går bort på sidene i pausene for å ta seg et blås. Er dette så grusomt farlig? Er ikke som blir plaget av røyken derfra!

Regler ditt og regler datt.... Er lei av alle reglene nå.

Baunebob

Usmakelig at supporterene nærmest skal sorteres ut etter om de røyker eller ikke. Hva har det med Brann og kjærlighet til klubben å gjøre ?

Når man har betalt flere tusen for å se laget sitt gjennom hele sesongen, så skal man kastes ut fordi man røyker. Ikke fordi man lager bråk eller provoserer, men røyker.

thesevs

Det å være på et offentlig sted betyr at man må jenke seg litt i forhold til andre, kanskje svelge en kamel eller to. Skal være enig med deg om at det kan bli mange regler, men dessverre er det sånn at vi trenger disse reglene pga enkelte ikke klarer å oppføre seg uten. Det er en grunn til at vi f.eks trenger politi, rettsvesen osv.

I det gitte eksempelet ditt med personen som røyker synes jeg ikke det er riktig at du som person må be vedkommende respektere røykeforbudet. Det burde vedkommende ha respektert i utgangspunktet.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

thesevs

Quote from: "Baunebob"Usmakelig at supporterene nærmest skal sorteres ut etter om de røyker eller ikke. Hva har det med Brann og kjærlighet til klubben å gjøre ?

Når man har betalt flere tusen for å se laget sitt gjennom hele sesongen, så skal man kastes ut fordi man røyker. Ikke fordi man lager bråk eller provoserer, men røyker.



Argumentet ditt om at du har betalt for å se Brann spille er for dårlig. Hvis vi snur på det: hadde du godtatt reglene om du fikk sesongkortet gratis?
Samfunnet fungerer ikke sånn at hvis man har betalt for noe så kan man ta seg til rette etterpå. Da du kjøpte sesongkort på Stadion så har du og godtatt reglene Brann har innført. Vi snakker her om røyking, ikke noen dyptgripende endringer i rettighetene dine som person.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

jkippers

Quote from: "Baunebob"Usmakelig at supporterene nærmest skal sorteres ut etter om de røyker eller ikke.


Det er vel ikke det det er snakk om? Det er vel snakk om å sortere etter om de røyker ulovlig eller ikke?
Gull 09

Xminator

QuoteNår man har betalt flere tusen for å se laget sitt gjennom hele sesongen, så skal man kastes ut fordi man røyker. Ikke fordi man lager bråk eller provoserer, men røyker.


Nei, fordi man lager bråk og provoserer når man blir bedt om å ikke bryte ett godt kjent forbud. Det er ikke en kjeft som mister sesongkortet om man stumper røyken uten å kverulere.

Brannmus

Det er en menneskerett å røyke. Det er det vel ingen som sier noe på. Om du vil tenne en røyk og drepe deg selv, så er det ditt valg. MEN så lenge det er restriksjoner på hvor du kan gjøre dette, så ser jeg ingen verdens grunn til å klage.

Om jeg skulle ønske å tasse rundt i stuen naken hele dagen, så er det ingenting som hindrer meg i det. Men, skal jeg ut blant folk må jeg akseptere de regler som er her i verden, og i det minste ta på meg noe som dekker til utstyret.

Røykerne vet godt hvilke konsekvenser det kan få om de fyrer opp under en kamp. Brann har vært ute og varslet dette to-tre ganger denne sesongen allerede. Om folk er nødt til å se at forbudet blir håndhevet med jernhånd, før de klarer å gi seg, så må det vel være sånn. Men ikke begynn å klag for at ting er urettferdig da.

Natan

Altså, nå var ikke poenget mitt om det er riktig å slå ned på røyking eller ei, poenget var at dette ifølge artikkelen er et pålegg fra NFF. På mange andre arenaer i landet er det lov å røyke, enten på tribunen eller på "dertil egnede områder" så jeg kan ikke helt forstå dette. Piggene mine stakk ut når jeg så NFF og forbud i samme setning liksom....

Pondan

Flott, få driten til helvete ut.. De som ikke klarer å la vær kan sitte hjemme å se kamp! irriterer no jævlig når de står feks nedenfor noen som ikke røyker og de får det rett opp i tryne.. Håper alt og alle som driter i forbudet går på ræv ut..

Ricky


LandåsKongen

jeg røyker ikke selv, men dette regel-helvete er jo vanvidd!!

Jeg skal hvertfall snuse dobbelt så mye som jeg bruker, bare for å bryte regelen.

tommy kolseth

helt latterlig, det neste blir vel at man må ha plettfri vandel for å kunne besøke stadion. øl, røyk og fotball hører sammen. foreslår at alle som røyker fyrer opp siggs jevnt og trutt på neste kamp. vi er brann, ikke idiotene i styre og stell som vil gjøre det å gå på stadion til tamt tidsfordriv. faen heller, hvem gidder å bry seg om noen røyker i kampens hete? å tenne seg en røyk kan være noe å klamre seg fast til under nervepirrende nitti minutter. og er du allergiker som holder på å krepere om du er i nærheten av røyk, er det sikkert mulig å forklare dem som røyker i nærheten av deg om dette. folk har røykt på brann-kamper i 99 år.
aster langt

Nixon

Quote from: "tommy kolseth"å tenne seg en røyk kan være noe å klamre seg fast til under nervepirrende nitti minutter.


Helt enig. Og neste gang du er på kino og det blir spennende og nervepirrende er det bare på sin plass å tenne seg en røyk. Skulle bare mangle!
Rød makt på Hansa

tommy kolseth

nixon,
hvis du leser hva jeg skriver er det jo dette jeg mener er det mest skremmende over det hele, at du og flere andre stadiongjengere tilsynelatende kan sammeligne det å gå på brann-kamp med noe sånt som å gå på kino. nei, du får klage på at de ikke selger popcorn på stadion, så blir det komplett og de manipulerende kommerse kreftene i styre og stell får det som de vil.
aster langt

Nixon

Quote from: "tommy kolseth"nixon,
hvis du leser hva jeg skriver er det jo dette jeg mener er det mest skremmende over det hele, at du og flere andre stadiongjengere tilsynelatende sammenligner det å gå på brann-kamp med å gå på kino. nei, du får klage på at de ikke selger popcorn på stadion, så blir det komplett for deg og de manipulerende kommerse kreftene i styre og stell får det som de vil.


Hva er egentlig forskjellen? Begge er arrangementer med mange folk tett samlet. Og du velger selv å oppsøke stedene og må følge de reglene som er på stedet.
Rød makt på Hansa

tormi

Quote from: "tommy kolseth"nixon,
hvis du leser hva jeg skriver er det jo dette jeg mener er det mest skremmende over det hele, at du og flere andre stadiongjengere tilsynelatende sammenligner det å gå på brann-kamp med å gå på kino. nei, du får klage på at de ikke selger popcorn på stadion, så blir det komplett og de manipulerende kommerse kreftene i styre og stell får det som de vil.


At du vil påføre giften din andre kan du mene så mye du vil. Vi andre som ikke forpester ditt miljø ønsker ikke finne oss i det.

Det er ca 30 prosent røykere i Norge og de fleste (heldigvis) har forståelse for ikke røykere.

Hvorfor skal flertallet bli påført ubehageligheter pga DIN uvane?
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

tommy kolseth

forskjellen er vel at fotball er heftig mye viktigere (for mange av oss) enn pisset de viser på kino. kino er underholdning, brann er identitet og kultur. men snart er jo alle fotballarenaer rene og fine som moderne kjøpesentere, og supporterkulturen som en gang var, der man ikke stilte spørsmål om noe sånt som røyking, borte.
aster langt

Speedy

Quote from: "tommy kolseth"nixon,
hvis du leser hva jeg skriver er det jo dette jeg mener er det mest skremmende over det hele, at du og flere andre stadiongjengere tilsynelatende kan sammeligne det å gå på brann-kamp med noe sånt som å gå på kino. nei, du får klage på at de ikke selger popcorn på stadion, så blir det komplett og de manipulerende kommerse kreftene i styre og stell får det som de vil.


Hvorfor kan du ikke bare begynne å snuse? Blir du ikke oppdaget av kameraer og vaktene ser det ikke spesielt godt heller.
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

tormi

Quote from: "tommy kolseth"forskjellen er vel at fotball er heftig mye viktigere (for mange av oss) enn pisset de viser på kino. kino er underholdning, brann er identitet og kultur. men snart er jo alle fotballarenaer rene og fine som moderne kjøpesentere, og supporterkulturen som en gang var, der man ikke stilte spørsmål om noe sånt som røyking, borte.


Etter hvert som det blir færre og færre røykere så tror jeg ikke at akkurat røyking er en del av fotball/supporter kulturen som vil bli savnet...
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Nixon

Quote from: "tommy kolseth"forskjellen er vel at fotball er heftig mye viktigere (for mange av oss) enn pisset de viser på kino.


Tåpelig argument! Så da kan en filmelsker bruke det samme argumentet på kinoen? Han kan ha like sterke følelser for en film som du har til fotball.
Rød makt på Hansa

tommy kolseth

nixon,
sorry, men du er helt på trynet. når du fortsetter å sammenligne det å gå på kino med det å gå på fotballkamp viser du at du har misforstått hele mitt innlegg. nemlig at vi som supportere er de som er klubbene og at vi ikke bør tillate hva som helst - forbud mot ditt og datt, dyre billetter, dyre drakter (preget av store sponsor-logoer), hele denne retningen fotballen tar mot å bli ren underholdning ala hollywood.
aster langt

anders_flanderz

Quote from: "Brannfrelst"Da vet jeg iallefall om en kar på rad 7, felt C på Frydenbø som fort ryker til


ja.. han slite!
rite Drite Drite Drite på Oslo By

C@Bøe_79

Røyk på tribunen NEI..
Røyk vekke fra tribunen JA..

Personlig tar jeg ikke dette så tungt, jeg vet hva det fører til......
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

HansaInferno

Regner med at det fortsatt er mulig å ta seg en røyk oppe i hjørnet på hansa? Ellers må jeg si at dere ikke-røykere er en gjeng med hypokondere. Tror dere virkelig at dere får kreft om det svever litt røyk forbi dere? Jeg har røykt i 10 år, og jeg kan love dere at jeg løper fortere og lengre enn 95 % av dere.

JA til røyk!
Breiflabben, baby!

HansaInferno

Quote from: "tommy kolseth"nixon,
sorry, men du er helt på trynet. når du fortsetter å sammenligne det å gå på kino med det å gå på fotballkamp viser du at du har misforstått hele mitt innlegg. nemlig at vi som supportere er de som er klubbene og at vi ikke bør tillate hva som helst - forbud mot ditt og datt, dyre billetter, dyre drakter (preget av store sponsor-logoer), hele denne retningen fotballen tar mot å bli ren underholdning ala hollywood.


Ja, det du sier er meget viktig. Det er ikke selve røykeforbudet som er problemet, men det faktum at norske tribuner sakte men sikkert har blitt en arena for branefamilier, som vi se fotball pga. underholdningen, men som ikke bryr seg stort om laget. Det er disse som må skåens for røyk, alkohol, banning og skriking og alt annet som kan oppfattes som vulgært. Fordi disse er i klart flertall, og disse sitter med pengene.
Breiflabben, baby!

Silje Karina

Quote from: "tommy kolseth"
Det er disse som må skåens for røyk, alkohol, banning og skriking og alt annet som kan oppfattes som vulgært.


Det er fasktisk ikkje bare disse som må skånes for alkohol, røyking osv.
Det er faktisk andre også. De som røyker, kan kanskje ta hensyn til di som ikkje tåler røyk. Og ikkje si at dette e dies problem,som ikkje tåler røyk. For det er det ikkje, og folk burde tatt litt hensyn!
2.10.07 - ny nasjonaldag
.:Vi svikter ALDRI:.

Nixon

Quote from: "tommy kolseth"nixon,
sorry, men du er helt på trynet. når du fortsetter å sammenligne det å gå på kino med det å gå på fotballkamp viser du at du har misforstått hele mitt innlegg. nemlig at vi som supportere er de som er klubbene og at vi ikke bør tillate hva som helst - forbud mot ditt og datt, dyre billetter, dyre drakter (preget av store sponsor-logoer), hele denne retningen fotballen tar mot å bli ren underholdning ala hollywood.


Jeg kan ikke se at fotballsupporttere skal stå i en særstilling når det gjelder å få lov til å blåse røyk i ansiktet på sidemannen. Og jeg ville heller tatt helt andre kamper når det gjelder å opprettholde supporterkulturen på Stadion.
Rød makt på Hansa

HansaInferno

Quote from: "Silje Karina"
Quote from: "tommy kolseth"
Det er disse som må skåens for røyk, alkohol, banning og skriking og alt annet som kan oppfattes som vulgært.


Det er fasktisk ikkje bare disse som må skånes for alkohol, røyking osv.
Det er faktisk andre også. De som røyker, kan kanskje ta hensyn til di som ikkje tåler røyk. Og ikkje si at dette e dies problem,som ikkje tåler røyk. For det er det ikkje, og folk burde tatt litt hensyn!


Jeg røyker aldri i nærheten av barn, det er en grei regel som jeg har ovenfor meg selv. Jeg går alltid ut når jeg tar meg en røyk her hjemme, og røyking i bil er noe av det værste jeg vet. Men når vi står på Stadda, under åpen himmel, ja det regner kanskje til og med. Da ser jeg ikke problemet med å ta seg en røyk. Jeg blåsr aldri røyken opp i trynet på folk, og om noen ber meg stumpe røyken fordi sidemannen gjerne ikke tåler røyk, så gjør jeg det. Men det irriterer meg om det kun er fordi de ikke liker luken av røyk, eller hva det måtte være. Som om jeg spør deg om du kan flytte deg fordi du stinker svette liksom...
Breiflabben, baby!

paf

Quote from: "Nixon"
Hva er egentlig forskjellen? Begge er arrangementer med mange folk tett samlet. Og du velger selv å oppsøke stedene og må følge de reglene som er på stedet.

Så vidt jeg vet er vel den største forskjellen at det ene er utendørs, og det andre innendørs. Et ikke helt uvesentlig faktum.
Nå skal det sies at dette ikke hadde vært noe som helst problem dersom folk kunne gått ut i pausen. Et lite sikkerhetsgjerde for å sikre at folk ikke tar med seg bluss inn etter pausen, så hadde det hele gått greit. Når de klarer det i Kristiansand (hvor de hverken klarer å sette opp skilt eller slå på lys og PCer), burde det være mulig for oss også...

Nixon

Quote from: "paf"Så vidt jeg vet er vel den største forskjellen at det ene er utendørs, og det andre innendørs. Et ikke helt uvesentlig faktum...


Du kunne jo spurt de som har sittet helt øverst på tribunen under taket om forskjellen er så stor. Røyk har jo en tendens til å gå oppover.
Men helt enig i at man skulle lagt tilrette for en pauserøyk.
Rød makt på Hansa

Snublefot

Quote from: "HansaInferno"
Quote from: "Silje Karina"
Quote from: "tommy kolseth"
Det er disse som må skåens for røyk, alkohol, banning og skriking og alt annet som kan oppfattes som vulgært.


Det er fasktisk ikkje bare disse som må skånes for alkohol, røyking osv.
Det er faktisk andre også. De som røyker, kan kanskje ta hensyn til di som ikkje tåler røyk. Og ikkje si at dette e dies problem,som ikkje tåler røyk. For det er det ikkje, og folk burde tatt litt hensyn!


Jeg røyker aldri i nærheten av barn, det er en grei regel som jeg har ovenfor meg selv. Jeg går alltid ut når jeg tar meg en røyk her hjemme, og røyking i bil er noe av det værste jeg vet. Men når vi står på Stadda, under åpen himmel, ja det regner kanskje til og med. Da ser jeg ikke problemet med å ta seg en røyk. Jeg blåsr aldri røyken opp i trynet på folk, og om noen ber meg stumpe røyken fordi sidemannen gjerne ikke tåler røyk, så gjør jeg det. Men det irriterer meg om det kun er fordi de ikke liker luken av røyk, eller hva det måtte være. Som om jeg spør deg om du kan flytte deg fordi du stinker svette liksom...


Forbud mot urenslige personer burde også komme.. er faen meg værre å stå ved siden av en illeluktende kar som ikke har dusjet på et par uker en noen som tar seg en røyk.

Forbud mot syke mennesker bør også komme. Tenk å dra på kamp, stå ved siden av noen som hoster og harker..  som smitter oss andre med streptokokker, influensavirus og andre baskelusker..

Så lenge folk viser respekt for de rundt seg, ved å slukke røyken eller gå ett annet sted å røyke om det er noen rundt en som virkelig plages med at man røyker, det være seg at man er allergisk, eller at røyken pga vinden går rett i trynet på sidemannen eller personen bak, så er det ikke noe problem å ta seg en røyk i mine øyne. Jeg røyker fortsatt på staddaen og vil fortsette med det. Selv om jeg røyker betraktelig mindre nå en før forbudet. blir ca 2 i hver omgang... men er det noen rundt meg som kommenterer det, så dropper jeg å røyke resten av kampen eller går ett annet sted.

Atlet Orvanger

Det finnes egne seksjoner på tribunene for VIP'er, familier, handikappede, unger osv. men røykere er det ikke plass til. Selv om 25% av Norges befolkning røyker daglig.

thesevs

Det er jo veldig enkelt: Brann ønsker ikke at du skal røyke/snuse på Stadion og ber deg respektere det. Hvorfor skal det forbudet være vanskelig å følge? Brann ber jo deg og om å ikke kaste ting inn på banen, men det klarer jo 99 % å holde. At man kaster ting inn på banen plager jo ingen av de andre rundt deg. Og om noen blir plaget av det, så er jo det bare å be vedkommende å slutte og kaste ting inn på banen...
At 25% av Norges befolkning røyker betyr jo bare at en brøkdel sitter på Brann Stadion - altså meget i undertall. Det eneste jeg skal være enig i er at Brann burde ha ordnet en røykeseksjon, men så lenge dette ikke er tilfellet bør jo folk klare å følge forbudet i 90 minutter.. 90 minutter av døgnets 24 timer..
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Snublefot

Quote from: "thesevs"Det er jo veldig enkelt: Brann ønsker ikke at du skal røyke/snuse på Stadion og ber deg respektere det. Hvorfor skal det forbudet være vanskelig å følge? Brann ber jo deg og om å ikke kaste ting inn på banen, men det klarer jo 99 % å holde. At man kaster ting inn på banen plager jo ingen av de andre rundt deg. Og om noen blir plaget av det, så er jo det bare å slutte å kaste ting inn på banen...
At 25% av Norges befolkning røyker betyr jo bare at en brøkdel sitter på Brann Stadion - altså meget i undertall. Det eneste jeg skal være enig i er at Brann burde ha ordnet en røykeseksjon, men så lenge dette ikke er tilfellet bør jo folk klare å følge forbudet i 90 minutter.. 90 minutter av døgnets 24 timer..


herregud...  det er et forbud mot å kaste ting på banen og det klarer 99% å følge....  toppers kommentar.

Pleier 25 % av Norges befolkning å kaste ting på folk eller ut i veibaner eller andre steder 5-6 ganger i timen? og hvis de ikke gjør det så får de ett jævlig sug etter å gjøre det? Er 25 % av Norges befolkning avhengig av å kaste ting på banen, men klarer å holde seg akkurat 1,5 time hver gang de skal på kamp?
I såfall forstår jeg poenget ditt, og er da helt enig i at folk bør klare å holde seg unna røyken når de er på kamp... de klarer jo trossalt å se bort i fra suget etter å kaste mobilen ut på banen..

thesevs

"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Stoffi

Jeg kan forstå hvorfor anti-røykerne gjør dette til en fanesak på stadion, men hva i alle dager er argumentet for snusforbudet?
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

thesevs

Tror det har noe med at folk kaster snusen på bakken og "griser til" området. Dette er bare en antagelse fra min side....

Skal være enig i at snusing ikke plager noen.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

gitarbroiler

Mener å ha lest at betongen blir ødelagt av snusen. Selv bruker jeg porsjonsnus når jeg er på staddaen, og sørger alltid for at den blir kastet i et søppelspann. For meg er en porsjonsnus like godt som en pakke med drops for et barn, og dersom noen sier til meg "det er forbud mot snus" så tror jeg at jeg tilter.

Jeg skjønner at man må ha regler sånn at de som ikke følger de kan slåes ned på, men det må være en grunn for reglene.

Snusforbudet - skit og misfarging av betong DERSOM du kaster den på bakken

Røykeforbudet - for å skåne de som ikke røyker

Begge deler løses enkelt ved å si det på følgende måte:

Snusforbudet - Alle som snuser kan kjøpe en egen Brann - snusdispenser til å kaste snus oppi under kampen. Koster 10 kr å kjøpe.

Røykeforbudet - Egne røykebåser utenfor Stadion, før kamp og i pausen. Koster 10 kr pr person å komme inn, pga økt vakthold i båsene.

Begge deler gir en god løsning, og fører ikke til noe tapt inntekt for Brann.

Super Hasund

Quote from: "gitarbroiler"Mener å ha lest at betongen blir ødelagt av snusen. Selv bruker jeg porsjonsnus når jeg er på staddaen, og sørger alltid for at den blir kastet i et søppelspann. For meg er en porsjonsnus like godt som en pakke med drops for et barn, og dersom noen sier til meg "det er forbud mot snus" så tror jeg at jeg tilter.

Jeg skjønner at man må ha regler sånn at de som ikke følger de kan slåes ned på, men det må være en grunn for reglene.

Snusforbudet - skit og misfarging av betong DERSOM du kaster den på bakken

Røykeforbudet - for å skåne de som ikke røyker

Begge deler løses enkelt ved å si det på følgende måte:

Snusforbudet - Alle som snuser kan kjøpe en egen Brann - snusdispenser til å kaste snus oppi under kampen. Koster 10 kr å kjøpe.

Røykeforbudet - Egne røykebåser utenfor Stadion, før kamp og i pausen. Koster 10 kr pr person å komme inn, pga økt vakthold i båsene.

Begge deler gir en god løsning, og fører ikke til noe tapt inntekt for Brann.


Isje dumt. Send forslag te brann
La Folket Synge

*Feltz*

tr0Ndemann

Gode forslag dette her. Slike ting kan løses på enkle måter som det, men det virker som styret iddretsveien har slått seg vrang, ihvertfall ang. snus og røyk.
What a waste of council tax, we paid for your hats!

Silje Karina

Quote from: "HansaInferno"
Quote from: "Silje Karina"
Quote from: "tommy kolseth"
Det er disse som må skåens for røyk, alkohol, banning og skriking og alt annet som kan oppfattes som vulgært.


Det er fasktisk ikkje bare disse som må skånes for alkohol, røyking osv.
Det er faktisk andre også. De som røyker, kan kanskje ta hensyn til di som ikkje tåler røyk. Og ikkje si at dette e dies problem,som ikkje tåler røyk. For det er det ikkje, og folk burde tatt litt hensyn!


Jeg røyker aldri i nærheten av barn, det er en grei regel som jeg har ovenfor meg selv. Jeg går alltid ut når jeg tar meg en røyk her hjemme, og røyking i bil er noe av det værste jeg vet. Men når vi står på Stadda, under åpen himmel, ja det regner kanskje til og med. Da ser jeg ikke problemet med å ta seg en røyk. Jeg blåsr aldri røyken opp i trynet på folk, og om noen ber meg stumpe røyken fordi sidemannen gjerne ikke tåler røyk, så gjør jeg det. Men det irriterer meg om det kun er fordi de ikke liker luken av røyk, eller hva det måtte være. Som om jeg spør deg om du kan flytte deg fordi du stinker svette liksom...


Dette er ikkje poenget! Eg har en kusine som eg står med på Stadion. hon tåler ikkje røyk, og kan få alvorlige anfall av dette. Det har ingenting med lukten å gjøre, det dør ingen av(fohåpentligvis). Det er bra at du har visse regler ovenfor deg selv. Dette handler heller ikkje bare om barn! hon er 17 år gammel! og då er du ikkje barn.
2.10.07 - ny nasjonaldag
.:Vi svikter ALDRI:.

Silje Karina

Quote from: "Snublefot"
Quote from: "HansaInferno"
Quote from: "Silje Karina"
Quote from: "tommy kolseth"
Det er disse som må skåens for røyk, alkohol, banning og skriking og alt annet som kan oppfattes som vulgært.


Det er fasktisk ikkje bare disse som må skånes for alkohol, røyking osv.
Det er faktisk andre også. De som røyker, kan kanskje ta hensyn til di som ikkje tåler røyk. Og ikkje si at dette e dies problem,som ikkje tåler røyk. For det er det ikkje, og folk burde tatt litt hensyn!


Jeg røyker aldri i nærheten av barn, det er en grei regel som jeg har ovenfor meg selv. Jeg går alltid ut når jeg tar meg en røyk her hjemme, og røyking i bil er noe av det værste jeg vet. Men når vi står på Stadda, under åpen himmel, ja det regner kanskje til og med. Da ser jeg ikke problemet med å ta seg en røyk. Jeg blåsr aldri røyken opp i trynet på folk, og om noen ber meg stumpe røyken fordi sidemannen gjerne ikke tåler røyk, så gjør jeg det. Men det irriterer meg om det kun er fordi de ikke liker luken av røyk, eller hva det måtte være. Som om jeg spør deg om du kan flytte deg fordi du stinker svette liksom...


Forbud mot urenslige personer burde også komme.. er faen meg værre å stå ved siden av en illeluktende kar som ikke har dusjet på et par uker en noen som tar seg en røyk.

Forbud mot syke mennesker bør også komme. Tenk å dra på kamp, stå ved siden av noen som hoster og harker..  som smitter oss andre med streptokokker, influensavirus og andre baskelusker..

Så lenge folk viser respekt for de rundt seg, ved å slukke røyken eller gå ett annet sted å røyke om det er noen rundt en som virkelig plages med at man røyker, det være seg at man er allergisk, eller at røyken pga vinden går rett i trynet på sidemannen eller personen bak, så er det ikke noe problem å ta seg en røyk i mine øyne. Jeg røyker fortsatt på staddaen og vil fortsette med det. Selv om jeg røyker betraktelig mindre nå en før forbudet. blir ca 2 i hver omgang... men er det noen rundt meg som kommenterer det, så dropper jeg å røyke resten av kampen eller går ett annet sted.


så visst folk som har astma burde ikkje få komme på stadion? Då burde heller ikkje folk som røyker få lov å komme på Stadion. Har du astma, står du ikkje å hoster å harker, og du sender ikkje ut influensavirus! Men du får fort problemer med lungene. Det er ikkje så deilig å ha astma, for så å komme på Stadion for å stille opp for laget du elsker, så står det en å røyker opp i trynet på deg! Kem lar være å stille opp for laget sitt fordi at nåkken skal bare respektere seg sjøl, og eg sikter ikkje til deg, nei! og kem lar være å gå Stadion å stille opp for laget du elsker, fordi du har astma? Beklager, men det er bare idiotisk!
2.10.07 - ny nasjonaldag
.:Vi svikter ALDRI:.

Silje Karina

Quote from: "thesevs"Tror det har noe med at folk kaster snusen på bakken og "griser til" området. Dette er bare en antagelse fra min side....

Skal være enig i at snusing ikke plager noen.


ja..snusing skader ingen andre enn deg sjøl... det eneste er lukten, men den vender du deg fort til;) men det er forskjell på røyk å snus då!
2.10.07 - ny nasjonaldag
.:Vi svikter ALDRI:.

Klaus_Brann

Quote from: "tommy kolseth"nixon,
sorry, men du er helt på trynet. når du fortsetter å sammenligne det å gå på kino med det å gå på fotballkamp viser du at du har misforstått hele mitt innlegg. nemlig at vi som supportere er de som er klubbene og at vi ikke bør tillate hva som helst - forbud mot ditt og datt, dyre billetter, dyre drakter (preget av store sponsor-logoer), hele denne retningen fotballen tar mot å bli ren underholdning ala hollywood.


Pass på at du ikke tar helt av nå. Sååå gale er det da virkelig ikke.
Forstår forbudet, men mener at Brann burde tatt følgende av at noen av deres BETALENDE gjester røyker. Det burde vært mulig å gå ut å ta seg en røyk for de som ville det.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

HansaInferno

Jaja, nå har vi snart hatt 100 år med tribuner der det er lov å ta seg en røyk. så lenge røyk er lovlig bør det også være lov å ta seg en røyk. Jeg er egentlig ikke så opptatt av dette, så lenge det går an å ta seg en røyk oppe i hjøret på Hansa.
Breiflabben, baby!

Snublefot

Quote from: "Silje Karina"
Quote from: "Snublefot"
Quote from: "HansaInferno"
Quote from: "Silje Karina"
Quote from: "tommy kolseth"
Det er disse som må skåens for røyk, alkohol, banning og skriking og alt annet som kan oppfattes som vulgært.


Det er fasktisk ikkje bare disse som må skånes for alkohol, røyking osv.
Det er faktisk andre også. De som røyker, kan kanskje ta hensyn til di som ikkje tåler røyk. Og ikkje si at dette e dies problem,som ikkje tåler røyk. For det er det ikkje, og folk burde tatt litt hensyn!


Jeg røyker aldri i nærheten av barn, det er en grei regel som jeg har ovenfor meg selv. Jeg går alltid ut når jeg tar meg en røyk her hjemme, og røyking i bil er noe av det værste jeg vet. Men når vi står på Stadda, under åpen himmel, ja det regner kanskje til og med. Da ser jeg ikke problemet med å ta seg en røyk. Jeg blåsr aldri røyken opp i trynet på folk, og om noen ber meg stumpe røyken fordi sidemannen gjerne ikke tåler røyk, så gjør jeg det. Men det irriterer meg om det kun er fordi de ikke liker luken av røyk, eller hva det måtte være. Som om jeg spør deg om du kan flytte deg fordi du stinker svette liksom...


Forbud mot urenslige personer burde også komme.. er faen meg værre å stå ved siden av en illeluktende kar som ikke har dusjet på et par uker en noen som tar seg en røyk.

Forbud mot syke mennesker bør også komme. Tenk å dra på kamp, stå ved siden av noen som hoster og harker..  som smitter oss andre med streptokokker, influensavirus og andre baskelusker..

Så lenge folk viser respekt for de rundt seg, ved å slukke røyken eller gå ett annet sted å røyke om det er noen rundt en som virkelig plages med at man røyker, det være seg at man er allergisk, eller at røyken pga vinden går rett i trynet på sidemannen eller personen bak, så er det ikke noe problem å ta seg en røyk i mine øyne. Jeg røyker fortsatt på staddaen og vil fortsette med det. Selv om jeg røyker betraktelig mindre nå en før forbudet. blir ca 2 i hver omgang... men er det noen rundt meg som kommenterer det, så dropper jeg å røyke resten av kampen eller går ett annet sted.


så visst folk som har astma burde ikkje få komme på stadion? Då burde heller ikkje folk som røyker få lov å komme på Stadion. Har du astma, står du ikkje å hoster å harker, og du sender ikkje ut influensavirus! Men du får fort problemer med lungene. Det er ikkje så deilig å ha astma, for så å komme på Stadion for å stille opp for laget du elsker, så står det en å røyker opp i trynet på deg! Kem lar være å stille opp for laget sitt fordi at nåkken skal bare respektere seg sjøl, og eg sikter ikkje til deg, nei! og kem lar være å gå Stadion å stille opp for laget du elsker, fordi du har astma? Beklager, men det er bare idiotisk!


Hei Veslemøy.  Hørt om sarkasme?  

gå på wikipedia og søk på sarkasme eller ironi. kanskje det blir litt lettere for deg å forstå ting og tang på dette forumet.

Brannmus


Snublefot

Quote from: "Brannmus"Ka e ironi?


Ironi er et bevisst uttrykk for flertydighet, for eksempel ved at man sier en ting, men mener noe annet.

Ironi er en form for uttrykk hvor en underforstått mening er skjult eller motsier utrykkets bokstavelige mening. Ironi involverer forståelsen av at tingene ikke er hva de sies at de er eller hva de synes å være. Ironi er en form for innforstått manglende forbindelse mellom de faktiske ordene og den underliggende mening.




=)    Måtte bare..hehe:D   så kommer jeg Silje Karina i forkjøpet, da hun garantert tror spm. ditt er alvorlig ment=)

LandåsKongen

støtter Kolseth fult ut. Alt kan ikke bli forbudt! For faen, folk er jo livredd for alt mulig i disse tider. Kanskje Nixon og dere andre fanatikere burde holde dere hjemme på kampdager, for kanskje dere blir overkjørt på vei til stadion, eller knekker lårhalsen i trappene på Hansa. Dere bør heller ikke se kampene på tv for jeg har hørt man kan bli firkantet i øynene av å se på skjermen.
Nixon er jo NFF, tv2 og hele nisselue-norges forlengede arm her på forumet.

Kom igjen Kolseth, røyk så mye du klarer så skal jeg snuse en rull i hver kamp.

gitarbroiler

Et enkelt spørsmål:

Bør flertallet eller mindretallet få bestemme?

Og enda et enkelt spørsmål:

Bør man søke løsninger fremfor å bli forbanna over problemet?

LandåsKongen

du tror sikkert du har stilt et genialt spørsmål nå ja....og om noen tør svare så vil de nok svare så dumt at alle innser at du og dine meningsfeller har rett.

Man kan ikke svare ja eller nei på spørsmålet. Du mener sikkert flertallet skal bestemme i alle saker, det mener jeg er feil.
Men alle må ta hensyn. Både de som røyker og snuser. Men de som bestemmer over styre og stell i fotballen må også ta hensyn til kulturen, og de som faktisk utgjør kulturen i brann.

Det du ikke skjønner er at du er i ferd med å bli lullet inn i de kommersielle aktørers teppe. Du hopper når de sier hopp. Du adopterer meninger og holdinger. og du kjøper burger og pommes fritt når de sier kjøp!
Og på toppen av det hele er vi i ferd med å få en redsels og skremme mentalitet som ødelegger fotball kulturen.

gitarbroiler

Jeg skjønner fortvilelsen din, men stiller meg undrende til dine argumenter.

Hva i alle dager har røyking med fotballkultur å gjøre? Selv for 100 år siden så fantes det en overvekt av tilskuere som ikke røykte. Den gang så var ikke det så opplyst om farlighetene ved røyking, og dens enorme negative bi-effekt både passivt og aktivt.

Jeg er ikke 100% enig i at det må være total tøykeforbud alle steder, men er for at flertallet bestemmer. På staddaen så er det klar overvekt av ikke røykere, og flertallet bør bestemme.

Men som jeg også sier, man bør heller finne løsninger fremfor å bare se problemet.

monzilla

Jeg er imot røyking på tribunen. Av den eneste grunn at det er jævlig irriterende å sitte rett bak en som røyker en tjuepakning i løpet av en kamp.

Men det at det ikke er dedikerte områder til de som ønsker å ta seg en blås blir for teit.

HansaInferno

Quote from: "LandåsKongen"støtter Kolseth fult ut. Alt kan ikke bli forbudt! For faen, folk er jo livredd for alt mulig i disse tider. Kanskje Nixon og dere andre fanatikere burde holde dere hjemme på kampdager, for kanskje dere blir overkjørt på vei til stadion, eller knekker lårhalsen i trappene på Hansa. Dere bør heller ikke se kampene på tv for jeg har hørt man kan bli firkantet i øynene av å se på skjermen.
Nixon er jo NFF, tv2 og hele nisselue-norges forlengede arm her på forumet.

Kom igjen Kolseth, røyk så mye du klarer så skal jeg snuse en rull i hver kamp.


Er enig. Fikk assosiasjoner med Elling når jeg leste det der.
Kanskje det er slik at veldig mange går rundt med en liten Elling i seg...
Breiflabben, baby!

Mico

Quote from: "Nixon"
Quote from: "tommy kolseth"å tenne seg en røyk kan være noe å klamre seg fast til under nervepirrende nitti minutter.


Helt enig. Og neste gang du er på kino og det blir spennende og nervepirrende er det bare på sin plass å tenne seg en røyk. Skulle bare mangle!


I motsetning til på Stadion er det absolutt ingen som nekter deg å ta en røyk når man går på kino. Man går glipp av noen minutter, men ikke noe annet.

Personlig merker jeg at mitt engasjement forsvinner betydelig hver gang dette håpløse forbudet annonseres.
Brann er en skam for Bergen. Ikke bare på fotballbanen.

Brannmann rob

Er ikke helt med på at Brann er en skam for Bergen? Men det er vel din mening...

sydnes76

Quote from: "Mico"
Quote from: "Nixon"
Quote from: "tommy kolseth"å tenne seg en røyk kan være noe å klamre seg fast til under nervepirrende nitti minutter.


Helt enig. Og neste gang du er på kino og det blir spennende og nervepirrende er det bare på sin plass å tenne seg en røyk. Skulle bare mangle!


I motsetning til på Stadion er det absolutt ingen som nekter deg å ta en røyk når man går på kino. Man går glipp av noen minutter, men ikke noe annet.

Personlig merker jeg at mitt engasjement forsvinner betydelig hver gang dette håpløse forbudet annonseres.
Brann er en skam for Bergen. Ikke bare på fotballbanen.


Blir oppriktig lei meg når noen presterer å kalle Brann en skam for Bergen. Om du har de holdningene så kan du vel holde deg borte fra forumet.

Snublefot

Quote from: "Mico"
Quote from: "Nixon"
Quote from: "tommy kolseth"å tenne seg en røyk kan være noe å klamre seg fast til under nervepirrende nitti minutter.


Helt enig. Og neste gang du er på kino og det blir spennende og nervepirrende er det bare på sin plass å tenne seg en røyk. Skulle bare mangle!


I motsetning til på Stadion er det absolutt ingen som nekter deg å ta en røyk når man går på kino. Man går glipp av noen minutter, men ikke noe annet.

Personlig merker jeg at mitt engasjement forsvinner betydelig hver gang dette håpløse forbudet annonseres.
Brann er en skam for Bergen. Ikke bare på fotballbanen.


Du presterer å si at Brann er en skam for Bergen...    I pity you!

dex1974

Ekte lidelse fra 1982 frem til no!

brannBRA

Snusing e det verste eg vet! Disse snuserne kaster de ekle klattene sine over alt og det sprer smitte og bakterier. Helsikken kor ekkelt. Eg ser fram til at vaktene på neste tippeligakamp skal kaste ut han fyren bak, til høyre for meg. Han snuser hver gang og eg e sikker på at eg har fått helvetesskapen i nakken flere ganger.. Blir helt dårlig.

brannBRA

Hvis det e riktig at snusen ødelegger betongen e jo sånne folk faktisk med på å ødelegge for Brann. Ferre folk, og en ødelagt stadion. Det kaller eg dårlige supportere.


brannBRA

Quote from: "Texas"

edit: Gitarbroiler hadde et par gode forslag for å løse problemet.


Tok det ikke seriøst engang. Forslaget innebærer alvorlig brudd på røykeloven og lar seg ikke gjennomføre.

vebo

Quote from: "brannBRA"
Quote from: "Texas"

edit: Gitarbroiler hadde et par gode forslag for å løse problemet.


Tok det ikke seriøst engang. Forslaget innebærer alvorlig brudd på røykeloven og lar seg ikke gjennomføre.


Jeg tar ikke deg seriøst heller.
Tiocfaidh ár lá

Mico

Overdrev nok litt der, ja, selv om Bergen åpenbart har fortjent mer enn Brann har gitt oss.
Blir bare så irritert av Branns arrogante og frekke holdning.

Speedy

Quote from: "brannBRA"
Quote from: "Texas"

edit: Gitarbroiler hadde et par gode forslag for å løse problemet.


Tok det ikke seriøst engang. Forslaget innebærer alvorlig brudd på røykeloven og lar seg ikke gjennomføre.


Jaha, hva brytes da? Brann bestemmer vel hva de vil gjøre på sin eiendom om de velger å ha et røykeområde utenfor stadion? Har tenkt i samme bane som Gitarbroiler, og ser ikke problemet.
Blir man plaget av røyk eller snus, er det bare å be personen pent om ta hensyn, så gjør vedkommende nok det.
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

knutern

Gjelder egentlig røykeloven på Stadion? Vi står jo i prinsippet under åpen himmel hele gjengen. Personlig er det et fett for meg om folk røyker eller ikke, men siden mange har problemer med røyk så kan det vel være greit at man ikke damper i stor stil på tribunene.

Burde uansett ikke være vanskelig å lage et slags "røykehjørne" når folk ikke kan gå fritt inn og ut av stadion.

brannBRA

Ser at kunnskapene om hvor farlig røyk egentlig er, ikke står så veldig høyt her. Ei heller om røykeloven. Hvis jeg skal være konstruktiv foreslår jeg at alle kroppsvisiteringene som gjøres i portene ser etter røyk og snus også. Rutinen er ferdig innarbeidet, så dette vil ikke koste Brann noe. Når du ikke har lov til å røyke inne på stadion, trenger du heller ikke ha det med deg. Akkurat som med pilsen! Gjøm det i en busk utenfor =)

Mico

Quote from: "brannBRA"Ser at kunnskapene om hvor farlig røyk egentlig er, ikke står så veldig høyt her. Ei heller om røykeloven. Hvis jeg skal være konstruktiv foreslår jeg at alle kroppsvisiteringene som gjøres i portene ser etter røyk og snus også. Rutinen er ferdig innarbeidet, så dette vil ikke koste Brann noe. Når du ikke har lov til å røyke inne på stadion, trenger du heller ikke ha det med deg. Akkurat som med pilsen! Gjøm det i en busk utenfor =)


Du virker jo som en hyggelig person  :roll:

fettnok

i en busk? skal det gjemmes kanskje 10000 røyk i busker utenfor stadion? da får de begynne å plante jekla mange busker der.
ette går aaaaaldri bra!

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

Langhår

I og med at Stadion ikke har tak tror jeg ikke røykeloven som sådan er gjeldene her. Det er Brann som har innført og håndhever forbudet.

Personlig har jeg forståelse for røykeforbudet, men har større vanskeligheter med å forstå logikken med snusforbud. Passiv røyking kan tross alt føre til helseskade, samt at allergikere plages voldsomt av andres røyking. Snus derimot skader vel bare brukeren, og knapt nok ham ifølge forskning på området.

Det som har gjort denne saken så betent nå er at det er blitt totalforbud mot sigaretter hele kampen igjennom inkludert pausen. Det synes jeg er å bli for ekstrem. Det burde være mulig å lage til et røykeområde som trengende kunne få ta seg en sigg når lysten meldte seg. Dette må da være mulig å ordne? Det bør være plass til både røykere og ikke-røykere på kamp. Jeg vil tro at de fleste forstår at man ikke bør røyke på tribunene, men at det ikke skal være mulig å ta seg en blås i før, etter og i pausen på et egnet område virker meningsløst.

Hvorfor ikke utenfor portene? At Brann oppgir sikkerhetsgrunner til at man ikke kan gå ut i pausen er jo bare en unnskyldning for at securitasvaktene skal slippe ny runde med visitering og billett/kortkontroll i pausen.

For ordens skyld kan jeg nevne at jeg sluttet å røyke for en god del år siden selv og  har også lagt snusen på hyllen for en tid tilbake, så jeg gråter ikke for min syke mor....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

brannBRA

Seriøsiteten når nye høyder! Det med busken var en spøk, men det gikk tydeligvis ikke inn. Jeg er konstruktiv, og støtter min elskede Sportskubben Brann i denne saken. At mange såkalte supportere driter i reglene på stadion  blir jo litt feil å bare stå og se på. At flere her inne foreslår å bryte røykeloven og Brann sine regler ser jeg på som underlig.

Nixon

Quote from: "Langhår"Personlig har jeg forståelse for røykeforbudet, men har større vanskeligheter med å forstå logikken med snusforbud.


Forbudet mot snus kan snuserne takke seg selv for. Brann ble lei av å måtte fjerne griseriet. Altfor mange syntes nemlig det var en god ide å kline den brukte snusen på stolryggen foran seg og på selve tribunen.

Ellers enig at det må kunne ordnes at man kan få seg en røyk i pausen.
Rød makt på Hansa

Texas

Quote from: "brannBRA"Seriøsiteten når nye høyder!


seriøsiteten din går det andre veien med.

Speedy

Quote from: "brannBRA"Ser at kunnskapene om hvor farlig røyk egentlig er, ikke står så veldig høyt her. Ei heller om røykeloven. Hvis jeg skal være konstruktiv foreslår jeg at alle kroppsvisiteringene som gjøres i portene ser etter røyk og snus også. Rutinen er ferdig innarbeidet, så dette vil ikke koste Brann noe. Når du ikke har lov til å røyke inne på stadion, trenger du heller ikke ha det med deg. Akkurat som med pilsen! Gjøm det i en busk utenfor =)


Hvis du mener jeg er en av de som ikke vet hvor farlig røyk er, så tar du feil. Jeg hater å få røyk i trynet, men jeg sier ifra til vedkommende om det skjer. Har vært utsatt for passiv røyking i ungdommen og blitt både kortpustet og lignende dritt, men røykerne må gjerne få seg en blås fordet.
Siden du nevner røykeloven, hva vet du som ikke jeg vet, gjelder røykeloven på Stadda? Jeg tviler.

Vaktene kan ikke hindre at tobakk kommer inn på stadion, uten å gjøre drastiske ting, som å kle hver bidige supporter naken og stappe en glatt hånd opp i ræven for å leite etter en sneip. Eneste positive som kommer ut av det er at hele Stadion ville stått på kampen :)
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

brannBRA

Quote from: "Speedy"
Quote from: "brannBRA"Ser at kunnskapene om hvor farlig røyk egentlig er, ikke står så veldig høyt her. Ei heller om røykeloven. Hvis jeg skal være konstruktiv foreslår jeg at alle kroppsvisiteringene som gjøres i portene ser etter røyk og snus også. Rutinen er ferdig innarbeidet, så dette vil ikke koste Brann noe. Når du ikke har lov til å røyke inne på stadion, trenger du heller ikke ha det med deg. Akkurat som med pilsen! Gjøm det i en busk utenfor =)


Siden du nevner røykeloven, hva vet du som ikke jeg vet, gjelder røykeloven på Stadda? Jeg tviler.



Røykeloven gjelder alle arbeidsplasser, først og fremst. Brann Stadion er arbeidsplass for en lang rekke aktører. Dessuten tipper jeg den også gjelder offentlige tilskuerarrangementer.

benny

Quote from: "Nixon"
Quote from: "Langhår"Personlig har jeg forståelse for røykeforbudet, men har større vanskeligheter med å forstå logikken med snusforbud.


Forbudet mot snus kan snuserne takke seg selv for. Brann ble lei av å måtte fjerne griseriet. Altfor mange syntes nemlig det var en god ide å kline den brukte snusen på stolryggen foran seg og på selve tribunen.

Ellers enig at det må kunne ordnes at man kan få seg en røyk i pausen.


Et mer tåpelig forbud enn snusforbud skal du leite lenge etter. De aller aller fleste som bruker snus kliner det ikke opp etter stadionsetene. Dessuten tror jeg ikke de grisene som gjør det overholder noe snusforbud uansett. Dette minner om forbudspolitikk i værste Krf-stil.
Personlig kommer jeg aldri til å overholde noe snusforbud da det ikke er til sjenanse for noen andre.

thesevs

Quote from: "Speedy"Jeg hater å få røyk i trynet, men jeg sier ifra til vedkommende om det skjer. Har vært utsatt for passiv røyking i ungdommen og blitt både kortpustet og lignende dritt, men røykerne må gjerne få seg en blås fordet.



Skulle tro at brent barn skyr ilden.. men i ditt tilfellet kan ikkje brannskadene vært alvorlige nok. Du av alle burde jo se konsekvensene av passiv røyking.

Når det gjelder snusing så har vel Brann opplevd, som nevnt tidligere, at snus(mis)brukerne har klistret den herlige klatten alle andre steder enn i bosspannet.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

benny

Quote from: thesevs
Quote from: "Speedy"Når det gjelder snusing så har vel Brann opplevd, som nevnt tidligere, at snus(mis)brukerne har klistret den herlige klatten alle andre steder enn i bosspannet.


De har sikkert opplevd det ja men jeg tviler på at det er særlig utbredt.
Dersom alle som bruker snus hadde holdt seg vekke fra stadion er jeg ganske sikker på at Brann kunne trukket fra 2-3000 på snittet sitt. Hele forbudet er hull i hodet og det eneste stedet jeg har hørt om et slikt forbud er på Stadion.

Klaus_Brann

Quote from: "thesevs"
som nevnt tidligere, at snus(mis)brukerne har klistret den herlige klatten alle andre steder enn i bosspannet.


Hvilke bosspann?Det er det teiteste "forbudet" noensinne.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Speedy

Quote from: "thesevs"
Quote from: "Speedy"Jeg hater å få røyk i trynet, men jeg sier ifra til vedkommende om det skjer. Har vært utsatt for passiv røyking i ungdommen og blitt både kortpustet og lignende dritt, men røykerne må gjerne få seg en blås fordet.



Skulle tro at brent barn skyr ilden.. men i ditt tilfellet kan ikkje brannskadene vært alvorlige nok. Du av alle burde jo se konsekvensene av passiv røyking.

Når det gjelder snusing så har vel Brann opplevd, som nevnt tidligere, at snus(mis)brukerne har klistret den herlige klatten alle andre steder enn i bosspannet.


Les nå det andre du siterer også da! Jeg sier ifra hvis jeg får røyk i trynet nå! Før var det min mor som røykte og det skal MYE røyk til, før jeg ble kortpustet, over 10 år.
Jeg er ikke for røyking på selve tribunen, men skulle det skje så er det bare å la vedkommende la hver, eller trekke en annen plass.
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

vebo

Quote from: "brannBRA"
Quote from: "Speedy"
Quote from: "brannBRA"Ser at kunnskapene om hvor farlig røyk egentlig er, ikke står så veldig høyt her. Ei heller om røykeloven. Hvis jeg skal være konstruktiv foreslår jeg at alle kroppsvisiteringene som gjøres i portene ser etter røyk og snus også. Rutinen er ferdig innarbeidet, så dette vil ikke koste Brann noe. Når du ikke har lov til å røyke inne på stadion, trenger du heller ikke ha det med deg. Akkurat som med pilsen! Gjøm det i en busk utenfor =)


Siden du nevner røykeloven, hva vet du som ikke jeg vet, gjelder røykeloven på Stadda? Jeg tviler.



Røykeloven gjelder alle arbeidsplasser, først og fremst. Brann Stadion er arbeidsplass for en lang rekke aktører. Dessuten tipper jeg den også gjelder offentlige tilskuerarrangementer.



Nå må du sjekke litt fakta før du buser frem! Røykeloven gjelder bare innedørs i Norge. Eksempel, du kan røyke på en uterestaurant, selv om det jobber servitører der. Regelen for røykfrie stadioner er det NFF som har laget.
Tiocfaidh ár lá

brannBRA

Quote from: "vebo"
Quote from: "brannBRA"
Quote from: "Speedy"
Quote from: "brannBRA"Ser at kunnskapene om hvor farlig røyk egentlig er, ikke står så veldig høyt her. Ei heller om røykeloven. Hvis jeg skal være konstruktiv foreslår jeg at alle kroppsvisiteringene som gjøres i portene ser etter røyk og snus også. Rutinen er ferdig innarbeidet, så dette vil ikke koste Brann noe. Når du ikke har lov til å røyke inne på stadion, trenger du heller ikke ha det med deg. Akkurat som med pilsen! Gjøm det i en busk utenfor =)


Siden du nevner røykeloven, hva vet du som ikke jeg vet, gjelder røykeloven på Stadda? Jeg tviler.



Røykeloven gjelder alle arbeidsplasser, først og fremst. Brann Stadion er arbeidsplass for en lang rekke aktører. Dessuten tipper jeg den også gjelder offentlige tilskuerarrangementer.



Nå må du sjekke litt fakta før du buser frem! Røykeloven gjelder bare innedørs i Norge. Eksempel, du kan røyke på en uterestaurant, selv om det jobber servitører der. Regelen for røykfrie stadioner er det NFF som har laget.


Det var jaggu en bråkjekk kar, hvor har du sjekket før du buste frem og laget ris til egen røv?

Loven:

Eieren eller den som disponerer lokalene eller transportmidlene, plikter å sørge for at reglene gitt i eller i medhold av disse bestemmelsene blir overholdt. Det skal markeres med tydelige skilt at røyking er forbudt på steder hvor det kan være tvil om dette, samt ved inngangen til alle serveringssteder. For å sikre at forbudet mot røyking på serveringssteder etterleves, skal serveringssteder føre internkontroll og etablere et internkontrollsystem. Internkontrollen skal kunne dokumenteres overfor tilsynsmyndighetene.

-Slutt

Har du holdepunkter for at Brann Stadion ikke er verken et lokale, eller serveringssted, eller om det er tvil om dette? Da er det vel ikke så farlig med litt snus og tobakksslam i frityren ved 'røykehjørnet' heller da!? Hah!

gitarbroiler

1. Utenfor Brann Stadion er ikke noe lokale. Her kan det fint lages til noen røykebåser med vakter til. 10 kr i inngangspenger for å få ta seg en røyk ser jeg ikke på som noe kanonkrise. Dersom det er gjerder rundt, så slipper vaktene å måtte foreta full kroppsvisitering igjen når folket skal inn igjen.

2. Snus er et problem, for selv om jeg, du og naboen er flinke til å kaste klatten i bosset (eller i et papir som man har med seg) så er det mange som ikke gjør det. Det har jeg selv sett, og når dette ødelegger betongen så skjønner jeg at det blir forbudt. Som nevnt; Selg Brann-snusedåser til snuserne så kan de kaste snusen oppi denne og Brann får faktisk flere penger i kassen også.

Løsninger fremfor problemer. Har forøvrig ikke sett noen som har kommet med noen andre forslag, annet enn at flere mener det burde vært røykemulighet utenfor i pausen.

tommy kolseth

QuoteSeriøsiteten når nye høyder! Det med busken var en spøk, men det gikk tydeligvis ikke inn. Jeg er konstruktiv, og støtter min elskede Sportskubben Brann i denne saken. At mange såkalte supportere driter i reglene på stadion blir jo litt feil å bare stå og se på. At flere her inne foreslår å bryte røykeloven og Brann sine regler ser jeg på som underlig.


Ok, mye dumt blir skrevet i denne debatten, jeg vil fremheve dette som et eksempel på hvor mange virkelig er blitt lurt. Her skriver denne brannBRA at han er konstruktiv og støtter sitt elskede Sportsklubben Brann i denne saken. Javel? Hvem er Brann? Er det de som styrer og lager disse lovene, og skal gjøre klubben til en "merkevare" som de kan selge, eller er det oss, supporterne, byens befolkning?

For meg er det helt klart at det er vi som er brann og at det er en grunn til at vi synger "vi er brann". Styre og stell kommer og går, vi er her for alltid. Nei, føkk merkevarebyggingen som enkelte tror de er nødt til å støtte fordi de støtter "sitt elskede Brann".

Brann er ingen merkevare som er til salgs, Brann er identitet, kultur, blod, noe som går i arv gjennom generasjoner. Nei, hvis man vil støtte Brann i denne saken, er man kritisk til disse reglene administrasjonen på Brann stadion prakker ned over folk, man akksepterer det ikke blindt, for mange av oss er uenige i dette vedtaket, og vi er Brann.

Jeg kan forstå at man i år 2007 (de norske forholdene tatt i betraktning) har innført et røykeforbud på tribunene under kampen, men at man ikke kan innføre røykeseksjoner, eller som de senere år, områder hvor det var tillatt å røyke, virker absurd. Dette snusforbudet er jo helt latterlig, skader betongen? Hva faen? Det nekter jeg å tro. Stein på stein? Hallo i luken.

De som tror de må akkseptere alle beslutninger administrasjonen foretar seg har neppe reflektert noe særlig over dette. Altså, så lenge det finnes mange av oss som føler at vi blir tatt fra en rettighet ved et totalt snus og røykeforbud har vi all rett til å protestere mot dette. Når alt kommer til alt er det vi som gir klubben hele sitt eksistensgrunnlag.

Vi er Brann!
aster langt

tommy kolseth

det er fint at noen prøver å være konstruktive, å komme frem til løsninger alle kan leve med, men vær så snill, ikke kom med forslag der det skal koste 10 kr å ta seg en sigg, som om ikke det var dyrt nok å sigge fra før - og som om ikke brann tjener nok penger på oss fra før.
aster langt

Brannmann rob

Eg tar meg no en røyk i hjørnet på hansa i pausen.. Har gjort det hele sesongen og har aldri fått noen kommentarer på det. Men å fyre opp en røyk  
på tribunen tar eg meg for go til siden alle plutselig får kreft av å se på røyk i det siste....

tommyf

Mye fine og gode svar fra ikke røykere her ser eg.
Men det er ikke noe særlig å ha en svett gris på siden av seg heller. Skal man kaste ut folk fordi man røyker litt ulovlig får en pinadø kaste ut folk/griser som stinker svette og dritt også.
Drittlei hele røykedebatten! La oss få ha hjørnet på Hansa for oss sjøl og nyte ein sigg i pausen.

vebo

Quote from: "brannBRA"
Quote from: "vebo"
Quote from: "brannBRA"
Quote from: "Speedy"
Quote from: "brannBRA"Ser at kunnskapene om hvor farlig røyk egentlig er, ikke står så veldig høyt her. Ei heller om røykeloven. Hvis jeg skal være konstruktiv foreslår jeg at alle kroppsvisiteringene som gjøres i portene ser etter røyk og snus også. Rutinen er ferdig innarbeidet, så dette vil ikke koste Brann noe. Når du ikke har lov til å røyke inne på stadion, trenger du heller ikke ha det med deg. Akkurat som med pilsen! Gjøm det i en busk utenfor =)


Siden du nevner røykeloven, hva vet du som ikke jeg vet, gjelder røykeloven på Stadda? Jeg tviler.



Røykeloven gjelder alle arbeidsplasser, først og fremst. Brann Stadion er arbeidsplass for en lang rekke aktører. Dessuten tipper jeg den også gjelder offentlige tilskuerarrangementer.



Nå må du sjekke litt fakta før du buser frem! Røykeloven gjelder bare innedørs i Norge. Eksempel, du kan røyke på en uterestaurant, selv om det jobber servitører der. Regelen for røykfrie stadioner er det NFF som har laget.


Det var jaggu en bråkjekk kar, hvor har du sjekket før du buste frem og laget ris til egen røv?

Loven:

Eieren eller den som disponerer lokalene eller transportmidlene, plikter å sørge for at reglene gitt i eller i medhold av disse bestemmelsene blir overholdt. Det skal markeres med tydelige skilt at røyking er forbudt på steder hvor det kan være tvil om dette, samt ved inngangen til alle serveringssteder. For å sikre at forbudet mot røyking på serveringssteder etterleves, skal serveringssteder føre internkontroll og etablere et internkontrollsystem. Internkontrollen skal kunne dokumenteres overfor tilsynsmyndighetene.

-Slutt

Har du holdepunkter for at Brann Stadion ikke er verken et lokale, eller serveringssted, eller om det er tvil om dette? Da er det vel ikke så farlig med litt snus og tobakksslam i frityren ved 'røykehjørnet' heller da!? Hah!
Tiocfaidh ár lá

vebo

Legger ved utdrag fra dom:

Lov om vern mot tobakksskader (tobakksskadeloven) som ble endret ved lov av 23.mai 2003 nr. 34.
Det vil ikke lenger være tillatt å dele inn lokalet i røykesone og røykeforbudssone, eller etablere særskilte røykerom.
Det er tillatt å røyke på uteservering, bestemmelsen gjelder kun innendørs.
Tiocfaidh ár lá

C@Bøe_79

Quote from: "vebo"Legger ved utdrag fra dom:

Lov om vern mot tobakksskader (tobakksskadeloven) som ble endret ved lov av 23.mai 2003 nr. 34.
Det vil ikke lenger være tillatt å dele inn lokalet i røykesone og røykeforbudssone, eller etablere særskilte røykerom.
Det er tillatt å røyke på uteservering, bestemmelsen gjelder kun innendørs.


Og så lenge noe ikke har tak eller 4 vegger så er det ute:-)
Kunne brukt den plassen med Bon Appetitt som røykeplass, og flyttet B A rundt trappen til der den var ifjor..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

dex1974

Men er jo der vi står jo...ved Bon Appetit!
Første hjemmekamp mot Godset gikk det fint,mot engen kom et par vakter som fikk en håpløs jobb ved å få alle til å kubbe røyken.
Nå sist mot RBK var det ingen vakter å se.

Selv går jeg inn mot hjørnet,rett ved siden av enden på øverste rad av Hansa i god avstand til folkene som står i kø for å kjøpe fra boden.

Som sagt tidligere så respekterer jeg forbud på tribunene men håpløst at vi som tar hensyn under kampen ikke kan få røyke i hjørnet i pausen.
Vi er som sagt utendørs og da gjelder ikke røykeloven.
Og når vi da er såpass greie og kutter ut før og etter pausen synes jeg vi kan få unne oss en i hjørnet før andre omgang!!!
Ekte lidelse fra 1982 frem til no!

brannBRA

Ser at ignoransen fremdeles lever i sterkeste velgående. Sportsklubben Brann har ikke utarbeidet noen internkontrolldokumenter om hvorvidt røyking skal være tillatt i serveringsområdet og i utearealet, inne på stadion. Da er ikke tribunen og vrimlearealet røykesone. I tillegg har Sportsklubben gjort det klart ved hjelp av skilting og beskjed gjennom media at det er helt uaktuelt å røyke inne på Stadion, så det er vel strengt tatt på tide å skru ned volumet på sytekoret og innse at kampen er tapt. Kom ihvertfall ikke og klag hvis Dere blir kastet ut og/eller utestengt.

LandåsKongen

Nixon, hvis det blir så mye gris for vaktene å rydde opp med snus, så foreslår jeg vi også legger ned Bon Appetite. Jeg ser nemelig brusbegre, burgerpapir og annet embalasje i massevis.

gitarbroiler

Quote from: "LandåsKongen"Nixon, hvis det blir så mye gris for vaktene å rydde opp med snus, så foreslår jeg vi også legger ned Bon Appetite. Jeg ser nemelig brusbegre, burgerpapir og annet embalasje i massevis.


Det ødelegger ikke betongen, slik snus gjør.

Stoffi

Quote from: "gitarbroiler"
Quote from: "LandåsKongen"Nixon, hvis det blir så mye gris for vaktene å rydde opp med snus, så foreslår jeg vi også legger ned Bon Appetite. Jeg ser nemelig brusbegre, burgerpapir og annet embalasje i massevis.


Det ødelegger ikke betongen, slik snus gjør.



Hvor står dette? Jeg har googlet litt med snus og betong som nøkkelord, men jeg fant INGENTING. Det var ingen linker som i det hele tatt satte betong og snus i sammenheng.
Har vi noen murere her? For at snus skader betong, høres ut som vås.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

brannBRA

Jeg vet ikke hvem som var kilden til dette utsagnet, men hvis det var Bjørn Dahl som uttalte det, ser jeg det som sannsynlig at det er en representant for entrepenøren som har sagt det. I så fall vil snusspytting kunne frata Brann sin reklamasjonsrett på anlegget.

Stoffi

Quote from: "brannBRA"Jeg vet ikke hvem som var kilden til dette utsagnet, men hvis det var Bjørn Dahl som uttalte det, ser jeg det som sannsynlig at det er en representant for entrepenøren som har sagt det. I så fall vil snusspytting kunne frata Brann sin reklamasjonsrett på anlegget.


Dette er jo bare spekuleringer. Skal vedde på at grunnen er at det er grisete å plukke opp. INGEN relasjoner fantes på google mellom snus og betong.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

kabelmann

Det må da være misfarging e.l. det er snakk om, noe annet høres rart ut.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Fotballjent'n=)

Snusen henger seg fast i betongen, og lager svarte merker. I tillegg er det veldig vanskelig å få av når det har ligget der en stund. Snakker av erfaring da jeg og en venninne kostet hele Hansa med kost og brett..
ølv betyr ikke en skitt!:)

Stoffi

Fikk nettopp svar fra en murerkompis. Han sa snus IKKE skader betong.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Stoffi

Med andre ord et renholdsproblem. Folk kan putte snusen i en tom dåse eller lignende.
Det som irriterer, er at Brann lyger om dette.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

gitarbroiler

Om jeg har formulert meg feil, så beklager jeg. Det er selvsagt et renholdsproblem, men det ødelegger også betongen da det blir merker i betongen som ikke går bort.

Det fjernes lett ved å ha en boks som man kan ha snusklatten oppi!

Oppreist

For en diskusjon, dette burde jo være helt enkelt, det er røyk- og snusforbud på stadion - det betyr at man holder seg unna dette de knappe to timene en kamp gjelder.

Det er ingen grunn til å krangle på grunnlaget for forbudet. Drap er også forbudt - selv om det i mange tilfeller sikkert er gode grunner for å bli drapsmann.

Forøvrig er det store flertallet av stadiongjengerne veldig glade for både røyk- og snusforbudet. Jeg har selv gitt beskjed til røykere flere ganger, og det har stort sett gått greit.
Stein på stein blir Steinar.

HansaInferno

Hvorfor har du gitt beskjed til røykere? Du kan jo også flytte på deg, når vi stå under åpen himmel skal det ikke være noe problem å ta seg en røyk. Det finnes svært få røykere som blåser røyk opp i ansiktet på andre, og ærlig talt, røyken er ikke så plagsom.
Breiflabben, baby!

dudo

En ting er at jeg er uenig i noen heksejakt på røykere, men dere må da for pokker tåle å bli bedt om å flytte dere all den tid det er røykeforbud!

Edit: Og jo, røyken ER jævlig plagsom.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

tormi

Quote from: "dudo"En ting er at jeg er uenig i noen heksejakt på røykere, men dere må da for pokker tåle å bli bedt om å flytte dere all den tid det er røykeforbud!

Edit: Og jo, røyken ER jævlig plagsom.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

pissepåengen

No bør folk gi seg med å være så jævli "fisefine".
Ka e egentlig gale med litt røyklukt?
røyker ikkje sjøl, og har ALDRI brydd meg om litt røyklukt.
bedre med det enn svette!
Bergen ut av norge!

dudo

Så bare fordi du ikke bryr deg så kan ikke andre bry seg? Må alle like haggis?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

pissepåengen

Skjønner bare ikkje poenget med at folk klager sånn. Har jo alltid vært lov å røyke på stadion. Bør ihvertfall lages en ordning for de som liker å ødelegge lungene.
Bergen ut av norge!

dudo

And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

tsf

Quote from: "brannBRA"
Quote from: "Speedy"
Quote from: "brannBRA"Ser at kunnskapene om hvor farlig røyk egentlig er, ikke står så veldig høyt her. Ei heller om røykeloven. Hvis jeg skal være konstruktiv foreslår jeg at alle kroppsvisiteringene som gjøres i portene ser etter røyk og snus også. Rutinen er ferdig innarbeidet, så dette vil ikke koste Brann noe. Når du ikke har lov til å røyke inne på stadion, trenger du heller ikke ha det med deg. Akkurat som med pilsen! Gjøm det i en busk utenfor =)


Siden du nevner røykeloven, hva vet du som ikke jeg vet, gjelder røykeloven på Stadda? Jeg tviler.



Røykeloven gjelder alle arbeidsplasser, først og fremst. Brann Stadion er arbeidsplass for en lang rekke aktører. Dessuten tipper jeg den også gjelder offentlige tilskuerarrangementer.


Hmm, sett folka som jobber på BonAppeit el hva det heter ta en/flere røyk iløpet av før/etter kampen
Hater NøFF -Bergen ut av Norge -Bergen = Egen stat og Republikk vært godt

HansaInferno

Quote from: "dudo"En ting er at jeg er uenig i noen heksejakt på røykere, men dere må da for pokker tåle å bli bedt om å flytte dere all den tid det er røykeforbud!

Edit: Og jo, røyken ER jævlig plagsom.


Men det er jo ingen plasser man kan flytte seg til lengre. Før var det jo hjøret på Hansa, nå er det ingenting. Jeg har ikke noe imot å spasere noen meter for å ta meg en røyk. En annen ting er jo at folk jeg kjenner er spredt rundt om på tribunen, og en røyk i pausen har liksom vært et lite samlingspunkt.. Men nå er det vel slutt på det også.
Breiflabben, baby!

B.B.

n Brannspiller skal være en trofast soldat som ofrer alt for laget, klubben og byen!!

Først då blir vi ett topplag!!

mbs

Quote from: "B.B."


Røyk så mye du vil, bare det ikke ødelegger for andre.
Inngangen mellom bon'apetit og Hansa er tidvis blokkert av røykere i pausen. Det er ikkke mulig å komme seg på dass en gang.
Røyking på selve tribunen tror jeg de fleste er enig om er en uting, har selv både merke på branndrakt og ryggen fra storestå, av en sigerettglo.
Brannskåret men gleden ble kortvarig

Ha egne røyke plasser så slipper enn å plage andre og en har brannforskriftene i orden.

tippetuppen

fjern bon apetitt.. stinker dritt derifra.. helsefarlig er det også.. bare se på meg.
E det så nøye då

Snublefot

Quote from: "tippetuppen"fjern bon apetitt.. stinker dritt derifra.. helsefarlig er det også.. bare se på meg.


bon apetitt gir fort noen kilo ekstra=):D

Oppreist

Stein på stein blir Steinar.

tippetuppen

E det så nøye då

thesevs

For alle de som ikke orker å lese igjennom alle postene kommer nå 4 sider kortet ned i ett innlegg:

*En del var uenig i Branns forbud og mente at siden dette var utendørs måtte det være lov, samt at å røyke i krokene ikke plaget noen.

*Noen tok opp svetteluktproblematikken vs røykelukt og
Junkfood vs snusrester og sigarettsneiper
(smatting og sleving ble nevnt som plagsomt)

*Motparten viser til at Brann kan opprette et slikt forbud om de vil, samt at Stadion er en offentlig plass hvor allmenne hensyn må tas

*Det de fleste var enig om var at snus ikke plager noen, men det ble poengtert at snus griser til betongen og andre områder på stadion.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

gull te BRANN

Tenk kor skandale vist  nåkken hiver snus på dommeren eller en spiller. NEI TIL SNUS.

Stoffi

Quote from: "gull te BRANN"Tenk kor skandale vist  nåkken hiver snus på dommeren eller en spiller. NEI TIL SNUS.



Brusbegere har jo i ganske mange tilfeller haglet mot spillere og linjemenn.

Har null respekt for brann sitt snusforbud, nesten så jeg vil begynne å snuse, på trass.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

gull te BRANN

Da bør man kutte ut brus salg og. hvis ikke folk klarer seg i to timer uten brus så får de heller se kampen på tv. Jeg drikke aldri brus og skjønner ikke hvorfor det er så viktig å drikke brus på kamp.

Xminator

Quote from: "Stoffi"
Quote from: "gull te BRANN"Tenk kor skandale vist  nåkken hiver snus på dommeren eller en spiller. NEI TIL SNUS.



Brusbegere har jo i ganske mange tilfeller haglet mot spillere og linjemenn.

Har null respekt for brann sitt snusforbud, nesten så jeg vil begynne å snuse, på trass.


Da holder det strengt tatt å stoppe salget på Hansatribunen. Har tilgode å se det bli kastet noe fra gamle sitte eller spv.

Stoffi

Quote from: "gull te BRANN"Da bør man kutte ut brus salg og. hvis ikke folk klarer seg i to timer uten brus så får de heller se kampen på tv. Jeg drikke aldri brus og skjønner ikke hvorfor det er så viktig å drikke brus på kamp.


Masse alkohol + skriking/synging = Tørst.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Geir

Vaktene får jo ikke noen respekt heller når et par av den går rundt med snusen under leppen og skal håndheve reglene.
ndelig SERIEMESTER

Plekter

Historisk kuriosa:

Allerede på Branns årsmøte i 1998 ble det fremmet forslag om at det skulle finnes røykefrie tribuneseksjoner.

fettnok

masse alkohol + skriking synging/nerveproblemer= røykesugen.
ette går aaaaaldri bra!

brannBRA

Det har vert ganske morsomt å følge med på disse hersens røykerne i mangen år. Syting og klaging har vert klangen under hele reisen. Det er artig å se at enkelte individer ikke skjønner en tråd og aldri gir seg, for nå er det jaggu ikke mange igjen. Dere må forstå at snart er dere skvist ut av alle sosiale sammenhenger og hvis Dere på død og liv skal suge i Dere den hvite nervegassen, blir Dere nødt til å ligge alene inne i Deres egne tjærereir og ta Deres egne liv sakte men sikkert.

Foreslår for moderator at denne tråden stenges. Sytingen og mangelen på respekt for Brann sine retningslinjer i eget hus kommer bare til å fortsette. Vi tar debatten igjen om et år eller to, da er De nok halvert i antall, og resten har blitt flotte motstandere slik som oss andre. Inntil da er alt dette gnålet bare skadelig for anseelsen til Bataljonen.

tommy kolseth

QuoteForeslår for moderator at denne tråden stenges. Sytingen og mangelen på respekt for Brann sine retningslinjer i eget hus kommer bare til å fortsette. Vi tar debatten igjen om et år eller to, da er De nok halvert i antall, og resten har blitt flotte motstandere slik som oss andre. Inntil da er alt dette gnålet bare skadelig for anseelsen til Bataljonen.


brannBRA, dette er pisspreik. Har skrevet et innlegg tidligere i denne debatten vedrørende opprørthet overfor folk som deg, som tror administrasjonen i Brann, de som snakker om "merkevarebygging", er synonymt med Brann. Nei, vi er Brann, vi som alltid har vært på tribunene, og det har for faen aldri vært noe problem med at det røykes sigaretter eller brukes snus på stadion. Siden det i løpet av de siste årene er kommet så mange kvinner og småbarnsfamilier på stadion og dette tydeligvis er tidens ånd, kan jeg forstå og akksepterer røykefrie tribuneseksjoner, men, det begynner å bli merkelig når det ikke lenger skal finnes seksjoner hvor det er lov å ta seg en sigg, og det er blitt helt drøyt at man ikke skal få lov til å ta seg en sigg innenfor stadionsporter. Faen heller, det er Brann stadion, ikke et jævla kjøpesenter.

Slik jeg ser det handler ikke denne debatten bare om et røyke og snusforbud på stadion, men om kapitalisme vs kultur. Om vi skal akkseptere at de som styrer klubbene NFF, UEFA, FIFA etc er ute etter å gjøre fotballen til en stueren og trygg underholdningspakke som de kan selge til de rikeste. Nei, pengegalloppen er i ferd med å ødelegge fotballen helt. Det er bare vi som går på kampene (eller som har lyst til å gå på kampene, men ikke har råd til det), som kan gjøre noe med dette, ved å skrike opp om dette.

Du skriver at de som "gnåler" over røykeforbudet bare skader anseelsen til Bataljonen. Hva faen skal det bety? Anseelse overfor hvem? Administrasjonen i Brann? NFF? UEFA? Sorry, men du har ikke skjønt en dritt.
aster langt

brannBRA

Quote from: "tommy kolseth"
QuoteForeslår for moderator at denne tråden stenges. Sytingen og mangelen på respekt for Brann sine retningslinjer i eget hus kommer bare til å fortsette. Vi tar debatten igjen om et år eller to, da er De nok halvert i antall, og resten har blitt flotte motstandere slik som oss andre. Inntil da er alt dette gnålet bare skadelig for anseelsen til Bataljonen.


brannBRA, dette er pisspreik. Har skrevet et innlegg tidligere i denne debatten vedrørende opprørthet overfor folk som deg, som tror administrasjonen i Brann, de som snakker om "merkevarebygging", er synonymt med Brann. Nei, vi er Brann, vi som alltid har vært på tribunene, og det har for faen aldri vært noe problem med at det røykes sigaretter eller brukes snus på stadion. Siden det i løpet av de siste årene er kommet så mange kvinner og småbarnsfamilier på stadion og dette tydeligvis er tidens ånd, kan jeg forstå og akksepterer røykefrie tribuneseksjoner, men, det begynner å bli merkelig når det ikke lenger skal finnes seksjoner hvor det er lov å ta seg en sigg, og det er blitt helt drøyt at man ikke skal få lov til å ta seg en sigg innenfor stadionsporter. Faen heller, det er Brann stadion, ikke et jævla kjøpesenter.

Slik jeg ser det handler ikke denne debatten bare om et røyke og snusforbud på stadion, men om kapitalisme vs kultur. Om vi skal akkseptere at de som styrer klubbene NFF, UEFA, FIFA etc er ute etter å gjøre fotballen til en stueren og trygg underholdningspakke som de kan selge til de rikeste. Nei, pengegalloppen er i ferd med å ødelegge fotballen helt. Det er bare vi som går på kampene (eller som har lyst til å gå på kampene, men ikke har råd til det), som kan gjøre noe med dette, ved å skrike opp om dette.

Du skriver at de som "gnåler" over røykeforbudet bare skader anseelsen til Bataljonen. Hva faen skal det bety? Anseelse overfor hvem? Administrasjonen i Brann? NFF? UEFA? Sorry, men du har ikke skjønt en dritt.


Hva var det jeg sa? Gnålet fra røykerne slutter ikke før om et par år.

Inntil videre foreslår jeg at dette forumet kan skjermes for videre utbrodering av denne debatten. Det er jo direkte flaut at enkelte ekstremister skal sitte og trekke i trådene og få hele Bataljonen til å fremstå som primitiv. Hvis Dere ikke fikk det med Dere var røyking 'ut' allerede i 1991 i følge NRK Smørøyet, og sikkert litt før også, hvis Dere hadde fulgt ekstra godt med.. Mener dere kansje at Bataljonen skal ha demonstrasjonstog mot Brann sine regler? Da hadde Bataljonen sikkert blitt oppfattet som en svært seriøs og tidsriktig støttespiller for SK Brann. Jada. Da foreslår jeg heller at Bataljonen støtter et eventuelt fakkeltog i Bergen mot brudd på røykeloven. Dette for at Bergen som vi er så glad i, kan fremstå som en ordentlig antirøykekommune.

Dommedagsprofetene som mener at hele jorden vil gå under på grunn av røykeforbudet, fikk kansje ikke med seg at det for lengst er opplest og vedtatt at De tar feil. Viser her til diskusjonen i forkant av røykelovens inntog på utestedene. Jeg kan fortelle Dere allerede nå at stemningen ikke blir dårligere fordi sidemannen min ikke får blåse skyer av blårøyk i surstoffet mitt. Kansje stemningen faktisk blir litt bedre når de verste anfallene av kohls gir seg og folk slutter å pådra seg ytterligere sykdommer som strupekreft og lungekreft.

Gjør deg selv en stor tjeneste ved å droppe forslaget ditt om å demonstrere mot pengegaloppen og kapitalismen som rammer fotballen fra kontorene hos FIFA til Baune sin pølsebrakke ved å røyke på stadion og protestere på ordensreglene på tribunen. Forslaget får meg til å le, høyt.

Snublefot

just gotta love the whiners..

var nettopp på fjellet. på et "hotel" hvor det så klart ikke var lov å røyke. helt greit. men det var 1 lite rom, i enden av en gang, som var bygget ut, uten varme og uten egentlig å være tilknyttet hotellet annet en at det var bygget som ett lite utbygg med vegger og glass rundt, og en dør fra hotellet og inn dit. Kun fordi man skulle slippe å stå ute i stormkast med 0 grader, og effektiv kulde mye kaldere... kommer så klart ei dame inn og skjeller meg ut for å røyke der, selv om det faktisk er lov, og ment for at de som røyker skal ha ett lite sted å gå uten å måtte stå ute å fryse ihjel. Stod 2 askebeger der og rommet var godt innrøyket..  megga tok med seg askebegerene, skjelte meg ut og sa at jeg forpestet alt og alle. Jeg ba henne hente hotelsjefen så hun selv fikk vite det var lov, men da var hun allerede stukket avgårde med askebegerne etc..syke dame.


Blir jo slik på stadion. De som ikke røyker måtte før bare godta at folk røyket.. inne, ute, over alt. Selv på trange fly.  etterhvert ble det forbudd på visse områder, men det var ikke nok, noe jeg forstår og er enig i. Restauranter, puber, togstasjoner, og generelt alle offentlige bygg eller alle offentlige plasser er røykfritt..  men er folk fornøyd?  Neida.. selv når ett uteareal som brann stadion og andre fotball arenaer skal bli røykfrie så kan ikke dere som ikke røyker unne oss ett lite hjørne for å ta oss en blås engang?

Reis 5 år tilbake i tid, og spør en ikkerøyker om denne personen synes det hadde vært greit med ett lite sted for røykerne å ta seg en blås, mens de ikke kunne røyke overalt ellers, så ville personen ikke trodd det var mulig engang.. og ville tilogmed sikkert sagt neida, dere trenger ikke ta så godt i. gjør det 50/50 så er jeg fornøyd.

nei..  gi noen en hånd, så river de av hele armen..

Skillpaddo

Quote from: "paf"Risikerer å bli fratatt sesongkortet
http://www.nettavisen.no/innenriks/ibergen/article1302540.ece


Brann må jo forstå at folk har lett for å bryte reglene når man ikke har sjansen til å gå ut i pausene å røyke lengre....
Hva med å ha et eget sted hvor røykerne kan stå å ta seg ett blås hvis trangen kommer?!

Mico

Brann driter i egne supportere, og er derfor en skam for for byen som på alle andre måter er verdens beste.
Jeg gleder meg like mye til hver eneste Brann-kamp, men når speakeren annonserer snusforbud og røykeforbud kombinert med forbud for å forlate stadion i pausen av "sikkerhetsmessige" grunner forsvinner all engasjement.

gull te BRANN

Men hvor mangen støtter meg i brus forbudet?? Tenk så mye boss sportsklubben Brann slipper å plukke opp etterpå. Og det kan ikke kastes på dommaren eller spellarene hvis de ikke fins. Nei til salg av brus på stadda.

kabelmann

Quote from: "gull te BRANN"Men hvor mangen støtter meg i brus forbudet??

Saklig. Og så så relevant for denne diskusjonen, da.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

monzilla

Quote from: "Mico"Brann driter i egne supportere, og er derfor en skam for for byen som på alle andre måter er verdens beste.
Jeg gleder meg like mye til hver eneste Brann-kamp, men når speakeren annonserer snusforbud og røykeforbud kombinert med forbud for å forlate stadion i pausen av "sikkerhetsmessige" grunner forsvinner all engasjement.


Do you want some cheese with that whine?

Enten var det jævlig bra skrevet, med en fin ironisk undertone. Eller så var det noe av det dummeste jeg har lest. "Forsvinner alt engasjement" hah


LengeLeveFansen

Nei til burgere også, er drita lei folk som skal gå å kjøpe seg burgere i løpet av kampen. Og de kan kastes på banen, pluss at de søler dressing på bakken av og til. Dette bør Brann gjøre noe med.

olebrann3

de har jo sluttet med pommes for det ble for mye gris

Speedy

Mens vi er i siget, hvorfor ikke forby kvinner også?! Tenk om de har glemt tampong og får mensen på stadion og blod trypper overalt. Fysjamei! Vaktene burde lukte under samtlige menn også, tenk om de har glemt deoderant!
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

brannBRA

Nå synes jeg det ble litt useriøst her. Brus finnes det gode argumenter for, men hallo? Forby kvinner?

Nixon

Heller forby kvinner enn brus!
Rød makt på Hansa


Nixon

Quote from: "furry"http://www.brannbutikken.no/index.php?valg=produkt&produkt_nr=snu01&gruppe_nr=06


litt ironisk..


Jepp, for man kan jo røyke i alle butikker som selger sigaretter...
Rød makt på Hansa

skb!

Gode argumenterfor å fjerne brus? Det må være noe av det tåpeligste jeg har hørt! Dette erjo noe Brann tjener penger på, det koster jo meg 25 kr (!!) de gangene jeg vil ha det.

Brannmann rob

Quote from: "Nixon"
Quote from: "furry"http://www.brannbutikken.no/index.php?valg=produkt&produkt_nr=snu01&gruppe_nr=06


litt ironisk..


Jepp, for man kan jo røyke i alle butikker som selger sigaretter...


Ja man kan, men det er ikke lov... (_8(|)
Faen til idiotisk tråd... de som vil røyke på stadion gjør det.. og resten av hypokonderne som får kreft av å lukte røyken kan si ifra!

vebo

Quote from: "Brannmann rob"
Quote from: "Nixon"
Quote from: "furry"http://www.brannbutikken.no/index.php?valg=produkt&produkt_nr=snu01&gruppe_nr=06


litt ironisk..


Jepp, for man kan jo røyke i alle butikker som selger sigaretter...


Ja man kan, men det er ikke lov... (_8(|)
Faen til idiotisk tråd... de som vil røyke på stadion gjør det.. og resten av hypokonderne som får kreft av å lukte røyken kan si ifra!


Man kan snuse i alle de butikkene som selger snus dog.
Tiocfaidh ár lá

klysa

Visst brann ønsker folk tidlig på stadion, bør det bli "røykekrok". De som røker går inn seinast mulig, noe jeg også gjør.

Super Hasund

Gåsje det an å leie en innvandrer der denne personen går ut å mener at det e rasisme at an isje får røyke på stadion. Norge kan jo isje nekte an  det då. Dermed så kan isje de nekte alle andre utenom han.
Idiotsikker tips ifra min side.
La Folket Synge

*Feltz*

gull te BRANN

tidig. En bak meg skulle til å pakke en snus i går. Så sa eg til han at det ikje var lov. Då klinte han en snus oppover jakken min. Eg prøvde å signalisere til vakten men han bare ignorerte meg. tar ikke SKBRANN sikkerheten på stadda alvorligt??

Brannesen

Quote from: "gull te BRANN"tidig. En bak meg skulle til å pakke en snus i går. Så sa eg til han at det ikje var lov. Då klinte han en snus oppover jakken min. Eg prøvde å signalisere til vakten men han bare ignorerte meg. tar ikke SKBRANN sikkerheten på stadda alvorligt??


Skal ikke forsvare oppørselen til han som klinte snus på jakken din...det er bare helt utrolig dumt gjort av han. Men hvorfor skal det plage deg at han snuser? Røyking på stadion er noe helt annet! Passisv røyking er noe drit og veldig plagsomt. Passiv snusing er liksom ikke noe! Vet at det ikke lov å snuse på stadion heller...men det plager liksom ingen og da synes jeg ikke folk skal ta loven i sine egne hender og få folk kastet ut av den grunn. Men riktig av deg å prøve å få kontakt med vakten etter at han klinte sneis på jakken din...det blir et par skritt over streken og det er for dumt!
Bjørn Dahl...respektløst! Se på dette! Nydelig til Huseklepp...Brann har mye folk inne foran måååål åååhåhåå...ja det er 2-1. Det er 2-1...det er Eirik Bakke! Alsaker kommenterer Brann mot Zagreb

hansagutt1

Quote from: "gull te BRANN"tidig. En bak meg skulle til å pakke en snus i går. Så sa eg til han at det ikje var lov. Då klinte han en snus oppover jakken min. Eg prøvde å signalisere til vakten men han bare ignorerte meg. tar ikke SKBRANN sikkerheten på stadda alvorligt??


Ka har du med om han bak deg snuser eller ikkje?? Skjønner godt han ble provosert av slike som deg som skal være best i klassen og passe på at alle andre gjør som man blir fortalt. Selv verken snuser eller røyker eg men hadde garantert gitt deg en verbal glose om jeg stod i nærheten av situasjonen.

Når det er sagt støtter eg ikkje reaksjonen hans.

HansaInferno

Quote from: "gull te BRANN"tidig. En bak meg skulle til å pakke en snus i går. Så sa eg til han at det ikje var lov. Då klinte han en snus oppover jakken min. Eg prøvde å signalisere til vakten men han bare ignorerte meg. tar ikke SKBRANN sikkerheten på stadda alvorligt??


Haha, faen så bra. Hvorfor måtte du si ifra til vakten, hvorfor kunne ikke mannen får ta seg en snus. Folk som deg fortjener å få snus utover jakken sin.
Breiflabben, baby!

Klaus_Brann

Quote from: "gull te BRANN"tidig. En bak meg skulle til å pakke en snus i går. Så sa eg til han at det ikje var lov. Då klinte han en snus oppover jakken min. Eg prøvde å signalisere til vakten men han bare ignorerte meg. tar ikke SKBRANN sikkerheten på stadda alvorligt??


Haha, hvis jeg ikke husker feil er du vel samme fyren som hadde noen heftige utblåsninger om de LIVSFARLIGE casualsene, som spilte høy musikk der du bor og var helt GALE I HOVVE...

Så jeg tar ikke det du kommer med så veldig seriøst, men det er selvfølgelig en veldig kjedelig sak at ikke Brann fjerner slike folk som han bak deg, du kunne jo blitt skadet..
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Langhår

Quote from: "gull te BRANN"tidig. En bak meg skulle til å pakke en snus i går. Så sa eg til han at det ikje var lov. Då klinte han en snus oppover jakken min. Eg prøvde å signalisere til vakten men han bare ignorerte meg. tar ikke SKBRANN sikkerheten på stadda alvorligt??


Ikke mat trollet.....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nuen

det SATT en gutt like bortenfor meg å fyrte opp den ene røyken etter den andre, og vakten sto sikkert bare  meter unna å la faen ikke merke til fyren. eg prøvde få kontakt med han var jo helt i en annen verden. jeg har ingening imot at folk røyker men han irriterte meg grådig og kunne godt ønske han forsvant fra stadion, makkan til grising overalt skal du leite lenge etter. i tilegg  satt han faktisk å hørte på musikk deler av kampen.
ser ikke ut som Brann tar så nøye på saken med sånne evneveike vakter.
2.10.2007

Mico

Quote from: "monzilla"
Enten var det jævlig bra skrevet, med en fin ironisk undertone. Eller så var det noe av det dummeste jeg har lest. "Forsvinner alt engasjement" hah


Det var selvsagt seriøst ment. Alt engasjementet forsvinner ikke, men man føler seg jo rimelig dum når man står og synger for en klubb som behandler deg dårlig...?

Stoffi

Quote from: "gull te BRANN"tidig. En bak meg skulle til å pakke en snus i går. Så sa eg til han at det ikje var lov. Då klinte han en snus oppover jakken min. Eg prøvde å signalisere til vakten men han bare ignorerte meg. tar ikke SKBRANN sikkerheten på stadda alvorligt??



Ikke ta denne karen seriøst, han skriver ironisk.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

LandåsKongen

Alt som brann ikke tjener penger på, det forbys. Det kan synes å være regelen.
Alkohol er forbudt for menigmann. Det har visst ingenting med idrett og gjøre og alle vet at meningmann i gaten kan ikke oppføre seg når han har drukket.
Alkohol på VIP tribunen? Tja, her kan man vel unngå både lover og moralske regelverk. VIP loungene er jo meget god business for brann.
Røyk og snus er jo noe brann ikke tjener en krone på. Og grise argumentet når det gjelder snus holder ikke. Alt det dritet de selger på Bon apetitte med tilhørende tonnevis av embalasje, griser ned stadion i større grad.

Natan

Huff og huff, med spennende serieavsluttning ligger det vel an til en del røyking i Viking-kampen  :)

-Natan, røyket sist på tribunen med to minutter igjen av kvalikk-kampen mot Sandefjord uten noen hevet øyenbrynene den gangen, forståelig nok.

brannBRA

Jeg foreslår at Brann styrker vaktholdet i forkant av de siste kampene, nå er det økt fare for lovløse tilstander.  :)

Brannfrelst

Quote from: NatanHuff og huff, med spennende serieavsluttning ligger det vel an til en del røyking i Viking-kampen  :)

Nei da har vi allerede sikret gullet,og hele Bergen er lettet;) Så da må det bli festrøyking det er snakk om her.
2.10.07-Gullet kom hem!

Go Up