• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Start-Brann

Started by Pondan, August 12, 2007, 23:41:11 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Nixon

Quote from: "gunnar"


Ikke godt å si. Ser ut til at begge spiller samtidig i dag.
http://fotball.bt.no/eliteserien/article87900.ece
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

krøvel vellevold

Quote from: "gunnar"


Han kom vel inn som reserve for VIF mot Brann - og scoret!
Legg ned hele klubben!

Nixon

Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "gunnar"


Han kom vel inn som reserve for VIF mot Brann - og scoret!


Trøsten får være at han ikke skårte mot Brann i serien!
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Bombefar

Hulsker er en klovn. Det er alt jeg har å si

Brann/Bergen

Dette e en typisk kamp der Brann faktisk klarer å prestere å tape...!!! Alltid når ett lag har tapt mange kamper på rad eller gjort det dårlig, vinner de mot nettopp Brann...!!! Trist, men sant!

Forresten...Noen som vet kor brann supporterene skal holde til??
Bor sjøl i Kr.sand og skal selvfølgelig på kampen :)

Gleder meg, lenge siden eg har sett en live Brann kamp...
et er en tilstand som går ut over all forstand, hjertet hamrer og banker for byen og Brann <3

enavgutta

Selvsagt taper vi. Sjefsgrisen sitter vel og stirrer tomt i bakken mens hjelpegrisen er i telefonen med Robert Hauge på øverste rad når vi ligger under 2-0.

Belfort

Jeg liker og kalle Brann, "alle vonde statistikkers barmhjertige samaritan". Har ikke et lag scoret på 3 kamper,eller vunnet hjemme på et år så er alltid Brann en takknemlig motstander. Føler vi gang på gang er en hjelpende hånd for slike lag.

Superjack

Brannsupporter.

Brannesen

Langeland i BT (han som vi ikke liker som skriver så mye drit om oss ja), skrev at han trodde egentlig at han etter rbk-kampen kom til å måtte bruke overskrifter som "typisk brann å tape for rbk", "tåler ikke å lede serien" og andre lignende. Ser for meg og at de samme overskriftene kan komme dagen etter start-kampen. Start har ikke vunnet på 10 eller 11 kamper i serien eller noe sånt...typisk at den første på leeeeenge kommer mot brann! På en annen side så er det noe utypisk med brannlaget i år. Håper å tror at brann er så profesjonelle at de ikke ser på tabellen før de skal spille kampen, at de ikke tar lett kampen siden start ligger sist.

Ellers er vi vel glade alle mann for at Helstad står over landskampen for å være "fit for fight" i kristiansand. Skal bli fint å komme ned å se Sør Arena de skryter sånn av. Vi kommer vel til å eie tribunelivet siden Startfansen har glimtet til med sitt fravær i år...
Bjørn Dahl...respektløst! Se på dette! Nydelig til Huseklepp...Brann har mye folk inne foran måååål åååhåhåå...ja det er 2-1. Det er 2-1...det er Eirik Bakke! Alsaker kommenterer Brann mot Zagreb

Innlandsmax

Quote from: "Superjack"

Natan

Var inne på Start sitt forum for å lodde stemningen, og der snublet jeg over dette innlegget:

Gode nyheter folkens. Jeg hadde en kort men hyggelig prat med Torstein Helstad i dag og det var for det meste fleiping rundt at jeg ønsket han god bedring, men samtidig at han ikke ble kampklar mot Start. Han forsikret seg om at han var i god form, men på direkte spørsmål om det betydde at han ville kunne spille mot Start så benektet han det. Han trodde selv at han ikke ville ha mulighet til å stille mot Start

Får satse på at det er Turbojenta in disguise.

Xminator

Brann SMS-varsel bekrefter at Helstad ikke rekker kampen mot Start.

Nixon

Quote from: "Xminator"Brann SMS-varsel bekrefter at Helstad ikke rekker kampen mot Start.


http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article2945659.ece

Det var som pokker! Slike strekkskader tar ofte lengre tid enn man tror.
Og sjansen til seier ble vel redusert noen hakk.

Så er spørsmålet: Skal Brann sette innpå en lignende spiller i Sjøhage eller satse på litt mer trygge Bjørnsson?
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Brannesen

Quote from: "Xminator"Brann SMS-varsel bekrefter at Helstad ikke rekker kampen mot Start.


Huff ja...det var for jævlig! Hvordan blir laget da? Med han Bjørnsson istedenfor? Det er ikke helt det samme. Håper det blir jokke framfor armann...
Bjørn Dahl...respektløst! Se på dette! Nydelig til Huseklepp...Brann har mye folk inne foran måååål åååhåhåå...ja det er 2-1. Det er 2-1...det er Eirik Bakke! Alsaker kommenterer Brann mot Zagreb

Pondan

Tror det blir Winters og Sjöhage jeg..

Red Rabitt

Dette er ikke bra...
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

Brannesen

Hadde håpet på jokke men kan se ut som om det blir armann...

http://www.fxt.no/tippeligaen/brann/article1299295.ece
Bjørn Dahl...respektløst! Se på dette! Nydelig til Huseklepp...Brann har mye folk inne foran måååål åååhåhåå...ja det er 2-1. Det er 2-1...det er Eirik Bakke! Alsaker kommenterer Brann mot Zagreb

Fabregas

Faen altså, jeg var skeptisk mot at han skulle reise over til Oslo i det hele tatt. Nå må vi prestere bedre for å vinne enn det vi måtte gjort om han ble klar. Jeg synest helt klart det bør være Bjørnsson som skal erstatte han. Det blir voldsomt veikt med to lave kjappe spisser. Vi trenger en Armann som Moen og Solli kan sikte på inne i boksen. Synd at han er treg som en skilpadde for ellers kunne han ha fylt rollen til helstad i samarbeidet med Winters mye bedre. Ellers så bør laget være identisk som mot RBK, ingen grunn til å forandre noe. At Bakke og Andresen løper nok er særs viktig. Konstellasjonen med Andresen bak og Bakke foran som kan komme en del inn i boks også synes jeg er veldig god. Måtte bare Mjelde og co minne de på at de fort kan bli for stasjonære når de spiller sammen.

Brannmus

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=5680

Sjöhage holder døren på gløtt for seg selv, men ser ikke ut til at han helt tror han får sjansen fra start. Uansett flott at han føler seg i bedre form.

Stort pluss for at han har tålmodigheten, og tilsynelatende gode holdninger.

TroBlo

Håper på Bjørnsson jeg. Han er undervurdert og tror han kan få en stor kamp mot start. Hvis vi i tillegg bruker duoen Dahl/Solli på høyrekanten så blir det bra. Føler at Dahl/Solli har funger bedre enn Guntveit/Solli. Sjøhage kan bli jokeren litt ut i andre omgang, men kjenner jeg Mjelde rett går det vel 80 minutter før han kommer innpå.
Hansa felt C

Klaus_Brann

Dette er ikke bra, men regner med det snart spretter opp en kanin av en eller annen hatt snart...
Det er ikke holdbart slik situasjonen er nå...
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

dudo

Quote from: "TroBlo"Hvis vi i tillegg bruker duoen Dahl/Solli på høyrekanten så blir det bra. Føler at Dahl/Solli har funger bedre enn Guntveit/Solli.


Du om det, tallenes tale er imidlertid klar; Dahl på høyrebacken har gitt 1,56 poeng i snitt, Cato på backen har gitt småpene 2,625... Dahl har i mine øyne vært langt dårligere enn i fjor. Cato på sin side har overbevist meg voldsomt, og har en ro med ballen i beina som er uovertruffen i laget, med et mulig unntak av Martin. En bauta i Brannlaget i år!
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Brannmus

Laget som slår Start ser slik ut:

---------------------- Opdal -------------------------

Guntveit -- Sigurdsson -- Bjarnason -- Hanstveit

Solli ------ Andresen ------- Bakke --- Vaagan Moen

-------------------- El Fakiri -------------------------

-------------------- Winters -------------------------

Opdal: Udiskutabel

Guntveit: Viser bedre takter enn Dahl

Sigurdsson: Udiskutabel

Bjarnason: Kunne vel sagt udiskutabel på han også nesten. Walde og Bjørnsson når ikke helt opp. Viktig med et stopperpar som kjenner hverandre.

Hanstveit: Spilt fast og er skadefri. For stor risiko og sette inn en nyfrisk Corrales.

Solli: Må ha løpsstyrken og den defensive offerviljen til Solli på midten.

Andresen: Udiskutabel

Bakke: Vokste utover kampen mot Rosenborg. Gjør manns jobb og jeg tror vi trenger en mann i denne kampen. Rapportert i god form, men får ikke like fritt offensivt spillerom i min formasjon. Det taler litt i mot den, det innrømmer jeg.

Vaagan Moen: Samme bakgrunn som for valget av Solli. Huseklepp bidrar ikke nok hjemover, og vi trenger defensiv styrke om Start skrur opp tempoet og putter oss under press.

El Fakiri: Sulten på spilletid, og forhåpentligivs i godt slag. Tror han er en bedre spiller i Gashi-rollen, enn det Gashi var.

Winters: Udiskutabel som førstevalg om vi kun spiller med en spiss.

--

Styrker med oppsettet:
God kontroll på midten. Vi kan bruke egenskapene til Andresen og Bakke til å spille frem Hassan i mellomrommet. Der vil han forhåpentligvis få mye plass etter hvert som Robbie beveger seg og skaper rom. Smarte gjennombruddspasninger fra Hassan og vi kan være på gang. Samtidig slipper vi å slå så mye frem mot spiss, og prøve å plukke opp andreballer med denne formasjonen.

En taktisk vudering kan også være å trekke Hassan ned sentralt, og kjøre Bakke i den fremskutte rollen. Bakke viser scoringsform sier rapportene. Er likevel redd for at Hassan og Martin ikke er et ideelt par. Martin må ha en kriger ved sin side (Tijan eller Eirik).

Svakheter med oppsettet:
Vi mister et oppspillspunkt i Bjørnsson. Noe som selvfølgelig kan være negativt om vi kommer under hardt press. Samtidig så er ikke Armann mannen som kan holde på ballen, så det letter ikke nødvendigvis så himla mye av trøkket.

Mister selvfølgelig også offensiv kraft når vi spiller med en spiss, og dette gjør oss veldig sårbar om vi slipper inn et tidlig mål.

Nixon

Jeg tenkte på samme lagoppstilling da jeg leste denne
http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=5681&brann=b353913ab81ffd2486036c7bbff29243

Men har ikke kampene i år vist at vi er definitvt best i 4-4-2?
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

dudo

Litt historieløst å komme dragende med 4-5-1 igjen, er det ikke? Samtidig så har vi en spisskrise til denne kampen...
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Brannmus

At vi har blandede erfaringer med 4-4-1-1 eller 4-5-1 er det ingen tvil om. Men vi skal ikke glemme at det har fungert bra også i enkelte kamper.

Jeg tror Brann står sterke med Hassan i en fremskutt midtbanerolle, enn det vi gjør med Bjørnsson/Sjöhage på topp sammen med Robbie.

Et problem mot Start har gjerne vært at vi har blitt løpt i senk og total slått ut av aggressive midtbanespillere. Ved å kjøre inn Hassan, så får vi mer mann på midten. Vi kan demme opp lettere og har et ekstra oppspillspunkt som kan lette litt på trøkket når vi har ballen.

Start kommer til å prøve å ta Martin ut av kampen og stresse Bakke til å gjøre feil. Om vi da klarer å finne Hassan i mellomrommet, så kommer midtbanen deres til å slite hardt med å dekke opp bakover. De kommer til å måtte bruke mer krefter på å løpe mot eget mål, og de kommer til å være avhengig av mer hjelp fra forsvaret. Noe som igjen åpner rom for Robbie.

I tillegg vil Hassan kunne åpne opp mer for Solli og Vaagan Moen på kantene med sin litt friere rolle.

Xminator

Det tryggeste alternativet vårt nå er å starte med Bjørnson og Winters på topp. Ingen av de andre på benken er i nærheten av å ha avslutteregenskapene til Helstad. Så lenge Winters og ihvertfall 2 fra midtbanene støtter opp rundt stussene til Bjørnson så har vi kvalitet nok i laget til å vinne. Men noe av forskjellen mellom Start og Brann er klart borte når vi mangler Helstad.

Nixon

http://fotball.bt.no/eliteserien/article88308.ece#

Det blir nok 4-4-2 med Bjørnsson på topp.
Så får vi bare håpe at de klarer å spille islendingen god.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

gunnar

"Vi går fremover for Bergen og fremover for Brann".

tr0Ndemann

Hoho, det der blir litt for dumt..
What a waste of council tax, we paid for your hats!

Langhår

Vi er kraftig svekket uten Helstad. Et sentralt våpen mindre mot Start. Kan utvilsomt bli skjebnesvangert for oss mot et desperat Start-lag som garantert vil få sine målsjanser.

Støtter imidlertid å fortsette med 442 med Armann på topp sammen med Winters. Jeg tror det er viktigere og fortsette med det opplegget laget kjenner og trives best med fremfor og prioritere plass til de store navnene som f.eks Fakiri....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Brann/Bergen

Noen som kan svare meg på kor vi ska sitte/stå på kampen i morgen, kas felt??

Gleder emg t kamp...Jævla synd med Helstad...!!!!
et er en tilstand som går ut over all forstand, hjertet hamrer og banker for byen og Brann <3

dudo

Det er urovekkende mange som tror det er i morgen vi skal spille; det er søndagskamp!
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Klaus_Brann

Ser på før kampen nå, og det var en liten sak om at Netthandelen.no skal gi 100 000 kr til den som scorer det avgjørende målet for Start, også selv om det blir en Brannspiller som scorer selvmål.
RBH og Andresen lover at ikke det skal bli for fristende, men Andresen avslutter med:
"Men hvis vi ligger under 3-0, og det er på overtid så..."
Herlig kommentar:-)
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

krøvel vellevold

Det der bonusgreiene for selvmål, er jo rett og slett skandaløst! Det er jo faktisk det samme som bestikkelse! Forskjellen er bare at det er en sponsor - og ikke klubben selv - som kommer med tilbudet. Men strengt tatt kan jo i teorien likevel Start stå bak, men gjemmer seg bak en "sponsor". (Jeg tror ikke det, men det er ikke umulig!)
Legg ned hele klubben!

Brann/Bergen

Hehe...Søndag :)

Men noen som kan være snill å fortelle kor vi ska holde til??
Vil ikkje risikere å bestille feil plass og stå med en hel gjeng med feil farge.
et er en tilstand som går ut over all forstand, hjertet hamrer og banker for byen og Brann <3

Langhår

Men det hadde vært jævla morsomt om Brann hadde ledet 4-0 og Opdal med et fett smil rundt kjeften hadde kastet ballen i eget mål i det 93 minutt.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

dudo

Quote from: "Langhår"Men det hadde vært jævla morsomt om Brann hadde ledet 4-0 og Opdal med et fett smil rundt kjeften hadde kastet ballen i eget mål i det 93 minutt.


Han måtte jo strengt tatt gjort det 5 ganger for å få noen penger...

Uansett har netthandelen.no trukket tilbudet til Brannspillerene, og uttaler at de synes norske toppfotballedere er teite. (Eller noe i den dur)
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Quote from: "dudo"
Quote from: "Langhår"Men det hadde vært jævla morsomt om Brann hadde ledet 4-0 og Opdal med et fett smil rundt kjeften hadde kastet ballen i eget mål i det 93 minutt.


Han måtte jo strengt tatt gjort det 5 ganger for å få noen penger...

Uansett har netthandelen.no trukket tilbudet til Brannspillerene, og uttaler at de synes norske toppfotballedere er teite. (Eller noe i den dur)


Jepp det har du rett i. Jeg har nok ikke lest artikkelen grundig nok, jeg trodde at selvmål i seg selv gav gevinst, ikke at det måtte være avgjørende....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

frankieboy

Quote from: "Brann/Bergen"Hehe...Søndag :)

Men noen som kan være snill å fortelle kor vi ska holde til??
Vil ikkje risikere å bestille feil plass og stå med en hel gjeng med feil farge.


Velkommen til Sørlandet, og vår flotte Sør Arena. Det er jo ikke akkurat blitt noen festning, og vi har vel delt broderlig ut poeng til de fleste tilreisende lag.
Men en gang må det snu, og jeg håper at vi leverer årsbeste hjemme til søndag.
Bortefeltet er på kortsiden nærmest sjøen. Tror ikke det er noen fare for at det blir fullt, verken på bortefeltet eller på stadion generelt siden kampen går på TV. Men, etter tilnærmet full stadion mot Tromsø, og oppløftende spill mot Stabæk så håper jeg på iallefall 12 000 til søndag.

Værmeldingen er ganske bra, og vi håper på en flott kveld i sør til søndag. Velkommen skal dere være, og lykke til....

Jeg tipper 2-2...

paf

Quote from: "Brann/Bergen"Hehe...Søndag :)

Men noen som kan være snill å fortelle kor vi ska holde til??
Vil ikkje risikere å bestille feil plass og stå med en hel gjeng med feil farge.

Vi har nedre felt H og I så vidt jeg kan skjønne. I hjørtnet fra 16-meteren og bort til langsiden diagonalt overfor Menigheden.

Fabregas


Falkman

Quote from: "Fabregas"


tja, Hulsker har vel ødelagt for oss i cupen et par ganger.. men totalt sett  e vel scoringsstatistikken hans rimelig laber.. Ã?rst derimot, e det grunn te Ã¥ frykte. anser dette for en en nøkkel-kamp..slÃ¥r vi Start, gÃ¥r vi inn i  landslagspausen med et fantastisk utgangspunkt. regner med at vi slÃ¥r Sandefjord hjemme, og med tanke pÃ¥ at LSK møter Viking borte i den runden, e  det gode sjanser for at  vi leder med 5 poeng (minst!!), syv kamper før slutt.. blir litt mye med hvissÃ¥fremtifall dette.. men bare tanken pÃ¥  det e nesten te Ã¥ bli gal av!!

Klaus_Brann

Quote from: "krøvel vellevold"Det der bonusgreiene for selvmål, er jo rett og slett skandaløst! Det er jo faktisk det samme som bestikkelse! Forskjellen er bare at det er en sponsor - og ikke klubben selv - som kommer med tilbudet. Men strengt tatt kan jo i teorien likevel Start stå bak, men gjemmer seg bak en "sponsor". (Jeg tror ikke det, men det er ikke umulig!)


Det er sant det, og selv om ikke Start står bak det så er det skandaløst som også RBH uttalte. Heldigvis trakk netthandelen "tilbudet" med selvmålet, slik at det kun gjelder Startspillernes scoringer.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

frankieboy

Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "krøvel vellevold"Det der bonusgreiene for selvmål, er jo rett og slett skandaløst! Det er jo faktisk det samme som bestikkelse! Forskjellen er bare at det er en sponsor - og ikke klubben selv - som kommer med tilbudet. Men strengt tatt kan jo i teorien likevel Start stå bak, men gjemmer seg bak en "sponsor". (Jeg tror ikke det, men det er ikke umulig!)


Det er sant det, og selv om ikke Start står bak det så er det skandaløst som også RBH uttalte. Heldigvis trakk netthandelen "tilbudet" med selvmålet, slik at det kun gjelder Startspillernes scoringer.


Akkurat den saken der, var jo egentlig bare et morsomt stunt fra Netthandelens sin side, og alle tok det altfor seriøst. Dessuten så var det også et stort gimmick for å få mer reklame rundt bedriften sin. De visste jo at det ville bli rabalder på en slik sak.
Men, nå er det jo trukket tilbake, så får vi bare håpe at det er stor nok gulerot for Start-spillerne til å yte litt ekstra. Jeg vil tippe at spillerne deler potten, eller lager en stor fest/tur etter sesongen hvis en slik bonus blir utbetalt!
Og som det blir sagt her: Start hadde ingenting med dette å gjøre! Det var kun et PR-stunt fra netthandelen sin side...

krøvel vellevold

Quote from: "frankieboy"[ Akkurat den saken der, var jo egentlig bare et morsomt stunt fra Netthandelens sin side, og alle tok det altfor seriøst. Dessuten så var det også et stort gimmick for å få mer reklame rundt bedriften sin. De visste jo at det ville bli rabalder på en slik sak.


Det er jo ikke noe MORSOMT stunt hvis en Brann-spiller scorer selvmål, og diskusjonen vil gå om det var et uhell eller om han gjorde det for de 100 000 kronene. Det hadde heller ikke vært et MORSOMT stunt hvis det var Start selv som gjorde det. Uansett er det skandaløst selv om det ikke er Start selv som gjør det. Det er jo f.eks. ikke lov å spille på kamper man selv skal delta i. Dette for å unngå at spillere scorer selvmål med vilje eller legger seg for å vinne en sum. Og ulovlig er det altså selv om ikke motstanderen er involvert. Er det strengt tatt forskjell på en bestikkelse gjort av klubben selv eller en ekstern bedrift/person?
Legg ned hele klubben!

Brann/Bergen

Quote from: "frankieboy"
Quote from: "Brann/Bergen"Hehe...Søndag :)

Men noen som kan være snill å fortelle kor vi ska holde til??
Vil ikkje risikere å bestille feil plass og stå med en hel gjeng med feil farge.


Velkommen til Sørlandet, og vår flotte Sør Arena. Det er jo ikke akkurat blitt noen festning, og vi har vel delt broderlig ut poeng til de fleste tilreisende lag.
Men en gang må det snu, og jeg håper at vi leverer årsbeste hjemme til søndag.
Bortefeltet er på kortsiden nærmest sjøen. Tror ikke det er noen fare for at det blir fullt, verken på bortefeltet eller på stadion generelt siden kampen går på TV. Men, etter tilnærmet full stadion mot Tromsø, og oppløftende spill mot Stabæk så håper jeg på iallefall 12 000 til søndag.

Værmeldingen er ganske bra, og vi håper på en flott kveld i sør til søndag. Velkommen skal dere være, og lykke til....

Jeg tipper 2-2...


Takk, takk...:) Men bor faktisk her... :) Inntil videre, vender hjem neste år. Grådig greit å bo her no når Brann spiller her...:D

Eg håper og tror att Brann vinner kampen i dag, men e styggelig redd for att de kan gå på en smell...Det er så typisk Brann!!!
Dessuten er Start et skummelt lag å spille mot her i Kr.sand.

Uanz...Så håper eg att Start holder seg i tl og att de begynner å vinne litt, etter i morgen..:P
et er en tilstand som går ut over all forstand, hjertet hamrer og banker for byen og Brann <3

thesevs

Davy har ikkje troen på oss...
Quote



http://fotball.bt.no/eliteserien/article88423.ece
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Falkman

Quote from: "thesevs"Davy har ikkje troen på oss...
Quote



http://fotball.bt.no/eliteserien/article88423.ece


intet nytt under solen, der altså :D

Klaus_Brann

Quote from: "frankieboy"

Tror ikke det er noen fare for at det blir fullt, verken på bortefeltet eller på stadion generelt siden kampen går på TV. Men, etter tilnærmet full stadion mot Tromsø, og oppløftende spill mot Stabæk så håper jeg på iallefall 12 000 til søndag.


Haha. Må nok skuffe deg med at det IKKE er pga. at kampen blir sendt på tv at dere ikke selger ut stadion deres.
Mot Tromsø var det vel så vidt jeg husker en stor kampanje for å få folk til å komme på Sør-Arena??Med gratisbilletter osv...
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Go Up